Ethan Jackson-Manó

Go down

Ethan Jackson-Manó Empty Ethan Jackson-Manó

Témanyitás by Tyler on Hétf. 08 Aug. 2011, 12:46

Név: Ethan Jackson
Egyéb név: Manó
Faj: Fél kree, fél mutáns (Bár a mutáns gének jobban kiütköznek rajta)
Nem: Férfi
Jellem: Komolytalan, hebehurgya, nem tud nyugton ülni 10 percen keresztül sem, de ha a helyzet megkívánja képes felnőttként és komolyan is viselkedni.
Személyazonosság: Ismert
Születési helye és idő: VH helyszíne. 3 évvel a bátya születése után
Kor: 21 év
Család:Ko-Rel – anyja, Tyler Jackson – apja, Zyro Tao– féltestvére
Foglalkozás: Ügyeletes csavargó és minden lében kanál
Testmagassága: 178 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: Fekete
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Napbarnított
Különleges ismertetőjel: Külseje
Egészségi állapot / betegségek: Egészséges


Előtörténet:
Apám Tyler Jackson anyám Ko-Rel, a bátyám pedig Zyro. Ha engem kérdeztek elég hülye egy név. Zyro. Legalábbis szerintem nem túl jó, de hát ezen kívül nincs semmi bajom a bátyámmal. Igazából a féltestvérem, mivel mástól származott. De ezzel sincs különösebb bajom. Nem úgy neki, sokszor láttam a szemében hogy ugyan egy családnak tekint minket, mégis valahogy nem úgy viszonyul hozzám és apámhoz. Ez néha nagyon tud bosszantani. Ezen kívül elég normális családom van.
Ja igen ha azt normálisnak lehet venni hogy egy majdnem kihalt bolygón élünk, mivel a szüleinket egy hatalom idehozta hogy harcoljanak a gonosz ellen és itt ragadtak. És aztán jöttünk mi az utódok, mikor már nem tudtak mit csinálni. Nem igazán állíthatom hogy nagyon megdöbbentem volna mikor anyu és apu elmondták nekem ezt az egészet. Nekem ez a bolygó az otthonom, és nem akarok innen elmenni. A gonoszokról meg annyit hogy soha nem is láttam egyiket sem. Pedig eléggé ismerem a környéket mivel állandóan csavargok, apám és anyám ellenzésére is. Szobafogsággal már rég nem is próbálkoznak, mióta előjött a mutáns erőm.
Mit is mondhatnék még. Ja megvan pár éve Zyro lelépett megtalálni a lelki békéjét a vadonba. Ezt a marhaságot, ezt gondoltam mikor lelépett. De aztán nem kellett sok idő míg rájöttem hogy hiányzik. Utána mindig gyakran jártam a környéket hátha rábukkanok miközben hazafelé jön.
Mi van még lássuk csak ja igen már gyerekorom óta taníttattak mindenfélére és nem csak a szüleim. Anyámtól megtanultam a kree nyelvet apámtól az erőm irányítását és némi közelharcot. Majd Amerika kapitány is tanított meg Logan is. Hehe mindig alaposan feltudtam bosszantani a kis karmost. Cserébe rám ragasztotta a Manó nevet. Ez annyira sikerült neki hogy szinte mindenki így hív. Mást nem nagyon tudok mondani.....

-Manó! már megmondtam hogy ne nyúlj a páncélhoz!-

Hopsz azt hiszem lebuktam, egy gyors mozdulat sorral már kinn is vagyok az épületből. Hazafelé veszem az irányt. Ja igen az előbbi alak Christpher volt, imádom bosszantani, főleg a páncéljával kapcsolatosan. Hogy lehet ennyire imádni egy halom vasat?

Képességek:

Külsejéből adódó képességek:
Ethan Jackson-Manó X_Men_OC___Agma_by_Majime

A mutáns gén erőteljesen jelentkezett nála, ez már a születésénél is megjelent. Testalkata vékony, de izmos hála a sok edzésnek Logannel és a Kapitánnyal. Fülei keskenyek és hegyesek, két apró szarv van a homlokán, körmei éles karmokban végződnek. Lába is megváltozott, két karomban végződik ujjak helyett. Van még két farka melyet külön külön is tud irányítani.
Rendkívül mozgékony és hajlékony. A legnehezebb akrobatikus mozdulatokat is képes könnyedén megcsinálni megerőltetés nélkül. Rendkívül fürge, és a reflexei is jobbak egy normális embernél.

Mutáns képesség: A igazi képességét az apjától örökölte. Tulajdonképpen Tyler képességének egy változata.
Képes ugyan úgy beleolvadni a tárgyakba és mozogni bennük, de képtelen úgy irányítani mint az apja.
Helyette képes mintát venni a beleolvadt tárgyból, eltárolni és a későbbiek során átalakítani a bőrét, és a csontját fedő csonthártyát azzal az anyaggal amibe beleolvadt. Ezek azonban valamivel gyengébbek mint a mintát adó anyag mivel, szerves anyaggá válik a bőrén és a csontján.
Három mintát képes tárolni, ezek:

-szerves acél: Ez a leggyengébb formája, képes megóvni őt a gyengébb és közepes szintű támadásoktól, mozgékonysága még nem csökken túlzottan.

-szerves titánium: Ezt a mintát Christoper páncéljából vette, titokban. Ez közepes páncélzat. Ekkor már erősen csökken a gyorsasága és reflexei de növekszik az ereje. Közepes ellenállást ad neki.

-szerves adamantium: Ezt a mintát akkor vette mikor iszonyatosan felbosszantotta Logant és az előhúzta a karmait. Talán ez a legerősebb formája. Csak kicsit gyengébb mint Rozsomák karmai. A reflexei és mozgékonysága jelentősen csökken, az ereje viszont nő, mennyit képes ilyenkor felemelni még nem tisztázott. Képes növelni a gyorsaságát ha a csontjait nem vonja be adamantiummal, de még így is ez a leglassabb formája, de a legellenállóbb is.

Manó képessége is javult és fejlődött, képes egy időben egyszerre két apró (maximum fél méteres) lényt létrehozni abból az anyagból, amibe beleolvadt. Ezeket a gondolataival irányíthatja és használhatja az érzékszerveiket, de ebben az esetben elveszti a saját adott érzékszervei feletti uralmat. A lények 6 körig képesek létezni, és saját személyiségük is van, ezt rád bízom, hogy mik is valójában. És az eltűnésük után 3 kör kell ahhoz, hogy újra meg lehessen idézni őket.
Képtelen beolvadni valahova, de mivel picik remekül tudnak lopakodni, viszonylag gyorsak így felderítésre remekül használhatóak.


Szakértelmek: Tud Kree, angol és asgardi nyelven is egy kicsit. Hála Kapitány és Logan tanításának nagyon jó harcos. Viszont ő az ügyeletes bajkeverő, képtelen megülni egy helyben huzamosabb ideig. Képessége még hogy bárkit fel tud bosszantani másodpercek alatt.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ethan Jackson-Manó Empty Re: Ethan Jackson-Manó

Témanyitás by Tyler on Hétf. 08 Aug. 2011, 12:47

Freyr mint békaember, hát ez eléggé betalált. Sajnos a cukkolásban nem juthattam messzire, mert Lorna lekevert egy fülest, Zyro meg rám szólt. Úgy hogy csak magamban kuncogtam rajta. Tudom nem illet volna, hisz nem esett jól Freyrnek de akkor is vicces volt.
Az amit láttam az utóbbi egy évben már nem annyira. Magneto tönkre tette az egész világot. Éhínség, válság, mutáns perpatvarok. Minden egyes küldetésem alatt egyre jobban meggyűlöltem azt a szadistát. Gyerekeket láttam éhezni, családok mészárolták le egymást, csak mert a mutációjuk eluralkodott rajtuk. Egyre inkább nem volt kedvem viccelni semmivel sem. Ha lehetett rögtön újabb és újabb küldetésre mentem. Hol Lornával és Zyroval, vagy a többiekkel, de sokszor volt úgy hogy egyedül. Hisz nagyon kevesen voltunk. A legdühítőbb az egészben, hogy csak itt-ott tudtunk rendet tenni, csak porszemek voltunk a viharban.
Ha épp nem küldetésen voltam, akkor vagy Lornával voltam a Kúriában, vagy Attilanon. Ott éreztem magam a legjobban, és mindig felbírtam vidítani Lady Melissát is. Atlantiszt nem szerettem és nem csak az öntelt, felfuvalkodott hólyag Namor miatt. Egy kisebb küldetés végén ért utol a hír, van egy kis esély, hogy megtudjuk állítani Magnetot. Több sem kellett nekem, azonnal az X-men felé vettem az irányt. Velem tartott persze Zabu is. Ja tényleg erről majdnem megfeledkeztem. Az egyik Zabuval annyira összehaverkodtam, hogy ha persze Ka-Zar engedte, mindig velem lógott és még néhány küldetésre is elkísért. Mondjuk neki ott volt Rachel Zabu helyett és ő még csak nem is volt annyira szőrös.

Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ethan Jackson-Manó Empty Re: Ethan Jackson-Manó

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 08 Aug. 2011, 15:25

Elfogadva ismét.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ethan Jackson-Manó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ethan Jackson-Manó Empty Re: Ethan Jackson-Manó

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 11 Szept. 2011, 19:20

Manó elvesztette a mutáns képességét, így a külseje is teljesen emberi lett. A Szellemlovas-átokkal pedig az elvesztett mutáns képessége helyett kapott több újat.
-Átalakulás – képes az emberi külsőt eldobni és helyette a Szellemlovas külsőt felvenni és vissza is tud alakulni emberré.
-Emberfeletti erő – 5-ös erőkategória
-Emberfeletti állóképesség – amennyiben Szellemlovas alakjában van, soha nem fárad el és emberi alakban is az emberi maximumon van.
-Emberfeletti ellenállás – puska lövedékeket még képes felfogni és levédeni sérülés nélkül. Mágia és természetfeletti fegyverek képesek neki leginkább sérülést okozni.
-Regeneráció – mérsékelt regenerációs képességekkel rendelkezik, a törött csontokat mértékétől függően akár órák alatt képes begyógyulni. A mágikus sebekre, sérülésekre a regeneráció nem érvényes.
-Pokoltűz – képes egyfajta pokoli tüzet teremteni és irányítani azt, formálhatja kedvére, a teste bármely pontjával létrehozhatja, fegyvereket ruházhat fel vele, tűzfalat hozhat létre, vagy akár tűzkitörést csinálhat. Képes a saját motorjátt is létrehozni, illetve egy azt a motort átalakítani a tűzzel.
-Misztikus láncok – rendelkezik egy misztikus lánccal, melynek képes hosszát változtatni, ami a sima acélt 4-5 centiig még könnyedén átvágja és átalakulhat bármilyen fegyverré. További láncokat képes teremteni akaratával.
-Vezeklő pillantás – a képesség szerint a célpont egyszerre érzi az összes fájdalmat, melyet életében okozott, ha a lovas a szemébe néz

A motor Szellemlovas alakban bármikor előhívható és tüzessé tehető, a végsebessége pedig 600km/óra.

Emberi külső:
Ethan Jackson-Manó 335159-182837-dan-ketch

Szellemlovasként:
Ethan Jackson-Manó 1608994-dkg1
Ethan Jackson-Manó 335158-137980-dan-ketch
Ethan Jackson-Manó Daniel_Ketch_%28Earth-616%29
Ethan Jackson-Manó Daniel_Ketch_%28Earth-616%29_0004
Ethan Jackson-Manó 1302556-ghost_rider_00
Ethan Jackson-Manó 1339540-ghost_rider_mercy_page9_color_by_raultrevino

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ethan Jackson-Manó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ethan Jackson-Manó Empty Re: Ethan Jackson-Manó

Témanyitás by Tyler on Pént. 02 Aug. 2013, 17:39

Éljen soká a királynő! Esetünkben Shywa, aki mára már démon asszony is lett, mivel elvette Alastor. Persze királynő is. Lehettem volna a vőfély is, nem azért. Igaz sokat nem tettem az ügyben de legalább ott voltam. Amúgy pedig örülök neki, megtalálta végre önmagát, amit én nem mondhatok el magamról-
Ennyit a vidám részekről. Vírus volt, nem volt, aki mutáns lett, már nem az, mágusnak külön ország, mutáns képességekre immunis emberek. Eléggé megváltozott a világ, én pedig csak pislogtam mindezekre. Elég gyorsan történtek a dolgok.
Zyro fene tudja hol van, a többiekről is alig tudok valamit. Úgymond leléptem a térképről, démonnal a lelkemben. Elég szar ügy. Tudtam eddig, hogy én vagyok az aktuális jópofa, idegesítő mutáns. Most meg bármerre megyek, a démon üvölt bennem, mélyen, hogy büntessem meg mert lopott, megcsalta a férjét, félre sikerült öngyilkossági kísérlete volt stb....
Eddig el sem tudtam képzelni, hogy ennyi fajta bűn létezik. Néha legszívesebben fogtam volna és kitéptem volna a lelkemből a démont, ha képes lettem volna rá. Így csak motorra pattantam - nem a lángoló fajtára - és leléptem. Vándoroltam, kerültem mindenkit, ha tudtam. Úgy mond kerestem önmagamat. Nem találtam, pedig komolyan mondom az utolsó kő alatt is megnéztem, eskü.
Néha nagy ritkán mikor utol tudtak érni besegítettem az X-mennek, vagy egy-egy gyerkőcöt győztem meg, hogy a suliban a helye, mármint a mutáns suliban. Elvertem egy-egy bűnözőt, néha még egy-két démonnal is összeakadtam. Persze hallottam az esküvőről, de inkább kihagytam, nem vágytam társaságra. Útközben egy-két templomot is útba vettem, nem mintha hívő lettem volna, vagy ilyesmi. Néha felötlött bennem az ötlet, hogy megkérdezem az aktuális papot, ugyan már nem tudja a módját annak, hogy elűzze a démont belőlem. Persze Mehpisto nem hagyta volna. Azért egy idő után, kezdtem eljárni helyekre aminél csodákat rebesgettek, mármint isteni csodákat. A legtöbb kamu volt, na jó az összes, de azért el-el rebegtem egy fohászt hátha egy angyal meghallja és mutat valami remény sugarat. De persze semmi, úgy hogy tovább robogtam a motorommal, várva a csodát kerülve az embereket amennyire tudtam, üvöltöző démonnal a lelkemben....

A változások amik a világban történtek valahogy hidegen hagytak, holonet, kibernetikus beültetések, egy normális motort nem lehetett látni és a nagyhatalmak....
Ami régebben érdekelt, amiért harcoltam, Apokalipszis ellen, Magneto ellen, már nem érdekelt. Nem mintha az X-men nem hívott volna, vagy a többiek nem kérték volna a segítségemet, nem mentem volna, de magamtól nem kerestem őket. Így egyedül érzetem a többieket biztonságban magamtól, mert néha nem tudom kontrollálni a démont bennem és nem akarok senkinek gondot okozni, fájdalmat, egyebekről amik súlyosabbnak ne is beszéljünk.
Nem tudom merre tartok, merre visz az utam, vagy hogy megtudok-e valaha szabadulni Mehpisto uralma alól, de nem adom fel a reményt, önmagamat és az emberségemet, még ha életem végéig is vándorolnom kell a válaszért.


//Rem jó lett Smile//
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ethan Jackson-Manó Empty Re: Ethan Jackson-Manó

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 02 Aug. 2013, 17:50

Ifiú Bosszú Angyalok vagytok, nem X-men, egyébként jó lett, ne aggódj Smile Elfogadva és mehetsz jelentkezni a kalandra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ethan Jackson-Manó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ethan Jackson-Manó Empty Re: Ethan Jackson-Manó

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 09 Dec. 2013, 12:33

Itt van a kalandod folytatása Sakura-val Smile
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1220-japan-tian#37944

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ethan Jackson-Manó Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ethan Jackson-Manó Empty Re: Ethan Jackson-Manó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.