Adam Taylor

Go down

Adam Taylor Empty Adam Taylor

Témanyitás by Adam Taylor on Vas. 07 Aug. 2011, 19:54

Az eredeti topic

Név: Adam Taylor
Egyéb nevek: -
Faj: Ember
Nem: Férfi
Jellem: Semleges
Személyazonosság: egyenlőre nem ismerik.
Szülletési hely és idő: Kansas City 1988. Április. 16.
Kor: 34
Család: Egy bátyj nem tartja vele kapcsolatot. A szülők meghaltak még a bukás előtt.
Foglalkozás: Katona volt -> jelenleg munkanélküli menekült.
Magasság: 193cm(196cm)
Testsúly: 96kg(196kg)
Szeme színe: Barna
Haja színe: Barna
Különleges ismertetőjelek: szürke massza borítja testét(a páncélja)
Repülési sebesség: jelenleg 0 mert a páncélja sérült
Egészségi állapot \ betegségek: Jelenleg haldoklik a páncél nélkül már halott lenne. Ha a páncél megsérül vagy leveszik róla meghal.- Ő jó lesz? – teszi fel a kérdést a férfi, miközben átnyújt egy dossziét a másiknak.
- Hmm… honnan tudjam. – válaszol a másik, miközben a dossziét bújja. - A Tarrus azt mondta, hogy még nem áll készen a rendszer egy tesztre. De ezen kívül tökéletes alany nincs családja a bátyjával megromlott a viszonya. Ha valaki, akkor ő tökéletesen jó arra, hogy teszteljük a rendszer működését. – válaszolt a fehér köpenyes az egyenruhásnak.
- Rendben professzor akkor ő lesz az. – válaszolta a tábornoki rangjelzéseket viselő férfi.
- Tábornok úr mégis ki ez az ember. Miért lett ő elsődleges prioritású ezen a listán?
- Adam Taylor hadnagy az egyik legjobb fedett operációkkal foglalkozó emberünk. Bejárta a fél világot lehetetlen és titkos küldetéseket oldott meg. A világ egyik legjobban képzett katonája. A közel kelettől Ázsián keresztül Kolumbiáig szinte mindenhol járt már különböző elit alakulatok részeként. Ha valaki, akkor ő kihozhatja a rendszerből a maximumot. Nem utolsó sorban pedig megbízható. – válaszolja a tábornok.
- Értem viszont egy ilyen értékes embert akar ilyen egyszerű feladatra alkalmazni?
- Még ő is könnyedén pótolható.

3 nappal később…

- Adam Taylor hadnagy szolgálatra jelentkezik. – szólalt meg a fiatal barna hajú férfi. Feszes vigyázz állásban várt, amíg a tábornok megszólította.
- Pihenj hadnagy. Remélem, nem okoz problémát, hogy az eltávján zavartam? – kérdezi az ősz tábornok mosolyogva.
- Természetesen nem uram. Már éppen kezdett zavarni ez a hosszú pihenés. Mi lesz a feladatom tábornok?
- Egy szigorúan titkos új fegyvert kell tesztelnie. Tudom, hogy ez kicsit furcsán hangzik ám ez az ügy rendkívül fontos. Ez most talán a legfontosabb dolog, amit el tudok képzelni. Eldöntheti a háborút.
- Értem tábornok úr. Köszönöm a megtiszteltetést, hogy engem választott.
- Fiam maga az egyik legjobb. Nem is gondoltam másra, amikor szóba került a rendszer tesztelése. Nézze át ezt az aktát, minden benne van, amit fontos tudnia. Leléphet katona. – adja ki az utasítást a tábornok.
- Köszönöm uram! – válaszolta hadnagy. Miután távozott Adam órákig bújta az aktát megértette a tesztelendő felszerelés alapvető működését és képességeit ám egyszerűen képtelen volt felfogni, hogy vajon a valóságban mire lesz képes egy ilyen fegyverrel a kezében. A páncél alapvetően teljesen nanobotokból áll és a nanobotok átkonfigurálásával képes megváltoztatni a tulajdonságait. A páncél teljes technikai hátterét ugyan nem értette, de azt felfogta, hogy ez az évszázad katonai felfedezése. Másnap elkezdték a tesztelést.
- Készítsék elő a tárolót. – szólalt meg a köpenyes professzor. – Aktiválják a nanotech blokkolót, nehogy kijussanak az alkalmazási körzetből. Készüljenek fel a tároló kinyitására. Hadnagy készen áll?
- Igen részemről kezdhetik.
- Rendben tárolót kinyitni. Nanobot kommunikációt ellenőrizni. Nanobot kontroll magot aktiválni. – sorolta utasításait a fehér köpenyes tudós, aki egy üvegfal mögött állt elválasztva a hadnagytól. A hadnagy mellett lévő tároló kinyílt. A hadnagy látta, ahogy a szürkés massza elkezd kiáramlani a tárolóból a nanobotok észlelték a hadnagy a testét és a ruhájába épített vezérlő modult is. Körbefolyták a testét. Több centiméter vastag egyenletes massza jött létre férfi körül. A hadnagy fuldokolni kezdett ám nem tudott mozdulni. A nanobotok súlyát nem érezte csak az egyre fokozódó nyomást, ami rá nehezedik. Már-már a fulladás határára került, amikor hirtelen újra kapott levegőt.
- Rendszer ellenőrzés alapvető funkciók beállítása. Létfenntartás kalibrálva. Váz létrehozva. –darálta egy géphang. A hadnagy érezte, ahogy a teste körül megváltozott valami újra képes volt mozogni, és a nyomás is megszűnt. – Érzékszervek szabaddá tétele. Kommunikációs lehetőségek megteremtése. – A szeme előtt átlátszóvá vált a sisak egy része legalábbis ő így látta ám kívülről ezt nem lehetett észrevenni.
- Hadnagy hall engem? Kérem, válaszoljon hall valamit? – hallotta meg Lawson professzor ijedt hangját.
- Hallom professzor úr. – miközben válaszolt feliratokat látott a szeme előtti kijelzőn. Az egyik jelzés éppen a páncél állapotáról és a rendelkezésre álló energiáról tájékoztatta. Az energia mennyisége rohamosan csökkent. Még éppen csak kigondolta a parancsot, amikor a páncél már válaszolt is. Egy felirat jelent meg a szemei előtt: Energiaellátó rendszer aktiválva. A páncél megszilárdult és teljesen aktív volt. Megmozgatta a tagjait és nem érzett semmilyen ellenállást. Teljesen olyan volt mintha meztelenül mozogna.
- Remek Hadnagy akkor azt hiszem, kezdjük el a tesztelés érdemi részét.
- Persze. – mosolyodik el Adam a páncélban. Már ezelőtt elolvasta tesztfeladatokat. Először is ki fog sétálni. Miközben kifelé ment érezte, hogy a kamerák figyelik. Nem bírta ki a kísértést ezért megpróbált valamit.
- Termo-optikaiálcázást. – érezte, ahogy a páncél egy pillanatig megremeg. Folytatta a sétát kifelé a gyakorlati terem felé, ahogy menet közben felemelte a kezét észrevette, hogy az valóban nem látszik.
- Hadnagy hol van? – hallotta a kétségbeesett kérdést.
- Ne aggódjon Lawson. Itt vagyok, nem futok el. – válaszolta mosolyogva. – Álcázás ki.
A hadnagy páncélja újra láthatóvá vált a labor megfigyelő kameráin keresztül. A semmiből tűnt elő a sötétszürke masszába burkolt férfi. A páncél finoman hullámzott a testén, összehúzódott és elernyedt mintha egy második izomszerkezetként lenne csak a férfin. Bevallva a professzor tudta is, hogy így van.
Adam látta amikor kiért a másik terembe, hogy ott már felállították a céltáblákat. De nem tudta, hogy hogyan tudná őket eltalálni fegyver nélkül.
- Fegyverek. – mormolta a szót miközben koncentrált és lám érezte, hogy jobb keze kicsit megnehezedik ám amint odanézett a súly mintha eltűnt volna. A keze körül létrejött egy nanobot mentes tér ahol érezte a markolatot. Megfogta mire fegyver materializálódott. Egy igen nagyméretű fegyver volt ám nem bánta. Nem tudta, hogy pontosan mi is az, de tudta, hogy mit fog csinálni. felemelte a fegyvert mire vizoron megjelent egy kék kereszt benne egy vörös körrel. Azonnal tudta, hogy mit jelent. A célkereszt követte a fegyver mozgását, a fegyvert súlytalannak érezte a páncélban még a megszokott leheletnyi kézremegést sem érezte. Lőtt gyakorlatilag azonnal amint látta, hogy a célkereszt a célon van. A fegyverből kékes színű sugár vágott ki, ami elsöpörte az acél céltáblát és a mögötte lévő vastag falba is komoly lyukat ütött. A hadnagy gondolkodás nélkül kilőtte a másik 5 céltáblát szinte célzás nélkül. A páncél rendszere rengeteget segített alig két másodperc alatt megsemmisítette az 5 különböző távolságú és helyű célpontot anélkül, hogy különösebben koncentrált volna feladatra.
- Professzor ez remek. Ebben a cuccban ez már-már túl könnyű. Mégis hogyan hozták ezt össze? – teszi fel a kérdést Taylor mosolyogva és vidáman. Bár lett volna hasonló felszerelése a közel keleten vagy bárhol másutt a küldetései során gyakorlatilag egyedül végrehajtotta volna az összest. A hatalom érzése már-már részegítőleg hatott.
- Sok munkával és több évnyi fejlesztéssel hadnagy. Rendben haladjon tovább, kezdje el a második fázist az a védelem tesztje lesz. – adja ki az utasítást a professzor.
- Értettem. – válaszolja a hadnagy. – Védelem. – adja ki az újabb rövid parancsot a páncéljának. Érzi, hogy a nanobotok most komolyabb mozgásba kezdenek. A kijelzőről eltűnik a célkereszt és a hadnagy jobb kezén újra csak a kesztyű van. A fegyver visszahúzódott a páncélba. A hadnagy észreveszi, hogy az előbbi kékesfehér energia visszatért, de ezúttal a teljes testét körbeveszi. A kijelzőn felirat jelenik meg:

Ahogy továbbsétál és belép következő terembe ami egy parányi helyiség körülnéz ám szinte semmi különöset nem lát.
- Kapott visszajelzést a páncéltól? – teszi fel a kérdést Lawson.
- Igen kezdhetik, de csak óvatosan. – válaszolja a hadnagy.
- Ez természetes szóljon, ha bármilyen gond van.
- Rendben. – válaszol Adam, mire elkezdődik a teszt. Az első fázisként tüzet fújnak, a terembe a páncél kijelzőjén megjelenik a külső hőmérséklet, és meg sem áll egészen 3000 Celsius fokig. Ám ő ebből mit sem érez a páncél belseje továbbra is kellemesen hűvös. Még a mozgását sem akadályozza semmi. A páncél állapotkijelzőjén továbbra is minden ikon zölden világít jelezve hogy minden rendben. A páncél tartalék energiáját jelző mutató szintén stagnál. 3 perccel később a lángszórók leállnak. A férfi pedig sértetlenül mosolyogva figyeli a megperzselődött falakat. Aztán jön a golyózápor, a páncél ezt sem veszi fel. Az aktákban szerepelt, hogy teszt során kilőnek 6000 db .50-es kaliberű páncéltörő lőszert ám úgy tűnik a páncélt ez nem különösebben hatotta meg. A hadnagy a golyózuhany közepén kicsit megmozgatja, az elgémberedett lábait mire befejezi, a mozdulatot a fegyverek elhallgatnak.
- Hadnagy, hogy érzi magát? – kérdezi a professzor.
- Ha gondolja, itt állok magának napestig, de előbb fogok meghalni az unalomtól semmint a lövésektől vagy a tűztől. Úgy tűnik, ez a plazmapajzs izé nem hatódik meg ilyen támadásoktól.
- Rendben akkor próbáljuk ki, mit szól a hideghez. – mondja a professzor, majd beindítja a hűtést. A kamrába közel abszolút nulla fokos folyékony nitrogént áramoltatnak. A páncél pajzsai leállnak, ám a belső hőmérséklet nem változik a nanobotok egy szigetelő energiamezőt hoznak létre a páncél körül, ami elhárítja a hideg hatásait. Alig fél perc múlva a rendszer leáll.
- Azt hiszem hadnagy, mehetünk tovább az akadálypályára. – jegyzi meg a professzor immár ő is mosolyog, a páncél a teszteknek megfelelően teljesít. Az előzetes teszteléskor viselő nélkül ennél jóval többet is kibírt anélkül, hogy bármi baja lett volna.
- Oké professzor. – válaszol a hadnagy. A következő terem egy klasszikus gyakorlópálya gumikkal, sárral és minden egyébbel ami kell. – A francba nincs, kedvem ezen végigmászni. - mormolja a hadnagy. - Na, lássuk, csak mintha lenne itt valami. Ja, igen ezt még nem is próbálták. Páncél repülj.
Amikor kiadja, a parancsot a rendszer újra átkonfigurálódik majd alig 3 másodperc múlva elkezd emelkedni. A hadnagy majdnem visszazuhan meglepettségében és a hirtelen jött új képességgel először nem is tud bánni. Majdnem fél percbe kerül mire sikerül megállnia egyhelyben lebegve. Ám ezután már nem nehéz átlebegni a pálya felett. Ezért meg is teszi először még tétován ám a második alkalommal már egész gyorsan míg harmadszorra már észveszejtő sebességgel cikázik el a pálya vonalán a plafon alatt.
- Professzor ez így szabályos? – teszi fel a kérdést.
- Mondjuk, de honnan tudta, hogy a páncél tud repülni?
- Azt mondtam, hogy repüljön erre repült ennyi. Nem tudom csak próbálkoztam. – válaszolja a hadnagy meglepetten.
- Rendben azt hiszem mára ennyi hadnagy. holnap még folytatjuk. – mondja a professzor, miközben már a számítógépes eredményeket vizsgálgatja.
A következő két hétben Adam minden nap magára öltötte a különleges vértet. A páncél egy idő után már a gondolatainak is engedelmeskedett. A teszteken mind a vért mind használója jól szerepeltek.

1 héttel később Lawson irodája

- Tábornok úr aggasztó híreim vannak. Taylor valószínűleg még nem jött rá ám a testében ott vannak a nanobotok. Ezeken keresztül képes irányítani a páncélt ám ami még rosszabb egy kontroll modul jött létre a testében.
- Ez esetben meg kell ölni. Még azelőtt mielőtt bármi balul sülne el. Intézzék el. Most azonnal. – Adja a ki a parancsot ellentmondást nem tűrően a tábornok.
- De tábornok a páncél is rajta van.
- Azt hiszem azt mondta sikerült fegyvert találni ellene. Vagy mégsem.
- Nem tudom, hogy mennyire lesz sikeres uram. Van egy másik páncélunk annak a nanobotjait be tudom programozni úgy, hogy elpusztítsák ezt. De nem használhatom fel az összest így csak legyengíteni tudjuk majd. Hiszen maga is tudja, hogy csak megtanítottuk a szoftvert a nyelvünkre. Még mindig nem tudom reprodukálni a nanobotokat. Amúgy is…
- Elég! – csattan fel a tábornok. – Csinálja amit mondtam majd ráérünk aggódni még a többi problémán.
- Igen uram.


2 órával később New York és New Jersey határán

Adam testét ismét átjárja a fájdalom. A vizoron újra feliratok jelennek meg:

…..
…..
…..
…..
…..

…..
…..
…..
…..<ÚJRAÉLESZTÉS!>
…..
…..
…..
…..
<ÉLETFUNKCIÓK ISMÉT STABILAK. BIZTONSÁGI MÓD INAKTIVÁLVA.>

- Köpök a javaslatokra. Álcázás. – mormolja és elkezdi figyelni a visszaszámlálót mindössze 2 perce van a következő fedezékig. Pedig minden olyan szépen indult. A tesztelés rutinfeladatnak indult amíg meg nem akarták ölni. Legyengítették a páncélt aztán még meg is lőtték. Bár azért az a páncélgyengítés hála az égnek lassan hatott így még el tudott repülni. 1 órát repült aztán lezuhant. Már nem tud repülni, sőt még az álcázást sem tudja a végtelenségig tartani. Bár az is csoda, hogy még él. 2 db .50-es a mellkasába, egy tüdőbe egy a szív mellé és még kapott egy 3-ikat is a medencéjébe. Az a rohadék Auguston tábornok. Megpróbálta megölni, de nem jött be. A páncél életben tartja még egy darabig. Hányadszor is élesztette újra harmadszor, talán negyedszer. Már nem is tudja. Csak annyit, hogy ott a következő árnyék egy fa mögött. Leült. Egyetlen gondolattal kikapcsolta az álcát. A kezébe vette a pisztolyt ennyi van nála semmi több egy rohadt M2013-as és két tár a zsákmánya.
- A k-rva életbe, ha nem döglök meg, akkor még megöllek téged tábornok. – mormolja csak úgy maga elé. – Páncél milyen messze van még New York? – teszi fel a kérdést.
- A város 1472 méterre van a GPS-adatok alapján. – válaszol az utolsó társa.
- k-rva életbe az már nincs messze. – leellenőrzi, a páncél energiatartalékát majd továbbindul, ha törik, ha szakad, túl akarja élni. Nem fog itt meghalni.

Felszerelés:
1 db M2013 pisztoly 3 14db-os tárral(foglalkozási bónusz)

Páncél:

Neve: Páncél

program:
2 : kettes szintű programnak megfelelő szinten kommunikál a páncél használójával ám a páncél egyedisége miatt ez vezérli a nanobotok feladatait is. jelenleg a hadnagy nem fér hozzá a program összes funkciójához ahogy azt sem tudja, hogy milyen információk vannak benne.

Páncél anyaga:
1 : alapállapotban a nanobotok az 1-es anyagkategóriának megfelelő védelmet biztosítanak.

Páncél védelme:
1 : Korrózióvédelem. A páncél védve van a rozsdásodás ellen illetve vízálló.

Páncél repülési Sebessége:
Nincs jelenleg nincs elég nanobot a repüléshez szükséges rendszerek létrehozásához.

Páncél fegyverzete:
Nincs jelenleg nincs elég nanobot fegyverek létrehozására.

Páncél erőnövelése:
gyengébb mint az egyes kategória: 200 kg-ot képes felemelni a karakter a páncélban.

Páncél pajzsgenerátora:
Ilyen értelemben nincs.

Páncél rugalmassága:
3 : A páncélzat már szinte könnyed mozgást biztosít a használónak. Lőfegyverekből leadott tűz sem okoz kárt a használóban, legfeljebb annyit érez, hogy mintha kicsit ringatnák a páncélban. Becsapódó rakéták, közvetlen közelről érő robbanások azonban már kisebb agyrázkódást okoznak.(Már természetesen, ha egyébként a páncél anyaga kibírná a becsapódást.) Természetesen a rakéta, vagy maga a robbanás méretétől függően. Belehajtó gyorsvonattal való találkozást, vagy ennél nagyobb erőhatást nem él túl a használó.

Szenzorok:
nincs

Páncél energiaellátása:
2 : Az ARC 2.0-ás reaktor teljesítményének megfelelő energiaforrás áll a páncél rendelkezésére. ( A nanobotok számának növekedésétől az energiamennyiség is nő)

Saját Fejlesztesék:

6 pont: a páncél egy adaptív nanorendszer így képes a körülményekhez alkalmazkodni. Ez abban nyilvánul meg, hogy az ebbe a fejlesztésbe befektetett pontok felének megfelelő pontértéket(lefelé kerekítve) szabadon képes elosztani a páncél bármilyen képességére vagy eszközre amire a viselőnek szüksége van. Ily módon új rendszerek is létrehozhatók amik alapból nem a páncél részei. A fejlesztés korláta az hogy egyszerre egy páncél képességre vagy új rendszerre csak a pontok kétharmadát használhatja fel. Végszükség esetén a páncél képes egyes tulajdonságait rontani vagy teljesen feláldozni egy új rendszer létrehozásához vagy egy tulajdonság növeléséhez. (Jelenleg az álcázás alatt a páncél fizikai védelme majdnem teljesen megszűnik és a viselőt sem védi légmentesen.)

Egyebek: Mivel a páncél egészét nanobotok alkotják ezért hagyományos eszközökkel nem fejleszthető. A páncél kijavításához és képességeinek vissza állításohoz több a földön igencsak ritka anyagra van szükség. Ezek között szerepel a tórium, az arany a platina és a titán. A páncél nanobotokból álló felépítése miatt ellenáll a legtöbb hagyományos nanobot alapú támadásnak mivel az ellenséges botok legtöbb esetben képtelenek legyőzni a már jelenlévőket. A páncél nanobotjait egy a hadnagy mellkasában lévő a központi idegrendszerre is kapcsolódó szerkezet vezérli. Ennek előnye, hogy a páncélt gondolati úton is lehet vezérelni, míg a hátránya az hogy ha a kommunikáció megszakad a páncél szétesik. A páncél egy különleges képessége amit a hadnagy még nem ismer az az, hogy a páncélt alkotó nanobotok szükség eseten leválaszthatók és képesek megölni az élőlényeket ott ahol elengedik őket (A páncél eredetileg bilógiai fegyverként volt használva az idegen faj által.).

Páncél pontok: 15
Felhasznált páncél pontok: 15

Kreditek száma:4
Felhasznált Kreditek:0
Reagok száma: 47

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty 6 hónapos bővítés:

Témanyitás by Adam Taylor on Vas. 07 Aug. 2011, 23:04

A New York-ba való bejutás nem volt nehéz. Az első pár napját ugyan kukázással és guberálással telt ám valahogy túlélte. A korházba nem mehetett mivel tudta, hogy körözés alatt áll. Ezért munkát kellett keresnie. Nos, ez nem ment könnyen.
Mivel elég komoly bajban volt ezért sajnos meg kellett ölnie egy rendőrt, aki meglátta. Nos, ezután jött a lejtő. Adam elkezdte keresni a legaljasabb kocsmákat. Összevert pár embert. Néhányat meg is ölt. Általában csak piti alakok voltak. Ám alig két hét kérdezősködés és bunyó után eljutott egy névig.
Cinnamon család. Azt mondták neki, hogy ők mindig keresik a profikat. Adam elkezdte megkeresni a Cinnamon vezetőit. Eljutott egy bizonyos nőig. Egy bizonyos Barbara Wiedler-ig. Sikerült megszereznem egy elérhetőséget. Nagyjából a New Yorkba érkezésem után másfél hónappal sikerült egyeztetni vele egy találkozót. Egy raktárban este. Az épület előtt ugyan testőrök voltak, de egyszerűen kikerültem őket.
Bemegyek az épületbe továbbra is álcázva. Wiedler kisasszony óvatos, de hiába jó testőrök. Az álcámra nem számítanak. Elsétálok a testőrök között. A nőtől 3 lépésre állok meg. Levonom az álcám és megszólalok:
- Jó napot Wiedler kisasszony! - kezdem udvariasan miközben a "maszk" lecsúszik az arcomról.
A nőn egy pillanatra sem látszott meglepődés, ahogyan a férfi megjelent előtte. Végigmérte az illetőt, majd a szemébe nézett és így szólalt meg.
- Üdvözlöm Mr...?
Adam figyeli a nőt. Csak egy pillanatra lepődik meg. Helyes.
- Adam Taylor velem beszélte meg a találkozó.
A nő biccent Taylor felé, majd intett a testőröknek, hogy nyugodtan lépjenek távolabb.
- Örvendek a találkozásnak - nyújtotta a kezét. - Igencsak érdekes volt, amit felvetett s mondott. Mesélne erről?
Adam odalép és elfogadja a kézfogást. Kesztyűje természetesen "leolvad" a kezéről.
- Szintén. Nos, azt hallottam, hogy ön információ bróker és kapcsolatban áll a Cinnamon Családdal. A Cinnamon család pedig jelenleg harcban áll a városban a vezető szerepért. Én a szolgálataimat ajánlom önöknek. Segíthetek mind az információszerzésben, mind a harcban.
Nem akartam a kis halakkal üzletelni ezért kerestem meg önt.
A nő ajkán halvány mosoly jelent meg egy pillanatra.
- Remek, hogy idejött, igazán remek - mondta. - Végre legalább van, aki gondolkodni is tud s nem csak a feje után megy ostoba módra. Akkor már csak arra lennék kíváncsi Mr. Taylor, hogy miért bízzam meg magában s miért olyan biztos benne, hogy tud segíteni nekem?
Adam is elmosolyodik.
- Hölgyem bizalmat nem kérek és nem is adok. Ne értsen félre, amíg megfizet, magának dolgozom. De ha valaki többet ajánl, akkor, viszlát. Valamint azt hiszem, nem egészen érti a dolgot. Ha akarnám megölhetném magát és a testőreit is. Bizonyára jó pénzt kapnék magukért. De én inkább eljöttem magukhoz mivel én magukra fogadok a harcban.
Viszont szerintem kell még egy dolog a sikerükhöz.
A nő felkacagott.
- Látom, önbizalomban nem szenved hiányt. Ez tetszik, ne aggódjon, ha beválik jól meg lesz fizetve, jobba, mint hinné - mondta. - Mégis mire gondol, mi kellene? Magán kívül? - mosolyodott el.
Adam most nem mosolyog.
- A helyzetük jó. Ha információim nem csalnak jelenleg a városon belül maguk erő és létszámfölényben vannak, ha a bűnszövetkezetek nézzük. Viszont van egy kis bökkenő. Ezt nem tudják kihasználni. Nem kezdhetnek nyílt háborút a többiek ellen. Nos, én erre ajánlok megoldást. Ha ellát, a szükséges eszközökkel bármilyen célponttal végzek. Csendben és gyorsan. Sőt ha kell, képzek magának egy csapatot is, akik képesek ilyesmire. Van már tapasztalatom a csendes munkában. - Mindezt határozottan és magabiztosan mondja.
A nő bólint.
- Rendben, kap egy viszonylag egyszerű feladatot - mondta. - Meglátjuk, hogy mit tud s milyen hatékonyan. Utána meglátjuk, hogy mennyire tudom a hasznát venni.
Adam mosolyog. "Pontosan ezt vártam. Tesztelj csak. Ebben a városban úgy sincsenek, akik ismernének. A páncélomat pedig sehol sem ismerik. Nem tud túl nehéz küldetést adni."
- Természetesen hölgyem. Áll az alku.
- Helyes, a feladat pedig ölje meg Alberto Delavega-t. Egy öreg vámpír. Intézze, el csendben 2 napja van rá.

- Rendben. Nem bánja meg, hogy rám bízta a dolgot. jelenleg nincs állandó címem, de itt megtalál. – Válaszol a férfi majd „sisakja” a fejére csúszik. Eltűnik a nő szemei elől egy papír fecni esik le ott ahol állt rajta egy bár címével, ezután elhagyja az épületet.
Elkezd kutatni ez után a bizonyos Alberto után. Gyorsan sikerül megtudnia, hogy melyik szervezetben vannak vámpírok. Adam pedig gyorsan kideríti, hogy kis is a férfi. Megtudja azt is, hogy nem igazán nagykutya viszont állítólag meg tudja magát védeni. Adam az akció előtt beszerez egy egyszerű szentelt vizes flakont és egy fakarót. Majd elmegy a vámpír irodájának címére. Az épület egy régi stílusú sorház. Adam könnyedén feljut a falon. Egészen a férfi ablakáig. Ahol aktiválja az álcáját. Az ablak nyitva mintha már csak rá várna. A vámpír éppen egy férfival beszélget. Adam nem figyel. A férfi elindul kifelé a szobából. Alighogy kilép, Adam lekapcsolja, az álcáját még mindig kívül van. Átállítja a páncélját, hogy egy hangot tompító külső réteg alakuljon ki a felszínén. Így a vámpír nem hallhatja meg. Villámgyorsan belép és a szerencsétlen fejét 180◦ elfordítja, majd letépi a helyéről. Azután a karót a szívébe szúrja és szenteltvizet locsol a holttestre. Majd távozik, ahogy jött. Másnap a kocsmában várja egy idegen férfi. Odasétál hozzá és átad egy borítékot. A borítékban 5000$ és a következő feladat van. Egy egyszerű információszerzés és zavarkeltés. Adam könnyedén megoldja ezt is. Közben elkezd bérelni egy családi házat és vett egy kismotort is. A házat úgy választja, hogy a szomszédok minél messzebb essenek. Valamint egyeztet Wiedlerrel egy állandó elérhetőségi pontot. A Pokolkapu nevű kocsmát. Adam minden küldetést ezen a helyen vesz fel Wiedler összekötőjétől. A pénzt mindig kp-ban kéri és az esetleges extra felszerelést mindig a vevő intézi külön egyeztetett helyre. Valamint a nőn keresztül szervezett egy orvost is. Adam már-már megbízik a nőben ám nem felejtette el, hogy az előző megbízója hogy bánt vele.
Adam sebei az orvosi kezelésnek hála egész gyorsan kezdtek begyógyulni. Így már nem kellett folyton a páncélját viselnie. A Wiedlerrel kötött egyezség pedig igencsak jövedelmezőnek bizonyult mindkét fél számára. Adam szinte bármit bevállalt és megcsinált, amit kapott. A legtöbb feladata általában egyelőre, információgyűjtésre és gyilkosságokra korlátozódott. Mára már Adam jól ismeri a New York-i alvilág fontosabb alakjait és szervezeteit, valamint vannak információi a legtöbb fegyverkereskedőről is. Adam tapasztalata a városi és gerillaharcban rendkívüli előnyt biztosít számára a mezei kiképzetlen banditákkal szemben. Adam éppen élvezi az életet és próbálja magát valahogy kivonni a hatóság által okozott gondok alól.

Adam páncélja annyiban módusult ezidő alatt hogy mostmár képes a adoptivitás képességbe befektetett pontok 2/3 részét felhasználni a fele helyett.( Egyeztetve Taoval.) Ennek oka a gyógyulása.

kreditek száma:4
felhasznált kreditek:3

Építmények létesítmények:
bérelt ház New York külvárosában

felszerelésk:
1db M2013-as pisztoly + 10 db tartalék tár
1db Yamaha kismotor
házi felszerelések amik a lakásban megtalálhatóak
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 08 Aug. 2011, 16:01

Pöpec.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Adam Taylor on Kedd 30 Aug. 2011, 23:40

Megvan a második szint. +2 kredit

Kreditek:6
Felhasznált:3

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 06 Szept. 2011, 11:22

A staff egy kredittel jutalmaz a haditechnikai kiegészítések megírásáért. Köszönjük!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Adam Taylor on Pént. 07 Okt. 2011, 11:40

Na megint szintlépés az azt jelenti már 8 kreditem van. Halála miatt elvesztette a páncélja irányításának képességét. Legalább időlegesen.

Kreditek:8
Felhasznált:3(ház)
Marad:6

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Adam Taylor on Pént. 14 Okt. 2011, 13:32

Nos kiderült mi lesz a démoni erőm. Smile

Szóval Adam képességei:
Démoni:
1.Very Happyémoni kígyók vannak tetoválva a karjaira egészen a válláig. Ezek démoni tetoválások semmivel nem lehet őket elrejteni.
2.:A démoni erejével képes 2 három méteres mérges kígyót megidézni a tetoválásokból. A kígyók gondolati parancsnak engedelmeskednek. Mérgük meggyújtja a szöveteket és így belülről égeti el a célpont húsának egy részét. A méreg közel sem halálos ha nem ér létfontosságú területet de súlyos sérülést okozhat egy átlagembernek. A természetfeletti lényekre is hat. A bőrrel érintkezve is meggyullad. Mivel pokoltűz így természetfeletti lényekre erősebb a hatása. A kígyók nem szakadnak el a testétől. Semmilyen körülmények között. Ha megidézi őket akkor a testéhez kapcsolva maradnak.(még nem tud róla a karakter.)
3.:Képes megérezni a közelében lévő természetfeletti lényeket. Fajukat nem tudja meghatározni de érzi ha nem átlagosak. (a karakter még nem tud róla)

Mutáns képességei:
Egyenlőre erről csak annyit tudni, hogy van két extra végtagja ennek minden előnyével és hátrányával.

Mivel Adam továbbra is birtokolja minden emlékét ezért harctudása továbbra is átlagon felüli.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Adam Taylor on Csüt. 10 Nov. 2011, 09:29

Újabb szintlépés és még 2 kredit. Ezzel együtt már 11.

Na szóval kredittábla:
Összes kredit: 11
Felhasznált: 3(ház)
Megmaradt: 8

Gyűlik gyűlik. Lassan gonosz démonunk elkezdhet gyúrni Very Happy

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Adam Taylor on Kedd 13 Dec. 2011, 21:00

Adam miután visszatért Avalonból el kellett bújnia. Ebben újonnan megjelent démoni képességei is segítették. Mint rájött képessé vált testét átformálni. Ezután nem volt nehéz elbújni a rendőrök elől sem. Várta, hogy Albert megkeresse. Wiedlert egyenlőre nem találta az összekötők semmit sem tudnak. Ezért utcai harcokból volt kénytelen megélni. Pár száz dollárt sikerült így összeszednie. Jelenleg egy lepukkant albérletet vett ki magának a pokol konyhájában. Ezt a hónapot kifizette így még 200 dollárja maradt. Ideje nagy részét arra fordítja, hogy új testével is úgy bánjon mint a régivel.

Adam démoni ereje közben növekszik. Már képes használni a kígyókat harcban is. Könnyebben mint eddig. Most már tudja őket irányítani és egész pontosan használni. Emellett kifejlődött az új képessége az alakváltás is. Ezt is próbálja minél jobbra fejleszteni.

Adam új képessége:
Alakváltás: Adam képes megváltoztatni testének formáját. A súlyát és méretét csak minimálisan képes változtatni ám egyebekben szabadon bánik a testével. Képes extra végtagjait eltüntetni és az izmokat a testén máshol elhelyezni. Ehhez szüksége van néhány percre. A képességével nem tud konkrét személyeket utánozni de a bőrszínét és haját képes megváltoztatni tetszése szerint.


Na szóval kredittábla:
Összes kredit: 11
Felhasznált: 3(ház) + 7 képesség
Megmaradt: 1


A hozzászólást Adam Taylor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 15 Dec. 2011, 12:14-kor.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 15 Dec. 2011, 10:46

Kéretik levonni a 7 kreditet az alakváltásért, nem csak felírni kell, hanem ki is fizetni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Adam Taylor Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14517
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Adam Taylor on Csüt. 15 Dec. 2011, 21:47

Na megint szintlépés. Vagyis plusz két kredit. Ezzel együtt összesen 13.

Kredittábla:
Összes: 13
Felhasznált: 3(ház) + 7(képesség)
Fennmaradt:3

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Adam Taylor on Kedd 31 Jan. 2012, 19:49

Áh megint szintlépés kezdenek gyűlni a kreditek.

Kredittábla:
Összes: 15
Felhasznált: 3(ház) + 7(képesség)
Fennmaradt:5

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Adam Taylor on Pént. 03 Feb. 2012, 13:31

Nos Anyagi helyzetem rendezése. Miután az akciót elintéztük Mexikóban. Kaptunk 3500 dollárt. Ebből fizettem a két segítőmnek 1500-at. Aztán fizettem az útért még 500 dollárt vissza amcsiba. Nos mivel jelenleg egy tábornokot akarok megölni ezért a már eddig is használt hamis iratokkal béreltem egy kocsit 10 napra 600 dollárért. Vettem egy könnyű kétélű kést 50 dollárért és kibéreltem egy szobát egy Burlingtoni panzióban közel a templomhoz szombatra és vasárnapra még 50 dollárért. Vettem pár ruhát is. Ami még száz dollár volt.

Bevétel:3500$
Fizetés a társaknak: 1500$
Autó: 600$
Kés: 50$
Szoba: 50$
Ruha: 100$
Maradék: 700$

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Adam Taylor on Hétf. 13 Feb. 2012, 13:12

Na megint itt. A képességeim részletes és rendbe szedett leírása.

Démoni:
1.: Démoni kígyók vannak tetoválva a karjaira egészen a válláig. Ezek démoni tetoválások semmivel nem lehet őket elrejteni.
2.: A démoni erejével képes 2 három méteres mérges kígyót megidézni a tetoválásokból. A kígyók gondolati parancsnak engedelmeskednek. Mérgük meggyújtja a szöveteket és így belülről égeti el a célpont húsának egy részét. A méreg közel sem halálos ha nem ér létfontosságú területet de súlyos sérülést okozhat egy átlagembernek. A természetfeletti lényekre is hat. A bőrrel érintkezve is meggyullad. Mivel pokoltűz így természetfeletti lényekre erősebb a hatása. A kígyók nem szakadnak el a testétől. Semmilyen körülmények között. Ha megidézi őket akkor a testéhez kapcsolva maradnak. A kígyók ugyanolyan ellenállássál bírnak mint a férfi teste. Ezért fegyverrel könnyen háríthatóak. Ha megsebzik őket eltűnnek és négy kör múlva lehet őket újra használni.
3.: Képes megérezni a közelében lévő természetfeletti lényeket. Fajukat nem tudja meghatározni de érzi ha nem átlagosak. (a karakter még nem tud róla)
4.: Adam képes megváltoztatni testének formáját. A súlyát és méretét csak minimálisan képes változtatni ám egyebekben szabadon bánik a testével. Képes extra végtagjait eltüntetni és az izmokat a testén máshol elhelyezni. Ehhez szüksége van néhány percre. A képességével nem tud konkrét személyeket utánozni de a bőrszínét és haját képes megváltoztatni tetszése szerint.

Mutáns képességei:
Van két extra végtagja ennek minden előnyével és hátrányával.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Adam Taylor Empty Re: Adam Taylor

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.