BlackMail

Go down

BlackMail Empty BlackMail

Témanyitás by BlackMail on Vas. 07 Aug. 2011, 23:07

Név: Jason Kariel
Egyéb név(i): BlackMail
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: ember-barát / semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1992. 09. 24.
Kor: 30
Család: Anyja és apja meghalt, gyerek/feleség nincs
Foglalkozás: Üzletember / Zsoldos
Testmagassága: 195 cm
Testsúlya: 90 kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: allergiás kutya/macska szőrre, madarak tollára.

Előtörténet:
Egy ezredes áll egy csapat tábornok előtt, akik egy hosszú asztal mellett ülnek. A terembe félhomály uralkodik, az ezredes mögött egy hatalmas képernyő látszódik. A tábornokok többsége szigorú tekintettel nézi az ezredest, néhányuk türelmetlenül dobol az asztalon az ujjaival, egy kopaszodó tiszt még el is ásítja magát. Az ezredes összeszedi magát és belekezd az előadásba.

- Köszöntök mindenkit! Nyilvánvalóan tisztában vannak a világunkat ellepő mutánsokkal, idegenekkel, varázslókkal. Csoportom ezért próbál létrehozni egy olyan alakulatot, amely képes felvenni velük a versenyt. Annak ellenére, hogy már mutánsok is csatlakozhatnak a sereghez, a katonák többsége egyszerű, mezei ember szuperképességek nélkül. Ezért álltunk elő egy ötlettel, mely egy „sima” ember számára is biztosíthat emberfeletti képességeket. Egy ötlet, mely nem jár kockázatokkal, mint a szuper katona szérum, nem kell feltétlenül egy extra génnel születnünk és nem kell valamilyen balesetet túlélnünk. Ez az ötlet nem más, mint a Blackmail páncél.

A képernyő életre kell az ezredes mögött. Egy ezüst-fekete páncél látható rajta, jobb alkarját elfoglalja egy kilenc csővel rendelkező gépfegyver. A kamera lentről indul és fölfelé halad, lassan, hogy mindenki megcsodálhassa a páncél, minden egyes részletét. Majd a kép hirtelen átvált és egy háromdimenziós grafika jelenik meg. Ugyanaz a páncél, ám mégis más, több rajta a fegyver és jóval masszívabbnak tűnik. Az ezredes megvárja, míg egyszer végig fut a videó, majd mikor újrakezdődik megszólal.

- A páncél anyaga titániumból készült, teljesen ellenáll a legtöbb kézi a fegyvernek és a rakétáknak is, bizonyos mértékig. Mindeközben a pilóta minta egy hintában ülne, rakéták esetén a legnagyobb baj, az agyrázkódás lehet. A páncélt egy MARK 2.0 reaktor látja el energiával, mely a háton helyezkedik el. És most lássuk, hogy a páncél, hogy teljesít éles helyzetben.

A videó változik a képernyőt négy részre osztódik. Mindegyik rész egy kommandós sisakkameráját mutatja. Egy nagy terembe lépnek be, látszólag üres, oszlopok futnak végig a termen. A katonák óvatosan körbekémlelnek és szétszóródnak, átkutatják a termet. Az egyes kamerán hirtelen két fehér folt tűnik fel, úgy két méter magasságban. Egy kéz nyúl elő a sötétből, a katona kiált egyet és az egyes kamera kikapcsol. A többiek felfigyelnek a zajra és tüzelni kezdenek a foltok irányába, szikrák tűnnek fel, ahonnan lepattannak a töltények. Mintha valami nagy sebességgel kezdene el forogni, a három kommandós kamerái egymás után sötétülnek el.

- A páncél fegyverzete egy 9x19mm-es pisztolyokban használatos, Parabellum lőszereket használó fegyverzet alkaron. Ezen kívül még a páncél három tonnát is képes felemelni, illetve a modern technikának köszönhetően a páncélt könnyű irányítani.
- És mik a hátrányok, katona? Azokról is beszéljen! – szólal meg az egyik öreg tábornok elölről.
- Nos, jelenleg csak egy aktív fegyverzet van a páncélon. Illetve a páncél irányító programja nem éppen a legjobb minőségű, hang alapú kommunikációra nem képes, csak vizuálisra, valamint egyszerre csak egy parancsot képes végrehajtani. Ha megsérül a reaktor, akkor lőttek a páncélnak, még a pilótát sem tudjuk belőle kiszedni. Azért mutattuk meg maguknak ezt a páncélt, mivel szükségünk van pénzre, hogy tovább tudjuk fejleszteni.
- Mondhat akármit, mi nem vagyunk érdekeltek ebben, fiam. De! Ha meglátjuk ezt a páncélt az ellenségnél, vagy azt, hogy nekünk támad, akkor lelőjük! Így könnyebb lesz, mivel tudjuk a paramétereit. – a tábornok hideg hangon beszél, érezteti, hogy döntése megmásíthatatlan.
- De uram… - az ezredes még próbálkozik, de a szavába vágnak.
- Csönd legyen katona. Jobb lesz indulnunk, uraim! – a tábornok az első sorból feláll és kimegy az ajtón. Szépen sorjában többi fejes is követi őt, míg az ezredes egyedül marad. Előkapja a telefonját és felhív valakit.
- A hadsereg támogatását nem sikerült megszereznünk… Most mi legyen?
- Akkor magánpénzből fogom finanszírozni a páncélomat! Dögöljön meg a katonaság, én csak egy jó üzletet akartam ajánlani nekik! Mindenesetre… kösz, Jack! Remélem még látjuk egymást.
- Hogyne, Mr Kariel. – lerakja a telefont. Egyedül marad a teremben.

Jason Kariel 1992-ben született egy esős őszi éjszakán, szeptemberben. Apja a seregben szolgált, míg anyja főként takarítással foglalkozott. Családjával mindig jó kapcsolatban volt. Apja ritkán volt otthon, a katonaság gyakran hívta be, hiszen egy tehetséges stratége és harcos volt. Mikor apja otthon volt próbált ember nevelni gyerekéből. Apjától megtanulta szigort és a rendet, míg anyja megtanította neki, hogy hogyan viselkedjen másokkal, hogy bánjon jól az emberekkel, ha azok megérdemlik. Általános iskolás évei alatt magatartása és szorgalma példás volt, matematikából, fizikából pedig egyenesen zseninek minősült. Tovább tanuláskép egy a programozói szakágat választotta. Közép iskolás évei során gyakran járkált bulikba, részeg csak néha volt, betépve viszont annál többször. A közép iskolát jóval négyes átlag fölött teljesítette és az érettségi bizonyítvány se kellett szégyenkezni, ezért egyértelmű volt, hogy szülei elküldik tovább tanulni. Az egyetemen mesterséges intelligenciákkal és robotikával foglalkozott. Első M.I-je Da Vinci a mai napig megvan, habár tovább fejlesztett verzióban.

Az egyetem után fordulópont történt az életében. Apját egy kisebb konfliktus alkalmával megölték. A katonásság, mint hőst temette el. Halála után még egy kitüntetést is kapott. Anyját maga alá temette a depresszió, röviddel férje halála után felakasztotta magát. Jason úgy döntött, hogy ideje maga mögött hagynia a múltat. Szülei házát eladta, a pénzt egy bankban helyezte el, ő pedig belépett a seregbe. A seregben a technikusoknál helyezték el. A hadseregben megtanították őt a harcászat alapjaira, közelharc, fegyverekkel való bánásmódmódot, illetve, önszorgalomból, megtanulta, hogyan lehet különféle rendszereket feltörni, ezt a tudását később Da Vincibe is beleépítette. Időközben a világ változások előtt állt. A mutánsok már 2000-ben felfedték magukat, így ők nem számítottak újdonságnak, de a többi csodabogár már igen. A seregben bajtársaival lenyűgözve nézték a szuperhősöket, idegeneket és isteneket. Habár direkt csatában sohasem vettek részt, a résztvevő katonákat mindig kifaggatták.

Életében ismét egy fordulópontot jelentet, mikor előállt az első hadseregnek készített robotjával. A robot nem volt túl bonyolult, egy egyszerű algoritmus volt hozzá, melynek feladata volt, felismerni az ellenfelet és a legközelebbi predator drone-t odairányítani. Az éles próba alkalmával, viszont a parancsnoki sátorra küldte a drone-t, így számos sérülést okozva, szerencsére halálos áldozat nem volt. Ezután Jasont leszerelték. Otthon és munkahely nélkül megtakarított pénzéhez nyúlt, mely a hosszú évek alatt fialt a bankban. New Yorkban vett egy gyárépületet és elkezdte felépíteni saját cégét. Először Da Vincinek alkotott egy „agyat”, mely tökéletesítésén a M.I. dolgozott tovább. Ezután a segítségével felépített néhány munkagépet, melyekkel Da Vinci már önállóan tudott építeni, Jasonnek csak az alapanyagokat kellett előteremtenie. Így egy virágzó céget épített fel, melyben csak egy ember dolgozott. Lakását a gyár egyik alsó szintjén rendezte be. Továbbá fent tartott magának egy saját kis műhelyt, ahol nyugodtan dolgozhatott ötletein.

A cége teljesen megbénult, mikor New Yorkot elárasztotta Loki köde. Áram nélkül Da Vinci nem tudott működni, így a gyár is inaktív lett. A szükség idején felhasználta pénzét és leleményességét, hogy segítsen a rászoruló embereken. Ekkortájt kezdett el dolgozni a Blackmail páncélon, melyet Vasember ihletett. A páncél fő feladata, hogy egy átlag embert is képessé tegyen emberfeletti dolgokra mellékhatások nélkül. A fő irányvonal a gazdaságosság és a hatékonyság.

A köd eloszlása után megpróbálta újraindítani a gyárat, ám a tőke és emberhiány miatt végül letett erről a tervéről. Nem sokkal ezután úgy döntött, hogy zsoldosnak áll, így kerítve elő a pénzt a páncélra. DaVinci-t egy egyszerű asztali számítógépen próbálta újra összerakni, ám a gép korlátai miatt csak mérsékelt sikereket ért el, amik az eredeti Vinci-hez képest elhanyagolhatóak.

Mikor elkészült a Blackmail páncél első prototípusa, Blackmail S1 néven, Kariel egy közvetítőn keresztül a hadsereg elé tárta a dolgot. Ám azok sajnos elutasították, Jason, ezért úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az ügyet. Ő bújt bele a Blackmail páncélba, létrehozva alter egóját, Blackmail-t. Jason Kariel a névtelen zsoldos, így léphetett előre a zsoldosok világában, hiszen, amire egy ember nem lehet képes, azt egy páncélos könnyen megcsinálja. Jelenlegi fő célja, hogy előteremtse a gyára újraindításához szükséges pénzt.

Egy lerobbant társasház, valahol New York egyik eldugott szegletében.

- Csá, haver! Mi a pálya, rája? – kérdezi egy lazán öltözött fekete férfi fehér társától.
- Semmi, tesó! Most jöttünk vissza oszt okoztunk egy kis balhét. Megcsapkodtunk pár embert, kipakoltunk egy italboltot, tudod a szokásos… - a fickó hangja elég laza, nem nagyon jut eszébe, hogy ezzel hány törvényt is sértett meg.
- Te figyu, láttam valami bazi nagy dobozt. Talán pár banda meghozta a szokásos havi ajándékokat! Nézzük meg, tesa! – a fickó lazán elindul, a társa követi.

Lent a lépcsőház egyik termében valóban ott áll egy doboz, akkora, mint egy telefonfülke, csak magasabb, úgy kb. két méter magas. A két gangszta odasétál és megkopogtatja a dobozt.

- Te! Ez biztos valami tuti cucc lesz! Hozd az a vasat, vágod, amivel a dobozokat nyitjuk fel! – mondja a fehér srác
- Az feszítővas, te barom! – röhög a másik képébe a gangszta, de azért odadobja a cuccot társának.
- Nyíljál, már te geee… - a férfi hangja elakad, ahogy a doboz kinyílik.

A dobozban ugyanis Blackmail áll. Keze hirtelen előre csap és a fekete csóka feje, gyakorlatilag lerepül a testéről. A fehér fószer csak áll és nézi, majd a pisztolyához nyúl és elkezdi lőni pisztolyával, de a golyók lepattannak a páncélról.

- Srácok!!! Hozzátok a fegyókat, valami páncélos s.ggfej kiakar minket nyírni!!! – üvölti a fehér, de őt is eléri Blackmail és a falhoz csapja.

Tucatnyi ember rohan ki a szobákból mindegyiknél valami fegyver van, kinél pisztoly, kinél shotgun, pár gépfegyver, az egyik egy rakétavetőt tölt be. A páncél alkarján hirtelen feltűnik egy gépfegyver és elkezdi irtani a jó népet, nem kímélve senkit. Gyorsan hullanak a vandálok, de mégis sikerült betölteni azt a rakétavetőt.

- Anyádat, kocsog robot!!! – üvölti, majd tüzel a rakétával. Egy ideig mozdulatlan a levegő, a fickó ordibálni kezd és ujjong, a ház is átvészelte valahogy.

Hirtelen egy kéz nyúl ki a füstből és eltöri a gangszta nyakát. A test élettelenül csúszik a földre, egy mobil esik ki a zsebéből. Blackmail ránéz és a telefon tárcsázni kezd.

- Küldtetés végrehajtva! A pénzt küldjétek a számlámra! – hangja erősen torzított, majd a választ meg sem várva bontja a vonalat.

Blackmail kisétál az utcára, körbe néz, megbizonyosodik róla, hogy nincsenek fölösleges szemtanúk. A páncél szenzorai nem jeleznek senkit. A páncél elkezd felemelkedni a talprészből és a tenyerekből tűz jön ki, ez löki felfelé a nehéz testet. Pár másodperc múlva már csak holtak vannak jelen.

Képességei: -

Szakértelmei: Katonai kiképzés, hacker ismeretek, diploma M.I. fejlesztésből, robotikából
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 121
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: BlackMail
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

BlackMail Empty Re: BlackMail

Témanyitás by BlackMail on Hétf. 08 Aug. 2011, 20:34

Barokk utáni bővítés:

A banki események után börtönbe kerültem. A csávó, aki letartóztatott túlságosan erős volt, Manó sem tudott vele mit kezdeni, ám az ő sorsáról nem tudok semmit. Először is a fickó kihámozott a páncélomból és bedobott az első rendőrautóba, míg a páncél darabjait egy SWAT-os kocsi hátuljába hajigálta be. Hiába próbáltam elmagyarázni, hogy én vagyok a jó fiú a zsoldos karrierem miatt nem nagyon hittek nekem.

Később az állomáson megtörtént a szokásos fotózás, bűnlajstrom felsorolása, helyszínen velem lévő tárgyak elkobzása és a többi és a többi… És persze a kihallgatás…

- Miért volt ott a banknál? – a szokásos öltönyös fickó az, aki kérdezget, barna szem és haj, dagadt és fityeg a tokája.
- Egy ismeretlen ember felbérelt, hogy menjek oda a bankhoz és vigyázzak rá nehogy kirabolják. – az igazat mondom mért nem lehet ezt érteni?
- Itt az áll, hogy maga összetört egy csomó autót, megrongálta a bank bejáratát. Végül tört zúzott a bank belső terében, mikor összeveszett a társával, akit Vészmanóként azonosítottunk.
- Vészmanó nem a társam… Ő a bankot akarta kirabolni, ott volt valami másik fickó is. Valami szuperhős… vagy mifene.
- Ő is maga ellen vallott, azt állította, hogy összevesztek Vészmanóval, a kialakuló harcban ő eszméletét vesztette.
- Hazudik, én a rendőség pártján álltam.
- És a többi eset, Mr. Kariel? A banda a gettóban? Egy hasonló páncélt láttak szállni páran aznap a környéken.
- Nem tudom miről beszél…
- Megvizsgáltuk a páncélját, az ütések egyeznek, Kariel. Érti már? Tudja, hogy mivel vádoljuk?
- Többszöri gumicukor árusítással? Hatóságnak való segédkezéssel?
- Többszöri embergyilkossággal, maga idióta! Garázdasággal! Hatósági személlyel szembeni erőszakkal! Bankrablási kísérlettel! Érti már Kariel, érti már???
- Ügyvéd nélkül nem mondok semmit…
- Ahogy akarja, Kariel… Ahogy akarja… - azzal kivonszolta a hájas ülepét a szobából

Egy héttel később már a tárgyaláson voltam, ahol az esküdtszék elítélt engem, mint hidegvérű gyilkost és kapzsi zsoldos. Természetesen életfogytiglant kaptam. Ekkortól kezdődött el börtön létem nem éppen vidám hat hónapja…

Szobatársamnak egy nagy pofájú feketét kaptam, bőrszínével nem volt problémám, ám ahogy említettem a nagy szája sok gondot okozott. Katonaként bántani nem mertek engem, ám az utcai gengszterek megutáltak, mikor kiderült, hogy elintéztem egy csapatukat. Onnantól kezdve nem volt ajánlatos velük együtt járnom a zuhanyzóba. Egyszer keveredtem komolyabb bajba, mikor verekedés tört ki a kajáldában. Az egyik új hústorony verekedést kezdett a szobatársammal én meg nem akartam új társat kapni, így bezúztam a csávó orrát, aztán az állát, aztán a tökeit. Végül tömegverekedés lett a vége és jó néhány darázsfészek gránát vetett véget a harcnak.

A rabságom hatodik hónapjában jártam, mikor a dolgok kezdtek eldurvulni. A verekedés óta a feketékkel lógtam, nagyra értékelték, hogy megvédtem a társukat. Ám ezzel ellenségeim száma is megnőtt. Az egyik nap a fürdőben voltam, mikor három markos legény jött be. A feketék nem voltak velem és azok akik bent voltak egyből levágták, hogy mi fog történni, így csak magamra számíthattam. Az egyikük elővett egy bökőt, amit házilag gyártott, ő támadott először. Azt hittem a társai csak később szállnak be, de egyből az első támadás után ők is beszálltak és elkaszáltak a lábaimat. Hiába kapálóztam lefogtak és felemeltek a társuk mögém állt és… Sokkoló hangját hallottam, majd elengedtek engem. Engem is megrázott a sokkoló egy kicsit, mivel fogtak, de szerencsére nem volt vészes, csak a végtagjaim zsibbadtak el. Néhány őr visszarángatott a cellámba és közölte, hogy öltözzek fel látogatóm van.

Tíz perc múlva már a látogatói részen üldögéltem várva a titokzatos látogatómat.
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 121
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: BlackMail
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

BlackMail Empty Re: BlackMail

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 08 Aug. 2011, 20:39

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
BlackMail Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14537
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

BlackMail Empty Re: BlackMail

Témanyitás by BlackMail on Csüt. 11 Aug. 2011, 11:18

Adatlap:

Név: Jason Kariel
Lakás/Létesítmény:
NJK: DaVinci MI
Foglalkozás: Üzletember
Munkahely: SHIELD
Pénz: 20 000 $
Bevétel/hét: 500 $
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: Blackmail páncél
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: SHIELD központ
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 6
Fennmaradó kreditek: 0

Vásárolt dolgok:

  • Páncélra beváltott kreditek: 4,5 --> 13 pont
  • DaVinci MI: 1,5 kredites NJK


Páncél adatok:

Felszerelés típusa / szintje / elhelyezkedés / ár
Típus Szint Hely Ár
Program NJK Sisak Spec
Súlycsökkentés 2. (-100 kg) - 2
Anyag 4. (Verbánium) - 4
Ellenállás 3. - 3
Repülés 3. (Mach 1) Főhajtóművek a talpakon, segédhajtóművek a tenyereken 3
Taszítósugár (2 db) - Tenyereken 1*2
Minirakéták - 6-6 a két vállon, alaphelyzetben a páncélon belül. 1
Erőnövelés 3. (20-as erőkategória) - 3
Rugalmasság 4. - 4
Szenzor 3. Sisakrészen 3
Generátor 3. (EWA) Mellkas közepén 3
BlackMail
BlackMail
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 121
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: BlackMail
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

BlackMail Empty Re: BlackMail

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.