Attilan

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Re: Attilan

Témanyitás by Horatio Millvier on Csüt. 05 Ápr. 2012, 12:37

Ballyedrak azonnal követte Gladiátor példáját és letérdelt a császárnő előtt. Bár a nő klón volt, mégis csak annak a klónja aki vezette őket. A hír, hogy mindenre emlékezni fog örömmel töltötte el a pilóta szívét. Ballyedrak fejét lehajtva szólalt meg.
- Császárnő - mondta, majd figyelte az eseményeket.
Innentől az Ő döntéseikre volt bízva Lilandra, így nekik kellett gondoskodniuk a biztonságáról. A klónon látszódott, hogy nem nagyon érti a helyzetet, de Gladiátor felvilágosította, hogy ki is ő. A két shi'ar reakciójából Ballyedrak rögtön leszűrte, hogy a köztük lévő kapcsolatról szóló pletykák valósak. Nem érdekelte a dolog. Nem az ő dolga volt. Az azonban zavarta, hogy klónként nem uralkodhat, amely valódi visszatérését a shi'arok közé nagyban hátráltatta. Gladiátor szavaira ő is a két emberre nézett, ekkor már felállva a földről.
- Valóban biztonságba kell helyeznünk. Nem hagyhatjuk, hogy megtalálják és ártsanak neki - jegyezte meg.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Attilan

Témanyitás by Tyler on Csüt. 05 Ápr. 2012, 15:57

Történnek már az események, csak egy pillanatra nem figyelek és máris itt van a nyakunkon egy halott császárnő klónja, akire nekünk kell vigyázni. Nem mintha az elsődleges feladatunkkal olyan jól boldogulnánk.
Térdelve pillanatok a kettőre, nocsak Kallark mégis csak érző lény. Kettejükről meg süt a nyilvánvaló. Nem akarom megzavarni a pillantott. A két földire pillantok, vajon tudnak-e biztonságos helyet.
Nestorra pillantok, kicsit kérdően, a börtönbe való betörés nem lesz könnyű, valami terv is elkéne, remélem a földiek ki tudnak majd találni valamit erre is...
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Attilan

Témanyitás by Jelly on Csüt. 05 Ápr. 2012, 18:25

- Jó ötlet. Életem első jó ötlete, pontosabban mióta a csapat tagja vagyok. - Beleöklöz a levegőbe.
Ekkor eszébe jut valami más is. Egy kis gond, pontosabban egy nagy, robotikus gond, ami könnyedén elizélheti a tervet. Vízió. A robot folyamatosan figyeli a Raft rendszereit. - És hogyan?
- Lesz itt egy kis gond. Vízió... Ő figyeli a börtön rendszereit. Ez egy fejlett android, akinek az agya helyén háttértároló van. Bármilyen infót képes leszedni, bárhonnan. És lehetetlen meghackelni, pontosabban le kellene valahogy kötni. - Fel alá kezdett el járkálni, mikor Kallark egy kérdést intézett hozzá. - Az X-Suli, a Kúria. Mágia védi, valamint a biztonsági rendszere fejlett, ja és a tanári kar maximálisan megbízható. A lehető legjobb és legbiztonságosabb hely.

avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 310
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Attilan

Témanyitás by Mr. M on Csüt. 05 Ápr. 2012, 23:37

Hirtelen kicsit sok dolog szakad a nyakunkba... Még, hogy a mi gondunk. Valahogy régen gondtalanabbnak tűnt ez a hely. Lehet csak a védelmezők hatása, valamiért nekem azt terjesztették, hogy egy csapat igazi hős. Csak nem olyan jó a marketingje, mint az angyaloknak. De ahogy most nézem még jobb is volt, ha csak így ránk varrnak egy bébiszitter melót és ez az ötlet. ~ Egyszerű, küldjünk be egy vírust, tuti kiüti a rendszert. Az ex x-diák feltöri a SHIELDet... ~
- Szörnyű ötlet, mire bejutnak a börtönbe a betörés a rendszerbe már régen felkészíti őket és állig fegyverkezve várja a fogadó bizottság a Galaxis Védelmezőit. Attilan lesz a hibás, elvesztik a Tanács bizalmát is, aki meg is egyezhet a Földi vezetőkkel, hogy vállalják Attilan és a Védelmezők gondját. De csak nyugodtan, ha nem haragszanak én megvárom a lefolyását egy jó csésze tea felett... - Nyugodtan mondom végig, majd mutatok is a végén a feltételezett csésze irányába is, egy cinikus mosollyal. El se hiszem, hogy mit terveznek a semlegesek. Azt már meg sem említve, hogy a X-men mindenkit elfogad aki beadja nekik, hogy jó. Biztos titokban marad, hogy a császárnő klónja flangál az udvaron...

Mr. M
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 535
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Attilan

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 06 Ápr. 2012, 14:06

A papírokra nézek, amiket a tudósok átadnak, átfutom őket, mintha értenék egyáltalán a DNS-ekhez, a klónozáshoz, vagy bármihez, ami erre a papírra van írva. Egyetértően bólogatok.
-Talán egyszerűbb lenne, ha nem jönnének vissza az emlékei, úgy kevésbé lenne fájó a Chandilar elvesztése, és a császári cím is csak hangzatos megszólítás marad - állapítom meg némi fájdalams együttérzéssel,a hogy kallark és Lilandra megölelik egymást. Ki hitte volna, igazak a pletykák, amik róluk szóltak. Na jó, talán több volt az, mint pletyka, de mégsem lehetett neki hitelt adni egészen, mert akkor Kallark kitépi a... Na hagyjuk.
-Lilandra valóban nem lenne biztonságban a Thanoson, vadásznának rá, de ami azt illeti, itt sem sokkal jobb a helyzet. Talán egy semleges helyet kéne találni, messze a Kree Birodalomtól és a háborútól.
Jelly ötletére felé fordulok.
-Egy dolog betörni a börtönbe, de nem tartom jó ötletnek kiengedni az összes különlegesen veszélyes bűnözőt csak azért, mert bízol a barátod ártatlanságában. Nekem más javaslatom van, ajánljunk üzletet a Raftnak, a segítségükkel vagy önállóan fogjunk el valakit, aki nagyon a bögyükben van, és cseréljük el Tyler kihallgatására a fickót. Kevesebb feltűnés, kevesebb törvénysértés, és sokkal inkább illik hozzánk. Ne feledjük, a királynő vállalt értünk kezességet, ha törvényt sértünk, azzal őt mocskoljuk be.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 693
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Attilan

Témanyitás by Reptile on Szomb. 07 Ápr. 2012, 05:19

Térdelve szemlélem az eseményeket, és úgy tűnik hogy a kozmikus térben terjedő pletykák mégiscsak igazak a császárnőről és Gladiátorról, s be kell lássam, ez kissé meglep, s így belegondolva, még egy ok ami miatt fájó lehet elveszteni egy uralkodót, szörnyű... Azonban sajnos azt kell hogy mondjam, hogy ami történt az megtörtént, és a múlton úgysem lehet változtatni, és legalább itt van ez a klón, akit sikeresen a nyakunkba is varrnak, mint plusz terhet, mintha mi vihetnénk olyan helyre ahol biztonságban van... Nos lehet hogy túlságosan hamar kezdtem el rosszallóan gondolkodni, ami pedig nem szokásom, hiszen az egyik társunk már ajánl is egy helyet, ami így első hallásra valóban jónak tűnik, de nem is tudom... Lehet meg kéne azt előbb nézni, mielőtt döntünk. Felállok, és innentől kezdve ismét csak figyelek, mérlegelem amit a többiek mondanak, és igazából az hogy törjünk be a Raftra, nos enyhén szólva nem tetszik, és többeknek is van kifogása ellene, meg kell hagyni hogy jogosan, s jómagam is osztom a véleményüket.
- Nestornak igaza van, nem törhetünk csak így be. - Helyeselek a szavaira, majd pedig jobban szétnézek, meg kéne látogatnom az apámat, és pár ismerősömet, s bár próbálom magam rávenni, hogy ne tegyem, ne szólaljak fel ez ügyben, mert a feladat fontosabb, de a család az család, s nekem fontos, és bár lehet hogy lenne idő ezután az egész után, jobb előtte letudni, minthogy utána bánjam meg a dolgot.
- Ha nem bánjátok, lenne itt pár személy akit meg akarok látogatni, amennyiben nincs ellenvetésetek, akkor itt egy kis időre el is válnék tőletek. - A kommunikátor segítségével remélhetőleg úgyis megtalálom őket ha nagyon messzire kerülnek. S igazából csak azért érdekel a csapat véleménye, mert... Nem tudom miért de érdekel, és ennyi, ha szükségük van valamiért rám oly nagyon, vagy csak le vagyok szavazva, akkor maradok, nem halok bele.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
avatar
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Attilan

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 07 Ápr. 2012, 10:41

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor, Ballyedrak, Jonathan Holmes, Kallark és Lilandra Neramani

Kallark szúrós tekintettel nézett Nestor irányába annak szavai után.
- Elviszem az X-menhez, és magam győződök meg róla, hogy mennyire biztonságos. Ha nem az, keresünk másik helyet. A börtön; nem engedünk ki senkit és semmit – mondta. – Nincsenek hónapjaink a tervedre Stratos, mi még élve visszük őt, de ki tudja, hogy mikor küld valaki bérgyilkost utána. Annak nem számít majd a börtön fala és mérföldekről agyonlövi az embert. Csak bemegyünk és kikérdezzük, majd elhozzuk. Ennyi. Maguk menjenek oda, és kívülről derítsék ki, hogy melyik cellában van az illető. Ha odaértem bemegyünk. De most még a császárnőmet biztonságba kell helyezni, eddig is boldogultak nélkülem, ez nem bonyolult…
Ezzel óvatosan felemelte Lilandra-t a földről, az orvosi papírokat még átvette a Nestortól, vagy a tudósoktól, majd a levegőbe emelkedett és eltűntek a látóhatáron

A csapat pedig magára maradt, itt a városban kérhettek szkennereket, amivel kideríthető volt, hogy ki kicsoda, Tyler annak hála, hogy X-men benne volt a rendszerben és a szkennerekkel így kiszűrhető volt, ha a közelben kereste valaki. Ezen felül itt a bolygón használt járművet is kaphatott a csapat, hogy azzal közlekedni tudjanak. Nagyon úgy tűnt, hogy nem sok idejük van és még valóban nem sok másik opció volt, mint a betörés. Az egyetlen vigasz pedig az lehetett, hogy nem ez volt a többség számára az első nem túl legális cselekedet a Fellegvár hőseiként megannyi kétes dolgot kellett tenniük minden birodalom irányába. most ez pedig csak igazságszolgáltatás volt tízmillió család és megannyi galaxis lakosságának számára.

//Folytatás: Kúria – Főbejárat//
//Folytatás: Kúria – Főbejárat//A csapat itt folytatja: http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1347-a-raft-korul

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1256
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Attilan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.