Europe park

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Sav on Pént. 20 Jan. 2012, 00:11


Willem Elias Hajléktalanszálló

Serena F4, Hobo és Edwardson
//Először együtt mindannyian! Smile //

Hobo, bemutatkozása után Serena szól bele a többiek beszélgetésébe. Splinter figyelmesen meghallgatja.
Aztán borostáját vakargatja zavarában. Láthatóan nehezen tudja hová tenni ezt a Multiverzum-dolgot.
Hobo véleményét is végighallgatja, majd bólint Edwardsonnak, amikor ő a telefonjáért nyúl.
- Rendben, Edwardson, hívja fel a S.H.I.E.L.D.-et.
Amíg az ügynök telefonál, Splinter a töbiekhez fordul.
- Serena, megtenné, hogy kicsit pontosabban elmondja, miről beszél, amíg a barátunk értesíti a S.H.I.E.L.D.-et? A szavaiból úgy vettem ki, hogy az ön és a Tisztogató felbukkanása összefügg és mindez veszélyezteti az egész világmindenséget. Ez nekem kicsit zavaros.
Eközben, több, titkos S.H.I.E.L.D. műholdon keresztül létrejön a kapcsolat és Edwardson ügynök bejelentkezik. A válasz, amit az operátortól kap, elborzasztó.
- Edwardson ügynök. Elsődleges vészhelyzet van Washington-ban.
Ismétlem: Elsődleges vészhelyzet. A piramis ledőlt. A sas szárnyát szegte.
Ismétlem: A piramis ledőlt. A sas szárnyát szegte Minden mozgósítható egység a helyszínen van. A jelenleg máshol szolgálatot teljesítő ügynökök további intézkedésig nem kaphatnak központi támogatást.
Ismétlem: Nincs támogatás, egyedül kell boldogulnia, ügynök.
Az általános parancs: Az aktuális küldetés folytatása az aktív ügynökök részére. Azonnali bevonulás a szolgálaton kívüli ügynökök részére.
Sok szerencsét, ügynök. Vége.
Ezzel az operátor bontja a kapcsolatot. Edwardson érti a két kódolt mondatot. „A piramis ledőlt”, vagyis valaki sikeres támadást hajtott végre a Fehér Ház ellen. „A sas szárnyát szegte”, vagyis az Egyesült Államok elnöke, Ozwell Specer meghalt.
Borzasztó hírek, de a parancs szerint folytatnia kell, jelenlegi megbízatását. A S.H.I.E.L.D. és a Bosszú Angyalok támogatása nélkül.

_________________
A padláson nincs semmi félelmetes.
Mesélő
Reneszánsz: David A. Cid Xavier - mutáns tanár, Charles Xavier - vendég tudat David elméjében
Outsiders: David A. Cid "Sav" - bárvezető és problémamegoldó
Mesélő: James Splinter / Emma Frost
avatar
Sav
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 123
Hozzászólások régi : 439
Korábbi szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Aktuális szint/kredit : 7.szint - 16 kredit
Join date : 2011. Aug. 05.
Tartózkodási hely : A Valóság Határa

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 20 Jan. 2012, 12:18

Hobogárra néztem, nem tudom, nem tűnt úgy, mintha mi benne lettünk volna abban, de nem tudtam. Én nem értettem ehhez, nekem csak össze kellett szednem embereket, akik segítenek nekem megvédeni azt a világot. Csak annyit tudtam, hogy nem nagyon lenne szabad egy másik multiverzumnak lennie, fizikailag nem volt lehetséges. Mert egy van, és abban a megannyi lehetséges verzió. Egy második miből alakult volna ki?
- Azt hittem, hogy nincs több – mondtam. – Utána olvastam, és fizikailag lehetetlen, mert a multiverzumban a világok száma végtelen… de láttam, egyetlen fal mára csupán az Őrtorony a neve.
A rendőrre pillantottam, mit mondjak? Ami nekem sem világos? Amiből én sem értek semmit? Csak alig vagyok nagykorú, soha sem tanultam ilyet és alig másfél éve azt sem hittem volna, hogy realitások között fogok utazni.
- A gyűrűm fegyelmezetett, hogy van egy másik multiverzum, ami veszélyben van. Az én feladatom a megvédésük, meggyógyításuk, de nem vagyok harcos. Itt ebben a világban Attilan-on már segített a SHIELD és a Bosszú Angyalok… így ide kértem, hogy hozzon a gyűrűm, hogy megint segítséget kérhessek. A kávézó előtt értem ebbe a világba, hogy ez a gócpontja az egésznek. Többet én sem tudok… Nem nekem kell harcolnom, csak összegyűjtenem a segítséget, hogy ők tegyék ezt.


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 20 Jan. 2012, 12:33

Figyelmesen hallgatom Serena magyarázatát.
-Valójában az elméleti fizika eléggé kiterjedt kutatásokkal és magyarázatokkal rendelkezik a multiverzum létezésére, mára már csak kevesen maradtak, akik még mindig az elmélet cáfolására törekednek, de ha egészen pontosak akarunk lenni, nem emlékszem olyan egyetemes törvényre, mely bizonyítást nyert volna mindezidáig, és kimondta volna, hogy csak egyetlen multiverzum létezhet, ez csupán egy konklúzió, sőt, tovább megyek, spekuláció, melyet abból a tényből vonunk le, hogy a multiverzum végtelen párhuzamos univerzumból áll, ami önmagában véve kizárhatja egy másik, szintén végtelen univerzumból álló objektum, egy másik multiverzum létezését. Ám mint ahogy a mi univerzumunk esetében is a végtelenség a tágulással párosul össze - és erre épp a multiverzum elmélet mutatott rá már jóval a bizonyítás előtt -, úgy hasonlóan feltételezhetjük, hogy a multiverzumon kívüli tér is végtelen, vagy legalábbis addig tarthatjuk ezt a feltételezést, amíg tágul az univerzum. Ebből levonva a következtetést, akár elképzelhető is lehetne, hogy ebben a végtelen térben egy másik multiverzum is létezik, amelyben az univerzumok végtelen számosságúak, és eközben, hasonlóan a mi univerzumainkhoz, mind tágul is. Ez felveti a két multiverzum találkozásának lehetőségét, mely akár beláthatatlan következményekkel is járhat, de valójában a tér végtelenségének feltételezése miatt nehéz megítélni, mekkora lenne erre az esély. Nocsak, kissé elkalandoztam, pardon.
Az ügynök felé pillantok, aki közben a SHIELD-et hívja, remélem tud elegendő segítséget hívni, mert egy multiverzum megvédelmezése nem gyerekjáték - gondolom.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2649
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Sav on Csüt. 26 Jan. 2012, 19:37


Willem Elias Hajléktalanszálló

Serena F4, Hoboés Edwardson

//Nem várok tovább, Balti most kimarad, én írok helyette.//

Splinter végighallgatja a két magyarázatot.
- Szóval ez egy amolyan „lehetetlen küldetés” mi?
Arcára zavart félmosoly ül ki.
Edwardson ügynök elsápadva rakja el speciális, S.H.I.E.L.D. telefonját.
- Nem jön segítség. Terrortámadás érte Washingtont. A Fehér Házat. A S.H.I.E.L.D. és az Angyalok is a válság kezelésével vannak elfoglalva. Akármi is folyik itt, egyelőre magunknak kell megbirkóznunk vele.
A nyomozó bólint. Megint keresni kezdi a cigarettáját, de újfent rá kell döbbennie, hogy a kapitányságon hagyta.
- Fenébe.
- A parancs szerint folytatnom kell, a jelenlegi küldetésem. A világ nem állhat meg egyetlen katasztrófa miatt. – mondja Edwardson. Eltökéltséget sugárzik belőle.
Splinter végül magához veszi a kezdeményezést.
- Jól van. Serena, azt hiszem, egyelőre velünk kell beérnie. Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy mindent megteszünk. Reméljük, elég lesz.
Összegezzük, amit tudunk. Edwardsonnal meghallgattuk a felvételt, ami rögzítette egy ismeretlen személy bejelentését a Tisztogató akciójáról a Csupasz pisztoly ellen. A bejelentő szerint a Tisztogató egy konkrét személyre vadászik. Az „idióták vezérére”. A túszok a parkban és itt, ezek szerint mind csak járulékos áldozatok voltak. Ha kiderítjük, ki a célpont, megtudjuk, hol kell keresni a Tisztogatót és a bandáját. Sajnos a nyomok eddig legalábbis szinte használhatatlanok. Hét haláleset történt az elmúlt hónapban. Hét eset, amikor az áldozat teljesen elporladt, de a környezetük sértetlen maradt. Két ügyvéd, egy könyvelő, három prostituált és két FBI ügynök. Valószínűleg az utolsó kettő miatt küldte magát a SHIELD, Edwardson. Sajnos nem találtunk egyértelmű kapcsolatot az áldozatok között. Az ügyvédek és a könyvelő is dolgozotak alvilági figuráknak, nem is keveset. Lehetetlen mindenkit felkutatni és kikérdezni. Az FBI ügynökök öreg rókák voltak, számtalan ellenséggel. Mindegyik áldozat kapcsolatban állt az alvilággal, de nincs egyértelmű kapcsolat köztük.
Ekkor egy kommandós érkezik futva.
- Maga Splinter? Az egyik túsz beszélni akar magával. Meg azzal, aki megmentette. Azt állítja, tudja, ki a túszejtők vezetője.
- Ekkora szerencsénk lenne? – hitetlenkedik Edwardson.
- Mind jöjjenek velem. – mondja Splinter és a mentőkocsik felé indul.
Mentősök toporognak egy kerekes hordágy mellett, amin egy fiatal nő fekszik, betakarva, leszíjazva, nyakmerevítőben. Hobo felismeri. A második szobából hozta ki. Akkor eszméletlen volt, így nem látta őt Fészek alakban.
- Siessenek, kérem. – mondja az egyik mentős a kis társaságnak – Nem engedte, hogy betegyük a kocsiba, amíg nem beszélt magukkal. Kórházban a helye, úgyhogy csak gyorsan.
Splinter bólint.
- Hölgyem, Splinter nyomozó vagyok, a nyomozás vezetője. Ő Edwardson ügynök a S.H.I.E.L.D.-től. A hölgy Serena, ez a férfi, pedig aki megmentette önt és a többi túszt, Mr. Hartdegen. Beszélni akart velünk.
A nő, huszonpár éves lehet, bár korompiszkos arcából ezt nehéz pontosan megállapítani. Bólint és lehúzza arcáról az oxigénmaszkot.
- A nevem Susan. Köszönöm, hogy megmentett. – néz hálával telt pillantással Hobora.
- Azt hiszem… - köhög – azt hiszem, tudom, ki a Tisztogató. A neve Ross. Ross Everbest. Itt dolgozik ő is a szállón, mint önkéntes.
- Honnan tudja, hogy ő az? Látta maszk nélkül?
- Nem. Nem láttam… - köhög – de megismertem a hangját, meg… - köhög – meg a gesztusait. Tudják – könnyek jelennek meg a szemében – sokat figyeltem, amikor együtt dolgoztunk. Én…én szerelmes voltam belé. – ekkor kitör belőle a zokogás.
- Nyugodjon meg, Susan. Biztos benne, hogy Everbest az?
- Most már elég lesz. – mondja határozottan az egyik mentős. A lány ettől összeszedi magát.
- Igen. Azt hiszem, igen. Egyszer randevúztunk, és akkor azt mondta…amikor elmondtam, hogy színésznő szeretnék lenni, azt mondta, hogy idióta vagyok. Ugyanolyan hangsúllyal mondta, ahogyan ma a Tisztogató.
- Mennünk kell! – erősködik a mentős.
- Rendben. Egy kérdést még. Tudja, hogy hol lakik ez az Everbest?
A lány nemet int a fejével. Splinter csalódottan bólint. A mentősök visszateszik a síró nőre az oxigénmaszkot és beteszik a mentőkocsiba. A nyomozó telefont ragad.
- Kocka! Kell egy cím. Ross Everbest. E-V-E-R-B-E-S-T…igen, csak ennyi. Szerintem van már priusza. Nézd meg, hátha volt már elmegyógyintézetben. - a nyomozó vár. Közben elindul vissza a kocsijához és int a többieknek is, hogy kövessék. Mire odaérnek, újból beszélni kezd.
- Igen, itt vagyok…értem…értem…szuper vagy, Kocka. Kösz. – ezzel leteszi a telefont.
- Megvan a cím. Induljunk is.
Ezzel be is száll a vezetőülésbe. Edwardson az anyósülésre ül.
Harlembe megyünk. Ne tekerje le senki az ablakokat.
//még reagáljátok le ide az eseményeket, aztán itt folytatjuk: Brown lakópark//

_________________
A padláson nincs semmi félelmetes.
Mesélő
Reneszánsz: David A. Cid Xavier - mutáns tanár, Charles Xavier - vendég tudat David elméjében
Outsiders: David A. Cid "Sav" - bárvezető és problémamegoldó
Mesélő: James Splinter / Emma Frost
avatar
Sav
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 123
Hozzászólások régi : 439
Korábbi szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Aktuális szint/kredit : 7.szint - 16 kredit
Join date : 2011. Aug. 05.
Tartózkodási hely : A Valóság Határa

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 27 Jan. 2012, 12:10

Hobogárra néztem és megráztam a fejemet, nem értettem ehhez.
- Nem tudom, én… én képzőművészetire jártam annak idején… mielőtt a világom nem dőlt romokba, elsős voltam…– hebegtem. – Nem értek a fizikához.
Kétségbeesetten néztem fel, amikor kiderült, hogy a SHIELD és a Bosszú Angyalok nem jönnek, de ők voltak az egyetlenek, akik megértik, hogy milyen nagy gond van itt… én pedig csak bennük bízhattam, mert ők tudják, hogy ki vagyok. Tétován az tigrisemet szorongatva teljesen véres ruhában követtem a nyomozót, nem mentem oda a mentőautóhoz, csak jó pár lépés távolságban álltam meg tőle. Még mindig reszketve álltam ott és félve néztem körbe-körbe, nem tűnhettem többnek egy kamasznál, mert lényegében még tényleg az voltam. Még csak húsz éves sem, és több szörnyűséget láttam, mint mások. Haza akartam menni, vagy olyanokhoz, akik ismernek, nem egyedül lenni idekint a nagyvilágban. Csak arra néztem fel, hogy megvan, hogy hova kell menni. Nem engedték volna, hogy itt maradjak, olyan szerencsém nem lett volna. Nehezen tudtam csak a lábaimat emelni, egyeiket a másik után, mintha még soha sem jártam volna. Meg-meg tántorogtam a remegés miatt, nem akaródzott a kocsiba beülni, megremegtem, ezúttal a hidegtől, ahogyan a szél a véres ruhát fújta. Reszkető kézzel csak harmadikra sikerült a kocsi ajtaját kinyitni, végül szótlanul ültem be és amennyire tudtam Hobogártól kicsire összehúzva feküdtem le a hátsó ülésre, hogy még csak ki se lássak, miközben próbáltam a könnyeimet is letörölni az arcomról.

//Folytatás: Brown lakópark//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 29 Jan. 2012, 12:54

Nofene, merénylet Washington ellen, ez aztán az időzítés. Igen, ez okozhatja, hogy a bűnözők felélénkülnek, kihasználják a zűrzavart. Megkínálom egy szál cigarettával Splinter urat, mikor látom, hogy idegeskedik, és keresgél valamit magánál, ismerem ezt az érzést, sokan dohányoznak a stressz miatt, és végülis neki elég stresszes a munkája. Jómagam csupán kedvtelésből gyújtok rá, és főleg hidegben, olyankor több a füstje, szeretem, ahogy gomolyog.
Amikor megjön a hír, hogy az egyik túsz magánál van, odasétálok hozzá a nyomozóval együtt.
-Igazán szívesen tettem hölgyem, csak tegye meg, hogy meggyógyul - mosolygok rá vissza biztatóan.
Aztán végighallgatom, és kiderül egy elég érdekes részlet. Szóval van egy nevünk. A nyomozó ezután a címet is lekérdezi.
-Kétlem, hogy Ross hazamenne, rengeteg fegyver van nála, és jó pár embere is vele van még. De talán a lakásán találhatunk fogódzókat, nyomokat, hogy hova mehetett. Talán egy bérleti szerződés, egy számla a helyről, ahol meghúzza most magát, vagy valami jegyzet - gondolkodom hangosan, és közben beülök az autóba. Láthatóan Serena nagyon ideges, nem is csodálom.
-Próbálj megnyugodni, aranyom, hamar pontot teszünk ennek az ügynek a végére, és addigra egészen biztos, hogy a SHIELD is fel tud szabadítani még pár embert, akivel együtt megoldjuk a multiverzum kérdését is. Kérsz egy kis csokit? - Egy Mars szeletet veszek elő az egyik zsebemből, kicsit össze van nyomódva, de sok benne a cukor, és felélénkít, ami most jól jönne a lánynak. - Edd csak meg, segít.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2649
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Cyrus Douglass on Hétf. 06 Feb. 2012, 22:31

Edwardson közölte a helyzetet a többiekkel. Nem örült, hogy ekkora káosz uralkodik a világban. Ha a S.H.I.E.L.D. teljes készültségben van, és minden ügynök terepen van, akkor számítaniuk kell arra, hogy teljesen magukra maradtak. Az ügynök Splinter felé fordult.
- Nyomozó. Kérem mozgósítsa a legjobb munkatársait. Szükségünk lesz a segítségükre. Ha esetleg van mutáns képességgel rendelkező közöttük, azzal beszélni szeretnék - mondta az ügynök, majd beszállt a kocsiba, becsatolta magát, és várta, hogy megérkezzenek a megadott címre.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Morsus on Pént. 17 Feb. 2012, 16:14

Az autó megindul amikor a föld megremeg és a házak között egy ember fut végig. A könnyezve menekülő alakot hirtelen egy lángcsóva semmivé választja.
- Multiverzális veszély 174: kiiktatva.
Mondja egy gép hangon egy hatalmas vértes alak.

A vértes a kocsira néz.
- Multiverzális veszély 175: Serena Davidson, felismerve.
Mondja az óriás és megindul a kocsi felé.


/Sav 3 hete eltűnt a kalandot átveszem és gyorsítva lezárom. bocsi, ha nem olyan lesz, mint amit vártatok./

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 17 Feb. 2012, 16:34

//Megint E/3, mert ennyi szenvedés E/1-ben már nehéz.//

A lány továbbra is remegve, reszketve nézett Hobogárra, majd elvette a csokit tőle, de a gyomra az idegességtől annyira görcsölt és olyan volt, mint egy összeszorított ököl, hogy még csak egyetlen falatot sem volt képes enni belőle. Felsikoltott és a csoki is kiesett a kezéből, amikor a föld megremegett. Belekapaszkodott Hobogárba és rettegve nézett ki az ablakon, látta, hogy egy alak elfut odakint, majd egy sugár megölte. A körmei belevájtak a férfi karjába, ahogyan megszorított azt félelmében, félve nézett fel arra a valamire, ami megölte őt. Ezek szerint lehet, hogy ő volt az, akit kerestek és el sem jutott addig, amíg menni akartak. A lány pillanatnyi megkönnyebbülése azonban szertefoszlott, ahogyan a robot a kocsi felé fordult és az ő nevét mondta. Univerzális veszély? De… de ő… a multiverzum vigyázója és a gyógyítója volt, nem pedig egy veszély, amit… Felismerve? Néhány pillanatig még a döbbenettől és a sokktól csak maga elé nézett, majd nagyon-nagyon lassan eljutott a tudatáig, hogy mit is jelent. A lány már látta a következő történéseket a lelki szemei előtt, ahogyan az a következő mondattal közli. „Multiverzális veszély 175: Serena Davidson, megsemmisítés.” Ez az utolsó gondolat a mai napra teljesen kikészült fiatal lánynak bőven sok volt, ahogyan a gondolat átsuhant a fején, a sokktól és a megviseltségtől elvesztette az eszméletét és ájultan rogyott Hobogárra.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 20 Feb. 2012, 13:59

Ahogy a remegés és a látványos kivégzés végbemegy, csak hüledezni van időm, egy ideig rácsodálkozok a dologra, de hamar feltűnik, hogy a termetes robotszerű alak most minket, egész pontosan Serenat vette célba. Ez persze egy cseppet sem összeegyeztethető azon álláspontommal, hogy Serena meg akarja menteni a multiverzumot, és mint ilyen személy, védelmet érdemel. Így aztán rögtön kiáltok a sofőrre, hogy álljon meg, én pedig azonnal elkezdek átalakulni, az autó tetejét nyitom fel kialakuló csápjaimmal, és miután feltépem a gépkocsi vázát, kiröppenek a járműből. Természetesen nem csak úgy egymagamban, magammal viszem Serenat is, és úgy fogom magamhoz, hogy testemmel védjem a gép esetleges támadásától. Igyekszem pillanatok alatt minél magasabbra repülni, nem tudom, hogy képes-e repülni a robot is, de egyelőre ez tűnik jó megoldásnak. Az ég felé török, aztán valamilyen felhőkarcoló felé igyekszem venni az irányt, hogy minél messzebb kerülhessek a robottól, és biztonságos helyen letehessem Serenat. Valaki közben most már igazán riaszthatná a hivatásosokat.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2649
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Cyrus Douglass on Kedd 21 Feb. 2012, 19:28

Edwardson ügynök beült a kocsiba, és éppen indultak amikor a föld megremegett. Majd egy ember jelent meg nem messze, és mögötte egy robot. Miután a férfit egy tűzcsóva a semmivel teszi egyenlővé az ügynök egy pillanatra ledöbben. A robot szavait hallva hátranéz Serenara, és tekintetében aggodalom ül. Hobogár rögtön akcióba lépett, és a kocsi tetejét feltépve próbálta elmenekíteni Serenat. Miközben az ügynök kiszállt a kocsiból Splinterhez szólt.
- Azonnal hívja a S.H.I.E.L.D.-et és mondja meg nekik, hogy nem érdekel milyen krízishelyzet van. Olyan nincs, hogy nem ér rá egy osztag. Szükségünk van a segítségre vagy itt mindenki meghal - mondta az ügynök, majd az egyik villanypózna földeléséhez ment, és rátette a kezét.
Minden erejével koncentrált. Majd egy elektromos szikrával megpróbált kapcsolatot teremteni az elektromos vezetékkel, és energiát szívni magába, amit ha már elégnek érzett, azonnal a robot felé lőtte, folyamatos sugárnyalábként. Ameddig csak tudta fent próbálta tartani a kapcsolatot, és folyamatosan a robotba vezetni az elektromosságot.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Morsus on Kedd 21 Feb. 2012, 21:55

A fészek felkapta a lányt és elrepült vele amikor Edwardson rálőtt a gépre. Azt eltalálta így annak a lángjai félre mentek pont elkerülve a rovarembert.
- Erősítés érkezik.
Kapja a választ a férfi és mikor felpillant látja, hogy a füstből a gép sértetlenül sétál ki azonnal tüzelve felé. Ha elugrik akkor pont látja a levegőben száguldva érkező vörös csíkot.
Serena nagy robajra lesz figyelmes és ő meg Hobogár azt veszik észre, hogy a föld egy hatalmas lyukat kapott, amiben a támadójuk fekszik és felette egy bosszú angyal, Vízió.
- Kérem adja meg magát, különben kénytelen következő esetben valódi offenzitivítással fellépni.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 22 Feb. 2012, 11:03

A nyomozó és az ügynök hátramaradnak, egyikük pedig sikeresen megzavarja a robotot, így van időm Serenával biztonságos távolságba érni. Végül azonban, mielőtt igazán messze kellett volna mennem, megjelenik valaki, akire már nagyon szükség volt.
Vízió a robot mellett áll, és látszólag győzedelmesen, de kétlem, hogy a robotban különösebb kárt tett volna, az előző sugárnyaláb sem okozott gondot, és ha jobban belegondolunk, ez a gép igencsak komoly céllal lett létrehozva, valószínűleg kiváló a tűrőképessége.
Lerakom biztonságos távolságban, nagyjából száz méterre a lányt, egy kapualjat, vagy hasonló, fedezékben.
-Jobb, ha nem mész közel a harchoz, úgy látom, itt nagy összecsapás lesz.
Ezzel felröppenek, és megyek segíteni Víziónak. Ha a robot feltápászkodna, és nem adná meg magát, akkor rögtön igyekszem megtámadni felülről, hátulról. Azt kétlem, hogy a mérgem hatásos lenne ellene, de megfigyeléseim szerint a csápjaimmal hatalmas erőt tudok kifejteni, így ezekkel igyekszem csapást mérni rá a fejénél.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2649
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 22 Feb. 2012, 11:40

Serena először csak a hangot hallotta meg, erre riadt fel. A feje fájt és homályosan látott, nagyon rémesen érezte magát. A világ kissé lassú volt, mindent olyan lassan tudott felfogni, mint általában az eszméletvesztés után mindenki. Lassan sikerült felfognia, hogy valaki fogja, felnézett és Hobogarat látta meg, ahogyan körbenézett, hogy merre lehet, akkor tűnt fel, neki, hogy éppen a levegőben vannak. Még egyszer felsikoltott, soha sem szerette a magasságot, világéletében tériszonya volt és ezen a hónapokkal korábbi repülés sem segített, amikor az a Tao végigrepülte vele fél Amerikát, nehogy Marvel utolérje őket. Sűrűn kezdte kapkodni a levegőt és csapdosni, önkéntelenül, hogy a földre akar érni, végül próbált belekapaszkodni Hobogárba, az nem jutott el a tudatáig, hogy Vízió megérkezett, a magasságtól és a félelemtől újra elvesztette az eszméletét és valószínű. Hogy ez menti meg attól, hogy kiessen a férfi karjaiból és lezuhanjon, így már azt sem fogja fel, ha Hobogár eljut addig, hogy letegye a földre.

//Folytatás: Keleti parti katonai bázis - AoA realitás//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Cyrus Douglass on Pént. 24 Feb. 2012, 14:47

Bobby Carl Edwardson ügynök erejét összeszedve átvezette magán az elektromosságot, és belelőtt a robotba. A gépmonstrum mellé lőtt, és mikor újra láthatóvá vált, akkor az ügynök, megdöbbent. Sajnos ideje nem volt gondolkozni, mert a gép rálőtt. Gyorsan félre ugrott a tűzcsóva elől. Repülés közben felnézett a levegőbe, és látta ahogy egy vörös csíkot húzva Vízió érkezik meg, és támadja meg a robotot. Alig néhány pillanattal a bosszúangyal megjelenése előtt jelezték, hogy jön a segítség.
~ Hogy én mennyire utálom az ilyen pusztítsunk mindent, de legyen meg a küldetés programú robotokat. Jó a multiverzum érdekei fontosabbak, mint az egyéné, de akkor is. Inkább intéznék el személyesen, mint egy ilyen nagyra nőt konzervdobozzal ~ mérgelődött magában Bobby.
Mikor Vízió a földbe döntötte a lényt, Edwardson felállt, és az android felé fordult.
- Valószínűleg nem fog megállni, amíg be nem végzi a feladatát. Minél előbb ki kell iktatnunk, ha nem adja meg magát - mondta az ügynök.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Morsus on Pént. 24 Feb. 2012, 21:11

A gép karját emelve rá lő vízióra, akin átrepül a lövés. Keze megragadja az ágyút és szorításával összegyűri, mint egy papírdarabot.
- Rendben, majd vigyázok rá.
Mondja Vízió rideg hangján Bobby figyelmeztetésére.
- Angyalok Béta szintű veszély. Kérek további segítséget.
Jelenti be kicsit furcsán torz hanggal a gép. Letépi az ellensége karját és meglátta, hogy ez nem egy robot, ez egy páncélos. A szakadt fém alatt egy ember kéznyúl felé. Pietro érkezett meg azonnal.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 24 Feb. 2012, 21:50

//Előzmény: SHIELD főépület//

Pietro érkezett meg rohanva ő még Víziót követte, amikor megjött a hír, a szokásos zöldes csíkot húzta maga után, ahogyan végigfutott New York utcáin a Pokol konyhájáig a SHIELD negyedtől. Egy pillanatra megállt, amikor megérkezett és meglátta a földön levő eszmétlen lányt. Már tudta, hogy ebből nyakazás lesz, fejek fognak porba hullni, ha ez a Főnök fülébe fut. Serena-t megismerte, újra hárman voltak ebben a realitásban, és már az utolsó alkalommal sem volt jó vége, amikor ez a lány felbukkant. Akkor konkrétan csak Marvel jött utána, és Higanyszálat meg is ölte, ő pedig még emlékezett is erre. A pillanatnyi megállás után már futott is tovább Víziónak segíteni. Ekkor látta meg, hogy a páncél alatt emberi kéz volt. Elkezdett körbe-körbe futni az alak körül és így letépni róla végig körben a páncélt, hogy megkönnyítse Vízió munkáját.
- Nem tudom, hogy miért nem hívtak minket korábban, a realitásutazó Serena itt van, hátrébb – mondta a futás közben Víziónak. – Miért késtek eddig az erősítés hívásával? – ezt a kérdést már Hobogár a rendőr és az ügynök irányába tette fel anélkül, hogy rájuk nézett volna.
Miközben próbálja tépkedni lefelé a páncélt az alakról figyel is rá a biztonság kedvéért, és ha az támadni készülne, bármilyen módon, akkor kitérésre koncentrál.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13925
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Cyrus Douglass on Pént. 24 Feb. 2012, 23:18

Vízió szavai a szokásos modorúak voltak. A gép mikor rálőtt a lövés átrepült az androidon, ő pedig összezúzta az ágyút. A páncél alól egy emberi kéz tűnt elő. Hirtelen Pietro érkezett meg és nagy sebességgel elkezdte letépni a páncélt a támadóról. A férfi kérdésére Edwardson azonnal válaszolt.
- Hívtam már egyszer a S.H.I.E.L.D.-et, de valami furcsa oknál fogva, automatikus parancsot kaptunk a küldetés folytatására. Nem küldtek segítséget, mert elvileg minden osztag kint volt, amelyre már alapból nagyon kicsi az esély. Serena jelenlétét, és a Multiverzum veszélyben létét is jelentettem, de semmi reakciót nem kaptam rá, eddig. Nem tudom mi folyik a központban, és a világon, de jó lenne, ha kiderülne kinek a hibájából nem kaptunk egy ilyen súlyos helyzetben segítséget. Az biztos, hogy a Tisztogató halott, és Serena lenne a következő célpontja a támadónak - mondta az ügynök, hangja és tekintete higgadt, és tiszteletet mutató volt, de lehetett tudni, hogy nagyon nem tetszik neki ami az elmúlt néhány órában történt.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 29 Feb. 2012, 19:23

Vízió meglehetősen hatékonyan bánik el az ellenséggel, persze számomra is kevesebb gondot okoznak, ha ennyi különféle különleges képességgel lenél felruházva. Mégis élvezem létezésem ezen formáját, hisz Vízió robot, bármennyire is intelligens, hiányzik belőle egy olyan tulajdonság, mely széppé teszi életünket. Na de most nincs erre idő.
Ahogy letép egy kart, kiderül, hogy ez a robot, igazából ember, és még Pietro is hamar ideér, így már hamar semmi páncél nem marad szerencsétlen férfin. Felülről támadva, mikor Pietro épp nem bántja már szegény embert, igyekszem megszúrni valahol a szabaddá vált testfelületén a férfit, hogy elkábítsam, így elfoghassuk, és beszélhessünk nyugodtan.
-Valóban, már korábban is hívtunk segítséget - erősítem meg az ügynök jelentését a támadás után odébb röppenve.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2649
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Morsus on Szer. 29 Feb. 2012, 19:47

Vízió elkapja a fészek fullánkját szúrás előtt.
- Várjon.
Mondja és közben Pietro minden darab vértet leszed a férfiról. A fekete alak a vért alatt őrül tekintettel nézi Serenát.
- Marvel meghalt, de ha a multiverzum őrzői és lehetséges őrzőit megölöm... a világok újra összeomolhatnak!
Betegesen kezd nevetni nyálát felköpve akaratlanul.
- Iiigen... a multiverzum összeomlik! Újra!
Magyarázza miközben Pietro egy érdekes kockát talál, amiből halvány zöldes fények jönnek ki.


_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Márc. 2012, 10:03

Pietro furcsa tekintettel nézett a feladata közben a fészekre és az ügynökre. Elképzelhetetlennek találta, hogyha beszóltak, hogy multiverzumos gond van, akkor ne értesítették volna őket már korábban. Soha sem hagyták volna, hogy eddig elfajuljon a helyzet. Hacsak valaki szándékosan nem adta tovább. De most már mindegy, megérkeztek és a többiek is jönnek. Miután már egyetlen vért sem volt a fickón Higanyszál is megállt. Az őrült fickóra nézett, majd hátra a lányra. Szóval újra a mutliverzumot akarják összeomlasztani, egyszer nem volt elég… de bőven a saját részéről. Még mindig túlságosan is közel volt a lány, mert ki tudja, hogy mire képes ez az alak, majd a szeme megakadt valamin. Közelebb lépett hozzá, egy kocka.
- Vigyék ki innen a lány, most! A SHIELD-hez! – mondta.
Néhány lépést a biztonság kedvéért hátrált a zöldes fényt árasztó kockától. Ki tudja, hogy nem-e robban fel a következő pillanatban.
- Vízió! – szólt az androidra. – Elemzést kérek, arra! – mutatott a tárgyra.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13925
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Cyrus Douglass on Csüt. 01 Márc. 2012, 16:03

Edwardson figyelmesen követte az eseményeket. Pietro segítségével az emberről teljes mértékben lekerült a páncél. Hobo éppen megszúrni akarta, de Vízió megállította. Hamarosan a férfi elmondta, hogy miért jött, és mik a tervei. Mikor a multiverzum összeomlását emlegette Bobby elszörnyedt.
~ Remek már csak ez hiányzik ~ morogta.
Közben Higanyszál egy zöld kockát talált, és utasította a többieket, hogy vigyék innen Serena-t.
- Hobo. Ön tudja a leggyorsabban eljuttatni a S.H.I.E.L.D.-hez Serena-t. Induljon, kérem, amíg még lehet - mondta, majd Splinter felé fordult.
- Jobb lesz, ha az embereit biztonságos távolságba küldi - mondta, majd a kockát figyelte, és várta Vízió elemzését.
- Javaslom a foglyot kábítsuk el és vigyük a Raft-ra. Ott nagyobb biztonsággal tudnánk folytatni a kihallgatását. Egyetlen elektromos nyalábbal kiüthetem jó időre. Így nem okozhat gondot, amíg bevisszük. Mi a helyzet a kockával - tett javaslatot, majd érdeklődött, miközben ő is hátrébb lépett egy kicsivel.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
avatar
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 03 Márc. 2012, 15:45

Meglepődöm, mikor Vízió megállít, egyrészt azon, hogy miért teszi,másrészt azon, hogy milyen gyors.
A férfi még elmondja roppant fontos üzenetét a világ összeomlásáról, amit már egyértelműen nem fog tudni véghezvinni, aztán megtaláljuk a... Azt hiszem, ez lehet a működtetője a páncélnak. Vagy talán ez okozta a férfi őrületét, akárhogy is, veszélyes, ezért inkább nem nyúlok hozzá.
Pietro nyomatékos parancsára bólintok, aztán az ügynöknek is.
-Rendben, elviszem a SHIELD-hez, remélem, hogy útközben semmi nem fog ránk támadni. Ott találkozunk!
Ezzel felröppennek, és visszamegyek Serenahoz, remélem, még ott van, ahol hagytam, mert nem lenne könnyű megkeresni ebben a káoszban, ami most itt van. Ha megtalálom, akkor csápjaimmal felkarolom, erősen tartom, de nem roppantom össze, és teljes sebességgel elindulok a SHIELD főhadiszálláshoz, hogy mielőbb biztonságban tudhassam Serenat, aki a jelek szerint még a szokásosnál is fontosabb a számunkra. Ha esetleg magához tért, vagy az út alatt ébred fel, tájékoztatom az úti célról, és arról, hogy mi történt a harc során.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2649
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Morsus on Hétf. 05 Márc. 2012, 23:22

Előzmény 1: Ko-rel szobája
Kane remegve öleli meg a szerelmét.
- Nem tudják hol van, de Logan már kint van és Miller elindult. Nem foglak megállítani, de azt akarom, hogy veled mehessek. Megtaláljuk Zam és haza hozzuk. A x-diákokat már vissza hozták és a terep tiszta. nem tudom ki vitte el, de megfizet. Már szóltam az X-eknek, Zack és Hannah már kutatják, ahogy csak tudják. Megtaláljuk.


Vízió megfogja a férfi nyakát, aki őrültként kacag és magyaráz. Egy pontom megnyomva az alak eszméletét veszti. Az android Hobora néz amikor elviszi a nőt.
- Használja az északi utat, a légtér arra jelenleg tiszta.
A gép ezek után a dobozra néz.
- Személyes adatbázis: nincs találat. SHIELD adatbázis: nincs találat. ARMOR adatbázis: egy találat. Név: Szellemdoboz. Multiverzális kulcs, amivel lehetséges a realitások közti utazás. A kocka megfelelő forgatása beállítása képes különböző világokba kaput nyitni. Az ARMORnak vannak adatai róla, de évek óta nincs a tulajdonukban egy sem. A doboz jelenleg ártalmatlan.
Az android ezek után megtorpan.
- Higanyszál kérlek vidd a bázisra a foglyot. Szeizmikus rengéseket érzékelek, van itt valami más is.
Ha a mutáns parancsa szerint tesz a robot hátrébb inti a shield ügynököt.
- Vigyázzon.
A föld megremeg már érezhetően és kiemelkedik egy tíz méter magas kék őrszem robot emelkedik ki.
- Angyalok gyülekező.
Szól a gép torzult hangon, ahogy minden sávon felszólítja az angyalokat.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 06 Márc. 2012, 12:33

Pietro a tarkóját vakarva nézett az androidra, amíg a választ várta.
- Te Vízió, az ügynök mióta hiszi azt, hogy ő a főnök? – sandított Edwardson irányába. – Se nem szőke… se nem kék és nem is nő.
Utalt arra, hogy Rogers és Miller is szőkék és Ko-Rel meg kék bőrű. A kérdésére legalább volt válasz, hogy mi is a doboz, de nem a SHIELD-nél találta meg és nem is a saját adatbázisában, hanem az ARMOR-nál. Oké, legalább megvolt, hogy mi is a kocka. Arra csak bólintott, hogy visszavigye a férfit, akit már fel is nyalábolt és a vállára tette. A kockát is felkapta, majd amilyen gyorsan csak képes volt rohant el a főépület felé. Ott még el is küldette az alakot a Raft-ra, a kockát is leadta, majd rohant vissza, útközben kapta meg Vízió üzenetét, majd mire visszaért az őrszem már látszott.
- Oké, ezeket utálom – nézett fel a hatalmas őrszemre.
Már nézett is gyorsan körbe, hogy merre talál valami vastagabb láncot, vagy bármit, amivel az őrszem lábait össze lehetne kötni, vagy akadályt lehetne vele emelni, hogy a monstrum orra bukjon benne.


//Előzmény: SHIELD főépület//

Wanda is megkapta az üzenetet és hamarosan meg is érkezett Einar-ral együtt a park közelébe, ahol már meg is látta az őrszemet. Látta az ikertestvérét, Víziót és egy ügynököt, aki határozottan nem tartozott az Angyalok közé.
- Menjen innen, maga ehhez alulképzett – nézett az ügynökre. – Einar küld vissza! Főnök, Logan és a két Nova nem jönnek, a gyermeket keresik még mindig.
Az őrszemre nézett, a legjobb tudomása szerint nem ilyen volt, ami annak idején Vadföldet támadta, amikor a Testvériségnek is vége lett. Ez valami más volt, nagyon régen nem látott ilyeneket már, az AIM ideje óta.
- Vízió, le tudod állítani? – kérdezte. – Mire képes ez a megszokottakon kívül?
Nem ártott volna tudni, egyelőre megvárja az android válaszát, de ha nem képes rá és az őrszem már támadna is rájuk, akkor a képességéhez folyamodik, hogy az őrszem támadása őket ne találja el, hanem kerülje ki őket.


//Előzmény: SHIELD főépület//

Hosszú napok, nem elég, hogy kiderült egy másik világban van egy fiam s egy leányom, de még egy rajtuk felül is egy másik világból érkezett egy másik leány, ki a feleségem gyermeke, Zacharias fiától. Szükségem lett volna néhány nap pihenésre mindezek után, hogy elfogadhassam s felfoghassam, de nem volt időm rá s arra sem, hogy hazatérjek a gyermekeimhez, mert az üzenet megérkezett. Skarlát Boszorkánnyal érkeztem meg a villámok után.
- Már megint egy? – kérdeztem a fémszörnyet nézve reménytelenül.
Mintha korábban nem lett volna elég, hogy ilyesmivel harcoljunk. A hölgyre néztem s rámosolyogtam.
- Miként csak szeretnéd – feleltem. – A hölgynek igaza van, a te érdekedben teszem.
Megpörgettem a pörölyt s a végén egy villámnak kellett belecsapnia az ügynökbe s a teleportálás után a bázison a negyedben kellett megjelennie. Ha ez sikerült a levegőbe emelkedem s újra megpörgetem a pörölyt, majd azzal együtt teljes erőből szállok neki a fémszörny mellkasának.Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

Passzív mágia: Asztrálpajzs, Mentálpajzs (Amora révén mindkettő)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13925
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Europe park

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.