Kórház és járványügyi központ

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 01 Jún. 2012, 08:33

A sötétség és a tűz kora

New York felett hála a sötét világból érkezett Einar Thorsonnak hatalmas viharfelhők léptek el mindent. Villámok cikáztak mindenfelé, mikor mindenki a városban hatalmas morajlást hallott, aminek a hatása egy nagyobb földrengés volt. Minden beleremegett, ez volt az a pillanat, amikor Einar elvesztette az uralmát a vihar felett és visszaszerezni sem volt azt immáron képes, mert már valaki más, nála sokkalta erősebb uralta a természet erőit. A fekete felhők vörössé váltak és egész New Yorkban és a környékén New Jerseyben és természetellenes eső kezdett belőle zuhogni. Valaki pontosan ezt a hatalmas erejű Asgardi mágiát használta ki ahhoz, hogy a tervét végrehajtsa. Immáron másodszor használta fel az illető a Mjölnir hatalmát ugyanarra, egyszer korábban a Vipers pályán és most újra. Az első az ő idejövetelét segítette, a második pedig a hadaiét.

Már a vihar is kellően furcsa volt, ugyanis égetett, akinek a bőréhez ért azon hólyagokat és égési sebeket hagyott, a növények az eső miatt elfonnyadtak és az esőnek hála a városban is melegebb lett. Ha mindez még nem lett volna elég, egy újabb nagyobb rengés rázta meg a két említett helyet, az ARMOR még működő számítógépei is kiakadtak, megannyi térkapu és portál nyílt más dimenziókból, amikből szörnyűséges teremtmények érkeztek át a Földre, hogy elfoglalják azt. Démonok, bukott angyalok, vámpírok és egyéb természetfeletti lények hat Asgardi, Loki utódainak vezetésével, mindannyian Dormammut szolgálva. Alig néhány perc alatt lett szinte éjszakai sötét a felhők miatt, amiket mindenfelé a fellobbanó lángok világítottak meg.

A hordák pedig nem várakoztak túl sokat, teljesítették az alku rájuk eső részét, minden fontosabb épületet és központot folyamatos ostrom alá vettek, ami számított ezeken a helyeken, többek között a SHIELD negyedet, Raftot, Baxter-toronyot, a Kúriát és a mutáns gimit, noha az védve volt Zack és Stephanie mágiája miatt egyelőre, az Olimposz kaszinót, az Akkaba Metropoliszt, ENSZ központ és minden más fontosabb hely is. Emberek százai, ezrei estek áldozatul a mészárlásnak eddig, de ez csak a kezdet volt, mert:

A sötétség és a tűz kora kezdetét vette!Az eső hamar eláll, de időnként mindig lesz zivatar hasonló mellékhatásokkal. Azonban a felhők nem tűnnek el New York és New Jersey környékéről, így a sötét megmarad, ennek köszönhetően a vámpírok éjjel-nappal tudnak közlekedni ezeken a területeken.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14023
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Amelia Stone on Szer. 14 Nov. 2012, 18:19

//Előzmény: A Hall

~ Amelia és Ko-Rel ~
A hall elhagyása után, relatíve elég hamar és ügyesen megtaláltam a teleportálásra használható szerkezetet. Használat előtt vettem egy mély levegőt. Nem éppen olyan volt, mint gondoltam, hisz a SHIELD főépületébe érkezést követően az első gondolatommal hálát adtam mindennek azért hogy élek. Talán azért, mert először használtam ilyen helyváltoztatási módszert.
- Elnézést. Meg tudná mondani, hogy hol találok, egy Ko-Rel nevű személyt? - érdeklődtem meg az első tiszttől akit éppen ott találtam. Szerencsére volt olyan kedves, hogy elkísért a megfelelő helyiségig. Öröm volt látni, hogy az emberek emberek maradtak még ezekben az időkben is. Integetve vártam meg, míg látótávolságon kívül kerül, de még nem léptem be a helyiségbe. Képességemet deaktiválva fogtam talajt és kapaszkodtam bele az első olyan dologba, ami képes volt megtartani. Mély levegőket véve igyekeztem uralmam alá vonni és felülkerekedni a fizikai gyengeségemen. Pont időben jöttem.
- Hahó. Amelia Stone vagyok, az X-mentől. - szólaltam meg belépés után, de nem voltam hajlandó eltávolodni az ajtófélfától, mert féltem, hogy nem leszek képes megmaradni a lábaimon.

_________________
X-diák: Rebecca Knight
avatar
Amelia Stone
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 34
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Oct. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Brooklyn

Karakteradatok
Főkarakter: Amelia Stone
Főkari/multi: Főkarakter

telekinetic_00@hotmail.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 14 Nov. 2012, 19:19

//Előzmény: ARMOR főépülete//

Lassan egy év is volt már, hogy Zam-et elrabolták, és Ko még mindig nem tudott meg semmit arról, hogy hol is lehet a fia, sem pedig Ronan-ról. Sokszor, nagyon sokszor érezte úgy, hogy megszegi a Vádló parancsát és hazamegy a kree űrbe, hogy megkeresse saját maga a fiát. Tudta, hogyha elfogják kivégzik, de a fájdalom és a kétségbeesés lassanként teljesen felemésztette. Bármit megtett volna azért, hogy visszakapja a fiát és újra együtt lehessen vele. Mint sokszor most is a kórházban volt és munkába temetkezett. Nem kellett volna megtennie, de szerette ezt csinálni. A vizsgálatokkal már végzett a másik realitásban jártakkal, rendben voltak, saját maguk is, ahogyan Robertsonnál is végzett vizsgálatokat, de ott nem volt biztos a dolgában, őt nem ismerte, ő nem volt családtag, mint a többiek, akikkel évek óta együtt dolgozott.
Most egyedül üldögélt az orvosi laborban, holografikus adatokat böngészett, amiket a Nova hadtest adatbázisából ért el még korábban. Zam apjáról keresett adatokat, hogy hol lehet a férfi és persze, hogy miként élte túl azt, amikor halottnak hitte. Eltemette az üres koporsót, meggyászolta, majd megszülte a fiát. Itt ő maga lezárta, hiszen most már jó ideje Kane-nel élt együtt, de ez akkor is nyomasztó volt, és valahol mélyen félt is szembenézni vele. Mikor az ajtó kinyílt ösztönösen ugrott fel a helyéről állt védekező állásba, de hamar visszaállt, amikor meglátta a megszólalót. Nem kopogtak be és Vízió sem szólt, így akár merénylő is lehetett volna. A kree nő végigmérte a vele szemben levő nőt és nem volt nehéz rájönnie, hogy nincs jó bőrben. Már lépett is oda, hogy támogatva segítsen neki bejönni.
- Jöjjön és üljön le – mondta.
Ha Amelia engedte, akkor az egyik közeli székhez kísérte és segített neki leülni. A laborban nem volt betegágy, csak számítógépek, asztalok és monitorok illetve egy szék. Inkább iroda volt ez, mintsem kórházi szoba.
- Ko-Rel vagyok – mutatkozott be végül. – Kér egy pohár vizet?
Amíg a válaszra várt addig kree nyelven is megszólalt a páncéljának címezve a parancsot.
< - Páncél, Amelia Stone adatbázisát töltsd le a szokásos módon. >
Amint ez megvolt már tudta, hogy mi az egészségi állapota és a képessége Amelia-nak. A nő felé ekkor fordult vissza.
- Felteszem a képessége miatti gyenge egészsége miatt jött hozzám.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Amelia Stone on Szer. 14 Nov. 2012, 22:12

Szó mi szó kicsit meglepett a szokatlan kinézetű nő, de valahogy igazán hozzászokhattam volna, hogy a világ már cseppet sem olyan, mint amilyennek gyermekként láttam. Sokat változott.
- Nagyon szépen köszönöm. - fogadtam el a segítséget, hisz az egyetlen dolog amire most képes lettem volna az maximum az lett volna, hogy kevésbé finom módon foglaljak helyet az ajtófélfa mellett.
- Köszönöm, jól esne. - szólaltam meg miután megvártam, hogy a számomra ismeretlen nyelven való megszólalást befejezze, majd a következő állításra is rögvest válaszoltam egy úttal. - Igen. Ajánlották, hogy nyugodtan jöhetek ide is vizsgálatra és azért választottam ezt a helyet, mert kicsit kíváncsi voltam a létesítménnyel kapcsolatban.
Igazán örültem annak, hogy habár fizikailag gyenge vagyok, de az agyam legalább nem gyengül le ezzel együtt. Talán az valahogy védve van tőle.
- Tulajdonképp jó lenne valami megoldás ellene, legalább egy átmeneti vagy valami, hisz életem nagy részét ágyhoz kötve töltöttem és hiányzik az úgy nevezett "normális" élet. - fejtettem ki kicsit a vágyaimat a dologgal kapcsolatban. Lévén nem akarom a képességeimet elveszíteni, hisz az olyan lenne, mintha karjaimat és szárnyaimat vágnák le, de így a betegséget kell felvállalnom. Viszont bizonyára kell legyen rá valami mód, hogy fizikailag és mentálisan is jó formában lehessek. Legalábbis bízom benne, hogy van valaki aki képesé tesz erre engem.

_________________
X-diák: Rebecca Knight
avatar
Amelia Stone
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 34
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Oct. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Brooklyn

Karakteradatok
Főkarakter: Amelia Stone
Főkari/multi: Főkarakter

telekinetic_00@hotmail.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 15 Nov. 2012, 09:52

A csaphoz lépett és egy pohárba kitöltötte a vizet a nőnek, majd odanyújtotta felé. Végighallgatta a másik mondandóját és már gondolkodott az esetleges megoldáson, hogy mit is lehetne. Olvasott hasonlóról, hogy izomgyengeség és ehhez hasonló gondok léptek fel korábban a földi asztronautáknál a korai években, amikor még nem ismerték a mesterséges gravitációt és a lány is repülni volt képes a saját képességével, ellentmondani a fizika törvényeinek, így lehetséges, hogy a megoldás nagyon, de nagyon egyszerű volt.
- Nem tudom, hogy egy kórház mennyire lehet érdekfeszítő egy külsős szemnek – már majdnem el is mosolyodott eközben.
Bólintott és a páncélja szkennereivel végigpásztázta a nőt.
- Igazából nem tudom, hogy miért nem kezelték már gyermekként – állapította meg. – Ha akkor elkezdik, akkor manapság teljesen egészséges lenne.
Igaz az adatai szerint elég idős volt, vagyis akkoriban jelentkezhettek a tünetek, amikor még semmit sem lehetett tudni a mutánsokról.
- A biztonság kedvéért azért szeretnék jó néhány vizsgálatot elvégezni, hogy mindennel teljesen képben legyünk.
Ha Amelia beleegyezik, akkor kimegy a folyosóra és alig fél perc alatt kerít Ko egy tolószéket és azzal jön vissza.
- Úgy gondolom önnek is kényelmesebb, ha így kísérem át a vizsgálóba.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Amelia Stone on Csüt. 15 Nov. 2012, 17:27

Átvéve a vizet lassan kortyoltam bele. Megnyugtató volt a folyadék jelen esetben számomra.
- Mikor gyerek voltam még minden gyerekcipőben járt a mostaniakhoz képest. Charles Xavier mindent megtett az érdekemben amit tudott, ezért köszönhetek neki egy relatíve kellemes kamaszkort. - válaszoltam a kérdésére, habár ha megszerzi a rólam készült iratokat, akkor ezt bizonyára ő maga is le tudja szűrni.
- Miféle vizsgálatokat fog végezni rajtam? - érdeklődtem meg, miközben képességem használatával áthelyeztem magamat a tolószékbe. Nm is nagyon emlékszem, hogy ültem volna ilyesmiben valaha. Inkább ágyhoz voltam kötve.

_________________
X-diák: Rebecca Knight
avatar
Amelia Stone
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 34
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2012. Oct. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Brooklyn

Karakteradatok
Főkarakter: Amelia Stone
Főkari/multi: Főkarakter

telekinetic_00@hotmail.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 16 Nov. 2012, 12:16

- Még mindig úgy érzem, mintha sarlatánok között lennék, tisztelet a néhány kivételnek, akik rendesen haladni is képesek a korral az ősrégi földi módszerek ellenére.
Mikor leült Amelia a tolókocsiba, akkor a kree nő mögé lépett, hogy áttolja őt a következő helységbe. Ez már sokkal inkább orvosi helységnek tűnt, orvosi gépek voltak benne, bár nem ismerte meg őket Amelia, ilyeneket még nem láthatott korábban.
- Biometrikus szkennelést – mondta Ko. – A gép letapogatja a szervezetét és egy háromdimenziós holografikus képet hoz létre, ezen megfesti azokat az részeket, értékeket, amik elütnek a szokványos emberi és mutáns értékektől.
A helységben az egyik géphez tolta a tolószéket.
- Csak feküdjön fel, teljesen fájdalommentes és alig egy percig tart és az eredmény is perceken belül meglesz.
Ha Amelia nem boldogul, akkor segít neki kiszállni a székből és felfeküdni az ágyra, ami ott volt a gép alatt. Majd elindítja a szkennelért, ha a nő felkészült.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 28 Dec. 2012, 15:14

Ismét a kórházban volt és az ott dolgozókat ellenőrizte, ahogyan néhány saját betegét is, illetve éppen az intergalaktikus hálózatról is adatokat töltött. Amiatt legalább jó volt, hogy már ismét volt kommunikáció figyelemmel tudta a Destroyer-nek hála kísérni a csapatmozgásokat az űrben. És még a régi kontaktjaival, bajtársaival is fel tudta venni a kapcsolatot és így nyomoztatni Zam után, noha egyelőre még mindig sikertelenül, pedig már lassan egy év telt el. A munkáját Vízió hangja törte meg.
- Rel százados, önt és Harris századost várja Riez százados az ARMOR főépületében.
- Mikor Vízió? – kérdezte. - Valami történt?
- Úgy vélem, hogy erről Riez századosnak kellene beszámolnia.
- Azonnal indulok.
Felkapta az asztalról a sisakját, igaz nem vette fel csak a kezébe, majd sietve indult el az ARMOR irányába. lesietett az épület elé, majd ott a levegőbe emelkedett és a többi távot repülve tette meg.

//Folytatás: ARMOR főépülete//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 09 Jan. 2013, 12:41

//Előzmény: ARMOR főépülete//

Egy kórházi ágyban tért magához, a feje még mindig zúgott. Az utolsó emléke, hogy a fiatal lányt nézte és az azt mondta, hogy az ő és Thanos közös gyermeke. Ahogyan körbenézett már a kórházban volt. Vajon csak képzelte az egészet, vagy pedig valóság volt, amit látott. Nem, nem akarta elhinni, hogy igaz lehet, amit halott. Annyira abszurd volt az egész és hihetetlen. Ő azt szerette volna, hogyha azt mondják, hogy Zam jött volna, leginkább a sajátja, de akár a másik is, aki itt volt korábban, vagy pedig egy közös gyermek Kane-nel, de nem az, amit halott. Rémesen érezte magát, hogy így reagált, de még mindig nem volt túl jól idegileg az egy éve történtek miatt. Felült az ágyban, a fejéről leszedte a borogatást, majd a kezéből vette ki az infúziót. Nem volt rá szüksége, a nyugtatót érezte a saját szervezetében, vagyis annak hatását, ahogyan a diagnózist is feltudta állítani, hogy kisebb sokkot kapott a hír hallatán. De ezért nem igen hibáztathatta senki sem. Kellett neki néhány perc ahhoz, hogy egyedül legyen, rendbe jöjjön, összeszedje a gondolatait és feltudja dolgozni azt, hogy mit is hallott nem olyan régen Riez százados és a gyerek szájából.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Bishop on Szer. 09 Jan. 2013, 19:39

Sikerül beszélnem egy nővérrel aki szerez nekem egy műanyag üvegnyi vizet és el is mondja, hogy hol és melyik ágyban fekszik a százados így nem telik túl sok időbe, hogy megtaláljam az említett szobát. Út közben belegondoltam abba, hogy ez végül is az én hibám, gondolhattam volna rá, hogy Ko-Relt érzékenyen fogja érinteni a hír, így enyhe bűntudat is kerülget most. Kíváncsi vagyok Harris miket kérdez a jövevénytől, gondolom azt vizsgálja meg jobban mennyire veszélyes, főleg az apja miatt, nos én végighallgattam a mondandóját, őszintének tűnt, igaz hazudhatott volna végig, de én bízok a megérzéseim, nagyon is és azok azt mondják nincs semmi gond. Amint megérkezek az ajtóhoz bekopogok és utána nem sokkal később be is nyitok.
- Hogy érzi magát? Ugye nem esett nagy baja. Olyan gyorsan eldőlt... nem is számítottam rá -mondom a végét kicsit megbánóan- Elnézést az én hibám, számíthattam volna rá, hogy így fog reagálni.
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3461
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 10 Jan. 2013, 07:00

A kopogásra nézett fel, Kane nem kopogott volna, az orvosok úgyszintén nem, Vízió csak beszélt volna, a többiek pedig kint voltak terepen Bronxban, legalább is amennyire tudta, így néhány pillanatig elképzelése sem volt, hogy ki lehet az.
- Szabad! – szólt hangosabban néhány másodperc múlva.
Ah, kissé meglepődött, hogy Riez százados érkezett meg, nem hitte volna, hogy máris találkozik vele. Ezek szerint akkor Kane maradt ott a gyerekkel. Valahogyan csak annak tudta tartani, még akkor is, ha legalább kamasznak nézett ki és már majdnem felnőttnek. Ő érezte magát igazából kellemetlenül, hogy úgy reagált, ahogyan.
- Nem az ön hibája százados – mondta. – Én vagyok még mindig túl érzékeny, ha gyerekekről van szó. És Thanos is egy igencsak kényes téma, bár szerintem nem csak nekem…
Nem csak ő volt az, aki akkor meghalt Thanos keze által, hanem még innen a SHIELD-től is többen. Felsóhajtott, olyan sok kérdése lett volna az egésszel kapcsolatban.
- Jól vagyok, csak ez az egész helyzet – kezdte. – Hogyan és honnan került ebbe a realitásba? Miért most? Miért nem volt megrémülve. Természetellenesen nyugodtnak tűnt. Mit akar tenni, mit mondott, minden apró részlet érdekel – hadarta el a kérdéseit.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Bishop on Csüt. 10 Jan. 2013, 21:24

Úgy tűnik Ko-Rel már határozottan jobban van, ha jól látom már az infúzióját is kikötötte, ami ennél is jobb hír, hogy nem neheztel rám a kialakult helyzet miatt. Igen valóban nehéz lehet neki, főleg, ahogy Thanost említi, én is kicsit kiakadtam mikor leírtam a nevét arra a lapra, azt hittem egy pillanatra közli, hogy ő most elpusztítja a bolygót, ha már ilyen szépen fogadtuk. De persze ez nem történt meg. Harris jól gondolta, a százados sokat kérdez, szükség lehet erre a vízre.
- Thanos mindenkinek kényes téma. De ezt szerintem felesleges lenne tovább ragozni, inkább belekezdenék a magyarázatba. -kicsit megköszörülöm a torkom és összeszedem a gondolataim- A lány nem sokkal ezelőtt érkezett egy másik realitásból, az ARMOR főépületbe, először arra gondoltam, hogy ez egy másik világból érkező esetleges támadás, de ez a megállapítás negatívnak bizonyult. Hogy honnan jött pontosan, azt még nem tudjuk, részletesebb vizsgálatok kellenek. Mindenesetre, a lány még csak pár éves, genetikai gyorsítással nőtt meg ilyen gyorsan, Thanos egy sejtminta segítségével hozta létre a DNS-éből, ha ez esetleg megnyugtatja. Egy ismeretlen bolygón találtak rá, az X-Men és Tony Stark, aki ott még a földön tartózkodik sikeresen. Legyőzték Thanost majd magukhoz vették a lányt. Elmondása szerint amolyan mindenki gyereke volt. Mielőtt ide került valamilyen maja kígyóistenekkel harcoltak, akik az összes elektromos dolgot tönkretették, ezért Tyranis tervezett egy olyan páncélt Starknak, hogy ő majd megmenthesse a világot, ha jól értettem, ami elektromosság nélkül is működik, ebből is kitűnik hogy zseni, rendkívül intelligens. Bár nem beszéltem túl sokat vele, nagyon úgy tűnik, hogy úgy gondolkodik mint egy gép, egy számítógép, de ahogy én látom azért vannak érzelmei is, csak talán nem olyan erősek, ezért azok nem befolyásolják, ezért volt annyira nyugodt, ezért változatlan az arcmimikája. Hozzáteszem a származása még ellenőrzést igényel.
Ezzel befejezem, szép hosszú történet, úgy érzem magam mint valami történelem tanár.
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3461
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 11 Jan. 2013, 11:01

- Magával még nem végzett soha sem százados – engedett meg egy keserű mosolyt magának a kree.
A másik meg szerencsére soha meg nem történt lett, amikor részben miatta vesztette el azt, hogy Nova legyen. Amikor a teljes realitást kénytelen volt a gyémántokkal megölni azért, hogy a Föld maradék túlélő lakosságát megmentse. Lehet, hogy a „Barokk” néven emlegetett realitásra ő maga már nem emlékezett Thorhallának hála, de az azt kiváltó okokra nagyon is. Az esküvőre és az utána következőkre, azt nem akarta elfelejteni. Bólintott Bishop szavaira, hogy nyugodtan kezdjen bele a magyarázatba ő figyelni fog. Ko szemei kitágultak és döbbenten nézett, amikor kiderült, hogy a lány csak pár éves, persze számára egyáltalán nem volt ismeretlen ez a technológia, már látta is korábban használatban, még itt is, Balthazar Morsus is ilyen volt, bár tény, hogy a lány valószínűleg sokkal jobb munka, mint a SWORD igazgatója.
- Igen, megnyugtatóbb valamelyest – jegyezte meg.
Határozottan az volt, hogy neki nincs köze Thanos-hoz, legalább sehol sem süllyedt olyan szintre, hogy bármit is akarjon egy olyan alaktól a semlegesítésén felül, hogy ne jelentsen veszélyt az univerzumra. Figyelt tovább, Starkról természetesen már hallott, eléggé briliáns tudós volt, hogy így legyen, főleg, hogy már évek óta itt élt a Földön Ko.
- Maja? – kérdezte. – Nem hallottam róluk korábban…
A többi részre bólintott, nem lepődött meg, hogy a lány zseni.
- Valószínűleg, legalább is reálisnak tartom, hogy Thanos úgy tervezte meg, hogy a lány briliáns tudós legyen, gondolom tudja, hogy az a titán az egyik legnagyobb tudású lény az univerzumban. Ebből nem csodálkozom a gépies gondolkodáson sem.
Vett egy mély levegőt.
- Mi lesz vele, visszaküldik a saját világába, vagy ha ezt nem tudják megoldani itt marad?

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Bishop on Pént. 11 Jan. 2013, 18:06

Igaza van, velem nem végzett, de nem is magamra gondoltam, mindegy. Szerencsére a részletek tisztázása láthatólag megnyugtatja a kreet, majd ő maga elmondja, hogy a lány származása miatt gondolkodik úgy, ahogy és azért olyan okos amilyen.
- A maják ősi népek voltak, amerikában éltek, a délebbi területeken. Már egy jó ideje kihaltak. Isteneik általában kegyetlen lények voltak, amelyektől igencsak féltek, ezt kihasználva gazdagodott meg náluk a papi réteg és az uralkodó is talán az istenektől való félelmet használta ki a hatalma megszilárdításához. Bár lehet tévedek és keverem őket az inkákkal, de nekem egy kalap alá tartoznak.ú
Mikor végül Ko-Rel megkérdezte, hogy mi lesz a lánnyal, kicsit elgondolkodtam, hogy tényleg valóban mi lesz.
- Tyranis már érdeklődött afelől, hogy visszaküldhetjük-e a saját világába. Ha megtudjuk honnan érkezett pontosan és vissza lehet küldeni, akkor visszaküldjük, ez nem okoz problémát. Kivéve ha valamilyen oka van annak, hogy itt maradjon.
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3461
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 12 Jan. 2013, 10:57

- Istenek, Pamára! – nyögött fel.
Talán ezt volt a legnehezebb ezen a bolygón megszoknia, hogy az istenek közöttük járnak, még ha Einar nem is tartotta magát annak, miközben az volt és a többi megannyi istencsalád és vallás.
- Időnként áldásnak érzem, hogy a Legfelsőbb Intelligencia tiltotta a vallást a kree-k között – mondta.
Valahogyan megkönnyítette az életet, de még a shi’ar és skrull vallás is egyszerűbb volt sokkalta annál, amit ezen a bolygón tapasztalt. Felnézett Bishopra, szóval tudni kell, hogy honnan érkezett, és valószínűleg szükséges, hogy ők már jártak ott a kapun keresztül, ha nem, akkor a lány itt marad, mert nem fogják tudni megtalálni a világot, ahonnan érkezett.
- Nem tudom, hogy mi oka lenne annak, hogy itt tartsuk, ha hazatud térni – mondta. – Tudom, hogy milyen olyan helyre kerülni, ahol nem ismer senkit és nem érzi az otthonának. Tegyen meg mindent, hogy a lány hazajuthasson.
Talán, ha más körülmények között érkezik, akkor lehet, hogy… mindegy, neki is otthon volt a helye, ahol azok vannak, akiket a családjának tekint és akik is úgy tekintenek rá. Tudta, hogy mit éreznek most akik abban a világban vannak, ő maga is pont ezt érezte Zam miatt már lassan egy teljes esztendeje.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Bishop on Szomb. 12 Jan. 2013, 12:32

A vallással kapcsolatos megjegyzésre nem reagálok semmit, én őszintén csak egy Istenben hiszek, aki mindent megalkotott, a többiben nem nagyon, még ja tudok is róluk... de mindenkinek a saját posztja eldönteni, hogy miben mikor és hogyan hisz, nincs nekem ehhez semmi közöm. Az utolsó mondatát, valahogy nem tudom hova tenni, talán azért mert lehet félreértelmezem, számomra természetes, hogy megteszek mindent, de ettől még lehetnek olyan körülmények amik változtatnak, talán rosszul fogalmaztam meg valamit.
~ Mi lehetne az oka? Például ha veszélyes a környezetére mind a mi mind a saját világára, ez esetben először ártalmatlanítani kellene, vagy esetleg semlegesíteni. Persze ez most szerencsére nem játszik.
- Természetesen, megteszünk mindent. Mivel nem jelent veszélyt, így kötelesek is vagyunk hazajuttatni, főleg, hogy még van is aki várja ott elméletileg.
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3461
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 13 Jan. 2013, 13:09

Ko bólintott a férfinak, amikor megnyugtatta, hogy mindent megtesznek, hogy hazajusson a lány.
- Köszönöm, ha valamelyest előrelépés lesz az ügyben kérem tájékoztasson.
Felkelt az ágyról, egy pillanatra megtántorodott, lehet, hogy mégis kissé erősebb volt az a nyugtató, amit magában érzett, mint gondolta volna. Vagy az emberek megint nem a kree szervezethez mérten adagolták ezt neki. Jobbnak látta, hogyha visszaül. Volt egy olyan érzése, hogy lehet, hogy rossz anyának gondolják, mert a korábbi alternatív énjének gyerekeit sem akarta látni, egyrészt mert azoknak Tao és Tyler voltak az apáik, másrészt pedig, mert kissé túl sok volt neki az alternatív világ és a lehetséges ottani életek téma. Elég volt neki ezzel az univerzummal foglalkozni, nem kellett még egy.
- Azt hiszem, hogy maradok és pihenek, amíg a nyugtató hatása el nem múlik. Nem akarom feltartani százados, nyugodtan menjen, ha van még dolga.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Bishop on Vas. 13 Jan. 2013, 19:50

A százados fel szeretne kelni, fel is áll de gyorsan vissza is ül, még nincs teljesen rendben azért, kell neki egy kis pihenés, ez nyilvánvaló. Kicsit várok de utána rájövök, hogy jelenlétem már teljesen felesleges és szavai alapján ő is így gondolja, jobb lesz gyorsan távoznom és mennem a dolgomra. Még egy csomó mindent el kell intézném, nem egyszerű egy ilyen másik világokat figyelő shield alszervezetet vezetni, főleg, hogy ezelőtt még soha nem volt ilyesmivel kapcsolatos feladatom, kicsit szokatlan, de megoldom én a magam módján.
- Rendben pihenjen, nem zavarom. Még úgyis el kell intézném pár dolgot. Viszontlátásra százados.
Elköszönök és kimegyek, magam mögött becsukom az ajtót és szokásos kicsit sietős lépteimmel eltűnök a kórházból és visszamegyek az ARMOR főépületbe. Ha odaértem akkor a monitorozóba megyek és megtudom, hogy állnak munkával, meg tudják-e határozni honnan érkezett pontosan a legutóbbi alany, ha még nincsenek rajta a feladaton akkor azonnal kiadom a parancsokat. Remélem sikerrel járnak, én magam nem kételkedem az itt dolgozók képességeiben, profik egytől-egyig.
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3461
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Morsus on Csüt. 24 Jan. 2013, 20:15

Kane megérkezik egy kicsit nyugodtabban. Belépve hoz egy széket és Ko-rel ágyához ül. Mivel a nő azonnal felakar ülni így finoman visszatartja pihenj.
- Pihenj, minden rendben van.
Mondja megnyugtató hangon, ami az elmúlt időkben nem túl gyakori a férfinél. Keze a nőére kerül és megsimogatja.
- A jó hír az, hogy a génjeid nagyon jó gyerekeket teremtenek.
Mondja mosolyogva.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 25 Jan. 2013, 09:30

Már maga sem tudta, hogy mióta pihent, az ágyon feküdt, a szemeit csukva tartotta, de ettől függetlenül nem aludt egy percet sem. Érezte a szervezetében a nyugtatót még mindig és tökéletesen tudta, hogy csak emiatt nem volt ideges. Ennek ellenére nem volt fáradt és aludni sem tudott volna. Amikor kinyílt az ajtó azonnal felkapta a fejét és a férfi meglehetősen jól számolt azzal, amivel, Ko valóban megpróbált felülni és felkelni. Nem akart harcolni, se semmi hasonlót, így hagyta, hogy Kane visszatolja az ágyra. A szavainál megcsóválta a fejét.
- Ezen a világon, ha nem épp a világ készül elpusztulni minden rendben van – mondta kissé cinikusan.
A megnyugtató hang nem igen tetszett neki, pont emiatt sejtett bajt, hogy gond lehet.
- Mi a gond? – érdeklődött.
Mikor a férfi megsimogatta a kezét ő belefűzte az ujjait a másikéba. A kijelentésen nem mosolyodott el, csak elfintorodott.
- Igen… csak azt és pont te beszélsz a fiad után – sóhajtott. – Egy hiperaktív nagyra nőtt óvodást, egy végletekig antiszociális valakit… meg Zam-et. Ő legalább máshol is normális volt, így szerintem ez esetben Thanos-nak köszönhetjük azt, ha „normális” a lány.
Arcára némileg komorság ült ki.
- Miért nem találkoztunk olyan gyermekkel még Kane, aki a kettőnké lenne? – kérdezte bánatosan.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Morsus on Pént. 25 Jan. 2013, 13:49

Kane legyint.
- Tényleg nincsen baj.... fura módon. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e vagy csak egy paradoxon.
A kérdésen elgondolkodik.
- Lehet, hogy csakis ebben a világban találtunk egymásra. A többiben pedig... hát szomorú életem van.
Mondja boldogan.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 25 Jan. 2013, 16:58

Ko-t ennyivel egyelőre nem tudta meggyőzni az élettársa. A férfi arcát fürkészte, de azon most kivételesen tényleg nem volt nyoma aggodalomnak, sem idegességnek, ez pedig tényleg nagyon-nagyon ritka volt. Minden olyan békésnek tűnt néhány pillanatig, talán túlságosan is, mint szabad lett volna.
- Furcsa, hogy olyan világban élünk, amikor azt sokkal gyanúsabbak és nyugtalanítóbbnak találom, hogy nincs semmi baj, mintha lenne.
Haloványan bólintott, nem igen tudott semmit alternatív énjeiről, azt tudta, hogy Thorson nem akarja többé a közelébe engedi orvosként a másik világbeli énje miatt, mert az egy szadista orvos volt. A „barokk” alatti énjéről az aktákból tudott, de már ez a kettő bőven elég volt ahhoz, hogy a többit sem akarja.
- Akkor érezd magad kivételezettnek – mosolyodott el végül Ko is.
Végül is valóban sok galaxissal odábbról származott, a furcsa az volt, hogy itt kötött ki ezen a bolygón nem pedig az, hogy soha sem járt erre.
- Milyen a lány? – kérdezte végül, a kíváncsisága nagyobb volt, mintsem hallgatott volna. – Olyan furcsának tűnt viselkedésileg, legalább is az alatt, amennyit láttam belőle.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 25 Feb. 2013, 16:20

A Pokol tornácán: Prológus 2.:
Résztvevők: Pokol dimenziók urai, úrnői bizalmasukkal, az asgardi káosz és halálistennő, Avalon védelmezője és a görög halálisten
Helyszín és idő: mindenki a saját idejében és helyén a saját dimenziójában, világában

Eldöntett és elérkezett az idő arra, hogy a megállapodást minden isten, istennő, démonnő és démonúr betartson. Egymástól függetlenül egyszerre kezdtek bele egy-egy rituáléba, egy olyanba, amit az égiek nem akadályozhattak meg, mert nem volt közvetett beavatkozás. Rúnák, mágiák, isteni erők keveredtek, majd egyszerre zúdultak rá a Földre, olyan hatalmas mennyiségű és erejű mágia, amit a Föld a Bukáskor szenvedett el hosszú léte során először, majd másodjára, amikor Zacharias Morsus és Thorhalla összeomlasztotta a New York körül a mágikus pajzsot és kényszerítették vele térdre Galactust…
A mágia örvénylett és kavargott, majd egyszerre találta meg az embereket, ám egy feltűnő és nem várt mellékhatással is járt a mennyre nézve. A túlvilági urak és úrnők, az istenek ajándéka elérte New Yorkot és ott egészen pontosan Queens-et…~ Queens felett, de az egész városban látható ~
Queens egy ideig még mindig a vörös egében tűnt ki a többi városrész közül. Hatalmas mennydörgések és villámok szelték át az eget, mindenhol láthatóak voltak az egész városban. Ennek a fényében közel negyven darab közel ötven méter hosszú türkiz sárkány repült és estek neki az égben repkedő fekete és vörös sárkányoknak, amik jó ideje ott tanyáztak, lényeknek az északi irányból, Amelia és Serena Davidson támogatása volt mindez. Az eget a vörös felhők alatt isét villámok szelték át, a mennydörgés hangos volt, a villámok között az Asgardi viharisten Einar Thorson volt látható, ahogyan a repülni képes társaival nyugatról ostromolják a démonok hadát. Lyron McKenzie, az Örök Birodalom uralkodója pusztakézzel tépett le egy sárkányfejet és a lény zuhanni kezdett…
A következő pillanatban valami történt, a városban élő összes mágiaérzékeny egyszerre nyögtek fel, olyan erejű mágiát éreztek, amit életükben korábban még soha sem, mindenre és mindenkire mágia hatott, akik Queensben tartózkodtak ezt a mágusok tudták és érezték, de a következményeket még megjósolni sem tudhatták. A vörös felhők eltűntek, a nap eltűnt és éjszakai égbolt vette át az helyét. A csillagok látszottak az égen, mégis valami esni kezdett onnan… vér. Az ég és a menny vérzett…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14023
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Morsus on Hétf. 25 Feb. 2013, 22:28

Kane a kérdésre elmosolyodik és olyasmit mond, amiről nem hitte, hogy fog.
- Aranyos.
Majd elgondolkozik.
- Öhm... oké... szóval szimpatikus. Hm... még mindig félelmetesnek hangzik, de jó gyerek, mint az anyja. ma ellenőriztettem minden módon és holnap meglátogatjuk, már ha akarsz.
Ko olyasmit lát Kane-en, amit jó ideje nem. Lelkesedést. Izgatott érdeklődéssel gondolkodik és beszél a gyerekről. Pedig Ko gyermekének eltűnése óta feszült volt és a sötét Einar megölése óta súlyosan depressziós.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 26 Feb. 2013, 10:39

Ko meglepetten nézett a párjára, amikor az válaszolt a kérdésére. Ilyet még nem hallott a férfitól korábban, hogy egy gyerekre azt mondta volna, hogy aranyos lenne. Ráadásul további meglepetéseket is tartogatott számára, amikor boldogan és lelkesen kezdett magyarázni. Ko lágyan mosolyodott el, úgy örült, hogy így láthatja a férfit, olyan régen volt már, hogy ilyesmi történt. Több, mint fél éve, azóta a megszokott komorsága volt jellemző és szinte csak az volt. lehetségesnek találta, hogy az a lány éppen a legjobb időben érkezett, hiszen még a nő sem volt olyan állapotban, hogy kirázhatta volna Kane-t a depresszióból, tekintve, hogy saját maga is az volt úgy, hogy még mindig nem tudott semmit sem a fiáról. Annyit sem, hogy élt-e a kicsi Zam, vagy pedig már teljesen felesleges volt aggódni és gyászolni kezdhetett volna. Kedvesen szorította meg a férfi kezét és rámosolygott.
- Úgy örülök, hogy így látlak – mondta. – Elmegyek veled holnap meglátogatni őt.
Néhány pillanatra elgondolkodott, majd támadt egy ötlete, amit úgy érzett, hogy a férfinak is tetszeni fog.
- Meg kell kérni majd Mr. King-et, hogy a lakásunk melletti üres lakásnak az egyik szobáját válasszák le attól és falat kell ütni hozzánk, szükségünk lesz még egy gyerekszobára, ha a lány itt marad. Zam-é túl kicsi kettejüknek… Mit gondolsz?

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház és járványügyi központ

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.