Tyler Jackson

Go down

Tyler Jackson Empty Tyler Jackson

Témanyitás by Tyler on Hétf. 08 Aug. 2011, 09:54

Adatok:

Név: Tyler Jackson
Egyéb név(i): Ty, Jack, Jack bácsi
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: ember-barát; mutáns-barát;
Személyazonosság: ismert
Születési helye és idő: 1991, New York
Kor: 27
Családi állapota: nőtlen
Foglalkozás: X-men
Testmagassága: 173 cm
Testsúlya: 68kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: átlagos barna
Bőre színe: erősen napbarnított
Különleges ismertetőjel: A sebhely az arcáról eltűnt, a bal szemére még mindig vak, de a torz sebhely begyógyult, már nem kell szemkötőt hordania.
Repülési sebesség: maximális sebesség még nem ismert
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges


Életrajza: 1991-ben született, egy közép gazdag családban. Apja egy érzéketlen középszerű politikus, anyja egy tipikus otthon ülő házi asszony, egy húga van akit nagyon szeret. átlagos gyerekkora volt, kisebb balhék, szökések otthonról, első bagó a garázsban a haverokkal, első korty alkohol, számtalan szobafogság, első csók stb.. Na igen az első csók, Jessicával történt a suli legjobb csaja volt, egy ideig csak ácsingózott utána megszólítani sem merte, aztán a haverok összehoztak egy randit, ami nagyon jól sikerült. Randi követte a randit aztán járni kezdtek. Az iskolai bálon történt az első csók, ami nem emlékezetes hanem inkább borzalmas volt. A csókot követően fejvesztett menekülés és sikoltozás támadt. Tyler nem tudja mire vélni aztán észre veszi hogy már derékig beleolvadt a padlóba és csak tovább olvad. Megpróbálja a kezeit kirántani de csak azt éri el hogy két két csáp emelkedik fel a padlóról és összevissza kezd csapkodni nem kímélve semmit, és senkit. Az egyre nagyobb zűrzavarban a kétségbeeséstől és félelemtől Tyler elájul. A szobájában ébred ahol egy csomó ember áll és megvetően néztek rá köztük a szülei is. Egy kínos és fájdalmas beszélgetésben megtudja hogy ő mutáns és hogy sokak megsérültek a bálon. Az apja és anyja tudtára adják hogy nincs helye egy mutánsnak a családban mert az ártana az apja karrierjének. Így még aznap este elszökik otthonról, elbúcsúzva a húgától. Meglátogatja Jessicát, de ő látni sem akarja elzavarja őt. Miután elmegy a városból rádöbben hogy szerelmes volt Jessbe, könnyekkel az arcán egy hajón potyautasként hagyja el New Yorkot. Két évig csak kódorog alkalmi munkákat vállalva mígnem belép a seregbe. Egy bevetés alkalmával a társai mutánsokat mészárolnak le. Nem tudja tétlenül nézni így az erejével közbelép megmenti a mutánsokat. Fegyelmi eljárás indul ellene kirúgják, és nyilvánosan megszégyenítik. Így kiábrándulva hazatér meglátogatni a húgát akivel az eltel évek alatt mindig tartotta a kapcsolatot. Otthon meglepő szeretettel fogadják, amin meglepődik. Aztán kibújik a szög a zsákból az apja kampányához jól jönne a mutáns fia. Mérgesen és veszekedve válik el a szüleitől. Bérel egy albérletet és alkalmi munkákból él, mutációját titkolja és gyűlöli de ha valakinek segíthet vele valakinek azonnal megteszi habozás nélkül. Gyerekkorában sem volt túlzottan önbizalomban úszkáló így a mutációja után még visszahúzódóbb és szerényebb lett, nehezen barátkozik, nem akar senkinek az erejével ártani. Kedves és aranyos, káromkodni soha nem szokott a negatív érzéseit magába fojtja.


Miután megvakult az egyik szemére, és részt vett a Shield megvédésében a idegen alakváltóktól(Ezek voltak az utolsó kalandok amikben részt vettem) elhagyta a várost. Rájött hogy soha nem fog véget érni a harc mindig lesz valaki aki előlép a homályból hogy újra leromboljon mindent. Persze ez csak az egyik oka volt, annak hogy lelépett. Sosem fogadta el a mutációját, még akkor sem mikor hasonszőrűek társaságában az Exilesben dolgozott. Céltalanul bolyongott végig Amerikában, utálta magát és mindenki mást is, egyedül érezte magát. Egyszer megpróbált öngyilkos lenni. A kórházban összebarátkozott az egyik öreg ápolónővel, vagyis fordítva a hölgy barátkozott össze vele. Szinte észrevehetetlenül felengedett a magányos farkas viselkedése, valami lassacskán megváltozott benne.
A lábadozás ideje alatt, persze kapta a híreket, hallotta hogy az exiles feloszlott, a bosszú angyalai is, a mutánsokat erőszakos regisztrálásra kényszerítették, Genosha megalakult. A Shield feloszlott, lassan káoszba fordul minden. De mindezek ellenére sem tudta rávenni magát hogy visszamenjen.
Elenát mivel nem regisztrált elfogták, mint kiderült akkor ő is mutáns, minimális gyógyító erővel. Iszonyatos haragra gerjedt, mintha az anyját vesztette volna el. Elröppent a fekete köd a fejéből, mintha soha nem lett volna depressziós és magába roskadt roncs. Kiszabadította Elenát majd egy biztonságos helyre vitte, ahol nem találhattak rá. Elbúcsúzott tőle és a forrongó New York felé vette az irányt, nem tudja mit fog csinálni vagy hogy milyen állapotokat talál, de tudja hogy tennie kell valamit..... Elenáért, és a hozzá hasonlókért.

Egy évvel később

Fájl megnyitása...betöltés....kész.

Hol is hagytam abba legutóbb? Á igen megvan, Galactus-t sikerült elkergetnünk. Megígérte, ha az ígéret volt, hogy többet nem jön a földre. Remélem is, kétszer találkoztam vele, az is bőven elég volt. Miután elájultam a Kúria előtt, Serena és Jackie szedett össze. Nem sokáig voltam eszméletlen, csak kimerült voltam, túl hajszoltam a képességemet. Örültem nekik, ismét láthattam őket, bár Jackie-től még mindig a falra másztam néha. Pár napig náluk vendégeskedtem, majd nem akartam tovább a nyakukon maradni, így elhagytam a Kúriát és AIMville-ben húztam meg magam. Ott segítettem ahol tudtam. Most igazán jól jött a karperecek ereje, főleg az újjáépítés során. Nos igen, hamar megszeretik az embert ha képes acélgerendákat puszta kézzel felemelni. A távollétem a Kúriától és az X-mentől nem tartott sokáig. Egy hónappal Galactus után, a megmaradt utcai bandák mutánsok, emberek vegyesen, egyre több gondot okoztak. Míg be törtek a városba és a frissen szerzett készleteket el nem lopták. Egyedül indultam utánuk, harcba bonyolódtam velük és eléggé szorult helyzetbe keveredtem amiből az X-men húzott ki, Zaphire vezetésével. A vége az lett, hogy felajánlották, hogy csatlakozzak hozzájuk. Kicsit hezitáltam, arra az esetre gondoltam, mikor találkoztam a jövőbeli énemmel. Ezt nem részletezem, már írtam róla fentebb. Végül beleegyeztem, és nem sokkal később beköltöztem a Kúriába, amit akkora már felújítottak. Hirtelen rengeteg dolgom akadt, de nem is bántam. Továbbra is segédkeztem az újjáépítésben legyen az AIMville-ben vagy a Kúriánál. Ha kellett ételt osztottam, épületeket segítettem felhúzni vagy lebontani. Még bébiszitterkedtem is néha. Nem is volt annyira borzalmas, mint vártam. Na igen és itt volt Ko-Rel is. Mióta először láttam, és hirtelen felindulásból megcsókoltam, képtelen voltam kiverni őt a fejemből. Furcsa néha azt érzem, hogy viszonozza az érzéseimet, máskor meg távolság tartó lenne egy kicsit. Na és ott van Tao is. Férfiasan bevallom, hogy féltékeny vagyok rá. Mindenesetre nem akarok semmit sem erőltetni. Jól érzem magam vele, mikor találkozunk, egyenlőre ennyi elég is. Ha ideje engedte mindig összefutottunk, sőt néha meg is hívott a Kék Körzetbe, amit örömmel fogadtam. Néha felmerült bennem némi kérdés, a nega-bandázsokkal kapcsolatban, hisz eredetileg egy tolvaj lopta el és véletlenül került hozzám. De nem erőltettem a témát, Ko-Rel pedig soha nem említette.
A hónapok hamar elteltek, én pedig arra eszméltem rá, hogy az eddigi életem során talán most először voltam boldog. Volt értelme annak amit csináltam. Az X-men hamar befogadott, rengeteg barátra tettem szert. Igyekeztem nekik is segíteni ahol tudtam. Ha kellett Namorra vigyáztam, Bestiának segítettem vagy Zaphire-t hallgattam meg. Aki az utolsó hónapokban egyre rosszabbul lett. Se Bestia, se Ko-Rel nem tudta kideríteni mi lehet a baj. Ennek ellenére próbálta összekovácsolni a csapatot, még ha néha bizonytalan is volt egy kicsit. Eleinte furcsa volt Stephany-val beszélgetni, néha mondott olyan dolgokat, amiket ő természetesnek vett, én viszont csak pislogtam rajtuk. Például Jack bácsinak szólított néha, amire az összes gyerek rászokott, még Zam-Rel is. Ó igen, ő Ko-Rel fia. Eléggé meglepődtem mikor beállítottam és azzal fogadtak a többiek, hogy ő Ko-Rel fia. De végül is annyira nem rázott meg a dolog, ráadásul stramm kis gyerek, nagyon megkedveltem és azt hiszem ő is engem.
Ez így elsőre csöpögősnek tűnhet, de tényleg boldog voltam, vagyok. Persze ez nem befolyásol annyira, hogy ne vegyem észre, ez nem fog így maradni. Hiába szeretném annyira. Csak a vak nem látja, hogy New Jersey iszonyatos mértékben fegyverkezik. Magneto sem lapít, biztos készül valamire. Lokiról nem is beszélve. A sok feladat közt mindig találtam egy kis időt arra, hogy fejlesszem a képességeimet is. Fejlesztettem a közelharci képességeimet, és az ismét fejlődött mutáns képességemet is. Bestia alaposan megvizsgált, kiderítette hogy azért szédülök, gyengülök el mikor fejlődik a képességem, mivel a testem részecskéi közötti kötés meggyengül, átrendeződik. Persze ezt nem így közölte, de körülbelül ennyit fogtam fel belőle. Illetve még annyit, hogy a képességem még mindig alakulóban van. A karpereceket is egyre jobban tudom használni. Szeretném ha minden így maradna ahogy most van, még ha erre kevés is az esély. Azt hiszem hosszú utat tettem meg, az öngyűlölő mutáns kamasztól, a mostani énemig.

Fájlmentése...program bezárul.

Megropogtatja a gépelésben elfáradt ujjait, fel áll a székből nyújtózik egyet. Meg akad mozdulat közben, az ajtóban Namor és Zam-Rel áll.
-Nektek már aludni kellene.-
Elindul a két gyerek felé, de azok hirtelen kacagva elrohannak, azt kiabálva neki: Kapj el....Jack bácsi...
Elmosolyodik és a két fürge gyerek után indul. Még át fut a fején a gondolat Serena lehet nem fog örülni neki, hogy az éjszaka közepén Namorral és Zam-Rellel fogócskázik a Kúria folyosóin.

Képesség:

Szervetlen anyagok irányítása
Képes a testét beolvasztani szervetlen anyagokba és így irányítani azokat. Képes részlegesen beolvasztani a testét, képes a beolvadt dolgokban mozogni. Alakját nem lehet észrevenni legfeljebb azt ha mozog. Nagyon érzékeny a telepatákra és hasonló erejű mutánsokra.
Képes a beolvadást követően arra, hogy az általa manipulált anyagokat, olyan formába kényszerítse amilyenbe akarja, s azok úgy is maradjanak.

Első képesség fejlődés:
A fejlődés hatására, képes beolvadás nélkül is manipulálni az élettelen anyagokat. A manipulációt csak azokon az anyagokon képes használni ami a látóterében helyezkednek el. Ugyanúgy képes csápokat, drótokat tüskéket és bármit formázni és irányítani azokat. Ez jobban kifárasztja, mint a beolvadásos manipulálás.

Második fejlődés:
Szervetlen anyagokat, megkeményíteni vagy folyékonnyá változtatni és úgy irányítani.
A keményítés: Az eredeti anyag keménységét 2-3-ra képes növelni.
Puhítás: Minél tömörebb egy anyag felépítése, annál kevésbé észrevehető a változás. Egy adamantium szintű fém keménységét képes csökkenteni, de egy műanyagot már képes tócsává alakítani, és úgy irányítani. Ezt nem csak a tenyerével képes elérni, hanem az egész testfelületével is akár. De mindenképp a manipulálandó anyagot, előtte meg kell érintenie a bőrével.

Hátrányok: Érzékeny, még a legkisebb szintű telepatikus csapásra is. Ha hosszú ideig tartózkodik egy anyagban (1-2 óra ), kezdi elveszíteni az öntudatát. Ha megsebzik, vagy elpusztítják azt az anyagot amit éppen manipulál, pszichikus fájdalmat érez.


A hozzászólást Tyler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 08 Aug. 2011, 12:03-kor.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Tyler on Hétf. 08 Aug. 2011, 10:13

Adatlap

Név: Tyler Jackson
Lakás/Létesítmény: X-men Kúriában, egy szoba
NJK: Tyr-Xor
Foglalkozás: X-men
Pénz: 2000$
Bevétel/hét: nincs
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: N
Mutáns szint: 3

Szövetség: X-men, Bosszú Angyalai, Attilan
Törzshely, ahol megtalálható: X-men Kúria
Ismertebb szövetséges: X-men,
Ismertebb ellenség: Magneto, stb...Felszerelés:

-Nega-Bandázs-7kr
A galaxis nagy rejtélyei ezek a nagy hatalmú és ritka ereklyék, amelyek nagyon veszélyesek tudnak lenni. Látszólag egyszerű aranyszínű karperecek,d e a hordozójuknak nagy hatalmat adhat.
- 10-es erőkategóriával ruházza fel a hordozót (10 tonna felemelése és kinyomása)
- Repülés
- Hatodik érzék
- Közlekedés az űrben oxigén vagy bármilyen életfenntartó rendszer nélkül
- Képes elnyelni és átalakítani kozmikus energiákat és azokat felhasználni lézerként és energiatérként, de jóval gyengébben, mint a Kvantum bandázs.

A Bandázs felvételével új ruha öltött testet rajta.
Tyler Jackson Nova_by_fernandogoni
De ez semmilyen plusz védelmet nem nyújt a számára.

-Egy albérlet 2kr (Nincs tulajdonban)
-Motor 2kr (Nincs tulajdonban)
-Mobil, lap-top, adó-vevő, elsősegély felszerelés
-Lézerpisztoly 4kr (Tyra tulajdonában)


Szakértelmek:

Haladó szintű közelharc, történelmi ismeretek, alap szintű számítás technikai ismeretek, Black Bird vezetése, haladó elsősegély nyújtás, alap lő fegyver kezelés

NJK:

Tyra Buckler (Tyr-Xor)-3kr

Képességfejlesztésre elköltött kreditek száma: 7,5 kr

Kredit:
Régi: 31 (plusz egy a versenyért)
Régi szint: 12.
Hozzászólások száma: 1774

Fennmaradó kreditek: 5,5 krA hozzászólást Tyler összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 07 Szept. 2011, 17:44-kor.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 08 Aug. 2011, 10:59

Még mielőtt a bővítést megírod magadnak, egyvalamit lehagytál a bandázsról Smile
- Képes elnyelni és átalakítani kozmikus energiákat és azokat felhasználni lézerként és energiatérként, de jóval gyenbébben, mint a Kvantum bandázs.

Amit anno átküldtem Neked PÜ-ben. Írd be a képességeihez.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyler Jackson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Tyler on Hétf. 08 Aug. 2011, 12:25

Éles villanás....nem a környezetében, inkább az elméjében, a tudata mélyében....Ismerős mégis ismeretlen képek, érzések kavarognak a saját magáról kialakított képnek, személyiségnek feszülve.....
Az emlékképek lassan elhalványulnak...Josh-ként látja magát, ahogy Magneto ellen harcol, majd a régi önmaga nyúl a Kozmikus Kockáért....aztán pedig, a régi világban találja magát, összezavarodva.
Visszaállította a régi világot...valahogy. Erről pedig maradtak is emlékei, noha nem mindenkinek. Sok mindent át élt, s nem is ez zavarta az egészben. Valahogy a másik világbeli énjének egy része, nem tűnt el belőle. S ez sokáig problémát okozott az életében és a képességében is. Egyszer mogorva volt és zárkózott, máskor meg nyílt és be nem állt a szája. Ugyanakkor a két énjének az emlékei fokozatosan össze-össze ütköztek egymással. Hónapokig tartott, mire a két énből, egy lett. Egy a kettő ötvözete.
Közben aktívan segített az Iskolában, és az X-mennek. Noha elég gyakran érezte, hogy többet tudna tenni, mint egyfajta mentő osztag tagja lenni. Egy ekkora hatalomnak aminek a birtokában van, nagyobb jóra is fordíthatná a képességeit. Habár még mindig az X-ment tartotta a családjának, folyamatosan kereste a lehetőséget, hogy többet tegyen értük. Hogy nyíltan felvállalja a segítő szerepét, s ne tettesse azt, hogy kényszerből, vagy csak belekeveredett az események láncolatába...

Személyiség: Tyler és Joshua személyisége, több hónapnyi "harc" után, egy külön álló, mégis sokak számára ismerős személlyé fejlődött. Tyler távolságtartó és magányos személyisége, immár feloldódott. Sokkal nyitottabb, vidámabb lett, az érzéseit immár nem folytja magába. Ami sokkal fontosabb, immár teljesen elfogadta magát, az erejét, képességeit. S nem tesz úgy, mintha mindig csak "véletlenül" csöppenne az események sűrűjébe. Most már ott akar lenni, és elébe menni az eseményeknek, nem pedig utólagos szemlélője, résztvevője lenni.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 08 Aug. 2011, 12:30

Elfogadva, mehetsz vissza játszani! Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyler Jackson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Tyler on Szer. 30 Nov. 2011, 12:14

Felszerelés:

-Nega-Bandázs-7kr
-Lézerpisztoly 4kr (Tyra tulajdonában)
-Kesztyű 7 kr (Tyra tulajdonában)
-Képességfejlesztésre elköltött kreditek száma: 7,5 kr
-Tyra Buckler (Tyr-Xor): 3kr
-Mobil, lap-top, adó-vevő, elsősegély felszerelés


Kredit:
Régi: 31 (plusz egy a versenyért)
Régi szint: 12.
Hozzászólások száma: 1774

Fennmaradó kreditek: 2,5 kr


//A kreditek átnézve és javítva, hála kedvenc mesélőmnek Hallának, aki felhívta figyelmemet a plusz 4 kreditre:)//
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Tyler on Csüt. 16 Feb. 2012, 18:17

Plusz 5 kredit a 13. szintért:D

Felszerelés:

-Nega-Bandázs-7kr
-Lézerpisztoly 4kr (Tyra tulajdonában)
-Kesztyű 7 kr (Tyra tulajdonában)
-Képességfejlesztésre elköltött kreditek száma: 7,5 kr
-Tyra Buckler (Tyr-Xor): 3kr
-Mobil, lap-top, adó-vevő, elsősegély felszerelés

Kredit:
Régi: 31 (plusz egy a versenyért)
Régi szint: 12.
Hozzászólások száma: 1774

Fennmaradó kreditek: 7,5 kr

Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Tyler on Szer. 26 Dec. 2012, 12:41

Mínusz 2 kredit, Angyalnak a mágiáért:)

Felszerelés:

-Nega-Bandázs-7kr
-Lézerpisztoly 4kr (Tyra tulajdonában)
-Kesztyű 7 kr (Tyra tulajdonában)
-Képességfejlesztésre elköltött kreditek száma: 7,5 kr
-Tyra Buckler (Tyr-Xor): 3kr
-Mágia érzékelés, Angyalnak: 2kr
-Mobil, lap-top, adó-vevő, elsősegély felszerelés

Kredit:
Régi: 31 (plusz egy a versenyért)
Régi szint: 12.
Hozzászólások száma: 1774

Fennmaradó kreditek: 5,5 kr
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Tyler on Csüt. 22 Aug. 2013, 12:09

Név: Damien Slater/ Tyler Jackson(régebben)
Egyéb név(i):
Faj: Természetfeletti
Nem: férfi
Jellem: Jó
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1991, New York
Kor: 27
Családi állapota: Nőtlen

Család: Fia- Jason Liam Norman

Foglalkozás: Nincs
Testmagassága: 173 cm
Testsúlya: 75kg
Szeme színe: kék
Haja színe: átlagos barna, rövid
Bőre színe: átlagos
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség: nem tud repülni
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

A sarokban ül, háta a vizes tégla falnak vetve, a plafonról ütemesen csöpög a víz a padlóra, fejére. Nem mozdul, gőze sincs mit keres itt, az utolsó emléke, hogy a börtönben ül. Mennyi idő telhetett el, órák, napok, hetek....képtelen megállapítani.
Akár évek is eltelhettek már, legalábbis néha úgy érezte. Üvöltözött, könyörgött, dühöngött, megnyugodott majd kezdte elölről az egészet. Egészen addig míg már magán is röhögött hisztérikusan. A képessége nem működött, de a nyakörv ami a börtönben akadályozta a használatát, nem volt rajta. Máskülönben már rég meglépett volna. Senki nem jött be hozzá, nem kapott enni, inni, semmit. Senki nem foglalkozott vele. Éhes nem volt, ahogy szomjas sem. Az időérzéke teljesen összezavarodott, de még így is legalább szomjasnak kellett volna éreznie magát, de semmi....
Lehajtotta a fejét, a padlót bámulva, azon töprengve, hogy a fenében került ide, ki hozta ide, miért. Persze csak még több kérdést hozott magával, úgy hogy inkább hagyta a fenében. Ült, csendben, míg el nem nyomta az álom. Érdekes, nem éhes, szomjas, de aludni azt tud, furcsa....fut a fején át a gondolat majd elalszik.

Hunyorogva, félig nyitott szemmel, nézi az alakot, aki a hirtelen megjelenő ajtóban áll. Elgémberedett tagokkal kel fel a földről.
-Ki maga? Mi a fene folyik itt....-
Kérdezi, az alak, akit nem lát rendesen a sötéthez szokott szemével, csak megfordul, int hogy kövesse és máris indul kifelé. Bizonytalanul sétál utána, át a fénylő ajtón....bármi jobb, mint egy sötét szoba padlóján ülni tehetetlenül...

Tyler Jackson Fantasy_island_from_our_short_movie__the_escape__by_as07-d5hzkhl

Tátott szájjal, elképedve nézz szét. A fényhez lassan hozzá szokó szeme, egy hihetetlen látványt pillant meg. Sok mindent látott és élt már át, azt hitte már semmin nem tud meglepődni de ettől a lélegzete is el állt. Lebegő szigetek csoportját, kör alakban elhelyezkedve, középen egy impozáns épülettel. Kellemes idő van, teleszívja a tüdejét friss levegővel.
-Eleget bambultál már....van elég dolgunk....-
A háta mögött hallja a mély, morgó hangot. Megpördül és automatikusan megpróbál ököllel a fickó arcába vágni. Felordít mikor enyhén recsegve az ökle megáll a levegőben, egy furcsa öregembert pillant meg pisztollyal a kezében.

Tyler Jackson F92f3fd5a974e78403f7067c7d6b2748

Az öreg gúnyosan pillant rá, majd int egyet, mire hirtelen egy másik, apróbb szigeten találja magát.
-Remélem ki tomboltad magad, kölyök....mint mondtam az előbb, van épp elég dolgunk, és nincs se kedvem, se erőm mindent elmagyarázni...úgy, hogy....-
Hihetetlen gyorsasággal a homlokára teszi a kezét, a szemei felizzanak....

Egy mocsárban találja magát, ahol saját magát látja, ahogy egy leginkább növénynek tűnő lénnyel harcol. Nem túl jól, ahogy az sem túl jó, hogy végül a saját halálát kell végignéznie. Feldolgozni, felfogni sincs ideje, máris egy másik helyen találja magát. Egy furcsa fekete és fehér oszlopokkal teli, kör alakú teremben. Ismét saját magát látja, ahogy egy démon előtt térdel, az lecsapni készül, de hirtelen fény kezd áradni a fehér oszlopokból és egy éles villanás után, abban a sötét szobában találja magát....ahonnan az előbb lépett ki.

-Remélem felfogtad a dolgokat....-
-Meg...meghaltam. A pokolba kerültem volna, de nem oda jutottam végül, hacsak ez nem az....-
Int körbe remegő kézzel, még mindig tartja magát ahhoz képest hogy most látta a saját halálát. Az öreg öblös hangon kezd nevetni, majd halálos komolysággal szólal meg.
-Nos igen, a tömeggyilkosság elég jó mód arra, hogy a pokolban köss ki, legalábbis valamelyikben a sok közül. Te viszont kivételes helyzetben vagy, valaki közben járt érted, és nos én sem értem a dolgot, jóváhagyták a dolgot és most itt vagy....a mennyben, legalábbis az egyikben a sok közül....
Ennyire azért ne legyél értetlen, és egyenlőre ne törd rajta a fejed, úgy sem az eszedről vagy híres. Nah nézzük csak mi van még itt....áh igen, ha szeretnél visszatérhetsz a földre....-
Teszi hozzá az utolsó mondatot, mintha valami mellékes tényt közölne, ami senkit sem érdekel. 
Elkerekedett szemmel néz az öregre, majd komorrá válik az arckifejezése.
-Nézd meg ezt...mielőtt döntesz....-
Egy fiatal fekete hajú fiú képe jelenik meg mellettük a levegőben.
-A fiad....s ha nem emlékszel, hogy hoztad össze szívesen megmutatom....-
A képe változik és a fiú anyja jelenik meg, akit rögtön felismer ugyan, de elég nehezen hiszi el a dolgot, de itt miért hazudna neki bárki is.
-Van egy fiam....-
Ha másért nem, akkor már ezért érdemes megtenni, vissza menni. Megvédeni őt, és a fiatalokat, az iskolát, vagy csak mellette lenni. Kaphat még egy esélyt, kijavíthatja a hibát amit eddig tett és....
-Komolyan nálad nehezebb esetet nem láttam még, már rég eldöntötted, hogy élsz a lehetőséggel, úgy hogy ne is húzzuk az időt tovább....-

Képességek:

Külső-jegy: Egy aranyszínben pompázó, világító tetoválás a mellkasán.
Tyler Jackson Images?q=tbn:ANd9GcSxBBsaaVGNX2avlWxd8fHCnEOLPEDf1zGaKM7XpMV5860_Kwym

Első képesség: Teljesen mágikussá vált a túlvilágon, érintése/jelenléte valamint a képességei is azok.

Második képesség: 
Mágikus-pecsét, pecsétek. Egyenlőre csak ezt az egy jelet ismeri. Ezt használhatja támadásra. A levegőbe, vagy tárgyra, falra földre stb... rajzolja, aminek hatására egy mágikus, arany színű energia sugár csap ki a jelből. Képes időzíteni a támadás idejét, ezáltal képes más felületre is megidézni. Tehát a jelet elhelyezheti a falra, és későbbi időpontban is képes megidézni a csapást. Ha az elhelyezett jelet nem használja fel, az 5 kör múlva eloszlik az ereje, nem használható és újra el kell helyeznie.  Alapesetben egy kis erősségű energia csapásnak felel meg. Mely zúzódást, esetleg csontrepedést idézhet elő, hátratántoríthatja a célpontot. Egy-egy ilyen mágikus sugarat elég sokszor létrehozhat, maximum egyszerre kettőt, de 3-4 kör után pihennie kell. Képes egy erősebb csapást is idézni, ami akár égési sebet, csonttörést, pár méteres repülést is eredményezhet, de utána 2 körig nem használhatja ezt a képességet.

Cél amiért visszaküldték:
A sík ahova a halála után került teljesen mágikus. Egyfajta mágikus túlvilág. Hogy miért pont oda kerül és hogyan azt nem tudja.(Később derülne ki, magánkalandokban Smile)
Azért küldték vissza, hogy védje a földi síkot a sötét mágiától. Sötét mágikus ereklyéktől, mágiahasználóktól, teremtményektől, vámpíroktól, vérfarkasoktól, nekromantáktól stb...


Felszerelés:

-Nega-Bandázs-7kr (Nincs tulajdonban)
-Lézerpisztoly 4kr (Tyra tulajdonában)
-Kesztyű 7 kr (Tyra tulajdonában)
-Képességfejlesztésre elköltött kreditek száma: 7,5 kr
-Tyra Buckler (Tyr-Xor): 3kr
-Mágia érzékelés, Angyalnak: 2kr

Kredit:
Régi: 31 (plusz egy a versenyért)
Régi szint: 12.
Hozzászólások száma: 1774

Fennmaradó kreditek: 5,5 kr


A hozzászólást Tyler összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 29 Aug. 2013, 12:21-kor.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 22 Aug. 2013, 12:16

Had ne írjak PÜ-t magán miatt.
Rendben, de találj ki egy feladatot, hogy miért küldenek vissza. Az okés, hogy a karid meg akarja védeni a fiát, a sulti és a diákokat, de kétlem, hogy a síkod érdekei ez kívánják. Szóval legyen valami, ami miatt visszaküldenek innen, mert ezért nem hiszem, hogy megtennék, mert ez nem szolgálja a helyi túlvilág érdekét Smile
A képesség egyben sok. A bőr nem ad plusz erőt, de az ellenállást igen, puskák és kardok ellen véd, 5-6 körig tudod fennartani és tudsz 1-1,5 méteres dárdák létrehozni, de eldobni, ellnőni nem, mert az is a Te részed. 1 méteresből egyszerre 6-7 db-ot, a 1,5-ből pedig 3-4-et.
Ha ezeket javítottad kiabálj.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyler Jackson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Tyler on Csüt. 22 Aug. 2013, 12:19

Oksa, jahm a célt kiakarom játszani majd, hogy rájön, de akkor javítom ide ahogy tudom Smile
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 22 Aug. 2013, 12:24

A célt leszögezik előre, különben vissza sem küldenének, majd rájön... és ha 100 év múlva, mire már vége van a feladatnak? :)Szóval tessék leírni és tudja a karid.

Szerk: És ha már új külsőd van szerintem cserélj avatárt is ennek megfelelően Smile Hogy ne higyjen egyből mindenki Tyler-nek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyler Jackson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 29 Aug. 2013, 13:21

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyler Jackson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Tyler on Szomb. 18 Jan. 2020, 12:59

Név: Damien Slater/ Tyler Jackson(régebben)
Egyéb név(i):
Faj: Természetfeletti
Nem: férfi
Jellem: Jó
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1991, New York
Kor: 27
Családi állapota: Nőtlen

Család: Fia- Jason Liam Norman

Foglalkozás: Nincs
Testmagassága: 173 cm
Testsúlya: 75kg
Szeme színe: kék
Haja színe: átlagos barna, rövid
Bőre színe: átlagos
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség: nem tud repülni
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Képességek:

Külső-jegy: Egy aranyszínben pompázó, világító tetoválás a mellkasán.

Első képesség: Teljesen mágikussá vált a túlvilágon, érintése/jelenléte valamint a képességei is azok.

Második képesség:
Mágikus-pecsét, pecsétek. Egyenlőre csak ezt az egy jelet ismeri. Ezt használhatja támadásra. A levegőbe, vagy tárgyra, falra földre stb... rajzolja, aminek hatására egy mágikus, arany színű energia sugár csap ki a jelből. Képes időzíteni a támadás idejét, ezáltal képes más felületre is megidézni. Tehát a jelet elhelyezheti a falra, és későbbi időpontban is képes megidézni a csapást. Ha az elhelyezett jelet nem használja fel, az 5 kör múlva eloszlik az ereje, nem használható és újra el kell helyeznie. Alapesetben egy kis erősségű energia csapásnak felel meg. Mely zúzódást, esetleg csontrepedést idézhet elő, hátratántoríthatja a célpontot. Egy-egy ilyen mágikus sugarat elég sokszor létrehozhat, maximum egyszerre kettőt, de 3-4 kör után pihennie kell. Képes egy erősebb csapást is idézni, ami akár égési sebet, csonttörést, pár méteres repülést is eredményezhet, de utána 2 körig nem használhatja ezt a képességet.

Cél amiért visszaküldték:
A sík ahova a halála után került teljesen mágikus. Egyfajta mágikus túlvilág. Hogy miért pont oda kerül és hogyan azt nem tudja.(Később derülne ki, magánkalandokban Smile)
Azért küldték vissza, hogy védje a földi síkot a sötét mágiától. Sötét mágikus ereklyéktől, mágiahasználóktól, teremtményektől, vámpíroktól, vérfarkasoktól, nekromantáktól stb...


Felszerelés:

-Nega-Bandázs-7kr (Nincs tulajdonban)
-Lézerpisztoly 4kr (Tyra tulajdonában)
-Kesztyű 7 kr (Tyra tulajdonában)
-Képességfejlesztésre elköltött kreditek száma: 7,5 kr
-Tyra Buckler (Tyr-Xor): 3kr
-Mágia érzékelés, Angyalnak: 2kr

Kredit:
Régi: 31 (plusz egy a versenyért)
Régi szint: 12.
Hozzászólások száma: 1774

Fennmaradó kreditek: 5,5 kr


A termet pulzáló aranyszínű, meleg fény tölti be. Az egyébként üres helység közepén lévő oltár körül összpontosul, amin egy férfi fekszik. A légzése egyenletes, de ezenkívül nem sok életjelet mutat. Halk, de határozott lépések hallatszanak, amik egyre közelebb érnek a teremhez, egy ajtó csapódik. Az öreg szakállas férfi határozattan az oltáron fekvő férfihoz lép, és nemes egyszerűséggel ököllel az arcába vág. Az ütés nem túl erős, még csak nyomott sem hagy, Damien avagy régebben Tyler meg sem rezzen, csak fekszik tovább nyugodtan lélegezve.
-Az első feladatod volt kölyök, az első az istenszerelmére és te már megint itt fekszel....most mégis mit kezdjek veled. Nagy mázlid van, hogy van pár nagy hatalmú lekötelezettem.....-
A férfi miközben beszél elkezd sétálgatni az oltár körül, láthatóan koncentrálva, ugyan akkor láthatóan szeretettel vegyített aggódó pillantásokkal figyeli Damient.
-Az a szerencséd, hogy nem haltál meg, vagyis nem teljesen, viszont az a teremtmény elég csúnyán elbánt veled.....de legközelebb, nem biztos hogy ki tudlak húzni a bajból....-
Felkapj a fejét, a tekintetét az oltár feletti üres térre összpontosítja. Elvigyorodik...
-Azért úgy tűnik mégis csak ragadt rád valami a családi tehetségből....vissza mész megint, és ezúttal lehetőleg jobban csináld a dolgod....-
Megfordul és sietős léptekkel kifelé indul. Mielőtt elhagyná a termet visszafordul még.
-Sok minden történt a földön amíg itt voltál, rossz dolgok...a helyzet rosszabb mint gondolnád....vigyázz magadra és keress szövetségeseket...és lehetőleg egy mestert is aki kitanít a mágiára rendesen...viszlát kölyök...-

Damien a saját teste fölött lebeg, már ki tudja mióta, az időérzékelése teljesen össze volt zavarodva. Nem nagyon tudott elszakadni a testétől, így jóformán csak körülötte lebegett. Néha az öreg bejött csinált valami hókuszpókuszt, amitől valamivel mintha jobban érezte magát, de nem tudott visszatérni a testébe. Próbálta összerakni a dolgokat, valami kutyákkal akadt össze rögtön miután feltámadt, és mintha valami boszorkány vagy vagy afféle teremtmény rémlene és hogy csúnyán elbántak vele. De nem tudta összerakni a pontos képet.
Napjait, vagy óráit esetleg hónapjait tehetetlen lebegéssel töltötte, nem volt kétségbeesve valahogy tudta hogy rendbe fog jönni. Az idejét azzal töltötte, hogy próbálta láthatóvá tenni magát az öregnek, ami végül is sikerült, mikor az pofán vágta.
~Hééé! Hé, látsz engem, mi történt és...~
Az öreg észrevette, de túl sok információt nem kapott tőle, máris elhagyta a termet, ahogy elköszönt tőle valami elkezdte vissza húzni a testébe, a mellkasán lévő jel eszméletlen erővel felragyogott, majd a teste a villanás kíséretében eltűnt az oltárról, sötétséget és csendet hagyva maga után.

Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 18 Jan. 2020, 13:33

Elfogadva Smile
Akkor menj és kérj km-et magadnak, én meg ma, vagy holnap megírom a szabadjátékunk kezdőjét.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tyler Jackson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tyler Jackson Empty Re: Tyler Jackson

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.