Pantfelin

Go down

Pantfelin Empty Pantfelin

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 22 Feb. 2020, 10:11

Pantfelin a Tir Na Nog "kontinensen" található, azaz az ír szigeten. A különleges helyzete miatt itt eléggé védve tudnak lenni a dolgok, éppen ezért ider rejtették el, ebben a városban a "Világok kulcsát" is, ebbe a tengarparti városba.
Pantfelin DzvqZcQ

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 21 Márc. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris, Tristan Wilkelhock és Charles "Chaos" CromwellKövetkező körváltás:2020. március 25. (szerda)

Pantfelin PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock | Charles "Chaos" Cromwell
Egyéb információk:
Épp nincs.


Prológus:

Hónapok teltek el azóta, hogy a kree-k ultimátumot adtak a Földnek és az visszautasította a gyors pusztulást. Azóta sok minden történt, többek között extra gyorsan sikerült egy wakandában levő férfi véréből kifejleszteni a „kree vírus” – ami nem kapott jobb nevet ennél – ellenszerét, így az embereknek is elkezdték beadni. Ennek köszönhetően legalább az agresszív hajlam csökkent, amit a vírus okozott. Azonban arra, hogy a vírus a természetben is hatalmas károkat okozott nem volt megoldás, sem ellenszer.

Az emberek már jól voltak, de a bolygó haldoklott és ez ellen a bolygó legjobb tudósai, élükön Reed Richard-sal tehetetlenek voltak egyelőre. Az állatok tovább hulltak, a növényzet tovább pusztult, egyre több és több helyen ütötte fel a fejét az éhínség. Az AIM hiába fejlesztett ki évekkel korábban olyan növényeket, amik tízszeres hozamot hoznak, nem volt annyi magjuk, palántájuk egyelőre, hogy a teljes bolygót ellássák élelemmel, hiába tettek meg mindent, tömegek kezdtek éhezni.

Ezen szörnyű időszakban a kree-k sem tétlenkedtek, mert ugyan a Földet nem támadták meg, de a volt valami Avalonban, amire a kree császárnak szüksége volt, így ez a Földhöz tartozó dimenzió volt az első, amit megtámadtak…A feladatra, ahova menni kellett Németország egy kevésbé közismert települése volt. A megbeszélt időpontra egyelőre három személy érkezett meg. Mind a hárman a Hydra tagjai, így egyelőre úgy nézett ki, hogy házon belül fogja a társaság intézni mindezt. Niteris és Tristan már ismerte egymást, és olvashattak Chaos-ról is aktákat, őt pár éve szervezte be a Hydra, az USA-ban él és dolgozik, kutató, és robot gyártó cége van. A Hydra-nak is van természetesen titokban megrendelése tőle.

A találkozó egy hangulatos bajor pubban volt tartva, ami az esemény idejére zárva is volt. Az ajtóra is ki volt írva, hogy zártkörű rendezvény miatt zárva vannak. Nem sűrűn fordult elő, hogy a Hydra tagjai valamelyik fejjel találkoznak, most azonban ez egy ilyen alkalom volt. Ugyanis mire a társaság megérkezett – lehet, hogy egyszerre, lehet, hogy külön-külön – a pub nem volt üres.

Az „istennő” ugyanis már ott várakozott, igencsak provokatív megjelenéssel az egyik asztal szélén ücsörgött és a pubba nem túlságosan illően egy pohár bort kortyolgatott. Amíg mindenki meg nem érkezik maximum egy-egy biccentést engedett meg magának, csak akkor szólalt meg, amint mindenki megérkezett. De rövid volt, igazából nem mondott sokkalt többet, mint ami benne volt az aktában is, hogy egy kulcsot kell megtalálni. Igaz Morgan már elmondta, hogy nem kifejezetten kulcs az.

Egy képet is mutatott a „kulcsról”, hogy ez az, amit a város központi épületében tartanak, a legnagyobban a domb tetején. Még egy varázslatot is mondott a társaságra, hogyha belépnek az épületbe, akkor érezni fogják, hogy hol van a kő a könnyebb megtalálás miatt. Bemennek, kihozzák és visszajönnek ide. Ehhez pedig egy teleportkaput nyitott a nő, ami a tengerpartra viszi a társaságot. Egészen addig nyitva marad, amíg a közelében lesznek, ha távolabb mennek záródik, de a közelebb menésre újra kinyílik, amíg vissza nem térnek.

Ha esetleg volt valakinek kérdése, akkor arra válaszolt az indulás előtt, utána pedig már mehettek is. Ha az felmerült kérdésnek, hogy Asgardhoz hasonlóan itt sem működik a technológia, akkor a nő megnyugtatta a kérdezőket, hogy de, Avalonban ezek működtek.

Pantfelin IuHm4Sj

Mint mindig felszereléslistát kérlek írjatok.
A hozzátok tartozó header, használjátok nyugodtan, ha szeretnétek a reag elején
Pantfelin WjUMtNZ

Kód:
<center>[img]https://i.imgur.com/WjUMtNZ.png[/img]</center>

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2374
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 21 Márc. 2020, 10:16

A megszállás hangulata kihat a városra is. A kancellár remekül ért az emberekhez, de egy katona jelenléte a nyílt utcán mindig eltér az átlagostól. Ami vagy figyelemfelkeltő, vagy pedig pont, hogy minden civil igyekszik rá se nézni az illetőre. Tristan ruházatán jól látszik, hogy maga is a hydra katonája. Katonás szigor, szinte ragyogóan tiszta csizmák, amik a határozott lépések hatásától még inkább érzékeltetik a viselő céltudatosságát, a hosszú kabát enyhe lobogása, ami némi eleganciát ad, a karon a jelzés, koponya és polipcsápok. Elkötelezettség egy cél iránt és a fegyverek, amik a hatalom tökéletes szimbólumai. A megbeszélt találkozási pont egy pub. Belépve mindenképp megállapítja, hogy nincs egyedül. A felettest tisztelegve üdvözli.
-Hail Hydra! Tristan Winkelhock főhadnagy eligazításra jelentkezik.
Amennyiben várakoznia kell pihenő állást vesz fel. A többiek egy-egy biccentést kapnak tőle. A démon jelenléte egyáltalán nem nyugtatja meg. Továbbra is alkalmatlannak találja, hogy katona legyen és komolyabb feladatokat bízzanak rá. Komolyabbakat, minthogy húspajzsként szolgálja az igaz ügyet. Mindegy. A harmadik tagról egyelőre nem tud nyilatkozni. Még nem dolgoztak együtt. A szerint, amit hallott róla intelligens fickó lehet. Tristan az eligazítást figyelmesen hallgatja meg. Újdonság nem hangzik el, de végre látja is a bizonyos „kulcsot” amit meg kell szerezniük. Elraktározza az emlékezetében. Ezek után valami mágiát is rájuk mondanak, hogy érezzék, majd merre kell keresni a tárgyat. Mikor kérdezni kell, akkor ő megteszi. Mint tiszt, joga van hozzá.
-Esetleg olyan mágiát nem tud ránk mondani, amitől láthatatlanokká válunk vagy hasonló előnyöket ad asszonyom?
Hangjából is érződik, hogy ez csak érdeklődés és eszébe se jutna megjegyzést tenni egy felettesére vagy elvárásokat támasztani elé. De mint tiszt érdeklődhet és ez van olyan fontos feladat, hogy meg is tegye. Valljuk be egy helyzet meghatározás is hasznos, de ha sikerülne észrevétlenül visszajutniuk az volna a legtökéletesebb. Bár vitt kellő felszerelést, de Tristan nem kíván harcba bonyolódni ha nem muszáj.


Felszerelés:

kevlár sisak
golyóálló viharkabát
Taktikai mellény
Speciálisan kezelt(hő, fagy, sav, elektromosság és golyóálló felszerelés)
katonai hátizsák
éjjellátó
gázmaszk
 kis hatótávú kézi radar
jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró eszköz
comb táska
katonai óra
HK416 gépkarabély
hozzá 2 tár
HK p30 pisztoly
hozzá 1 tár
katonai kés
villanó gránát
füstbomba
kötél
lámpa
bilincs
rádió
telefon
zseb késélező
multitool
tűzkulcs
elsősegély felszerelés
térkép

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1358
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 47
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris on Hétf. 23 Márc. 2020, 22:51

A világok kulcsa
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

- Drága kolléga! Akarom mondani főhadnagy - örült meg Niteris régi társának - Milyen régóta nem láttuk egymást! Emlékszik, amikor gázmaszk nélkül indultunk el a titkos laborba, és idő előtt ki kellett vonni minket?
Ó, az emlékek még mindig élesen éltek a démon fejében. Nincs is a bajtársiasságnak tisztább formája, mint amikor két férfi a nemes cél érdekében közösen elhányja magát. De minek is ecsetelni a múltat? Ezúttal remekül felkészültek (bár a társa csizmájának ragyogása még gondokat okozhatott a rejtőzködés során), és holmi tündérek biztosan nem állíthatták meg őket. A régi társa jelenléte igazán megnyugtatta. Továbbra is remek katonának és barátnak tartotta. Igazán nagy szerencse, hogy ismét együtt dolgozhattak.
Az új társa viszont már kérdésesebb volt. Az aktákat el kellett volna olvasnia, de ebből végül csak egy átlapozás lett (bizony nem volt sok idő a megfelelő felszerelés kiválasztása után). Annyi azért átjött neki, hogy Káosz barátjának pici robotok vannak a testében, amik együtt kicsit hasonlóan viselkednek, mint egy szimbionta (persze a szimbionták sokkal jobbak, de a hasonlóság tagadhatatlan). Niteris a káosz-robotembert egyelőre még csak egy biccentéssel köszöntötte, hiszen még nem volt alkalma megállapítani a legjobb közös témát, amiről beszélgethetnek. Bár a filozófia mindenkinél beválhat...
- Heil Hydra! - ismételte meg gyorsan a démon, nehogy Tristan egyedül maradjon. Ő maga ezután nem sokat szólt az eligazításhoz. Szerette volna valahová beékelni Rémálmot, elvégre nem minden nap beszélhet egy felettessel, de azt végül az ő bölcsességében elhalasztotta. Könnyebb az ijenekről meggyőzni a feletteseket a Hydra helyreállítása után.

Felszerelés:
- Taktikai esernyő (a legújabb verzió)
- Avaloni öltözék (abból is a lehető legkevésbé feltűnő verzió)
- Gázmaszk
- Mindenhol-látó-szuperszemüveg (a lényeg, hogy setétben működjön)
- Világító cucc
- Egy hímzett zsebkendő
- Iratok
- Kommunikálásra alkalmas Hydra-kütyü
- Egy pisztoly (alaposan elrejtve)
- Batyu (benne vannak a sok dolgok)
- (A plüss szimbionta még mindig nem fér el...)
- Egy apró álomcsapda
- Jegyzetfüzet/toll
- Elsősegélycsomag (ami sokkal jobb, mint Tristan verziója)
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 288
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 25 Márc. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris, Tristan Wilkelhock és Charles "Chaos" CromwellKövetkező körváltás: 2020. március 29. (vasárnap)

Pantfelin PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock | Charles "Chaos" Cromwell
Egyéb információk:
Épp nincs.


- Hail Hydra! – felelte a nő is a két férfi szavaira.

Niterisnek ezúttal nem volt kérdése, ellenben Tristannak igen. A nő arcára egy pillanatra meglepetés ült ki a kérdés után, de utána elégedetten bólintott arra, hogy a férfi ilyen téren is járatos és feltud tenni egy ilyen kérdést. Valószínűleg a legtöbben, akik megszólítják azoknak fogalmuk sem lehet erről, bár a Hydra kötelékében esélyes, hogy ennél azért jobb az arány.

- Ha ez ennyire egyszerű lenne, akkor én sétálnék be a kőért és jönnék ki – mondta. - De sajnos nem ilyen egyszerű. A város határán ellenbűbáj van, azonnal megszüntet minden álcázó varázslatot, és a városba éppen emiatt teleportálni sem lehetséges.

Ennek fényében elég egyértelmű lehetett, hogy miért is volt a nőnek szüksége arra, hogy más végezze ezt a fontos munkát, ne pedig ő. Így ezért is nem ajánlotta fel azt, hogy láthatatlanná teszi a társaságot. Bár megjegyezte, ha szeretnék, hogy a városig így rejtetten tudjanak haladni, akkor megteszi mindezt, de bent erre a segítségre már nem számíthatnak. Ezek után pedig, ha tényleg nem volt kérdés át is mehettek a portálon.

Az átérkezés után rögtön a tengerparton találták magukat, nagyjából egy-két kilométerre lehetettek a várostól, ami jelenleg is ostrom alatt volt. A város teljes mértékben fantasy beütésű, azonban a levegőben sci-fibe illő kree vadászgépek repkedtek, amikkel sárkányok igyekeztek felvenni a harcot. Távolról kree ostromgépekkel lőtték a várost a tenger felől, ami körül egyelőre mágikus pajzs állt.

A tengerpart, ahova a társaság érkezett szerencsére kihalt volt, földi erőket nem is igazán lehetett látni egyik oldalról sem. Így akár észrevétlenül tényleg el lehet jutni a városig.

Pantfelin IuHm4Sj
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2374
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 25 Márc. 2020, 06:05

A démonnak sikerült egy igen fájó pontot érintenie a főhadnagynál, aki mióta ismeri az öreget, azóta nem tudja eldönteni mi haszna van a hydra számára és hogy tényleg ilyen ostoba-e vagy csak megjátssza. Mindenesetre, ha még megvolna a szeme, az összeszűkülne miközben tömören válaszol.
-Emlékszem.
Az arcából amennyi még mozog, fegyelem tükröződik, ahogy a jelentést hallgatja és a kérdése feltevésekor is ez látszik csak. Ő az a fajta tiszt, aki szeret tisztában lenni minél több dologgal. A hydra is mindig igyekezett az összes lehetőséget kihasználni a hatalomszerzésre legyen az mágia vagy tudomány. Szégyenletes volna, ha a tisztek tájékozatlanok lennének. Hogy a nő képességeivel teljesen tisztában lenne az természetesen nem igaz, de sejti, hogy nem esne nehezére olyan mágiákat létrehozni, amiket ő elképzelni se tud. A válaszra bólint és katonásan megszólal.
-Értettem. Elnézést.
Így már az is logikus miért nekik kell menni. Szép lesz az biztos. Azt, hogy láthatatlanná tegyék őket ő személy szerint nem kérte volna. Persze ha a többiek igen akkor nem ellenkezik. Az átjárón átérve egy számára igencsak kellemes látvány fogadta őket. A feladatuk egyelőre úgy néz ki egyszerű lesz. Elég nagy a káosz ahhoz, hogy feltűnésmentesen dolgozhassanak. Igyekezett kihasználni a helyzetüket is és alaposabban megnézni a várost, hogy miképp közelíthetik meg úgy a központi épületet, hogy minél kevesebb emberbe botoljanak és lehetőleg elkerüljék a tűzharcokat is. Igyekszik minél alaposabban megfigyelni a várost és csak utána szólal meg.
-Rendben ha önök is készen állnak haladhatunk.
Ezzel ha nem érkezett ellenvetés ő meg is indult a város felé a kihalt tengerparton.
-Cromwell közlegény! Addig tájékoztatna minket mivel tudja segíteni a küldetésünket? A képességeiről?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1358
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 47
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris on Szer. 25 Márc. 2020, 23:51

A világok kulcsa
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

- Tja! - mondta bölcsen Niteris, amikor a kedves fej-asszony elmondta a láthatatlanságuk megvalósíthatatlanságának okát. Pedig igazán szeretett láthatatlan lenni... De nem is volt baj. Legalább nagyobb eséllyel bevethette mesteri álruháját és alig pár órácskáig tanult szövegeit.
Eme lehetőségektől felbátorodva a démon is átlépett a portálon, minek túloldalán megfigyelhette a sárkányok és űrhajók küzdelmét, valamint a csiribí-falakra lődöző ostromgépeket. Igazán lenyűgöző látvány volt, éppen alkalmas arra, hogy elterelje az istenségek figyelmét. Bár ahhoz elterelés se kell igazán, az istenek eddig is sikeresen figyelmen kívül hagyták Niterist.
- És kérem, közlegény, a végén szóljon pár szót Nietzsche munkásságáról is - vetette oda ő is - Tudja mi nagyon műveltek vagyunk, és küldetéseink alatt gyakran filozófiai eszmecserékkel tartjuk éberen magunkat.
Ha semmi nem akadályozta, ezután békésen elballagott a városig társaival, ahol bejáratot kezdett keresni. Megmászni a falat bizony kellemetlen lett volna...
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 288
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 29 Márc. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris, Tristan Wilkelhock és Charles "Chaos" CromwellKövetkező körváltás: 2020. árpilis 2. (csütörtök)

Pantfelin PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock | Charles "Chaos" Cromwell
Egyéb információk:
Épp nincs.


Azt Nitris és Tristan is tudhatta, hogy Cromwell nem katona volt, ha olvastak aktákat, abban benne volt, hogy tiszteletben álló civil, szövetséges, akinek robotkészítő gyára van és emiatt roppant megbecsült tagja a Hydra-nak, mert nem kevés robotot, és technológiát vásároltak tőle. Így tulajdonképpen sem Niteris, sem pedig Tristan nem volt a feletesse a férfinak, maximum tanácsokat adhattak neki, de parancsot nem, ahhoz mind a ketten túl alacsony rangúak voltak.

Végül ezen esetben, mivel úgysem volt túl tartós a láthatatlanság nem kérték a férfiak és át is mentek a kapun. Itt egyelőre elsőre még az tűnhetett fel a közlegényezés után, hogy akinek feltették a kérdést nem tartott velük. Mr. Cromwell még nem jött át. Így nélküle kellett, hogy elinduljanak a város felé. Mivel végül is nem kérték a láthatatlanná tevést, így teljes valójukban tették, ennek köszönhetően igencsak érdekes párost nyújtottak.

Tristan, aki inkább a kree-kre hasonlított a felszerelésekkel és a ruhájával – köszönhetően annak, hogy túl modern volt ide – és Niteri, aki pedig helyi középkorias viseletnek megfelelő álruhában volt. Egy ideig teljesen nyugodtan tudtak a tengerparton haladni, semmi sem akadályozta őket, sem a helyiek, sem pedig a kree-k. Amikor nagyjából olyan négyszáz-ötszáz méterre lehettek a városfaltól akkor kezdődtek a gondok.

Itt ugyanis a városfalon levő őrök, katonák kiszúrták őket. Látni lehetett, hogy tanakodnak valamin, miközben a párosra mutogattak többször is. Ilyen távolságból jó szemekkel, vagy épp műszemekkel ez tökéletesen látszott. Végül azonban a párosnak nem volt szerencséje és ki is lehetett találni, hogy min morfondírozhattak a falon, mert legalább harminc-negyven nyílvessző tartott feléjük a következő másodpercben.

Pantfelin IuHm4Sj

@Chaos Cromwell ha ír, akkor be tud csatlakozni és akár utol is érheti majd a többieket.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2374
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 31 Márc. 2020, 18:19

A vezetőivel szemben Tristan-nak eszébe se jutna semmiféle kritikát megfogalmazni. A társaival kapcsolatban viszont… A civil, akit velük küldtek úgy tűnik vissza maradt. Remek kezdése egy küldetésnek, ami az egész szervezetre hatással lehet. A démon se túl megbízható. Tristan csak magára számíthat. De önmagában is csalódnia kellett. Bár úgy tűnik gyerekkora óta hasonló feladatok elvégzésére képezték ki, de képességei még mindig egy civilé alatt vannak. Olyan feltűnően sétáltak a falakhoz, hogy fél kiló méterről kiszúrták őket és lőnek rájuk. Mit lehet ilyenkor kezdeni? Elszaladni és menedéket keresni majd megpróbálni titokban beosonni valahogy reménykedve abban, hogy van egy olyan bejárat ahol nem nagyon éri víz Tristan karját és hogy nem erősítették meg a benti őrséget két gyanús idegen láttán. Ez nem jó megoldás. Nekirohanni a falnak és áttörni. Ha nem egy több méter vastag kő lenne, akkor nem is volna öngyilkosság. A démon által valakit megszállni. Túl sokan vannak ehhez. Marad egy másik veszélyes szituáció. A főhadnagy felemeli a kezét és halkan kijelenti a démonnak.
-A túsza vagyok. Helyi nyelv óangol. Ne beszéljen sokat.
~Ha ezt túlélem és egyben hazajutok szerintem kinyitom az előléptetésre szánt egyhordós skót whisekyt.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1358
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 47
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris on Kedd 31 Márc. 2020, 23:52

A világok kulcsa
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

Ez az Avalon nagyon nem jött be Niterisnek. Utoljára amikor erre járt, csúnyán megöldökölték (bár éppen nem a helyiek), most meg alighogy felbukkant, máris le akarták lőni. Hát így kell üdvözölni a felszabadító erőket? Bizony nem! A démon ezt az illetlenséget látván gyorsan vissza is vonult, nehogy véletlenül kilyuggassák.
Amint biztonságos távolságba ért, szomorúan észlelte, hogy az újonc nem jött velük, így nem fog új filozófiai megbeszélésekben részesülni. De hogy ne bánkódjon sokáig, a kapitány ezt követően egy páratlan tervvel állt elő, felülmúlva az eddigi összes ötletét. Niteris meg is ragadta társa vállát, jól megrázta azt, és integetve ismét elindult a fal felé. (Amennyiben ennek nem volt akadálya, akár egészen a várfalig elsétált)
- Legyet üdvözölve, óangol társaim! - kiáltozta vala a túlontúl messzi őröknek - Figyelmezzetek énreám! Van egy foglyom, kit egyedül fogtam!
Ezután csendesebben a társához szólt.
- Nem volna egyszerűbb, ha csak átvennék egy parancsnokot? - kérdezte - Mondhatnánk, hogy specialisták vagyunk, akiket a gonosz SHIELD küldött. Azt ők nagyon szeretik, nem?


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 01 Ápr. 2020, 19:31-kor. (Reason for editing : Niteris)
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 288
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.