Főbejárat és lépcsők

Go down

Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 22 Feb. 2011, 13:13

A városháza főbejárata és a hozzá tartozó lépcsők. Illetve minden, ami a városháza előtt történik.Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14325
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Sandman on Szer. 19 Szept. 2012, 10:48

Luther a Washington-Fury-Manhattan légi folyosót használva érkezett meg Manhattan talán egyetlen démonmentes, de erősen felfegyverzett körzetébe. Az emberek tolongtak a területen belül s a menekülők, mint hatalmas medrét vesztett folyó, haladtak a polgármesteri hivatal irányába. A kinevezett hivatalnokot szállító autónak gyorsan utat engednek, de csak azért, hogy a foncsorozott ablak ellenére megleshessék, ki érkezik éppen a szebb napokat is megélt épületbe. Még maguk, az egymást taposó újságírók sem tudják, hogy kit neveztek ki az eltűnt polgármester helyére, a válság idejére. Végül a terepjáró megáll s az anyósülésről kiszálló testőr feltűnését is lélegzet visszafojtva várják. De nem érkezik. Luther maga nyitja ki az ajtaját s testőr nélkül száll ki a gépjárműből. A tömegen hullámszerűen fut végig az a fajta "hűűűű" érzés, amit a komoly megdöbbenés vált ki. A pillanatnyi néma csendet kihasználva Luther feljebb sétál a lépcsőn, majd visszafordul az embermassza felé. Morajlás kezdődik, de ő jobbja felemelésével csendre int s meglepő, de bekövetkezik az emberi hangtalanság pillanat. Majd megszólal s hangosan, tudva, hogy a hátsó sorokat is érdekli a mondandója, belekezd egy rövid és velős beszédbe.
- Luther Eastwood vagyok. Földlakó és e világi lény! Manhattan kinevezett polgármestere vagyok! Texasi vagyok. De elsősorban! AMERIKAI VAGYOK! És mint AMERIKAI, nem tűrhetem, hogy mindenféle démonok akarják elpusztítani vagy birtokba venni szeretett hazám földjét! Harcolni fogok és tudom, hogy TI AMERIKAIAK is így tesztek! Most bemegyek, informálódom a pontos helyzetről. Aztán találkozom a felmentésünkre siető katonai egységek vezetőjével és megsürgetem Manhattan, New York, azaz a közös otthonunk felszabadítását! Intézkedek! Tudom cserébe sokat kérek. Legyetek türelemmel és tartsatok ki! Tartsatok ki! - Azzal int még egyet biztatásképp és elindul befelé a hivatalba, hogy megkezdje munkáját.
Sandman
Sandman
Moderátor

Hozzászólások száma : 709
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Sandman on Vas. 12 Május 2013, 17:59

A munkaidő épp csak elkezdődött, de a lépcsősort máris több tucat fotós, riporter, televíziós kamera és egyéb sajtó segéd- és szakmunkás lepte el. A felsőbb fokokon már állt a pódium, rajta pedig néhány mikrofon várakozott. Alig fejezte be a negyedes ütést a közeli toronyóra szerkezete, amikor kinyílt a hivatal addig csukva hagyott ajtaja és kilépett rajta Luther, valamint két hivatali kísérője. Mosolyogva intett a reá várakozóknak, majd egyenesen a pulpitushoz lépett.
- Hölgyeim és uraim! A démonokat leverte a nép ereje és a nemzet színe, java. Városunkat visszafoglaltuk! Már azt is biztosan állíthatom, hogy ráléptünk az sikeres újjáépítés útjára! Ezért is látom befejezettnek a munkámat! Hölgyeim és uraim, Luther Eastwood polgármester ideje lejárt. Hamarosan közleményben megtudják az új polgármester személyét vagy a választások időpontját. Addig is, ügyvezetőként igazgatom a várost, de jelentős döntéseket már nem fogok hozni. Köszönöm a figyelmet.
Azzal egy intéssel a fotósok felé és egy félszeg mosollyal még pózol néhány másodpercet és visszasétál a hivatalba.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Moderátor

Hozzászólások száma : 709
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Sandman on Vas. 06 Okt. 2013, 23:01

*-*-*-*-*-*-*-*-*
Joint to goverment
*-*-*-*-*-*-*-*-*

Kellemesen melegítette a nap a hűvös levegőben sétálókat, akik a polgármesteri hivatal fényes lépcsőin sétáltak felfelé. Így tett Colona Walding is, aki a polgármesterhez volt hivatalos. Az előre megbeszélt időpont előtt érkezett negyed órával. Nem csak egyszerű udvariasság volt ez tőle, hanem szükséges előrelátás. A beléptetési procedúra hosszú és körülményes. Semmilyen nyíltan viselt vagy rejtett fegyvert nem vihet be senki. A folyadékokat épp úgy átvizsgálják, mint a sminkkészleteket. Kifejezetten megemelték a biztonsági intézkedéseket az elmúlt hónapokban.
Amint bejutott a kapun, Colonát már várta egy szolid, középkorú, szürke kosztümös hölgy, aki a polgármester asszisztenseként mutatkozott be s az emeltre kísérte a őt. Ott várakoznia kellett egy világos, fa burkolatú szobában. Egyszer csak nyílt az ajtó és kilépett rajta a polgármester. Kedvesen Colonára mosolygott, majd leült vele szemben egy kanapéra.
- Jó napot kívánok! Luther Eastwood vagyok. Miben segíthetek önnek?
Sandman
Sandman
Moderátor

Hozzászólások száma : 709
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Auaritia on Hétf. 07 Okt. 2013, 20:04

*-*-*-*-*-*-*-*-*
Joint to goverment
*-*-*-*-*-*-*-*-*


Colona Walding  

Egyszerűen imádok tűsarkúban lépcsőzni, bár sokakat elborzaszt, én már megszoktam a hivatalok és önkormányzatok kemény lépcsőit, melyek nincsenek tekintettel a női cipőviselésre. Természetesen én nem tartozom azon újító politikusok közé ,akik egy szál pólóban és koptatott farmerben járnak. Én szeretem a régi dolgokat, és persze nézetem szerint nem illik, sőt nem is tudnék kosztüm nélkül hivatalos helyre menni. A jó politikusoknak nem csak belsőleg, mint az sokan gondolják ,de kinézetre is jól kell kinézniük. Egy zsíros hajú, csapzott politikus bármely jó érvet is mondjon, senki nem halhatna rá, ki hinne olyannak ,aki még öltözködni sem tud? Nem volt mit tenni tehát, mindig ilyen cipőkben másztam meg a hegyként magasodó lépcsőket, egy idő után megszokta a lában, sőt egész formás lett tőle, és mi több elkezdtem szeretni. A cipő kopogása a lépcsőfokon erőt és magabiztosságot kölcsönöz...Egy ilyen szép napfényes délután pedig ki ne érezné úgy ,mintha szárnyra kapott volna.
Figyeltem az időpontra és egy tizenöt perccel előbb érkeztem, számítottam rá,hogy nem lehet csak úgy besétálni ,főleg most. csak a legszükségesebbeket hoztam magammal a táskámban. Fegyverem persze sohasem volt,mivel én magam vagyok egy fegyver, képletesen szólva.
Az ellenőrzés után, amit persze kiélvezett a mohó biztonsági őr az átvizsgálásomkor, szétnéztem a hivatalban. Bár sok volt a felújításra váró ablak és ajtó, de önmagában szép és elegáns látványt nyújtott. Nem is kellett senkit sem kérdeznem egy szürke kosztümös nő szólított meg.Bemutatkozott majd közölte ,hogy ő az asszisztense a polgármester úrnak és ,hogy kövessem őt.
Felvitt az emeletre és megkért ,hogy várjak néhány percig egy szobában. Leültem és vártam, érdekes egy szoba volt, faburkolat, elegáns székek és asztal. nem tudtam eldöntetni ,hogy most egy tárgyalószobában vagy magának a polgármesternek az irodájában vagyok-e. Kis idő után belépett egy öltönyös(?) úr, természetes férfias vonások, semmi túlzás vagy deformitás nem látszott rajta. A képekből és hírekből is ismert Luther Eastwood állt előttem, a maga valójában.

- Jó napot kívánok! Luther Eastwood vagyok. Miben segíthetek önnek?

Beszéde határozott,de mégis kedves volt. Mielőtt belekezdett egy apró mosolyt engedett meg magának, ami mondanom sem kell bizalomkeltő volt. Ilyenkor az ember mindig ösztönösen úgyszintén elmosolyodik, tehát nekem is mosoly ült az arcomra, de inkább attól az örömtől ,hogy végre beszélhetek vele. Próbáltam megnyerőnek és határozottnak tűnni. Nyújtatom is a kezem, ám én nem úgy szoktam kezet fogni ,mint a férfiak, én általában a kézfejemet mindig egyenesen tartom és nyújtom oda, mintha csókot várnék rá és úgy fogok kezet. Ez sajnos megszokottá vált számomra, úgyhogy szinte már észre sem veszem.
Nyújtom is a kezem:

- Mély tiszteletem Polgármester úr! A nevem Colona Walding és egy munkahelyi jellegű ügyben szeretnék önnel beszélni.
Kérem engedje meg had gratuláljak az első közt, hogy újra sikerült elnyernie a címet. Örülök ,hogy újra az ön kezében van a városunk sorsa.


A hozzászólást Auaritia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 12 Okt. 2013, 15:21-kor.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Sandman on Pént. 11 Okt. 2013, 13:14

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Joint to goverment
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A gratulációkor Luther megengedett magának egy fél mosolyt, mely nem múlik el az arcáról akkor sem amikor újra megszólal. Hangja azonban nem változik. Bár a szavai kedvesen csengenek, érezhető stílusában egyfajta decens távolságtartás.
- Köszönöm, Miss Walding. Miss vagy mrs? - tette fel gyorsan a kérdést, mert ez egy fontos tisztázandó pont volt a megszólítás végett. - Nagyon szép elgondolás, hogy itt szeretne dolgozni. De úgy tudom, hogy nem a humán erőforrással foglalkozó irodát, hanem konkrétan az én titkárságomat kereste fel. Miért? Illetve kérem, mutatkozzon be bővebben. Mi vitte rá, hogy jelentkezzen. Milyen hasonló intézményekben szerezett tapasztalatot? Milyen munkát szeretne itt végezni?
Közben a polgármester asszisztenseként bemutatkozó hölgy odalépett a beszélgetőpartnerek mellé és arról érdeklődött, hogy kérnek-e inni valamit. Ásványvizet, teát, kávét? Ha ásványvizet akkor buborékosat vagy menteset?
Sandman
Sandman
Moderátor

Hozzászólások száma : 709
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Auaritia on Szomb. 12 Okt. 2013, 15:20

*-*-*-*-*-*-*-*-*
Joint to goverment
*-*-*-*-*-*-*-*-*


Colona Walding  

- Köszönöm, Miss Walding. Miss vagy mrs?

- Természetesen Miss, számomra mindig munka az első. Fiatal vagyok még házassághoz. Köszönöm a kérdését egyébként.

Próbáltam határozott lenni, megnyerő. Kedves tőle ,hogy megkérdezte a megszólítást, nagyon sokan elfelejtik mostanában és a magyarázkodás nem éppen kellemes. A polgármester úr tovább folytatta:

- Nagyon szép elgondolás, hogy itt szeretne dolgozni. De úgy tudom, hogy nem a humán erőforrással foglalkozó irodát, hanem konkrétan az én titkárságomat kereste fel. Miért? Illetve kérem, mutatkozzon be bővebben. Mi vitte rá, hogy jelentkezzen. Milyen hasonló intézményekben szerezett tapasztalatot? Milyen munkát szeretne itt végezni?

Konkrét kérdések ,konkrét válaszokat követelnek. Ám sajnos nem állva szerettem volna mondani. És nem is akartam bunkó lenni , hogy nem kínált meg ülőhellyel ,mert biztos kiment a fejéből , de van ennél több dolga is mint hogy ilyenekre figyeljen, ezért én magam kérdeztem meg a lehető legtapintatosabban:

- Nem bánja ha itt helyet foglalok?

Fogtam meg a szék karfáját. És készültem leülni, de azért előbb megvártam a válaszát.
Közben a polgármester asszisztenseként bemutatkozó hölgy odalépett mellénk és arról érdeklődött, hogy kérünk-e inni valamit. Ásványvizet, teát, kávét? Ha ásványvizet akkor buborékosat vagy menteset?

- Ha megkérhetem én egy fekete teát citrommal és cukorral szívesen elfogadnék.Persze csak ha nem zavarja uram.

Néztem a polgármester felé alázatosan.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Sandman on Szer. 16 Okt. 2013, 09:20

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Joint to goverment
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

- Csak nyugodtan. - válaszolja Luther a szék felé bólintva, miközben az asszisztense elhagyja az előteret. - Kényelmes? Még sosem használtam ezeket a foteleket. - elmélkedik szinte csak maga elé a polgármester s várakozón tekint Colonára. Körülbelül négy perc múlva vissza is érkezik egy kis tálaló kocsival, aminek a tetején ott gőzölög egy csésze forró víz. A víz mellett egy hosszú műanyag, lyukacsos tasak, rajta stilizált levél. Egy átlátszó, fehér pohárban cukor, egy félbevágott citrom, citromfacsaró és két kiskanál. A kerekek megállnak Colona mellett, majd az asszisztens visszatér az asztalához és egyben a munkájához.
Sandman
Sandman
Moderátor

Hozzászólások száma : 709
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Auaritia on Szer. 16 Okt. 2013, 18:03

*-*-*-*-*-*-*-*-*
Joint to goverment
*-*-*-*-*-*-*-*-*


Colona Walding  

A polgármester nem bánta ha előtte szürcsölök el egy jó kis teát. A titkárnő elrobogott, ketten maradtunk a teremben. Már kezdtem azt hinni ,hogy kínos lesz a csöndben itt ülni ,de nem csalódtam Eastwood-ban. Megtörte a csendet egy jópofa megjegyzéssel:

- Kényelmes? Még sosem használtam ezeket a foteleket.

Mosolyogva válaszoltam:

- Persze, nagyon. Főleg a színe tetszik, az ilyenfajta fotelek mindig elviselhetetlen sárga színűek, de ez nagyon elegáns és szép.

Szegény, persze ,hogy nem használhatta a foteleket, biztos annyi a dolga ,hogy örül ,hogy él.Nemhogy üldögéljen fotelekben.
A titkárnő egy gurulós asztalkával tért vissza, lerakta elénk és távozott. A forró víz gőzölgésé megnyugtatja szemeim.
Mivel sok lesz a mondandóm:

- Tisztelettel uram, szerintem nyugodtan helyezze magát kényelembe...Bökök fejemmel a másik fotelre.
- Nem muszáj állnia , de köszönöm ,hogy megtisztel. De ha magának úgy jobb, akkor elnézést.Nos ha megengedi belevágnék. Itt egy önéletrajz és egy ajánlólevél.

Kutatok az méregzöld színű bőr aktatáskámban, mert ugye kisebb vagy stílusosabb táskát nem tudok viselni ebben a szakmában...A táskám homályából egy piros mappa lát napvilágot. A mappában egy fényképes önéletrajz és egy ajánlólevél. A polgármesternek nyújtom.

- Akkor kezdem az elején, Harrisburgben végeztem magániskolában az általánost és gimnáziumot, majd a Seattle Kereskedelmi egyetemén tanultam. Itt évfolyamelső voltam, közben elkezdtem tanulni Kínaiul és Oroszul.Oroszból 2017-ben, kínai nyelvből 2018 –ban tettem emelt szintű sikeres nyelvvizsgát. Németet is tanultam, ám nem nyelv vizsgáztam belőle. Csak tárgyalószintű tudással rendelkezem.2017-ben kereskedelmi diplomát tettem. Hát erről annyit ,hogy nem gondoltam túl erősnek ezt a szakot, mert bár sok mindenre megtanított ,de nem tudtam vele elhelyezkedni, mármint politikai téren. Aztán hozzákezdtem a második diplomámnak, sokakkal ellentétben nem levelezőn végeztem el. majd szinte legöregebb hallagatóként 2020-ban politológiából diplomáztam. Közben gyakorlati tudást szereztem Pennsylvania állam szenátora mellett. Sajnos eztán elhunyt a szenátor úr.

Talán az arcomon volt egy kisebb rendülés, de próbáltam titkolni ,hogy bárkim is lett volna ez a szenátor. Apámat sohasem említem ,mert ahogy ő mondta egy darabig jó valakinek valakije lenni, de ha már nincs az a valaki és hangoztatod ,hogy te az ő valakije vagy, csak egy senki leszel. Mindig is arra biztatott ,hogy magam érjem el azt ,amit akarok. Persze azért ehhez az elején egy kis löket is kellett.

- Eztán jött a Háború és úgy gondoltam nem veszek részt benne politikai pályán, inkább megvártam míg elmúlik a vihar.

Elhallgattam és várom a kérdéseit.
Miközben mondandómat mondom, közelebb hajolok a gurulós asztalhoz, szerencsére pont olyan távolságban van ,hogy könnyűszerrel elérem a tetejét és nem kell felállnom miatta.A filtert a vízbe teszem. Megfogom a kanalat és legalább 4 kanál cukrot a teába töltök. Aztán óvatosan leteszem egy szalvétára, majd fogom a citromot, mivel nem nagy a csésze nem kell sok citrom, én így szeretem, és kicsit megcsavarom a citromcsavarón. A citrom enged a facsarásnak és belőle sárgás lé folyik a teámba. Leteszem a facsarót a citrommal és újra a kanálért nyúlok, beleteszem az így létrejött teába.A kezemet egy szalvétával törlöm meg majd elhelyezkedek a fotelben és a kanalammal kevergetem a teámat. Mikor úgy érzem összeértek az ízek, nagyot kortyolok belőle._________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Sandman on Csüt. 24 Okt. 2013, 23:29

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Joint to goverment
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Az alelnök, aki polgármester maradt csak hallgatott. Úgy nézett ki, mint aki emészti a hallottakat. De inkább várt. Ülve, mint hogy korábban helyet foglalt már. Amikor Colona elkészíti a teáját csak sandít rá. Amikor a nő figyelme újra reménybeli, leendő munkaadójára fókuszálna, újra a távolba réved. Egészen pontosan titkárnőjére, aki lelkesen gépel valamit.
-  Nos, Miss Walding. Igen impozáns renomé. De kérem. Mondja el, hogy milyen típusú munkát végzett a szenátor úrnál? És milyen típusú munkát szeretne végezni itt, nálunk? Azt ugyanis be kell látnia, hogy nem egészen ugyan az a szint. Nem is egészen ugyan az a cél. A munkamódszerekről már nem is beszélve. Én mondjuk tudom mit beszélek, mert mint alelnök is megtapasztaltam az íróasztalt és mint háborús polgármester. Meg mint békés polgármester. Ez utóbbit élvezem egyébként a legjobban. Bár a nyugati szárny...no mindegy. Nos?
A mondókája végére a távolból újra közelre koncentrált a polgármester. Rövid másodpercekig csak a vele szemben ülő Colona arcát fürkészte, majd megpróbálta felvenni vele a szemkontaktust. Szándékában állt, "stresszelni" a hölgyet és tekintetét mélyen az ő lélektükrébe próbálta fúrni.
Sandman
Sandman
Moderátor

Hozzászólások száma : 709
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Auaritia on Pént. 25 Okt. 2013, 14:11

*-*-*-*-*-*-*-*-*
Joint to goverment
*-*-*-*-*-*-*-*-*


Colona Walding

Mondandómat befejezve, a polgármester szmébe nézek ,aki nem tartja a kontaktus velem ,hanem a titkárnőjét nézi. Azt nem tudom ,vajon kecses vonásai vagy irománya érdekli-e jobban ,de nem érdekes. Hozzám intézi szavait:

-Nos, Miss Walding. Igen impozáns renomé. De kérem. Mondja el, hogy milyen típusú munkát végzett a szenátor úrnál? És milyen típusú munkát szeretne végezni itt, nálunk? Azt ugyanis be kell látnia, hogy nem egészen ugyan az a szint. Nem is egészen ugyan az a cél. A munkamódszerekről már nem is beszélve. Én mondjuk tudom mit beszélek, mert mint alelnök is megtapasztaltam az íróasztalt és mint háborús polgármester. Meg mint békés polgármester. Ez utóbbit élvezem egyébként a legjobban. Bár a nyugati szárny...no mindegy. Nos?
Aztán végre rámnéz, ám kicsit máshogy mint eddig. Éles a tekintete és mintha a vseémbe látna próbál nyomást gyakorolni rám. Be kell valljam egy kicsit talán sikerűlt neki, ám kérdésére választ adok. S mint egy kapaszkodóba markolok bele a teáscsészémbe:

- A szenátor úr melett csupán, mint gyakornok voltam. Ez hasonló mintha egy önkormányzathoz helyeszkedtem volna el gyakornokként. Az valóban igaz , más ügyekkel foglalkotunk. Ott egy állam itt pedig ugye egy várost kell majd irányítani. De egyébként nem sokban eltérő. Sajnos még nincs tapasztalatom ilyen téren. A munkamódszer számomra mindig az amit a vezető elvár, persze törvénes keretek között. Az igazság uram, hogy nem kenterfalazom el kell mondjam miért is akarom ezt az egészet. Tudja egyszer majd valamikor én is hasonló állásban szeretnék lenni mint ön, de tapasztalat nélkül sajnos bele sem vágnék. És amikor választásra kerűlt a sor, nos ki más taníthatná meg nekem jobban a szakma csinját-binját mint maga, maga ,aki oly deréken helytállt mind a háború ,mind a békeidőkben. Természetesen ön melett szeretnék dolgozni. De ha ez nem kivitelezhető ,akkor inkább úgy mondom ,hogy nagyon szeretnék segíteni a pártnak és magának ,ahogyan csak lehet. Tudja szívügyem ,hogy New York megint az a New York legyen mint régen...

Tekintete túl erős, nem tudok rá nézni, ezért inkább lesütöm a szemem egy kis pillanatra. talán a hatás kedvéért is....

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Sandman on Hétf. 28 Okt. 2013, 00:55

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Joint to goverment
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Rezzenéstelen arccal ült még néhány másodpercig Luther. Valójában egész teste sóbálvánnyá változott. A mozdulatlansága az egész szobára átterjedt. Mintha eltűntek volna a kinti zajok. A titkárnő heves gépelése is elhalkult. Nem tudni, hogy csak drámaibbá akarta tennie a pillanatot, vagy végzett-e. Az egész csak néhány másodpercig tartott, s amilyen gyorsan jött, úgy el is múlt. A klaviatúra újra kattogni kezdett, a folyosó zajai pedig újra beszűrődtek. A polgármester pedig megmozdult. Megvakarta az állát, majd meg is szólalt.
- Nos miss Walding, egyelőre felveszem mint személyi asszisztensem. Próbaidőre. Az első feladata. Kapni fog Margarettől... - egy jelentőségteljes pillantással jelez a titkárnője felé - ...egy pendriveot. Azon lesz egy elég felületes akta. Kérem nézzen utána az aktában szereplő személynek. A különböző adatbázisokba szintén tőle kap belépési engedélyt. Egy ideig ezen a kanapén fog dolgozni. Kapni fog egy laptopot is. De ne személyesként használja. Megfelel így önnek, rövid távon?
Sandman
Sandman
Moderátor

Hozzászólások száma : 709
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Auaritia on Hétf. 04 Nov. 2013, 09:23

*-*-*-*-*-*-*-*-*
Joint to goverment
*-*-*-*-*-*-*-*-*


Colona Walding  

Ezt egy szerűen nem bírom ki...mintha egy tehetségkutatón lennék. Olyan mélyen hallgat, vajon hogy dönthet? Szimpatikus vagyok egyátalán neki? Vajon miket mondhattam?
Futott át rajtam ez a néhány és még ezer gondolat. Ez a másodperc olyan mintha egy óra telt volna el...S a polgármester szája újra megnyílt és szavak jöttek ki rajta.

- Nos miss Walding, egyelőre felveszem mint személyi asszisztensem. Próbaidőre. Az első feladata. Kapni fog Margarettől egy pendriveot.


Most már legalább tudom ,hogy hívják ezt a nőt...

-Azon lesz egy elég felületes akta. Kérem nézzen utána az aktában szereplő személynek. A különböző adatbázisokba szintén tőle kap belépési engedélyt. Egy ideig ezen a kanapén fog dolgozni. Kapni fog egy laptopot is. De ne személyesként használja. Megfelel így önnek, rövid távon?

Hogy mi? Várjunk csak? Felvesz? Felvesz.......................áháháháhááááááááááá. A boldogság mint a fuldoklás jött fel belőlem. Nagyon boldog voltam...jahjjjjj. Sikerült ...ez az. Személyi asszisztens? Ez szuper...igen...Megpróbáltam leplezni túlfűtött boldogságom, de arcomon így is megjelent azért egy "kisebb" mosoly:

- Nos uram, hát én.....köszönöm. Igen..hogy megfelel-e? Persze, nem tesz ennél boldogabbá. Köszönöm. Persze mindent amit mond teljesítek....köszönöm...


S felállok és kezet próbálok rázni a polgármester úrral.
_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Sandman on Szomb. 09 Nov. 2013, 00:52

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Join to government
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Luther néhány másodpercig csak nézte a felpattanó nőt, aztán félmosollyal az arcán lassan felállt. A mozdulatsora végén még kezet is fogott az újdonsült asszisztensével.
- Még ne igyon előre a medve bőrére, missz Walding. Bármikor eltávolíthatjuk. Margaret majd felveszi az adatait és megírja a szerződést is. Üdvözlöm körünkben. - fejezi be a polgármester a kézrázást és a beszélgetést. Biccentett még a titkárnője felé és visszatért az irodájába, ahol magára csukta az ajtót.

Margaret, a polgármester távozása után feltekintett a munkájából. Megvárta míg Colona odalép hozzá, ezt követően rezzenéstelen arccal átnyújt neki egy pendriveot, valamint elé tolt egy laptopot.
- Minden szükséges adatát megadta a korábban korábban küldött önéletrajzában Colona. Holnapra megírjuk a gyakornoki szerződését. Addig is. A laptop és az adatbázisok hozzáféréshez a következőkre lesz szüksége. A bejelentkező név: ass. A jelszó pedig eloh. Van kérdése?
A pendriveon egyetlen dokumentum található, abban pedig csak néhány adat és egy weboldal cím. Andrew Standish, katonai-stratégia tanácsadó neve és weboldalának címe található. A számítógépen egyébként több ikon is jelzi a különböző városi, néhány privát s elenyésző állami adatbázishoz való hozzáférési lehetőséget. Colona válogathat is, hogy milyen úton indul el Standish hátterének felgöngyölítéséhez.

//Csak a módszert kell leírni nagy vonalakban, a többit majd leírom//
Sandman
Sandman
Moderátor

Hozzászólások száma : 709
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Auaritia on Csüt. 14 Nov. 2013, 20:48

*-*-*-*-*-*-*-*-*
Joint to goverment
*-*-*-*-*-*-*-*-*


Colona Walding  

A polgármester kezet fogott, mondott valamit arról ,hogy nem biztos a helyem. De persze erre számítottam.Majd az irodájába ment. A titkárnője látszólag nagyon kedves volt, pedig azt hittem zokon veszi ,hogy most nekem is dolgozhat, mármint nyilván nem az én asszisztensem lesz, de mivel nincsen nekem egy saját én sok mindent nem tudok, számíthat rá ,hogy kérdezgetek.
Egy szívélyes beszélgetés során megtudtam a számomra összes fontos dolgot.
A felhasználónévvel persze kicsit gondban voltam, sőt kicsit talán magamra vettem, mert nemigazán értem ,hogy egy önkormányzatnak hogy lehet egy ilyen név felhasználónév?...de nem érdekes...talán nem rám céloznak.
Beírom a kódokat, egy kis várakozás után már benn is vagyok a rendszerben.

-Nos miss....szabadna még egyszer a családnevét?

Ha elmondja így válaszolok:

- Nos Miss Xy, köszönök mindent ,ha kérdésem lesz remélem számíthatok önre.

A gépen egy név és néhány adat Andrew Standish-ről. Ez a pasi egy katonai-stratégia tanácsadó. Érdekes, még nem halottam a nevét. Azt hittem ismerős lesz ,de nem.
-Várjon csak, szólítottam meg az éppen távozni készülő hölgyet.

-De mi a cél? Megtudni róla, de mit? Mire kíváncsiak?A családi állapotára? Van-e szenvedélybetegség-e? Perverz vágyak?Eltitkolt vagyon...

Tettem fel a konkrét kérdést.

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Sandman on Szomb. 23 Nov. 2013, 02:12

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Join to government
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

- Maradjunk a Margaretnél. - jegyzi meg csendesen Margaret, hogy egyelőre nem kívánja megosztani vezetéknevét az új munkaerővel. A többi kérdésére csak felemeli a szemöldökét. - Colona. Talán pont az ilyen kérdéseket nem kéne feltennie, ha valaki azt kéri öntől, hogy állítson össze egy anyagot egy harmadik félről. Talán a teszt éppen az, hogy hogyan boldogul minimális információk alapján. Saját kútfőből. - azzal, mint aki befejezte a beszélgetést, visszatér a saját munkájához és hevesen gépelni kezd.

//Instrukcióm, lásd lejjebb//
Sandman
Sandman
Moderátor

Hozzászólások száma : 709
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Auaritia on Hétf. 25 Nov. 2013, 10:27

*-*-*-*-*-*-*-*-*
Joint to goverment
*-*-*-*-*-*-*-*-*


Colona Walding  

A kedves kis titkárnő szépen kiosztott. Mondanom sem kell milyen rokonszenvessé vált a szememben(ironikus).
A családnevét nem osztja meg velem? Miért mégis mit titkol?....Jézusom....

- Köszönöm Margaret

Veszem fel az állvigyort arcomra, ami elég meggyőző általában. Akkor munkára....

Nos akkor Andrew Standish.

1. Utána nézek gyermekkori,ifjúságkori adatainak. Hol született? Mit csinált? Milyen iskolákat végzett?Szülei, és azoknak néhány adata.Milyen képesítési vannak? Mindent átolvasok, főleg a hiányos részek érdekelnek majd...minden számomra érdekes tényt leírok a jegyzettömbömbe. Elő is veszem a táskámból.

2. Következő lépcső a rendőrségi nyilvántartás.
Gyermekkori bántalmazás?Molesztálás?Esetleg drog vagy alkohol túlzott fogyasztása? Van-e priusza? Ha igen miért? Bármilyen kétes információ....

3. Az egészségügyi adatok.
Minden, a testsúlyától a vércukorszintjéig érdekel. Mert ezekből is sok minden kimutatható. Volt-e valamilyen kezelésen? Műtötték.e? Ha igen miért? Milyen gyógyszereket szed? Van-e valamilyen szenvedélybetegsége? Pszichiáter látta-e? Kezelték-e? ...

4.Pedig azon adatai érdekelnek hogyan jött fel a ranglétrán? Honnan hova jutott? Volt.e hátszele? Önerőből? Mikor hol tartózkodott fontosabb eseményekkor? Vannak-e kapcsolatai neves emberekkel? Hol találkozott velük? Vannak-e alvilági érdekeltségei?.....

Hosszú nap lesz és valószínűleg másnap is ezen fogok dolgozni. Bár ki tudja lehet minden kérdésemre választ kapok.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Sandman on Kedd 26 Nov. 2013, 00:58

//Remek, remek. Köszönöm szépen. Egyelőre vele itt befejeztük. A továbbiakat privátban. Az érdeklődésed alapján a napokban összeállítok egy posztot a felvetett adatokkal. Szép munka! Köszönöm!

Erre a posztra itt, ne reagálj. Köszönöm!//

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Moderátor

Hozzászólások száma : 709
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Főbejárat és lépcsők

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.