Ezüst Utazó

Go down

Ezüst Utazó

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 29 Jún. 2011, 21:56

Igazi neve: Norrin Radd
Egyéb neve(i): Hírnök, Ezüst Utazó, Ezüst Szörfös
Foglalkozása: Galactus első hírnöke
Személyazonossága: titkos
Állampolgársága: Zenn-La-i, büntetlen előéletű
Családi állapota: nőtlen
Mely csoport tagja: Galactus Hírnökei
Típus/Faj: zenn
Születési helye: Zenn-La bolygó, a Deneb-rendszerében
Rokonai: nincsenek
Testmagassága: 190 cm
Testsúlya: 100 kg
Szeme színe: fehér
Haja színe: kopasz
Bőre színe: ezüst

Előtörténete:
Norrin Radd egy igen régi humanoid faj tagja volt, akik gyakorlatilag elérték világukban az utópiát: generációkkal ez előtt megszüntették a betegségeket, nyomort és a háborúkat. Zenn-La lakói elégedettek voltak az életükkel, nem így Radd, aki úgy vélte, hogy a kultúrájuk stagnál, és hogy az emberek csak a kutatásban, a vágyakban és a küzdelmekben érhetnek el sikereket, nem a boldog semmittevésben. Egy nap megszólalt a világuk riasztó rendszere, melyet az ismert történelem óta nem hallottak jelezni. Számítógépes analízis és figyelőrendszerek által megtudták, hogy egy felbecsülhetetlen erejű idegen űrhajó közeledik feléjük. Amikor a védelmi eszközök hatástalannak bizonyultak, Zenn-La népe pánikba esett. Norrin Radd kapott egy űrhajót egy barátjától, aki a Kutatók Tanácsának egyik tagja volt, és előre ment az érkező űrhajó felé, hogy békéről tárgyaljon. Nemsokára Galactus, a mérhetetlen hatalmú légy űrhajóján találta magát, aki egész bolygók életenergiáját szívta magába, ezáltal tartva fenn magát. Galactus most Zenn-La energiáját akarta, magába szívni, ám ez által a bolygó sivárrá és élettelenné vált volna. Elmondta Raddnak, hogy bár nem akar bántani senkit, túl kimerült ahhoz, hogy tovább kutasson. Eltűnődött azon, hogy ha lenne egy hírnöke, aki megfelelő bolygókat keresne neki, akkor a lakott világokat, mint például Zenn-La, is, békén hagyná. Norrin önkéntesen jelentkezett a hírnök szerepére, bolygója és szerelme, Shalla-Bal védelmében. Galactus újraépítette Norrin Radd atomszerkezetét, képessé téve a testét a világűrben való utazásra és a hideg elviselésére. Radd teste átalakult egy rugalmas, ezüstös anyaggá. Galactus készített neki ugyanabból az agyagból egy különleges űrutazó eszközt is, mely egy földi szörfdeszkára emlékeztet. Végezetül átadta kozmikus erejének egy töredékét is a hírnökének, és elnevezte öt Ezüst Utazónak. Az Utazó jól végezte a munkáját, ám idővel egyre nehezebb volt megfelelő bolygót találnia mesterének. Ekkor tévedett a Földre...

Képességek:
Erő Az Ezüst Utazó meg tudja növelni az erejét olyan szintre, ami Hulk tomboló erejével vetekszik. Ezért a 100-as erőkategóriába sorolható, ami azt jelenti, hogy több mint száz tonnát képes felemelni, illetve kinyomni.
Képességei, szakértelmei: Energiasugarat képes kilőni a kezeiből, mely hatalmas pusztításra képes. Idővel a teljes elszívott energiát is képes újraalkotni magában. A bőrét olyan erős molekulák kötik össze, hogy igen kevés dolog tud áthatolni rajta. A belső szervei is erősen ellenállnak a sérüléseknek. Így az Ezüst Utazó szinte sebezhetetlen. Ellenáll a hidegnek, intenzív hőnek (bizonyos mértékig), és a terhelésnek, mely a közel fénysebességgel való utazása közben éri. Ezen kívül a kozmikus energiája segítségével sebeket is képes begyógyítani. Nincs szüksége evésre, vagy levegővételre, mivel a bőrén át szívja magába a kozmikus energiát.

Fegyverei, felszerelése: Repüléshez általában egy, a Földön „szörfdeszkának” ismert tárgyat használ, bár a nélkül is képes a repülésre. A deszka ugyanabból a kozmikus anyagból készült, mint az Utazó teste így gyakorlatilag az is törhetetlen, és az Utazó mentálisan irányítja.


Megjegyzések: Betű tipusa: silver és vastag betű tipus.

Képekben:_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14432
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.