Repülő

Go down

Repülő

Témanyitás by Thorhalla on Kedd Jún. 14 2011, 08:41

Az eredeti topic

Az egyik legmodernebb fejlesztésű repülőgép, ami a Bosszú Angyalainak tulajdonában van. Ezt használhatják az Ifjú Angyalok is.


Az eredeti topic


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 19 2011, 13:14-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Repülő

Témanyitás by Thorhalla on Kedd Jún. 14 2011, 08:46

2045. augusztus 15. kedd este, 21:35 – A Bosszú Angyalainak tornya, Sussex
Jelenlevők: Freydis Einardottir, Ethan Jackson, Freyr Johnson, Rachel Wilcox, Lorna Howlett, Zyro Tao és Raymond Calligan

A repülőn volt megfelelő felszerelés, műanyag páncélok, kerámia tőrök, egyéb nem fémből készült, de modern fegyverek, élelem és víz is, ha valaki ezekre nem gondolt volna. Illetve terepszínű felszerelés is, amiben könnyebben lehet rejtőzködni, éjjellátó szemüveg, életdetektor, stb. Úgy tűnt, hogy Rogers és az Angyalok már ismerték a csapatot, hogy mire nem gondolhattak, így mindent megkaptak, mire szükség lehet. A repülő közben felszállt a tetőről és elindult. Közel 2-3 óra kell ahhoz, hogy odaérjenek így most bőven volt idejük arra, hogy tervet állítson fel a csapat.

//Játéktechnikailag szabad körök, ha valami olyasmi van, hogy gépet használtok, információt kértek le, akkor írok mesélőit, hogy mit kaptok/szereztek meg. Ha a terv nagyjából megvan, akkor folytatjuk rendesen a kalandot.//


Lorna:
//Előzmény: A Bosszú Angyalainak tornya (Sussex)//

Igazéból nem sok mindent pakoltam össze, csak vettem egy hosszú nadrágot, illetve egy cipőt fel, és készen voltam némi víz és szendvics után. Rachel szavain még mindig vigyorogtam, mi lett volna, ha be sem vesz semmilyen gyógyszert erre az útra? Lehetséges, hogy a testvériség tagjai mind menekültek volna akkor előle. Ahogyan felértem a többiek már ott voltak és az új srác pedig már Rachel-nek csapta a szelet. Manó bemutatott, de én inkább a csontkinövéseit figyeltem. Szóval neki is rohadtul fáj, legalább is az arcáról ezek derültek ki. Át tudta érezni, bár nekem csak négy pontban volt ilyen nem az egész testemen végig
- Tudom, hogy rohadtul fáj pubi, amit csinálsz, így ne légy maoista, azt hagyd meg nekem – mondtam miközben megveregettem a srác vállát. – Lődd ki őket, vagy húzd vissza!
Legalább is erre tippeltem, hogy ezeket képes vele megtenni. Odabent ledobtam az egyik székre a táskám majd lehuppantam. Freyr kérdésére néztem fel.
- Én az improvizációban is benne vagyok – vigyorogtam. – Eddig mindig bevált, igaz nem volt ennyire pocsék a helyzet. Jó lenne tudni, hogy mire számíthatunk ott egyáltalán, hogy nekiállhassunk tervezgetni. Meg Zyro a főnök, te mit javasolsz?.
Néztem az említettre.


Freyr
Lerakom a kevés cuccomat, majd nekilátok előhívni az adatokat, főképp Magneto és az emberei, azok képességei érdekelnek. Illetve maga Vadföld, Magneto bázisa, bármi ami segítheti a bejutást.
-Ha bárkinek van ötlete, az ne tartsa vissza....-
Mondom miközben az adatokat nézegettem, s próbálom a legtöbbet meg is jegyezni.
-Talán ketté válhatnánk, míg az egyik csapat lefoglalja Magnetot, nem feltétlen harccal, a másik megpróbál besurranni és kiszabadítani Victoriát....-
Ennél jobbat egyenlőre én nem tudtam kitalálni, talán a többiek is ki tudnak találni valamit. Mindenesetre még van időnk, hogy összehozzunk valami, működőképes tervet.


Manó
Na végre el is indulunk már. Hangos puffanás kíséretében ledobom a hátizsákomat, majd lehuppanok az egyik üres székbe.
-Nekem aztán, mindegy hogy csináljuk. Csak hozzuk Ki Vic-et, onnan épségben.-
Teszem hozzá a nagy tervemet. Nekem aztán teljesen mindegy hogy harcolva, vagy sunnyogva jutunk be. Csak a vég eredmény számít. Előkotorok egy almát a zsákomból és azt kezdem el rágcsálni. Egy időt után, azért csak eszembe jut valami. Mondjuk nem biztos, hogy jó ötlet, de azért ötlet. És ez tőlem már hatalmas teljesítmény.
-És mi lenne ha, elterelés képen a csapat egyik fele Magnetótól kérne menedéket, mint menekült mutáns vagy ilyesmi. Vagy mint aki terrorista akar lenni. Ja és azok menjenek akiknek nehezebb olvasni a fejében, mert hamar lebuknánk....-
Nem egy fényes ötlet, de azért valami lehet belőle....vagy nem. Még jó hogy nem én vagyok a vezető, rövid úton alulról szagolnánk az ibolyát, vagy mit.


Rachel
A srác szövegelése alapján egy tipikus elkényeztetett ficsúr lehet, akinek a szülimindent a feneke alá tolnak, amolyan menő srác. Táncos, rapper, kosaras, lefogadom, hogy osztályelső, és valami böhöm német kocsival furikázik, ráadásul... Ráadásul tüskék nőnek a bőre alól? Hm, nem túl eredeti Lorna után. Végül visszafogva az összes rosszindulatú megjegyzésemet, próbálok valami nem sértőt mondani neki.
-Nem rossz, biztosan... Hasznát vesszük a tehetségednek. - Ja, ha majd rap csatára kell kihívni Magnetot.
Oké, szóval most berepülünk, itt van mindenféle kütyü, magamhoz veszek mindenből egyet, kajám már van, már csak egy terephacukát kell magamra húznom.
-Hülye egy ötlet - válaszolom Manónak. - Pont olyankor akarunk beállni, mikor Vic eltűnt, és egy BA géppel jöttünk, amin ráadásul külön pilóta is volt. Még telepata sem kell, hogy egy ilyen gyenge hazugságon átlássanak. Arról nem is beszélve, hogy ha be is vennék, akkor sem vonnánk el vele a figyelmet Victoriáról. Szerintem. - Fejezem be, és Zyrora nézek. Lorna nagyon hangsúlyozza, hogy ő a csapat vezetője, és rá kell hallgatni, úgyhogy mondja meg ő az okosat. Remélem hamar túl leszünk ezen, totál álmos vagyok, legalább pár órát aludhatnánk még érkezés előtt.


Zyro
Az új fiú, Raymond gyorsan összefoglalja, amit tudni kell róla. Remek, sportol és táncol, akkor jó kondiban van, akrobatikus a mozgása, ez jól fog jönni. A tüskék is elég meggyőzőek, miután eltűntette, kezet rázok vele. A bemutatkozással már nem is kell fáradnom, Ethan megtette helyettem is, csak biccentek neki mosolyogva.
Amíg mindenki ismerkedik, és magamra is húzom a terepszínű ruhát, és elrakom a kütyüket, az éjjellátót, meg az érzékelőt. Lorna a nevemet mondja, erre pillantok fel, ismét hangsúlyozza, hogy én vagyok a vezető. Én azonban nem olyan vezető akarok lenni, aki mindenkit a saját akarata alá von, és kényszerít dolgokra, szóval meghallgatom a többieket is.
-Ez jó ötlet lehet - válaszolom Freyrnek. - Ha keltünk egy kis ramazurit, magunkra vonhatjuk Magneto és csapata figyelmét. Addig a többiek... Hm, Ethan, Rachel és Freydis, bemehetnének Victoriáért. Freydis vezetné a csapatot, Ethan megoldja, ha mászni kell, Rachel telepatikusan hozzájuthat fontos információkhoz, és elterelheti az őrök figyelmét. Aztán ha megvan Victoria, lelépünk. Persze ebben benne van, hogy mi addig feltartjuk Magnetot és csapatát, ami nem lesz egy sétagalopp, de A tervnek nem rossz. Más valaki? Ötlet?
Közben befejezem az öltözködést, és előveszek egy almát, majd leülve hozzálátok.
-Talán ha vannak ott elég sokan, Rachel egy párat rávehetne telepatikusan, hogy ők maguk tereljék egy a figyelmet helyettünk, így nem kell megosztanunk a csapatot, és felesleges rizikót sem vállalunk. Csak az a kérdés, hogy hány mutáns lehet ott, és abból hányhoz tudunk elég közel kerülni feltűnés nélkül...
Morfondírozok tovább, és hallgatom a többi ötletet, miközben az almát ropogtatom.


Calligan
Lassan mindenki összekészülődik én pedig Lorna tanácsára kilövöm, a csont tüskéimet mielőtt beszállok a gépbe. Egészen jó fej ez csaj eddig úgy éreztem, hogy igazán csak Reachel volt velem kedves. Végre érzem, hogy meg nyílok feléjük, és ők is elkezdenek megnyílni felém. Szépen lassan elkezdődnek a régen várt beszólongatások is. Persze, ebbe az a fura lányka jár az élen, aki az egyedüli igazán emberszerű képződmény csapatban. Ez valahogy jól esik a lelkemnek, hiszen akár ki akármilyen stílusban is beszél hozzám most már hivatalosan is én vagyok az új fiú, ami azt jelenti, hogy ha kiállom a próbákat, akkor bevesznek a csapatba. Egy ideig hallgatom őket és bár elhangzik egy két értelmes megmozdulás egy-két tisztességes csapat taktikai kiképzés, mert úgy látom, hogy nincsenek egészen tisztában a lehetőségeikkel. Bár nem ismerem, az erőszintjüket gyanítom, hogy az két fickó, akit kiütöttek erősebb, mint ők és majd biztosan többen is lesznek, még talán náluk is keményebbek. Pontosan olyan ez, mint egy kosaras játszma csak itt nem látjuk a palánkot nem látjuk a labdát mb2-sekkel állok ki egy mb1-s profi csapattal és ember hátrányba is vagyunk. Nagyon nehéz lesz ebből a csávából kikecmeregni.
- Bocsánat srácok tudom, hogy én vagyok az új fiú, de szerintem elég nagy hibára alapozzátok az eddigi terveiteket. Először is nincsenek pontos információink arról, hogy mire számíthatunk oda lent azon kívül, hogy az ellenség minőségi és mennyiségi fölénybe van illetve hogy övék a hazai pálya minden előnye. Ilyen körülmények között ennyi idő alatt, illetve az ilyen hiányos információk birtokában lehetetlen pontos tervet készíteni. Amit biztos nem tehetünk, hogy magunkra vonjuk a figyelmet, ha landoltunk a lehető leggyorsabban fel kell mérni a környezetet és minél gyorsabban minél hamarabb eltűnni. Az telepatikus izé jól hangzik, ha egy embert elkapunk, akkor esetleg lehetne esélyünk arra, hogy elég információt szerezzünk a tervezéshez. A szét válást viszont semmiképpen sem javasolnám, mert nem hiszem, hogy azon a szinten vagyunk, hogy elég ideig kitartsunk magneto csapatai ellen továbbá egész biztos vagyok benne hogy átlátnak majd a szitán. A sakkban is mindig a királyt védik a legjobban akkor is, ha az ellenfél a vezért támadja. A figyelem felhívő csapatot valószínűleg hamar elfogják és felőrlik, miközben megerősítik Victoria védelmét. Az egyetlen egy esélyünk, ha helyben szerzett információk alapján ki játsszuk a védelem gyenge pontját. Hiába tervezgetünk most egyszerűen semmi értelme, mert minden előny az ellenfélnél van. A patronokat hagyjuk meg a menekülésre. Olyan ez az egész, mint ha vakon kosaraznánk egy profi csapat ellen. Vágjátok? -
Mondom nekik különböző sportokból vett hasonlatokkal próbálom nekik elmagyarázni, hogy mire is gondolok. Nem vagyok szuperhős az igaz de eddig mindig győzelemre vittem a csapatot és azt hiszem taktikai érzékemmel nincsen semmi baj.

Manó
Rachel le is tiporja az ötletemet, de csak vigyorogva vállat vonok. Soha nem állítottam hogy, jó ötlet. Csak elmondtam amit gondoltam, ha nem jó hát nem. Nem fogok a kardomba dőlni. Ja igen ha már kard, akkor én is veszek pár cuccot, egy-két tőrt ilyeneket, meg magamra rángatok egy terep hacukát.
-Ez jó, de ugyan úgy fenn áll a veszélye annak, hogy vagy egy jelentéktelent kapunk el, vagy egy olyat akivel nem bírunk el....nem?-
Vetem fel, öltözködés közben a véleményemet. Úgy érzem bármit is csinálunk, az túl rizikós. Talán az lesz a legjobb ha a kevésbé veszélyeset választjuk, már ha létezik olyan.


Freyr
-Egyetértek Zyroval és veled is.....-
Bólintok Raymond felé, nem hülye a srác az egyszer biztos. Miközben még mindig az anyagokat böngészem és esetleg ki is vetítem a többieknek, lassan válaszolok.
-Akkor talán az elején maradjunk együtt míg el nem kapunk valakit, vagy amíg jobban tisztában leszünk a helyzetünkkel.-
Ha sikerül elkerülnünk a lebukást, talán esélyünk is lesz észrevétlen lenni. Legalábbis egy darabig biztosan.
-Rachel és a csapat többi tagja csinálhatna akkora felfordulást amekkorát csak tudna. S nem kell feltétlenül harcba keveredniük, elég csak zavart kelteniük. Persze ha már megtudtuk merre is van Victoria pontosan.-


Lorna
Néhány percig csak hallgattam, hogy mit mondanak, az elsőnél még csak a szemöldökömet vontam fel, majd a folytatásnál már erősen ráncoltam a homlokomat. Az ötletek még talán el is mentek volna, de hogyan tervezzünk valamit is előre, ha azt sem tudjuk, hogy milyen a helyszín. Lehet, hogy ők tudják, de nekem ha az életem múlna rajta sem mondanám meg, hogy Vadföld miként néz ki. Ötletek… apa terve, bemegyünk és mészárszéket csapunk, amíg nem fojtanak vízbe és hagynak benne, vagy agyaznak ki nagy gond nem lehet. Ezzel sokra mennék…
- A legalapvetőbb dologra miért nem gondoltok pubik? – kérdeztem. – Steve Kap azt mondta, hogy mindenhez hozzáférünk idefent… azt sem tudjuk milyen a terep. Amíg ezeket nem tudjuk szerintem minden ötlet halálra van ítélve…
Végignéztem a többieken, az új srác felé bólintottam, hogy értem a csapatjátékot és igen úgy kéne tervezni.
- Számítógép – mondtam hangosan mit sem tudva arról, hogy Freyr is erre készül. – Az ismert Vadföldei állapotokat mond, térképet kérünk a helyről és arról, ami ott van…
Ötletet egyelőre ezeknek a hiányában nem mondtam, majd ha láttuk, akkor nekilátok gondolkodni.


KM+Freydis
A kérdések és utasítások során a repülő hátuljában, ahol a társaság ült holoképen jelent meg a sziget térképe.A sziget jelentős részét szinte áthatolhatatlan dzsungel volt, a szigeten régi kihalt földi élőlények éltek mind a mai napig. Ezalatt dinoszauruszokat és kardfogú tigriseket kellett érteni. Ezek voltak az őshonos állatok a szigeten, ami miatt a dzsungelben nem nagyon volt ajánlatos a dzsungelben mászkálni. A hely, ami a csapatot érdekelte kiemelkedett (Fall People köröcske), ez egy nagyobbacska város volt a dzsungelben. Az adatok és képek szerint Magneto alapította miután itt ért földet az M Asteroidával – azok, akiknek a szülei nem sokkal a Bukás előtt New Yorkban éltek, azok mesélhették, hogy Genosha, a fémburokkal védett miniváros az East Side-ról elhagyta a Földet - , amin közel tízezer mutáns menekült el az AIM uralma elől.
A város mind a mai napig áll, és a lakossága szinte teljesen civil mutánsokból áll, akinek köze sincs a Testvériséghez. A S.H.I.E.L.D. és az Angyalok adatbázisa szerint ez volt a legnyomósabb ok, hogy még nem támadták meg Magneto birodalmát, a civil lakosság. A város közepén pedig maga Magneto palotája állt, ahonnan kormányozta Vadföldét és a Mutáns Testvériséget.- Én inkább azzal értenék egyet, hogy megpróbálunk bejutni a palotába titkos járaton, vagy hasonlón – mondta Freydis. – Minden bizonnyal itt is van ilyen.

Zyro
Lorna meglátása több, mint helyes, nekem valahogy még mindig újdonságként hat, hogy kérhetünk térképet egy olyan helyről, ahol sohaéletünkben nem jártunk, sőt, senki sem, aki a mi oldalunkon áll. Mégis, a számítógép pillanatok alatt mutat pontos leírást a helyről, látszanak az épületek, a teljes sziget, még Magneto palotájának ablakait is megszámolhatnánk. Raymond korábbi felvetése, mint most kiderül, nem volt teljesen helytálló, ahogy az elkapós, fejből kiolvasós módszer sem biztos, hogy bejönne.
-Ha ennyi civil van, ők valószínűleg nem tudnak arról, hol tartják fogva Victoriát, és egy ilyen... Titkos bejáratot sem ismernek valószínűleg, hiszen akkor nem lenne titkos - válaszolok Freydis ötletére. - És ennyi mutáns közt beosonni sem épp egyszerű, ha ez is olyan, mint a többi város, akkor még éjszaka is lesznek emberek az utcán. Álcáznunk kell magunkat, mert akármennyire is messze van ez a hely mindentől, talán még itt is hallottak rólunk, és hamar lebuknánk. Még ha a civileknek nincs is köze a testvériséghez, akkor sem bízhatunk abban, hogy nem fújnak riadót, ahogy meglátnak... Talán ha éjszaka érkeznénk ernyővel a palota közelébe, elkerülhetnénk a városi bújkálás, és megpróbálhatnánk megkeresni egy ilyen titkos járatot, vagy Rachel egy őr fejéből kiolvashatná a pontos helyét, de még mindig ott a telepata a másik oldalon, aki talán érkezésünk pillanatában tudatában lesz annak, hogy betolakodók keresik Victoriát.
Hm, ez igencsak nehéz kérdés, sok veszéllyel kell számolnunk. Egy titkos átjáró valóban jól jönne, de kétlem, hogy magunktól rátalálnánk. Ha lesznek ott őrök, és ha nem lesznek annyian, hogy egyből riadót fújhassanak, és ha nincs köztük telepata, ráadásul ha az őr tudja, hogy hol van ilyen átjáró, akkor... Hát ez elég sok "ha" volt egy mondatban...


Manó
Miután úgy ahogy felkészültem, visszaülök és a kivetített hologram izére meresztem a tekintetem. Hát a dzsungel felől nem tudunk bejutni, a sok dinó miatt. A városban meg nyüzsögnek az ártatlanok.
-Hát ez nem sok jóval kecsegtet.....-
Motyogom miközben a többiekre bámulok tanácstalanul. Eddig sem voltam teli ötletektől, ezután sem vagyok egy kimeríthetetlen tárháza azoknak.
-A titkos út az jól hangzik csak kiből szedjük ki? Nem hiszem hogy a civilek közül bárki is tudná....-


Freyr
Ahogy Lorna megszólal, abban a pillanatban vetítem ki én is a kért információkat. Végre. egy rövid ideig az adatokat tanulmányozom. A dzsungel felől nem sok esélyünk van, egyenesen a palotába repülni pedig elég nagy hülyeség lenne. Valószínűleg a legjobb ha a városon belül próbálunk meg bejutni és elvegyülni.
-Valószínűleg csak a városból tudunk bejutni, és egy darabig talán észrevétlenek is tudunk maradni. Ami a titkos járatot illeti....-
Itt elhallgatok egy pillanatra, igen valószínűleg így csinálnám, s talán Magneto sem csinálná másképp.
-....talán a városban vannak emberei Magnetonak. Afféle besúgói, akik szemmel tartják a várost, a lakóit. Nehogy onnan támadást indíthassanak. Talán az egyikből, ki szedhetünk valami információt, ha szerencsések vagyunk pont azt ami hasznunkra is lesz.-
Fejtem ki az ötletemet, igaz ebben is óriási szakadékok tátongnak, de talán ez már jobban bejöhet, mint az előző homályos találgatások. Az adatbázisban próbálok találni egy-két feltételezhető besúgót, aki esetleg a BA-nak jelent, vagy más szerveknek és a segítségünkre lehetne.


Lorna
- A dzsungel bejutásra jó – mondtam. – Zyro járt ilyen terepen korábban tudja, hogy mi veszélyes és mi nem. Én pedig kiszagolom, ha jön valami. Mert a városban leszállunk esélytelen és nem hiszem, hogy olyan sokan ugrottunk volna korábban ejtőernyővel h kiugorjunk magasból.
És ekkor még mindig, hogy a városban vannak Magszi emberei, de a fenébe is, bármelyikünk lehetne az. Ennél szerintem még az öngyilkos akció is jobban hangzott. És át kell adnom apa üdvözletét a fehérhajúnak. Tudtam, hogy mennyire oda van érte.
- Már nem azért, de Magszi emberei nem fognak hatalmas „ÉN MAGNETO-VAL VAGYOK!” vagy „MUTÁNS TESTVÉRISÉG” feliratú pólót vagy céltáblát viselni. Még a civilek között sem. És mivel szúrnátok ki őket? – kérdeztem. – Lassan komolyan azt vélem a legjobb ötletnek, hogy bemegyünk, elfogatjuk magunkat, bent kiszabadítjuk magunkat a cellából, majd megkeressük Vic-et és angolosan távozunk!
Ez valami C, vagy D, esetleg Z tervnek még el is ment. Valami pedig még egy próbát megért, mintha az egyik filmben láttam volna.
- Számítógép, hő- és infravörös képet a palotáról. Esetleg scannelje le egy műhold a helyet és rálátása van rá – a többiekre néztem és vállat vontam. – Mi az pubik, az egyik filmben is így csinálták…

//Folytatás: Vadföld//Zyro
Lorna ötletére bólogatok, és fontolgatom a lehetőségeket.
-Igaz, az ugrással nem mindenki van tisztában. Akkor messzebb szállunk le, a dzsungelen keresztüljutunk hamar, az biztos. A városban viszont nem biztos, hogy hamar tudok tájékozódni, jól jönne ez a műholdas kép hordozható formában is.
Közben azért magamban is memorizálom, hogy hogyan néz ki a felépítése a helynek, nem túl bonyolult, megnézem, hány sarok innen-onnan a főpalota, és mik veszik körül, amik messziről is látszanak majd, mint például tornyok, felhőkarcolók.
-Ha odaérünk, az őrök figyelmének elterelése elsősorban Rachel dolga lesz, ha konfrontálódnunk kell, az már régen rossz, de készüljünk fel erre is. Ethan könnyen felmászik magasabb helyekre, és adóvevőn keresztül tud minket értesíteni a városban folyó dolgokról, ha esetleg lebukunk, vagy őrök közelítenek valamerről felénk. Aztán... Próbálunk titkos bejáratot keresni, ha nem megy, akkor betörünk.
Lorna ekkor lekér egy bizonyos hőképet... Ahá! Egy James Bond filmben láttam ilyet.
-Jó ötlet, ezzel talán megtalálhatjuk a titkos bejáratot, vagy a cellákat, ahol Victoriát tartják.


KM reag
2045. augusztus 15. kedd este – Az óceán felett
Jelenlevők: Freydis Einardottir, Ethan Jackson, Freyr Johnson, Rachel Wilcox, Lorna Howlett, Zyro Tao és Raymond Calligan

Zyro felvetése utána az adathordozóján, iPod, PDA, vagy amit tartott azonnal megkezdődött a letöltés a számítógép átmentette a kellő adatokat, amiket szeretett volna a fiú. Lorna kérdésére pedig azonnal körvonalazódni kezdett a palota, és a város környékének hőképe. Időben jó volt, ugyanis arrafelé éppen késő éjszaka volt, így várhatóan hajnal környékére fog oda érni a társaság majd. Azonban nem volt teljesen sikeres a kép lekérése, ugyanis a palotáról nem tudott képet készíteni a műhold, csak a városról és a közvetlen környékéről. A palota körül ugyanis pajzs volt, ami levédte a műhold sugarait.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy azonban a város valamilyen szinten magaslatra épült és nem messze a határoktól a képek három darab barlangbejáratot is jeleznek. Amik valószínűleg benyúlnak a palota alá is. Egy keletről volt, kettő pedig nyugaton, azok úgy 600 méterre egymástól helyezkedtek el. Azonban talán sajnálatos és szerencsétlen volt, hogy a repülő csak mintegy 10 kilométerre tudott a tengerparton olyan alacsonyra szállni, hogy a csapat kiugorhasson. Közelebb egy helyen tudott volna, de ott szinte biztos volt, hogy lebukott volna a csapat már a megérkezésükkel.
A beszélgetés pedig tovább folyt és mintegy 2 órával később a repülő megérkezett Vadföld partjaihoz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Repülő

Témanyitás by Thorhalla on Kedd Júl. 19 2011, 13:14

KM reag
2045. augusztus 16. 07:25; szerda hajnal – Vadföld
Jelenlevők: Andrew Ramirez, Yusuf Azeem Omni és Victoria Miller, Freydis Einardottir, Ethan Jackson, Freyr Johnson, Raymond Calligan, Rachel Wilcox, Lorna Howlett és Zyro Tao

Odabent Lorna nem érzett semmilyen veszélyt, és Rachel is megnézte a pilóta gondolait, az nem volt ellenséges, sem agresszív, csak zavart. Furcsán érezte magát a pilóta, de ahogyan bementetek senki sem látott rajta semmilyen fizikai elváltozást, tehát ő maga is szerencsésen megúszta. Ahogyan a társaság felért Ka-Zarral és a két Zabuval Főnix hátrafordult.
- A SHIELD jelentkezett pár perccel korábban – mondta. – Valami történt szerte a világon, minden ember rosszul lett, majd Magneto sugárzott egy adást, hogy vírussal árasztotta el a Földet és minden képesség nélküli személyt mutánssá változtatott. Vissza kell vinnem magukat a Bosszú Angyalainak tornyához, hogy onnan biztonságba helyezhessék magukat. Ha igaz, amit Magneto mondott, akkor nem nagyon van biztonságos hely a világon. Pihenjenek!
Volt a repülőn étel és friss ital is, így mindenki csillapíthatta a szükségleteit és végre rendesen pihenhettetek, akár aludhattatok is, hiszen jó hat órás repülőút várt a társaságra mielőtt New Jersey-be érkeznének.


Zyro
Úgy tűnik, végre tényleg biztonságban vagyunk, mikor felszállunk a gépre, és Főnix is rendben van. Leülök, és hellyel kínálom Ka-Zart is, illetve, megmutatom neki, hol talál ételt magának, és a zabuinak. Ami engem illet, eléggé kifárasztott az este, a dzsungelen való átkelés különösképpen, általában hamar megszokom a nehéz terepen való haladást, de az ismeretlen helyek mindig szolgálnak némi meglepetéssel.
Miután ettem egy keveset, lefekszem, és megpróbálok elaludni. A repülőút nem elég hosszú hozzá, hogy alaposan kialudjam magam, de a semminél jobb. Persze a pilótánk hírei sem épp a legjobbak, úgy tűnik, tényleg több helyen bocsátotta útjára a vírust Magneto, így nagyobb a baj, mint gondoltuk. Jerseyben biztos találnak majd erre is megoldást, elvégre lennie kell megoldásnak. Persze bennem is felmerül, hogy vajon én is mutánssá válok-e, de azt hiszem, mivel apám az volt, így bennem is megtalálható részben a kérdéses gén, így talán nincs rám hatással a vírus, ahogy Ethanre sem. Legalábbis remélem, mert ki tudja, mi mindenre képes még ez a vírus.


Rachel
Tiszta a terep, úgyhogy nem is nagyon strapálom magam tovább, a szárnyaimat eltűntetem, és ledobom magamról ezt a terepszínű kezeslábast, nem valami kényelmes. Alatta persze ott feszül a top és egy rövidnadrág, az most elég is lesz. Étvágyam totál nincs, a gyógyszerektől meg pláne, úgyhogy kipattintok egy kólát, és lehuppanok Ka-Zar mellé.
-Ne aggódj, a srácok odahaza pikk-pakk megtalálják a módját, hogy olyan lehess, mint régen. Tudod, jóképű izompacsirta - magyarázom neki, majd egy kamuásítást is megejtek. - Ugye nem baj, ha... - Adom az ártatlan kislányt, és szó mi szó, van valami ebben a fickóban, ami elbizonytalanít. A legtöbb pasi nyitott könyv előttem, még a gondolataikban sem mindig kell olvasnom, hogy tudjam, mit akarnak, de Ka-Zar... Kész rejtély. Szóval a lényeg, hogy párnának használom a kigyúrt felsőtestét, és remélem nem bánja, ez jó lenne első jelnek.
Látszik, hogy a gyógyszer hatása alatt vagyok, valamiért képtelen vagyok annak a következményein gondolkodni, hogy Magneto világszerte szétterjesztette a vírust. Na mindegy.


Lorna
//Előzmény: Vadföld//

Semmi veszély, így fel is mentem a repülőre. A többiek pedig utánunk, a pilótánknak láthatóan külsőre semmilyen baja sem volt. Remek, akkor legalább a sofőr hazáig tud vezetni és nem kell az óceánban úszni. A hírei azonban nem voltak jók, mindenhol az egész világon ott volt a vírus. Akkor ezek szerint tényleg igaz volt, amit Magnus mondott, tényleg győztek. A fenébe is! Kedvem lett volna visszamenni hozzá a palotájába és mindent kiverni belőle azért, amit tett. Akkor legalább apa ajándékát átadhattam volna neki. Morogva huppantam le Manó mellé az egyik székre és hozzábújtam, ha már Rachel nagymacskázik, és itt nem a két Zabura értem, hogy őket használja párnának, hanem az egykori dzsungelszépfiút. Közben Freyr-hez hajolok és megpaskolom a vállát.
- Minden rendben lesz pubi – mondtam. – Otthon biztosan neked is kitalálják a pikkelyeket és a zöldséget, hogy hagyd hátra.
Elnyomtam egy ásítást, majd a másik két emberre néztem, az egyik új srácra és Vic-re.
- Nektek egyelőre semmi? – kérdeztem.
Még igyekszem a válaszukat ébren megvárni, aztán lassan engem is elnyom az álom.

//Folytatás: A Bosszú Angyalainak Tornya//


Yusuf:
A gépen Yusuf kicsit megpihen. Túl sok dolog történt vele az elmúlt órákban ahhoz, hogy gondolkodjon. Csak leül, talán a földre.
- Yusuf Azeem Omni vagyok. És nem érzek semmit. Szerintem. Shield? Bosszú Angyalai? Máris biztonságban érzem magam.

KM reag
A jó negyed napi repülő út után a gép a Bosszú Angyalainak tornyán landolt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14076
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Repülő

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.