Obadiah Whateley - a Kőszív

Go down

Obadiah Whateley - a Kőszív Empty Obadiah Whateley - a Kőszív

Témanyitás by Kőszív on Csüt. 11 Aug. 2011, 23:13

Obadiah Whateley - a Kőszív 2ezrchv
Név: Obadiah Whateley
Egyéb név: a Fehér Király, a Kőszív
Faj: Mutáns (Homo Superior)
Nem: Férfi
Jellem: Semleges. Végső célja egy jobb világ megteremtése. Viszont ennek elérése közben semmi sem szent számára. Szemrebbenés nélkül öl, de nem élvezi, áldozatai családját, ha mód van rá, igyekszik kárpótolni.
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: 1983. 10. 08. Boston, Massachusetts állam, USA
Kor: 40 év, kinézetre 29 év (2023-ben)
Családi állapota: Özvegy
Hozzátartozók: Elizabeth Whateley (anyja, elhunyt), Dr. Stephen Curwen (apja, feltételezhetően elhunyt), Edward Curwen (nagybátyja, elhunyt), Rachel Hemmings Whateley (felesége, elhunyt)
Foglalkozás: Iparmágnás, sorozatgyilkos, világhódító
Testmagassága: 187cm
Testsúlya: 79kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Ősz
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Fiatalon megőszült haj.
Repülési sebesség: Nem tud repülni
Egészségi állapot/ betegségek: Tökéletesen egészséges. Rendszeresen és keményen edzi testét. Biológiailag jelenleg 29 éves. Álmatlanságban szenved.

Életrajza:

Interjú a kőszívű emberrel
A riporter magabiztosan lép be a szobába. Az ablakokat hatalmas bársonyfüggönyök takarják. Az ajtóval szemközti falat uraló hatalmas, kandallóban embermagas tűz lobog méltóságteljesen. Könyvszekrény faltól falig, zsúfolásig tele értékes, ritka kötetekkel. Régi fegyverek a falakon, eredeti lovagpáncélok a sarkokban. Csupán két, barokkosan díszített karosszék áll a szobában, a kandalló előtt. Az egyiken a riportalany ül.
- Jöjjön Mr. Wallker, foglaljon csak helyet! – A hosszú, ősz hajú, fiatal férfi széles vigyorral invitálja a riportert. Mint a krokodilok örökös, hamis mosolya. Walker leül és bekapcsolja diktafonját.
- Egy italt esetleg? Hozatok önnek valamit.
- Nem, köszönöm, inkább térjünk mindjárt a tárgyra. Tudja még sohasem jártam itt. Igazán lenyűgöző hely. De ez a fényűzés nem volt mindig megszokott az ön életében, igaz Mr. Whateley? Egyedül nevelte az édesanyja Elizabeth, Bostonban. Tudja, én alaposan utánanéztem az ön múltjának. Az édesanyja striptiese táncosnő volt és prostituált, igaz? – Walker magabiztosan hátradől a székben.
- Édesanyám, Elizabeth Whateley a legjobb anya volt a világon. Mindent megtett azért, hogy én semmiben se szenvedjek hiányt. Apámat sohasem ismertem. Csak egymásra számíthattunk.
- Értem. Gimnáziumi éveiben egy magániskolába járt. Ez nagyon drága mulattság egy kis halászvároskából szökött egyedülálló anyának. Mit szólna, ha azt mondanám, bizonyítékaim vannak rá, hogy az ön édesanyja benne volt a bostoni kábítószer kereskedelemben? Hogy maga drogpénzből járt elit iskolába.
- Azt mondhatom, hogy ön igazán kiváló riporter lehet, ha több mint húsz év távlatából is fel tudta deríteni az ügyet. Édesanyám már halott. A bűnei semmit sem számítanak. Mint mondtam, mindent csak értem tett. Talán erkölcstelen dolgokat is, de a túlélés nem az erkölcsről szól. Az erőről és rátermettségről. A tudásról és az akaratról.
- Ühüm. Mondja csak, hány iskolatársa is halt, amíg ön abba a magániskolába járt? Nyolc?
- Kilenc. És eltűntek. A holttestek sohasem kerültek elő.
- De igen. Az egyik fiút két napja megtalálták. Nem hallott róla? DNS alapján azonosították. Kevin York. Emlékszik rá? Nem voltak túl jóban ugye Mr. Whateley? Ahogy a nyolc másik titokzatosan eltűnt fiúval sem. Kiközösítették a kis senkiházi jött-mentet. Egy prosti fia nem méltó arra, hogy az ő elit köreikbe kerüljön nem igaz? – a riporter szemtelenül mosolyog.
- Provokálni próbál engem?
- Természetesen nem. Csupán tényeket közlök. Az is tény, hogy az első két eltűnéskor megvádolták magát. De kilenc kamasz már komoly sorozatgyilkosság. Nem követheti el egy hasonszőrű srác. Nincsenek holttestek, nincsenek bizonyítékok. Örök rejtély.
- De maga meg van győződve, hogy én tettem. Igaza van. Az első véletlen volt. Verekedtünk. Aztán egyszer csak, ahogy birkóztunk a földön, éreztem, hogy nem fáradok, sőt egyre erősebb leszek. Aztán láttam, ahogy a teste a kezeim között sorvadt el. Akkor, ott tizennégy évesen megtudtam, hogy más vagyok. Jobb, erősebb, rátermettebb. És persze intelligensebb is. Sohasem fogják megtalálni a holttesteket.
- De a York fiút megtalálták. – tiltakozik megszeppenve a riporter.
- Már elhamvasztották a maradványokat.
- Micsoda? De a törvényszéki vizsgálatok? A nyomozás? – Wallker összezavarodik.
- A York szülők kérése volt. Most repülnek Hawaiira, hogy ott éljék le nyugdíjas éveiket. Az alapítványom segített nekik közvetlen pénzügyi támogatással. A fiúk húsz éve halott. Most eltemethették. Mindenki boldog. Biztosan nem kér egy italt?
- Nem, köszönöm, foly… folytassuk. – Wallker izzadni kezd.
- Nos, bár kiváló eredményekkel végzett, mégsem ment egyetemre. Jól tudom, hogy egy Inssmouth nevű kis halászvárosba utazott? Mit csinált ott? Csak nem az édesapját kereste? – a riporter önbizalma helyreáll. Újabb támadásra készül.
- Maga nagyon alapos ember Mr. Wallker. Miután elmondtam szeretett anyámnak, hogy képes vagyok úgymond elszívni mások életerejét, ő is elárulta, hogy miért menekült el terhesen Inssmout-ból, elhagyva vőlegényét. Mert egy őrült szekta fel akarta áldozni. Dagon Egyháza, egy ősi istenséget imád, és szerintük én vagyok a messiásuk. Drága anyám nem volt fanatikus, nem engedhette, hogy belőlem valamiféle szektavezér váljon. Anyám, látva képességeimet, bizonyítottnak látta kiválasztottságom. Hatalmam talán Dagon ajándéka, de a sorsom az enyém. Látva rettegését, megesküdtem neki, hogy felkutatom apámat és a szektáját. És kiirtom őket mindegyszálig. Ezért mentem Inssmouth-ba. De apám Stephen Curwen már nem élt. Öccsét, Edward nagybátyámat azonban megtaláltam. Egy nagyobb halászhajó tulajdonosa és kapitánya volt. Elszegődtem hozzá halásznak, a házában éltem. Szektának, elfajzásnak nyomát sem találtam a városban. Edward szerint édesanyám családjában valóban voltak varázslók és ördögimádók. Szerinte ez a szörnyű örökség és neveltetés okozta kényszerképzeteit. Tudtam, hogy hazudik.
- Végül leleplezte az összeesküvést? – Wallker szemén látszik, hogy már tudja a választ. Ennek is alaposan utánajárt. Újabb vallomást fog kihúzni Whateley-ból.
- Végül igen. Három év múltán. Amikor már megbíztak bennem. Az apró jelekből bizonyítottnak látták, hogy én vagyok Dagon kiválasztottja. Felfedték magukat. Be akartak avatni.
- Hány embert ölt meg Inssmouth-ban?
- Nem tudom pontosan. Talán száz-egynéhányat. Számít?
- Nem – válaszolta a riporter. – Nincsenek holttestek. Bűntény sincs. Inssmouth után egyetemre ment. Az édesanyja akkor már rákos volt? – Wallker fáradhatatlanul támad. Kitartó, akár egy véreb.
- Igen. Másodéves voltam, amikor kiderült. Addig végig eltitkolta. Csak velem törődött.
- Mikor is halt meg? Egy évre rá igaz? Mit érzett akkor? – szemtelen kérdések.
- Dühös voltam, és csalódott. Én szinte hallhatatlan vagyok, de őt nem voltam képes meggyógyítani. Fogalma sem lehet, mit éreztem.
- Egy másik fontos embert is elveszített nem sokkal később. A feleségét. Az egyetemen ismerte meg, igaz? És a diplomaosztó után nem sokkal össze is házasodtak. Rachel Hemmings ugye?
- Igen. Gyönyörű volt és okos. Ezt nem csak úgy mondom. Egy évvel fiatalabb volt nálam, és amikor én lediplomáztam, ő a harmadik diplomáját kapta meg. Bármit megjegyzett, amit látott, hallott és tapasztalt. Könyveket, képeket, illatokat, hangokat. Különleges volt. Miután lediplomáztam, mint hajóépítő mérnök, máris volt munkám. Elkezdtem építeni egy birodalmat. És ő segített mindenben. Három évig éltünk együtt boldog házasságban. Ez alatt ő még négy diplomát szerzett. Jobbnál jobb ajánlatokat kaptam. Tankereket, tengerjárókat és hadihajókat is terveztem. Aztán meghalt. Őt sem tudtam megmenteni.
- Mi történt? Megmérgezték ugye? Jól tudom?
- Tökéletesen lett informálva Mr. Wallker. Akkor történt, amikor megalapítottam saját cégemet, a Whateley Heawy Industries-t. Tönkretettem és fel akartam vásárolni egy másik céget, hogy labdába rúghassak a nagy hajógyárak mellett, akiknél korábban dolgoztam. A tulajdonos nem tudta feldolgozni a veszteséget. Megpróbált megöletni. Kettesben vacsoráztunk Rachellel. Az egész vacsora tocsogott a méregtől. Én vissza tudtam hozni magamat az életbe. Őt nem. A két cég egyesült miután a tulajdonos öngyilkos lett. A birodalom felemelkedőben. Csak ez maradt nekem.
- Tehát mindenki meghalt, aki az útjában állt. Azok is, akik segítették. Még Sebastian Shaw is.
- Tehát erre megy ki a játék? Én csak kis hal vagyok. A Pokoltűz Klub a nagy fogás. A nagy story. – Whateley pókerarcáról semmit sem tud leolvasni a riporter.
- Maga is tagja a Pokoltűz Klubnak. Mint sok híres, gazdag, befolyásos ember. De tagja a Belső Kör nevű csoportnak is? Shaw bizalmasainak?
- Egy évvel Rachel halála után meghívást kaptam a Pokoltűz Klubba.
- A hatalom legbelsőbb köreibe.
- Pontosan. Új szövetségesekre találtam. Asszisztensem, Anette kiemelkedő tehettség. Birodalmam szilárd támasza. De megint csak magamról beszélek. Ön Shawra, a Fekete Királyra és társaira kíváncsi. Hogyan tűntek el nyomtalanul? A válsz a mutáns-kérdésben rejlik. A válasz Erik Lencher, azaz Magneto. Tudomást szerzett róla, hogy a Pokoltűz Klub Belső Köre túlnyomórészt mutánsokból áll. Eljött hát követőivel, hogy csatlakozásra bírja Shaw-t. Sebastian kiröhögte. „Nem egyezkedünk terroristákkal.” – mondta. Igaza volt. A Pokoltűz Klub befolyása a társadalmi, gazdasági és politikai életben igen jelentős. A Klubot pedig a Shaw és a Belső Kör irányította.
- Ha ilyen hatalmas a Belső Kör, mégis mi pusztíthatta el? – kérdezi izgatottan Wallker.
- Gyűlölet, hatalomvágy, árulás. Donald Pierce, a Kör egyik tagja gyűlölte a mutánsokat. Shaw ellen fordult. Át akarta venni a hatalmat a Körben. A mutánsok legyőzték, ő pedig jelenleg valahol Ausztráliában bujkál. Aztán visszatért Magneto is. Mielőtt hidakkal kezdett el játszadozni, benézett a Pokoltűz Klubba. Harry Leland az életét adta, hogy megmentse Shaw-t. Csak Emma Frost, a Fehér Királynő és Shaw maradtak a Belső Körben. Ekkor emeltek engem maguk közé. Mivel Magnetót végül megállította az X-men, úgy tűnt, hogy hatalmunkat helyre tudjuk állítani. Az Örkség-vírus keresztülhúzta a számításainkat. Ms. Frost Londonba menekült. Most az ottani Pokoltűz Klub Fehér Királynője. Shaw megfertőződött az Örökséggel. A távol-keletre utazott. A mai napig ott próbálják meggyógyítani. Mielőtt távozott, megtett engem a Klub Fehér Királyává. A Pokoltűz Klub Belső Körére kíváncsi? Nos, jelenleg én magam vagyok a Belső Kör. – Whateley a diktafonra pillant. – Elégedett a válaszaimmal? Befejezhetjük? – A Fehér Király mosolya semmi jót nem ígér.
- Tudják, hogy hol vagyok. A főszerkesztő, egy rendőr barátom, a feleségem…
- Nyilván azt is tudták, hogy nem megy el innen többet. Biztosan figyelmeztették. Hallgatnia kellett volna rájuk. Ne aggódjon, gondoskodom a feleségéről. Az egyik alapítványunk kárpótolja a veszteségért. Kár magáért, igazán alapos munkát végzett a múltam felkutatásában. Legszívesebben alkalmaznám, de ahogy mondják, ön túl sokat tud. – Obadiah Whateley méltóságteljesen emelkedik fel székéből. sugárzik belőle a nyers, zabolátlan hatalom. Akár egy valóságos király, a mítoszok és legendák uralkodói közül.
- Ég önnel Mr. Wallker! Egy része bennem fog továbbélni, az egész világ hasznára. Ég önnel!

A kőszívű ember visszatér (kiegészítés)
Obadiah Whateley szemei felpattannak. Álomtalan álma volt. De ő sohasem alszik. Akár az ördög. Akkor mi történt? Megpróbál felülni, de végtagjai nem engedelmeskednek és összecsuklik.
Sötét van. De legalább a valóság sötétje.
- Obadiah, kedves. Végre magadhoz tértél.
- Anette, te vagy az?
- Igen.
- Mi történt?
- A boszorkány elkapott.
- Frost?
- Igen.
Anette felkapcsol egy kis, fehér fényű lámpát az ágy mellett. Arca kifejezéstelen, sápadt porcelánarc. Hajában drága gyöngyök között fekete tollak bújnak meg huncutul. Egy üvegpoharat tart a kezében, benne áttetsző, barna ital. A férfi feje alá nyúlna, hogy megtámaszthassa és megitathassa.
- Ne! Magamtól is képes vagyok rá.
Obadiah erőt vesz magán, és ülőhelyzetbe tolja magát. Elveszi a poharat.
- Valami gyógytea?
- Az élet vize.
Obadiah szája mosolyra húzódik és nagyot kortyol az ír whiskeyből. Kiélvezi, ahogy az ital átmelegíti hideg és merev tagjait. Felhajtja az egészet. Összeszedi a gondolatait. A szagokból ítélve egy kórteremben van. Nyílván egy magánklinikán, vagy a Pokoltűz Klub gyengélkedőjében. Nem. Azt felismerné. Hátrasimítja hosszú, csapzott haját. Jócskán megnőtt, pedig biztosan gondoskodtak róla és nyírták időnként. Nyílván régóta fekszik itt.
- Mióta?
- Négy éve.
A nő hangjából hiányzik minden együttérzés. Bízik a férfi lelkierejében.
- Hogyan történt? Az a nő. Mary Jane, a Lidérc. A szövetség a Nimaira nevű lénnyel.
- Mind csak illúzió. Talán minden idők eddigi legjobb csoportos tudatbefolyásolása. Csak akkor jöttünk rá, amikor késő volt. Engem és Célpontot elengedett. Te ebbe a tetszhalott állapotba kerültél.
- Átkozott Emma Frost! Ezért drágán megfizet.
Obadiah lenyeli dühét. Tervet kell szőnie. Megerősödnie. A vállalat, a Pokoltűz Klub. A Világ.
- Mi történt az elmúlt években?
- Katasztrófa, katasztrófa után. Háborúk. Új népek és új államok. Új hatalmak a táblán.
- Hol állunk a táblán?
- Mind a klub, mind a hajógyár megsemmisült, de újjáépítettünk mindent. Minket nem könnyű leütni a tábláról. De nagyok a veszteségeink. Célpont meghúzódott. A Belső Kör feloszlott. Vírus elhagyta fizikai testét és digitális formában rejtőzött el. Én tartottam a frontot és vártam az ébredésed.
Obadiah fölött egy pillanat töredékéig elhatalmasodik a tehetetlenség érzése. Négy hosszú évre félre állították. De ereje és akarata nem törhető meg ilyen könnyen. Sakkot kapott. De nem mattot.
- Hogyan hoztál vissza?
- Shaw. Meggyógyult. Ő küldte a gyógyírt. A szer leállította az agyműködésedet, de közben épen is tartotta, így megszűnt a tudati gát, ami kómában tartott. A szer aztán újraindította az agyadat. Ez tegnap történt. Shaw nem árulta el, honnan ez a technológia.
- Szóval visszatért?
- Nem. Azt üzeni, hogy hamarosan jön. Azt üzeni, hogy figyel és, hogy tartozol neki.
A gyönyörű nő félrebillentett fejjel figyeli Obadiah reakcióját. Természetesen nem tud leolvasni semmit a férfi arcáról. Ő a Kőszív. Nem az érzelmei irányítják.
- Hozass egy borbélyt. Fürdőt és masszázst veszek. Közben hívd vissza az orvgyilkosomat és kutasd fel a Vírust. És minden részletet tudni akarok, amit csak lehet, az elmúlt évekről. Újra a táblán vagyunk. Ideje megrángatni a hatalom hálóit.
Feltápászkodik az ágyról. Kényszeríti a testében felgyűlt energiát, hogy erővel töltse el tagjait.
- Ideje újra felszítani a Pokoltüzet.
Obadiah Whateley - a Kőszív 29m3qra
Képességei:
1. Elszívja más élőlények „életenergiáját”. Közvetlenül a sejtjeikből vonja el a tápanyagokat, ásványi anyagokat és a bioelektromos töltést. A procedúra során az áldozat elsorvad, míg végül csupán egy összeaszott múmiaszerű holttest marad belőle. A felhalmozott „életerőt” szervezete módosult sejtjei tárolják.
2. Az energiatöbblettől fizikai tulajdonságai megsokszorozódnak. Ereje, állóképessége és reflexei is felfokozódnak. Minden egyes ember életereje 150kg-mal növeli teherbírását. Ez a hatás permanens, folyamatosan érvényes, amíg a szervezet rendelkezik energiatöbblettel.
3. Az elraktározott életerőt önmaga gyógyítására is képes felhasználni. Az alábbiak szerint:
Halálos sérülés (pl. szívsérülés, tüdősérülés, agysérülés)- 1 felnőtt ember teljes életereje
Kritikus sérülés (pl. nyílt törés, lőtt seb, csonkolás)- 1 felnőtt ember életerejének fele
Súlyos sérülés (pl. törés, vágás)- 1 felnőtt ember életerejének negyede
Könnyű sérülés (pl. horzsolás, elvágott ujj) – azonnal meggyógyul, jelentéktelen energiaveszteséggel.
4. Minden egyes felnőtt ember életereje 20 évvel hosszabbítja meg az életét, és öregedése megállt. Ha elhasználja az energiatöbbletet, felgyorsultan öregszik meg, míg eléri valódi korárát. Azután csak az akkor aktuális korát képes konzerválni.
5. Nem ismert pontosan, hogy maximum hány felnőtt ember életerejét képes egyszerre tárolni. Személyi orvosa 100 fő körülire saccolja az eddigi tesztek alapján.
6. A teljes elszívási procedúra az áldozattól függően 7-10 percig tart, így közelharcban nem hatékony fegyver. Ha nem szívja el a teljes „életerőt”, szükséges idő is arányosan csökken. Ekkor áldozata sérülései annyi nap alatt jönnek helyre, ahány percig tartott a sorvadása. Ez idő alatt szervezete jóval gyengébb.
7. Az állandó energiatöblet és felfokozott szervezet mellékhatása súlyos alvászavar. Obadiah felesége halála óta alig aludt. A kialvatlanság miatt néha elmosódik a valóság, és látomásai vannak. Időnként előfordul, hogy teljesen elveszíti a kapcsolatot a valósággal, és éber álomba zuhan.
Szakértelmei: Kiváló hajóépítő mérnök, hajózás, halászat, thai boksz, vívás, pisztoly, póker, szájharmonika.
Megjegyzések:
- Épületek és NJK-k féláron
- Édesanyja és felesége halála után csak a hatalom hajszolásának él. Igazi ragadozó, mind a gazdasági, mind a társadalmi, mind a politikai körökben.
Célja, a Pokoltűz Klubban egy új Belső Kör létrehozása hataloméhes, mindenre elszánt tagokkal. Már túllépett azon, hogy csupán egy gazdag, befolyásos sorozatgyilkos legyen. Egy látomás megvalósításának él. Egy új világot kíván megteremteni, az örök béke és fejlődés Földi paradicsomát. Természetesen az ő irányítása alatt.
Obadiah Whateley - a Kőszív Rrny0y
Név: Obadiah Whateley
Lakás/Létesítmény: Pokoltűz Klub (Manhattan, East Side, Fifth Avenue 666.), Whateley Heavy Industries hajógyára a kikötőben
NJK: Anette Smith, Vírus
Foglalkozás: Iparmágnás, hajóépítő mérnök, sorozatgyilkos, világhódító
Munkahely: Whateley Heavy Industries
Pénz: sok $
Bevétel/hét: 8000$ és még több
Eszközök: speciális zárt láncú mobiltelefon, szájharmonika
Felszerelés/fegyverek: katana (Satsubatsu, azaz Vérszomjas)
Obadiah Whateley - a Kőszív 24lu1eb
Mutáns szint: 4 / Alfa
Vállalat: Whateley Heavy Industries, Elizabeth Whateley Alapítvány
Szövetség: Pokoltűz Klub Belső Kör
Törzshely, ahol megtalálható: Pokoltűz Klub
Ismertebb szövetséges: Sebastian Shaw (eltűnt), Anette Smith, Vírus, Célpont
Ismertebb ellenség: Emma Frost (Londonban él), Dagon Kultusz (Mélységlakók)

Felhasznált kreditek:
2 Pokoltűz Klub kúria
2 Whateley Heavy Indistries hajógyár
1,5 NJK Anette Smith
1,5 NJK Vírus
3 Katana

Fennmaradó kreditek: 4


A hozzászólást Kőszív összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 26 Jan. 2012, 15:09-kor.

_________________
Obadiah Whateley - a Kőszív 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Obadiah Whateley - a Kőszív 14t7e2oObadiah Whateley - a Kőszív Fo1206Obadiah Whateley - a Kőszív 118zi2gObadiah Whateley - a Kőszív 2qw0s43Obadiah Whateley - a Kőszív 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Obadiah Whateley - a Kőszív Empty Re: Obadiah Whateley - a Kőszív

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 11 Aug. 2011, 23:20

Bővítés elolvasva, ismét elfogadva, mehetsz játszani.
És reményeim szerint pár napon belül kapja Kőszív a kamasz lánykáját is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Obadiah Whateley - a Kőszív Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14610
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 24
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Obadiah Whateley - a Kőszív Empty Re: Obadiah Whateley - a Kőszív

Témanyitás by Kőszív on Szomb. 22 Okt. 2011, 12:11

Egy ideje szintet léptem, 193 hozzászólással már bőven 3. szintű vagyok.
Kreditek: 8 +6 (reklám verseny) 14
Felhasznált kreditek:
2 Pokoltűz Klub kúria
2 Whateley Heavy Indistries
1,5 NJK Anette Smith
1,5 NJK Vírus
3 Katana
Fennmaradó kreditek: 4

Ennek örömére eddigi ténykedésem az XMR 2.0-ban alább olvasható.

Nyitány

Obadiah részt vett az Olimposz kaszinó nyilvános megnyitóünnepségén sok híres és gazdag személy társaságában. Nyilvános partnerként elkísérte asszisztense, Anette Smith, titkos ügynökeként pedig a Vírus is, utóbbi, hogy a kaszinó után kémkedjen.
A Kőszív találkozott Barbara Wiedler-el, aki egy rövid, titkos megbeszélés során elfogadta a felkérést, hogy a Pokoltűz Klub Belső Körének Fekete Királynője legyen Obadiah, a Fehér Király oldalán.
Anette és Obadiah a rendezvény során felfedezte, hogy a kaszinó mögött a görög mitológia istenei és egyéb teremtményei állnak, az asgardiakhoz hasonló lények.
Obadiah szemtanúja volt Adam Taylor halálának, akit ő Mr. Johnsonként ismert, és megküzdött egy magát a Sötét Istenek egyikének valló Stigmata nevű entitással. Stigmata könnyen a Kőszív fölé kerekedett, kis híján meg is ölte. Csak kivételes akaraterejének köszönhette, hogy túlélte az összecsapást.
Obadiah ezután feltárta az este hátterében zajló eseményeket újdonsült szövetségesének, Barbara Wiedler-nek. A nő ekkor felfedte, Obadiah-nak, hogy ő voltaképpen Thorhalla Lokidottir inkarnációja. Ez megerősíteni látszik a két fél közötti szövetséget. Megegyeztek, hogy a Belső Körben beszélik majd meg közös lépéseiket, egy későbbi alkalommal.

A Kőszív a Stigmatával vívott csata során elveszítette tárolt életerő tartalékénak háromnegyedét, 9 életet az akkori 12-ből.
Az éjszaka folyamán egy taxisofőr megölésével ennek egy töredékét visszaszerezte.
Jelenleg így 4 egységnyi plusz életerőt tárol.
Hogy az életerőtöbbletből adódó szupererőt ne kelljen olyan bonyolultan számolni, Obadiah saját erejét 100kg-osnak veszem, elvégre egy keményen edző, kiváló fizikumú harcosról van szó és ez önmagában nem emberfeletti.
Vagyis: 100 + 4x150 = 700kg maximum súlyt képes jelenleg megmozgatni.

Pár új kép:
Obadiah Whateley - a Kőszív 2a5njwm
A Kőszív sohasem alszik. Néha azért lazít.

Obadiah Whateley - a Kőszív 2v10xeu
Obadiah komolyan veszi az edzést. Az nem az ő vére. Cool

_________________
Obadiah Whateley - a Kőszív 2j5luuf
Pokoltűz Klub
"A Kőszív nem alszik."
Kőszív jelenleg 4 ember életerejét birtokolja. Maximum 700 kg-ot képes megmozgatni.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Obadiah Whateley - a Kőszív 14t7e2oObadiah Whateley - a Kőszív Fo1206Obadiah Whateley - a Kőszív 118zi2gObadiah Whateley - a Kőszív 2qw0s43Obadiah Whateley - a Kőszív 245ni53
Kőszív
Kőszív
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Obadiah Whateley - a Kőszív Empty Re: Obadiah Whateley - a Kőszív

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.