S.H.I.E.L.D. főépülete

4 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Hazátlan on Pént. 25 Nov. 2011, 09:08

Az ügynökök megmenekülnek, és egy újabb érkező miatt Slade sakkot kapva próbál menekülni. Arca erről árulkodik. Nincs tovább, és úgy érzem talán a helyzet felé sikerül kerülni, ezzel pedig legyőzhetjük a behatolókat. Készülnék arra, hogy végleg lefegyverezhessük az ellenfelet, de valami közbe szól. Hulk olyanná válik, ami már sokkal ismerősebb számomra. Korábban nem találkoztam a monstrummal, de hallottam pusztító erejéről és fékezhetetlen dühéről, most pedig testközelből láthatom milyen is valójában. Üvöltése felrázza az egész épületet, és az asgardit ragadja meg elsőként, akinek látszólag meg fog gyűlni a baja a helyzettel. Milyen kár, hogy nemes lelkű vagyok és én még ismerem azt, hogy becsület, csapatmunka, és hősiesség. Tudom, vannak néhányan a terembe akiknek a szótárában ezen fogalmak nem léteznek, de enyémben talán túl vastagon szedetten is le van írva. Porcikáim tiltakoznak, de még is segítek az áruló asgardin, és inkább figyelemelterelés céljából kezdek bele a golyózáporba Hulk fejére célozva, mint komoly sérülés reményében. Bőrét aligha lesz képes átütni a lövedékem, még akkor is, ha parabellum más ember testét átszakítaná és franci lyukas sajtot csinálna belőle. Ha a golyózápor kevés lenne arra, hogy elengedje Einart, talán a szavaim szíven ütik a lényt.

-Na mi van majom!? Csak árulók ellen mersz harcolni!? Hazafik megölésére már nem adod a fejed!? Gyere kisasszony, mutasd mit tudsz!!

Próbálom hergelni és magamra vonni a figyelmét. Elementális ereje valószínűleg jelentősen nagyobb, mint amit a páncél biztosít nekem, de bármennyire is jó lenne látni ahogy szétroppan az asgardi feje Hulk kezei között, sajnos le kell mondanom erről az elképzelésről. Ha netán nekem rontana, energiapajzzsal próbálom távol tartani magamtól, miközben hátrálok. Ha áldozatát vágná hozzám, megpróbálom elkerülni a zuhanó felet, mert azért mindent csak nem teszek meg a hazátlanért. Tárt karokkal biztos nem fogok utána ugrani...
Ha sikerül a terv és nekem ront az óriás, titkon remélem, hogy lesz akinek van valami jobb ötlete a továbbiakra.

_________________
Karakterek: Tyson Chandler - Hazátlan; Tyson Chandler - Alternatíva;
George Strong - Gabriel; Charles O'neil; Fu-Hang Katemi - Árny

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
avatar
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 25 Nov. 2011, 11:13

A dolgok meglepően jól alakulnak egy bizonyos pontig, Slade-et megzavartuk, feltűnik még pár régi barát, és a rossz fiúk sorra fekszenek ki. Sajnos túl sokan tudnak teleportálni, bármi is volt ez a támadás, nagyobb összmunkára vall, mint amit eddig láthattunk ezektől az őrültektől, valaki biztosan áll emögött, és nem hiszem, hogy Slade az.
Csak tudnám, miért hívott árulónak...
Ennél érdekesebb, hogy mi ez a nyílvessző, ami eltalálja Hulkot. Remélhetőleg a gamma sugárzás csak rá hát, nem mindenkire itt a környéken. Amikor Sion üvölteni kezd, nem nagyon van szükség magyarázatra, így néz ki egy elszabadult dühöngő.
-Hátra! - Szólok a többieknek viszonylag higgadt módon, bár én korántsem vagyok annyira higgadt, mivel Einar szívós, de egy ilyen erős lény még őt is megölheti... Nem mintha nem támadnának fel állandóan az asgardiak.
A lehető leggyorsabban próbálok Hulk közelébe férkőzni és méretére való tekintettel, a lábát érintem meg, hogy azonnal meg is bénítsam. Mostanában nem volt szerencsém ekkora monstrummal összemérni az erőmet, valószínűleg nagyjából olyasmi megterhelés lehet, mint amikor egy ránk zuhanó fél hegyet kellett megállítani - de hát az is sikerült, szóval lássunk neki. Minden, Sion testéből leadott energiát elszívok, hogy megbénuljon az elszívott energiát pedig egyelőre tárolom. Ha valaki más rám támadna, akkor azt az elszívott energiával verem vissza.
-Zack, ki tudjátok ütni, vagy... - A vagy résznél jön az, hogy valami nagyon csúnyát csinálok vele, amire nem lennék büszke, de ismerik a képességemet, szóval nem részletezem.

Ásítva nyitom ki a szemeimet, kényelmes ágyam helyett a kemény padlón fekszem. Ráadásul még csak nem is a szobámban. Ahogy lassan felfogom, hol vagyok, és mi van körülöttem, az is leesik, hogy mi történt, mielőtt elaludtam. Galád egy támadási mód elaltatni, és elvenni az agyabugyálás örömét.
Ahogy talpra állok, felmérem az ellenfeleink számát, Hulknál kicsit megakadok, hogy hánynak számítsam, de már annyian foglalkoznak vele, hogy csak akadályoznám a többieket. A fickó viszont, aki a nyílvesszőt lőtte belé, már jobban érdekel. Őt választom ki célpontnak, remélve persze, hogy Einarnak nem lesz különösebb baja a Hulkkal való összecsapásban. Elvileg tud teleportálni, nem?
-Ez volt az utolsó nyíl, amit kilőttél - közlöm kissé hatásvadász módon, miközben megrohanom, jobb kézzel beijesztek, és egy bal horoggal igyekszem a földre küldeni annak rendje és módja szerint.A hozzászólást Tao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 25 Nov. 2011, 11:39-kor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2649
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 25 Nov. 2011, 11:24

Ahogyan hallottam már sikerült nagyjából győzelmet aratni Slade felett és Tao-ék boldogultak vele. Már majdnem sikerült Hulkot lenyugtatnom, amikor a szemem sarkából láttam, hogy Vasököl és az íjász tettek valamit.
- Ne! – kiáltottam.
El kellett takarnom az arcomat, amikor a fény körbeölelt mindent. A Hulk pedig elkapta Einar-t. Ne, ne, ne, nem!
- Einar! – sikoltottam.
Zack szavai közel sem voltak bíztatóak, akkor ide egyedül már kevés lettem volna. Már éppen nekiálltam volna újra koncentrálni, amikor a páncélos szavait hallottam meg.
- Chandler, maga ennyire süket barom?! – kérdeztem tőle idegesen. – Nem hatják meg a szavak, elvesztette az értelmét, csak düh van benne…
Újra koncentrálni kezdtem és varázsolni, hogy folytassam az előzőket, hogy próbáljam végre lenyugtatni Hulkot, remélve, hogy segítséggel most többre megyek.


Gorgon azonnal felmérte a helyzetet, ahogyan megérkeztek. Már volt szerencséje korábban hasonló szerzettel harcolni, annak könnyedén el tudta törni a gerincét egy szerencsés talpalással.
< - Gyerünk Lockjaw! – mordult fel Gorgon. – Nallo segíts be lenyugtatni! >
Adta ki az utasítást a kutyának és a vörös bőrű szarvas társának. A lézerrel lőjünk rá, nem volt túl sikeres, már a másikon sem használt, mert begyógyulta, így a többieknek nem adott parancsot, ez agyonverné a csapatát. Inkább ő ment ki valahol a Hulk háta mögé próbálva, aztán olyan erőséggel használja a képességét, hogy az épületek lehetőleg ne szenvedjenek túl nagy károkat, de a Hulk a rengések miatt a földre kerüljön.


Lockjaw csak felmordult, hogy értette a parancsot, majd nekifutásból indult el a Hulk felé. A terve nem volt túl bonyolult megpróbálja megharapni a Hulknak azt a kezét, amelyikkel Einar nyakát szorongatja, teljes erőből ráharapni a karra, és így próbálva meg eltörni azt, jobb esetben letépni.
- Rawrrr! – morogta.
Majd ugrik is rá az ellenfelére, ha nem tudja megtenni, akkor a harapással felhagy, ellenben, ha olyan közel tudott jutni, hogy teleportálni tudjon, akkor azzal menti ki Einar-t.


Egy ideig még sikerült távol maradni a Hulk-tól, de a villanás engem is elvakított, a következő pillanatban pedig már a karját éreztem a nyakamon. Megannyi ötlet jutott eszembe, de a többsége azzal végződött volna, hogy kitöri a nyakamat, így azok a tervek azonnal feledésbe is merültek. Egyetlen egy lehetőség maradt, ha nem várom be a többieket, megpróbáltam kiteleportálni magam a Hulk karmaiból.

Miller is felébredt igencsak kábán, a helyzetet gyorsan felmérte, hogy mit is lehetne tenni. Hulk semlegesítése. Lenyugtatás, vagy egyéb. A hangjára ébredt fel, azok alapján nem hitt benne, hogy a lenyugtatás olyan könnyű lenne, ahogyan egy ilyen megölése sem.
- Steve! – szólt a társának. – Ha már rendben vagy, a pajzsoddal célozd meg a fejét. Rá kell jutnom.
Ha Rogers beleegyezi, akkor Miller aktiválja a Pym részecskéket és megkapaszkodik a pajzs alján levő bőrszíjban. Ha Rogers eldobja és odaér a pajzs a Hulk-hoz Miller egyszerűen megpróbál átugrani rá.


//Bocs, a többiek sokan vannak, ha tudnak cselekedni, akkor írok velük is.//

Pym szérum: 3 centis magasság, 5 kör

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

Aktív mágia: nyugtatás (asztrálmágia, Hulk-on)
Passzív mágia: mentálpajzs, asztrálpajzs (Einar-on Amora révén), asztrálpajzs (Steph saját magán)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13925
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by William David Robertson on Hétf. 28 Nov. 2011, 19:39

William David Robertson igazgató az A.R.M.O.R. vezetője hirtelen felébredt. A feje eléggé kótyagos volt, úgy érezte, mintha fejbe vágták volna egy lapáttal. Első dolga az volt, hogy a pulzusmérő órájára nézett, és ha az esetleg magas számot mutatott, akkor próbálta megnyugtatni magát, ha nem akkor próbált felkelni és felmérni a terepet. Egyenlőre csak a nagy darab Hulk-ot tudta beazonosítani, meg a kollégáit.
~ Na még egy vértestvér is ~ morogta magában, de tudta egyenlőre nem tud semmit tenni, míg úgy ahogy rendbe nem jön.

_________________
Karakterek:
Reneszánsz: William David Robertson/Hulk.
avatar
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Morsus on Vas. 04 Dec. 2011, 12:36

Gorgon megjelenik Hulk mögött és megpróbálja megrúgni,d e az órás máris fordul felé és ököllel csapja meg a patát. Az ütés ereje olyan nagy, hogy az egész épület beleremeg. Gorgon métereket repül hátra, de szerencsére nincs komolyabb baja.

Ismeretlen mutálódót emberi lény. Erős gamma sugárzást bocsájt ki. A sugárzás blokkolja a teleportálást. A sugárzás növekszik.

Kapja meg az infókat a nova és látja, hogy Kane is felveszi a nova formát magához térve. Az ütés ereje Lockjawot Einarhoz lökte aki így biztonságba tudta teleportálni a férfit. Zack és Hannah koncentrálnak, de Stephel együtt ugyanarra jutnak: a férfi tudata elveszett a dühben.

- Nem tudjuk még manipulálni sem! Ha túl erőltetjük akkor megöljük!
Lény ütése elintézi az íjászt és vasököl felugorva sárgás fénnyel a kezén készül lecsapni az kék szeműt. Kapitány gyorsan felpattan és a parancs szerint az akkor még Gorgon felé néző Hulknak vágja a pajzsot. Így bár az simán lepattan hulkról, de Miller Hulk fülén landol. Hulk az ütéstől megvadul és a levegőbe ugrik az angyalokra.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 05 Dec. 2011, 10:15

A páncél válasza a lehető legrosszabb volt a számukra, orvosként olvasta, hogy milyen hatása van a gamma sugárzása az emberekre, az ARMOR vezetője is egy Hulk volt, akárcsak a Raft igazgatója, ha ez a sugárzás itt most mindenkire ilyen hatással lenne, annak beláthatatlan következményei lennének. De legalább Thorson szabad volt és nem volt már a zöld lény karmaiban, látta, hogy Kane is a Nova páncélját öltötte fel a küzdelemre, talán ketten elegen lesznek.
- Senki se menjen a közelébe! – kiáltott a lentieknek. – Gamma-sugárzást bocsát ki!
Az ellenfelük a levegőbe ugrott, Ko pedig azonnal az útjába repült, hogy a többieket védje, a karjait kinyújtotta előre, hogy olyan távolságból hozza majd létre a pajzsot.
< - Gravimetrikus pajzs teljes erőből, frontális támadások ellen – adta ki a páncélnak az utasítást. >
- Kane segíts! – kiáltott a társának.
Korábban ugyanígy feltartotta már a főnixet, igaz, akkor kicsit több ereje volt, mert még egyedül volt Nova, de remélte, hogyha a férfi is segít, az most is kellően elég lesz arra, hogy ne érkezhessen a hulk az ugrás után a földre az angyalok közé.


A kinti csata továbbra is folyt, ami nem olyan volt, amibe a hozzánk hasonlók bele tudtak volna szólni. Kevesen lettek volna képesek, főleg, hogy ezzel valami más gond is volt. És ezt a későbbi „anyósom” is megerősítette. Azonban ekkor tűnt fel, hogy idebent is volt még olyan ellenfél, aki talpon volt, és a Lény-t támadta. Ahogyan Vasököl a levegőbe ugrott, teljes erőmből* löktem el magam a földről, hogy így sprintelve jussak a Vasököl mögé, ha ez megvolt, akkor a levegőbe ugrottam és a könyökömmel próbáltam tarkón ütni, mielőtt még a támadását megindíthatta volna a Lény ellen.

*5 tonna szárazföldön

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1256
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Serena Davidson on Hétf. 05 Dec. 2011, 11:24

Szerencsére nem kellett közelebb mennem, mert az embertelenek megoldották a kérdést. Vasököl, ekkor tűnt csak fel, hogy itt volt, Donald egy régi nagy ellensége és ellenfele. A terveit ismerve igazán a legjobb helyen volt, csak nem tudott élni a lehetőséggel, hogy megölje az Angyalokat. Ko-Rel felkiáltását hallottam, igazából eszem ágában sem volt a Hulk közelébe menni, azok után, amit mondott főleg nem. Azonban ez nem kívánság műsor volt, mert ő kezdett el hozzánk jönni, egy hatalmas ugrást követően akarta ránk vetni magát. Szerencsére idebent senki sem volt annyira sérült, hogy ne tudjon kimenekülni és még feltartással is próbálkoztak. Koncentrálni kezdtem és két hatalmas kígyót próbáltam a betonból kiemelni a hulk mögött, hogy azok a lábaira csavarodjanak és így rántsák le őt a földre azelőtt, hogy megérkezne pont ránk. Ha nem sikerül, akkor futok és próbálok kellően messzire jutni.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 05 Dec. 2011, 11:49

A pajzs jól repült és Jon pedig megérkezett Hulk fülére, a távolból ő is hallotta Ko-Rel kiabálását, ami semmilyen jóval nem kecsegtetett. Csak remélni tudta, hogy nem lesz túl sokat a sugárzásban és az nem fog megártani neki. A sisakja rostélyát még lehajtotta, majd egy gyors mozdulattal igyekezett Hulk fülébe bemászni és kicsit beljebb jutni. Nem örült túlságosan annak, hogy meg kell ölnie az ellenfelüket, de tudta, hogy ezt nem fogják tudni megállítani máskülönben.
Előre fele helyezkedett el, hogy az agy felé nézzen, az egyik karját még előre is nyújtotta, majd a Pym szérumot pontosan az ellentétére állította. A három centi helyett nőjön meg a 30 méteresre. Számításai szerint kellően nagyra fog nőni és igen gyorsan ahhoz, hogy Hulk ellenállása se mentse meg attól, hogy ő kirobbanjon a fejéből. Ennél gyorsabb és viszonylag fájdalom mentesebb halált nem tudott kitalálni.


Nem tudtunk mit tenni, erre kellett rájönnöm, ha megtesszük, meghal. Abból pedig, amit Jon készült tenni, mindenképp ez lesz a vége.
- Zack, Jon erre készül, hogy megölje – mondtam. – Segítsetek minden katonát kivinni innen Hannah-val!
Einar-ék ekkor jelentek meg itt, szabad volt és Lockjaw kihozta. Azonnal odasiettem hozzá, a kezemet a sérült arca felé helyeztem.
- Már rendben leszel – mosolyogtam rá.
Koncentrálni kezdtem, hogy begyógyítsam a sebeit.


Gorgon nem jutott el a támadásig, ellenben méterekkel odébb kötött ki a földön. Jóízűen nevetett fel, ez jó sport lesz így, régen volt jó ellenfele, ez pedig olyannak tűnt, ha nem állították volna le, így egyelőre csak feltápászkodott és figyelt.

Wanda mostanra már kellően összeszedte magát, hogy a képességét használni is tudja, így nekiállt koncentrálni, a többiek támadását próbálta hatékonyabbá tenni, hogy a kígyók minden bizonnyal elkapják Hulk-ot és nagyobb eséllyel tudják lerántani a földre. Illetve az egy, vagy 2 Nova pajzsa is erősebb, hatékonyabb legyen azáltal, hogy Hulk a pontos ugrás helyett egyszerűen zuhanni kezdjen, mintha leesett volna valahonnan, és ne tudjon ütni, hanem csak az esését korrigálja, hogy ne orra bukjon, hanem az egész végén talpra essen.

A többiek, abban az esetben, ha a pajzs, és Miller támadása sikertelen kitérnek a megérkező Hulk elől.

//Még mindig csak azzal írok, aki csinál is valamit.//

Pym szérum: 30 méteres magasság, 4 kör

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

Aktív mágia: gyógyítás Einar-on
Passzív mágia: mentálpajzs, asztrálpajzs (Einar-on Amora révén), asztrálpajzs (Steph saját magán)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13925
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by William David Robertson on Hétf. 05 Dec. 2011, 12:21

William David Robertson igazgató az eseményeket figyelve próbálta kitalálni, hogy mit is tegyen. Tudta, hogy hiába alakulna át, egyedül nem tudna megküzdeni a Hulk-al. Csakis úgy nyerhetnének, ha együtt támadnák. Közben Gorgon támadása sikertelen volt, és ő métereket repült. Eközben Kapitány próbálta elvonni a zöld figyelmét, hogy Miller a fülére tudjon ugorni, és ezzel bemászni a fejébe.
~ Remélem sikerül, főnök ~ gondolta az A.R.M.O.R. igazgatója, majd közben a két Nova munkáját figyelte, akik pajzsot próbáltak létrehozni, hogy meggátolják az ugró Hulk-ot, abban, hogy az angyalokra érkezzen, és még két kígyó is megjelent, hogy elkapja a lábait.
William közben reménykedett, hogy sikerül Miller terve és fel tudja robbantani Hulk fejét, de eszébe jutott, hogy ha mégsem jönne össze, akkor akármi is történik, lépnie kell. Hirtelen elárasztotta a düh, ahogy arra gondolt, hogy kiütötték, és ő tehetetlenül feküd a földön, míg társai harcoltak. Ekkor a pulzusmérő óra elkezdett vészesen pittyegni, majd folyamatosan jelzésbe váltott.
- Ha a terv nem válik be, akkor csak együttes erővel tudjuk legyőzni. Egyedül nem vagyok rá képes - kiáltotta, de már nem volt visszaút, érezte, ahogy átalakul a teste, ereje megnőtt, ahogy ő maga is, bőre szürkés színt öltött, ruhái elszakadtak, karórája és fegyverei a földre estek. Robertson pedig átalakult szürke Hulk-á, készen arra, hogy ha nem jön össze Miller akciója, akkor támadásba lendüljön.
- Hulk mérges. Hulk harcra kész - mondta.

_________________
Karakterek:
Reneszánsz: William David Robertson/Hulk.
avatar
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 06 Dec. 2011, 10:04

Nem sikerül elérnem Sionhoz, mire megérinthetném, akkorát ugrik, hogy egyenesen az angyalokhoz érkezik le vele. Túl gyors, és láthatóan túl erős, a hatalmas erejű sugárzás megváltoztatta, mintha valami öngerjesztő folyamat lenne.
Zack aggodalma Sion élete iránt nagyon elragadó, de ha engem kérdeznek, el kell pusztítani Siont, ha nincs más megoldás - és jelenleg úgy tűnik, ha van is más módszer, nem lesz időnk kipróbálni, mielőtt mindenki meghal.
-Akkor erőltessétek túl, és öljétek meg! - Válaszolok, aztán figyelem, hogy mi történik, nem tudok, és talán nem is kéne akarnom beavatkozni, a sugárzás erőssége nem csak Hulkra van már hatással, hanem mindenkire a közelében. Azért azon meglepődöm egy kissé, mikor Robertson is átalakul Hulkká, nem emlékszem, hogy felvett egy Hulkot a SHIELD.

Az íjásznak annyi, de ez nem segít a legnagyobb problémán: Hulk zúz. Ahogy elnézem, a hősök nem bírnak vele, és hiába vagyok láthatóan vasgyúró, kétlem, hogy én letudnám nyomni.
Hulkkal így is elegen foglalkoznak, nekem viszont más gondjaim vannak, például egy ugráló nikkelbolha itt mögöttem. A támadás előtt felugrik, ez pedig azt jelenti, hogy már nem tudja befolyásolni a támadás célját, így nem kell hárítanom semmit, elegendő, ha kitérek előle. Oldalra vetődöm, és gurulok egyet az ütés elől. Nem tudom, mire képes az a sárga világítás a kezén, de jobb nem kipróbálni, amíg nem muszáj. Ezután rögtön egy ütést indítok, amit úgy időzítek, hogy akkor érje el a fickót, amikor földet ér. Arra is figyelek, hogy nehogy segítőkész társamat találjam el.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2649
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Morsus on Kedd 13 Dec. 2011, 22:26

Vasököl azonnal egy hátra ütött könyököléssel arcon találja a lányt majd elkapja lény öklét és átdobja magán egy egyszerű harcművész fogással.

Hulkot minden erővel próbálják gátolni, de amikor Miller növekedni kezd olyan érzése van, mintha égetnék. A gamma sugárzás ilyen adagban károsítja a szervezetét. A kínoktól elveszi az uralmát és belecsúszik valamibe, de már fel se fogja mibe. mire eszméletét veszti a hulk egyszerűen kiköpi. Ekkor Hulk neki ront és Lyron repül mellette.

- Imperius Eternal!
Üvölti büszkén és Hulknak csapódnak, aki egy tapssal söpri őket hátra.
hannah a katonákat viszi ki és Kane minden erejével hulk ellen dolgozik, de amikor Wanda elkezdi beszakítania földet Hulk alatt Zack szemei felragyognak.

- Ez az!
Üvölti a mágus és int a boszorkány felé.
- Kell lennie más megoldásnak! Mi vagyunk a hősök! A jók! Nem gyilkolhatunk csak azért, mert nem látunk más megoldást! NEM! Soha többé!
Wanda megtelik mágikus erővel és a lány akaratán kívül int Hulkra, aki nem szabadna, hogy vissza alakuljon, de megteszi. Az őrjöngő óriás hirtelen visszaváltozik egy egyszerű emberé, aki eszméletlenül zuhan a földre. Zack követi a példáját.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 14 Dec. 2011, 10:22

A pajzzsal próbálkozott feltartani Hulk-ot, de ez nem igen akart működni egyelőre, hiszen túlságosan erős volt az ellenfelük. A tapskor ő is métereket repült hátra, de nem zuhant a földre a tapasztalatának hála. A következő pillanatban, amit meglátott a kree nő, hogy Hulk visszaalakult emberré, majd eszméletlenül terült el a földön.
< - Újabb elemzést! – adta a parancsot. >
Közelebb szállt az épülethez, hogy be tudjon nézni, egyvalaki még harcolt, Zack a földön, Thorsont éppen ellátták. Akkor először Miller volt soron, hogy meg kellett nézni mi lehet a bajuk.
- Itt Nova a kórháznak – mondta a rádióba. – Azonnal küldjenek a főépülethez orvosi csapatot, akiket lássanak el védőszérummal gamma-sugárzás ellen! Ko-Rel vége!
Leszáll Miller mellett és őt próbálja először ellátni, ha rájön, hogy milyen károsodást okozhatott a férfinak a gamma-sugárzás ilyen rövid idő alatt.


Egyelőre nem sikerült megütnöm a szárazföldit, mert a következő pillanatban a könyöke talált arcon, amitől hátratántorodtam és a földre érkeztem. Ő is követett, noha nem úgy, ahogyan én szerettem volna. A Lény rosszabbul járt, mint én, az ő szemszögéből ez megalázóbb volt, mint az enyémből. Ha a Lényt felém dobta, akkor igyekeztem kitérni előle, hogy ne találjon el, majd támadásra indultam. Harcművész, így jobban kellett figyelni rá, csak a földi harcművészetek elleni taktikákat Lord Gorgon kihagyta a képzésemből, ahogyan az apám is. Kisebb nekifutás után becsúszni próbáltam az ellenfelem lábaira, hogy kisöpörjem őket, arra számoltam, hogy a levegőbe ugrik, akkor pedig igyekeztem a lábát megragadni alulról, hogy majd ezzel a mozdulattal a földbe csaphassam Vasöklöt.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1256
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 14 Dec. 2011, 11:41

Hulk már nem volt ellenfél, ellenben Miller és Zack kidőltek. Ahogyan láttam Ko-Rel a főnökéhez sietett oda, hogy ellássa, így én a mostohaapámhoz siettem oda. Ez persze így igencsak furcsán hangzott azok után, hogy itt én voltam az idősebb. Vasököl még talpon volt, de most már csak ő volt így, így nem féltettem a többieket. Régen volt már, hogy orvosi tanulmányaimat használtam, de ez elvileg nem olyan, amit el lehet felejteni. Csak műtenem ne kelljen, mert az nem biztos, hogy sikerülne. Úgy véltem, hogy Zack csak kiütötte magát, mágikus kifáradás, jelentsen bármi is a teljes kimerülésen felül. Letérdeltem mellé és először a pulzusát néztem meg, hogy az rendben van-e és lélegzik-e. Ha ezzel megvoltam, akkor felnyitottam a szemét és jobb híján a telefonommal világítottam meg a szemeit, hogy lássam a pupillái miként reagálnak, hogy csak eszméletlen-e, vagy kómába került.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 14 Dec. 2011, 12:50

A fickó jóval erősebb, mint amilyennek elsőre tűnik, ez persze gyakran előfordul manapság, egy ilyen mutánsokkal teli világban, de ez nem jelenti, hogy örülök a dolognak. Az átdobás után a becsapódást nem nagyon tudom szabályozni, csak igyekszem hamar felállni. Hajigálhatsz napestig, öcskös, meglátjuk ki fárad el hamarabb!
Megindulok a fickó felé, miközben látom, hogy Doria is támad. Mivel ő becsúszik, én megpróbálom elzárni az ellenségünk menekülési útvonalát, egy horogütéssel célzom meg a fejét, ha felugrik, még úgy is eltalálom, és ha oldalra kitér, az ütés íve előbb-utóbb összetalálkozik vele.
-Add fel, kis nyikhaj, nem győzhetsz! - Hívom fel a figyelmét a fickónak a tényre, hogy már Hulk is a földön van, méghozzá emberi formájában, úgyhogy a rossz fiúk esélyei rohamosan zuhannak.


A helyzet elég rosszul alakul, a támadásokat gond nélkül hárítja a Hulk, és látszólag teljes mértékben sebezhetetlen. Ha a mentális támadások sem használhatóak, akkor lassan tényleg úgy néz ki, hogy vagy mi, vagy ők.
Aztán Zack csinál valamit, amiről senkinek fogalma sincs, hogy mi lehet, általában ez szokott lenni, és a végén...
-Akármit is csináltál... Szép volt! - Dicsérem Zacket, aki talán már a felét sem hallja, mert közben elveszti az eszméletét, ez is szokásos a grandiózus mágikus megoldások után.
-Vasököl! - Kiáltok a fickó felé, akit eddig csak hírből ismertem, de láthatóan a róla szóló történetek nem túloztak: tényleg egész jól mozog.
-Egyedül maradtál. Add meg magad, és nem esik további bántódásod!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2649
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 14 Dec. 2011, 13:00

Tovább folytattam Einar sebének gyógyítását, amikor odakint Hulk végül elterült, nem láttam, hogy miként, de emberként feküdt a földön. Idebent erre pedig Zack esett össze. Odakint Ko rohant Jon-hoz, itt bent meg Serena Zack-hez. Így noha szívem szerint Jon-hoz mentem volna, de előbb még Einar-t kellett rendbe szednem, így amíg ő rendbe nem jött, nem indultam a férjemhez.

Amikor Pietro meglátta, hogy nem boldogul a páros Vasököllel, akkor futva indult el a harcművész felé és oldalról érkezve egyetlen ütéssel próbálta padlóra küldeni, ha Szirénnek nem sikerült volna a támadása.

Wanda igencsak meglepődött, amikor végül az ő erejével az akaratán kívül ő maga ütötte ki a Hulkot, aki emberként terült el a földön. Meglepetten nézett az összeeső Zack-re, majd végül Vasököl hívta fel a figyelmét magára. Újra a képességéhez folyamodott Wanda, ha az előbbi akció után képes volt erre, akkor Vasököl érzékszerveit próbálta becsapni, hogy az ne vegye észre a közelébe menőket és ne lássa meg a támadásokat, hogy a társai most már tényleg földre küldhessék őt.

Gorgon lépett oda a valószínűleg a földön levő sógorához, hogy a karját nyújtva felsegítse onnan. Ha ez megvolt a bent harcolókra nézett, ahol már korábban kiszúrta az atlantiszi lányt.
- Nem is mondtad eddig felség, hogy az egyik rokonod, egy atlantiszi hercegnő is az Angyalokhoz csatlakozott – mondta mindig mély morgó hangján. – Ki az a lány?

- Ő nem Atlantiszi Lord Gorgon – néztem fel meglepetten a beszélgetést hallva. – Szirén embertelen.
- Kizárt! – morgott tovább. – Ha az lenne tudnám, hogy itt van és a szárnyak a lábán az atlantiszi királyi család jelképe…
A szatír várakozóan pillantott a sógorára, hogy ő adjon magyarázatot.


//Még mindig csak azzal írok, aki csinál is valamit.//

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

Aktív mágia: gyógyítás Einar-on
Passzív mágia: mentálpajzs, asztrálpajzs (Einar-on Amora révén), asztrálpajzs (Steph saját magán)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13925
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by William David Robertson on Szer. 14 Dec. 2011, 22:25

Robertson ott állt, ahol átalakult. Figyelte az eseményeket. Úgy tűnt számára, hogy Miller terve nem éppen úgy sikeredett, ahogyan azt eltervezte, ugyanis Hulk hirtelen kiköpte a férfit. Közben Lyron is megjelenik, és elkiáltja magát. Hulknak csapódnak, de az egy tapssal már arrébb is löki őket az útból. Közben Hannah a katonák, kimentésével foglalkozik, míg Wanda beszakítja a talajt Hulk alatt. Morsus ekkor elkiáltja magát a sikerre, majd még mond néhány, mondatott, és mikor Hulk hirtelen emberré alakulva összeesik, Zack is a földre kerül. Már csak Vasököl volt talpon, de Will nem vele foglalkozott, voltak rá elegen. Inkább a kidőlt Hulk mellé lépett, majd lehajolt, hogy megnézze milyen állapotban, van. Miközben fölötte állt fél szemét a talpon, lévő ellenfélen tartotta, hogy ha esetleg nem adja meg magát, akkor tudjon segíteni neki a helyen döntésben. Úgy döntött, hogy az ájult Hulk mellett marad. Tudta, hogy ha felébred, akkor nem lesz boldog, és valakinek meg kell nyugtatnia, mielőtt újra átváltozna.
- Hulk marad. Vigyázz nyugalom testvér. Felkel ideges – mondta.

_________________
Karakterek:
Reneszánsz: William David Robertson/Hulk.
avatar
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Morsus on Hétf. 19 Dec. 2011, 20:26

A sérültekhez orvosok érkeztek,d e mind jól voltak, csak eszméletlenül. Millerhez már hozták az ellenszert, de így is a bőre kicsit megégett a sugárzás erejétől.
Mikor Vasökölt megtámadja Lény akkor a férfi keze lángolni kezd és beleöklözött az F4 tagjának kezébe. Az ütés ereje hatalmas mindenkit hátra söpör, aki Vasököl felé tartott. A hangrobbanástól mindenki füle sípolni kezd és hatalmas széllökést gerjeszt. Lény hátra zuhant és a karja eltört. Vasökölt egyedül áll az angyalokkal néz szembe.
- Nem állíthattok meg. Én vagyok minden hibátok, minden bűnötök. Az ítéletetek, amely nem más, mint halál!
Üvölti Vasököl és a levegőbe ugrik lángoló ököllel.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 20 Dec. 2011, 10:19

Az orvosok megérkeztek és így most már Ko-nak sem volt sok dolga Miller-rel sem. Rendbe fog jönni és még bezöldülni sem fog. Nem kellett volna egy Hulk főnök nekik. A kree nő a kezét kapta maga elé, amikor a széllökés megérkezett bentről az utcára. Még a füle is sípolni kezdett. Ekkor állt fel az eszméletlen Miller mellől és indult befelé, ekkor ugrott odabent a levegőbe Vasököl. Ko sem maradt túl sokáig tétlen, ezúttal nem a Nova erőt akarta használni, vagy mezei harcot, mert azzal egy harcművész ellen úgysem érnek túl sokat. Vasököl felé repült, kihasználva azt, hogy hangsebességgel képes repülni, remélve, hogy kellően gyorsan odatud érni, azelőtt, hogy észrevennék, ha nem, repülés közben támadás ellen kitér. Ha sikerül, akkor a balkezével ott ragadja meg ellenfele karját, ahol az már nem lángol, eközben a másik kezével, egészen pontosan a tenyere alsó részével próbálja szegycsonton ütni Vasöklöt, az egyik lábával térdenrúgni az ellenfelét és a lendület végén a kart tartó kezével átemeli ellenfelét a saját feje felett és a földre hajítja.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1256
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 20 Dec. 2011, 10:59

Zack rendben, szerencsére. Kellett volna nekem az, hogy még innen kórházba vihessük megint. Miközben vele foglalkoztam hatalmas csattanást hallottam és ismét a földön kötöttem ki. Vasökölre emeltem a tekintetemet, aki ellen máris indult Ko-Rel is. A Lényt a padlóra küldte, így nem biztos, hogy a kree nő elégnek bizonyul majd ellene, bár ellene nem az erő kellett jelenleg, hanem az ész, így lehetséges. Erőre visszatérve, a vérzőfejű szöszit nem lett volna érdemes küldeni, már ma kapott elég agyrázkódást. Azonban, azonban… a szemem megakadt a nagy szürkén odakint. Elmosolyodtam, régen, amikor Hulkot Galactus és Thanos ellen küldtük. Ez legalább úgy fog kinézni, csak a különbség, hogy az a hulk éppen a Raft igazgatója. Ha Ko-Rel terve nem vált be, csak akkor tettem mindezt:
- Hulk! – kiáltottam ki. – Az az alak azt mondja, hogy erősebb, mint te!
Mutattam Vasökölre.

Bármi is legyen a kree harcának kimenetele én a biztonság kedvéért mentőkutyákat formáztam a betonból élővé, hogy a sebesülteket velük cipeltessem ki az utcára az orvosokhoz és azért, hogy ne legyenek frontvonalban, amíg idebent a többiek harcolnak.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 20 Dec. 2011, 11:40

Mikor Einar-ral végeztem nem maradtam sokáig az épületben, hanem rohantam ki, hogy most már a férjemet is elláthassam. Láthatóan jól volt, csak jó pár helyen volt égési sérülése, amiket azért nem ártott begyógyítani. Majd, amit kap tőlem, ha felébredt, hogy ilyen felelőtlen módon próbál bármit is tenni. Könnyedén hulkká válhatott volna, vagy belehalhatott volna ebbe az akcióba. Felesége és gyereke van! Meg kellett volna már tanulnia, hogy fogja vissza magát. Letérdeltem mellé és koncentrálni kezdtem arra, hogy az égési sebeket begyógyítsam rajta. Azt láttam, hogy beadtak neki valamit, csak remélni tudtam, hogy a gamma-sugárzás ellenszere volt. Aggódtam érte, a többiek odabent pedig úgyis boldogulnak már.

Wanda is a földre került Vasököl mutatványa után, de nem akarta feladni a harcot, ezért ahogyan tudott felkelt a helyéről. Látta, hogy miként intézte el könnyedén a Lényt, és a lángoló öklök pedig adtak egy ötletet neki. Úgy tudta, hogy a férfi nem mutáns, hanem valami más. Így miközben az újabb támadások indultak Kai irányába Wanda újra a képességéhez folyamodott és ezúttal azt próbálta, hogy az ellenfele koncentrált energiáit szétfoszlassa, azaz a vasököl energiákat semlegesítse ezáltal és ellenfélnek csak egy egyszerű harcművész maradjon velük szemben.

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

Aktív mágia: gyógyítás Miller-en, Wanda: energiaszétfoszlatás Vasökölben (tudom nem mágia, de hasonló, azért írtam itt)
Passzív mágia: mentálpajzs, asztrálpajzs (Einar-on Amora révén), asztrálpajzs (Steph saját magán)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13925
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 20 Dec. 2011, 12:17

A fickó nem csak keményfejűbb, mint gondoltam, de erősebb is. Egyetlen ütésével a földre küldte a Lényt, aki azért lássuk be, nem épp egy puhány alak. De akármilyen erős is, az ereje akkor is csak fizikai erő marad, és önmagában sohasem jelent győzelmet. A lökéshullámot, amit keltett az ütés ereje, elszívom, így talpon maradok, de a fülem azért nekem is erősen cseng. Egy gyors mozdulattal rántom le magamról a zakómat, hogy könnyebben tudjak mozogni, és Vasököl felé kezdek futni. Ko-Rel persze sokkal gyorsabban fog odaérni, de valamiért nem vagyok biztos benne, hogy sikerül majd elbánnia a fickóval. Ha mégis, és a földre löki őt, akkor ott támadom meg, ha viszont Vasököl veszi az akadályt, és tovább halad, akkor igyekszem útját állni. Harcművész, ennyit tudunk, de ezzel nincs egyedül. Úgy döntök, nem fogom ellazulni ezt a harcot, és kivételesen mindent beleadok. Összpontosítok a mozgására, és egy esetleges ütését a lángoló kezével igyekszem hárítani, jobb esetben ki is térek előle, és utána megpróbálok hozzáérni akár a testén vagy a végtagjain. Ha rúgni próbál, vagy olyan testrészével támad, ami nem lángol, az elől nem térek ki, egyszerűen hagyom, hogy betaláljon, és aztán elszívom minden energiáját, hogy megbénuljon. Nem akarom megölni, így ha sikerül lebénítanom, utána a nyakán található akupresszurás pontra gyakorolt erős nyomással támadom meg, hogy elveszítse eszméletét.
Ha mégis eltalálna a lángoló kezével, természetesen azt is megpróbálom megállítani, és nem csak a mozgási, de hő energiát is elszívom a kezéből. Így lehet, hogy komoly sérüléseket fog szenvedni a keze az elfagyástól, de a kockázat a részemről is elég nagy.

A tökmag nem csak hárítja az ütésemet, de olyan erőset csap belém, olyat érzek, amit nem igazán éreztem mostanában - jó sok éve. Hátrarepülve az egyik fal állít meg, és belenyilall a fájdalom a karomba, a fülem is cseng, és hirtelen azt sem tudom, hol vagyok pontosan. Mire sikerül összeszednem magam, a fejem még mindig kótyagos, de talpra állok. Már többen nekifutottak a fickónak, remélem több sikerrel, mint én, de a sérült karom miatt talán csak hátráltatnám őket.
Feltűnik a betonból formázott kutya, aki a sebesülteket viszi ki, hát erre még én is képes vagyok egy kézzel, úgyhogy jobb ha hasznosítom magam, ha már a harcban nem volt szerencsém. Vállamra véve, ép karomban hozva viszem ki a sebesülteket.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2649
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by William David Robertson on Kedd 20 Dec. 2011, 14:23

Robertson az eszméletlen emberré visszaalakult Hulk mellett ült. Nem mozdult mellőle, mert tudta, hogy ha felébred, akkor lehetséges, hogy túl ideges lesz. Valakinek akkor pedig le kell nyugtatnia.
- Hulk vigyáz. Hulk segít - mondta.
Figyelte a Vasököl elleni harcot. Mikor látta, hogy Lényt kiütötte, felállt, és elindult a csata irányába. Csak akkor avatkozott közbe, ha a többiek tervei nem jártak sikerrel, és miután Serena megszólította a nőre nézett, és a hallottak feldühítették.
- Hulk dühös. Hulk elintéz - mondta, és megindult Vasököl felé.
A közelébe érve hatalmasat dobbantott a lábával, hogy hullámremegést érjen el a talajban, ezzel kibillentve a férfit az egyensúlyából. Ha sikerült a dolog, ha nem, elkezdte hatalmas erővel ütni Vasököl fejét és hasát. Egyik kezével a fejet a másikkal a hasat ütötte folyamatosan, megállás nélkül. Egy pillanatra sem hagyta abba a támadást, folyamatosan osztotta az ütéseket Vasökölnek. Még akkor sem hagyta abba, ha az ellenfél már fáradni látszott, haragja akkora volt, hogy rendesen el akarta látni a baját.

_________________
Karakterek:
Reneszánsz: William David Robertson/Hulk.
avatar
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Morsus on Csüt. 22 Dec. 2011, 21:05

Vasököl látva Ko-relt neki ugrott és így a kettő a levegőben megcsavarodott egyszer majd a nő akaratlanul zuhant a földre. Mintha ez a férfi a testerejéből táplálkozna. Tao támadásakor felismeri a technikát. Ez egy legenda. A harcművészet ahol a mások chi-jéből táplálkozol. Mások erejét és lendületét használod fel. A polgármesterrel is így tesz majd olyan hat hárított csapás után teli erőből mellkason találja, ami meglepő módon talál és a férfit a földre viszi. Az ekkor mindent elkezd elszívni a Mesterbűnözőből. Vasököl egyre lassabb és a bőre egyre fakóbb, ekkor a Hulk neki rontva egy hatalmas csapást ad neki. Vasököl úgy landol a földön, mint egy babzsák. A feje vérzik és alig lát, de még mindig próbál fel kell. Mikor már négykézláb van elkezd üvölteni,d e szavai egy részét nem képes kimondani a vértől, ami a szájából ömlik.
- Meghaltok! Véghetek! Ig...
Ekkor egy lézer eltalálja a férfi és az a földön marad. Kane ökle még fűstől amikor a nova vértet eltünteti magáról.
- A terep tiszta.
Vízió lassan újra összeáll és felméri.
- Minden "mesterbűnöző" itt van kivéve egyet: Kardfog.
- Biztosan nem maradt itt. Orvosokat a szintre és kérek egy hadosztályt, azonnal indulunk Washingtonba.
Ezzel felsegíti Ko-relt a földről.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 23 Dec. 2011, 08:54

Vasököl is a földön, már csak Creed maradt, de ő nem a mai napé volt, hogy elkapjuk. Majd valamikor később. A hadosztályra csípőre tettem a kezemet, ezzel csak egy nagyon kicsit elkéstünk.
- A hadosztályt mentésre kell csak használni, Fájdalom atombomba szintű robbanást okozott Washingtonban – mondtam. – A szuper gonoszok mindegyike mostanra lelépett, egyedül Fájdalom van már csak ott, akit a gyerekek lassan elintéznek.
Thorhalla-ról nem is szóltam, de nála tudtam, hogy milyen alkut kötött a fejesekkel erre a napra vonatkozóan. A gyerekek, több mint húsz éve vártam erre a találkozásra újra, életem egyik legnagyszerűbb élménye volt.
- A gyerekek. A legtöbben emlékeztek a Csatabolygóra és a Túlontúlira… nos volt egy realitás, amikor nem jöttünk haza, hanem ott ragadtunk. És negyed évszázad alatt lettek gyerekek. Lesz néhány kellemes és néhány igen kínos találkozás…
Tárat cseréltem a pisztolyomban és a teleportkészüléken beállítottam Washingtont. Részemről indulhattunk.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 23 Dec. 2011, 12:39

Megérkezett a férfihoz és, amikor megütötte volna, hirtelen érezte magát gyengének, mintha az egész testéből minden életerő elfogyott volna és Ko a földre zuhant a levegőből. Látta, hogy pillanatokkal később Tao is követte, ami pedig szinte lehetetlen volt, hiszen ismerte a férfi erejét. Szerencsére a Hulk időben érkezett meg és neki, illetve Kane-nek hála most már tényleg földre került az ellenfelük. Hálásan fogadta el a szeretője kezét, amikor a férfi felsegítette. Még egy pillanatra megingott, de most már talpon tudott maradni. Nem igazán jött rá, hogy mitől fogyott el hirtelen minden ereje, hiszen az ellenfele, csak szuperhumán volt és harcművész, semmi sem utalt arra, hogy mások életerejét szívta volna el. Kérdőn pillantott Serena irányába a gyerekek hallatán, de végül nem kérdezett rá. Mindjárt indulnak, egyedül talán Miller lesz dühös, amiért kihagyja a világmegmentést, már ha még lesz valami, amiben segíthetnek.
- Az orvosok már odakint vannak, hívtam őket – mondta. – Vízió, szólj a Raft-ra Mr. Zordnak, hogy készüljön fel, mert kisebb tömeget kap.


Kissé aggódva pillantottam a király irányába, de úgy tűnt, hogy egyelőre nem hallotta meg a nagybátyám és Mrs. Smith beszélgetését, így még a kínos számonkérés az irányomban elmarad. Talán jó ideig és el is felejti, ha szerencsém van, egy időre. Főleg, hogy még Washingtonban is lesz némi munkánk, azt már tudtam, hogy ott a helyreállítások és mentések nem kevés időt vesznek igénybe és ott volt még a másik korosztály. Akikkel szinte egy időből jöttünk, de ők mégis egy másik realitás. Úgy emlékeztem, hogy apa itt találkozott először az idős bátyámmal és itt tudta meg, hogy a fia miként fog kinézni a jövőben. És ott volt Zam is, egy Zam, aki soha sem ismert engem, révén a bátyám és az anyám voltak együtt abban a jövőben és én soha sem éltem. Biccentettem Kapitány felé, hogy én is készen vagyok az indulásra.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1256
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: S.H.I.E.L.D. főépülete

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.