Le Fay kastély (500 körül)

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 20 Okt. 2011, 09:28

A Le Fay család tulajdonában levő kastély, amit jó ideje már csak Morgan használ és az a körüli szinte mindig sötétségbe burkolózó erdők is a birtokhoz tartoznak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Adam Taylor on Csüt. 20 Okt. 2011, 12:57

Merlyn varázsolni kezd. Felkészülök az utazásra. De arra nem, hogy métereket zuhanok. A földet érés nem kellemes a páncél nem fog fel semmit sőt a súlya is csak növeli a kárt. Lesz pár szép foltom. Hangokat hallok közeledni. megpróbálom meghatározni az irányukat. Aztán egyetlen szó nélkül varázsolni kezdek. Ugyan a mágiám teljes potenciálját így nem lehet kihasználni de most elég lesz. A hátam mögé eresztett bal karomba gyűjtök egy maréknyi lángot, hogyha megtámadnak tudjak miből indulni. A jobb kezemben a botomat tartom és figyelek. Keresem a zaj forrását és figyelem a többieket. Ha esetleg a valami\valamik megpróbálna bekeríteni. Akkor teljes erőm használatával létrehozok pár lángcsóvát és és több kisebb kontrollált tüzet gyújtok a csapat körül.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
avatar
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 20 Okt. 2011, 21:26

Nos, nem pont így képzeltem az utat Avalonba, kezdjük ott, hogy nincs itt a lovam. Az ostoba vénember pedig nem csak félmunkát végez, de ráadásul gyáva is, minket elküld, de ő a biztonságos várban marad.
Legalább a páncélom és a fegyvereim megvannak, ez is több a semminél. A fejembe nyomom a sisakomat, és kivonom a kardomat, miután felálltam a földről.
A világos út hívogató, talán túlságosan is. Mi most Morgant keressük, a kastélyt, ahol elbújt, és ahhoz nyilvánvalóan vezet egy út... De vajon ez az?
A nevetések és suttogások azonban sürgősebb dolgok, mint az út.
A kivont kardomat magam előtt tartva nézek körbe, a fák felé pillantok, a nevetés helyét próbálom kiszúrni.
-Falanxba! - Adom ki a parancsot a többieknek, ez a formáció most elég jól jöhet, azt hiszem, körülvettek minket. - Gyerünk, formációba! - Ösztönzöm őket, és továbbra is a fákat kémlelem. Remélem, hogy nem íjak ellen kell harcolnunk, mert akkor máris elvesztünk.
-Gyertek elő, éjszaka teremtményei, száműzött világ lakói! Én parancsolom nektek, Caius Dax!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Jason Mandrake on Pént. 21 Okt. 2011, 11:01

Merlin, mágusok mágusa. Eddig csak volt mestereimtől és kocsmatöltelékektől hallottam meséket róla. Persze tudtam,hogy élő lélegző személy...de így érdekesebb volt a találkozás. Morgana a nagy fenyegetés, remélhetőleg nem a túlvilágról kell majd csodálnom tovább a szülőföldem. Merlin varázslata megkezdődik és érzem,hogy ez nem lesz jó landolás belőle. Volt már alkalmam teleportációra,de régen volt már az.

Pillanatokkal később megérkeztünk, mintha szándékosan hajított volna az öreg ide minket. Emlékeim szerint egy-két személyt teljes biztonságban átlehet küldeni máshová viszont egy kisebb sereget már nem lehet zökkenőmentesen. Egy sötét erdőbe érkezünk, nem jártam még itt ,egyáltalán nem is volt ismerős a környék. Zajok tömkelege és nevetgélés szűrődött ki a fák közül. A római azonnal parancsolgat mint valami hadsereg feje.

-"Figyelj, most nem Rómában vagyunk. Elhiszem,hogy kell egy vezető a csapat élére,de ezzel a hozzáállással nem tudod kiérdemelni". -mondom neki egy kis kuncogással fűszerezve.
-"Persze nem azért jöttem veletek,hogy a küldetés során vezére legyek a kis hadnak Morgana ellen. Nem vagyok az az alkat. Különben is, ha itt végzünk engem visszavárnak a tavernába a gyönyörű nők és a temérdek sör. "
Apró villámokat eresztek a mágusbotomba majd megpörgetem és lecsapom a földre a végét,hogy a vihardörrenéslét idézem elő vele. Mindeközben szemem szikrákat szór és a botot szorítom mellyel egy villámcsapásra van elég mágia. Utána ha lenne esetleg bármi probléma akkor több varázshoz folyamodok.
-"Remélem nem a taverna csaposa jött el értem, csak azért mert a feleségével eltöltöttem egy kis időt.....ugyan már...ez akkora bűn?" -jegyzem meg viccelődve.
avatar
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 29
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Sarah on Pént. 21 Okt. 2011, 14:31

Az öreg elégedettnek tűnik, s el is teleportál minket ami, hát mit ne mondjak, szokatlan és kellemetlen is egyben, bár talán csak azért mert konkrétan zuhanásnak élem meg a dolgot, bár lehet ténylegesen az is. Egy kellemetlen érkezés, majd egy még kellemetlenebb terület szemle.
~ Ejj mibe keveredtem... ~ Kelletlen gondolat, de van valami ami mégjobban belerondít a helyzetbe, méghozzá nem más, mint a római parancsolgatása.
- Sajnálatos talán római testvérem, de nem tartozunk ama harcosaid közé, kik vakon követik parancsaid. - Majd a másik alakra nézek.
- Tartok tőle fiam, hogy a pokol tornácán fogod végezni. - Sajnáló hangnemben mondtam mindezt, hisz számomra nem létezett szörnyűbb gondolat, minthogy valaki ott szenved. A női kacajokra, melyek közelednek... Nos nem tudom hogy mit kéne rájuk reagálni, de mindenesetre is éber maradok, s majd kiderül hogy kell-e használni a pajzsom, vagy sem.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Mich on Szomb. 22 Okt. 2011, 00:57

Amikor Merlyn elkezd varázsolni, tudom mi fog történni már utaztam így párszor. Amikor megérkeztünk próbáltam tompítani az esést, lévén tudtam, hogy valahogy így fogunk megérkezni. Egy erdő. Jobb nem is lehetne. Igaz ahogy látom ez nem a klasszikus értelemben vett erdők közé sorolható. Valószínűleg itt alattomos teremtmények és mágikus élőlények vannak többségben, de hát mégiscsak mi vagyunk a behatolók, és nem szívesen harcolnék ezek ellen a lények ellen. Kicsit megrázom a vállam jelezvén farkas komámnak, hogy jöjjön elő, majd amikor kiugrik kimondom a varázsszót.
- Antaro - ezzel hű társam, visszanövekedik eredeti méretére - Csak nyugalom - intem a többieket. - Fölöslegesen ne harcoljunk, csak ha elkerülhetetlen, és ne feledjétek, ez az ő terepük. Én is nehezen ismerem ki magam ebben az erdőben. - Az ösvény felé nézek. Túl hívogató, de jobb ötletem nincs, nem akarok az erdőbe bonyolódni mindenféle gonosz mágikus teremtménnyel, így hát el indulok azon, közben figyelem a többieket.


A hozzászólást Mich Howard Jr. összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 24 Okt. 2011, 14:43-kor.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Lance Harris on Szomb. 22 Okt. 2011, 10:01

Miután megérkeztem a földre, rutinosan pattantam fel, mert ugyan hányszor kellett kiugranom az emeleti ablakból, mert hazajött a ház ura? Merlyn eltűnt, de nem hibáztatom, én sem lennék itt a helyében. De most itt vagyok.
-Félre a lanttal, itt a kard és az íj ideje!
Szólalok meg, és cselekszem is eszerint, kezembe ugyanis nem egészen fél másodperc alatt egy apró nyílpuska kerül, bele pedig nyíl. Ezután pedig, a rómait egyszerűen figyelmen kívül hagyva, lassan dúdolni kezdek valami kis pajzán nótát, felvidítani a társaságot, miközben nézelődök a terepen. Értek az illúzióhoz, így nem nehéz kiszúrnom azt, tehát az erre utaló nyomokat keresem a szörnyek és nevetések hangjaiból. Ha viszont nem találom akkor ciki van... Mert akkor kisebb nagyobb valószínűséggel igazi nevető szörnyetegek mászkálnak a fák mögött

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
avatar
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Dr. John Huniver on Szomb. 22 Okt. 2011, 11:43

Szellemek szekerén utazva érkezik meg Art is ama sötét rengetegbe. Őt a szellemek megvédték ama káros lezuhanástól, mit legtöbb társa elszenvedett és megsínylet. Ő két szép lábára, talpra érkezik, mint egy macska.
A római fura kifejezéseket kántál.
<- Ez valami varázslat szavai? Mert nem értem mi az a falanx? Pedig beszélem nyelveteket.> - szól hozzá latin nyelven. Több társa is ellenzi a római akaratosságát. Őt nem zavarja. Elsősorban vajákos és a szellemek híve. Csak azután harcos és koránt sem vezető egyéniség. Követni viszont nagyon is tud, amíg hitét meg nem sértik.
- Pokol az nincs. - jegyzi meg Marcusnak.
- Ki gonoszul él életében azt a szellemek halála után felfalják. A jókat ellenben maguk mellé emelik. - okítja a paplovagot hallva zagyva butaságait.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
avatar
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 24 Okt. 2011, 10:09

Résztvevők: Wutthman (Mich), Art (Quad), Caius Dax (Tao), Marcus (Sarah), Fergusson (Adam), Cornwall-i Connor (Morsus), Krawgan (Prof), Rufus (Jeff), Roland (Henry) és Alistair (Mandrake)

A vidám nevetgélés és csicsergés továbbra közeledett, ami igazából most már jobban hallva teljesen barátságos volt. Nem tűnt egyáltalán fenyegetőnek. A hangokra sem reagáltak, amikor először Caius szólította fel a többieket arra, hogy mit tegyenek, sem a visszaszólásokra. Ekkor már fel is tűntek a fák között, néhányan már fel is fedezhették őket, gyönyörűek voltak, apró kis emberek, apró szárnyakkal, tündérek. Ebből már, aki látta őket és a meséket ismerte tudhatta, hogy valóban Avalon földjén vannak és nagy hatalmú mágikus lények tudnak ezek a törékeny tündérek lenni és a legenda szerint Morgan is félig tündér.
Alaistar nem vette őket ekkor még észre amikor villámok kezdtek cikázni körülötte. Erre a tündérek már elhallgattak és a mennydörgésre felvisítottak. Majd ahogyan Fergusson is meglátta, hogy mindenfelé ott vannak, mágikus tüzek gyúltak fel a csapat körül tündérek újra visítottak és a földön landoltak. Ezúttal már nem valami szép kis lényként, hanem hatalmas szörnyűséges állatok gyanánt, amikből egy tucat volt itt legalább és mind nagyobb volt, mint a csapat leghatalmasabb tagja.
Néhány pillanatot vártak csak és a tűzzel, a villámokkal mit sem törődve estek neki a csapatnak minden irányból.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Adam Taylor on Hétf. 24 Okt. 2011, 12:50

- Körbe! Háttal a kör belsejének! - morogja. Nem igazán érti mit akart a római a falanx-al. Hiszen az egy támadó formáció nekik pedig védekezniük kell. Megkérdőjelezi a római ép eszét.
Nem támadó szándékkal használta a mágiát, de úgy tűnik a tündéreket ez nem érdekli. A szörnyek átrontanak a kis tüzeken. Ő gyorsan összegyűjti az összeset a bal tenyerébe. Majd felemeli a kezét. Az összegyűjtött tűz erős vakító fénnyel izzik. Nem támadás a szándéka csak az, hogy a szörny tündérek megálljanak. Reméli, hogy elég gyors lehet.
- Nem értetek jöttünk! Nem akarunk küzdeni veletek! - ordítja a fényözön alatt. Valóban nem örülne annak ha harcolnia kéne a lényekkel. Nem kételkedik a saját vagy társai erejében, de nem ezért jöttek. Most már belátja botor dolog volt védelmi kört létrehozni tűzből. Reméli, hogy a szörny tündérek nem akarnak harcolni. Ha mégis tovább támadnának megpróbál védekezni.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
avatar
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Mich on Hétf. 24 Okt. 2011, 14:38

Fejemet csóválva nézem ahogy a többiek fölöslegesen szórják a különböző mágiákat, hangosan kardot vonnak és parancsszavakat harsognak. Talán erőfitogtatásból, talán csak félelemből követték el ezeket, már teljesen mindegy. Amikor elhallgattak a tündérek már éreztem hogy ezt nem ússzuk meg csata nélkül.
- Lucrumtao - a varázsige hatására farkas komám kétszeresére növekedett. Egyébként sem egy átlagos testű farkas, de így marmagassága nagyobb mint egy emberé, e mellé pedig majd 3 méter hosszúsága, és csaknem 130 kilós tömege tekintélyt parancsoló lesz.
- Védd a hátam barátom - adom ki neki a parancsot, közben előkapom az íjamat. Ekkor látom, hogy a kis tündérek már korántsem azok a nevetgélős kis élőlények akik eddig voltak, hanem hatalmas állatszerű szörnyeteggé változtak. Ami még jobban aggaszt, hogy dühösen felénk rontanak. Célzok és lövök, amíg ide nem érnek a közelembe, ekkor eldobom az íjam és a vadászkésemmel próbálok védekezni. Eközben kimondom a kicsinyítő varázsigét, bár nem sok reményt látok hogy hatna rájuk, de próba szerencse. Ha hat rájuk, akkor megpróbálok még egy pár szörnyet lekicsinyíteni, bár ez eléggé kimerít azért. Ha esetleg legyűrnének a szörnyek akkor a farkasom mindenképpen nekem fog segíteni.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 25 Okt. 2011, 11:23

A legtöbben úgy böfögnek rám, mintha legalább a halálukat akarnám, pedig csak némi esélyt akarok magunknak a túlélésre.
<-Legalább egy valaki ismeri a civilizáció nyelvét. A falanx egy harctéri formáció, amely...> - Mielőtt befejezhetném, meglátom a tündéreket.
-Mars nevére... Miféle őrült hely ez?
A villámok és tüzek hatására a békés tündérekből azonban hatalmas fenevadak válnak.
-NE! - Kiáltom, de már túl késő. A hatalmas, gusztustalan szörnyetegek ránk rontanak, minden felől jönnek, csak reménykedhetek benne, hogy nem jut rám egynél több, bár nem vagyok biztos benne, hogy akár egyet is meg tudok ölni, ha egyáltalán meg lehet ölni ezeket.
Az első rohamozó szörny elől oldalra gurulok, majd ahogy felállok, kardommal vágok felé. A támadásban nincs sok erő, inkább csak azért indítottam, hogy időt nyerjek. Hatalmas a túlerő, és ki tudja, hányan lehetnek még, itt nincs értelme harcolni.
-Ezzel elkéstél, bolond! - Kiáltom annak, aki a tüzeket létrehozta, és igyekszem hátrálni úgy, hogy egy ránézésre erős harcos legyen mögöttem, nehogy hátba támadhassanak. Egyelőre csak hárítani próbálom a támadásokat, de ha nem hagynak alább a támadással, ki kell törnünk a körből, és futnunk kell.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Lance Harris on Kedd 25 Okt. 2011, 20:12

A ránk törő szörnyekkel egyből látom, hogy nem én vívok meg rendesen, hál istennek van egy pár megtermett vitéz katona, ki vérét ontaná a jó célért. Gyorsan bebukfencezek hát a remélhetőleg alakuló körbe, és nyílpuskácskámmal próbálok szemkörnyék felé célozni egy szörnynek, miközben ajkamon egy bátorító dal zeng, mely megtölti társaim szívét erővel, és segít leküzdeni a természetfeletti félelmet amit talán érezhetnek e korcs környéken... vala.
Közben újratöltök és célzok megint, az esetleges szörnyekkel próbálok nem közelharcba keveredni, ha nagyon muszáj, akkor tőrömmel szembecsapni őket, és arrébb lépni.

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
avatar
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Dr. John Huniver on Kedd 25 Okt. 2011, 21:52

Bár nem osztja a római nézetét a civilizáltság mibenlétéről, azonban a támadó szörnyeket látva kardot ránt. Egyik társa valami kör alakzatot kiállt. Próbál is a többiekhez közelebb állni hátával, hogy szörny ne támadhasson azon irányból.
- Szellemek! Segítsetek! - míg jobbjában lévő kardját forgatva szúrja-vágja s ha kell hárítja a szörnyek szörnyű csapásait, bal tenyerével előre lökve igyekszik feléleszteni a szellemek hatalmát. Ami abból áll, hogy erős telekinetikus csapásokkal igyekszik a támadó szörnyeket fellökni.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
avatar
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Sarah on Szer. 26 Okt. 2011, 12:54

A szellemekről hadováló társam szavain kicsit elszörnyülködök.
- Ugyan, balgaság. S sajnálatos hogy ím hamis isteneknek szenteled életed fiam, s így elfordulsz az egyetlen s igaz istentől. - Mondom kicsit lefitymálóan, s mondanám én tovább is, de nem nagyon fér bele az időmbe, ugyanis megjelenik pár apró termetű lény, tündérek, melyek nem tűnnek veszélyesnek, egészen addig amíg át nem alakulnak valamiféle groteszk teremtményekké.
- Hát ezek lennének Morgan tündérei? - Kérdem elförmedve, s fentébb emelem fegyvereim. Valaki elő áll egy okos tanáccsal, rendeződjünk kör alakba, s ám legyen, közelebb lépek a többiekhez s várok. A támadási taktikám meglehetősen egyszerű, védekezek és ütök, ha egy teremtmény esne nekem, ha kettő akkor kénytelen vagyok a nehezebb utat választani, amely igazából azért nehéz mert osztott figyelemre van szükség, miszerint az egyik lényt hárítani pajzsal, a másikat pedig fejbe vagy oldalba vágni a pöröllyel.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Jason Mandrake on Csüt. 27 Okt. 2011, 13:23

-"Mennyi vallásos ostobaság hagyja el ajkatokat a halál torkában !"
-"Az gondolom ha így folytatjátok hamarosan kiderül,hogy kinek is van igaza ha nem fogunk csapatként működni." - szólok oda a két vitatkozónak

~"Egy dolgot rühellek a manipuláció fegyvertárából jobban mint a pénzt, a vallást. Megtöltik balgaságokkal és mesékkel az emberek fejét aztán meg mindenki fél attól,hogy a képzeletbeli barátjuk lesújt rájuk. Vannak Istenek ez tény,de ezen Istenek valódiak. A mágia nem mese, kézzel fogható, az ujjaim között szikrázó villámok fizikai formában jelennek meg az ember szeme láttára. Istenek mint akiket az ősök imádtak nagy hatalommal bíró entitások voltak és még vannak is csak elrejtőztek vagy a háttérből segítik esetleg akadályozzák az emberek életét. A mágia az univerzum szívverése melyből születnek az Istenek és maga a varázslat. "

Amíg ezt a gondolatmenetet végigjátszottam elmémben a tartalékolt villámot elsütöm a közelemben lévő szörnyek felé. Majd arébb lépek és megidézek egy villámot az égről lehozva viszont ezt már a bottal szétszórom a közelben lévőkre, erősen koncentrálok kiszűrök mindent és 100%-os figyelmet fordítok arra,hogy egy csapattársamat se sújtson agyon a villámzápor. Remélhetőleg beválik a manőver.
-"Túl fiatal és jóképű vagyok,hogy itt hagyjam a fogamat." - Jegyzem meg a varázslat megkezdésekor.

_________________
Jason Mandrake- Démonológus és üzletember
Avalon: Alaistair Viharmágus és nőcsábász R.I.P
Zombivilág: Rex Thomson-Önjelölt Páncélos igazságosztó R.I.P.
avatar
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 29
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 29 Okt. 2011, 12:27

Résztvevők: Wutthman (Mich), Art (Quad), Caius Dax (Tao), Marcus (Sarah), Fergusson (Adam), Cornwall-i Connor (Morsus), Krawgan (Prof), Rufus (Jeff), Roland (Henry) és Alistair (Mandrake)

A lények és a csapat összecsapott, az első hang, ami mindent átzengett egy halálsikoly, Roland a veletek tartó egyik társatok nyakát harapta át az egyik lény szinte pillanatok alatt. Rufus varázslatának hála mindenki szívébe bátorság költözik és hit, hogy képesek vagytok legyőzni ezeket a szörnyeket anélkül, hogy itt meghalnátok.*
Mindenki támadott a saját maga módszerén, villámok csaptak az egyik lénybe, ami súlyosan sérült ettől, tűz égetett meg egy másikat. Buzogány csapta meg őket, és fegyverek vágták meg őket. Egyik sem mordult fel fájdalmasan ezektől.
Kettő lény vonyított fel csak a sok közül, ezeket Caius és Rufus sebezte meg és ez a kettő nyüszítve hátrált kissé kijjebb nehogy elérhesse a két férfi őket és mind a kettő visszaváltozott az apró szárnyas lénnyé. Hamar leeshet mindenkinek, ők ketten azok, akik nem mágikus dologgal támadnak, hanem egyszerű fémmel. Ezek pedig tündérek, ebből aki ért egy kicsit is a mágiához összetehette, hogy a tündérek az acélra, a vasra érzékenyek és ez okoz nekik hatalmas fájdalmat és a mágiájukat is megtöri. Kettő ellenfél kiesett, úgy hat darab már sérült volt, de ez nem zavarta őket és még vagy egy tucat volt ott a csapat körül, akik az első kört sikeresen megúszták és az egy halottan kívül még nem volt sérült a csapatban.

*Ennél öngyilkosabb varázslatot még nem láttam lol, bocs Very Happy

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Mich on Szomb. 29 Okt. 2011, 13:01

Nem kezdődik jól a csata, egyik társunk elvéti az ellenfelét, aki kíméletlenül kihasználja ezt a hibát és átharapja a torkát. A férfi holtan esik össze, a gyógyításom már semmit sem érne, ezért meg sem próbálom. Hatalmas erejű mágiák kerülnek megidézésre, villámok, tüzek amik a lehető legkisebb károkat okozzák a szörnyekben. Ekkor látom hogy a két harcos aki fém fegyverrel támad, azok okozzák a legnagyobb veszteséget a szörnyek felé.
-Itt a mágia nem segít, mindenki fémmel próbálja meg őket irtani! - kiáltom ha ez valakinek esetleg még nem esett volna le. Az íjamat a hátamra dobom, és a vadászkésemmel várom a támadó szörnyeket. Amint közel érnek hozzám megpróbálom minél mélyebbre mártani bennük. Hátranézek és szólok a farkasomnak.
-Elég ha távol tartod őket tőlem, nem tudsz bennük nagy kárt tenni hű társam.
Kicsivel távolabb helyezkedtem el mint a többiek, ezért most kezdek feléjük mozogni, hogy jobban tudjunk egymásnak segíteni.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Sarah on Szomb. 29 Okt. 2011, 13:08

A csata megkezdődik, s láthatóan mindenki egész jól telljesít a harctéren, legalább is akiket látok, mert van akit csak hallok, mégpedig a halálsikolyát. Meglepetten nézek a hang irányába, s mit ne mondjak, förtelmes látvány ez, főleg nekem akinek az emberi élet szent és sérthetetlen. Visszatekintve az ellenfelemre, nem úgy néz ki mint akit nagyon megviselt a csapás amit rámértem, s ez egészen meglep, hiszen meglehetősen nagyot kapott, ám két másik társam ellenfele viszont megsínylette a támadásaikat. Értetlenül állok a dolog felett
~ Hát ennyire elpuhultam volna? Nem, az lehetetlen. ~ Csóválom meg a fejem, majd védekező üzzemmódba kapcsolok, ha jön valamilyen támadás, pajzsal hárítom s csak vissza lököm az ellenségem. Ha tudok jobban végignézek a többieken.
~ Hát persze! ~ Üt belém az isteni szikra, s ahogy tudom halott társunk mellé sietek.
- Bocsájts meg uram. - Mondom mielőtt még bármit is tennék, hiszen olyasmire készülök, amit egy holtal nem igazán illik tenni, konkrétan kifosztom ha tudom, vagy legalább is elveszek tőle valamit, méghozzá nem mást, mint a kardját, s ha megvan immáron pörölyömet a földre téve a kardal térek vissza előző helyemre, s azzal próbálom meg leszúrni a szörnyeteget.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
avatar
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Adam Taylor on Szomb. 29 Okt. 2011, 13:44

Fergusson mágiájával sikeresen távolabb tartotta a tündért. Nem véletlenül nem próbált közvetlenül támadni.
- A mágia valóban nem hatásos. Közvetlen támadásként semmiképpen. Lehetőleg ne öljétek meg őket. - válaszolja miközben a fénnyel próbálja továbbra is elvakítani a támadóikat. A rá ható mágiától érzi ugyan a bátorságot, de társuk sorsa és tapasztalatai szinte azonnal visszarántják a valóságba.
- Ez az illúzió nem a legjobb ötlet. - morogja a bárdnak. - Ha van acélhegyű nyilad azt használd inkább. Az acél megtöri a tündérvarázst. - az utolsó mondatot már mindenkinek címezte. Remélte azt is megértik, hogy nem kell őket lemészárolni elég ha szépen elkergetik őket. Eközben már átkozta magát, hogy nem hozott varázstalan acélt is magával. Hiszen az igazi vas sokkalta hatásosabb mint bármi más, ha tündérmágia megtöréséről van szó. Közben persze továbbra is védekezett a szörnyek ellen. Tartja a kör ráeső részét és a fényt egészen addig míg erejével bírja.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
avatar
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Jason Mandrake on Vas. 30 Okt. 2011, 13:55

Az egyik közelemben lévő alak megjegyzi,hogy a mágia itt mit sem ér, fémfegyverekkel kellene támadnunk.
-"Elmondanád jó uram,hogy honnan szerzünk az erdő kellős közepén fémfegyvert?" -enyhe szarkazmussal keverve szólalok fel.
Talán ér valamit a varázsbot díszítése mely acélból van, egy-két emberi orrot már betört,de lehetséges,hogy egy behemót koponyáján szilánkosra törne. Az előző villámvonzáshoz képest csak félgőzzel,de mégis elhelyezek egy villámot a boton, viszont megpróbálok a fémdísszel ütni és nem a bot testével. Magam előtt pörgetem a botot majd a közelben lévő ellenfelek irányába lendítem. Majd elfordulok és a jobbom felé suhintok, remélhetőleg találok is a fémmel. Majd visszafordulok és úgy a balom felé suhintok ismét, félő ,hogy eltörik a fém ezeken a szörnyeken,de nincs másom sajnos. Végül a villámot kisütöm a szemben álló szörnyekre akiket már eltaláltam a fémvéggel. Reményeim szerint bejön a manőver.

_________________
Jason Mandrake- Démonológus és üzletember
Avalon: Alaistair Viharmágus és nőcsábász R.I.P
Zombivilág: Rex Thomson-Önjelölt Páncélos igazságosztó R.I.P.
avatar
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 29
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Lance Harris on Hétf. 31 Okt. 2011, 11:37

Micsoda játéka a sorsnak, de pont nekem sikerült leterítenem egy félelmetes szörnyet!
-HAH!
Üvöltöm diadalmasan, majd ismét töltök és célzok és lövök. Mint egy félisten érzem magam, az izzadó lovagok mellett, hisz én egy gyönge bárd könnyedén vertem meg egy hatalmas szörnyet. Segítséget nyújtok azoknak akiknek kell, ugyanis van egy rövidkardom, melyet nem használok, így egy mozdulattal leszúrom a földbe, hogy bárki felvehesse, harcoljon csak vele egy ideig.
-Pusztuljatok nyavalyás tündérkék!
Kiabálom ahogy ismét lövök egyett

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
avatar
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Dr. John Huniver on Kedd 01 Nov. 2011, 22:14

- Fiamnak ne nevezzél fémekbe burkolt barátom. Öregebb vagyok én, mint látád s gondolád. Balga istenedet hallgatám én, mikor az a földön járt. - tronfol vissza Marcusnak, nem kicsit eltúlozva az események igaz voltát.
Vajmi kétség is támadt volna szívében, hogy ama szellemek ne segítenének, a bűvös daltól tova száll szívéből messzire. Így kitart, míg csak lelke bírja. Látja ám, hogy hasztalan kardcsapási, s látá kinek pediglen hasznos. Fejét csóválva kiejti pengéjét kezéből, s nemes egyszerűséggel kapja elő két tőrét.
- Nesze nektek szemtelen szörnyetegek! - kiált fel, s máris repül a két tőr egy-egy szörnybe, hogy azok mágiamentes vaséle okozék pusztulás eme förtelmekre! - kicsit azért zavarja, hogy a szellemek nem álltak melléje harcában. Hite azonban nem csorbult semennyit sem.

_________________
Az anyag nem vész el, csak általam.
Szólj, ha kicsinek érzed magadat!
---------------------------------
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
avatar
Dr. John Huniver
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 03 Nov. 2011, 16:48

Varázslatokkal harcolnak a legtöbben, de a szemfényvesztő pufogtatás itt sem ér semmit.
-Most láthatjátok, mire jó egy vajákos "hatalma" - ejtem ki a szót káromkodásként, és közben újra támadó állást veszek fel, mert sikerült egy ellenséget visszaszorítanom. Sajnos még így is sokkal többen vannak, de egyértelmű, hogy a fegyverek nem csak megsebzik őket, hanem egyenesen rettegnek tőle. Így úgy érzem, nem eshet bajom, hisz a páncélom sem mágikus fémből van, hozzám sem mernek majd érni.
Egyik kezemben a kardom, másikba a lándzsát veszem, és míg kardommal módszeres, pontos vágásokat és szúrásokat indítok, a lándzsával csak suhintgatok, hogy a hegyével riasszam vissza az ellenségeimet, és helyet nyerjek magamnak. Továbbra is háttal a többieknek harcolok, hogy ne vehessen körül az ellen.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 04 Nov. 2011, 11:23

Résztvevők: Wutthman (Mich), Art (Quad), Caius Dax (Tao), Marcus (Sarah), Fergusson (Adam), Cornwall-i Connor (Morsus), Krawgan (Prof), Rufus (Jeff), és Alistair (Mandrake)

A mágikus eredetű támadások továbbra sem voltak sikeresek a lények ellen, így Alistair-é sem, mert a teljes fegyver, bot mágikus. A farkas sikeresen tartja távol Wutthman-tól a lényeket, igaz jó pár kisebb sebet szed össze, de a távoltartás és feltartás elégnek bizonyul ahhoz, hogy a gazdája képes legyen az őket támadót megsebezni. Mivel sokan fegyvert cseréltek, így Wutthman, Caius és Rufus kivételével a többiek nem voltak olyan szerencsések, hogy ne sérüljenek meg. Mindenkin kisebb vágások éktelenkedtek a lények támadása után, Krawgan mágikus páncélja pedig behorpadt az egyik lény támadása után és a páncélos férfi a földre került.
A támadások viszont szerencsések voltak és annak hála, hogy többen átváltottak acél fegyverekre további hat változott vissza, de még mindig legalább tíz lény volt az, ami vadállatias formában támadott a csapatra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Le Fay kastély (500 körül)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.