Astro pláza

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Emily Johanson on Kedd 23 Jan. 2018, 22:33

Dr. Emily Johanson
Tudós/Orvos
“Sometimes I think I must have a Guardian Idiot.
A little invisible spirit just behind my shoulder, looking out for me
...only he's an imbecile.”
A kis lények elleni védekezés sem ütközött nehézségben, és Bennek köszönhetően hirtelen vagy sem, elég nagy fényforrást kapunk és elég hamar. A lángoló fenyő az összes lényt elűzi a közelünkből, így nyugodtan bemenekülhetünk az egyik közeli házba.
- Tiszta Sherlock Holmes. - szólalok meg, miután beérünk a szobába és alkalmazkodnak a szemeim a fényviszonyokhoz. Először, amennyiben senki nem vadássza el előlem, egy lámpást gyűjtök be és ha kerül mivel, akkor meg is gyújtom. Sokkal jobb, minthogy csak egy embernél legyen. Ezután, mivel most kerül egy kis idő, jobban végig nézek magamon, hogy mi is történt velem és, hogy valami különlegeset vagy szóra érdemeset nem találok-e. Ha ezzel végeztem, akkor csatlakozom a többiekhez a ház átkutatásába. Fogalmam sincs róla, hogy egyáltalán mit kell keressünk, vagy hogyan tudunk visszajutni oda ahonnan indultunk és egyáltalán az hol is van. Valószínűleg csak úgy bele fogunk ütközni valamibe, vagy valakibe ahonnan ezt az információt megszerezhetjük.

Küldetés infók:

Faj: Drow
Kaszt: Papnő
Tárgy: Pókos medál
Felszerelés:
- Speciálisan kezelt öltözék;
- Téli ruha;
- Okostelefon;
- Sokkoló;
- Iratok;
Képességek:
- Zöld bőr-, haj- és szemszín
- Normál esetben a szájüregben elrejtett, beszéd vagy táplálkozás alkalmával előbújó csontok töréséhez elég erős csáprágók
- Kétoldalt, kicsivel a bordák alatt rejtőzködő egy-egy ízelt láb, csontok töréséhez elég erősek, gondolati úton előhívhatóak/elrejthetőek, a szervezet alkalmazkodott ehhez
- A plusz végtagok (és csak azok) képesek 1-1 tonnás erő kifejtésére, együttesen akár 2-re is
- Fejlett érzékszervek
- Emberinél sokkal nagyobb gyorsaság
- Nem képes emberibb alakot felvenni
- A szervezet alkalmazkodott esetleges fejjel lefelé való huzamosabb tartózkodáshoz (ergo, nem tódul a vér a fejébe, normális marad a körforgás)
Szakértelmek, Foglalkozási előnyök:
- Általános orvosi diploma;
- Biológiai doktori diploma (Rovarok és ízeltlábúak);
- Heti rendszerességgel gyakorolt önvédelem
- Angol-Francia anyanyelvi szinten;
- Jogosítvány motorbiciklire;
Orvosok
- Orvosokra mindig nagy szükség van, nélkülük a legnagyobb hősök is hamar meghalhatnának.
- Ha ők látnak el sérültet, sebesültet, az dupla olyan gyorsan fog gyógyulni, mintha hozzá nem értő tette volna, illetve képesek a súlyos életveszélyes sérülteket is megmenteni akár a csatatár kellős közepén
- Csak olyanok minősülnek orvosnak, akik elvégezték az orvosi egyetemet és doktori címmel rendelkeznek


_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 24 Jan. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Kiskarácsony, nagyk… vagy mégsem?!


Résztvevők: Emily Johanson, Samuel McShuibhne, Aina Bennet


és Shadow Wolf / Ben WiseKövetkező körváltás: 2018. január 28. (vasárnap)

A többség nem vesztegette az idejét, ketten fel is kaptak egy-egy lámpást, amit sikeresen meg is lehetett gyújtani. A könyvek a polcon semmik voltak, még csak cím sem volt rajtuk, vagy ehhez hasonló, ha belenéztek, akkor üresek voltak a lapok. Fegyver sajnos nem volt, egy lovaglópálca volt összesen, amit találni lehetett.
Emily tapasztalhatta a sok extra lábát, ha koncentrált, akkor úgy láthatott, mint a pókok, illetve a nyakában egy pókos nyaklánc volt.
Aina Ben-hez ment oda, hogy megnézzék a varázskönyvet. A fiatal férfi ki is nyitja a könyvet, ő látja is benne a rúnákat, amik folyamatosan változtak, nagyjából éppen arra változtak, amit Ben akart, vagy éppen átfutott a fején. Mint pl. fényforrás, zárvarázs, ami bezárja, vagy kinyitja az ajtókat, és ehhez hasonlók ebben a pillanatban. Aina, hogyha megnézte a könyvet, ő maga csak bugyuta gyerekrajzokat látott a lapon, semmi egyebet. Annyit Aina bizonyosan megmondhatott, hogy nem varázskönyv volt a könyv, valami más. Valami, ami ismerős volt a számára, bár így hirtelen nem ugrott be neki.
Közben mindenki meghallhatta és megláthatta, hogy a középsőajtó egy hatalmas reccsenéssel adta meg magát és dőlt ki a helyéről. Shadow Wolf a középső ajtót nyitotta ki sajátos módszerrel. Az ajtó mögött egy lépcső látszott, ami az emeletre vitt, ahogyan felnéztek, akkor láthatták, hogy több szintre is megy fel a lépcső majd fordulat után. Ha valaki, vagy valakik elindulnak, akkor az első emeleten már egy folyosó is van, mind a két oldalon három-három lakásajtóval, illetve megy tovább fel a lépcső a következő emeletre.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2096
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Aina on Pént. 26 Jan. 2018, 19:58

Fegyvert nemigen találtam, a könyvek meg teljesen üresek voltak. Nem szerencsés, de legalább így biztosan elmondhatom, hogy nem árultam el a hagyományokat. És még mindig bízhattam benne, hogy a varázsló majd kitalál valamit.
Ő viszont nem úgy nézett ki, mint aki bármit is kitalálna. Legalább olyan tanácstalannak tűnt, mint én. A válasza, miszerint soha nem tanult varázsolni, kimondottan meglepett, főleg amikor megmutatta a könyvében levő irkafirkákat. Hiába ráncoltam a szemöldököm, nem tudtam hová tenni a könyvet. Talán mi is használunk ilyet New Orleansban... de lehet, hogy csak Haitiben van ehhez fogható, vagy Afrikában. De az teljesen biztos, hogy nem osztják ki ilyen kontároknak... és persze nekem sem.
Próbáltam összerakni a képet. Egy átlagember varázskönyvet kap, és mágussá alakul, egy másik fejszét kap, és barbárrá válik (már ha előtte normális volt), én meg...
Ekkor azonban a farkas betörte az ajtót, amin mosolyognom kellett. Mindig szerettem, amikor egy-egy lupine az erejével akart minden problémát megoldani. Sok régi emléket hozott vissza...
Őt rögtön a fejszés ember követte, aki viszont egyre jobban aggasztott. Ahogyan nyugtalanul nézelődött... egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy nem minket fog legközelebb lekaszabolni, ha nem győzzük meg, hogy egy oldalon állunk. Szépen elhátráltam a könyvtől, és utána siettem.
- Heló... Én Aina vagyok... New Orleansból - próbáltam lehetőleg úgy megszólítani, hogy akkor se üthessen le azonnal, ha felhúzná magát - Kint jól elkaptad azokat a lényeket. Már jártál itt korábban, igaz?
Nem a legjobb kezdeményezés, de reméltem, hogy amíg velünk beszél, addig nem borul el az agya. Meg amúgy tényleg érdekelt, hogy honnan ismeri a helyet. Ha már kijutott innen egyszer, talán nekünk is segíthet ebben.
Aina
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 259
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 27 Jan. 2018, 19:02

Sam követi a bundás korcsot fel a lépcsőn. Elsőre jó ötletnek hangzik, hisz így ha van ott valami hasznos például egy vadászpuska akkor nem nyúlhatja le előle. Később már nem találja olyan hihetetlen jó ötletnek hisz előtör belőle a paranoia. A hátába kerülhetnek és megölhetik ha nem figyel. Érkezik is egy lány, aki már próbált vele barátkozni. Túl régóta éli már meg ezeket az álmokat ahhoz, hogy megbízzon bárkiben. Egyből dühösen villan a lányra a tekintete és megszorítja a vállán pihenő csatabárdja nyelét.
-Távolságot tart vagy kitekerem a nyakad lombrágó!
Ha hallgat a jó szóra akkor nem is tesz Sam semmit csak megy fel a lépcsőn és gyanúsan méregeti az elől haladó bundást, a mögötte lépkedő lányt és magát a környezetet. A bemutatkozással nem törődik. A kérdésre bólint.
-Hónapok óta minden este ez történik velem. Ha tényleg igazi vagy akkor veled is ez lesz mostantól. Minden este megdöglesz. Lesz, hogy lekaszabolnak, lesz hogy vadállatok tépnek szét, lefejeznek, felakasztanak, vízbe fojtanak, felgyújtanak, rád szakad a plafon, szétnyílik a mellkasod és démonok másznak elő belőle és nem tehetsz semmit. Semmit! De ha nem vagy igazi és meg akarsz ölni akkor add fel mert nem hagyom magam. Most nem hagyom magam. Elegem van.
Őrült tekintettel nézi a környezetét. A lány jól mérte fel. Kevés kell neki ahhoz, hogy ne őket nézze ellenségnek és támadja meg.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1190
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 28 Jan. 2018, 00:01Kree Invázió 4 – Kiskarácsony, nagyk… vagy mégsem?!


Résztvevők: Emily Johanson, Samuel McShuibhne, Aina Bennet


és Shadow Wolf / Ben WiseKövetkező körváltás: 2018. február 1. (csütörtök)

” Óvakodj az erő sötét oldalától, a düh, a félelem, az erőszak, ez mind az erő sötét oldala, könnyű a csapdájába esni, és ha egyszer megkaparint magának, el nem ereszt, míg végül felemészt!”
- Csillagok háborúja c. filmAina gondolkodni kezdett és beugrott végül, hogy miért volt ilyen ismerős az egész. Még csak gyerek volt, amikor történt itt New Yorkban, amikor Loki először tűnt fel, megfertőzte a város egyes kerületeit, amikből fantasy világ lett, és aki bement oda azok is fantasy fajok képviselői lettek olyan tulajdonságokkal, mint azok. Ez a mostani is igencsak erősen arra hasonlított. Az, hogy nincs kapcsolata a szellemekkel és a mágiával ez lehetett, mert ebben a világban ő maga nem mágiahasználó.
Aina végül ment Sam után, akin kezdett igencsak elhamarkodni a paranoia és már-már rátámadt a lányra, bár egyelőre még sikeresen visszatudta fogni magát.
A többiek emiatt a kis közjáték miatt nem igen tudnak haladni, mert Sam ott állt a lépcső tetején pár lépcsőfokkal alatta pedig Aina, aki barátkozni próbált, egyelőre nem sok sikerrel.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2096
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Aina on Kedd 30 Jan. 2018, 15:12

Már láthattam ilyet korábban, igen. Sőt, tanultam is róla! Az asgardiak valami ilyesmi varázslattal mutatkoztak be annak idején, amikor először eljöttek. Ők is át tudtak alakítani mindenkit... de a mikulás miért tett ilyet? Hogy lehetett képes arra, hogy elvágjon engem Legbától? És... pontosan mit csinált velem? Még mindig több kérdésem volt, mint amennyivel egyszerre foglalkozni tudtam volna.  
A barbár kitörésére azonnal megtorpantam. Lombrágónak még sohasem címeztek... De nem is baj, még mindig jobban hangzott, mint a szörny, boszorkány vagy démon.
- Aha - mondtam végül bólogatva, mert nem egészen tudtam mást reagálni. Még mindig rendkívül feszültnek látszott, és az alapján amit elmondott, nem is csoda. El is terveztem, hogy ha valahogy kijutunk, feltétlenül beajánlom egy houngannál. Papa Doc biztosan tudná, hogy mi a baja...
- Mi igaziak vagyunk... én az vagyok - biztosítottam, és reméltem, hogy ezzel ő is lezártnak tekinti a beszélgetést, és tovább megy. Úgy képzeltem, hogy bevonhatom őt is jobban a csapatba, és nem számítottam arra, hogy jelenetet rendezünk a lépcsőn.
Aina
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 259
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Shadow Wolf on Szer. 31 Jan. 2018, 19:57

Ben:
Igazán érdekes ez a könyv. A rúnák úgy változnak, ahogy én akarom. Szinte bármilyen varázslatot képes lennék végrehajtani a könyv segítségével? Remélhetőleg ez a továbbiakban is hasznosnak fog bizonyulni. A gondolkodásomat egy hatalmas reccsenés és egy puffanás zavarta meg. A hang forrása felé pillantok és meglátom, hogy bundás barátunk épp most döntötte ki a szoba középső ajtaját. Nem értem mire jó ez a fölösleges erőszak, de ha őt ez teszi boldoggá, hát csinálja, amíg nem fordul ellenünk, addig nem is érdekel különösebben, hogy mit csinál. Vagyis abban az esetben mégis érdekel, ha az a cselekvés a csapatot veszélybe sodorhatja. Jobb lett volna, ha nem dönti ki barbár módon azt az ajtót, mert akkor esetleges menekülés esetén, feltartóztathattunk volna vele a szörnyeket, legalább pár másodpercre. Mivel a többség elindul a középső ajtó fele, én inkább a jobb oldali ajtót mögé néznék be. El is indulok felé, és megpróbálom kinyitni, viszont ha zárva van, akkor egy varázslattal próbálom meg kinyitni, de ezek előtt még kipróbálok valamit. Méghozzá azt, hogy van-e olyan varázslat ami kijuttat minket ebből a világból. Valószínűleg nem fog összejönni, hiszen az úgy túl könnyű lenne, de végül is egy próbát megér.

Shadow Wolf:
Én megyek elől természetesen, bár nem igazán örülök annak, hogy mások is jönnek utánam. Sőt, kifejezetten idegesít, de megpróbálok uralkodni magamon és nem foglalkozok velük. Nem elég, hogy utánam jönnek, de pofáznak is közben. Itt akar az a lány is barátkozni, ahelyett, hogy a lényegre koncentrálnak. Viszont a férfi kezd egyre rokonszenvesebb lenni számomra, de ugyanakkor aggaszt is. Bár a stílusa tökéletes, de mindezek ellenére egy őrült, így nem örülnék, ha az egyik pillanatról a másikra engem támadna hátba az igazi ellenség helyett. A lépcsőn felérve teljesen elönt a méreg, legszívesebben pórig égetném ezt az egész helyet.
- A jó büdös életbe!
Nem lesz elég időnk átnézni ezt a házat és ki tudja, hogy az ajtók mögött milyen csapdák és ellenségek lapulhatnak. Csak arra várnak, hogy kétségbeesett pillanatunkban lecsaphassanak ránk.


Infó:
   Ben Wise:
   Faj: Ember
   Kaszt: Mágus
   Tárgy: Varázskönyv
   Shadow Wolf:
   Faj: Vérfarkas
   Kaszt: Rogue (zsivány)
   Tárgy: Hold gyűrű

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)

Shadow Wolf
Shadow Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 51
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Oct. 14.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi

https://www.youtube.com/watch?v=lX44CAz-JhU http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3620-shadow-wolf#70635 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Feb. 2018, 00:00

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14325
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 03 Feb. 2018, 18:55

Valószínűleg ha a lány nem egy csinos elf testében lett volna hanem a sajátjában akkor Sam inkább a korcs jelzővel illeti. Így is elég ereje volt a figyelmeztetésének mert a lány megállt. Álltak hát ott a lépcsőn. Addig míg a lány nem tudja elhitetni Sam-el, hogy ez nem egy álom ami lehetetlen addig esélyt sem fog kapni a bizalomra. Talán még az után sem. Főleg mert ő egy korcs.
-Persze, hogy ezt mondod.
Mert, aki nem igazi az általában be szokta vallani mi? Azért Sam sem hülye. Szerinte. Viszont megy föl a lépcsőn. Közben pedig élezi az érzékeit, hogy ha a lány ezt a pillanatot találná alkalmasnak a hátbatámadásra akkor egy gyomorrúgással leküldje a lépcsőn. Bár erre Sam képzelgései ellenére nincs sok esély úgyhogy valószínűleg felérhet a lépcsőn. A káromkodó kutyával Sam nem törődik. Berugdossa az ajtókat hátha talál valamit. Meg ugye azért is mert ott is rejtőzködhet valami szörny, ami aztán rá akar majd támadni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1190
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 05 Feb. 2018, 08:03Kree Invázió 4 – Kiskarácsony, nagyk… vagy mégsem?!


Résztvevők: Emily Johanson, Samuel McShuibhne, Aina Bennet


és Shadow Wolf / Ben WiseKövetkező körváltás: 2018. február 9. (péntek)

” Az életek is úgy repednek meg, ahogy a jég. Személyiségek. Egyéniségek.”
- Jeffrey EugenidesAina-nak nem segítettek azok, amik eszébe jutottak és egyelőre úgy tűnt, hogy hiába próbált meggyőzni Sam-et, aki kezdett teljesen elborulni.

Odafent az emeleten Sam neki is látott annak, hogy egyesével berugdalja az ajtókat, hogy mi is lehet mögöttük. Csupán az első ajtóig jutott, amit könnyedén berúgott, ahonnan azon nyomban lilás, feketés csápszerűségek csaptak ki, amik elkapták Sam lábát és elrántották a földre, próbálták behúzni a szobába. A csatabárdja kiesett a kezéből és nem érte el csak annyival, hogy kinyújtotta a kezét. Amint ez megtörtént Shadow Wolf észlelte, hogy valami történt vele, azt észlelte, hogy félig áttetsző lett, szürkés, mintha ködszerű valamivé vált volna. A többiek csak annyit láttak meg ebből, hogy a nagyra nőtt farkas eltűnt a semmibe.

Odalent eközben Ben nem követte felfelé a többséget, hanem itt maradt, hogy kinyissa a lenti ajtót. Jól számolt vele, hogy az ajtó zárva lesz, nem tudta kézzel kinyitni. Így neki is látott a varázskönyvben keresni valamit, amivel ezt megoldhatja. Amint azt már korábban tapasztalta, hogy a könyv a gondolatai szerint változik, így talált is megfelelő varázslatot. Ugyanúgy tudta aktiválni, mint korábban, hozzáért a megfelelő rúnához az ajtó zárszerkezete pedig kattant egyet. Ahogyan kinyitotta az ajtót jeges hideg fuvallat csapta meg és valami fény néhány pillanatra elvakította. Néhány pislogás után kiderült, hogy mi adott ilyen erős fényt. Sütött a nap az ajtó túloldalán, ahol egy jeges, hóborította látkép fogadta Bent._________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2096
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Shadow Wolf on Kedd 06 Feb. 2018, 20:00

Ben:
Szinte éreztem, hogy az ajtó be lesz zárva, de nem estem pánikba, hiszen nálam van a varázskönyv, ami megoldás lehet minden problémámra. Ki is nyitom a könyvet és a szükséges varázslatra gondolok, ami alapján meg is jelenik a rúna a lapokon. Ismét megérintem és varázslat idáig hatásosnak tűnik, hiszen egy kattanó hangot hallok. Bizakodva nyúlok ismét a kilincs felé, ami a mágiának köszönhetően most kinyílik. Amint kinyitottam az ajtót elvakított a fény és jéghideg fuvallat csapta meg az arcomat, mintha valami bűvös hűtőszekrénybe nyitottam volna be. El kell egy pár pillanat, mire hozzászokok ehhez a nagy erejű fényhez és amit látok, az több, mint megdöbbentő. Egy fényes, havas táj terült el az ajtó túloldalán, mintha egy másik világ kapuja lenne. Az első gondolatom, hogy azon a vakító helyen, biztos, hogy nem kellene tartanunk ezektől a lényektől egy ideig. Már lépnék is be az ajtón, mikor eszembe jut, hogy nem vagyok egyedül. Olyan egyszerű lenne mindent hátrahagyva belépni ebbe a biztonságosabb zónába, de végül is miért is ne tehetném. Ezek csak idegenek, miért is szólnék nekik erről a csodálatos helyről? Itt kéne hagynom őket, hogy oldják meg ahogy akarják. Én nem kértem ebből a marhaságból. Míg magammal vitatkozok, eszembe jut egy fontos tényező, Emily. Végül is eldöntöm, hogy szólok a többieknek.
- Ezt nézzétek! Találtam egy biztonságos, másik világot!
Ezután be is lépek az ajtón, nem törődve azzal, hogy mit hagyok magam mögött, vagy hogy mi lesz ezután. Csak remélem, hogy végre kijuthatok ebből az őrületből.

Shadow Wolf:

Az őrült barbár neki lát az ajtók feltörésének. Remélem, hogy gyorsan végezünk majd a szobák kibiztosításával. Kíváncsian figyelem, hogy vajon mi a jó büdös francot találunk az első ajtó mögött. Az ajtót könnyen berúgja a barbár, de balszerencséjére nem mosatlan szennyesre se koszos bútorra nem talált, viszont ehelyett egy sokkal érdekesebb dolog bújt elő a sötétből. Csápok ragadták meg a barbár lábát és elkezdték befelé húzni a szobába. Kimondottan élveztem látványt és kíváncsian vártam volna, hogy ebből miként mászik ki, ugyanis én a világért se segítenék neki, de velem is történni kezdett valami furcsaság. Az egész testen félig áttetsző lett, mintha köddé váltam volna, szó szerint. Idegesen nyúlok a következő ajtó felé, hogy megtudjam át tudok-e menni rajta.

Infó:
  Ben Wise:
  Faj: Ember
  Kaszt: Mágus
  Tárgy: Varázskönyv

  Shadow Wolf:
  Faj: Vérfarkas
  Kaszt: Rogue (zsivány)
  Tárgy: Hold gyűrű

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)

Shadow Wolf
Shadow Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 51
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Oct. 14.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi

https://www.youtube.com/watch?v=lX44CAz-JhU http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3620-shadow-wolf#70635 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Aina on Szer. 07 Feb. 2018, 17:38

Ki szerettem volna próbálni a furulyát. Az újonnan megjelenő tárgyak mindenkinél hasznosak voltak, nem láttam okát, hogy nálam miért lenne máshogy. Az egyetlen baj az volt, hogy nem tudtam, hogy hogyan csináljam. Nem fújhattam bele csak úgy spontán. Legjobb esetben is hülyén nézett volna ki, ha nem csinál semmit... legrosszabb esetben meg elszabadíthatott volna valamit. Így végül nem próbáltam ki, csak vártam a megfelelő pillanatot.
De úgy tűnik nem volt rám szükség ahhoz, hogy a szörnyűség elszabaduljon. A barbár berúgott egy ajtót, ami mögül azonnal csápok tekeredtek rá, és elesett. Ha ez nem lett volna elég, ezzel szinte egy időben a farkas is köddé vált. A két legerősebb tagunkkal jöttem fel, és mégis csak egy pillanat kellett ahhoz, hogy egyedül maradjak. Talán lehetett valami a barbár szavaiban. Tényleg jó úton haladtam afelé, hogy meghaljak a többiekkel együtt.
Legszívesebben azonnal visszaszaladtam volna a lépcsőhöz, de azért azt mégsem tehettem. Már egy csapatféle voltunk, és nem engedhettük meg magunknak, hogy egyesével eltünedezzünk. Valószínűleg egyedül én sem húztam volna sokáig. Pár lépésnyi hátrálás után összeszedtem magam, és elindultam a barbár felé. Az új szörnyhöz azért nem akartam közelebb menni, mint feltétlenül szükséges.
Bedobtam a lámpásomat a szobába, (ami talán butaság volt, de akkor jó ötletnek tűnt,) és megpróbáltam visszajuttatni a fejszét a tulajdonosához. Ő biztosan jobban értett hozzá, mint én.
Aina
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 259
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 09 Feb. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Kiskarácsony, nagyk… vagy mégsem?!


Résztvevők: Emily Johanson, Samuel McShuibhne, Aina Bennet


és Shadow Wolf / Ben WiseKövetkező körváltás: 2018. február 13. (kedd)

”The lesson of history is that no one learns.”
- Steven Erikson – Tremolor Kapuja (Deadhouse Gates)Odalent Ben könnyedén áttud menni a kiáltása után az ajtón, ahol egyből megcsapta a hihetetlen hideg és fagyos szél. Még New Yorkban sem volt ilyen hideg, pedig most ott is rekord hideg volt. Az ajtó furcsa mód megmaradt, hogyha körbenézett, ott volt mögötte, ahogyan a lakás is. Ha körbenézett, akkor tőle jobbra az egyik fagyos hegy lábánál egy házat vett észre, ami mellett egy kerítéssel elkerített rész is volt, abban pedig rénszarvasok és pingvinek. Igen a két állat a két különböző sarkvidéken élt…


Fent mindenki hallhatta Ben kiáltását, de igazából senki se törődött vele egyelőre.

Shadow Wolf nem állt le segíteni, hanem próbált a következő ajtóhoz jutni. Át tudott menni Sam és a csápoknál és odaért az ajtóhoz. Nem tudott átmenni rajta, fizikailag még mindig szilárd volt annak ellenére, hogy áttetszőnek tűnt, ahogyan pedig próbálta elfordítani a kilincset újra teljesen fizikai formát öltött. Az ajtó nyitva volt, így ha akarta, akkor be is tudott rajta nyitni.

A többiek láthatták a megjelenő farkast a következő ajtónál, azonban most mással voltak elfoglalva. Aina egyelőre nem használta a kapott tárgyát, a fejszét pedig visszatudta adni és a lámpást is bedobni. Sajnos nem látta sem ő, sem pedig Sam, hogy mi van odabent, mert a fény egyből kialudt, mielőtt felfedhette volna a szoba belsejét. Sam, amint a fejsze nála volt, ösztönösen csapott le a csápokra, amiket szét is tudott vágni. Azok hihetetlen gyorsan húzódtak vissza a szobába és csukódott be mögöttük az ajtó is.

//Adrian jelezte, hogy csak hétvégén tud írni, így ezért cselekedtem így.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2096
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 11 Feb. 2018, 09:28

A helyzet valahogy úgy alakult ahogy minden este szokott. Minden ijesztő és veszélyes majd amitől félt Sam az be is következik és valami ki akarja őt nyírni. Berúgja az ajtót és csápok ragadják meg a lábát és rántják ki alóla. A csatabárdja eltűnik és az eddig magukat társaknak hazudó valakik természetesen nem segítenek és az egyik el is tűnik. Nem marad más mint, hogy magán próbál segíteni. Üvölt mint a malac, káromkodik, rúgkapál és igyekszik amiben csak tud megkapaszkodni. A helyzet reménytelen, de úgy tűnik mégsem úgy alakulnak a dolgok ahogy szoktak. A lombrágó odadobja neki a csatabárdját amivel le is sújt a csápokra. Azokból pedig nem sav vagy tűz vagy ilyesmi jött ki hanem egyszerű vér és vissza is húzódtak őt elengedve. Sam még pár pillanatig feküdt ott a földön lihegve majd a lányra nézett értetlenül, majd maga elé és felkelt. Ezek után megfontoltan szólalt meg.
-Ha ezt túlélem és te tényleg igazi vagy akkor kapsz egy csókot.
Majd a másik reakcióját meg sem várva a vállára kapja a csatabárdját és elindult le a lépcsőn ahol valami biztonságos dologról volt szó. Ha ő is látja a másik világot akkor ő is átmegy. Ennél a démonok által megszállt bolondokházánál csak jobb lehet. 

//Köszi Nefi  <3//

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1190
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Aina on Vas. 11 Feb. 2018, 21:24

Ééééés már el is vesztettem a lámpásomat. Az előző lényekkel ellentétben ezt egyáltalán nem ijesztette meg a fény, hanem egyenesen kioltotta azt, mielőtt célba ért volna. A barbár csatabárdja szerencsére sokkal hatásosabb volt. A csápok visszavonultak, és még be is csukták maguk mögött az ajtót. Aztán újra csend lett.
Igyekeztem nem remegni. Vetettem pár pillantást a farkas felé, aki idő közben megint előkerült. Egy kicsit csalódtam benne benne. Mi van, ha tényleg nem is volt igazi? Őt pont nem láttam emberi formában... De azt is el tudtam képzelni, hogy akaratán kívül tűnt el. A fánál mellettünk harcolt... Már nem bíztam benne annyira, de még mindig úgy éreztem, hogy a mi oldalunkon áll.
Aztán a figyelmem ismét a barbár felé terelődött. Ő ugyan úgy elhallgatott, mint én. Pár pillanatig csak meredtünk egymásra, aztán felkelt, és egy csókot ígért, amennyiben túléljük!
Hát... Tyű! Ez akár lehetett volna nagyon romantikus is, csak hát... Igen... Bár persze ki tudja, lehet, hogy az életben egy normális fickó volt, és csak az 'álomvilágban' ennyire vad... Meg hát most, hogy már valószínűleg nem tekint ellenségnek, talán... De ezeket a lehetőségeket igazán nem ott akartam megfontolni. A lényeg az, hogy a barbár alaposan meglepett. De nem is várt választ, így elkerültünk egy kellemetlen hallgatást.
Aztán elindultunk vissza a lépcsőhöz. A csapat egyetlen lámpása nála volt, így nem volt más hátra, mint követni a biztonságosabb tájak felé.
Aina
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 259
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Shadow Wolf on Hétf. 12 Feb. 2018, 14:56

Ben:
Az ajtón átérve ismét megcsapat a jéghideg szél és rettentően fázni kezdett, de ezen nem csodálkozott, hiszen valahol az Északi-sark közelében lehet, ahol eszméletlenül hideg van. Körbenéz, hogy az ajtón eltűnt-e, de nem. Ennek kicsit örül, de aggódik is, mert akkor azok a sötét lények is átjöhetnek majd az ajtón. Szerencséjére, még egy házat is megpillant a távolban, ahol talán megmelegedhet. El is indul a ház felé nagy léptekkel, ugyanis a hóban eléggé besüpped. Közben azon gondolkodik, hogy milyen szuper, hogy rátalált erre az ajtóra és erre a házra, hogy ne fagyjon meg. Nagyon örül az egésznek, amíg a fejébe be nem fészkeli magát egy gondolod. Ez az egész túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Lehetséges, hogy ez a ház egy csapda, de nincs más esélyem, ha nem nézek be a házba, akkor pillanatokon belül megfagyok és, ha visszamennék az ajtón akkor meg az árny ördögök tépnének szét. Inkább a lehetséges csapdát választom, mert ott van talán a legtöbb esélyem a túlélésre.

Shadow Wolf:
A kísérletem végeredménye, részben dühítő, de részben jó. Egyrészt jó mert nem haltam meg és nem vagyok szellem, másrészt azért dühítő, mert nem tudok átmenni a falakon és embereken. Eredeti alakom és színeimet is visszanyertem, de még mindig nem tudom mi volt ez az egész. Ezt az ajtót is ki tudnám nyitni, de az előbb történtek után inkább jobb, ha nem próbálkozok ezzel és megyek a többiek után.

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)

Shadow Wolf
Shadow Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 51
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Oct. 14.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi

https://www.youtube.com/watch?v=lX44CAz-JhU http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3620-shadow-wolf#70635 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 13 Feb. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Kiskarácsony, nagyk… vagy mégsem?!


Résztvevők: Emily Johanson, Samuel McShuibhne, Aina Bennet


és Shadow Wolf / Ben WiseKövetkező körváltás: 2018. február 17. (szombat)

” A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé.”
- Victor BorgeMivel Shadow Wolfnak a többiek nem mondták el, hogy mit is tapasztaltak vele kapcsolatban, így egyelőre nem volt fényében a képessége valódi mivoltának. Egy röpke romantikázás után mindenki úgy döntött, hogy inkább követik Bent és megnézik, hogy mi is van a fagyos világban.
Mivel a csoport hamar leért és át tudott menni az ajtón Ben épp csak elindult az egyik irányba. Ha arra néznek, akkor ők is láthatták a házat, mellette az elkerített részt a rénszarvasokkal és pingvinekkel. A fiatal férfi igencsak hamar oda is tud érni a házhoz – a többiek is, ha követik – azonban mielőtt be lehetett volna lesni bármelyik ablakon az ajtó kinyílt és egy idősebb hölgy jött ki rajta dühösen, seprűvel. Ha valaki nézett médiát, bármilyen formában, akkor megismerhette, hogy ő Mrs. Claus, a mikulás neje, a férje a mutánssága miatt volt többször is említve a hírekben.
- Menjetek démonok! – kiáltotta a csapat felé. – Hess innen! Nem volt elég, hogy a férjemet elvittétek, pont szenteste előtt?!


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2096
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Aina on Csüt. 15 Feb. 2018, 20:04

Nem gondolkodtam tisztán, abban biztos vagyok. Nagyon közel álltam hozzá, hogy leguruljak a lépcsőn, de szerencsére erre végül nem került sor.
Lent furcsa látvány fogadott... Bár már igazán hozzászokhattam volna. Egy karácsonyi vásárból egy középköri faluba kerültem, ahonnan a szörnyek egy viktoriánus (legalábbis azt hiszem viktoriánus) házba üldöztek, amiben csápos lények éltek. Miért ne lehetne az egyik ajtó mögött Narnia?
Ez előtt fel sem tűnt, hogy mennyire kellemes volt eddig a hőmérséklet. A sarki levegő azonnal emlékeztetett rá, hogy majdnem az egész nyakam és vállam szabadon volt. Nem éppen hideg éghajlatra tervezték a ruhámat... de legalább a hasam nem volt kinn. Nem tudom, hogy a barbár és a csápos nő hogyan bírta.
A 'varázsló' a ház felé tartott, így én is elindultam utána. Ő találta a helyet, reméltem tudja, hogy mit csinál. Valami viszont nem stimmelt a házzal... Miért tartana bárki rénszarvasokat és pingvineket?
Hamarosan felbukkant a lakó is, aki nem nagyon örült nekünk... Nem voltam abban a hangulatban, hogy végighallgassam, hogy szörnyű természetellenes démonok vagyunk, akik ártatlan családokat szakítanak szét. Mondták már elegen. Hívhatnának valami másnak, például... lombrágónak?
De aztán hirtelen megvilágosodtam. Kivételesen nem én érdemeltem ki a démon titulust, hanem a társaim. Egy farkasember, egy halálnak öltözött varázsló, egy tüskés barbár és egy rovarpapnő... Itt egyedül én nem voltam ijesztő. Legalábbis erősen reménykedtem benne, az arcomat még mindig nem volt alkalmam megnézni (csak a füleimet...).
- Nem vagyunk démonok - mondtam a hölgynek, aki furcsán ismerős volt - Minket a Télapó varázsolt ide, valami... asgardi mágiával azt hiszem.
Aina
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 259
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 16 Feb. 2018, 20:13

Sam is lement a lépcsőn. Ami ott fogadta nem lepte meg őt sem nagyon. Nem is gondolta túl a dolgot. Egy démonoktól hemzsegő sötét fura ház vagy egy téli táj, ami látszólag békés. Sam nem sokat tud amúgy írségéről, de azt igen, hogy jól bírják a hideget. Inkább választja, azt mint a démonokat vagy a semmiből felbukkanó csápokat. Ugyan olyan bizonytalanul néz szét itt is mint az előző világban. Vissza gondolva eszébe jut, hogy felgyújthatták volna azt a házat minden szörnyűségével együtt. Most már mindegy. Összébb húzza magán azt a medvebőrt és gyanakodva végignéz a pingvineken és a szarvasokon. A társain kívül azok a legveszélyesebbek akiket most lát. Bár nem sokáig felbukkan egy öregasszony aki el akarja őket zavarni. Valahogy Sam kezdi átlátni a helyzetet amibe került. A kézbe kapja a csatabárdját és dühösen rárivall Mrs. Clausra.
-Fogd be a pofád vénasszony! Vigyél vissza New Yorkba, de kurv@ gyorsan mert vissza akarom kapni az életemet. A test maradhat, de az életemet akarom.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1190
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 17 Feb. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Kiskarácsony, nagyk… vagy mégsem?!


Résztvevők: Emily Johanson, Samuel McShuibhne, Aina Bennet


és Shadow Wolf / Ben WiseKövetkező körváltás: 2018. február 21. (szerda)

” A vendég az űr. Ő fizet. Te vagy a szolga. Téged fizetnek. És csak magadra számíthatsz. Ha szar megy a ventilátorba, repülsz. Nincs több esély.”
- LascarA viktoriánus ház stimmelt, valóban az volt, legalább is belül. És valóban Aina volt az, aki talán a legnormálisabban nézett ki a társaságból, a többiek jócskán túlvoltak a megszokott mutáns külsőn is. A télapó felesége szavaira végül Aina volt az, aki elsőként megszólalt és felhozta az asgardi mágiát. A néni láthatóan megdöbbent és felhúzta a szemöldökét, majd röviden felnevetett, kedvesen, nagymamásan, amitől mindenki akaratlanul is jobban érezte magát. Azonban mielőtt válaszolhatott volna Sam közbeszólt és fenyegetőzött. A nénit mindez nem ijesztette meg, odalépett és lekevert neki egy pofont.
- Csönd legyen Samuel McShuibhne! – pirított rá. – Nem szégyelled magad?! Ez itt jócskán túlmutat rajtad és te mint mindig önző vagy, ne csodálkozz, hogyha idén is csak virgácsot kapsz, vagy azt sem!
Ezek után kedves mosollyal fordult Aina irányába.
- Aranyos vagy kedvesem, de a férjemnek nincsenek mágikus képességei – mondta. – Milyen világban éltetek eddig, hogy nem tudjátok, hogy ő legerősebb mutáns? Legalább is még az AIM ezt állapította meg… Realitásmanipuláció a képessége, sokkalta erősebb, mint Skarlát Boszorkány…
Ez így igazából passzolt le, azt Aina is tudhatta, hogy egy ilyen mutáns tényleg képes őt sima emberré tenni és elvenni a mágiaérzékenységét, lehet, hogy pont ez történt az esetében, és így ruházta fel Bent olyan hatalommal, amivel most rendelkezik.
- De valami történt – mondta. – Ugye nem ő tette ezt veletek? Valaki csinált vele valamit… nem jellemző rá, hogy pont szenteste tűnjön el, ilyenkor az ajándékokat juttatja el mindenkinek. És soha sem él vissza a hatalmával… mi történt?
A hangja és tekintete végig roppant aggódó volt.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2096
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Aina on Hétf. 19 Feb. 2018, 21:02

A néni hamar rájött hogy tényleg nem vagyunk démonok, így nem kergetett el minket a seprűjével. A mondandóm többi részén viszont csak megnyugtatóan nevetett, de a kedvemet hamar elvette a mellettem felhangzó káromkodás és követelőzés.
Viszont ami ezután történt, az sokkal jobban megijesztett, mint kellett volna. A hölgy odalépett a barbárhoz, és egy hangos csattanással pofon vágta! Hát volt fogalma arról, hogy éppen kit ütött meg?! Mint kiderült, volt róla fogalma, de akkor is...
- Ne bántsd... - a kezemet finoman a barbár (, vagy mint kiderült, Samuel) vállára tettem, és reménykedtem benne, hogy nem akarja felaprítani a nénit. Nem hittem, hogy megállíthatom, ha mégis emellett döntött volna, de nem is gondoltam, hogy erre sor kerülne. Azt azért már tudnia kellett, hogy én valódi vagyok...
Sokáig emésztgettem az ezután hallottakat. Először is kiderült, hogy az igazi Télapónak köszönhetjük a túránkat, és hogy semmi misztikus nincsen benne. Ha valaki megkérdezte volna, hogy tudtam-e, hogy a Mikulás is mutáns, szerintem jól válaszoltam volna, csak hát nem ő ugrik be először, amikor veszélyes mutánsokat kell sorolni. Annak idején a barátaim között volt egy-két Magneto rajongó (sőt, néhányan Apokalipszist is kedvelték), viszont senkitől sem hallottam, hogy a Télapóhoz akarna csatlakozni.
- De igen... Azt hiszem ő tette - feleltem Mrs. Claus kérdésére - Egy karácsonyi vásárban voltunk amikor... lelőtt minket egy gépfegyverrel. Ezután kerültünk ide.
Úgy éreztem, hogy lassan összeáll a kép. Ha valóban egy démon (vagy esetleg egy petro loa) állt emögött, érthető, hogy ilyenkor érkezett. A téli napforduló környéke intenzív időszaknak számít New Orleans-ben is.

//A dobás véletlen volt... Bocsi  Embarassed //


A hozzászólást Aina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 19 Feb. 2018, 21:03-kor.
Aina
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 259
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 20 Feb. 2018, 20:13

Valószínűleg ha Sem tényleg egy barbár és megélte volna azokat a dolgokat mint az akkor élők és abban a kultúrában nőtt volna fel akkor visszakézből olyat lekevert volna a vénasszonynak, hogy az csak nyekken. Csakhogy Sam csak egy barbárrá változott drogfüggő, gyenge idegekkel rendelkező és keménykedő, de valójában igazi veszélyben nyuszi srác. Így nem akart megölni egy öregasszonyt csak mert felképelte. Nem is volt szükség a nyugtatgatására. Konkrétan lefagyott. Ezt, nem várta. Csak nézett maga elé, hogy mi történt majd dühösen megvakarta a fejét és elkezdett magában csodálkozva motyogni. Úgy látszik neki itt akadt ki a furcsaság mérője.
-Hát ilyen nincs. Hát eszem, f@szom megáll. Hát cucctól nem lehet ilyet haluzni baszics. Hát a kurv@ anyját! Hát ezen besz@rok. Azt, a g*eci!
Párszor megvakarja a fejét majd az egész helyzet bizarrságán felröhög magában. Ha reggel valaki, azt mondja neki, hogy egy barbárrá fog változni mert lelövi gépfegyverrel a télapó, aztán démonokkal küzd egy házban ahonnan egy ajtón át az északi sarkra jut ahol leteremti a télapó neje akkor megkérdezi, hogy mit szívott és kitől szerezte az anyagok, hogy bejelentse a riválist.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1190
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 21 Feb. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Kiskarácsony, nagyk… vagy mégsem?!


Résztvevők: Emily Johanson, Samuel McShuibhne, Aina Bennet


és Shadow Wolf / Ben WiseKövetkező körváltás: 2018. február 25. (vasárnap)

” What do you call people who are afraid of Santa Claus? Claustrophobic.”
- Ismeretlen szerzőEgyelőre úgy tűnt, hogy Sam és a többiek is kellően ledöbbentek, hogy a mikulás felesége csak úgy felpofozta a fenyegető barbárt. Ismét Aina volt az, aki a lehető leghamarabb összeszedte magát és folytatta a megkezdett beszélgetést.
- Valami más kell, hogy legyen, valami nagyon erős, hogy képes legyen ezt tenni a férjemmel – gondolkodott el. – Mivel ti vagytok kéznél és titeket alakított át… nektek kell őt megmenteni és a karácsonyt.
Itt felsóhajtott.
- Ez úgy hangzott, mint valami pocsék film szövege – ingatta a fejét. – De a lényeg benne volt.
Ezzel elsétált a társaság mellett a rénszarvasokhoz, ahhoz ment oda, amelyiknek piros volt az orra. Kantáron vezette oda a tárasághoz.
- Bizonyára közhelynek fog tűnni, de igen ő Rudolf, ő bárhol megtalálja a férjemet. Ha odavitt titeket, kérlek ne megölni próbáljátok, ez főleg rád igaz Samuel, a többiek nem gonoszak. Szóval ne megöljétek, hanem az újdonsült erőtökkel felszabadítani, megtisztítani próbáljátok.
Rudolf mintha értette volna, amit mondtak, mert egyetértően horkantott fel és dobbantott egyet a lábával mielőtt megrázta volna magát.
- Siessetek mielőtt sokkal nagyobb káosz lesz – kérte a csapatot.

//Semmi gond, töröltem, SW szerencsejáték eventhez aktiváltam mrgreen //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2096
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Aina on Csüt. 22 Feb. 2018, 21:28

Samuel nem kezdett el őrjöngeni, ami szerintem sikernek számított. Helyette folytatta a káromkodást. Nem túl kedves, de többnyire veszélytelen elfoglaltság.
A Mikulás felesége ezalatt valami nagy erőre gyanakodott, ami megronthatta a férjét, aztán közölte velünk, hogy nekünk kell tennünk ez ellen valamit.
Én elméletileg nagyon fel voltam készülve az efféle feladatokra. Összesen már majdnem fél évet tanultam a szellemekről... bár éppen az elűzésükben nem voltam járatos. Egy-két feldúlt lélek még elment volna, de egy igazi démon? Esélytelen...
Amikor Mrs. Claus Rudolfot vezette hozzánk, újra eszembe jutott, amit a barbár mondott. Ez csak nem lehetett mind igaz. Nem tűnt álomnak, inkább tényleg úgy hangzott, mint egy karácsonyra összedobott tévéfilm...
De nem volt mit tenni. Akár igaz, akár nem, a hóban nem akartam tovább ácsorogni, és a néni sem tűnt úgy, mint aki meg akarna hívni minket egy teára az út előtt.
A rénszarvassal nem tudtam pontosan, hogy mit kéne kezdenünk. Szeretem az állatokat (ők nem mindig szeretnek engem), és szívesen vettem volna, hogy utazhatok Rudolffal, viszont öten csak nem ülhettünk fel rá. És én amúgy sem hittem, hogy szoknyában meg tudnám tenni az utat. A sima lovaglás még úgy-ahogy sikerülne, de féloldalasan még sosem próbáltam.
- Oké... - mondtam végül. Eddig is én folytattam a beszélgetést (ha nem számoljuk Samuelt), és valamit csak kellett válaszolni. Kinyúltam a kantárért, és reménykedtem, hogy hamarosan kiderül, hogy hogyan tovább. Vagy felébredek! Azt is szívesen vettem volna.
Aina
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 259
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 24 Feb. 2018, 17:12

A helyzet nagyszerű. A télapót valami démonoknál is rosszabb dolog szállta meg és az öregasszony kitalálta, hogy ők menjenek és állítsák meg hisz őket már amúgy is egyszer átváltoztatta az ura. Valóban sokat fog Sam kezdeni az izmaival és a csatabárdjával egy gépfegyveres szociopata ellen, aki az egyik legerősebb mutáns is csak úgy mellékesen. Végül is erre való a SHIELD meg a katonaság, hogy egy csapat civil csinálja az ilyeneket. És még ő lett gonosznak nevezve.
-Nem vagyok gonosz! Az öreg bekattant, lelőtt, démonok közé b@szot, hogy kinyírjon és én vagyok a gonosz b@ssza meg? Még nem is öltem csak önvédelemből a kurv@ anyját!
Ez mondjuk igaz. a HYDRA katonák támadása során rájuk lőtt. Meg álmaiban mikor meg akarják ölni akkor önvédelemből próbál akár ölni is, de bármi más céllal még nem lőtt rá senkire.
-Erre a dögre meg rá se férünk mind. Hárman is csak nehezen.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1190
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Astro pláza

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.