Wakanda (Afrika)

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 30 Júl. 2011, 21:06

Wakanda egy kis afrikai ország, a világon egyedülálló, mert csak itt található az igen értékes fém, a verbánium. Az országban egyszerre találhatóak törzsi elmaradott csoportok, és high-tech vívmányok is a verbániumnak köszönhetően.

Kormány: abszolút monarchia (korábban Fekete Párduc uralkodott, manapság Apokalipszis)
Fő nyelvek: Wakandiai Yoruba, Hausa, angol; Afroasiatic, nilo-szaharai, niger-kongói, Khoe, ausztronéz, indoeurópai
Pénznem: Wakandai Dollár

Az elhelyezkedés:


A főváros:
Még néhány kép:

Az eredeti topic helye


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 22 Aug. 2012, 14:50-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Aug. 2011, 17:58

Tao
Úgy tűnik, mindenki jól fogadja Algernont, Freyr kicsit idegeskedik, de semmi gond, Yusuf pedig türelmetlen, ez még rossz is lehet a közeljövőben, nem kéne semmit elügyetlenkedni vagy elsietni.
Jonathan parancsára a szobámba sietek, és összeszedem a holmimat. Jelenleg ez egy kést, egy GPS-t, némi vizet, gyümölcsöt, kötszert és mp3 lejátszót jelent, ami egy fülesre van rászerelve. A világ majdnem minden nyelvéből van rajta pár percnyi szöveg, sajnos néhány eszkimó dialektus, és több távol-keleti nyelvjárás kimaradt, de az afrikai gyűjtemény majdnem teljes, különös tekintettel az igen jelentős Wakandára. A wakandai yoruba nyelvjárást keresem ki, miközben már lefelé megyek a lépcsőn, és fél füllel azt hallgatom, mikor egy villanás kíséretében eltűnünk.
Az afrikai szavanna elég vad táj, jártam ehhez hasonló helyeken Otthon, ám nagyképűség lenne azt mondani, hogy ez ugyan olyan, és ismerem, mint a tenyeremet. A GPS-t bekapcsolva kezdem bemérni a helyzetünket, és ahhoz képest a fővárost. Remélem nem vagyunk túl messze, mert a kiszáradáson, és a napokig tartó gyalogláson kívül az állatvilág is veszélyt jelent a csapatra.


Consti
Haladjunk, megkapjuk az utasításokat, és bár Al egy büdös szót nem szól, Lornával kell egyetértenem. Sajnos Karsu mentális védelme túl erős, hogy kiderítsem, készül-e valamire, gondolhattam volna, mondták, hogy igen erős illúziókat hozott létre.
Indulnék fel a szobámba, csak akkor veszem észre, hogy Kevin nem mozdul. Egyből leesik, őt megint másik küldetésre küldik. Utálom, mikor ezt csinálják, mikor különválasztanak, és nem tudok rá vigyázni... Na jó, vagy ő rám inkább. Erőt veszek magamon, hogy megint elhagyjam a tornyot, már szinte agorafóbiám van, akárhányszor ki kell mennem. Annyian nem jönnek vissza...
-Vigyázz magadra, édes! - Könnyedséget színlelek, nem akarom, hogy lássa, mennyire aggódom miatta, de tök mindegy, úgy is tudja. Egy gyors, de szenvedélyes csók után már indulok is a lépcsőhöz.
A szobánkban elrakok egy pisztolyt tartalék tárakkal, kaját meg vizet, és rúgós kést, nem készülök túl, elvileg tárgyalni megyünk, de ki tudja, hol landolunk.
Mikor visszaérek már rögtön indulunk is, tényleg nagyon sietős, akkor nem értem, miért várattak eddig minket az étkezőben.
A szavanna. Természetfilmekből már ismerem, de nem jártam még soha Afrikában.
-Körülnézek - szólok a többieknek, és szárnyra kapok, hogy feljebb emelkedve jobban beláthassam a tájat, kiszúrhassak egy folyót, tavat, vagy lakott területet, esetleg füstöt, ami arra utal.


Bishop
És igen... kezdődik az akció, mondják, hogy kb két percünk van összekapni magunkat, gyorsan be a szobámba, magamra a két kardot, egy kulacs vizet és már kész is vagyok, lesietek. Hamarosan a többiek is megérkeztek...
~ Mostantól kezdődik szerintem a jó rész! Jó lesz odafigyelni.
És hamarosan már teleportálunk is, és egy szavanna közepén kötünk ki. Első dolgom volt, hogy alaposan körbenézzek, mi hol, merre, hogyan van, hogy behatárolhassam magam a környezethez képest. Ezután még egyszer körbenézek, hátha meglátom merre kellene lenni. Bár szerintem ezt a többiek jobban tudják, úgy, hogy inkább őket követem, minthogy okoskodjak.

Morsus
Morsus a teleportálás megrázta a fejét.
- Hát ez... kellemetlen volt.
Mondja kicsit a gyomrát fogva.
- Maradok a repülésnél.
Skaar csak csendesen néz körbe.
- Csak nekem túl kihalt ezt a hely?
Kérdezte kicsit nyugtalanul.


Serena
//Előzmény: New York – Főmágus torony (Brooklyn)//

Nem igazán volt mit magamra vennem, maximum a fekete ruhák helyett egy világ terepszínűt, hogy ne haljak bele a szavannai és az afrikai hőségbe. Utána baktattam lefelé, ahol máris indulásban voltunk. Legalább most nem húzta egyik sem az időt. A villanás után egy szavannás tájon találtuk magunkat, miért nem lehetett repülővel jönni? Sokkal békésebb, mint a folytonos teleportálás, ami kikészíti a gyomrodat, főleg, hogy nem reggeliztél semmit sem. Körbenéztem, sehol semmi a többiekkel úgy tűnt, hogy hasonló helyzetjelentésre jutottunk. Rachel-re pillantottam, aki máris a levegőbe repült, hogy onnan nézhessen körbe. Skaar szavaira bólintottam.
- Afrikába küld minket az a nőszemély és még a város közelébe sem tud, hihetetlen – morogtam.
Újra körbenéztem, majd beleszagoltam a levegőbe, hátha sikerül belőle meghatározni, hogy merre lehet a közelben település, vagy bármit sikerül kiszagolni, amivel előrébb juthatunk abban, hogy merre is kellene elindulnunk.


Sakura
A régi ismerősök sorjába köszönnek talán a legbarátságosabban az elmúlt időkhöz képest. Zyro kézfogását viszonzom a hátveregetéskor megrezzenek, kellemetlenül érint, túl baráti így hirtelen. Rachel messzebbről köszön, biccentek neki köszönés képen ahogy Ethannak is aki szintén az asztaltól köszön ahogy Freyr is. A legjobban mégis Lorna köszönése lep meg. Átölel és puszit ad, vörös arccal feszengek vigyázz állásban és a hátpaskolása után nehezen kinyögök egy sziát neki.
Sokkal több idő nem is maradt. Indultunk is neki a feladatnak. Teleportálást követően érkeztünk meg Wakandába. Kezdem megszokni ezt a teleportálósdit, már a gyomrom se kavarok miatta.
Ahogy megérkezünk mindenki nekiáll valaminek. Rachel felrepül, hogy körülnézzen. Nem is tudtam, hogy képes erre. Na mindegy.
-Mégse érkezhetünk meg az ajtóba. Ellenségességet szülhet vagy támadást.


Tyler
-Hát végül is ez Afrika, mégis mit vársz?-
Kérdezem Skaar-t, miközben Lorna mellett ácsorgok. S körbe-körbe nézelődök. Tényleg a semmi közepén vagyunk, ráadásul semmi tájékozódási pont, vagy ilyesmi.
-Al, remélem azért te tudod merre kéne mennünk....-
Morgom miközben, türelmetlenül ácsorgok a pusztaság közepén.
-Van egy olyan érzésem, nem fog minden simán menni....-
Vakarom a tarkómat, miközben arra várok, hogy végre csináljunk is valamit.


Henry
Namor szavaira nem mondok semmit. Nem érnek annyit a szavai, hogy még az indulás előtt felidegesítsen. Csak Fagyharangot viszem magammal, és kissé vékonyabb anyagú ruhát. Majd el teleportálnak minket, valószínűleg Wakanda közelébe.
-Al-nak igaza van....van valami tervünk, vagy csak sodródunk? Egyenesen Apokalipszishez kéretjük magunkat?-
Kérdezem halkan, hisz erről még nem tudunk semmit. Igaz ha támadólag lépünk fel, akkor valószínűleg, el sem jutunk addig, hogy Al beszélhessen vele. Ahogy megérkezünk automatikusan kiterjesztem a mágikus érzékelésem, bár itt nem hiszem, hogy kell mágiától tartanunk. A kávétól és a teleportálástól kicsit émelyegve nézek körül, várva hogy belevágjunk.


Thorhalla
2046. szeptember 1. 16:05; szombat délután – Wakanda
Résztvevők: Lorna Howlett, Rachel Wilcox, Yusuf Azeem Omni, Zyro Tao, Michael Dorten Morsus, Skaar Skurgeson, Freyr Johnson, Ethan Jackson, Andrew Ramirez, Freydis Einardottir, Victoria Miller és Hjuchia Algernon

A New Yorki kora délelőtt helyett Wakandában már jócskán délután volt, amikor a csapat megérkezett. A legnagyobb hőség a szavannán és fákat alig lehetett látni. A távolban több helyen dombokat, legelésző növényevőket, az egyik nagyobb fa alatt pedig lustán alvó oroszlánokat. Értelmes életnek egyelőre nyoma sem volt, Zyro azonnal a GPS-t használta és azzal sikerült is megtalálnia, hogy a főváros a jelenlegi helyzetektől mintegy 100 km-re volt még. A GPS pedig semmilyen más adatot nem közölt, hogy van-e bármilyen másik település is itt a közelben. Azonban erről Rachel meg tudott győződni, ahogyan a lány a levegőbe repült, hogy ilyesmit keressen az egyik domb mögül füstöt látott felszállni, ha kellően magasra repült, akkor láthatta, hogy abban az irányban egy kisebb település látszik. Legalább egy tucat házat tudott összeszámolni, egy kisebb tó is volt középen, és autókat is látott, igaz nem repülő autókat, hanem csak olyat, ami a földön közlekedik, de már ez is jobb volt, mintha egy bennszülött törzset talált volna. Freyr közben mágiával semmit, de semmit sem észlelt és Lorna szaglása is mindössze a távolban levő füstöt és állatszagot érezhette.


Constantine
Úgy tűnik, van egy kis mázlink, még magasabbra repülök, aztán leereszkedem vissza a csapathoz.
-Abban az irányban - mutatok a dombra - nem messze van egy kis falu, van vizük, és ami ennél is fontosabb, autójuk. Nem tudom, hogy pénznek itt hasznát veszik-e, de biztos kitalálunk majd valamit, amire el tudjuk cserélni - mesélem a többieknek. - Ha mást nem, majd Lorna levadászik nekik valami vadállatot - fordulok vigyorogva Lorna felé.
Elképzelem, ahogy becserkészik egy vadat, meglapul a fűben aztán megindul, lohol egy antilop után, a karmait kihúzva fut, és végül elrugaszkodva beledöfi az állatba. Aztán a lábánál fogva húzza vissza a faluba, és némi türelmetlenséggel palástolt büszkeség is látszana a szemében.
Na mindegy, Zyrora nézek kérdően.
-Hol járunk?
Az biztos, hogy nem vagyunk túl közel a fővároshoz, se utak nincsenek, se bármilyen nyoma nagyobb civilizációnak, úgyhogy mindenképpen szükségünk lesz a kocsikra, nem akarok átröpködni a sivatagon, pedig a többieknek még rosszabb is kutyagolva a vadállatok közt.


Tao
A GPS hamar kidobálja a koordinátákat, és a távolságot. Száz kilométer, még gyors sétával is huszonöt óra gyaloglás lenne, figyelembe véve a hőséget és a víz végességét, legalább két napba telne, és nem biztos, hogy mindenki bírná.
Szerencsére Rachel jó híreket hoz.
-Remek! A város nagyjából száz kilométerre van, ha elmegyünk a kocsiért, és meg tudjuk beszélni, hogy kölcsönadják, még ma késő este odaérhetünk a fővárosba, és... Apokalipszissel vacsorázhatunk - fejezem be a mondatot, kicsit nehezen jönnek a szavak, hiszen annyira valószínűtlen a dolog.
-Jól van, akkor irány a domb, maradjunk együtt, elkerüljük az állatokat, és nem hangoskodunk túlságosan. Ha az emberekkel találkozunk, fel tudjuk majd venni velük a kapcsolatot, de mindenki legyen abszolút barátságos, szükségünk van a segítségükre! Indulás!
Ezzel hátizsákomat meghúzom, hogy ne dörzsölje ki a nagy melegben himbálózva a hátamat, és tovább hallgatom a yoruba nyelv sajátosságait. Mire odaérünk, már folyékonyan fogom érteni és beszélni is, ez valószínűleg jobb színben tüntet majd fel minket.


Sakura
A gyors körbenézést követően és a gps segítségével eggyütt sikerül betájolnia a többieknek, hogy merre is vagyunk és már ötletük is van. Ez jó hír, hogy nincs tökölés. Remélem azért simán fog menni minden, bármennyire is jó ez a családfa dolog azért aggaszt és feszülté tesz ez az egész.
A közeli falu felé tehát meg is indulok én is a többiekkel. Azért ők is változtak egy kicsit. Furcsa, hogy mikre képes egy év.
- Remélem tényleg minden simán fog menni.
Motyorgom el még hallkan séta közben de utána nem igazán szólalok meg, szinte a lélegzetem se lehet hallani.


Tyler
-Hé én mindig barátságos vagyok.....-
Vigyorgok Zyrora, arra hogy ne riogassuk a helyieket. Már csak az a nem mindegy, hogy a helyiek békén hagynak-e minket. Ki tudja, talán már ezek is Apokalipszis emb...izé mutánsai.
-Na induljunk, mielőtt elolvadunk, mint a jégkrém.....-
Kedélyesen átkarolom Lornát, és máris indulok a többiek után. Érdeklődve nézem a tájat. Egyébként, ha nem azért lennénk itt amiért, talán még be is jönne ez az Afrika....


Bishop
~ Kiváló... van itt egy város, és még kocsijuk is van, na jó nem város, hanem egy faluszerűség, és szerintem valószínű, hogy... hogy, ellenségesek lesznek.
Megyek előre a többiek után, hátul maradok, a ragadozók, úgyis mindig a hátsókat támadják meg, és figyelem a környezetem, nehogy kígyó, orrszarvú, oroszlán, sasmadár vagy akármi meglephessen. Ha nagyon belassulnánk, akkor kicsit gyorsabbra kapcsolok, hogy a többiek is gyorsuljanak.

Henry
Megcsóválom a fejemet, Zyro kijelentéseire. Már jó ideje itt vagyunk a Földön, s többször találkoztunk rosszindulatú személyekkel. Többször, mint azokkal akik segítettek nekünk. Még mindig túl naív, csak nehogy egy túlzottan fájó esemény változtassa meg. Másrészt viszont talán jó az effajta barátságos jellem, mint vezető. Nem érzek különösképp semmit, de nem is vártam különösképpen mágikus aktivitást a mutáns isten környékén. A vállamra kapom Fagyharangot és a többiek után indulok. Szép kis séta vár ránk.
-Rachel, esetleg alapfokon pásztázhatnád a környéket telepatikusan. Jobb ha óvatosabbak vagyunk....-
Kérem meg csendesen majd folytatom a gyaloglást, a város vagy inkább falu felé.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 09 Aug. 2011, 09:26

Beleszaglásztam a levegőbe, de igazából semmilyen haszna nem volt, természet, ragadozók és némi növényevő. Megráztam a fejemet, ezzel nem fogunk semmivel sem előrébb jutni, így nem fogunk semmit sem találni. Rachel azonban máris valamit, azzal, hogy a levegőbe emelkedett. Egy kisebb település, és még autójuk is van. Legalább nem kell majd azt az állítólagos száz kilométert legyalogolni, ami lássuk be tényleg jó pár napunkba tellett volna. Egyébként nem mondta senki sem, hogy mikorra kell végeznünk itt.
- Jó-jó pubi – vigyorodtam el. – Mi mikor nem vagyunk barátságosak?
Általában, de ez mellékes. Telepatikusan végigpásztázni a területet, mintha olyan nagy területet le tudott volna fedni Rachel, nem ellene mondom, csak nem nagyon hiszem, hogy a kilométerekre levő falut is érezné. Max az itt békésen henyélő és legelésző állatkákat érezné.
- Nem szükséges, nincs itt semmi – mondtam. – Annyira vad ez a hely, hogy azonnal kiszúrom, ha ember van a közelben. És csak a saját szagunkat érzem, mást nem, csak állatokat. Majd ha a falunál van, akkor kezdje az erejét használni, ne merítse máris ki magát.
Mikor Manó átkarolt, kibújtam a karjából és ráöltöttem a nyelvem.
- Meleg van! Most nem kell, hogy te is melegíts, hacsak nem kapok hidegzuhanyt Freyr botjából – kacsintottam rá.
Ezzel elindultam a többiekkel. Még mindig szaglással figyeltem, hogy mikor is érzek meg valami nem idevalót.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 10 Aug. 2011, 10:38

2046. szeptember 1. 16:10; szombat délután – Wakanda
Résztvevők: Lorna Howlett, Rachel Wilcox, Yusuf Azeem Omni, Zyro Tao, Michael Dorten Morsus, Skaar Skurgeson, Freyr Johnson, Ethan Jackson, Andrew Ramirez, Freydis Einardottir, Victoria Miller és Hjuchia Algernon

Freyr semmit sem érez, és ha Rachel megteszi, amit a társa kért, állatok. Semmi más nem volt a környéken, így nem is érez mást a környéken, mármint abban a körübelül 40-50 méteres körzetben, amíg a telepatikus érzékeit tudja használni és Lorna sem érez semmit.
A falu nem volt olyan messze, alig öt perc séta bőven elég volt arra, hogy odaérjetek a falu határához. Most már tisztán látta mindenki, hogy legalább három terepjáró volt odabent, úgy egy tucat földszintes ház, egy kisebb tó az egész közepén, némi háziállat, tyúk, juh éskét kutya formájában. A falu körül pedig néhány ültetvény, ahol zöldségeket láthattatok. A lakók pedig sötétebb bőrű, majdnem afroamerikai bőrszínnel rendelkezőek egyének voltak. Néhány gyerek labdázott az egyikfa árnyékéban a tónál, egy középkorú nő éppen teregetett és az egyik ház tornácán három férfi iszogatott és kockázott. Egyelőre senkinek sem tűnt fel az érkezésetek, valószínűleg ide az istenháta-mögé amúgy sem szokott senki sem járni, így aztán nem volt értelme annak, hogy őrséget állítsanak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Tyler on Szer. 10 Aug. 2011, 12:29

-Pedig nem tudod miből maradsz ki.....kár hogy nem valami hidegebb égövön tanyázik Apóka....-
Vigyorgok rá, majd gyalogolok tovább, kerek egész öt percig, mire elérjük a falut. Egész helyes kis városka, kutya, disznó meg ki tudja milyen állatok. Teregetnek, minden nyugis, persze amíg észre nem vesznek minket. Azért nem vagyunk egy feltűnés mentes csapat. Főleg itt, ahol egy olyan 20 évente fordulnak meg látogatók. Van itt jármű is pár, már csak kölcsön kellene kérnünk. Csendben körbenézek hátha látok valami falufőnököt, de a beszédet majd inkább a többiekre rakom..
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 10 Aug. 2011, 12:56

Kiveszem a fülemből a lejátszót, mikor a faluba érünk, és felmérem a terepet. Nyilván a tó látja el őket ivóvízzel, az állatok és ez a kevés termőföld pedig élelemmel. Kevesen vannak itt a házak számához képest. A többiek valószínűleg dolgoznak egy közeli városban, vagy vadászni mentek.
-Maradjatok hátrébb egy kicsit, ha ennyien megyünk oda, fenyegetésnek vehetik - szólok a többieknek, aztán elindulok a három férfi felé. Gondolom, hogy a férfiaké a vezető szerep, így a teregető nőt inkább elkerülöm.
Yoruba nyelven szólok hozzájuk.
°-Üdvözletem! A nevem Zyro, és békés szándékkal jöttem. Ők a barátaim - mutatok a többiekre. - Autóra lenne szükségünk, kölcsönbe. Van valami, amire szükségetek van, és megadhatjuk nektek?°

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 10 Aug. 2011, 13:04

Egyet kell értenem Lornával, itt a pusztában hamarabb veszem észre az embereket, minthogy a képességemmel kiszúrnám őket. Gyalog folytatom az utat, nincs messze a falu, és nem biztos, hogy egy szárnyas lényt kéne észrevenniük először, bár igaz, nem én lennék a legfurcsább a csapatból. Na mindegy, a falu elég lerobbantnak látszik, alig van kaja, és ez a pocsolya nem lehet túl kellemes ivóvíz forrás. Nem tudom elképzelni, mi lehet az oka annak, hogy valaki itt lakjon a főváros helyett. Na jó, talán utálja Apokalipszist, ez végülis egész jó indok lehet. Nézzük, erről van-e szó.
A teregető asszonyt szemelem ki, miközben Zyro elmegy dumcsizni, és belekukkantok a nő fejébe. Egyszerű dolgokra vagyok kíváncsi, miért itt élnek, hol van a többi ember a faluból, mi az, amivel rávehetjük őket, hogy kölcsönadják a kocsijukat?

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Szer. 10 Aug. 2011, 16:06

Egyenlőre hátul maradok, hamarosan elérjük a kis falut, gyorsan körbe pillantok, és keresek egy biztonságos helyet is a szememmel, hátha nem lesz jó a fogadtatásunk.
~ Most kisül, hogy mi lesz... vagy AK-t rántanak, vagy segítenek, vagy úgy tesznek mintha segítenének és közbe beköpnek minket. Jobb lesz ha mindenre felkészülök lelkiekben.
Közben várom hogy mi fog történni és kémlelem a terepet, nehogy valami váratlan meglepetés érjen.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 11 Aug. 2011, 11:03

Nem volt olyan messze a falu, csak pár perc séta, de addig is figyeltem, hogy merről érkezhet bárki is, aki ránk akad támadni, de minden teljesen békés volt. Azt hiszem, hogy kezdünk egy kicsit túlságosan is paranoiásak lenni. Igaz ennek köszönhettük, hogy még egyáltalán életben vagyunk. mikor odaértünk Zyro ment előre, én pedig meglapultam a többiekkel az egyik bokor mögött. Azért érdeklődve figyeltem, hogy mi van ott bent, hiszen a falu lakosságának jó részét látni sem lehetett. Beleszaglásztam a levegőbe, hátha kiderül, hogy merre is lehet a többi lakos, miközben árgus szemekkel figyeltem a három fickót, illetve Zyro-t is. egyszer a naivsága fogja őt a sírba vinni. Mond valamit, persze máris megtanulta a nyelvüket, nehogy bármit is értsünk abból, amit hablatyol nekik. Pubi, ennek előbb, vagy utóbb nagyon nem lesz jó vége így.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Sakura on Csüt. 11 Aug. 2011, 12:47

Gond nélkül elérünk a faluhoz, Zyro odasétált és rögvest beszélgetése is kezd. Nem értem, hogy milyen nyelven hadovál de amíg azok étik addig jó. Én megállok a város határon, hagyom, hogy intézzék a dolgokat a többiek és én csak csendben figyelemmel kísérem az egészet.
Remélhetőleg sikerül szerezni egy autót és nem kell kutyagolni. A távolság túl hosszú lenne, hogy csak nekiálljunk lesétálni.
Mindenki érdeke, hogy adják a kocsit vagy kénytelenek leszünk kinevezni egy kocsit, hogy elvisszük. A fejemen a csukján igazítok eggyet. Kicsit lejjebb húzom és az alól lesek kifelé.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1375
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Henry White on Pént. 12 Aug. 2011, 14:24

Még mindig nem érzek különösebben semmit, ami miatt aggódnunk kellene. Ahogy Rachel sem, vagy Lorna. Jó tíz perc séta után elérjük a falut. Rögtön látjuk is a terepjárókat, egy-két embert is. Vagyis mutánst. Semmi különös nem látszik, egy átlagos Afrikai falunak látszik. Megállok a többiek mellett, s én is a környezetet szemlélem, valamint Zyrot és az általa megszólítottat nézem. Érteni nem értem mit beszélnek, csak sejtem. Már csak remélem, hogy nem lesz semmi komolyabb baj.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 13 Aug. 2011, 10:11

2046. szeptember 1. 16:10; szombat délután – Wakanda
Résztvevők: Lorna Howlett, Rachel Wilcox, Yusuf Azeem Omni, Zyro Tao, Michael Dorten Morsus, Skaar Skurgeson, Freyr Johnson, Ethan Jackson, Andrew Ramirez, Freydis Einardottir, Victoria Miller és Hjuchia Algernon

Manó elindult körbenézni, hogy hátha meglátja a falufőnököt, de a faluban tényleg nem lehetett másokat látni, mint akiket alapból is láttatok.
Rachel közben a teregető nő fejébe nézett, azért éltek itt, mert évszázadok óta ezen a helyen élt a törzsük, vagyis ezen a környéken, míg végül ők itt letelepedtek. A többiek a közeli nagyvárosban voltak és dolgoztak, más részük a fővárosban, a gyerekek bentlakásos iskolában, egyetemen. És igazából munkával, segítséggel lehet őket rávenni, néhány fa kivágása a szavannáról, illetve nehéz holmik pakolásával lehet a legtöbbet elérni manapság, mert a munkások nincsenek itt napközben, így ebből van hiány.
Ahogyan Zyro közeledni kezdett hozzájuk meglepetten kapta fel a három férfi a fejét, valószínűleg régen nem láttak a közelben ilyen fura szerzetet, mint amilyen Zyro volt, révén, hogy igaz mind mutánsok voltak, akikkel szemben álltatok, egyiknek sem volt semmilyen fizikai elváltozása. A három férfi gondolkodni kezdett a kérdésen.
° - Mégis hova akarnátok menni? – kérdezte. – Az attól is függ, hogy mennyi üzemanyagot használ el, mert újra meg kell vennünk. De beszélhetünk róla… hívd őket ide nyugodtan. Mit tudtok felajánlani? °


2046. szeptember 1. 16:10; szombat délután – Wakanda
Résztvevő: Judy Huniver-Frost

Világjárhatnékodnak eleget téve sikerült elszabadulnod otthonról és kiosonni a repülőtérre. Ott végül a családi vagyonból tudtál egy repülőjegyet is vásárolni, talán a név tetszett meg, talán az, hogy manapság arra nem éppen volt ajánlatos utazni, a végcélod Wakanda lett. Még azelőtt sikerült felszállnod a gépre, hogy a szüleid rájöttek volna, hogy hol is lehetsz, majd órákkal később landoltál is közép-Afrika kicsiny országában. A vámosok igaz kissé furcsán néztek rád, hogy ilyen fiatalon egyedül mászkálsz erre, de végül is modern időket éltünk, így hát nem szóltak semmit sem.
Ahogyan végül hosszú procedúra után kiverekedted magad a terminálról egy gyönyörű minden eddiginél fejlettebb város tárult a szemeid elé:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Dr. John Huniver on Szomb. 13 Aug. 2011, 15:39

Melyik gyerek szeret iskolába járni? Kevés. És Judy, aki gyakorlatilag egész életét zárt falak között élte le, ő végképp nem tartozik közéjük. Szeretné már a világot nem csak a számítógépek képernyőjéről, hanem a valóságban is ismerni. Épp ezért is eset első választása egy oly távol országra, mint Wakanda. Egy másik kontinens, csupa fekete emberrel. Felfedezni való világ.
Szőke haját összefogva, krémszínű kabátba burkolózva lépdel ki a reptérről. Ruhája jól rejti gyémánt bőrét, de az arca elárulja. Jobbjában hozza magával táskáját, benne pár váltás ruhán túl egy kézi számítógép. Nem egy nagy kapacitású, de bölcsen letöltötte rá a helyi beszélt nyelvek szótárait. És persze a gps programot, ami elvezeti a helyi látványosságokhoz. Rögvest aktiválja is, noha a látvány ami elé tárul már sejteti számára, hogy merre is kell mennie: előre a magasból leomló vízeséshez. Lépteit rögvest arra viszi, szemeivel keresve a híres Fekete Párduc szobrokat, amik állítólag mindenütt megtalálhatók.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
avatar
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 13 Aug. 2011, 18:57

A férfiak szemében látom az idegenkedést, így messzebb állok tőlük, hogy ne érezzenek fenyegetést részemről, és igyekszem mindvégig barátságos arckifejezést felvenni, nyugodt hangon beszélni.
°-A fővárosba szeretnénk eljutni, és a visszaútra nem is feltétlenül lenne szükségünk, így ha velünk jön valaki sofőrként, az rögtön vissza is hozhatja az autót. Ami pedig az ellenértéket illeti... Megbeszélem a barátaimmal, hogy mit tudnánk nélkülözni.°
Intek a többieknek, hogy nyugodtan jöjjenek közelebb, majd ha odaérnek, én is közelebb megyek hozzájuk, hogy magunk közt beszélhessünk. Így hangomat is lehalkítom.
-Azt mondják, hajlandóak kölcsönadni az autót, persze némi ellenértékért cserébe. Mit gondoltok, mit lehetne odaadni nekik, ami van nálunk, és nekik nincs? Élelem? GPS?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Quentine Constantine on Szomb. 13 Aug. 2011, 19:55

A nő fejéből hozzájutok némi hasznos infóhoz, és amikor Zyro odaint magához, hát odamegyek a többiekkel. Láthatóan bizalmaskodni próbál, nem tudom miért, szerintem azért beszélnek kicsit angolul, és nem is gáz, ha hallják, hogy mink van, legalább tudnak szólni, hogy az megfelelne nekik.
-A teregető nő szerint a legtöbbet munkával segíthetünk. Egy tucatnyian vagyunk, a faluban élő legtöbb férfi távol van, kevés a dolgos kéz. Nem hoztunk magunkkal túl sok cuccot, amire szükségük lehet, úgyhogy szerintem ezt felajánlhatjuk.
A többiekre nézek, asgardiak, szuperemberek, mutánsok, ha besegítünk, egy óra alatt felvirágoztatjuk ezt a lepratelepet.
-Társadalmi munka egy afrikai, nélkülöző faluban, beleírhatjuk az életrajzunkba is - mosolygok Lornára viccelődve.


//Ha lehet, akkor vehetnénk úgy, hogy Zyro tolmácsolja rögtön az ötleteket, hogy ne menjen ezzel el sok kör.//

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 16 Aug. 2011, 18:11

Komolyan fogalmam sincs, hogy miért hiszi Zyro, hogy a beszélgetés megold mindent. Persze menjünk oda vadidegenekhez és kérjük el az autóikat. Persze pubi, ahogyan te azt elképzeled. Bár úgy tűnt, hogy az, hogy a saját nyelvükön szólította meg őket bevált, ahogyan közelebb mehettünk előmásztam a bokorból és közelebb sétáltam. Úgy hiszem, hogy a környéken is én nézek ki a leginkább emberinek, tekintve, hogy csak rajtam nincs jelmez szinte, nem hegyes a fülem, vagy sorolhatnám és embernek tűnök, nah meg Rachel. Hacsak nem látták repkedni az előbb. És végül kiderül, hogy mi is kell nekik, hát Zyro gyönyörűen mellé tippelt.
- Jah – morogtam Rachel felé. – Még cipekedhetünk és áshatunk is neki, illetve fát vághatunk. Igazán remek bemelegítés a tárgyalás előtt. Mond meg nekik pubi, hogy mondják mit csináljunk.
Csak nem fogunk három nap múlva is itt dekkolni, mert akkor inkább gyalog vágtam volna neki a túrának.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Sakura on Csüt. 18 Aug. 2011, 12:48

A jelzésre én is odasétálok a többiekhez. Amiért a kocsit odaadják hamar kiderül, hogy némi ház körüli munka is megteszi. Az ötletek megvannak, a lelkesedés talán nincs. Mihamarabb nekiállunk annál hamarabb tudunk tovább menni már kocsival végre.
Hát Zyro, hajrá fordíts ide-oda és kezdjünk bele.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1375
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 18 Aug. 2011, 15:50

2046. szeptember 1. 16:15; szombat délután – Wakanda
Résztvevők: Lorna Howlett, Rachel Wilcox, Yusuf Azeem Omni, Zyro Tao, Michael Dorten Morsus, Skaar Skurgeson, Freyr Johnson, Ethan Jackson, Andrew Ramirez, Freydis Einardottir, Victoria Miller és Hjuchia Algernon

Zyro azonnal fordított a falusiaknak, és amit Rachel mondott az tényleg be is vált, tényleg erre volt szükségük leginkább, hogy a nehéz holmikat odébb lehessen pakolni. Az egyik férfi fel is állt a helyéről és odébb vezette a társaságot, ahol legalább harminc hatalmas hordó és két konténer állt, amiket ki kellett vinni a faluból kissé távolabb, úgy húsz méterre a legutolsó háztól egy elkerített részhez. Szerencsére a csapatban többen is voltak, akik képesek nehéz holmit cipelni, így viszonylag hamar végeztetek ezzel.
° - Elviszünk titeket – mondta végül az a férfi, aki alapból is beszélni kezdett. – Közel három órás út lesz és csak a három autó van, így osszátok szét magatok között, hogy ki melyike megy. Amint felszálltatok indulhatunk. °
A kocsik szokványos terepjárók voltak, hátul fedetlen résszel. Néhányak teremte miatt azonban csak igen szűkösen fog elférni a csapat rajtuk.
2046. szeptember 1. 16:15; szombat délután – Wakanda
Résztvevő: Judy Huniver-Frost

Judy kisebb séta után el is éri a vízesést, ahonnan igazából a város nagy része látszik. Kevesen voltak utcán, amióta Magneto átvette a hatalmat a Föld felett és mindenkit mutánssá változtatott szinte mindenhol igaz volt ez, hogy kevesen mutatkoztak az utcán. Itt Wakandában pedig még annyian sem voltak, mintha az egész város kísértet szállta hely lett volna. Judy-nak fogalma sem volt, hogy mi miatt lehetett ez. Végül sikerült kiszúrni a szobrokat is, a királyi palota közvetlen közelében voltak azok, ami egy jó kiadós séta volt innen. Miközben itt álldogált, addig egy furcsa érzése lett a lánynak, mintha valaki figyelte volna.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Dr. John Huniver on Pént. 19 Aug. 2011, 09:18

Talán még életében nem sétált ilyen nagy lelkesedéssel, még ha ez fáradtsággal is eltölti egy idő után. Szépnek találja a várost, különösen pedig a vízesést. Ahogy a víz alázuhan, csobbog... ilyet még sosem hallott és igen kellemesnek találja.
Elmereng azon, hogy vajon hol lehetnek az emberek. Ez az ország nem néptelen, sőt, több milliós lakója van. A déli hőség is odébb van már, délután van, így szieszta idő sem lehet. Hol lehetnek?
Rossz érzés fogja el. Egy ilyen néptelen helyen azt érezni, hogy követnék...
"Talán csak nem anyu egyik embere?" - gondolkodik magában. Hiszen kiszúrhatták még odahaza, hogy elszökött. Erre a gondolatra igen morcos lesz. Úgy dönt megleckézteti a fickót, vagy ha tévedne, akkor felhívja magára a helyiek figyelmét. Így is, úgy is jól jár.
Kabátját kigombolva feltárul gyémánt csillogású teste. A nap felé fordul, majd egy gyors mozdulattal körbe pördül a tengelye körül, közben bőrével tükrözve az erős afrikai napfényt. Ha közel valaki őt lesi, azt bizonyosan elvakítja a tükrözött fény. A távol lévők pedig felfigyelhetnek egy fényes villanásra.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
avatar
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 20 Aug. 2011, 17:06

A cipekedésben valóban nagy segítségnek bizonyul a falusiak számára, és ritkán van akkora szerencséjük valószínűleg, hogy egy csapat szuperképességű férfi és nő bukkan fel, hogy segítsenek. Ami azt illeti, szerintem jól járnak az alkuval, ahogy mi is.
Kiveszem a részem a pakolásból, és amint végzünk, már fel is ajánlja az ellenszolgáltatást a férfi.
°-Hálás köszönetünk még egyszer - bólintok a férfinek, és különösebb felosztás nélkül beszállok az egyik kocsiba.°
-Azt mondja, három órás út lesz, ezzel a három kocsival megyünk, és most rögtön indulunk. Remélem a tárgyalópartnerünk nem veszi sértésnek, hogy kissé leizzadtunk.
Ezzel már indulásra készen is állok, illetve ülök. Ha a sofőrnek van kedve, elbeszélgetek vele út közben arról, milyen az élet a világnak ezen a részén, miből élnek, és milyen körülmények közt. Akár a magánéletére is rákérdezek, ha nagyon beszédes.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Quentine Constantine on Szomb. 20 Aug. 2011, 18:03

Na jó, hát azért nem fogok beleszakadni, van nekünk itt egy csomó erős, izmos pasink, aki majd rámolja, nem is beszélve az asgardiakról, akiknek meg se kottyan az egész. Szóval inkább a kisebb dolgokban segítek, koordinálom a munkát odafentről, és iszok. Ja, rohadt meleg van, úgyhogy azért a koordinálást sem viszem túlzásba, egy kényelmes, árnyékos részen pihengetek.
Amikor a többiek végeztek a munkával, belepillantok még a fickó fejébe, aki azt mondta, elvisz minket. Megbizonyosodok róla, hogy nincs semmi hátsó szándéka és nem Apokalipszis embere, véletlenül sem akar nekünk ártani, satöbbi. Ha mindez megvan, eltüntetem a szárnyaimat, így is elég szűkös lesz a hely, és beülök valamelyik kocsiba. Száz kilométer az út, és ez tart három óráig? Komolyan 30-cal fogunk zötykölődni? Ó te jó ég...
-Ugyan, nagy A még külön örül is, ha egy csapat mocskos, büdös mutáns jön be hozzá az éjszaka kellős közepén, mondván, tárgyalni akarnak - válaszolom Zyronak szarkasztikusan.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 725
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 21 Aug. 2011, 16:26

A cipekedésnek lassan végre vége volt és kissé fáradtan dőltem neki az egyik autónak. Oké, azt hittem az elején, hogy ennyi nincs. Vagyis könnyebben kiválthatjuk a fuvart a fővárosba. De nem, még jó, hogy volt itt néhány izmos és erős Asgardi, akik sok-sok tonnát képesek egyszerre elcipelni. Rachel persze próbálta kihúzni magát a melóból és a lehető legkönnyebb holmikat cipelte és inkább az árnyékban pihent.
- Nehogy letörjön a szárnyad – morogtam felé.
Amikor végre végeztünk tényleg csak három autó volt és a végsebesség sem volt a legjobb. Ennél még Vic is gyorsabban fut hosszútávon. Sőt, előbb lefutná a távot az asgardi társasággal együtt, mint ahogyan odaérnénk. De nem mintha lenne más opciónk.
- Ki tudja, hogy milyen kátyúk vannak útközben – mondtam.
Felmásztam annak a kocsinak a hátuljára, ahol Rachel is volt, majd a lehető legkényelmesebben igyekeztem elhelyezkedni az útra. Úgyis túlzsúfoltan leszünk, legalább némileg legyen kényelmes az egész.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Bishop on Vas. 21 Aug. 2011, 20:00

Hamar kiderült, hogy mi kell az ittenieknek, egy kis meló, ennek én kifejezetten örültem, ugyanis szerettem az ilyen cipekedős melót, mindig azt az érzést keltette bennem, hogy most bepakolunk egy nagy űrhajóba, gyorsan, gyorsan, aztán utazunk fényéveket és xenomorph dögöket írtunk... de most csalódnom kellett, nem volt ilyen a hangulatom.
~ Hmm szűkös a hely, nem, gond, állok én a korláton vagy a rácson, vagy akár a kocsi mellett is futok.
- Én átadom a helyem, maximum kiállok a rácsra, vagy ilyesmi...

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3474
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Tyler on Vas. 21 Aug. 2011, 20:14

Most komolyan ennél jobban nem is izzadhatnék pedig annyira nem is erőltettem meg magam a pakolgatásban.
-Legalább nem kell gyalogolnunk, bár azt meg néztem volna ahogy Rachel repülve elcipel minket az úton....-
Cukkolom egy kicsit az ügyeletes angyalunkat, majd bevágom magam az egyik furgonba.
-Hagyjátok csak, majd én utazok a kocsiban, több lesz a hely....-
Intek vidáman a többieknek és máris beleolvadok a dzsip-be. Legalább nem ülöm el a seggem és szoronganom sem kell a helyért.
avatar
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 916
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Henry White on Vas. 21 Aug. 2011, 21:49

Miközben Zyro tárgyal, feszülten figyelem a helyieket. Igaz nem értem mit mondanak, de nem árt ha valaki szemmel tartja őket. Nehogy átverjenek minket. Túl sokszor bíztunk már meg olyanokban akikben nem kellett volna.
A cipekedésben is kiveszem a részem, noha a legtöbb holmit, egyedül nem igazán bírom el. Ahogy végezünk fújtatva beülök az egyik járműbe, megpróbálva összehúzni magam. Elég szűkösen leszünk, jobban jártunk volna, ha neki vágunk az útnak gyalog. Nagy késztetést érezzek, hogy repülve kövessem a dzsipeket, csak nem szeretném felhívni magamra a figyelmet. Csendben fürkészem a környéket és a velünk tartó helyieket, míg lassan zötykölődünk az úti célunk felé.
avatar
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Wakanda (Afrika)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.