S.H.I.E.L.D. főépülete

3 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 08 Nov. 2011, 16:01

A hercegnőre néztem, nem tudtam, hogy mennyire buktatná le magát, de Krang kellően elégséges lesz ahhoz, hogy mindezt megtegye. Csupán egy kis felidézés volt, hogy kik is vannak ott, ahogyan Vízió felsorolta őket. Úgy véltem, hogy most jött el tényleg az ideje annak, hogy segítsek.
- Vízió, sorolom tovább, hogy kik vannak ott, kérlek az adataikat ugyanígy tedd ki. Matsumoto, Vészmanó, Leon Cinnamon, Obidah Whateley, Jefferson Rogers aka Háború, Selach, egy Fornesh nevezetű alak, a Kéz egyik legújabb ügynöke, Zémó báró.
Ó, igen és Thorhalla. Nem árt tudni, hogy ott van, bár ami a háttérben készül, amiatt nem biztos, hogy ellenségnek kellett volna felsorolni. Egyelőre ennyi jutott hirtelen eszembe, reméltem, hogy már ezek így hirtelen elég segítséget fognak nyújtani ahhoz, hogy kiismerjük, hogy kik vannak ellenünk.
- Balhazar Morsus, Vörös néven ismert abban a realitásban és igen a találgatás nem igaz. Nem mutáns, hanem ember, mágikus erőkkel bír. Fájdalom testvére.
Több róla nem jutott eszembe, azonban a másik kettőt ismertem, az elsőre mutattam.
- A két ismeretlen, ő Cloud, Kardmester. Kiváló harcművész, mutáns ruganyos, mint pókember, és semmivel sem lehet befolyásolni mentálisan és asztrálisan. A másik Rovar… ő mentett meg annak idején a cirkuszból. Vízió, ő Gabriel Tyler, az ő aktáját töltsd be hozzá.
A szavai még mindig ott voltak a fejemben. ”Mondták már önnek, ha ijedt a szemei olyanok, mint Aayla Secura-nak?” Hogy is feledhettem volna ezt el valaha is.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 08 Nov. 2011, 16:04

Vízió még megvárta, amíg mindenki megérkezett, vagyis leginkább a főnökre várt, de legalább megkapták a kellő információt. Ko odalépett a belépő Kane mellé, igazából már rá sem szólt a férfira, hogy valószínűleg megint nem a Nova páncélban érkezett. Esélytelen volt, hogy rávegye erre Kane-t. Legalább annyira, minthogy a férfit ellássa orvosként, ha véletlenül megsérült. Serena-ra nézett, amikor a nő még sorolni kezdte a többi személyt, akik ott voltak. túl sokan voltak.
- Vízió, kérlek, vázold fel a Fehér Ház holoképét és mutass meg minden lehetséges ismert és titkos bejáratot az épületbe – mondta. – Nem hiszem, hogy ezúttal teleportálással képesek leszünk bejutni, így más lehetőség kell.
És itt nem csak a mágiát, de a technológiai teleportálást is értette ezúttal.


Mostanra apa már biztosan megtette a bejelenést a népünk felé, hogy megszülettem és Krang ellen megy. Így most már csak percek kérdése, hogy ő is megérkezzen ide. Krang és Selach. Egyelőre emésztettem, hogy ki mire is képes és próbáltam gyengepontot találni rajtuk. Talán Lord Gorgont kellett volna hívni, hogy rájuk omlassza az épületet, bár a szárazföldiek ezt nem biztos, hogy különösebben értékelték volna. A bátyám mostohanyira néztem, ő valamit elhallgatott, jobban tudta, hogy mi fog itt történni, mint én magam. Emiatt az esemény miatt nem féltem különösebben, a nnépemet sokkal jobban féltettem, akik otthon voltak.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1261
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 08 Nov. 2011, 16:09

Jon figyelt arra is, hogy mi is történik a teremben és, hogy Thorhalla mibe is avatja be őket. lassan mindenki megérkezett, sőt még olyan is érkezett, akit nem látott ő sem szívesen ezen a helyen. Nyugtázta azt, hogy kiket mondtak még érkezetteknek, de egyelőre több információt nem, sem tervet sem, még nem végeztek az asgardi nővel.
- Ez mit keres itt?! – kérdezte Einar dühösen, mikor Patriot szólt.
- Nem tudom, nyugalom, mi történt? – kérdezte.
- Meg akarta ölni Zacharias-t. Halla meg megvédeni Zack-et, úgy, hogy elintézi végre őt. Nos a mestered nem kért belőle s…
- Nehogy azt mer nekem mondani, hogy összevesztek olyan mértékben!
- Mindkettő megesküdött, hogy megnehezítik a másik életét s megölik a másikat, ha úgy adódik – felelte a férfi komoran.

Asztrálsík:
Gúnyosan kacagtam fel Grimm és Robertson szavain.
- Drágáim, itt csak ketten nem látjátok, hogy nincs más lehetőségetek, mintsem belemenni abba, mit ajánlok – mosolyogtam. – Fájdalom ebben a pillanatban is épp azon töri a fejét, hogy bevárja-e a SHIELD-et, vagy már most megöljön titeket ott, hol épp vagytok, így még a futás is hasznos lehet…
Már éppen válaszoltam volna következő kérdésre, mit King tett fel, de Jonathan megelőzött.
- Hogy Einar miért nincs itt, arra had én válaszoljak Mr. King – nézett egykori főnöke felé Jon. – Mert akkor az első parancsa az lenne, hogy azonnal távozzon, hogy ne sodorja a saját életét veszélybe, mert gyerekei és kötelezettségei vannak. Márpedig azzal, hogy itt van, Thorhalla mindent kockára tett, a családját, az életét, befolyását és hatalmát.
- Jól látod drágám – doromboltam. – Sosem hoztam szégyent arra, hogy beengedtetek a SHIELD falai közé. S már ismerhetne Mr. King, én szeretek megküzdeni azért, mit akarok s nem kényelmesedem el annyira, hogy a kezembe kapjam egy kívánság alapján. abban mi lenne az izgalom? S ha mindent megkapnék, mire vágyom, igen hamar unatkozni kezdenék. S különben is, az egyetlen igaz vágyamat nem tudná teljesíteni. Nem hozná vissza az atyámat, hogy méltó mód végezhessem vele.
- Érted ez alatt, hogy lassan és módszeresen kivégeznéd.
- Megérdemelné – feleltem unottan. – Szóval a tervem, még nincs igazából, ti vagytok a hadvezérek s stratégák. Úgy gondoltam, hogy rátok bízom a részleteket, hogy meddig maradjak odabent s mikor buktassam le magam, s keltsek odabent közöttük káoszt. Mikor megérkeztek s harcolni kezdtek a megfelelő pillanatban a jeletekre fordulnék ellenük s döfném hátba őket. Méltó lenne a nevemhez. Addig elhitetném, hogy az ő oldalukon állok. Ha ez megfelel mindenkinek – néztem végig rajtuk.
Bólintottam Rogers szavaira.
- Tudom, de jobb esélyetek, esélyünk nincs, elég sokan vannak. A legtöbb szánalmas kis féreg, kikbe a lábamat nem törölném. Biztosra veszem, hogy ezeket küldik előre, had hulljanak. Kik lényegesek s nem mutatkoztak a hírekben s felismerem őket. Matsumoto, Vészmanó, az Akkaba klán egy másik tagja, egy Atlantiszi férfi, még nem láttam korábban, még több Kéz ügynök. Zémó Báró. Atyám régi pajtása, úgy sejtem a Hydra minden feje megjelent ma, s van egy asgardi is, bár még nem tudom kicsoda. Ha a többieket megtudom, hogy kik s mire képesek szólok.
S most érkezett el a lényegi pont. Gúnyosan mosolyodtam el.
- S hogy mit kérek? – kérdeztem. – Igazán nem sok az a segítségemért. Csupán biztosítékot, hogy nem vádoltok meg később azzal, hogy a „gonoszok” oldalán álltam. Nem származik hátrányom belőle, hogy segítek nektek, nem száműztök érte Midgardról, nem támadtok rám s nem zártok börtönbe. S még egy apróság. Védelmet akarok! A Hydra ellen, mind tudjuk, hogy meg akarnak ölni s azt is, hogy miért. Atyám leánya vagyok a szemükben, egy túl veszélyes pont, kinek jobb lenne holtnak lenni. Csupán ennyit kérek, igazán nem nagy ár azért hogy, az életemet teszem kockára értetek drágáim. Nem igaz?


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 08 Nov. 2011, 16:59-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Hazátlan on Kedd 08 Nov. 2011, 16:30

Érkezésem van akit felkavar, de nyugodt lehet mindenki, én még kevésbé akarom ezeket az egyéneket látni, és kapcsolatba keveredni velük mint ők velem. Egy áruló csapat, akiknek az oszlopos tagjai a leghazafiatlan jellemmel bírnak. A nagy asgardi üdvözlését bóknak veszem. Szörnyen sajnálom a történteket, hiszen ostoba voltam, hogy azt gondoltam undorító dolog szükségtelen emberáldozatokat hozni, és mártírként beállítani magunkat. Lehet még bocsánatot is kérek. Höh! Nevetséges! Nem szállok most szócsatába olyannal, aki még csak nem is beszéli helyesen az Amerikai angolt és valami mesevilágból fosták ide. Mindössze nyugodt és érdektelen hangon lököm oda.

-Ezt én is kérdezhetném.

Mondom, utalva arra, hogy New Jerseyt elárulva a Bosszú Angyalok ide, New Yorkba menekültek akkor, mikor a legnagyobb szükség lett volna rájuk. Ezt sosem fogják lemosni magukról ezek az árulók. Az agyam kezd eldurranni, így kénytelen vagyok lenyugtatni magamat. Figyelmemet inkább a robotra fordítom aki informál bennünket. Fájdalom neve nem ismeretlen számomra. Tudom ki ő, és hogy már járt a mi világunkban. Még nem volt hozzá szerencsém, de majd most tömlöcbe rúgom, és megdolgoztatom. A nevek amiket felsorolnak többségük, vagy talán mind ismeretlen nekem. De nem is kell ismernem őket ahhoz, hogy végezzek velük a terrorcselekményük miatt. Az elnök úr halála komoly vesztesék Jerseynek, aminek a kárát ezek a terroristák fogják viselni. A tájékoztatót memorizálom, és megpróbálok én magam is utána kutatni a jelenlegi helyzetnek. A páncélba épített PC-t aktiválom és a Fehér Ház alaprajzát próbálom letölteni, majd holografikusan kivetíteni a társaságnak. Az eszközzel igénybe veszek minden lehetséges forrást, az internettől, a radarokon át egészen a Föld körül keringő objektumokig mindent, annak érdekében, hogy a lehető legrészletesebb képet tudjak alkotni a területről. Alaprajz, csatornarendszer, és minden egyéb ki- és bejárat feltüntetése a cél. Hál' égnek, hogy Centurio páncéljából ki lett szerelve ez az eszköz. Nem áll szándékomban a robottal versenyezni, mind össze több "szem" többet lát elven vagyok. Nem legutolsó sorban pedig emlékeimre is hagyatkozhatok, hisz voltam a Fehér Házban a háború során, mikor a KOBRA feje után vadásztam.

_________________
Karakterek: Tyson Chandler - Hazátlan; Tyson Chandler - Alternatíva;
George Strong - Gabriel; Charles O'neil; Fu-Hang Katemi - Árny

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
avatar
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by William David Robertson on Kedd 08 Nov. 2011, 20:01

Robertson az eseményeket figyelte. Hamarosan megérkezett minden résztvevő. Majd végül Vízió emelkedett ki a padlóból, és miután végigmért mindenkit, elvégezte a szükséges intézkedéseket, majd nekiállt a helyzet ismertetésének. Miután megerősítést nyert, hogy a Fehér Ház ellenséges kézre jutott felhozta Vízió a kertben látható személyeket. Mikor Robertson meglátta a csapat tagjait, összeszorult a gyomra. Nem éppen a legjobb híreket kapták az ott lévőkről. Úgy tűnt, hogy talán egy másik realitásból érkeztek. Vizió elmondta, hogy Fájdalom a 295-ös világból érkezett. Miután Vízió ismertette az összes jelenlévőt, elmondta, hogy ismeretlen energiaburok veszi körül az épületet, amit feltehetőleg Fájdalom generált. Ezek után Serena Davidson is kisegített minket a többi látható alak kilétét illetően.
~ A fenébe. Ennél durvább bandát már nem szedhetett össze ~ gondolta az igazgató, majd Vízióhoz fordult.
- Van valami ötlete, hogy miért nem érzékeltük Fájdalom érkezését? A rendszer elvileg minden apró hibát jelez, ha bármi történik a realitások között. Fájdalom utazását is észlelnünk kellett volna. Feltéve, ha nem fedte le magát. Bár azt nem tudom erre van e egyáltalán lehetőség – nézett kérdőn Vízióra.
Eközben Ko-Rel a Fehér Ház alaprajzát kérte, hogy egy lehetséges bejutási pontot találjanak. De történt egy aggaszóbb dolog. Einar Patriot láttán eléggé haragos lett, mikor Robertson meghallotta, hogy mit akart tenni a férfi, megdöbbent.
- Már csak ez hiányzott – jegyezte meg, de ennyivel be is fejezte a témát.

Asztrál sík:

Ezek után Thorhalla-nak válaszolt.
- Igaza van. Nincs választásunk. Ami a kérését illeti. Szerintem nagyon is korrekt. Én támogatom – mondta ki a véleményét Robertson igazgató.

_________________
Karakterek:
Reneszánsz: William David Robertson/Hulk.
avatar
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 09 Nov. 2011, 11:55

A repülő autó hamar visszahoz minket a központba, bár reméltem, hogy nem üres kézzel kell majd visszatérnünk. Egyelőre hanyagoljuk a szökevényt, Logan valószínűleg jó időre bekergette őket a barlangjukba, és nem fognak egyhamar előmászni.
Itt van viszont ez a riasztás. Támadás Washington ellen, hatalmas összefogás a szuperbűnözők közt, válogatott társaság, és az élükön ez a Fájdalom nevű pasas, aki összehangolja és vezeti őket. Ráadásul olyan könnyedén végez itt mindenkivel, hogy akár most elmondhatnánk: esélytelenek vagyunk. Mégis, valamiféle ellencsapásra készülünk.
-Ha valóban tud teleportálni, mi pedig nem tudunk így hozzáférkőzni, értelmetlen macska-egér játék lenne odamenni hozzá. Egyszerűen továbbáll egy másik ország parlamentjébe az összes emberével együtt, mindig egy lépéssel előttünk. Ráadásul telepata, szóval nem tudjuk észrevétlenül becserkészni. Gondolom az sem segítene, ha porig bombáznánk a Fehér Házat... Na meg az imidzsnek sem tenne jót.

Asztrál sík

Thorhalla valóban nyert helyzetben van, csak rá számíthatunk most, és az is biztos, hogy bármit kér, mindenképp bele kell egyeznünk.
-Valahogy hiányzik a választás lehetősége, de úgyis el kell fogadnunk a feltételeket, nem igaz?
Azon gondolkodom, hogyan fog viszályt szítani. A szuperbűnözők legnagyobb gyengesége általában abban áll, hogy mind ugyanazt akarják: hatalmat. Ezután pedig egymással kezdenek marakodni, hogy kinek legyen több, és elvegyék egymásét. Nincs a világon végtelen hatalom, tehát osztozniuk kell, azt pedig nem szeretik. Persze megváltozik a helyzet, ha jön valaki, és azt mondja, más világokban is lehet hatalmat szerezni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2668
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Morsus on Szer. 09 Nov. 2011, 21:26

Vízió ridegen pillant Einarra.
- Patriotot én rendeltem ide. Miller megbízott, hogy én válogassam össze a speciális eseteknél az angyalokat. Az Alfa Szintű Angyalok a legfőbb osztályzása. A Bosszú Angyalai, az árny Angyalok, a SHIELD vezetősége, az F4 (akikből többen még nem tudtak válaszolni), Patriot, Bárd és Zacharias Morsus, akik úgy szint nem reagáltak. Patriot speciális esett, úgy véltem a politikai nézeteltérések teljesen lényegtelenek a világméretű katasztrófáknál. Patriot, az egyetlen élő vasember osztályú katona a shield és Angyalok történelmében, nem mellesleg a legtöbb ellenségünk nem számítana rá. Ő a "meglepetés", ha megbocsájtják nekem az emberi szlenget.
Az említett páncélos letölti a térképet. Egy pillanattal később Lyron is berepül. Patriot kirakja a helyszínről a képet és a képben a hősök látnak még valamit.... egy ember alakját. Egy férfi boldogan mosolyog rájuk. Slade teleportált be.
- Aludjanak.
Mondja egyszerűen is rajtuk kívül mindenki a földre zuhan eszméletét vesztve: Vízió, KEP, Patrot (programja fut), Raptor (mentális védelme van), Einar és Steph, akik kicsit olyanok, mintha fejbe verték volna. A teleporton most sétál át a Mesterbűnözők csapata.

Asztrál sík:
Kap Ben szavaira kezd el bólogatni.
- Ez a gyengéjük, hisz egy Fájdalom nagyreményű tábornokai közül máris vélünk egyeztet. Nem fogják bírni egy óráig. Próbálja meg őket egymás...
Ezzel minden társalgófél eltűnik.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 10 Nov. 2011, 14:39

Vízió kifejti, hogy miért is van itt Patriot, nem igazán hiszem, hogy a válaszának bárki is örülne. Tekintve, hogy a fickó egy háborút robbantott ki. Amit nem igen tudott senki sem elnézni neki, már csak amiatt sem, hogy Zack-et is meg akarta ölni.
- Bárki tud teleportálni szinte. Itt a helységben is igen sokan. A gond az, hogy valószínűleg inkább levédi gátlórúnákkal a helyet, mint Zack az iskolát, vagy sorolhatnám. Azért jobb a belopózni terv.
Biccentettem a megérkező király felé, majd villanás és még megláttam Judas Slade-t, már csak ez hiányzott nekünk, hogy az asztrális telepata érkezzen meg. emeltem volna a fegyverem, hogy lőjek rá, de a szavaira azonnal körbeölelt a sötétség.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by William David Robertson on Csüt. 10 Nov. 2011, 15:03

Robertson igazgató figyelte az eseményeket, amelyek a helyiségben zajlottak. Vízió nekiállt elmagyarázni, hogy miért is van ott Patriot. Bár Will megértette a döntést, annyira nem örült neki. Tudta, hogy mit művelt a férfi, és nem szívesen volt egy helyiségben vele, de nem volt mit tenni. Eközben Davidson elmondta a véleményét a teleportálásról.
- Való igaz. Nagy rá az esély, hogy ha teleportálnánk, akkor holtan érkeznénk, vagy inkább atomjainkra bomolva. Én is a belopakodást támogatom. Azzal van esélyünk a sikerre - jegyezte meg, majd meglátta Slade-t, és mire bármit reagálhatott volna, már nem volt képes rá, elsötétül körülötte a világ.

_________________
Karakterek:
Reneszánsz: William David Robertson/Hulk.
avatar
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 10 Nov. 2011, 15:10

Ko-Rel felvont a szemöldökét arra, hogy Vízió emberi szlenget használ. Ezek szerint Yvette megint belepiszkált a rendszerbe, mert ilyet még nem hallott soha sem a társuktól. Robertson szavaira a férfira nézett.
- Bárki tudja leplezni az ilyen utazásokat – mondta Ko. – Úgy tudom, hogy Loki is nem egyszer közeledett úgy a Föld ás Asgard között, hogy az mindenkinek rejtve maradt. Fájdalom mágikus ereje meg valószínűleg még az övé felett is van.
Nem akarta mondani, hogy valószínűleg sokan tesznek hasonlót és nem látnak mindent. A villanást látta, Slade szavait még felfogta, ahogyan átfutott a fején, hogy hibázott, a sisakját nem lett volna szabad levennie, de ekkor körbe ölelte a sötétség.


Még mindig szótlanul figyeltem az eseményeket, merev háttal. Csak akkor néztem a bejárat felé, amikor a király megérkezett. Anyát és engem hagyott otthon, hogy itt legyen, hónapok óta nem beszéltem vele, velük, olyan szívesen megtettem volna. Elkomorodtam, hogy Krang miatt volt leginkább kénytelen idejönni. Idegesen léptem a helyben egy kicsit. Zavaró volt, hogy viszketnek a bokáim, végül óvatosan pillantottam le és elsápadtam a látványtól. Már megvolt, hogy miért éreztem azt, hogy zavar ott valami. Két-két szárnyacskát láttam meg a bokáim körül. Nem lehet! Ezek szerint változott a realitás és most úgy születtem, ami korábban nem volt. akkor viszont a repüléssel sem biztos, hogy gondjaim lesznek, de a rejtőzéssel igen, eddig embertelennek hittek, de ezekkel üvölt rólam, hogy az Atlantiszi és Lemúriai királyi család tagja vagyok.
Arrafelé kaptam a fejemet, amerre a villanást láttam, Slade.
< - Nagy Randacra! – nyögtem ki. >
Ekkor mindent átvett a sötétség.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1261
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Hazátlan on Csüt. 10 Nov. 2011, 15:26

//Mivel nem teltek el napok az Éjfél fiai és a jelenlegi kaland között, így gondolom a páncélom felszereltsége ugyan úgy maradt, ahogy az előző kaland végén. Tehát Patriotnak se rakétái, se lőszere. És ha jól értettem nem ájultam el.//


Szívem szerint elégedett gúnyos mosolyra húznám a számat, mikor számomra is világossá válik miért és ki is hívott ide. Ennek ellenére nem teszem, na nem azért, mert félek a brigád reakciójától, mind össze kisebb gondom is most nagyobb annál, hogyan bosszantsam ezeket az egyéneket. Nem örülök a csapatmunkának, de ez kölcsönös, viszont egy valamit el kell ismernem. Ha éppenséggel méltóztatik akcióba lépni ez a csapat akkor hatékonyak. Most pedig erre van szükség, és az ellenséges gondolataimat meg kell próbálnom félre tenni. Az már más kérdés, hogy nem áll szándékomban fejet hajtani egyikük előtt sem, és nem leszek egy egyszerű beosztott az akció során. Idő közben a páncélom kivetíti a Fehér Ház képét, és szemre vételezném, ha nem bővülne a társaság. Az imént mutatott és ismertetett terroristák jelennek meg a semmiből, és az első gondolatom a látottak után az, hogy ennyit ér a nagy Bosszú Angyalok és a S.H.I.E.L.D. biztonsági rendszere. A vallási vezetőhöz van szerencsénk, ha nem tévedek. Amint megszólal fejem sajogni kezd, és olyan érzésem van, mintha valaki fejbe vert volna. Kétlem, hogy ez fizikai erő hatására alakult volna így. Gondolom ehhez a vendégeknek lesz valami köze. Főleg, mivel hogy látom, körülöttem mindenki úgy dől ki mint a legyek, néhányunkat kivéve.

-Várj egy percet, míg kilyuggatlak!

Válaszolok Sladenek utasítására, és a fejfájásomat úgy ahogy legyűrni próbálom, majd bármennyire lelomboz, energiapajzsot akarok vonni magam és az ájultak köré, megvédve ezzel a harcképteleneket, majd a pajzson egy apró rést hagyva célba veszem az egybegyűlt bűnözőket és egy erőteljes taszítósugarat küldök személyükre. Amint elhagyja a páncélomat a lövedék az energiapajzsot azonnal lezárom, hogy semmi külső erő ne tudjon áthatolni rajta. A generált erőteret fent tartom, és további támadás részemről nem igen lesz, mivel túl sok a kába és nem lenne jó veszélyeztetni életüket, még ha egyik másik nem is hiányozna nekem. A páncél teljes fizikai erejét felhasználom, hogy fent tudjam tartani a védelmi határt.

_________________
Karakterek: Tyson Chandler - Hazátlan; Tyson Chandler - Alternatíva;
George Strong - Gabriel; Charles O'neil; Fu-Hang Katemi - Árny

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
avatar
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 11 Nov. 2011, 10:28

Fogjam vissza Einar-t, nehogy megölje az alakot, mert még képes lenne arra is, hogy megtegye. És abban is kételkedtem, hogy Vízió logikája valóban működne. Nem hiszem, hogy Chandler-t érdekelte volna bármiféle olyan, hogy félreteszi a politikai nézeteit, amikor megrögzötten tudja mindenki, hogy a férfi végtelenül rasszista. Az asgardiak felé és szívéből gyűlöli a teremben levők jelentős részét. A villanásra felkaptam a fejemet és már hallottam is a parancsot, hogy aludjak. Eszem ágában sem volt megtenni, megtántorodtam, mintha fejbe vertek volna. Asztrális telepata, az átokba! Nem sokan maradtunk talpon, és ekkor még Fájdalom ajándéka is megérkezett. A két android, Sheppard és Einar talpon a mienk közül. Ebből már lehetett építkezni, Chandler védőpajzsot vont körénk, ami előnyös.
< - Einar, vidd ki innen az ájultakat! – adtam parancsba. >
- Vízió, KEP, amíg Einar ténykedik segítsetek Chandler-nek! Raptor, készüljön a támadásra! Nem adjuk magunkat olcsón! – parancsoltam tovább, majd suttogva folytattam, hogy csak ők hallják. – Ha sikerül, amire készülök nem fognak látni minket, így senki se beszéljen tovább…
Nem hiszem, hogy tőlem várták volna, de ha valaki Jonathan Miller felesége és mellette él, akkor ragad át tőle valami. Az energiapajzs mögé húzódtam fedezékbe. Koncentrálni kezdtem reméltem, hogy a kábaság ellenére meg tudom tenni, amit szeretnék. Abban kételkedtem, hogy Slade-re hatással lennék, de mindenki másra talán volt esélyem. Koncentráltam, miközben rúnákat rajzoltam a levegőbe és a kezeimmel magunk köré, ahogyan a kezemmel a levegőbe rajzoltam. Ahogyan készen voltam mondtam ki a varázsszót.
- Vision! – suttogtam.
Az eredmény hamarosan kiderül, hogy látnak-e minket vagy sem.


A veszekedésnek az lett a vége, hogy körülöttünk dőlt el mindenki és senki sem maradt talpon Slade szavai után. Mintha Skurge vágott volna fejbe valamivel úgy éreztem magamat ezek után. Hatan maradtunk csak talpon miközben több ellenség is átérkezett a kapun, amin Slade is. Nem volt kétséges, hogy mit akarnak, aljas gyávák, hogy álmukban akarnak végezni az Angyalokkal. Stephanie szavaira nem is bólintottam, csak pörgetni kezdtem a pörölyt, majd a benne rejlő erőket szabadon engedve próbáltam az eszméletleneket a Raftra kimenekíteni. Ezek után, mivel sejtem, hogy ez túl sok időmbe került védekező állásba állok az érkezetekkel szemben a kardomat is kézbe veszem s ha valaki támad, akkor egyelőre kitéréssel próbálom a támadását elkerülni.

KEP a parancs elhangzása után azonnal lépett a páncélos mellé és a saját maga energiapajzsát is igyekezett kiterjeszteni olyan szélesre, hogy védhesse az eszméletleneket, amíg a többiek ténykednek.

Sheppard, azaz Raptor egyelőre nem akart támadni, de nem igen maradt lehetősége, amikor Patriot is ugyanezt tette. A raptor már így is rajta volt, így a kezére a páncélból kiformálódott egy kisebb ágyú, majd ezzel nagy erejű lézerlövést küldött az érkezők közé, valószínűleg inkább feltartóztatásnak és összezavarásnak lesz csak jó mindez, de legalább addig is időt nyernek.

Selach is átért a kapun a mesterbűnözők mögött, ha tud a lövésekre reagálni, akkor azonnal pórbál félre vetődni, ha nem, akkor szemeivel a királyt keresi és azt, hogy miként tudna a legkönnyebben odaférni hozzá azelőtt, hogy ezek a barbár szárazföldiek végeznének Lyronnal.Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

Aktív mágia: illúzió, hogy elrejtse az ébren levőket a megérkezettek elől
Passzív mágia: mentálpajzs, asztrálpajzs (Einar-on Amora révén), asztrálpajzs (Steph saját magán)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Morsus on Pént. 11 Nov. 2011, 17:19

Slade két lovasa megérkezett és a mutáns komoran szólt:
- Nem kellenek túlélők.
Einar teleportját Sion tapssal gerjesztett széllökése gátolja meg. A lökés méterekkel dobja hátrébb az istent, aki mire felpillant már a felé rohamozó hulkot látja. Selach nem tud eljutni a testhez, mert az Patriot védő mezője alatt van. Sajnos a páncélos ébren van, de Sladere nem tud lőni.
- Nem akarsz engem bántani. Őket akarod.
Ezzel rákényszeríti a vértest, hogy minden dühe és gyűlölete Stephanira koncentrálódjon. A férfi egyetlen gondolata, hogy végezzen a nővel. Vízió szemlézerrel támogatta Sheppard támadását Balthazar két robbanó nyilat lő az energiákba, amitől hatalmas robbanást generál az égben. Majd egy tucat nyíl kezd el repülni a duó felé.
- Ezt a feleségemért!
Üvölti az íjász. Vízió holoképé válik és a nyilak átrepülnek rajta, de mikor vissza veszi a formáját Rovar neki ugrik és ütni kezd. KEP pajzsát Vasököl egy csapással töri át olyan erővel, hogy a robotnál le is áll a generálás. Ekkor ugrik neki Cloud és egy karddal készül ketté hasítani. Vasököl pedig letérdelve a jövőbeli Serena hajába markol és annál fogva húzza fel a nőt egy kicsit.
- Azareus ribanca. Jó kezdett.
Mondja és az ökle újra sárgás fényben kezd izzani.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Lance Harris on Pént. 11 Nov. 2011, 20:34

Ahogy belépek a portálon egyből akció fogad, mindenfele alvó emberek, és hősök, illetve védekező szánalmas hullajelöltek láthatóak. A cselekmények gyors váltakozása miatt, hirtelen nem tudom mit tegyek, így a lehetséges felém érkező lövésektől megpróbálok elugrani, majd ezekután a legközelebbi fekvő, vagy álló ellenségre vetem magam, és igyekszem egyetlen ütéssel véget vetni az életének. A rám nem veszélyes támadásoktól egyáltalán nem tartok, így koncentrációm viszonylag egységes. Ha sikerült kigyilkolnom egy embert, akkor a hozzám legközelebbi alvó embert felkapom és élő pajzsként használom, szükség esetén pedig ellenségeim felé hajítom, de olyan erővel, hogy a repülő test mindenképp fatálisan roncsolódjon.

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
avatar
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Sakura on Szomb. 12 Nov. 2011, 00:48

Érkezem meg a csatatérre én is. Eléggé az egész közepébe, hirtelen még betájolni se sikerül magam. De ezen nem akadok meg, mozdulok el érkezési pontomtól attól függően, hogy a helyzet mit kíván. Ha támadás érkezik felénk akkor elvetődés és kigurulás majd talpra és készülök, hogy kell-e egy másik támadás elől kitérni vagy sem. Ha nem kell kitérnem közvetlen támadás elől akkor próbálok Háború takarásában maradni, pár lépés távolsággal, hogy azért mozgásteret hagyjak neki és így mérem fel a helyzetet amibe érkeztünk. Remélem nem fogja zavarni Háborút, hogy...nevezzük nevén bebújtam a háta mögé. Ha mozdul előre vagy támadásra akkor nem megyek utána hanem maradok hátra és háttérből szemelek magamnak ki egy olyan ellenfelet akin könnyedén tudok szabad testfelületet találni. Ez valószínűleg könnyű lesz mivel alapból kiesnek a nálam kétszer nagyobbak és azok akiken tetőtől talpig páncél van. Ha e mellett is marad olyan aki a feltételemnek megfelel akkor sem rontok neki rögvest. Kivárom a megfelelő alkalmat, hogy megtehessem az első lépést. Az lenne a legjobb ha a kiszemelt személyem valamennyire szélen lenne és nem körbefogva mindenki mással. De ekkora szerencsém úgy sincs. De talán mégis lesz.


Tároló szerv:1. érintéssel fertőző, gennyes hólyagok.|2. levegőben terjedő, teljes izombénulás.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1353
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Hazátlan on Szomb. 12 Nov. 2011, 08:50

Az energiamező megteszi a hatását és senki nem tud átjutni rajta, de a vallási vezetőre irányult lövedékem elmarad. Szavai úgy hatnak rám mintha elbűvölnének, és akaratlanul fordulok oda ahhoz a szőke nőhöz... a neve már nem dereng, de az arca ismerős, és emlékszem rá, hogy ott volt mikor Loki megvesztegetni próbált. Egyenesen rá célzok, még ha nem is akarok, és elengedek egy vállról indítható mini rakétát (?) ami elől ha ki is tud térni, az valószínűleg eltalál valamilyen a teremben helyt kapó konzolt, vagy számítógépet, ami felerősíti a becsapódás robbanó erejét, így annak lökéshulláma talán még úgy is eléri a célszemélyt, aki a földre kerülhet. Amint támadást indítok, rendületlenül állok. Bármennyire is ellenkezni próbáltam a férfi akarata erősebb az enyémnél. Legalább nem arra utasított, hogy a védelmi mezőt oszlassam fel. Ha tudok megpróbálok megszólalni, és utasítani valakit aki képes rá, hogy cselekedjen és juttassa ki innen a kómában lévőket, mielőtt még Slade úgy uralkodik el felettem, hogy én tegyek valamit a védelmem alatt állókkal.

-VALAKI JUTTASSA KI INNEN ŐKET! Azonnal! -kiáltok, már ha tudok, és egyértelmű jelt adok arra, hogy kikre is gondolok.

_________________
Karakterek: Tyson Chandler - Hazátlan; Tyson Chandler - Alternatíva;
George Strong - Gabriel; Charles O'neil; Fu-Hang Katemi - Árny

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
avatar
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 13 Nov. 2011, 11:20

Nem tudtam a mieinket eltűntetni, mivel mindenkit támadásba kezdett. Slade hangját hallottam, majd ahogyan a páncélos felém kezdett fordulni, az átokba!
- Küzdjön ellene Chandler! – kiáltottam rá. – Maga erős, le tudja gyűrni, azaz alak el akarja pusztítani Amerikát, mindent, amit maga szeret! Küzdjön ember!
Próbáltam a lehető leggyorsabban úgy helyezkedni egy gyors ugrással, hogy noha végig a páncélos felé néztem, de a hátam Slade és a lovasai irányába nézzen. Patriot támadni fog, ebben biztos voltam, ha megteszi azonnal hasra vágom magam az esetleges zúzódásokkal mit sem törődve, remélve, hogy a támadása felettem fog elszállni és a lovasokat találja telibe. A földön fekve, ha van időm azonnal körbenézek és Serena-t látom meg a legnagyobb bajban. Azonnal az őt támadóra lövök kettőt, miközben egy kisebb tűzrobbanást generálok az arca elé.
- Extermis! – kiáltottam!


A kimenekítés nem éppen úgy sikerült, mint szerettem volna. Én kerültem földre méterekkel hátrébb. Mire felpattantam, egy hatalmas zöldség tartott felém. Maradtam a helyemen, hűvös nyugalommal, végig az ellenfelem mozgását figyelve, ha közel ért hozzám s ütni készült akkor kissé kitérek az ütése elől s megragadom a felkarját, miközben ezt fogom dőlök hátra a földre s próbálom áthajítani magam felett, ha sikerül s pontosan felettem van a levegőben még a gyomrába is rúgok, hogy így segítsem még nagyobb erővel még távolabb tőlem s a társaimtól. Ha sikerült azonnal próbálok felpattanni a földről úgy, hogy az ellenfelemmel szemben álljak meg.

KEP pajzsát egy könnyed mozdulattal zúzták össze úgy, hogy az android már nem is volt képes újra létrehozni azt. Az érzékelőit a közeledő Cloud-ra fordította, az „agya” azaz a mesterséges intelligencia hihetetlen gyorsan számolta ki, hogy milyen erővel érkezik az ellenfele és mikor fog megérkezni. Ezeket az információkat kihasználva nem mozdult el KEP, hanem csak amikor a kard lesújtott volna érzéketlenül nyúl ki és ragadja meg abban a pillanatban a lesújtani készülő karokat csukló magasságban mielőtt a penge még elérhetné. Ha ez sikerült, akkor kilép oldalra, fordul egyet és a többi mesterbűnözőnek hajítja az ellenfelét.

Sheppard támadását az íjász elsőre védte, majd újabb nyilak szálltak felé és Vízió elé. A férfi a szárnyaival próbálta védeni a közeledő nyilakat, illetve lézerrel kilőni őket, nehogy az eszméletlenekben tehessen kárt valamelyik nyíl. Ha ez bármilyen módon sikerült és van még ideje, akkor Slade-be próbál belelőni lézerrel, vagy Sakura-ba, amelyik közelebb van hozzá és nincs takarásban.

Selach is hallotta a parancsot, hogy Slade mit adott ki, de egyelőre neki a saját célja lebegett a szeme előtt, és ahhoz pedig nem kellett volna, hogy ezek megöljenek mindenkit. Körbenézett, ekkor sikerült kiszúrnia az eszméletlen Doria-t, aki felettébb érdekes volt, révén Selah ismerte a királyi családot, de ezt a fiatal nőt még soha sem látta, Krang két királyi személyt kap ma. Ő maga is 15 tonnás erővel rendelkezett a vízen kívül, így mikor Háború lehajol, hogy megöljön valakit, ő akkor mozdult, megpróbálta megragadni a férfit és teljes erejéből a Patriot által generált mezőnek dobni és a páncélosnak, hogy az energiapajzs végre összetörjön és ő maga hozzáférhessen a királyához. És végrehajthassa a saját parancsát.


Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

Aktív mágia: tűzrobbanás Vasököl képébe
Passzív mágia: mentálpajzs, asztrálpajzs (Einar-on Amora révén), asztrálpajzs (Steph saját magán)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Morsus on Szomb. 19 Nov. 2011, 15:14

Szerencsére Patriot minden erejével küzd a telepata ellen és Steph is felkészült a támadásra így a lány könnyedén kerül el a lövéseket még. Steph támadja Vasöklöt, aki a lövéseket könnyedén elkerüli, de a robbanás elkapja és a férfi hátra esik. Felpillant egy kicsit perzselt maszkkal az arcán vigyorogva.
- Megteszed te is.
Ezzel padlóba üt földrengést generálva, amitől a nő a földre zuhan. Majd vasököl a levegőbe ugrik és egy lézer találja el.

KEP elegánsan dobja el Cloudot, aki pont Víziónak és Rovarnak repül. A robot újra szellemé vőlik így a két Mesterbűnöző egymást ökleli fel.
- Köszönetem KEP, már kezdet zavarni.

Háború támadni készül amikor Selach az atlantiszi felkapja és Patriot energia mezejének dobja. Sakura új fedezék után kénytelen nézni, de amikor Royra, a Halálra néz a férfit egy lézer találja el, amitől métereket zuhan hátra füstölve. Háború közben viszont áttöri a mezőt és neki csapódik Patriotnak, szerencsére ezzel útját állja az újabb támadásainak. Selach már indulna előre amikor egy lézer száguld felé, ami a rombolt könyezet egy darabjával hárít az elé érkező Krang.
< - Hagyd Lyront. Távozunk. >

Sheppard szárnyaival védi a nyilakat ám azok rátapadnak és kéken szikrázni kezdenek, Mire a férfi észbe kap durva elektromos sokkot kap. Fél aléltan zuhan lefelé, de az íjászt ekkor egy lézer találja el.

Einar átdobja maga felett a hulkot, aki elkapja a lábát a rúgásnál és magával rántja. Ahogy Sion földre érkezik Einart a lábánál fogva vágja bele a földbe.
- Miféle hülyének képzelsz engem szöszke?
Kérdezte és újra emelve az istent ismét készült földhöz vágni őt, de ekkor egy lézer eltalálja ő métereket repül több asztalba ütközve és morogva néz fel. Einar jól van bár a fejét beverte és több helyről vérzik.

Már mindenki kapott annyi időt, hogy felpillantson az lézert lövő személyre. Ezüst Utazó. A komor fémszobor érzéketlenül világosító kezekkel céloz Slade-re.
- Ezüst Utazó. Tízes osztályú, kozmikus típusú, Bosszú Angyal. Késett.
Jelenti be Vízió. A Washingtonba vezető térkapu ekkor zárult le. Ám ekkor az épület minden bejáratán shield ügynökök áradnak be és minden fegyvert emelnek a bűnözőkre.

- Ne!
Üvölti ezüst utazó, de már késő. Slade vigyorogva kényszeríti rá a majd száz katonát, hogy a fegyvereiket fogják a saját fejükhöz.
- Befejeztük sapienek.


/Akik maguknál vannak
Jók: Ezüst Utazó, Einar, Steph, Patriot, KEP
Rosszak: Jeff (Háború), Sakura (Pestis), Selach, Krang, Sion/

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 20 Nov. 2011, 20:59

Otthon próbáltam kipihenni a hosszú estét, mikor megkaptam a riasztást. Az Illuminati által használt csatornán nem szoktunk kommunikálni túl gyakran, vészjelzést pedig még gyakrabban használunk. Lehet, hogy magyarázkodnom kell majd egy keveset, hogy miért bukkanok fel a SHIELD-nél hirtelen, de ha az Illuminati is be van vonva a dologba, nagy baj lehet.
A legtöbb ellenőrző kapun átengednek, nem tudom, hogy a biztonsági riasztás miatt, vagy mert én vagyok a polgármester, de az épületben már elég egyértelmű, hogy merre kell mennem: a tömeg után.
A több tucatnyi katona után érek egy helyhez, ahol látom bent, hogy valami nagyon nem stimmel. A nagy tömegtől nem látok sok mindent, de feltűnik a földön fekve néhány ismerős arc, és még egy, aki nem fekszik.
Slade. Ő rá jó emlékszem.
Ahogy a száz katona a saját fejéhez emeli a fegyverét, nem kell sok, hogy leessen, mi folyik itt. Slade szavaira rájövök, hogy gyorsan kell cselekednem. Sarokba szorított mindenkit, és így vagy úgy, de meg fogja ölni a katonákat. És aztán a többieket is.
-Engedd el őket, Slade! A halála ezeknek az embereknek nem segít rajtad. Keress hozzád méltó ellenséget, ha már mindenképpen harcolni akarsz. Ezt tanítja a te mestered, Apokalipszis, nem igaz? Mutáns a mutáns ellen, csak a képesség számít.
Fogalmam sincs, mit fog erre reagálni, az egyetlen, amit remélek, hogy válaszol, és nem végez az emberekkel, és ezalatt talán valaki, aki közelebb van hozzá, tud valamit tenni. Én csak előrelépek a katonák közt, ezzel kicsit közelebb jutva, de nem támadok neki, akkor egyértelmű, hogy végez velük.
Azért figyelek rá, hogyha valaki rám akarna támadni, akár a katonák fegyverét fordítja ellenem, akár valaki más jönne nekem, akkor a fizikai energiát elszívom, és megvédem magam.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2668
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Hazátlan on Hétf. 21 Nov. 2011, 09:01

A lány túl éli a lövedéket és ezzel fellélegzek, de csak egy másodpercig. Az energiamezőm feladja a szolgálatot a második támadás során és a földre esek. Minél hamarabb próbálok felkelni, miközben a körülöttem lévő harc egyre átláthatatlanabbá kezd válni. Végül Ezüst Utazó érkezik, de hiába a segítség Slade túl nagy hatalommal bír. A több tucatnyi ügynökkel sakkba kényszerít minket, és csak New York nagy polgármestere az aki "segíthet" rajtunk. Előre lépve bele kezd valami monológba. Na igen, beszélni lehet hogy tud, de most nem arra van szükség. Bár talán valami haszna is van mert lefoglalja a mutánst, amíg én kitalálok valamit. Olyas valami fordul meg a fejemben, amit eddig még sosem próbáltam, és nem is tudom mennyire tudom megvalósítani, de New York ide vagy oda, nem fogom hagyni, hogy ez a mocsokláda kivégezzen ennyi embert a szemem láttára mindössze egyetlen gondolattal. A páncél rendszereit igénybe véve feltérképezem a terem minden katonáját, és az energiaformázót ismét aktiválom. Pontosan próbálom meghatározni minden S.H.I.E.L.D. ügynök helyzetét és test tartását, majd a fegyvert tartó kezükre összpontosítva a talajra csapom tenyeremet, amiben a már kéken ragyogó energia remélem kellő képen szerte árad a helységet beterítve, azt követően pedig több, kisebb oszlop szerű képződményekké formálom meg az energiát amik a talajból felcsapva kiütni próbálják a fegyvereket az ügynökök kezéből. De a mozdulatsorozatom végén nem csak a katonákat próbálom menteni, de azzal a lendülettel, amivel a talajba csaptam, igyekszem fel is egyenesedni, ellökve magamat a földtől lent lévő tenyeremmel, majd a mellkasomból nagy erejű taszítósugarat lőni Sladre. Összetett kombináció ami közel sem biztos hogy sikerül, de most kockáztatnom kell. Abban bízok, hogy megérzésem, és koncentrációm elég lesz és a polgármester szövegelése elvonja rólam a figyelmet míg menteni próbálom a menthetőt.

_________________
Karakterek: Tyson Chandler - Hazátlan; Tyson Chandler - Alternatíva;
George Strong - Gabriel; Charles O'neil; Fu-Hang Katemi - Árny

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
avatar
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 21 Nov. 2011, 13:23

A terve első része megvolt, sikeresen nekidobta Selach Háborút a páncélosnak, és indult volna arrafelé, amikor Krang védte meg őt egy lézertől. Hálásan biccentett a felettesének, pedig most meglett volna a király már könnyedén.
< - És az kicsoda nagyúr? – bökött az ájult Doria felé. – Ismerem a királyi család tagjait, de azt soha sem láttam még. >
Amíg a főnöke megnézni a lányt, addig is ő elővette a kommunikátorát.
< - Nagala! – szólt a szerkezetbe. – Vigyél ki minket most! >
Ha minden igaz pillanatokon belül a lemúr nőnek ki kellett őket teleportálnia az óceánba.


El sem akartam hinni, hogy sikerült kitérnem a rakéták elől, a lövések elől az ellenfelem félreugrott, de legalább Davidson szabad volt és nem próbálta őt eltalálni. Az extermis után felpattantam, hogy immáron úgy próbáljak valamit tenni, de a visszavágásnak hála újra a földön terültem el. ahogyan a levegőbe ugrott már nyúltam volna a kardom után, amikor valaki meglőtte, arra pillantottam Ezüst Utazó, ideje volt, hogy megérkezzen. Einar és a Hulk végül kijutottak az épületből, Einar pedig sérült is volt. Tao, illetve Patriot pedig lefoglalják Slade-t.
< - Einar tartsd fel! – kiáltottam ki, remélve, hogy meghallja. – És ne idegesítsd! >
- Vízió, Sakura-val foglalkozz, KEP, tied a másik! – osztottam a parancsokat a két androidnak.
Koncentrálni kezdtem a Hulk felé, összpontosítani, próbáltam az erőimet összegyűjteni és a lényre koncentráltam, hogy sikerüljön lenyugtatni, esetleg rábírni arra, hogy visszaváltozzon emberré. Koncetrálás közben rúnákat rajzoltam a levegőbe, majd a végén kimondtam a varázszsót is.
- Ciele!


A fejemet fogva tápászkodtam fel a földről, miután sikerült többször összebarátkozni vele Hulk-nak hála. Megtántorodtam a felkelés után s kitöröltem a vért a szememből. Kissé még szédültem is a kérdésére inkább nem feleltem, csak még inkább dühös lett volna annak hála. Volt néhány másodpercem Utazónak hála s Stephanie parancsa is érkezett. Kérdőn pillantottam a leányra, mégis hogyan gondolta ezt a kettőt egyszerre?! Megpörgetem a pörölyt s elhajítom a Hulk irányába, ha még ki is tér előle, vagy túlrepül rajta, amikor visszafelé jön még mindig tarkón találhatja. Ha ő közeledik felém, akkor csak védekezek s próbálok kitérni előle s nem hagyni, hogy újra megüssön. S közben remélem, hogy sikerül kellő időt szereznem Stephanie részére, legyen bármi is az, mit végre kíván hajtani.

Ahogyan KEP az ellenfelét átdobta Vízióhoz és az is leszerelte a saját ellenfelét azonnal új ellenfelet keresett az érzékelőkkel. Már meglett volna, hogy kicsoda, amikor érkezett a parancs. Mivel érzékelte, hogy Tao, és Patriot is foglalkoznak Slade-del, így úgy vélte, hogy kellően elegek lesznek a férfi ellen, így Mrs. Miller parancsának megfelelően Háború felé fordult. A szemeivel lézert próbál lőni a férfiba, akár többször is, hogy így tartsa távol az eszmélettelenektől. Figyel arra, hogy Háború mikor készül támadni, ha ezt megteszi az ellenfele, akkor kiszámítja a sebessége alapján, hogy mikor és hova fog érkezni és a legvégső pillanatban próbál kitérni a közeledő elől, hogy utána egyetlen mozdulattal csapja tarkón úgy, hogy az elveszítse az eszméletét. Ha Háború nem támad, akkor tartja tőle a távolságot.

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

Aktív mágia: nyugtatás (asztrálmágia, Hulk-on)
Passzív mágia: mentálpajzs, asztrálpajzs (Einar-on Amora révén), asztrálpajzs (Steph saját magán)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Sakura on Hétf. 21 Nov. 2011, 20:31

A fedezékemet alrébb pakolják elég gyorsan és a másik izomkolosszus sem épp biztos pont. Sebaj, nem vagyok veszélyben még annyira, hogy ez fontos legyen. Legalább helyezkedni sikerült és nem nekem estek rögvest, és a lényeg az ez volt.
Új jövevények serege is érkezik. Ezüst utazó akinek a belépője kellemetlen részünkről meg a seregnyi katona akik közül bár nem sikerül kiszúrni hirtelen de a hangját ezer közül is fel ismeri mindenki. Nem más mint Tao. De, hiszen a...kifeküdt vagyis hatott. Mi a fene ez a virgoncság tőle, elrontottam volna valamit? Vagy lehet, hogy a rendezősség kontárkodott már megint bele mint mikor blokkoltak. Mindegy, most nem ezen kell fennakadni mikor egy tömegnyi ember akarja épp szétszedni a másikat cafatokra. Valakit mintha rám is zavartak volna, hogy foglalkozzon velem. Pedig én olyan jól el vagyok itt te! Minden esetre felkészülök az érkezőre. Ha Patriot mutatványa sikerül és a fegyverek a katonák kezéből kiütődnek megpróbálok megszerezni egyet közülük. Ha ez nem lehetséges mert nem sikerül Patriotnak vagy nincs ami a közelembe érkezett volna akkor nem indulok meg fegyverért, hanem jobbomat magam mögé teszem, hogy testemmel takarjam és megpróbálom a kézfejem pengévé formálni át és ezzel készülve a rám támadóra.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1353
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Morsus on Csüt. 24 Nov. 2011, 18:25

Slade dühösen néz Taora.
- Az áruló.
Sziszegi megvetően. Ekkor csap le Patriot és ezzel lefegyverzi a legtöbb manipulált katonát.
- Ne!
Üvölti reményvesztetten és miközben a legtöbb lovasa a földön van ő maga vicsorogva néz körbe.
- Öljétek meg magatokat!
Parancsolja de senki se mozdul.

- Nem.
Mondja Hannah Morsus-Silver és besétál a férjével Zackel. Slade érezve a telepata fölényét rettegve néz körbe és erősen koncentrál, hogy az egyik teleportálójuk kivigye őket onnan. Krang a lányt néz amikor ő és Selach távoznak. Slade és a három lovas egy pillanattal később tűnik el.
Hulkra varázslatot mondanak és már majdnem lebénulna amikor az Elit is megérkezik Lockjaw teleportálásával. Erre ébred fel Vasököl aki megragadja Vörös Íjászt.
- Most!
Az íjász egy nyilat lő ki, ami táncolva kerüli el azokat, akik érte nyúlnának vagy rálőnének.
- Mi nem menekülünk el...
Mondja a férfi és a nyíl eltalálja Hulkot zöld robbanást generálva.
- Gamma sugárzás életveszélyes szint...
Jelenti vízió, majd a fény elnyeli a Hulk. Pillanatra minden sötét lesz majd egy pokoli üvöltést lehet hallani.

Zack és Hannah koncentrálni kezdenek.

- Az agya üres... csak düh.
- SION ZÚZ!
Üvölti az óriás és megragadja Einar nyakát mielőtt a férfi felfoghatná mi történik. A hangra már mindenki felébred.


/Lovasok: A kaland folytatódik nem sokkára addig is gyógyulnak és felmérik az új otthonikat az Akkaba klán bázisát./

Krang és Selach megérkeznek az óceánba. A férfi rideg módon körbe néz.
- Vezesd tovább a harcosaimat. Nem sokkára visszatérek.
Mondja a hadvezér elúszik amilyen gyorsan csak tud.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 24 Nov. 2011, 19:58

Még Slade volt az utolsó, akit meglátott, aztán sötétség, most egy irdatlan üvöltés volt, ami eljutott a kree nő tudatáig, amire egyből fel is ébredt. Azonnal ült fel és nézett körbe, a harci rutin és a harctéri gyakorlatnak hála. Odabent mindenki a földön volt szinte egy-két kivételtől, azonnal nyúlt a sisakja után és vette fel, eközben már pattant is fel a földről, odakint Einar és Hulk harcoltak egymással, de itt valami nem stimmelt, látott már Hulkot korábban.
< - Analizálást a Hulk-ra – mondta halkan kree nyelven a páncélnak. >
Egyelőre nem merte megkockázatni, hogy nekitámadjon, mert ki tudja, hogy mit tenne az asgardi férfival. Ha van annyira jól, hogy képes repülni, akkor a levegőbe emelkedik és kirepül az utcára, ahol Einarék is voltak. Nem akarta a társa életét egyelőre veszélyeztetni, odabent úgy tűnt számára, hogy már segítséget is kapnak. Egyelőre még nem volt teljesen jól, így a támadással még nem mert próbálkozni, csak erőt gyűjtött egyelőre.


Az üvöltésre nyitottam ki a szememet, mire körbenéztem megannyi ismerős alak. Lockjaw, a nagybátyám és az elit is itt volt. Tehát az anyám, a királynő küldte őket is a riasztásra. Némi fejfájással néztem körbe, úgy tűnt, hogy mindenki rendben volt a mienk közül, de az ellenség kevesebben volt. Slade például már nem volt itt, próbáltam felkelni a földről, ami kissé nehézkesen ment egyelőre. Ekkor láttam meg, hogy odakint mi is zajlik, reméltem, hogy akik már talpon voltak időben képesek lesznek arra, hogy hatástalanítsák és földre küldjék azt a Hulk-ot mielőtt még megölni a herceget. A tenger túl messze volt ahhoz, hogy valami szörnyet hívjak a tengerből, hogy lefoglalhassa őt. Egyelőre, ha sikerült felkelni, akkor próbálok olyan helyet keresni, ahonnan ráláthatok a tengerre és még a harcoló párost is látom. Talán képes leszek valamit tenni én is.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1261
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 24 Nov. 2011, 20:26

A kellemetlen eltitkolt részletek! De most így első kézből tapasztalhattam, hogy miért is nem volt egyetlen Bosszú Angyal sem ott Washingtonban, amikor kellettek volna. Mert mind eszméletlenül feküdt a SHIELD központjában. Nem csodálom, hogy erről az apró és igencsak kellemetlen részletről Miller soha sem beszélt senkinek, ahogyan az itt megjelentek sem. Gyorsan körbenéztem, a fejem még mindig fájt, így egészen biztosan nem fogok nekikezdeni annak, hogy képességet használjak. Odakint pedig a szöszi volt bajban, a Hulk miatt. Ez miért nem tudott olyan lenni, mit Miaku? Akit némi étellel le lehetett kenyerezni. Einar-t kellett volna kihozni onnan. Ennél veszélyesebb feladatot sem láttam még korábban. Ha gyors vagyok, akkor még sikerülhet is, Hannah és Zack koncentráltak, reméltem, hogy még időben befejezik, amit akartak… mit meg nem adtam volna azért, ha most egy ták salátává vált volna Hulk. Ha sikerült felkelnem a földről a kezemen levő teleportkarpercet aktiváltam, hogy Einar háta mögé érkezzek meg, azonnal próbálok hozzáérni a hátához, miközben újra aktiválni szándékozom a karperecet, hogy visszavigyen minket az épület belsejébe.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.