Charles "Chaos" Cromwell

Go down

Charles "Chaos" Cromwell Empty Charles "Chaos" Cromwell

Témanyitás by Chaos Cromwell on Csüt. 19 Márc. 2020, 19:11

Név: Charles Cromwell(eredeti)
Egyéb név(i): Chaos, Chaos Cromwell
Faj: Ember(alfaj:Cyborg(nanotechnológiával molekuláris szinten módosított ember);(zseni))
Nem: Férfi
Jellem: Mutáns-ellenes
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: Reno, Nevada 1986.04.30.
Kor: 45
Család: Ephraim Cromwell(apa, halott); Celestine De Vos(anya, halott); August Cromwell(testvér, él); Alex Cromwell(nagybácsi, él)
Foglalkozás: Üzletember/Tudós
Testmagassága: 185cm
Testsúlya: 74kg
Szeme színe: Kék(változó)
Haja színe: Barna(változó)
Bőre színe: Fehér(változó)
Különleges ismertetőjel: Bal arcán különböző hegek(a szája mellett, a szeme alatt, illetve a homlokán
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajza:
Charles Cromwell, újabban Chaos Cromwell, vagy csak simán Chaos-nak neveznek. De mégis miért? Ki vagyok én? Mit tettem? Mit fogok tenni? Ha most ezeket a sorokat olvasod biztosan felmerülnek benned ezek a kérdések, de ne aggódj, mindenre választ fogsz kapni.
Charles Cromwell vagyok, vagyis voltam... Ephraim Cromwell és Celestine De Vos első gyermekeként. Anyámról Celestineről sokat nem tudok, az öcsém születése közben életét vesztette, szóval még csak az arcára sem emlékszem, van róla néhány kép... apám se nagyon szeretett róla beszélni, ezért valahogy sose volt téma. De aki igazán fontos a történetben az Ephraim, vagy ahogy a barátai szólították Eph. Renoban alapította meg a Cromwell Corp-ot ami főként robotikával foglalkozott. Jól hangzik, nem de? Robotika, saját cég... azt hinné az ember ezeket büszkén mondja majd el a gyerek a többieknek akik majd éltetik, a barátai akarnak lenni..... de ez a valóságban egészen másként történt. Hogyan lehetne a robotika megalázó? Akkor barátom ha háztartási robotokat gyárt a faterod. Igen, háztartási... aki bevásárol, főz, mos, takarít és kertészkedik. Apa gyakran mondogatta nekem mikor még kisgyermek voltam, "Ha felnősz fiam, beszállsz a cégbe." Ezzel alapvetően nincs is baj, annak idején nagyon örültem, viszont olyan 7 éves lehettem amikor egy apró dolog történt, akár pillangóhatás is lehetne. Egyetlen egy mondat és teljesen más emberré váltam.
-Fiam, rajzolj nekem néhány robotot, rajzolj valami olyat amit majd készíteni szeretnél.- kért kedvesen, én pedig azonnal zsirkrétát és ceruzát vettem a kezembe, majd gyorsan, motiváltan lerajzoltam a "tervrajzaim."
-Apa, nézd, ez lesz az én robotom. Mindent tud amit egy normális háztartási robot csak el van látva extra dolgokkal is.- elmosolyodva kérdezett vissza
-Milyen extra dolgok?- közben már a szemöldökét kezdte ráncolni amikor a robotomat nézte. Talán rosszul rajzoltam és nem látszott hogy mi az, vagy csak nem akarta elhinni, de persze kis buta gyerekként rögtön elmagyaráztam neki.
-Ez itt egy vállról indítható rakéta, ez itt a kezén pedig egy lézerfegyver.- emlékszem, először csak nevetett. Aztán hamar abbamaradt, a nevetés és megpróbálta elmagyarázni.
-Ez butaság fiam, nem fegyvereket készítünk.-
-De.... de ez nem butaság!- kissé ráförmedtem, erre már ő sem reagált túl jól és rám ordított.
-Takarodj a szobádba és meg ne lássak ilyen rajzokat többet!- tényleg rosszul reagált, igazából talán valamit nem mondott el ami a múltban történt, de szinte reszketett mikor fegyverek kerültek szóba. Bár ettől kezdve nem igazán volt apa-fia kapcsolat. Én iskolába jártam, ő csak néhány órára tévedt haza hogy itt tárgyaljon Alex nagybátyámmal és egy Pawel Ferenc nevű alakkal akiről csak annyit tudtam hogy egy magyar-orosz felmenőkkel rendelkező tudós, és Alex barátja. Amikor nem suliban voltam, csak otthon ücsörögtem, a saját harci robot terveimet rajzolgattam vagy az ő beszélgetéseiket hallgattam ki. Nem értettem mindig miről van szó de apám gyakran került velük konfliktusba. Alex és Pawel szorgalmazták a profilváltást, szerintük nanotechnológiával kellene foglalkozni és az implantátumok mellett harci robotokat kellene gyártani. De a vége mindig ugyanaz volt. "Nem! Szó sem lehet róla! Elég!" apám csak ezeket a szavakat ismerte....

Az iskolát befejeztem, bár az eredeti robotika helyett a nanotechnológiába ástam bele magam. Már néhány rajzom is ez alapján készült. Egy kis nevenincs robotikai cégnél dolgoztam ahol biztonsági őr robotok frissítését és javítását végeztük. Nem volt sok munka, így hobbi szinten elkezdtem saját programot írni, az ott lévő robotok programja alapján, persze némi módosításokkal. Amikor úgy éreztem, tökéletes néhány robotot lefrissítettem és felülírtam az én programommal. Emlékszem mikor otthon egész nap csak vigyorogtam, vártam mikor érkezik majd egy hívás hogy "Charles, valaki lefrissítette a robotokat, sokkal jobbak, az ügyfelek elégedettek." majd büszkén hangoztathatom hogy én voltam. Szinte már láttam a jövőt, gazdag leszek, saját cégem lesz, ismert leszek... de elég hamar elszállt ennek a lehetősége. A hívás érkezett, de csak arról hogy nem kell bemenni dolgozni mert a céget bezárták azonnali hatállyal és a rendőrök helyszínelnek. Ennek ellenére bementem hogy megtudhassam mi történt, néhány kolléga közölte hogy a robotokkal történt valami, véletlenszerűen támadtak meg embereket, többen megsérültek, két ember pedig életét vesztette. Nem volt akkor ez teljesen sikertelen, járulékos veszteség. Ha lenne több időm és lehetőségem, jobb lett volna.

Ezután nem akartam egy darabig új munkahelyet próbálni, mégis csak betértem apám cégéhez dolgozni, de csak napi néhány óra, kisebb munkálatok ugyanis nem voltam túlságosan lelkes. Jópár év telt így, eközben August az öcsém csak a bulizár érdekelte, szinte alig volt otthon, de váratlanul elutazott, többet nem is láttuk. Hogy ezt miért tette? Senki nem értette, de ő mindig ilyen volt, random dolgokat csinált, butaságokat.

Ahogy teltek az évek később elkezdtem inni, kis munka, ivás otthon. Halljuk hogy az alkohol milyen rossz stb stb... de nekem pont ez hozta meg a szerencsém. Meghallottam Alex nagybátyám és Pawelt beszélgetni miközben apámra vártak az irodában.
- Alex, évek óta dolgoztam rajta, kész van! Oké, némi korrekcióra szorul, de úgy hiszem működhet, de a tökéletesítéshez szükség lenne tesztelésre.-
-Hányszor próbáltuk már Pawel? Az a vén barom nem fog beleegyezni.-
Ezeket hallva szinte betörtem az ajtót, rájuk néztem, kihúztam magam.
-Majd én segítek, ha apám meghal én örökölök. Én támogatnám a változást a cégben, de tudnom kellene a részleteket.- Pawel és Alex összenéztek, majd elmosolyodtak. Láttam a szemükben a "Óóó, van egy ötletem." nézést. Ekkor Pawel felvázolta ötletét a PaPa nanobotokkal kapcsolatban. Azt mondta képesek lehetnek megváltoztatni az embert molekuláris szinten, ez egy fejlesztés lenne ami a világot is jobbá tehetné. Ahogy teltek a napok, elmentünk ebédelni, megbeszélésekre ide oda ahol Pawel nem csak elmesélte a kutatásait hanem arról is elkezdett beszélni hogy a mutánsok okozzák az igazi problémát. Tömegpusztító fegyverek rohangálnak két lábon az utcán, szükség van hogy az ember fejlődjön, ha nem tesszük meg akkor az emberiség rabszolgasorba kerül.

De aztán 2019-ben biztosak voltunk benne hogy végre megkezdődhet a terv amikor bekövetkezett a bukás, habár rengeteg ügyfeltől elesett a cég, szinte a bezáráshoz kerültünk közel, de nekünk nem is ez volt a lényeg. Az egész világ elvan foglalva a katasztrófákkal és egyéb nyalánkságokkal, így senki nem figyel mi történt nálunk. Alex megkért hogy néhány órával később menjek haza. így is tettem, szinte éreztem az ajtón belépve, hogy valami történt. Az apám dolgozószobája felé vettem az irányt, az ajtó résnyire nyitva volt, majd beléptem rajta. Ott feküdt vérbe fagyva. Öngyilkosságnak látszott, de tudtam hogy nem így volt. Talán furcsa de nem voltam szomorú, nem a halott apámat láttam hanem a lehetőségem. Ugye én és August örököltük a céget, bár Augustot ez kicsit sem érdekelte. Én, Pawel és Alex vezettünk a céget, teljesen profilt váltottunk. Harci robotokkal kezdtünk elsőként foglalkozni, mellette pedig én, Pawellel közösen a nanotechnológiai kutatásainkat folytattuk. Megkezdtődtek az első PaPa/RaRa nanobotok tesztjei, elsőként állatokon. Pawel egész életében várt a lehetőségre, most megkapta és nem sikerült. Minden variációt kipróbált, de nem működött. A legtöbb esetben az alanyok meghaltak, ha életben maradtak akkor pedig harcképtelen voltak. Mindössze két dokumentált esetben nevezhető "sikeresnek" a kísérlet, de ez esetben is csak agyatlan zombik lettek az alanyokból.

A következő évben viszonylagos béke volt, de mindenki félt hogy esetleg történni fog valami így megnőtt a kereslet a robotjainkra. Immár nem csak Nevadán belül, más kontinensekről is érkeztek megrendelések, szinte nem is győztük őket. A pénz csak dőlt, de minden erőforrást Pawel kutatásába forgattunk aki csak nem akart sikerrel járni, stresszes lett és inni kezdett. A végén már komoly alkohol problémákkal küzdött így jobbnak láttam megválni tőle. A munkája elvesztése sem sokat dobott a hangulaton, pár hétre rá öngyilkos lett.

A kutatását én vettem át, oké Alex némileg besegített. Az elejétől a végéig átrágtuk, megtaláltuk az apróbb hibákat és kijavított. A hírekből érezhető volt hogy valami ismét közeleg így felgyorsítottuk a programot. Úgy voltam vele, én javítottam ki a programot, én javítottam fel. Biztos hogy tökéletes. Nagybátyám, aki egyben társam és bizalmason, nem díjazta az ötletem mikor közöltem, átugorjuk az állatkísérteletek, rögtön áttérünk az emberi kísérletre. Ó igen.. és én leszek az alany. A kezdeti tiltakozás végül hamar elmúlt, habár aggódott. Ó, hehe azt hiszed a testi épségemért? Ugyan már! Csak azért aggódott, mert ha meghalok, egyedül biztosan nem fogja tudni befejezni a kutatást, valamint ez esetben August kapja meg a céget, szóval csak ennyi.

Végül persze belement, meg is kezdtük a kísérletet. Ez 3 napot vesz igénybe, minden nap egy adagnyi a nanobotokból, majd 4 nappal később történik meg az aktiváció. Az elmélet szerint néhány órától, akár 1 napig is tarthat az átváltozás. Az első adab beadása után néhány órával fejfájásom lett, hiába vettem be gyógyszert, nem segített. Ennek ellenére persze folytattuk. A harmadik adag beadása után az ágyból sem tudtam felkelni, folyamatos rosszullét, éreztem hogy gyengülök. Alex közben azt látta hogy a szervezetem valamiért nem reagál túl jól a nanobotokra, és mielőbb kórházba kell mennem. Persze erről szó sem lehetett. Utasítottam hogy indítsa el az aktivációt. Nem akarta hogy meghalljak, a kórház valószínűleg nem segített volna, ezért aktiválta. A következő napokról halványak az emlékeim, csak fájdalom, néhány homályos kép és folyamatos zúgásra emlékszem csak tisztán. Ezt követően 5 nap kóma volt, aztán felébredtem. Ekkor már csodásan éreztem magam, erősebbnek, nem voltam éhes, nem kellett a víz... úgy éreztem én vagyok a leghatalmasabb ember. Ezután már csak pár unalmas vizsgálat, tesztek de Alex figyelmes lett valamire.
-Charles, az agyi funkciókkal nem stimmel valami, nem igazán tudom hogyan és miért, de az agyban néhány területen módosítottak történtek. Azt hiszem ezt nem gondoltuk át igazán, nem teszteltük milyen hatása lesz az agyadra.- megrémült, berezelt. Gyáva féreg, mindig van egy ilyen aki akkor rémül meg mikor már a célegyenesben vagyunk. Hirtelen olyan haragra gerjedtem hogy felkaptam és áthajítottam a falon keresztül a másik szobába. Szerencséjére vékony volt a fal. Ekkor közelebb léptem hozzá.
-A kísérlet remekül működik, tökéletes! Nézz csak rám! Most olyan vagyok mint egy Isten!-
-A káosz istene maximum. Charles, fejezd be, le kell állítanunk a nanobotokat! Kérlek.- ekkor  már biztos voltam benne hogy ő már nem segíthet nekem. Közben rájöttem hogy magának akarja a nanobotokat, ő akar erős lenni és fejlettebb. Erről van itt szó.
-Rájöttem mit akarsz.- nevetve folytattam - Kellenek a nanobotok igaz? Irigy vagy, magadnak akarsz mindent, nem igaz?- fejemet csóválva mentem hozzá közelebb majd bele akartam ütni, abban a pillanatban a jobb kezem helyén egy 30 cm-es penge lett amit egyenesen a szívébe döftem.
-Nem kapod meg őket.- utolsó szó jogával ő képtelen volt élni, ezért én éltem vele.
A kutatás tökéletes lett, viszont egyedül vezettem a céget. Minden bevételt megtarthattam magamnak, immár nem csak kis gagyi lőni képes robotokat árultam. Ekkor már S.O.N.(Sluzhba oboronnogo naznacheniya, orosz átírással: Служба оборонного назначения) néven futottak. Egyetlen egy céljuk volt, megvédeni a beprogramozott személyeket. Aztán kitört a háború. Igazából az üzletnek nagyon jót tett, de sajnos pont a középpontjában voltunk. Habár ismét csak hála nekem, Reno sokáig védve volt hála a robotoknak, de aztán egy bombázás elsöpörte város nagy részét. Reno nem egy nagy város, egyértelmű volt mindenkinek hogy miattam történt ez. így a városban a népszerűségem eléggé lecsökkent, betörések, gyújtogatások a cégben, a házamat is gránátokkal dobálták meg. Katonák jöttek, mentek én ezért jobbnak láttam elrejtőzni egy időre. Apám régi házának pincéjébe, ami egy ilyen pánikszoba féleség.

Innen folytattam a további dolgokat, új telephelyet vásároltam, szerencsére remek áron hozzájutottam, de kaptam egy megkeresést. Egy állítólagos ügyfél személyesen akart találkozni velem. Pénzt is kínált, nem is keveset így elfogadtam az ajánlatot. Ketten érkeztek, fekete ruhás alakok, nem voltak túl barátságosak de közölték hogy hamarosan vége ennek az egésznek, egy magamfajtának viszont hasznát vennék.
-Magamfajtának? Kik maguk?- kérdeztem őket
-Sajnálattal értesültünk nagybátya haláláról, Alex remek ember volt, és a munkatársunk is. Viszont úgyy hallottuk maga is elég jártas a nanotechnológiában és véletlenül a cégépületbe is jártunk. Találtunk igen érdekes dolgokat. Tudjuk min dolgozott Alex, és mivel meghalt biztosak vagyunk benne hogy sikerülhet. Tartozik nekünk ennyivel, Pawel is öngyilkosságba menekült, de úgy érzem mindkettejük halála megérte.- ekkor már elég könnyű volt összerakni a dolgot. Alex és Pawel egy szervezettnek dolgoztak, Pawel különösen mutánsgyülőlő volt, és engem használtak.
-Miért mennék bele?- konkrétan leakartam tisztázni.
-Ki ne akarna csatlakozni egy nemesebb célhoz? A mutánsok okozzák a problémát, tudom hogy így gondolja ön is. Aneta, rémlik még?- Ó, Aneta... ő egy lány volt iskolás éveimből. Nagyon tetszett nekem, de végül nem érdekeltem. Összejött egy mutáns sráccal, valami telepata volt. Ellopta tőlem.... majd pár évvel később meg is ölte. Szinte ezt már el is felejtettem, érthetlen düh támadt bennem. Mégis hogy felejthettem el?! Igazuk van! A mutánsok a hibásak mindenért. Ekkor a számítógépemre érkezett egy értesítés. Odapillantottam és láttam hogy valami hiba támadt a nanobotokban, de figyelmen kívül hagytam mert remekül éreztem magam.
-Köszönöm hogy emlékeztettek rá. Igazuk van, nem is értem miért nem kerestek meg hamarabb. Csatlakozom, minden erőmmel azon leszek hogy elpusztítsam őket!- ők elmosolyodtak, nyugtázhattak egy újabb lelkes tagot.
-Hail Hydra!- feleltem nekik büszkén.

Megkezdődött a közös munka, a cégem közben újraépült, a kutatásaim folytattam, természetesen mindenről tájékoztattam a Hydrát. Egyedül a nanobotjaimmal kapcsolatos minden adatot töröltem. Most pedig várom hogy mi lesz az első küldetésem. Itt a lehetőség hogy csináljak is valamit, Alex nevezett a "káosz istenének" szóval ez igazából remek név is lehetne. Innentől kezdtem el használni a Chaos Cromwell nevet, de a többség csak úgy nevez hogy Chaos.

Találmány:

PaPa/RaRa Nanorobot(Teljes nevén Razrabotchik, orosz átírással: разработчик, ebből ered a "papa")
A PaPa/RaRa Nanobotok molekuláris szinten változtatják meg az alanyt, mely emberfeletti erőre tesz szert, megszűnteti az emberi szükségleteket mint az evés, ivás és ürítés. A belső szervek és az agy is megmarad csak teljesen átalakítják a nanobotok, többsége elveszti funkcióját. Az agyra gyakorolt hatása viszont kiszámíthatlan, ismeretlen. Sok esetben személyiségtorzulást, agressziót, hirtelen hangulatváltozást illetve depressziót okozhat, kezelése nem lehetséges. Az alanyt immunissá teszi majdnem minden betegségre és az öregededést is megállítja. Az EMP és különböző elektromos fegyverek, mágneses fegyverek(pl.:sokkoló, erősebb ipari mágnes) megzavarhatják a nanobotok működését ideiglenesen, szélsőséges esetben akár maradandóan, de ezeket egy erre kiképzett szakember komputer segítségével eltudja végezni(bár elképzelhető hogy frissítésre van szükség ami adatvesztéssel járhat).
Ezen kívül képes ütő, szúró és vágófegyvereket alkotni amelyek sérülés esetén különböző fémek elnyelésével regenerál, ez a fejlesztés viszont kizárja a ballisztikus fegyverek elhelyézését, egyedül néhány sugárfegyver helyezhető el(pl.:szónikus, taszító sugár, valamint hősugár ill. elektromos sugárfegyver kivitelezhető, bár huzamosabb idejű használatnál akár a nanobotokat is megzavarhatja.)
A nanobotok az eredeti alany kinézetét lemásolják így látszólag embernek néz ki, bár kisebb vagy nagyobb sérüléseknél láthatóvá válik "igazi" teste, A nanobotokat a magas hő is részlegesen megzavarja, ennek hatására képtelenek felvenni az alany és vagy más emberi lény kinézetét.
Az alany illetve minden ember külső vonásait(a testmagasságot és hangot leszámítva) képes lemásolni amennyiben van valamilyen mintája az adott személytől.(vér, hajszál, bőr, stb)-
A PaPa/RaRa nanobtok nyílt forráskóduak, könnyen programozhatóak és modósíthatók így rugalmasan lehet felruházni újabb képességekkel.
A PaPa/RaRa nanobotok képesek felismerni az idegen nanobotokat, így akár ideiglenesen megbénítani és/vagy kiiktani is képesek.

Az implantátum felépítése:

Felhasznált pont:23

Alap pont:16 pont

2 kredit: 8 pont

(16+8=24 pont)

Maradt: 1 pont, 2 kredit.

- 3 : A legorganikusabb acél-üvegszál-protein ötvözet, ennek köszönhetően alig venni észre, hogy kissé nehezebb egy valódi végtagnál. Belsejében a vékony csövekből kicsorduló glükozaminok és fehérjék foszfát-só oldat hatására állnak össze 1-5 mikrométer széles gömbökké, amelyek lánccá kapcsolódnak, majd hosszú szállá nyúlnak el. A két protein egyidejű használata kémiailag stabilabbá teszi a szálat. A rugalmas rostok keresztül-kasul futva térhálós szerkezetet hoznak létre, ami az adott technoszövetféleség vázát alkotja. Ennek a tárhálónak az üregeit töltik ki a glükozaminok, az összetett cukor- és fehérjemolekulák, a proteoglykánok. (A glükozamin természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából állítják elő. Érdekesség, hogy az újzélandi taréjos zöldkagylónak több mint 13% a glükozamin tartalma.)(29 pont)

- 3 : Titánium ötvözet. Már a közvetlen közelről leadott sorozatlövések 50-es kaliberű géppuska tűz is csak lassítani, akadályozni tudja a viselőt, de megállítani nem (feltéve, hogy az implantot érik a lövések). Egy-két rakétabecsapódást ez az implant is kibír, de sorozattűz alól már nem kerül ki épen a pótolt testrész.(26 pont)

-3 : Speciális bevonat, amely nem csak a hő, de a fagyhatásoknak is ellenáll. Az ilyen implant már a Föld külső légköreiben sem romlana jelentősen. Magas ( 2-3 000 °C körüli) hőmérsékletet is képes elviselni hosszabb távon, mielőtt elkezdődik a hevülés. Emellett akár a -150 Celsius fokos hideg sem gátolja a használatát.(23 pont)

- 3 : 20-as erőkategória.(20 pont)

- 3 : Egészen organikus mozgást biztosít a használónak. Már kezd hasonlítani egy igazi testrész működéséhez, de még mindig nem az igazi.(17 pont)

-1: 100 méteres körben érzékeli az élőlényeket, mozgásuk, hőképük, biológiai funkcióik alapján, a gépeket az elektromos jelekből stb.(16 pont)

-0: Különböző(nem energialapú) szúró, vágó ütőfegyvereket képes az implant alkotni.(max 30 cm hosszú/széles, ennél hoszabb/nagyobb fegyverre a nanobotoknak szüksége van valamilyen fémre amit elnyelhet, amennyiben nincs a környezetében, akkor is használható de ezesetben más testrészektől vonja el a nanobotokat ami egy adott testrész gyengülését eredményezheti.(pl.:Az implant alkot egy 1,5 méter hosszú vágófegyvert a jobb kéz helyén, ebben az esetben a bal kezet teljesen felhasználja, illetve a lábakat is gyengébbé teszi valamint korlátozza az álcázóképességet.)(18 pont)

- 3 : EWA reaktor: Egy orosz fejlesztés, ami az ARC 2.0 rektor motorján épült. Csupán annyival fejlettebb, hogy a reaktor védettebb, azaz nehezebben sérül.(13 pont)

-4: Nanobot regeneráció, elnyelés: Amennyiben az alany kapcsolatba kerül fémekkel(pl érintés útján) képes újraalkotni a hiányzó részeket, amikkel a testet tudja regenerálni, illetve hosszabb/nagyobb fegyverekhez is felhasználhatja(amennyibben több nanobot van mint az eredeti állapotban, fokozatosan lemorzsolódnak a nanobotok, néhány óra elteltével a számuk visszaáll a normális számra.(10 pont)


Szakértelmei:

Tudós(zseni): Nanotechnológiával foglalkozó tudós, a Crom Corporation vezető tudósa  nevéhez köthető a PaPa/RaRa Nanobotok elkészítése és fejlesztése. A PaPa/RaRa nanobotok kitalálója Pawel Ferenc, magyar és orosz felmenőkkel rendelkező tudós, de egyetlen egy sikeres kísérlete sem volt. Az állati és emberi tesztalanyok 90% a folyamat közben elhunyt, a maradék 10% pedig erősen módosult személyiség jellemezte, használhatatlanok, többségük harcképtelen agyatlan "nano zombi" volt.

Üzletember: A Crom Corporation vezérigazgatója, a fő céljuk az emberiség "következő szintre lépése", meggyőződése hogy képesek lehetnek olyan nanobotokat előállítani melyek megoldanák a Föld problémáit, mint az élelmezés, háborúk, betegségek.
Egyúttal erősen hangoztatja hogy a fő problémát a mutánsok okozzák.(Ez abból adódik hogy az X génnel rendelkező alanyok ismeretlen okokból immunisak ezekre a nanobotok többségére. Mr.Cromwell szavait idézve: "A mutánsok elfajzott egyedek, kik nem nevezhetőek embereknek, ők korunk parazitái, vírusai.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem (lásd lejjebb)

Megjegyzések: -


A hozzászólást Chaos Cromwell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 21 Márc. 2020, 11:40-kor.
Chaos Cromwell
Chaos Cromwell
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2020. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Chaos Cromwell
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Charles "Chaos" Cromwell Empty Re: Charles "Chaos" Cromwell

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 20 Márc. 2020, 12:34

Remek lett, elfogadva!
2400$ a kezdőtőkéd, egy adatlapot írj még, aztán mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Charles "Chaos" Cromwell Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14793
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Charles "Chaos" Cromwell Empty Re: Charles "Chaos" Cromwell

Témanyitás by Chaos Cromwell on Pént. 20 Márc. 2020, 12:58

Adatlap:

Név: Charles "Chaos" Cromwell
Lakás/Létesítmény: Reno, Nevada
NJK: -
Foglalkozás: Üzletember/Tudós
Munkahely: Cromwell Corporation vezérigazgatója és vezető kutatója
Pénz: 2400$
Bevétel/hét: +40.500$
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: Cromwell Corp.
Szövetség: Hydra
Törzshely, ahol megtalálható: Cromwell Corp
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0
Chaos Cromwell
Chaos Cromwell
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2020. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Chaos Cromwell
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Charles "Chaos" Cromwell Empty Re: Charles "Chaos" Cromwell

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.