Miért vannak más síkok? (Outsiders, Végtelen Háború, Ultimate)

Go down

Miért vannak más síkok? (Outsiders, Végtelen Háború, Ultimate) Empty Miért vannak más síkok? (Outsiders, Végtelen Háború, Ultimate)

Témanyitás by Morsus on Vas. 07 Aug. 2011, 00:56

Ha egy olvasó először jár a fórumon felmerülhet benne, hogy miért vannak több síkok az oldalon. A válasz egyszerű: ezek a világok mind-mind valami mást nyújtanak és ezeken a játékos párhuzamosan játszhat függetlenül attól, hogy mi történik a reneszánsz világában élő karakterével.

A Reneszánsz egy világ, amit a játékosok formáznak, és története visszamegy egészen az X-men War frpg-ig, azóta tartjuk a kronológiát minden eseménnyel szemben. Ez álla legközelebb a Marvel képregények világához.

Az Outsiders világa ellenben egy tiszta lappal világ. Itt a játékosok már elfogadott előtörijüket kell, hogy bemásolják és azonnal el is vannak fogadva. A cél, hogy kisebb kalandok legyenek, mert ebben a világban csak annyi különleges lény van, ahány játékos és annyi különleges technika, amit a játékosok nyújtanak. Ez egyszerre egy lehetőség az újra kezdésre és arra, hogy lássuk más helyzetben ugyanaz a szereplő vajon mivé válna és mit tenne.

A Végtelen Háború világának legfőbb vonása, hogy 20 évvel a reneszánsz után játszódik egy alternatív jövőben, itt a játékosok karaktereik leszármazottai játsszák. Ezek a gyerekek az Ifjú Bosszú Angyalai, egy tinédzserek csapat, akiknek minden kaland újabb részét mutatja be ennek a világnak.

Az Ultimate/Újvilág univerzum a képregényekben látott világban játszhatják karakterük fiatalabb verzióit, mint mutánsokat és szuper humánokat, akik a képregényekben látott kalandokat élhetik át.
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.