Egy évvel később

Go down

Egy évvel később Empty Egy évvel később

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 01 Jún. 2011, 10:14

Egy évvel később

Egy év telt el a pokoli vihar óta. Az eső elmosta a mocskot, a köd szétoszlott és a város megtelt fénnyel és reménnyel. A világ felébredt egy szörnyűségből, de egy év alatt az ember sokat változhat. Nagyon sokat. A világ ismét változott és a benne élők is, de mit tesznek ez után? Mi történik most?
New York és Attilan új életre, New Jersey és Asgard háborúra készül.

Információk:
New York
- Bosszú Angyalai és a Projekt Pegazus
- X-men
- AIMville és AIMville Corporation.
- Következnek... /Kaland előzetesek/
New Jersey és az Amerikai Szövetséges Államok
Attilan
Vadföld és a Testvériség
Asgard és Helheim
Androméda-galaxis

Játéktechnikailag

Bizony az XMR ugrik egy évet. Mostantól 2021 lesz. A játékosoknak, akik regisztráltak és játszottak eddig írniuk kell egy kiegészítő leírást, egy bővítést, ami elmeséli mi történt velük ebben az egy évben. A bővítésnek meghatározott hossza nincsen, mindenki a reális határokon/történéseken belül írja meg ezt a bővítést, amit majd a staff fog elbírálni, hogy mennyire elfogadható ez. Ezen bővítéseket a staff kreditekkel jutalmazhatja, aminek az értéke 1-3 kredit lehet. Ezt nem kötelező adni, csak adható, ha a bővítések szépek és igényesen vannak megírva. Ha többen 3-5 játékos (nem karakter!) közös ötlettel áll elő akkor az további jutalmat érdemel, így +1 kredtit is bezsebelhetnek fejenként. És fontos megjegyezni, NJK-hoz is kell bővítés, de azokért már nem jár kredit, csak a főkarakter után!

Az előtörténet bővítéseket valószínűleg Tao, Ogre és Thorhalla fogja közösen elbírálni és azt is, hogy ki mennyi kreditet kapjon érte.

Embertelen királyi család pályázat:
Az oldal vezetősége pályázatot hirdet Embertelenek királyi családjának tagjaira, akik a ti saját elképzeléseitek alapján fognak kinézni. Négy főnek van lehetősége arra, hogy a megírt karakterét a királyi családba írhassa meg. Igaz ez nem lesz olyan egyszerű, mintha sima Embertelent írna valaki. Ahhoz, hogy valaki indulhasson a pályázaton egy minimum 1000 szavas kreatív, tartalmas, jól kidolgozott, azaz minőségi előtörténetet kell megírnia, mindezekhez egy kellően jól kitalált és leírt képesség is kell, hogy szerepeljen az előtörténetben. Ezeket aztán a staffság fog elbírálni, hogy megfelelő-e ahhoz, hogy a királyi család tagja lehessen az a karakter, vagy pedig nem.


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 24 Ápr. 2013, 11:46-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egy évvel később Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egy évvel később Empty Re: Egy évvel később

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 01 Jún. 2011, 10:14

New York

A hajnali fények lassan emelkednek fel az ébredő városra, ahogy annak az utcáin megindulnak a tömegek. Sok helyen még mindig építkezések vannak és az embereknek egy év után is szokatlan a nappali fény. Egy év telt el. Azóta a város újra él, nem messze tőle a levegőben Attilan az embertelenek városa áll őrséget. Ők biztosítják, hogy a ketté szakad Amerika egyik fele se kezdhessen háborúba a szigeteken. Az utcákon mutánsokat pártoló Testvériség reklám plakátok vannak. Várva midnenki jelentkezését egy új egységes mutáns világért. Az X-men megnyitotta a kúria ajtajait az ifjú útjukat keresőknek. A projekt Pegazus nevű tudományos csoport építette fel toronyházát Manhattanben, a Bosszú Angyalai lettek a személyes védelmezőink, akik a várost is óvják mostantól minden veszélytől. A Central park-i AIMville lett a város leglakottabb területe. A Times Squaren a tévék most hirdetik ki, hogy a polgármesteri választásokra mától lehet jelentkezni. A monitor kikapcsolódik és a polgármesteri irodában vagyunk, ahol a város vezetői öltönyben néznek egy holografikus képet egy ülő és öt álló alakról, akiket sötét árnyak takarnak.
- Megkaptak mindent, amit akartak! A pénzből, amit adtak felépítettük a várost, és ahogy ígértük választást írtunk ki amikor a város már képes lett megállni a helyükön.
- Helyes. - feleli az ülő alak. - Van még valami.
- I...Igen?
- Figyelni fogjuk magukat.
Ezzel a magukat illuminatinak nevező alakok eltűnnek.

Bosszú Angyalai és a Projekt Pegazus
Manhattan épülő házai között egy torony emelkedik ki egy fekete Pegazus jellel a tetején.
Egy évvel később 556455-0003
- Túl sokan haltak meg ebben a városban. Nem engedhetjük ezt. Ezért hívtam magukat ide.
Egy évvel később 687487-kimata2
Mondja a kiborg férfi a vele szemben álló Bosszú Angyaloknak: Miller, Logan, Amerika Kapitány, Vízió, Yvette, Stephanie, Björnulf és Sólyomszem.
- Szükségünk van a segítségükre. Eddig is örömmel láttuk magukat vendéggül, de most, hogy az épület kész komolyabb dolgok következnek. A Projekt Pegazus tudományos csoport. Nem vagyunk harcosok vagy terroristák. Kellenek katonák, akik védenek minket és segítenek.
- Még átgondol...
Mondaná Miller, de Logan előre lép és emgállítja szavaiban.
- Elfogadjuk.
Miller idegesen néz a kanadaira, aki vállat ránt.
- Mi van? Nem akarok még egy AIM fiaskót. Inkább felügyelem őket, mint meglepődök ha baj történik.
- Igaza van.
Mondja Amerika Kapitány megfogva a csapatvezetőjének a vállát, aki kellemetlenül bólogat.

X-men
Az X-men, a lerombolt városban rengeteg szociális tevékenységet végzett az elmúlt évben. Legelőször kijavította a Kúria nagyobb hibáit, hogy befogadhassa az otthontalanul maradt mutánsokat és embereket egyaránt. A női X-ek segítettek a sérültek ellátásában, a gyerekek és fiatalok felügyeletében. A férfiak és az erősebbek besegítettek a környező épületek újra felépítésében. Az X-men egy kijelölt csoportja a „Gyors Segítség Osztag” újra beindította a kereskedelmet azzal, hogy a megmaradt környező nyersanyagot, élelmiszerre és használati tárgyakra cserélték a környező államokkal, az árusokat újra munkába állították, hogy most már ők intézzék a távkereskedelmet. Segítették beindítani a fontosabb közmunkákat, el is vállaltak párat kezdetben, míg az, nagyobb mértékben beindult volna.
Az X-men mindeközben kemény szervezést igényelt, hogy mindezt végbevigye. Zaphire vette át a vezetést, próbált apja nyomdokaiba lépni, de ezzel elég kemény fába vágta a fejszéjét. Sokszor támaszkodott édesanyjára döntéseiben, ám jelenleg se tudják, mi legyen a szervezet sorsa, és ki álljon vezető pozícióba, mert ez az állapot, a Testvériséggel szemben tarthatatlan.

AIMville és AIMville Corporation.
A Central Park kicsiny bádog- és faházakból álló városkája a köd eltűntével sem maradt lakatlan. Korábban a Senki Földje idején igen sokan, több ezren, akár tízezren is laktak ezen a helyen, mutánsok, emberek, természetfelettiek... A köd eltűntével mindenki hazaköltözhetett, de sokaknak nem volt már otthonuk, vagy pedig AIMville volt az, amit annak tekintettek. Ahogyan a város újraépült a kis bádog- és faházakat lebontották és új magas épületeket építettek helyükre. Hónapok alatt egy hatalmas füves, parkos lakópark épült az egykori nyomorváros helyén. Az egykori park, a mai kisváros közepén egy hatalmas felhőkarcoló is épült, ami az AIMville Corporation nevezetű segélyalapítvány főközpontja lett. A céget Susan Jones, AIMville városának egykori alapítója, lánya, Johanne Jones és Olaf Svenson alapította, és Susan lett a vezérigazgató. A cég a rászorulókon segít, munkahelyeket teremtett az épülő városban, segítenek építeni a várost, gyógyszergyártó részlegük is nyílt, illetve egy mezőgazdasági ágazat is. Munkásaiknak és egyéb rászorulóknak lakhelyet és élelmet is biztosít, mindaddig, amíg talpra nem állnak.
AIMville-ben természetesen olcsón vehetők lakások is, a szegényosztálytól a majdnem luxusig bármi megtalálható. Közértek, boltok, szórakozó helyek, akárcsak gyógyszertárak is vannak a lakóparkon belül. Saját áram, víz, és gáz és internet szolgáltatással. A Segélyalapítvány igen jól működik, eléggé megszedték magukat, de mindent a jó ügy érdekében használják. Maga AIMville városa pedig annyira gyümölcsöző és népszerű, hogy jelenleg New York legsűrűbben lakott városrésze lett.

Azonban van egy sötét titok, amit még a vezérigazgató sem tud, ami minden törekvésüket dugába döntheti...

Johanne a régi jó motoros bandájával éppen a tengerparton pihent és gyorsulási versenyt tartottak, amikor csörgött a lány mobilja. Felvette és egy ismerős hang szólt bele.
- Örvendek hölgyem, régen nem beszéltünk. Remélem nem felejtette el az alkuját, amit a Kézzel kötött...

Következnek...
Eközben a Brooklyn-i szoborparkban, két férfi ül a padon, illetve az egyik a sapkáját magába húzva, pihenget. A másik pedig egy öregember, aki botját maga mellett tartva bámulja a szobrokat. Megnyalja a száját és félszegen a másikra pillantgat.
- Elnézést. – szólal meg az öreg. – Magának most nem kéne az építésben segítenie? Egész nap, csak itt ül, és nem csinál semmit. Maga egy fiatal jó erőben lévő férfinak tűnik... miért, nem segít?
- Megvárom, míg csapattá kovácsolódnak. – mondja a férfi a sapkája alól. – Most még nagyobb szükségünk van, egy erős csapatra, mint bármikor.
Beállt a csönd, az öreg férfi levette a tekintetét, a másikról és ismét a szoborra emelte azokat.
Majd zavartan ismét ránézett.
- Elnézést… de ön miről beszél?
A férfi feltolja a sapkáját, feláll és elindul.
- Most, meg hova megy?
- Haza.
Egy évvel később 200px-Donald_Blake_(Earth-616)

Egy kórház New York-ban: az orvos feje lassan gurul végig a padlón és a véres szamuráj kardot unottan törli le a vörös ruhás nindzsa. Matsumoto, a japán üzletember, igazít a nyakkendőjén és az ágyban fekvő kötözött alakhoz lép.
- Mi a jelszó?
- Leviatán.
Mondja a beteg, mire a mosolygó japán egy lila maszkot dob a beteg ölébe.
- Itt az ideje, hogy a HYDRA fejei felemelkedjenek.

Távol a valamikori tengeri AIM bázis még nem vízalatti romjai között. Egy gép monitorjai zölden világítanak: Program kész. A "Kozmikus Kocka" nevű fegyver 100%-os. Végső építések folyamatban.

Bronx szívében a dolgozók büszkén nézik az ében falú elkerített házat.
- Nem kispályás munka.
- Szinte sajnálom, hogy diliház lesz.
- Innen legalább nem másznak ki.
- Az tuti. Mi is lesz a neve?
- "Gordon Elmegyógyintézet humánoknak és Szuperhumánoknak".

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egy évvel később Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egy évvel később Empty Re: Egy évvel később

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 01 Jún. 2011, 10:15

New Jersey és az Amerikai Szövetséges Államok

Az elmúlt egy évben az Új Parlament egyhangú döntése alapján a New Jersey által vezetett Amerikai Szövetséges Államok megkezdte a felkészülést a totális háborúra az Egyesült Államok maradékával. Jelenleg egy hónapok óta tartó hidegháborús viszony jellemzi a két nemzetet, és a világ lélegzetvisszafojtva várja, hogy melyikük teszi meg az első ellenséges lépést. A békés megoldásra már minden remény elszállt – a konfliktus csakis az egyik nemzet pusztulásával vagy megadásával érhet véget.

Tárgyalások útján sikerült újabb államokat a Szövetséges Államok területéhez csatolni, melynek következtében most így néz ki az egykori Egyesült Államok térképe:

Egy évvel később 99030981

A jelenleg szövetséges államok listája (a térképen narancssárgával jelölve):

New Jersey – az Amerikai Szövetséges Államok központja
Pennsylvania
New York – az épülő New York városának kivételével, mely semleges zóna
Delaware
Connecticut
Rhode Island
Massachusetts
Vermont
New Hampshire
Maine
Ohio
Indiana
Illinois
Michigan
Wisconsin
Minnesota
Iowa
Észak-Dakota
Dél-Dakota
Nebraska
Montana
Wyoming

Barry Spencer főparancsnok minden szövetséges állam hadserege felett teljes parancsnokságot kapott az elnök, Ozwell Spencer és az államok egyöntetű döntése alapján. A Szövetséges Államok határvonalain áthatolhatatlan fémbunker-sorokat állítottak több ezernyi katonával.

Az Új Parlament és az elnök által jóváhagyott új törvények szerint senki nem léphet be az Amerikai Egyesült Államok területéről a Szövetséges Államok területére, és a más országokból érkező utazók sem lehetnek az Egyesült Államok állampolgárai. Szigorú és hosszadalmas az országba való bejutás még más nemzetek polgárainak is. Ettől és a hidegháborútól függetlenül is még mindig meglehetősen sokan telepednek le külföldiek közül a Szövetséges Államokban, mivel vonzó számukra a teljes egyenlőség emberek, mutánsok és asgardiak között, amely a mai napig fennáll. Belső zavargások éppen ezért nem is igen jellemzik a Szövetséges Államokat.

A Szövetséges Államok példáját követve az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama és kormánya is elkezdtek békés módon közeledni a mutánsok felé, és pár hónapja élő televíziós adásban Obama elnök kezet rázott az Egyesült Államok első, hivatalosan elismert, mutánsokból álló szupercsapatával. Ettől a naptól kezdve már az Egyesült Államok is megkezdte a hadseregükbe toborozni a mutánsokat.

Egy évvel később 30206896

Az Új Parlament erre azzal válaszolt, hogy különféle előjogokat biztosított minden egyes állampolgárának, aki önként belépett az egyre duzzadó hadseregbe. Lakás, autó, magas fizetés, valamint egyhetes utazási lehetőség járt mindenkinek, aki katonalétre adta a fejét. Férfiak, nők, emberek, mutánsok, asgardiak, szegények, gazdagok… Bárki jelentkezhetett, miután átesett egy gyorsított, pár hetes kiképzésen. Mára a Szövetséges Államok és az Egyesült Államok hadserege szinte teljesen megegyezik létszámban.

Egy évvel később 69645616

Míg a sereget különféle technológiai fejlesztésekkel, fegyverekkel és járművekkel próbálják ütőképesebbé tenni, a Szövetséges Államok területén továbbra is a bírók (albírák, bírósegédek, főbírák) kezében van a legfőbb ítélethozó hatalom. A rendfenntartó erőkkel karöltve dolgoznak a legkülönfélébb bírák (emberek vagy mutánsok), hogy a bűnözőket a tett helyszínén alkalmasint el is ítéljék, ha kell.

New Yorkot az Új Parlament semleges zónának nyilvánította, és nem ártják bele magukat a város ügyeibe. Nem érezték szükségét a romváros elfoglalásának vagy bekebelezésének, még ha a Szövetséges Államok területén is van. Természetesen onnan is bármikor fogadnak lelkes jelentkezőket a hadseregbe.

Asgarddal a kapcsolatok egyelőre egy helyben állnak, mivel Thor elzárkózott a Szövetséges Államoktól Landraf testének eltűnése után. Amikor lehetőségük nyílik kommunikálni velük, az Új Parlament tagjai próbálják elsimítani az ügyet, és azóta is nagy erőkkel kutatják az eltűnt asgardi testét. Egy biztonsági kamera felvételét tudták azonban még csak átadni Thorhallának, a nagykövetnek, melyen a démon-szimbionta, Grendel látható Landraf testével a Spencer-birtokról menekülve. Ozwell Spencer elnök továbbra is bármit megtenne, hogy megszerezze az asgardi életmágiát, vagy hogy legalább Asgard segítségét megkapja a készülő háborúban.

A Bosszú Angyalainak tagjait árulónak nyilvánították, miután engedély nélkül távoztak és ténykedtek, a Bosszú Angyalainak tornyát pedig lezárták. Azóta szuperhős-csapat nem működik hivatalosan New Jersey-ben, de a törvények szerint ilyen jellegű csapatok továbbra is szerveződhetnek bármikor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egy évvel később Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egy évvel később Empty Re: Egy évvel később

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 01 Jún. 2011, 10:15

Attilan

Attilan újra felébredt évszázados álmából és kiemelkedett a Csendes-óceán habjaiból. Sikerrel szálltak szembe Galactussal és a város nem süllyedt vissza régi helyére, hanem nem sokkal New York közelében lebegett az óceán felett. Néhány héttel Galactus legyőzése és a köd eltűnte után az Embertelenek új uralkodót koronáztak Melissa Boltagon személyében. Az új királynő azonnal diplomatákat küldött az emberek, atlantisziak, és a Kék Körzet felé, helyenként saját maga tárgyalt. Az emberekkel nem jutottak sokkal előrébb, mint egy évszázaddal korábban, azonban az Atlantisziakkal, a Kree és a Shiar birodalommal újra helyreállították a szoros diplomáciai kapcsolatukat, szövetségüket. A város és a népe viszonylag hamar újra talpra állt és folytatta életét ott, ahol korábban az megszakadt. Információ alapú kapcsolatot hoztak létre a projekt Pegazus nevű szervezettel. Az embertelenek néhány tagja hosszú idő után pedig a Kék Körzetbe költözött, hogy ott folytassanak munkát...
Egyelőre béke és gazdagság honol az Emberetlenek között és egy újabb aranykor van kilátásban, de az egyetlen kérdés, hogy meddig sikerül ezt az állapotot fenntartaniuk egy teljesen új világban...

Egy évvel később 407209-150107-attilan

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egy évvel később Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egy évvel később Empty Re: Egy évvel később

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 01 Jún. 2011, 10:16

Vadföld

Az idilli kis szigeten mozgásba lendült az élet, mióta Magneto egyeduralkodóvá nevezte ki magát, viszont a többi hasonló diktatúrával szemben ő nem zsarnokoskodik. Az emberek egyszerűen, de jól élnek Vadföldén. A természet adta lehetőségeket kell kihasználniuk, hogy élelmet és szállást találjanak, ám a helyzet messze nem olyan rossz, szabad kereskedelem folyik a mutánsok közt, és örömmel segítenek egymásnak bármiben. A palotában bárki meglátogathatja az uralkodót panaszaival, - ha éppen ott tartózkodik – biztosan segít is. Nem rejtegeti az arcát, hetente beszédet tart a Főpalota előtt, melyet ezrek hallgatnak tátott szájjal, vagy csillogó szemmel. A Vadföldi mutáns tudósok folyamatosan dolgoznak, a legújabb technológiával, hogy gyarapítsák az élővilágot, akár olyan állatfajokkal, melyek régen kihaltak. A tudósok egy másik csoportja – Forge vezetésével - azon munkálkodik, hogy technikai eszközökkel, minél könnyebbé tegyék a Vadföldiek és a New Yorki Testvériség tagok életét. Először is létrehoztak egy helyi transzportáló eszközt, a sziget és a Chelsea-i Saroképület közt, így a Testvériség szabadon utazhat több ezer kilométert másodpercek alatt.
Éppen ezért az idilli helyzetért, egyre több mutáns tér át Magneto tanításaira, és egyre kevesebbet hisz el abból, hogy terroristaként kezeli az emberek által uralt világ, a mágnesesség ura mellett lánya, a Skarlát Boszorkány is egyre nagyobb ismeretséget és hatalmat szerez, mind az Egyesült Államokban, mind Vadföldén.

Egy szemüveges mutáns halad a Vadföldi Főpalota hatalmas folyosóin. Mást nem is hallani, visszhangzó léptein kívül. Mikor egy hatalmas kétszárnyú ajtóhoz ér abbamaradnak a lépések. A hatalmas bejárat magától kinyílik. A Főpalota tróntermében magányosan ül Magneto és egy kis fémgömbbel játszadozik unalmában, ujjai közt forgatja és mozgatja, a tudós felé sem néz.
- Hivattál, Magneto?
- Igen. – mondja és a kis játék a kezéből, elindul a tróntermen keresztül a férfi kezébe. – Ez a tiéd. Tudod mit kell tenned vele. - A gömb felbomlik a férfi kezében és felfedi tartalmát.
- Igen, de ilyen korán? Nem kéne…
- Nem, változott a terv, most kell cselekednünk. Most hagyj egyedül.
Az ajtók becsukódnak és a kis tudós, félelemtől izgatottan szorítja a tárgyat, melyet csak megkapott, és talán az egész világ sorsa múlhat rajta.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egy évvel később Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egy évvel később Empty Re: Egy évvel később

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 01 Jún. 2011, 10:16

Asgard

Asgard szerencsésen megmenekült Galactus támadásától, annak köszönhetően, hogy a Bolygófalót már Midgardon sikerült megállítani, de a világuk így is romokban volt, Loki utololsó(?) átka miatt. A hét világ küldöttei többször ültek le tárgyalóasztalhoz, hogy megvitassák a Hela elleni háborúkat és nagyjából sikerült is megegyezésre jutniuk a közelgő háborúval kapcsolatban, hogy ki milyen haderőket vet be, hol fognak lecsapni, miként oldják meg egymás között a támogatást és ki kinek a segítségére menjen, attól függően, hogy Hela merre készül lecsapni. Legalább fél év kellett minden országnak, hogy talpra álljon a legutolsó támadás után, amit az ál-Thor-ok intéztek a világok ellen, az uralkodók pedig mindent megtettek, hogy Hela jóslata ne történhessen meg, hogy a királyságok ne roskadjanak bele abba, hogy kik és hogyan okozták a katasztrófát. Asgard hercegi párja nem sokat mutatkozott a nyilvánosság előtt ezek után, a saját dolgaikkal voltak elfoglalva, hol Asgardon, hol pedig Midgardon, és Thorhalla-nak Thor parancsa szerint igazából nagyon kimozdulnia sem volt szabad az Asgard városi palotából a terhességének végén. Időnként lent volt Midgardon New Jersey kormányánál, hogy tárgyaljon nagyobb testőrsséggel, illetve a nappalokat a kastélyában töltötte Skurge társaságában és az éjszakákat Asgard városban. Einar-t is Midgardra szólították a kötelezettségei mind, mint Illuminati tag, mint Bosszú Angyalai tag. 2020. június 7-én Thorhalla világra hozta két gyermekét, Asvald és Fonn Einarson-t. A két herceg igaz folyamatos felügyeletet és őrzést kapott mindezek ellenére nem egy gyilkossági kísérlet volt az ikrek ellen, amiket mindeddig sikerült megakadályozni és a két kisgyermek sem szenvedett sérülést.
Ekkoriban jutott az Asgardiak fülébe, hogy New Jersey kormánya hónapok óta elhallgatta Asgard elől, hogy még 2020. elején eltűnt a Spencer-birtokról, Thor nagyon dühös volt ennek hallatán és teljesen elzárkózott mindenféle diplomáciai dologtól az Amerikai Szövetséges Államokkal szemben. Így már csak havonta egyszer-egyszer járt le hozzájuk Thorhalla, hogy a legfrissebb híreket és a látszatott fenntartsa velük kapcsolatban. A nő időközben mindenki háta mögött egy szövetséget hívott össze Asgard gonosz uralkodói között. A Cabalt, aminek a tagjai Amora, Karnilla, Utgard-Loki, Malekith lettek. Egy amolyan biztosíték, hogyha szükség van rá a későbbiekben, akkor a segítségükkel Asgard meghódítható legyen, ha Thorhalla kiesik a hercegnői rangból, illetve egymás megsegítése és közös ellenségeik legyőzése, aki(k) fenyegeti(k) a saját királyságuk béli törekvéseiket.

És lassanként az egy éves határidő, békeszerződés is letelt, amit Hela adott... A Kilenc világ horizontjain újabb vihar közeledik, ám ezt ezúttal ezt a holtak hozzák, hogy minden ismert világot leigázzanak úrnőjüknek Hela-nak.

Hela ében kövekkel teli földjén ahol, csak a pokoltűz és a lávafolyók hoznak fényt, végtelennek tűnő sereg állt fel büszkén mosolygó úrnőjükkel szemben.
- Gyermekeim. A kilenc világ összeomlott. Már csak el kell vennünk. Készüljetek a háborúra!
A holtak serege ünnepelve ordít miközben a Halál istennője büszkén fordul hátra a három hadvezérére nézve: Donar, más világ viharistene. Thordin, a lázadó harcos elsöprő erőkkel. Vutha, az utolsó sárkány. A halál maga küldi légióit egy háborúba az élő ellen.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egy évvel később Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egy évvel később Empty Re: Egy évvel később

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 01 Jún. 2011, 10:16

A Gonosz Arca
Egy évvel később Signeh

Egy év telt el. A világ átalakult Háborúk dúlnak, de most ti háborúztok. A játékosok. Ameddig a Föld Bajnokai küzdenek a hősök felemelkedtek, de a másik oldal is megérkezett...
Hatalmat akarnak. A háború alatt a gonosz visszatért. Most nincs egységes neve, nem egy ember és nem egy csoport. Megannyi Gonosz. Előlépnek. Győzzétek le őket és vegyétek át a helyüket, védjétek meg mindent! A Gonosz Arcát láthatjátok, töröljétek le a mosolyt róla...

Játéktechnikailag:
A gonosz arca egy-egy fordulat lesz az aktuális korszak kalandokban. Ezzel nem ér végett az egy évvel később, de egy rövidebb-hosszabb időre a világ történetei mondhatni összeérnek. Találkozunk több jó ideje a háttérben építkező gonosszal, akik már egy ideje tervezik a csapásaikat.

Kalandok:
Gonosz Arca - Krang (magánkaland)
Egy évvel később Krang
Gonosz Arca - Maszk (III. Világháború)
Egy évvel később 40597791
Gonosz Arca - Kéz
Egy évvel később 45574808
Gonosz Arca - Apokalipszis ( Az új vallás folytatása)
Egy évvel később 72960045

Még sok következik...

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Egy évvel később Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Egy évvel később Empty Re: Egy évvel később

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.