Arthur király sírja

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Gabrielle Zielinska on Szomb. 29 Okt. 2011, 20:08

Merlin mögött haladva indul el, és csak a fényre fordul hátra, amit még a barlang szájában lát visszacsapódni a falakról. Némi csörgés-zörgés is vegyül bele, meg Svarog.
~ Jé, őt ismerem! ~
Nem gondolta volna, hogy megint egy oldalon harcolnak majd valaha is, de úgy tűnik kicsi a világ, vagy ilyesmi.
~ Vajon emlékszik arra a másik világra? ~ - gondolja, majd előre fordul és tovább megy.
Menet közben figyeli a beszélgetés menetét, és kisül, hogy a maci nem elemes Japánban készült kütyü, hanem varázslat folytán pumpáltak belé életet és a játék érdekesen viszonyul a dolgokhoz. Viccesnek gondolja, ha a mágus fejbe ver valakit és egy halott lányról beszél, meglepően nagy beleéléssel. Tehát önálló egyéniségről van szó.
~ Majd figyelek, nehogy rálépjek. ~
Nemsokára egy csarnokba kötnek ki, ahol a világítás kérdése hamar megoldódik. Biztosan mágia ez is. Eléggé impozáns egy kriptához képest. A lovagok arcmásai néznek vissza a falakról és középen a történészek Szent Grálja, maga Artúr alussza édesdeden álmát.
- Úúúú! Ez az, amire gondolok?
Legszívesebben végigtapizna mindent, de most erre nincs idő. Nekiveselkedik a sírnak, hogy eltolják közös erővel a fedelet.
- Sir rablónak érzem magam. – szűri fogai közt erőlködések közepette.

_________________
“A holnapok kísértetek, a tegnapok rémek."
JK: Gabrielle Zielinska
NJK: Joana Carmen Zehner - Lux

avatar
Gabrielle Zielinska
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 97
Hozzászólások régi : 131
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Gabrielle Zielinska
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Jason Mandrake on Vas. 30 Okt. 2011, 14:08

Merlin az okfejtésemre válaszként fejbe ver a botjával majd mintha csak a felmenőin szitkozódtam volna oly hangnemben beszél velem. Elég sokat tudok tűrni, mind fizikailag mint szellemileg így nem teszem szóvá a dolgot.
~"Szenilis vén bolond, még hogy a legnagyobb. Az egója egészen biztosan a legnagyobb. A mágia első és legnagyobb törvénye,hogy a használó sohasem lehet túlontúl magabiztos. Mindig van egy nagyobb, ez meg az Univerzum törvénye!!!" -Mondom magamban.
-"Bocsásson meg nagyuram a feltételezésért, csak egy vélemény volt."
Mikor az öreg nem pont én rám összpontosít megpróbálom észrevétlenül alkalmazni rajta az érzékeimet [Bűn Érzékelése] de mindezt csak akkor ha nem figyel. Bármennyire is egy vén bolond látszatát kelti ő mégis csak Merlin a mágus, így tehát résen kell lennem. Majd ha ez megtörtént megyek segíteni kinyitni a sírt.
-"Örömmel segítek kinyitni!"

_________________
Jason Mandrake- Démonológus és üzletember
Avalon: Alaistair Viharmágus és nőcsábász R.I.P
Zombivilág: Rex Thomson-Önjelölt Páncélos igazságosztó R.I.P.
avatar
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 29
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 31 Okt. 2011, 15:45

Résztvevők: Mich Howard, Adam Taylor, Ziltor/Paul Pachner, Albert Shear, Horatio Millvier, Steven Penicott (Unka) és Svarog

Odakint a harcosok nekiálltak annak, hogy összeszedjék minden erejüket és visszatartsák az ellenséges rohamot. Hamarosan feltűnhet mindenkinek, hogy egyelőre nem érkezett utánpótlás, így összesen úgy húsz darab ellenfél jutott a teljes csapatra és nem több tucat szerencsére.
Először támadott Mich fentről próbálta vágni őket, az első lény, amit megvágott felvonyított fájdalmában, és ment volna a fiú tovább, de az egyik lény felugrott a földről teljes erőből neki a pajzsnak és mivel súlyra jó egy tonnás lényekről beszélünk így a földre küldte a fiút és a mellkasán állt meg, ahogyan a földbe csapódtak.
Horatio bőre a képességének hála megkeményedett, azonban az, hogy egyszerre lőjön és varázsoljon nem nagyon volt lehetséges, mert a puskákhoz jellemzően két kéz kellett, így maradt a mágia általi támadás. Két lényt talált el a tűzlabda, de azok magukra sem vették a támadást, csak annyira, hogy a férfit szúrták ki maguknak és nekiugrottak, a kemény bőre egyelőre megmentette a sérüléstől, de Horatio is a földre került.
Adam hátrált és lőtt az egyik szörnybe, amit olyan jól tett, hogy az egyik lény holtan terült el a földön. azonban Horatio-t és Mitch-et nem tudja megmenteni, mert túl sok a lény körülöttük, és a többiek is elöl maradnak.
Albert terve is remek, a lények felvisítanak, ahogyan a lövedék megsebzi őket, sokkal nagyobb hatásuk volt, mint a korábbi tűznek. A lövéseknek hála két lény holtan terült el, és egy súlyosan sérülten maradt távolabb. A sikeres támadásoknak hála a lények próbálnak nem közel menni egyelőre Alberthez, hanem azt nézik hogyan tudnák oldalba, vagy hátba támadni.
Svarog tüzei, amikkel a lények közé lőtt nem voltak igazán hatásosak, mert csak félreugrottak előle, de az erdő szélét sikerült felgyújtani a támadásnak hála.
Unka is egy lényt tudott leszedni és kettőt megsebesíteni a lövéseknek hála.
Egy részen nem volt védelem, az pedig Paul része, az egyik lénynek sikerült is a férfihoz jutnia és a karmával mélyen végigvágni Paul oldalát, ami igen erősen kezd vérezni azonnal.Résztvevők: James L. Tengam, Gabrielle Zielinska, Teddy és Jason Mandrake

Teddy James-en tudott végigmászni ahhoz, hogy elérje a sírt. Ahogyan a társaság megérintette a sírt és együttes erővel sikerült is félrelökni azt, mielőtt belenézhettek volna, furcsa bizsergés futott át mindenkin, amitől önkéntelenül is hátralépett annyira, hogy ne lehessen belátni a sírba. Teddy-t Merlin kapta fel és úgy lépett hátra. Amit elsőként látott meg mindenki, hogy egy kéz nyúlt ki a koporsóból és megragadta annak peremét, egy mély hang szólalt meg, mintha valahonnan nagyon távolról érkezett volna mindez.
- Ó, vajh hány éj s nappal telt el így…
Ekkor megjelent a kar, majd a váll is a koporsóban.
- …a halál börtönébe zártan? Hány év s hónap múlott el…
Egy barna hajú fej is felbukkant, majd egy olyan 175 cm magas férfi kelt fel a sírból és porolta le a ruháját.
- … Arthus Pendragon utolsó csatája óta?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Adam Taylor on Hétf. 31 Okt. 2011, 16:37

Adam látja, hogy a lények kevesen vannak. A társai nem tartják a parancsot. Féltérdre ereszkedik és nekiáll leszedni a szörnyeket. Egyiket a másik után nem kegyelmez egyiknek sem. Lövéseit mindig a mellkasra irányítja. Nem célja mind meghaljon. De mindet meg akarja lőni legalább egyszer. Az esetlegesen felé tartókkal kezdi ha nincs ilyen a földön fekvőket mentesíti először utána jöhet a többi. Ha sikerül őket leszedni akkor elindul a többiek felé.
- Vissza alakzatba. - morogja hangosan. Ezután Albertre néz. - Egész jó egy civiltől. - mondja mosolyogva. Unka szintén kap egy kedves mosolyt. A két földön fekvő ha még élnek. Csak lesajnáló pillantást kap. Ő maga továbbra is a barlang bejárata előtt áll és fedezi a visszavonulást. Még egy pillantást vet a halomra. Hátha lát ott valami nagyobb kaliberű gépkarabélyt vagy géppuskát. A puskája nem rossz, de egy sorozatlövő fegyver jobb lenne. Lehetőleg olyan amivel eléri az erdősávot is ha kell. Ha lát ilyet felszedi és magához veszi az összes lőszert is.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
avatar
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Albert Shear on Hétf. 31 Okt. 2011, 19:13

~ Egy...kettő...három...négy... ~ számolja magában Albert az általa leadott rövid sorozatokat. Ötig jut egészen pontosan és két biztos áldozat az eredménye. Úgy látta, hogy egy lényt eltalált még, de az nem terült ki úgy mint a másik kettő. Nincs azonban ideje ezen morfondírozni. Helyette gyorsan fej számol. ~ Öt rövid sorozat, az tizenöt lövedék. Egy tár, harminc lőszer. Tehát jó esetben maradt még ennyi. ~ a matek ebben az esetben a barátja, azt pedig csak remélni meri, hogy tele volt töltve az első tár, amit a fegyverbe helyezett.
A következő szempillantásban felfedezi, hogy némi lélegzetvételnyi időhöz jutott. Ekkor ügyelve arra, nehogy meglepjék, de körbenéz társaira. A röpködő Mich-et nem látja sehol. Nem is keresi, hiszen meg van győződve róla, hogy tud vigyázni magára, a sárkányforma mutánssal együtt. Inkább a tűzmágusra, Horatiora tekint...tekintene. Ő volt hozzá a legközelebb, de már láthatóan szörnyek alatt szenved a teste. Albert reméli, hogy van valami védelme a férfinak és túléli a támadásokat. Ugyanakkor ha még mindig nem kap valamelyik irányból támadást, és itt hátra sandít, akkor megereszt három, rövid sorozatot a Horatiot gyömöszölő szörnyek felé. Közben szemével vet egy pillantást a mellette, földön fekvő teli tárra. Memorizálja, hogy hol van, hogy ha kell, egyből fel tudja kapni és cserélni tudja a fegyverében a tárat.
Adamre nem reagál amíg harcolnak, van fontosabb dolga is.
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Jason Mandrake on Hétf. 31 Okt. 2011, 20:09

Nos képességemmel nem értem el semmit, mintha nem működött volna vagy talán az öreg blokkolta azt. Lényegtelen, ráérek én később is fürkészni.

Mikor is kinyitjuk a koporsót hirtelen elfog egy érzés, ez az érzés ösztönösen arra késztet,hogy távolodjak el a koporsótól. Mintha egy erő most térne vissza a helyre és ott összpontosulna. Pillanatokkal később egy kéz tör elő a sírból és kapaszkodik annak peremébe, majd pediglen egy igen érdekes és egyben lehengerlő látvány tárul elénk. Artur király személyesen, visszatérvén a holtak létsíkjáról. Ekkor Merlin felé fordulok kérdőn.
-"Im Arthus feltámadott,de vajon a Caledfwlch is vele van ?"
Kérdésem jogos lehet, hiszen Artur király nem lehet egész az Excalibur nélkül.

_________________
Jason Mandrake- Démonológus és üzletember
Avalon: Alaistair Viharmágus és nőcsábász R.I.P
Zombivilág: Rex Thomson-Önjelölt Páncélos igazságosztó R.I.P.
avatar
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 29
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Horatio Millvier on Hétf. 31 Okt. 2011, 20:57

Horatio bőre megkeményedett. A teste körül megjelent a vörös erezet, amely arról árulkodott, hogy a képességének aktiválása sikeres volt. A tűzlabdák, amiket elindított nem voltak hatással a lényekre. Csak annyit ért el velük, hogy azok elindultak felé.
- Mi a… - kezdte, de nem tudta befejezni, mert a szörnyek neki ugrottak, és a földre teperték.
Szerencsére a képessége megvédte a sérülésektől, de Millvier jól tudta, hogy nem tudja túl sokáig fenntartani az állapotot, így gyorsan reagált a támadásra. Hatalmasat ütött kezeivel a két rajta lévő lény pofájába, majd előrántotta kardját, és hatalmas csapást mért először az egyik, majd a másik lényre. Ha sikerült a támadása, akkor felpattant és beléjük mélyesztette a kardot. Ezek után kardját a hüvelyébe lökte, puskáját felkapta, majd a legközelebbi lényt megcélozva kilőtt két lövedéket.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Svarog on Kedd 01 Nov. 2011, 10:32

Az erdő széle ég, remélhetőleg a dögöknek ezzel elvágja az utánpótlási vonalát, majd csatlakozik a barlangok felé visszavonulókhoz. Látja, hogy az egyik fickó egyedül fedezi a többieket. Úgy dönt, hogy ő is mellé áll, és segít irtani a dögöket a nála lévő Tommyval.
Svarog látta, hogy Unka leszedett két vadállatot.
- Gyere ide! - kiáltotta.
Unka értetlenül Svarogra nézett, aztán magára mutatott.
- Én?

- Igen te! Na tipli ide fele!
A béka szerű mutáns is odalépett.
Svarog meglátta, hogy az egyik fickót bizony két dög elkapta. Köpött egyet, majd odaszólt Unkának.
- Ezt a fickót próbáld meg életbe tartani, - mutatott Adamre -, ha valami ronda pofa lép ide, és nem én vagyok az, lődd le!
Unka bólintott, majd még két golyót kiadott a dögökre
Svarog ekkor felröppent, majd a bal oldali lény oldalába küldött egy sorozatot a gépfegyveréből..
~Miért mindig nekem kell mindenféle démoni és pokoli inváziónál ott lenni? Zombik, angyalok, Zarathos haverjai, démonok, asgardok most meg ezek. Ja meg emlékei szerint Magneto mellett is harcolt. Bár az egy másik élet volt.~
Mikor megérkezett látott egy ismerős arcot.
~Ha vannak Bosszú Angyalai, akkor miért nem őket teleportálták ide.~


_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Mich on Kedd 01 Nov. 2011, 13:53

Az első támadásom sikeres, kellő fájdalmat okoztam a lénynek, ezután következő célpont után néztem volna, ám hirtelen az egyik lény rám ugrott, nagyon gyors volt, nem tudtam kitérni előle. A földbe csapódtunk mindketten, ő a mellkasomon landolt, ez volt az egyetlen ami igazán fájdalmat okozott az egészben. Kinyomta a szuszt belőlem, talán még pár bordám is megrepedt. Ahogy állt rajtam, nem tudtam levegőt venni, ezért nagyon gyorsan kellett cselekednem, ha nem akartam szörnyeledelként végezni. A pajzs a kezemen maradt, de a kardom kiesett a kezemből amikor földet értünk. Szerencsére nem esett túl messzire, talán még elérhetem. A pajzsomat a lény szája elé teszem, hogy ne tudjon megharapni, közben a másik kezemmel a kard után nyúlok. Amikor megkaparintom újra, a pajzsommal a szörny felé ütök, majd lendítem a kardomat és megpróbálom levágni a szörnyeteg lábát.
- Pusztulj szörnyeteg!! - kiáltom miközben lesújtok rá.
Ha ezzel végeztem ismét a levegőbe emelkedek, de most már óvatosabb leszek, figyelek a felém ugrókra is.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Ziltor/Paul Pachner on Kedd 01 Nov. 2011, 21:03

Még mielőtt felocsúdhatott volna, meglepetés szerűen lecsap rá egy szörny és oldalába mélyeszti karmait. Paul felordít a hirtelen jött fájdalomtól és ösztönösen csap vissza kampós karjával, bár sejti, nem érhet el túl sokat. Azt pedig csak reméli, hogy nem mérgező a szörny karma.
Sebesülten bár, de törve nem, igyekszik a szörny oldala felé szaladni. Ha sikerül, úgy megpróbál a szörny hátára felugrani, kampóját használva kapaszkodóként, hogy vagy a szörny bőrébe szúródjon, vagy valami kiálló testrészén fennakadjon. Ha sikerülne, úgy megpróbál lábaival megkapaszkodni a szörnyön, nehogy levesse az.

_________________
Ziltor midgardi őrző
Paul Pachner kampós kezű norvég halász
Lucy Huniver
T'Nak
avatar
Ziltor/Paul Pachner
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 179
Hozzászólások régi : 68
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Sep. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Gabrielle Zielinska on Szer. 02 Nov. 2011, 09:18

A sír tetejét sikeresen eltolják, aztán Gabe egy szokatlan érzést tapasztal, el is ugrik a sírtól, de a többiek is, vagyis ők is érezték.
~ Vajon mi volt ez? ~
Majd nemsokára egy kéz jelenik meg a sírból, aztán kar és közben a király hangját hallani, legalábbis vélhetően az övé. Gabe leesett állal méricskéli Arthurt, aki a halálból tért vissza.
- Tiszteletem a briton királynak! - hajt fejet - Hát elég régóta van itt. Már a 2000-es éveket tapossuk. Durván 1500 éve.... nos, halott.
Direkt nem mondja el neki a 2022-es dátumot, mert nem szeretné, ha agyvérzéssel visszadőlne a sírjába. Amúgy egészen megnyerőnek látszik Arthur, ahhoz képest magas is, hogy milyen régen született. Akkoriban még nem voltak nagyok az emberek, de hát egy király mindenben tűnjön ki. Nem véletlenül lett ő az aki kihúzta Jason által említett kardot.

_________________
“A holnapok kísértetek, a tegnapok rémek."
JK: Gabrielle Zielinska
NJK: Joana Carmen Zehner - Lux

avatar
Gabrielle Zielinska
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 97
Hozzászólások régi : 131
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Gabrielle Zielinska
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 03 Nov. 2011, 16:33

A sírt nézegetem, és míg a többiek körülállják, hogy tologassák, én habozok, valahogy nem fűlik a fogam a sírrabláshoz. Közben veszem csak észre, hogy a plüssmackó felmászott rajtam. Kellemes kis pszichopata fickó, akár barátságosnak is nevezhető így ránézésre, de lemerem fogadni, hogy van valami difije.
A sírt végül kinyitják, én pedig még tovább hátrálok. A kiemelkedő alak olyan gyorsan kelt fel, hogy egyszerűen nem értem a dolgokat.
-Ennyi volt a nagy feltámasztás? Le kellett tolni a sír fedelét? - Kérdem meglepetten, mikor kiemelkedik egy amúgy átlagos fickó, akit csak a ruhái, és különös akcentusa tesz hihetően 1500 éves királynak.
-Hódolatom, nagy király, de ami talán fontosabb most az évek és hónapok számánál, hogy Morgan is feltámadott, és kiszabadult a börtönéből, jelenleg is szörnyeivel ostromolja a világot.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Teddy on Pént. 04 Nov. 2011, 09:51

Kis erőlködés után végül elmozdul a sír fedele, a többiek pedig eltávolodnak, jómagam pedig az egyensúlyomat próbálom visszanyerni a szélén, elég érdekes táncot lejtve közben, megfűszerezve hajlongással és kapkodással. Nem nagyon sikerül, de még mielőtt le eshetnék az öreg megmenti a helyzetet és a következő pillanatban már a kezében pihenek nyugisan, és nézem a műsort. A sírból egy fura alak emelkedik ki, akit nos elég nehezen értek meg a furcsa beszéde miatt, de még türhető.
- Szia! - Integetek neki végül mikor befejezi a beszédet. Egész jól érzem magam Merlin kezében, régen volt már hogy valaki felvett a földről, s ez nagy boldogsággal tölt el, ami úgy mutatkozik meg hogy ráhajlok a kézfejére s megölelem azt.
-Hmmm...- Durmolom közben elégedetten.
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 04 Nov. 2011, 10:57

Résztvevők: Mich Howard, Adam Taylor, Ziltor/Paul Pachner, Albert Shear, Horatio Millvier, Steven Penicott (Unka) és Svarog

Horatio próbálta a lényt megütni, ami csak felmordult, majd teljes erőből megharapta a férfi kezét, akinek ennek köszönhetően vér is kezdett a kezéből folyni, a lény átharapta a páncélt és tovább acsarkodott, aminek a következménye az is lehet, hogy a férfi karját el fogja törni.
Paul nem adta fel és a súlyos sebe ellenére nekitámadt a lénynek, ami nála sokkal, de sokkal gyorsabb volt. A kampó nem akadt bele a bőrébe, és ahogyan fordult visszakézből a karmos mancsával lekevert egy hatalmas csapást neki. Paul érezte, hogy a karmok végigszakítják az oldalát, a beleit látta kiomlani, miközben az alsó bordái is darabokra törtek az ütésnek hála. Paul métereket repült, mire a földön ért le a barlang közelébe, haldokolva.
Mich nagy nehezen végül, de le tudta tolni magáról a lényt, de az végigkarmolta a combját kívülről, ami vérezni kezdett és fájdalmas sebet okozott. Levágni nem sikerült, de meg igen, aminek hála hátrébb húzódott, így Mich újra a levegőbe tudott emelkedni.
Ekkor azonban Unca belelőtt abba a lénybe, amelyik Horatio kezét harapta és a lény holtan fordult le a férfiról. A másikat, ami a férfin volt pedig Svarog lőtte le. Rajtuk kívül Adam és Albert voltak, akik a legsikeresebbek voltak, a pontos lövéseiknek hála rövid időn belül három hátráló lényen kívül mindegyik halott volt. A háromból pedig egy volt csak sérült, de a tűz miatt úgy tűnt, hogy nem nagyon mernek az erdőbe menekülni, de veletek sem szembeszállni azok után, hogy látták mit műveltetek a társaikkal.
Adam tetoválás kígyói pedig nekiálltak mozogni a férfi bőrén és megelevenedni.


Résztvevők: James L. Tengam, Gabrielle Zielinska, Teddy és Jason Mandrake

James kérdése után tűnik fel mindenkinek, hogy Merlin botja mindeddig világított és az idős alak körül mindenfelé rúnák táncolnak a földön. amik egyszerre aludtak ki és az idős varázsló eszméletlenül terült el a földön. A válasz megvolt, nem csak ennyi volt a feltámasztás, hogy letolta a csapat a kőkoporsóról a tetőt, hanem sokkal több annál. Közben Arthur kilépett a sírból és a földön fekvő Merlin-hez lépett.
- Ejj, te ördögfattya! Mit műveltél már megint? – tette fel a költői kérdést.
Végignézett a csapaton Gabe felé meghajolt és próbálta felfogni azokat a válaszokat, miket mondtatok.
- Hát tényleg igazzá vált, miről az ördögfattya Merlyn beszélt? – kérdezte. – Hogy eljő a nap, mikoron a boszorkány kiszabadul börtönéből s egy ismertelen világba kerülök… a Caledfwlch. Rendelkezésem alapján vissza kellett adnia Elaine-nak, a Tó hölgyének. Jerünk hát lovagok, induljunk a tóhoz. Merlyn, ha felébredt követ minket! Előre!
Ezzel határozott léptekkel indult kifelé miközben a kardját már húzta is elő a hüvelyéből.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Svarog on Pént. 04 Nov. 2011, 11:08

Svarog odaér a fickóhoz, aki a földön hever. A sárkányszerű mutáns megnézi magának a srácot. A keze vérzett, a két dög pedig golyók által szaggatott sebekkel feküdt tőle pár méternyire.
- Jól vagy kölyök? - Svarog a kezét nyújtotta a srác felé. - Csoda, hogy nem tört el a karod.
Elindult a többiek felé, majd a srác felé int.
- Megint leszedtem egyet! - kiáltotta Unka, majd felemelte a fegyverét.
- Majd szólok Millernek, hogy vegyen be a SHIELD-be, ja hogy nem fog. Boccsi.
- Kár pedig melóznék ott.
- Köztörvényes vagy - Svarog a srác felé fordult. - Boris Dragunov Svarog vagyok, a SHIELD századosa. Na akkor mutatkozunk be, és találjunk ki valamit. - A tűznél álló dögök felé pillantott. - Na várom az ötleteket, hogy hogyan tovább. Szerintem az a legtisztább, hogy ha - Adam felé bök a fejével. - Bemegyünk a barlangban a többiek után.
- Az a fickó Merlin volt, aki megmondta, hogy védjük a barlangot.
- Merlin az egy legenda. Bár a Sárkányok is legendák voltak.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
avatar
Svarog
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Adam Taylor on Pént. 04 Nov. 2011, 11:49

Adam tüzel és fedezi a társait. Ő és Albert sikeresen kiiktatja a veszély nagy részét. A többiek ez idő alatt elintézik a mágust szorongató lényeket. A repülő férfi is kiszabadul. A megmaradt lények hátrálnak. Adam alindul szépan lassan a sebesült Paul felé.
- Van itt profi felcser? - kérdezi elég hangosan mikor a férfihoz ér. Megnézi milyen állapotban van hátha tud rajta segíteni.
- A Sebesülteket bevisszük. Aki harcképes az marad a barlang szájánál. Albert ha találsz biztonságos helyet ahonnan tűz alatt tudod tartani az esetleges támadókat. Foglald el! - a repképes mutánsra és Mich-re néz. - A maguk dolga lesz hogy fedezzék. Maga szuperhősféle repkedős, kapjon fel valami puskát, és inkább szórja azzal az áldást. - adja ki a parancsait határozott és erős hangon. Nem ordít de mégis mindenki hallja. Amikor még kiképzésen volt azt tanulta, hogy felesleges úgy ordítani mint a tengerészgyalogságnál. A halkabb de határozott parancsok sokkal magabiztosabbnak mutatják a parancsnokot. Közben próbálja valahogy ellátni Paul sebét. Ha a férfi nem mozdítható mellette marad és védeni fogja. Hiszen a harcostársa ha valami dög meg akarja ölni majd ő megmutatja milyenek a katonák. A megmaradt három lényt és az erdőtüzet is figyeli. Nem biztos benne hogy ez jó ötlet volt. Azzal hogy felgyújtották az erdőt bezárták saját magukat is. Egyenlőre ez még nem baj.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
avatar
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Horatio Millvier on Pént. 04 Nov. 2011, 12:19

Horatio ütése nem ért valami sokat, a lény csak elkapta a kezét, és átharapta a páncélt, amely védte őt. Vér kezdett csordogálni a karjából, majd ahogy a lény egyre durvábban rángatta, Millvier úgy hitte, hogy el fogja törni a kezét. De szerencsére két lövés leterítette az őt, támadó lényeket. Hamarosan Svarogot láttam meg, amint kezét nyújtja, hogy felsegítse. Ép kezével fogadta a segítséget, és felállt.
- Köszönöm, Svarog. Örülök, hogy újra látlak. Horatio Millvier vagyok. Nem ismerhetsz, mivel egy másik realitásból jöttem. Majd mindent elmesélek. Egyelőre legyen elég annyi, hogy jó haverok voltunk, és sokat dolgoztunk együtt az X-Men tagjaként – válaszolta Horatio, majd Unka felé fordult.
- Helló, Unka. Te még élsz? Kész csoda – jegyezte meg, majd a visszavonulót fújt lényekre nézett. – Rühellem a fajtájukat – morogta.
- Ami Merlint illeti. Én nem vonnám kétségbe a létezését. Mágusok mindig is léteztek, és remélhetőleg fognak is. Apám is az, én is az vagyok. Ha Merlinről akartok tudni, kérdezzetek – mondta Horatio.
Ezek után az eseményeket figyelte, majd Adamre nézett.
- A barlangból tudok némi támogatást nyújtani. Ha mást nem is, de el tudom vonni a figyelmüket a tűzlabdákkal, így maguknak könnyebb lesz kilőni őket – mondta, és a barlang szája felé indult.
Ha odaért leült, kikapcsolta a páncél képességét, majd a ruhájából tépve egy darabot bekötözte a kezét, amennyire jól csak tudta.
~ Bár itt lennél, apa. Ezt te egy perc alatt helyre tudnád hozni ~ gondolta, majd a kezét, úgy ahogy elrendezte, és várta a fejleményeket.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
avatar
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 04 Nov. 2011, 12:25

Most látom csak, hogy Merlyn is kitett azért magáért. Meg kell vallanom, Athur sokkal kellemesebb társaság, mint Merlyn, egyrészt nem csapkodja a fejünket, másrészt gyors a felfogása, és tettre kész. Fel sem merül benne annak lehetősége, hogy egy kard nem lesz elég egy hadseregnyi szörny ellen. Igaz, itt vagyunk mi is, meg odakint a társaink, akik valószínűleg jószerivel már haldoklanak. Az ájult Merlynre nézek, akit csak úgy itt akar hagyni. Hát szerintem azért simán hozhatnánk magunkkal, de nem fogok vitába szállni egy királlyal, és ha sietnünk kell, tényleg le fog minket lassítani. Úgyis errefelé jövünk vissza gondolom, szóval nagy baj nem lehet belőle.
-Le ne maradj - szólok oda a plüssmackónak, miközben felveszem az ájult Merlyn mellől. - Öhm, izé... Kapaszkodj! - Nem akarom szorongatni, elvégre élőlény azt hiszem, szóval neki is kényelmesebb, ha nem fojtogatják. Felrakom a vállamra a plüssmackót, aztán elindulok Arthur király után... Istenem ennyi képtelenség egy mondatban.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
avatar
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2683
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Gabrielle Zielinska on Pént. 04 Nov. 2011, 12:50

A varázsló a ráolvasás, vagy mi után, egyszerűen elájul. Biztosan sokat kivett szegény tatából a dolog, de Arthur nem aggódik, talán már volt rész ilyenben anno. Az exkirály hamar megérti a helyzet jelentőségét, és hogy elég égető a szükség odakint, így megindulnak a sírbolt szájához.
~ Ha ilyen politikusaink lennének, egyszerűbb lenne az élet, de ez a sok diplomata meg bürokrata… Kikészítenek. ~
Odakint már minden bizonnyal áll a bál, mert a barlang nyílása felé közeledve zajokat hallani.
- Hűha! Elég nagy gáz lehet odakint.

_________________
“A holnapok kísértetek, a tegnapok rémek."
JK: Gabrielle Zielinska
NJK: Joana Carmen Zehner - Lux

avatar
Gabrielle Zielinska
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 97
Hozzászólások régi : 131
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Gabrielle Zielinska
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Mich on Szomb. 05 Nov. 2011, 00:34

Ahogy a magasba emelkedem, próbálom felmérni a sorainkat. Hála a remek lövészeinknek meghátráltak a szörnyek. Szemügyre veszem a combomon a sebet ~ Huhh.. elég csúnya seb ~ gondolom magamban. Ekkor látom meg a kampós kezű fickót, akinek olyan sérülése van, hogy az én sebem csak egy karcolásnak tűnik. Nem habozok, eszembe jut az öreg Merlyn gyógyító ereje amivel meggyógyította a négykezűt. Ledobom a kezemből a fegyvereket és teljes sebességgel a barlangba repülök. Közben hallom amint a négykezű fickó parancsokat oszt ki mindenkinek, köztük nekem is, de nem tart vissza a dolog. Ennyit vetek csak oda:
- Öljétek meg mind! - és a barlang szája felé veszem az irányt.
A csapat másik része éppen kifelé tart egy fura, lovagszerű ruhában lévő alakkal. Közelebbről megnézve ez inkább királyi ruha ami rajta van.
- Arthur - motyogom magamban. Az első döbbenet után azonnal elmesélem, hogy van egy súlyos sérült, és Merlyn gyógyító erejére lenne szükség.
- Merlyn hol van? Szükség lenne a gyógyító erejére. Az egyik társunknak nagyon súlyos sebe van. - Érdeklődök kissé kétségbeesett arccal.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
avatar
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Ziltor/Paul Pachner on Szomb. 05 Nov. 2011, 11:59

Túl lassú. Vagy a szörny túl gyors. És erős. Ez volt a végzete. Nagyot repült, mire padlót ért. Aztán már csak a fájdalom maradt. A négykarú fickó sietett oda hozzá, de láthatóan nem tud gyógyítani. A repülő fickó Merlinért megy. De lehet az már késő lenne. Paul most fogja fel igazán, milyen is élni.
- Ennyi volt. De azért még egyszer rágyújtok. Talán utoljára. - motyogja Adamnek, aki nem sokat tehet érte. Pipájáért nyúl, szájába veszi és rágyújt.
- Ott egy szörny! - kiállt Adamnek, remélve, hogy az odanéz és akkor kimondja a varázsszót.
- Ziltor! - aztán ha teste még bírja, felölti asgardi alakját. Ha nem, legalább egy jóízű dohányt szívhatott el, mielőtt megkezdi útját reményei szerint Valhallába.

_________________
Ziltor midgardi őrző
Paul Pachner kampós kezű norvég halász
Lucy Huniver
T'Nak
avatar
Ziltor/Paul Pachner
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 179
Hozzászólások régi : 68
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Sep. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Teddy on Szomb. 05 Nov. 2011, 12:30

Mikor Merlin össze esik, enyhén szólva sokkos állapotba kerülök... Halottnak vélvén őt letérdelek mellé, majd szét tárt karokkal az ég felé kiáltok fájdalmasan.
- MIÉÉÉÉÉRT?! - Annyira bírtam az öreget, hiányozni fog hogy senkit sem ver ismét bottal fejbe. Továbbá csendesen gyászolok magamban, és hallgatom hogy mit beszélgetnek a többiek, melyből kiderül számomra is, hogy az öreg csak szimplán eszméletlen állapotban van.
- Ja akkor jó. - Mondom megkönnyebbülve, s probléma nélkül pattanok fel a földről majd kicsit pattogós futással próbálom beérni őket. Azért kíváncsi vagyok hogy az öreg mikor fog ismét felbukkanni, máris hiányzik a társasága.
avatar
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Jason Mandrake on Szomb. 05 Nov. 2011, 13:50

Na íme egy példa,hogy az Öreg miért is csak egy a legnagyobbak közül és a legnagyobb. Éreztem én,hogy ez a feltámasztás nem csak ennyiből áll. Éreztem,hogy a mágus ereje épp Artus esszenciáját hozza át és mint a példa mutatja sikerrel járt. Az öreg nem lehet ereje teljében, bár még így is hatalmas.

Artur határozott léptekkel indul kifelé és kardját rántja. Harcolni kell, harcolnom kell. Bár nem vagyok a küzdelmek bajnoka,de kiveszem a részem. Egy pillanatra megállok és kihúzom a sétapálcámból a pengét mellyel a földre rajzolok egy varázskört, pillanatokkal később beleállok és a pengével egy apró vágást ejtek a karomon melyből vér csordogál a körbe.


Szemeim vérvörösen izzanak, talán a hangom is mélyebbé válik.
-"Ghota'ash Marda kleamaru teum khah setal gma'rdaafaa......jöjjetek és segítsétek mesteretek!!!"
Kántálom majd ha sikerrel jártam az idézésemmel akkor a démonokat arra utasítom,hogy segítsenek a harcban, öt démonra számítok...de lehet,hogy kevesebben jönnek. Mindig változó a számuk.

_________________
Jason Mandrake- Démonológus és üzletember
Avalon: Alaistair Viharmágus és nőcsábász R.I.P
Zombivilág: Rex Thomson-Önjelölt Páncélos igazságosztó R.I.P.
avatar
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 29
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Nov. 2011, 10:11

Résztvevők: Mich Howard, Adam Taylor, Ziltor/Paul Pachner, Albert Shear, Horatio Millvier, Steven Penicott (Unka), Svarog, James L. Tengam, Gabrielle Zielinska, Teddy és Jason Mandrake

A fenti csapat most már könnyedén le tudja ölni a három lényt, ami még fent volt, így mire a bentiek kiérnek, már mindegyik lény halott. Így Jason számára már nincs szükség arra, hogy az idézéssel foglalkozzon, de ha mégis megteszi négy darab lény fog megjelenni.
Horatio most, hogy meg tudta nézni a kezét, mégsem volt annyira könnyed seb, mint hitte, az egész karja véres volt és sajogott, a lény fogai minden helyen csontig hatoltak, ha nem lett volna rajta páncél, akkor már régen leharapta volna a karját az a valami.
Odakint egy pillanatra éles villanás tölti be a kinti helyet, ahogyan Ziltor átveszi Paul helyét, azonban alig telik el két szívdobbanási idő és újabb villanás után Paul élettelenül zuhan vissza a földre. Ezt már csak Ziltor látja, hogy a teste felett néhány apró szárnyas nő jelenik meg, a Valkűrök. A férfi néhány másodperccel később egy hatalmas csarnokban találja magát, ahol mindenki iszik, eszik és jól érzik magukat. Odin csarnokai, Vallhalla-ban.
Arthur odakint körbenézett a kinti eseményeken, már nem volt mit tennie.
- Merlyn alszik – mondja. – Túl sokat kivett az öreg testből a visszahozásom. Morgan szörnyei, tündérek… szükségem van rátok bajnokok. Ki sérült s harcképtelen menjen el a Tó Hölgyéhez, a királynak szüksége van fegyverére, ő a sérülteket is el tudja látni. Ki képes harcolni az vélem jön, Új Camelotba, hogy sereget toborozzunk. A démonfattya rendbe hoz mindent, mikoron felébred, de mi nem várhatjuk ki azt. Meg kell találnuk Merlyn leányát, a gyönyörű Roma-t.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14074
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Adam Taylor on Hétf. 07 Nov. 2011, 13:07

Adam Paul felett állt. Látta, hogy nem lehet elmozdítani. Nem volt nála semmi amivel elláthatta volna a férfit. Tudta hogy a férfi halott. Segített neki a pipával majd a szörnyek felé fordult.
- Megdöglötök mind! - üvölti démonian. Aki ránéz szinte láthatja ahogy a jéghideg gyűlölet átveszi az irányítást. Az utolsó tündérek egyikére néz. Csőre tölti a puskát célra tart és lő. A lény felbukik. Egyetlen gyors mozdulattal újratölt és megint lőne, de a többi lény már halott.
- A francba a vénemberrel. Minek hozta ide ezt a szerencsétlent? - bök Paulra dühösen. - Azt értem, hogy én miért vagyok itt. Még nagyjából a többit is felfogom, de az öreg fickó mire kellett? - kérdezi háborogva a királyt. Nem érdekli hogy ki az. Elfordul és fegyverhalomhoz sétál. Átnézi mi van még ott. Fel akar szerelkezni, nem akar úgy harcba kerülni, hogy nincs állig felfegyverezve.
- Elnézést Arthur király. Ezt majd Merlynnel beszélem meg. - vált gyorsan mikor rájön kik is az érkezők. - Mélyen tisztelt király. Kérlek várj kicsit az indulás előtt. El kell látni a sérülteket és a fegyverekkel is van dolgunk.
- Mindenki jöjjön ide. Fegyver és lőszer ellenőrzés. Nézzétek át a puskákat öregek nehogy valami bajt okozzon a használat. Sebesültek a barlangba. Itt marad mindenki aki nem tud harcolni. A sebesülteket próbálja meg valaki ellátni aki ért hozzá. - mondja félhangosan. Előbbi kirohanásának nyoma sincs. Újra a vérprofi kommandós áll előttük a Hadnagy. Ha valakin látja, hogy nem boldogul a paranccsal maga megy oda megnézni a fegyverét vagy ellátni a sebét. Minden fegyvert tökéletesen működő állapotban akar látni.
- Albert figyelj a tomphsonra. Öreg fegyver nehogy beragadjon. - szól hozzá mosolyogva. Nem veszekszik senkivel mindenki jól teljesített. Ezután gránátokat vagy bármi hasonlót keres a halomban. Esetleg a már említett géppuskát. Ha nem talál ilyesmit Kinéz magának egy félautomata puskát elsődleges fegyvernek. A hagyományos karabélyt megtartja másodlagos fegyverként.
- Ilyen lábbal tudsz harcolni? - kérdezi Mich-et. Ha a válasza igen Svarogot is odainti.
- Felettünk fogtok járőrözni felváltva ha a repülés megterhelő. Figyelitek a környezetet. Vegyetek magatokhoz lőfegyvert. Ne menjetek közel a dögökhöz ha nem muszály. - fejezi be. Ha talál pár gránátot akkor elosztja maga és Albert között egyenlően.
Ha Mich nem tud harcolni csak Svaroggal beszél.
- Te leszel felettünk. Fedezz minket és figyelj. Vigyél valami puskát is az hatékony a dögök ellen. - fejezi be. A gránátokat ekkor is keresi.
Amikor mindennel végzett a királyhoz fordul.
- Uram azt hiszem indulhatunk. Mutassa az utat. - mondja. Az indulásnál ő maga Arthur mellett halad.
- Albert te legyél a hátvéd. - fordul hozzá. - Te fura izé a puskával te leszel középen. A többiekkel együtt akik még harcolni akarnak. Védd őket. A királlyal mi leszünk az elővéd.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
avatar
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Arthur király sírja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.