Drake K'oar

Go down

Drake K'oar Empty Drake K'oar

Témanyitás by Drake K'oar on Hétf. 08 Aug. 2011, 16:30

Adatok:

Név: Drake K'oar
Egyéb név(i): Vérzuhatag, Vérkristály
Faj: Embertelen/Inhuman
Nem: férfi

Jellem: Rugalmas és bohókás, de ez csak a felszín gyakran magányos, ilyenkor elvonul és kiénekli magából az érzéseit. A harcot viszont kifejezetten élvezi. Ezektől eltekintve, barátságos is tud lenni.

Személyazonosság: Az Embertelenek és az Atlantisziak körében ismert, az emberek előtt titkos
Születési helye és idő: Attilan, 124 évvel ezelőtt
Kor: 24

Család:
Apa: K'oar
Anya: Ismeretlen

Foglalkozás: Királyi testőrség tagja,
Testmagassága:180 cm
Testsúlya: 70 kg
Szeme színe: vörös
Haja színe: fekete
Bőre színe: vöröses
Különleges ismertetőjel: Kinézete
Repülési sebesség: Nem képes repülni
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:

Drake 124 évvel ezelőtt született, Attilanon. Apja K'oar egy diplomata, jelentős hatalommal és kapcsolatokkal a Boltagon család némely tagjával.. Anyja ismeretlen. Már gyermekkorától, a királyi családnak kijáró neveltetésben részesült. Ő is, mint más embertelen, emberi kinézettel jött a világra. Fekete haj és szem, vékony testalkat. A testalkatából kifolyólag, elég gyenge és betegesnek tűnt, inkább a művészetek és tudományok felé irányították. A másik ok, hogy ezen területek felé terelgették, az hogy az apja is diplomata volt, nyilvánvalóan szerette volna ha Drake a nyomdokaiba lép. Ő viszont inkább harcos szeretett volna lenni, mindig is lenyűgözték az Attilani harcosok. Az apja viszont ellenezte, hogy bármikor is harcművészetet tanuljon. Már ekkor is megjelent a különc személyisége, bár egyesek idétlennek és különösnek tartják. A dolgokat gyakran vette félvállról, próbált mindenből viccet csinálni, vagy csak elütni a dolgok élét egy-egy humoros megjegyzéssel. Ezzel a viselkedésével igencsak kilógott a többnyire merev és komoly embertelennek közül, akik mereven és makacsul ragaszkodtak a megszokott dolgaikhoz. Míg napközben eljátszotta hogy érdeklik azok a dolgok amikkel az apja traktálta, este kiszökött és a harcosok társaságát kereste. Igaz arról sokáig nem tudott, hogy minden lépését figyelik a testőrök. Mikor rájött, hogy az apja testőrei mindenhová követik, megpróbálta lerázni őket. Ennek köszönhetően ismerte Attilan minden rejtett zugát, apró helyiségét, még néhány titkos utat is ismert a városban. Végül már olyan szinten ismerte a várost, hogy képes volt több órára is lerázni a testőreit, ha szerencsés volt akár egész nap azzal tölthette az idejét, amivel akarta. Így teltek a napjai, nappal tanult míg éjjel harcosokat nézte illetve a testőröket próbálta lerázni. Ez természetesen nem sokáig mehetett anélkül, hogy az apja rá ne jött volna. Miután lebukott, megtiltották neki, hogy elhagyja a lakást. Ennek ellenére megtalálta az utat a városba továbbra is. Bármit is mondtak neki, bárhova is zárták, legtöbbször mindig sikerült kiszöknie, s azzal töltenie az időt amit tényleg szeretett. Egy idő után az apja rájött, hogy úgysem tudja megakadályozni ebben. Kötöttek egy megállapodást miszerint ha nem hanyagolja el a más irányú tanulmányait, a testőrei harcolni tanítják. Örömmel belement az alkuba. Ez arra ösztönözte, hogy minél hamarabb letudja a napi leckéit ahhoz, hogy utána harcolni tanulhasson. Tizenéves korára elég jó harcossá vált, míg a tanulmányaiban a technikai, műszaki tudományokban merült el jobban. Főleg a fegyverek kezelését, irányítását és felépítését tanulmányozta.
Ez időtájt kezdte egyre jobban foglalkoztatni az anya személyének kiléte is. A lakásban egyetlen kép, vagy bármi más sem volt, ami alapján elképzelhette volna milyen is volt valójában. Nem tudta hogy, hogy nézett ki, hasonlít-e valamiben rá, milyen személyisége volt. Az apja soha nem beszélt róla, még a közeli hozzátartozók sem. A személyzetet is hiába faggatta ők sem mondtak semmit. Mindenhol falakba ütközött. Emiatt számtalanszor összeveszett az apjával, lassacskán elhidegültek egymástól. Ezért inkább a tanulmányaira fordította a figyelmét, hogy elterelje a gondolatait az anyjáról és az egyre távolodó apjától. A hónapok hamar elteltek és eljött az idő, hogy ő is belépjen a Terrigen-Ködbe. Ő is hallotta a rémtörténeteket, arról hogy hogyan is léptek ki egyesek a Ködből. Az előtte lévő napot egyedül töltötte és próbálta elterelni a gondolatait a Ködről és a rémtörténetekről. Amiknek a fele ugyan légből kapott volt, de azért eléggé aggasztotta a dolog. Nyugtalanul aludt, fáradtan és izgatottan jelent meg a gépezet előtt, ahol már ott volt az apja, és néhány távoli rokona is. Valahol mélyen rettegett attól, hogy mivé fog válni a Ködtől. Ugyanakkor tudta, itt az esély arra hogy, végleg szakítson az évek alatt, az apja által sulykolt úttal. Nem akart tudós vagy művész lenni. Számára a harc jelentette az életet, ekkor érezte magát igazán élőnek. Néhány percig habozott, aztán belépett a kamrába. Az ajtó bezáródott, a köd pedig lassan elkezdett szivárogni a szobába. Másodpercek alatt körül vette a testét, visszatartotta a lélegzetét ameddig csak bírta. Végül kénytelen volt levegőt venni. Nem fulladozott ahogy várta, könnyedén kapott levegőt. Percekig nem történt semmi, aztán hirtelen forróságot érzett a torkánál és a hátán. Érezte ahogy az izmai vadul kezdenek változni, a bőre alatt. Ahogy kiabálni próbált volna, furcsa ének tört elő a torkából, a háta pedig egyre jobban elnehezült. Megrémült a hangtól, amit kiadott fájdalom sikoltás helyett. Azt hitte, képtelen volt elkerülni azt a sorsot amit elkerülni akart mindenáron. Félt attól, hogy soha nem fogja újra azt érezni mikor harcol, nem érzi a vér dobogását a fülében, az izgatottságot, azt a semmihez nem hasonlítható érzést. A teste elkezdett vérezni mindenhol folyt belőle a vér, miközben egy fájdalmas dallam hagyta el a száját.
Ahogy a kabin ajtaja kinyílt, véresen bukkant elő belőle. Szeme vörössé vált, a haja megnőtt. Hátán két pár fekete kristályos szárny pompázott, fekete kristály tollakkal sűrűn borítva. A testét borító vér, pedig lassan kikristályozódott a testén egy vérvörös páncélt alkotva. Kezében egy kardhoz hasonló fegyvert fogott. Ahogy rá pillantott az apjára, az dühösen elfordult és kiviharzott a teremből. Végignézett magán, a páncélján és a kardon amit a kezében tartott. Tudatában volt az új képességeinek, s ki is próbálta azt. A páncélját átalakította. Óvatosan megmozgatta a furcsa szárnyait, majd elmosolyodott, elájult a fáradtságtól, illetve a változástól ami kimerítette a testét.
Miután pár nap múlva teljesen kipihente magát, boldogan vetette bele magát abba az életbe, amit elképzelt magának és amire mindig is vágyott. A képességei alapján felvételt nyert a Királyi Testőrség tagjai közé, természetesen. Igaz voltak árny oldalai is. Sokan gúnyolták a másik képessége miatt, hisz milyen harcos az aki érzelem dús dallamokat képes előadni. Igazából ezt ő sem értette. Miért van egy ilyen képessége, aminek semmi köze sincs a másikhoz, és még csak a harcban sincs semmilyen haszna. Sokat gondolkodott rajta, de képtelen volt rájönni a válaszra.
Puhánynak tartották illetve az apjától is végképp elhidegült. De mindez nem érdekelte túlságosan. Ott volt és azt csinálta amit mindig is akart és csak ez számított neki. Hamar felküzdötte magát a rangosabb és elismertebb testőrök közé, s hamar bebizonyította hogy jó harcos és hogy egyáltalán nem puhány. Gyerekkorában sem volt sok barátja, és a mostaniak akiket azoknak tartott sem voltak túlságosan közeliek. Ideig óráig voltak kapcsolatai, de eddig soha nem volt szerelmes. Senki sem értette meg mit jelent neki a harc, ezért sokan félreismerték. Agyatlan harcosnak tartották, aki csak a harcnak él, és bármit megtenne, hogy harcolhasson. Ezután nem sokkal történt, hogy egész Attilant hibernálták. Megdöbbentette a hír, és nem tudta hova tenni ezt az egészet, de ennek ellenére teljesítette a parancsot és száz évet töltött lefagyasztva.
A hibernálásból száz év után ébredt fel hirtelen az egész várossal együtt, miután az emberek egy csoportja behatolt Attilanra, de ezt csak később tudta meg. Az ébredést követően pánikszerű hangulat terjedt a városban a hirtelen ébredés, és az abból következő problémákból. A helyzetet megfelelően kezelte és gyorsan elhárította Melissa Boltagon, együttműködve az atlantisziakkal valamint az emberekkel. Az ébredést követően a város felemelkedett és New York felé vette az irányt, hogy segítsen az ott harcolóknak, Galactus ellen.
Gyakran járt az emberek között, főleg azután, hogy Attilan felemelkedett az óceánból és segített elűzni Galactust.
A Galactus távozását követő hónapban, megtartották Melissa koronázási szertartását. Az ünnepség végeztével, kialakította a véleményét Melissáról. Úgy látta Attilan megfelelő kezekbe került, egy határozott vezető kezébe. Ugyan akkor volt némi kételye is hisz Melissa vele egyidős volt, talán kicsit fiatal az uralkodáshoz. Igaz ez a kételye az idő elteltével egyre csökkent. Ezek után visszatért a hétköznapokba.
A földön töltött rövid időszakokat azzal töltötte, hogy megismerje a földi fegyvereket, stratégiákat és az ott használatos harcművészeteket. Megismerkedett a földi kultúrákkal, noha csak felszínesen. Gorgon ugyanis megkövetelte ezen irányú ismereteket is most, hogy Attilan közelebbi kapcsolatba került az emberekkel. Az emberekkel és mutánsokkal szemben nem érzett különösebben bármit is. Elfogadta őket, mint potenciális szövetségeseket, és mint annak a velejáróját, hogy újra a világ elé tárták a létezésüket, bár egy-két mutáns képesség amiről volt ismerete még őt is igazán lenyűgözte. De a földi technológia, láttán csak gúnyosan intet egyet, hisz ők már fényévekkel előbbre jártak ebben.
Nem adta fel azt sem, hogy megtudja ki is volt az anyja. A kapcsolatát az apjával továbbra is a felszínesség jellemezte. Heti egyszer kétszer meglátogatta illetve együtt ebédeltek. Udvarias kérdéseknél és válaszoknál több nem igen hangzott el ezen étkezések alkalmával. Ha jókedvében találta az apját, mindig megpróbálta szóba hozni az anyját, ezekre a kérdésekre rendszeresen nem kapott választ. Ha erőltette a dolgot akkor az egész lakosztályt betöltő szópárbaj lett a vége általában. A kevés szabadidejében a különböző inhuman fegyverek felépítését tanulmányozta és, hogy hogyan lehetne még hasznosabban átalakítani azokat. A nagyobb teljesítmény érdekében.
Azonban ezek ellenére is gyakran érzi magát egyedül, ilyenkor felemelkedik a levegőbe, és Attilantól nem messze egy apró szigetre siklik, ahol szabadjára engedi a hangját és énekel.
Képességei:

Testi képességek:
A testében a normálisnál sokkal nagyobb az érhálózat, valamint a vérképzése is felgyorsult, az átalakult vörös csontvelőknek köszönhetően és sokkal több vérrel rendelkezik mint egy átlagos embertelen. Ennek köszönhetően a bőre halvány vöröses színű.
Mivel az érhálózata jóval nagyobb a normálisnál, több táplálékra van szüksége, hogy pótolja a vérveszteséget, ami a képessége használatakor alakul ki. A testi ereje nem számot tevő, de egy embernél jóval erősebb.

Képesség:
1. Az átalakult hangszálainak köszönhetően, képes gyönyörű és érzelem dús dallamokat énekelni. Nincs senki akit ne ragadnának el az érzelmek mikor énekelni kezd. Azonban ennek a képességnek nincsenek harci értékei, és ritkán is használja
2. Vér irányítása. Ez több részből tevődik össze. Egyrészt képes más élőlények vérét irányítani, s mivel a vér a szervezet minden pontjára eljut, képes lebénítani mozgás képtelenné tenni az ellenfeleit. Azonban ez akkor sikerül ha megérinti a a célpontját, ellenfelét. Elég pár másodperces érintés is, igaz ilyenkor rövidebb ideig is tart a mozgásképtelenség is.
Másrészt képes a saját vérét, a bőrén keresztül előhívni és irányítani azt folyékony állapotában. A hiányzó mennyiséget a szervezete azonnal pótolja, de minél több vért használ el annál lassabban pótlódik. Ezért fáradékony és kimerültség is felléphet. Ezen kívül képes kikristályosítani a vérét, egy erős strapabíró anyagot hozva létre ezzel. Ezt különféle módokon képes használni, kardot, különböző fegyvereket hozhat létre illetve egy a testét teljesen befedő páncélt is alkothat. Az anyag amit a véréből alkot, képes visszaverni a legtöbb földi fegyver, de nehézfegyveretekkel már nem bír el. A már egyszer megszilárdított vért nem képes újra folyékonnyá változtatni. Ha elpusztítják vagy ő úgy akarja akkor finom porrá válik.
Nem sokan tudják, de képes két pár szárnyt is létrehozni a véréből, ami a páncéltól eltérően fekete színűek. Ha ezt megteszi kell egy kis szünet amíg újra nem képes másra is használni a vért. Ez talán kicsivel keményebb mint a vörös páncélja, de nem számottevően. Nem képes repülni velük, legfeljebb siklani a légáramlatok segítségével. Képes a vérkristály tollakat fegyverként használni, de leginkább páncélként szereti használni.

Szakértelmei: Kiváló közelharcos, kiválóan ismeri és használja az inhuman fegyvereket. A műszaki és technikai tudása sem elhanyagolható. Elfogadható szinten beszél angolul.

Drake K'oar
Drake K'oar
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 87
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Drake K'oar Empty Re: Drake K'oar

Témanyitás by Drake K'oar on Hétf. 08 Aug. 2011, 16:39

Adatlap:

Név:Drake K'oar
Lakás/Létesítmény: Attilan
NJK: Nincs
Foglalkozás: Királyi Testőrség tagja, harcos
Munkahely: Királyi Testőrség
Pénz:
Bevétel/hét:
Eszközök: Szokásos Attilani harcos felszerelések
Felszerelés/fegyverek:
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Attilan
Ismertebb szövetséges: Melissa Boltagon, Embertelenek
Ismertebb ellenség: Még nincs

Kredit vezetés:
Régi hozásszólások: 87.
Régi kredit: 4 kredit
Régi szint: 1.

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4

Kiegészítés:

A Barokk eseményeiről, hézagos emlékei maradtak, s egy ideig erőltette is, hogy teljesen emlékezzen rájuk. De bármennyire is erőltette, nem volt képes rá. Így annyiban hagyta a hiába való erőfeszítéseket-e téren. Inkább a feladataira koncentrált, aminek próbált megfelelni. A régi lázadó énje, lassacskán átfordult. Leginkább Lord Gorgonnak köszönhetően, aki ugyan néha nyersen, de azért mindig próbálta egyengetni az útját. Drake pedig, úgy érezte, hogy benne megbízhat. Eleget tett a rábízott feladatainak, közben egyre mélyült a kapcsolata Amarával is. Lassacskán kibékült önmagával.
Drake K'oar
Drake K'oar
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 87
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Drake K'oar Empty Re: Drake K'oar

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 08 Aug. 2011, 16:43

Elfogadva.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Drake K'oar Empty Re: Drake K'oar

Témanyitás by Drake K'oar on Hétf. 08 Aug. 2011, 16:48

Drake K'oar Alizarin___Skies_of_Ruin_by_Michelle84
Drake K'oar __The_Crow_Of_Crimson___by_Michelle84
Drake K'oar TheCrowOfCrimson-detail
Drake K'oar
Drake K'oar
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 87
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Drake K'oar Empty Re: Drake K'oar

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.