Amerika Kapitány

Go down

Amerika Kapitány Empty Amerika Kapitány

Témanyitás by Morsus on Hétf. 08 Aug. 2011, 18:11


Amerika Kapitány 120009-104364-captain-america_super
Valódi neve: Steven Grant Rogers
Jelenlegi álneve: Amerika Kapitány
Egyéb nevei: Brett Hendrick, Roger Steve, Nomád, Kapitány, Amerika Altiszt, Crossbones, Kap, A Szabadság Őre, Csillag sávos Bosszú Angyal, Szárnyasfejű, pajzsdobáló, Expatriate, Stevie
Személyazonosság: ismert
Társaság: Bosszú Angyalai, SHIELD, Plusz Fegyver Program, Megszállók
Rokonai: Joseph Rogers (apja, elhunyt), Sarah Rogers (anyja, elhunyt), Steve Rogers (nagyapja, elhunyt)
Magasság: 188 cm
Súly: 109 kg
Szemszín: kék
Bőrszín: kaukázusi
Hajszín: szőke

Előtörténet:
Steve Rogers a szuperkatona szérumtól lett Amerika Kapitány, a föld első szuperhőse. Legyőzte a náci seregeket majd az eredeti Zémó Báró bombájára ugrott, hogy megállítsa azt. A bombát sikerült az óceán felett felrobbantania, de ő maga a jeges vízbe zuhant és az északi sarkon jégbe fagyott. A különleges ereje miatt a jégben nem halt meg csak hibernálódott. A jégtömböt a nyolcvanas években emgtalálták, de félve, hogy a felolvasztásba belehalna hibernáló kabinba zárták. Az évek során kétszer vettek le tőle vért, hogy másik Amerika Kapitányt alkossanak. Később egy Osztag nevű terrorista csoport támadása miatta hibernáló kabin megsérült és Amerika Kapitány felébredt. Legyőzve az osztagot elmenekült és New Yorkban meg annyi hős oldalán küzdött a fészek oldalán. A fél év alatt ő lett az Angyalok új vezetője és mindenki befogadta őt.

Szakértelmek
Amerika Kapitány elsajátította az amerikai stílusú, boksz és a judo művészetét, ezek elemeit építette be az általa kialakított akrobatikus közelharcmodorba. Hogy csúcsformában tartsa magát nap, mint nap kemény testedzést folytat, melynek része az aerobic, súlyemelés, gimnasztika és árnyékbokszolás.

Képesség:
* Tudásszintje: középiskolai érettségi; egy éves művészeti iskola; katonai alapkiképzés; külön oktatás pusztakezes küzdelemben, gimnasztikában, katonai stratégiában, légi járművek vezetésében, robbantásban és egyéb módszerekben.
* Erő: Amerika Kapitány képviseli az ember fizikai tökéletességének csúcsát. Maximális erőkifejtéssel 362(vagy kb 400) kg-ot tud felemelni a feje fölé, de a maximális súly amit meg bírt emelni az 545 kg. Mozgékony, erős, gyors, kitartó, reakciósebessége pedig felülmúlja bármely olimpiai sportolóét. Szervezete lebontja az izmokban felépülő, kimerültséget okozó mérgeket, ennek köszönheti fantasztikus kitartóképességét.


Felszerelés: Egyetlen fegyvere a pajzsa, melynek átmérője 78 cm, súlya pedig 5 kg. Egyedülálló vibránium-adamantium ötvözet, melyet megalkotása óta soha nem állítottak újra elő. A pajzsot egy amerikai kohászati szakember, dr. Myron McLain készítette, akit az amerikai kormány azzal bízott meg, hogy állítson elő egy elpusztíthatatlan anyagot, melyből a II. világháború alatt tankokat készítettek volna. A tankokból végül nem lett semmi, mert a pajzs elkészítése után McLain nem tudta megismételni a műveletet, ugyanis nem volt képes azonosítani az ötvözet egy máig ismeretlen komponensét. A pajzsot az amerikai kormány adományozta később Amerika Kapitánynak. A pajzs légellenállása ideális: minimális irányváltoztatással tudja hasítani a levegőt. Rendkívül rugalmas szilárd tárgyakról minimális impulzusveszteséggel pattan vissza. Gyakorlatilag megsemmisíthetetlen: ellenáll az ütésnek, a szélsőséges hőmérsékletek és az elektromágneses erőtér hatásainak. Az egyetlen mód, amellyel valamennyire is kárt lehet tenni benne, a molekuláris kötések megbontása.

Második Világ Háború
Amerika Kapitány 1768643-capcorps002_cov.col

Thanos támadásakor
Amerika Kapitány 1643265-1_secretavengers12

X-Men Reneszánsz 2.0
Amerika Kapitány 1890403-america
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.