Miért vannak más síkok? (Outsiders, Végtelen Háború, Ultimate)

Go down

Miért vannak más síkok? (Outsiders, Végtelen Háború, Ultimate)

Témanyitás by Morsus on Vas. 07 Aug. 2011, 00:56

Ha egy olvasó először jár a fórumon felmerülhet benne, hogy miért vannak több síkok az oldalon. A válasz egyszerű: ezek a világok mind-mind valami mást nyújtanak és ezeken a játékos párhuzamosan játszhat függetlenül attól, hogy mi történik a reneszánsz világában élő karakterével.

A Reneszánsz egy világ, amit a játékosok formáznak, és története visszamegy egészen az X-men War frpg-ig, azóta tartjuk a kronológiát minden eseménnyel szemben. Ez álla legközelebb a Marvel képregények világához.

Az Outsiders világa ellenben egy tiszta lappal világ. Itt a játékosok már elfogadott előtörijüket kell, hogy bemásolják és azonnal el is vannak fogadva. A cél, hogy kisebb kalandok legyenek, mert ebben a világban csak annyi különleges lény van, ahány játékos és annyi különleges technika, amit a játékosok nyújtanak. Ez egyszerre egy lehetőség az újra kezdésre és arra, hogy lássuk más helyzetben ugyanaz a szereplő vajon mivé válna és mit tenne.

A Végtelen Háború világának legfőbb vonása, hogy 20 évvel a reneszánsz után játszódik egy alternatív jövőben, itt a játékosok karaktereik leszármazottai játsszák. Ezek a gyerekek az Ifjú Bosszú Angyalai, egy tinédzserek csapat, akiknek minden kaland újabb részét mutatja be ennek a világnak.

Az Ultimate/Újvilág univerzum a képregényekben látott világban játszhatják karakterük fiatalabb verzióit, mint mutánsokat és szuper humánokat, akik a képregényekben látott kalandokat élhetik át.
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.