Radoslava Vasilovij

Go down

Radoslava Vasilovij Empty Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Radoslava on Szomb. 29 Okt. 2011, 00:53

Név: Radoslava Vasilovij
Egyéb név(i): Rados', Radi
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: nyilvános
Születési helye és idő: 2000. február 5, Kostroma (Oroszország)
Kor: 22
Család: Sergej Vasilovij (apa) – eltűnt (halottnak van nyilvánítva), Natalja Vasilovij (anya) – elhagyta a családot
Foglalkozás: „elmebeteg szabadlábon”
Testmagassága: 157 cm
Testsúlya: 53 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: vörös
Bőre színe: fehér / sápadt
Különleges ismertetőjel: tetoválás a tarkóján: 2931
Repülési sebesség: 60km/h
Egészségi állapot/ betegségek: Elmebeteg és a skizofrénián belül több ágat diagnosztizálnak neki:
- paranoia
- hebefrén / dezorganizált
- kataton
- klausztrofóbia
- hiperventil

Életrajza:

2000.02.08 :
Kostroma-ban született, egy város, nem messze Moskva-tól. Egy büszke, átlagos orosz családot boldogítva ezzel. Apja Sergej Vasilovij, már akkoriban katona volt. Mutáns. Büszke férfi, kemény és határozott, mégis családjával mindig gyengéd s szerető. Anyja Natalja Vasilovij, egy kis könyvesbolt tulajdonosa. Ember. Kedves és segítőkész volt mindig is. Mutáns barát. Szülei minden nap boldogsággal és szeretettel halmozták őt el. Semmi sem hiányzott a kicsiny családnak. Bár megtehették, de sosem éltek luxusban, hisz szüleinek nem ez volt a legfőbb cél. Takaros családi házban éltek. Idillikusnak tűnt minden.

2003 - 2006:
Sajnos a mutánsok szembeni gyűlölet eljutott ebbe a kis, egyébként barátságos városba is. Elkezdődött a bűntény és ellenszenvesedés a mutánsokkal szemben. Megannyi ember egy szervezetbe csoportosult, mely azt hirdette, a mutánsok veszélyesek és el kell őket űzni a városból. Legjobb esetben... Ezt a Vasilovij család is átélte. Az egykori kedves és segítőkész szomszédok napi terror alatt tartották a családot, hibáztatták Natalijat hogy hozzásegít a mutáns populáció növekedéséhez. Hónapról hónapra jobban kezdett aggódni az anya, hogy egyetlen gyermeke Radoslava is mutáns lehet. Gyakran kérte férjét, költözzenek el, de Sergej hiába magyarázta feleségének, mutánsgyűlölők mindenhol vannak, nem csak Kostroma-ban. Radoslavát nem fogadták be az ovodába, mivel a város kiadott egy új törvényt, hogy azok a gyermekek, kiknek valamelyik szülője mutáns, nem járathatják ovodába és iskolába. Ennek köszönhetően a kislánynak nem voltak barátai sem, csak anyjával játszhatott. Apja elég gyakran a bázison volt, vagy épp bevetésen, így volt hogy hetekig nem járt haza.

2009:
3 év után sem jobbult a helyzet a városban, sőt. Újabb és újabb mutáns elleni törvényeket adott ki a polgármester. A mutáns családok nem járhattak nyilvános rendezvényekre és bár hiába harcoltak azért, hogy legalább gyermekeiket iskolába és ovodába járathassák, sikertelenül jártak. De nem csak a városkában alakult a feszültség, hanem a családban is. Mivel Sergej egyre kevesebbet járt haza, így Natalija új, emberi férfi társaságát élvezte. Radoslava igazán nem értette még, hogy édesanyja miért hord haza idegen férfit, kiről idővel kiderült hogy igencsak sikeres bankvezető Moskvában, ha édesapja nincs otthon. Mivel nem járhatott iskolába, így édesanyja tanította őt otthon. Emelet még zongorázni is tanította. Bár igaz, mikor náluk volt a gazdag bankár, anyja gyakran zárta be Radost a szobájába, sokszor már szinte órákig megfeledkezve lányáról.

2010:
Radoslava és anyja egy nap elmennek a helyi játszótérre, ahol a 10 éves kislányt a többi emberi gyerek csúfolja és kineveti, mert mutáns családból származik. Nem rettenek vissza attól sem, hogy Natalija megpróbálja elsimítani a konfliktust. Natalija az évek során igencsak kezdi megsokkalni, hogy mutáns férjének köszönhetően kellemes élet helyet terrorban kell élni. Radoslava nem igen érti, miért gyűlölik őt ennyire, így anyja elmagyarázza hogy mindezt apjának köszönheti, hogy nem lehet normális életük. Anyjának ez már kezdett oly mértékben kellemetlen lenni, hogy elkezdte lányát egyre jobban hanyagolni. Gyakran történt meg, hogy rosszul bánt vele, affektusaiban rajta törte el a fakanalat és bezárta a pincébe több órára. Ekkor kezdett benne kialakulni a paranoia első jelenségei, valamint a klausztrofóbia.


2013:
A kislányból kezd nagylány nőni. 13 éves korában viszont élete jellegzetesen megváltozik. Anyjával egy nap elmentek a játszótérre, ahol a többi gyerek ezen a napon már nem csak durva módon csúfolták, de Radoslavát és anyját is kövekkel dobálták. El akarták őket űzni onnan. Megsokallta ezt Radi s olyasmi történt, mitől anyja születése óta félt. Elöntötte őt a düh, s átváltozott. Egész testét hirtelen tűz borította be, habár saját testét egy cseppet sem égette. Nem tartott sokáig ez a jelenség, mégis elég volt ahhoz, hogy Natalija elhatározza, ez így nem mehet tovább. Lányát bezárta a pincébe, ahol több napot is eltöltött. Annyira félt s gyűlölte őt anyja… Mikor apja egyik este hazajött, elmondta neki hogy lánya szintén mutáns. Sergej roppant büszke lett lányára s felajánlotta feleségének, ha 15 éves lesz, elküldik Amerikába, ahol Xavier alapított iskolát mutánsok számára. Natalija megsokallta az egész helyzetet s még az este összepakolta holmiját s elment tőlük a gazdag bankárhoz. Szülei elváltak. Apja mikor megtudta mit művelt lányukkal, mikor nem volt otthon és hogy folyamatosan megcsalta, nem mondott ellent.

2013 - 2014:
Apja és Radoslava nagyon rosszul viselték, hogy Natalija elhagyta őket. Ettől függetlenül apja nem hagyta ott állását, hisz valamiből meg kellett élni. A lány mivel nem járt iskolába, így otthon tanult. Olykor felfogadtak babysittert, aki vigyázna a lányra. Radoslava a hónapok során egyre jobban ismerte meg erejét. Tudja uralni a tüzet. Majdhogynem napiszinten gyakorolta s nagy álma volt elkerülni Xavier iskolájába. Apja viszont csak akkor akarta őt elengedni, ha betölti a 15-ik életévet. Apja mivel gyakran nem volt otthon, így nem is tudhatta, mi is történik valójában a lány tudatában. Barát és szeretet hiány miatt kialakult benne lassan az skizofrénia első tünetei. Magával beszélt folyamatosan, olykor elkapta őt a gyűlölet és az affektus. Ilyenkor mindig megtámadta a babysittert. Pont ezért szinte senki sem akart rá vigyázni. Idővel teljesen magára maradt a házban. Olykor apja társaságát élvezve.

2015:
Egy nap katonák kopogtak ajtaján. Apja nem volt otthon így ez nem rendelkezett semmi jó hírrel. Közölték vele, hogy apja egy bevetésen eltűnt, s kis esélye rá hogy túlélte. Itt roppant össze Radoslava álma. Mivel senki sem jelentkezett hozzá mint gyám, s más családja nem volt, így a bíróság gyerekotthonra ítélte. Sőt, meglátszott hogy mutáns ellenes volt a bíró, mivel kihirdette, hogy az összes vagyont "elkobozza" az állam. Így a lány csak pont annyi személyes dolgot vihetett magával a gyerekotthonba, amennyi egy kisebb bőröndbe belefért.

2015 - 2018:
Gyerekotthonban tengette 3 évét. Nem voltak barátai, nem járhatott iskolába. Az szociális élet kitaszítottja volt. Nagyon hamar megértette, ha nem lesz senki sem aki szeretni fogja majd szeretni fogja saját magát. Mutáns létének köszönhetően megannyi kellemetlen szóval illeték nem csak a gyerekotthonban, de bárhol máshol is ahol tartózkodott. A paranoia és a skizofrénia egyre jobban elmélyült benne. Egyre gyakrabban voltak képzeletei, kialakult benne 3 személyiség.

2018:
Az elmebetegség és a környezet terrorja megtette a hatást. Mint egy időzített, szinte szó szerint bomba. Egy nap Radoskát oly mértékben dühítették fel a gyerekotthonban dolgozó szociális munkások, hogy affektusba esett. Elméjét elborította a dühroham, teljesen meghasadt tudata. Őrjöngő psychopata nevetés közepette teste lángba borult ismét s ennek köszönhetően felgyújtotta az egész gyerekotthont. Mintha a pokol tüze lett volna, mindenkit elemésztett rettenetes őrjöngése. Mikor lecsillapult, sikeresen elfogták. Rengeteg rendőrt égetett el, letartóztatás közben s csak a tűzoltók tudták őt leállítani, mikor vízágyúval folyamatosan oltották rajta a tüzet. Megvárták, míg teljesen elfárad, s akkor tették rá a kényszerzubbonyt. Tudathasadást, paranoiát, hiperventilt, klausztrofóbiát és egyéb rémisztő elmebetegséget diagnosztizáltak nála.

2018 - 2019:
Mivel Oroszországban nem volt egy olyan elmegyógyintézet, mely mutánsokkal foglalkozna, ezért Amerikába kelet őt küldeni. New Yorkban szállították még néhány beteg mutánsal. A Ravencroft psychiátriai Intézetbe került, ahol sok gondot okozott. Nem egyszer történt meg, hogy hetekig jó viselkedését olykor kiengedték, minek köszönhetően folyamatosan elhamvasztott valamilyen ápolót. Kényszerzubbonyát azóta sosem vették le róla. A pincében kapta meg helyét, ahol a szuperbűnözők voltak szintén bezárva. Tarkójára megkapta a 2931-es számot, ami a beteg és annak „szobájának” száma volt. Igen, ő volt a 29-es beteg a 31-es cellából. Képességét nem tudta használni, mivel speciális berendezésnek köszönhetően, teste folyamatosan hűtve lett. Sok orvos cserélkezet mellette az alatt a pár hónap alatt. Természetesen regisztrált mutáns lett belőle. New Yorkban kitörő gondok meghozták ide is a maguk termését. A polgárháborúnak köszönhetően meg lett rohamozva az elmegyógyintézet is, ahol a betegek fellázadtak s kitörtek. Ő sem maradt ott, egyenesen a káoszos városba vette az irányt.

2019 - 2022
Az alatt a 3 év alatt, mikor a káosz és pusztulás uralkodott, melyet természetesen a hősök olykor elcsitítottak, tökéletes volt számára. Az új fajok megjelenése, a harmadik világháború és az a fura köd, mely New York-ra ereszkedett meghozva annak középkorát, csak rájátszott szabadságának élvezésére. Hisz nincs szebb „játszótér” egy mutáns elmebeteg számára, mint egy káosszal teli világ. Erejét amikor csak tudta, akkor használta védekezésre. Gyakran bujkált csatornákban, vagy pincékben, ahol az emberi nyomoron „élősködött”. Volt hogy befogatta valami család, mely megsajnálta, de ez egyre kevésbé történt meg. Miután a világ ismét helyére zökkent, s minden nyugodtnak látszódott, az emberek visszatértek mindennapjaikhoz. Megkezdődött az elszökött betegek befogása. Körözési felhívások és jellegzetes pénzjutalom ígérete alatt felhívták a lakosok és hősök figyelmét arra a gondra, hogy veszélyes elmebeteg mutánsok garázdálkodnak, kiket el kell fogni. Nem tartott sokáig amíg őt is „befogták”.

Napjainkban:
A megújított Ravencroft intézet 29-es betege a 31-es szobából, ki 46 ártatlan ember életét oltotta ki. Jelenleg nincs aki foglalkozzon vele, hisz semmilyen orvos nem hajlandó őt „gyógyítani”. Így türelmesen vár a csodára, vagy épp egy káoszra, mely végre szabadjára engedni.

Jellem: Elmebeteg. Jelleme másodpercenként képes változni. Paranoiás, klausztrofóbiás, iszonyatosan gyűlöli a nőket a és a gyerekeket. 3 személyiségre bomlik elméje:

1. Radi – gyerekes, ilyenkor éli ki mindazt, amit gyerekkorában nem kapott meg. Játékos, kíváncsi, szeretetre vágyó, ragaszkodó, kedves.

2. Nightmare – ez a személyiség a brutális önvédelmet praktizálja. Ő a „főnök”, aki eldönti, hogy ki fog meghalni és ki fog élni. Nem ismer mást csak a vérontást. Csupán akkor jön elő, ha Radoslava életveszélyben van, így „védekezik”. Felettébb perverz és szadista hajlamú. Kifejezetten élvezi mások manipulációját és másokkal felsőbbrendű módon viselkedni. Ez az a személyiség melyet ha sikeresen "kiölnének" elméjéből, 80-90%-ban képes lenne viszonylag normális életet élni.

3. Radoslava– normális és teljesen tudatánál van. Egy intelligens személy, aki képes racionális gondolkodásmódot folytatni s kompromisszumok lévén egyességet kötni másokkal. Ha ez a személyiség „uralkodna” rajta, egyszerű, normális életet tudna folytatni.

Hihetetlenül ragaszkodik a plüss nyuszijához amit az intézetben nem tarthat magánál, szint úgy mint semmilyen más személyes dolgot sem.

Képességei:
Képes uralni a tüzet. Nem csak akkor, ha teste lángba borul. Mivel erejét nem gyakorolja, így szinte „véletlen” szerűen alkotja a tűzgolyókat és örvényeket. Teste addig képes tűzbe borulni amíg elméjével képes ezt kontrollálni. Többnyire akkor szűnik meg, mikor valami elvonja figyelmét ettől, vagy ha el van oltva vízzel vagy netán le van hűtve teste. Betegségeinek köszönhetően többnyire csak egy dologra képes figyelni, így teste max 3-4 körre képes lángba borulni. Tűzgolyói öklének nagyságának felelnek meg, nem túl erősek (bár ez dühétől függ). 10 max 15 méterre képes őket eldobni. Minél közelebbről dobja, annál erősebbek. Mint a tűz, ezek is képesek felgyújtani mindent ami gyúlékony. Ha épp normális formájában alkotja a tűzgolyókat, azok valamivel gyengébbek.

Szakértelmei: Tökéletesen beszéli az orosz nyelvet, angolul is megtanult. Bár nem anyanyelvi szinten, de aktívan használja. Tud zongorázni, bár több éve nem gyakorolta. Ha normális tudatánál van, bármire képes amire egy 22 éves nő. Azaz: főzni, takarítani, törődni saját magával és másokkal, normális civil életet folytatni.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések:
Steven Storm hívott engem ide játszani.


A hozzászólást Radoslava Vasilovij összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 03 Nov. 2011, 22:37-kor.
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 28
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 29 Okt. 2011, 16:23

Nah így már elfogadva. Bankszámládon van 300$ pénzed, amit még sikerült annak idején összrebolni és Oroszországból hozni, de ehhez beteg révén nem férsz hozzá.
Egy adatlapot még kérek és utána mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Radoslava Vasilovij Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Radoslava on Szomb. 29 Okt. 2011, 17:20

Adatlap:

Név: Radoslava Vasilovij
Lakás/Létesítmény: -
NJK: -
Foglalkozás: elmebeteg
Munkahely: -
Pénz: 300 dollár a bankszámláján
Bevétel/hét: -
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: plüss nyuszi, személyes dolgai
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: Ravencroft Intézet
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: nők, gyerekek

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 28
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Radoslava on Kedd 14 Feb. 2012, 22:10

Szintet léptem^^ Hát eljött ez a pillanat is, szóval +2 kredit, amit azt jelenti hogy 6 kreditem van. Amit azonnal képesség fejlesztéssel szeretnék elkölteni. Szóval:

eddigi kredit: 4
szintlépés: +2
képesség fejlesztés: - 2.5
------------------------------------
Megmaradt kreditek: 3.5

Képesség fejlesztést:
Jobban uralja a tüzet (erősebbek és hatékonyabbak a tűzörvényei és a tűzlabdái), lassabban fárad ki, hosszabb ideig képes a tűzalakjában maradni (valamivel immúnisabb a fagyra és a vízre).
Képes 2 méteres, bár nem túl erős tűzfalat felállítani 5 percre (2-3 kör max)
Tűzlabdáját annyival képes kifejleszteni/jobbítani hogy képes legyen felrobbanni (ilyenkor nagyobb a labda/gömb is) De! : Nem képes vele még masszívabb épületek felrobbantani (panelházak stb) csupán falakat, személykocsikat felrobbantani (természetesen a "papírházak", lakókocsik kivételek, azokat szinte bármilyen robbanás azonnal szétszedi).

Ha nem lenne valami rendben, természetesen átírom/módosítom. Nem voltam biztos abban hogy a karakterem első fejlesztés után mi mindenre lesz még képes így visszafogtam a dolgokat, ha még lehet valami úgymond új dologra képes (tűztornádó, tűzpajzs, kisebb tűzlény megalkotása) akkor természetesen szívesen azt is odaírom. ^^

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 28
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Radoslava on Pént. 24 Feb. 2012, 22:04

Új betegséget is veszek fel a karinak ami most Tao mesélése alatt fog nála kialakulni:

Kannibalizmus

Ami kihozta belőle: Zombiverzum kaland során átélt "postrauma" ként jelenik meg.

Tudom hogy az ilyet talán nem kell így kiírni, csak én szeretném szépen számon tartani a dolgokat, ha már ez a topic a karakteremről van.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 28
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 28 Márc. 2012, 22:33

Rado-nak nem sikerült megszöknie, így miután ellátták a sebeit a Raft-ra szállították, ahol az Omega-szintre került, a világ legjobban örzött börtönében a legszígorúbb részre.
Egy olyan speciális neki készült cellába került, amiben blokkolják a képességét a levegőben, ételben és vízben levő nyugtatókkal. És ha mégis használni próbálja és ennek hála a hőmérséklet nőni kezd a cellában, akkor speciális anyagú poroltóval lepik le a cellát és az bármilyen lángformáját kioltja a lánynak. Illete egy nyakörv is van rajta a legvégső estre.

Játéktéren itt van: http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t801-omega-szint

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Radoslava Vasilovij Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Radoslava on Csüt. 26 Ápr. 2012, 16:17

Hurrá, szintlépés. És én azt hittem irtó lassan fog eljönni ez a pillanat. De nem! Nos, összegzés:

eddigi kredit: 3.5
szintlépés: +2
képesség fejlesztés: - 5
------------------------------------
Megmaradt kreditek: 0.5

Fél kredit? Eh Very Happy

3. szint

Tűzmanipuláció: Fantázia szerint manipulálja/formálja, tűzlények, geometriai alakzatok stb, max magasságuk 6 m. Minél több van belőlük annál alacsonyabbak. Látóhatárán belül képes használni. Természetesen saját maga köré is képes ezt felvonni, ami úgy néz ki, mintha ő maga lenne az adott tűzlény/forma. Max egy 6m-es tűzlényt képes létrehozni, ha két tűzlényt/formát akar megalkotni a magasságuk osztózik, tehát 6m helyett 3 lesz stb. Ezt bármikor fantázia szerint szabályozhatja, pl magasság, hőmérséklet, kinézet. A lények/alakzatok formálásában csupán a fantáziája szab neki határt.

Tűzteremtés/elnyelés:20 méteren belül képes bárhol tüzet létrehozni, tetszőlegesen (képességein belül) formázni, valamint ugyan ilyen hatáskörön belül bármilyen tüzet elnyelni (kivéve pokol tűz, más mutánsok, mágikus és természetfelettiek tüze)

Képességét - 30 fokig képes használni.
+ 3000 Celsius hőmérsékletű max a tüze, amit tetszése szerint 20 m-en belül képes szabályozni.
Repülési sebesség: 180km/óra (csak tűzformában)

Fontos tudnivaló: Természetesen hogy képességét használhassa oxigén szükséges.

Minden képességem ugyan úgy maradt mint ahogy először el lett fogadva, csupán kicsit összeszedettebben írtam meg és egy-két apróságot odaírtam, hogy tisztában legyünk, hogy akkor most milyen hőmérsékletű a tűz, mennyi fokig képes használni stb.


A hozzászólást Radoslava összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 10 Szept. 2012, 13:53-kor.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 28
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 27 Ápr. 2012, 09:51

Na nézzük, Nefi mondta, hogy egyeztettél vele, de azért nincs minden rendben - ja, felülbírálom az admint, mert megengedte Razz. Kicsit elapróztad a képességek leírását, ez a lények teremtése, tűz teremtése, tűz irányítása, tűzfal, tűzgolyó, tűzpajzs igazából kettő darab képességet jelent. Az egyik a tűz teremtése, a másik az irányítása, ennek a kombinálásából jön ki az összes többi, ami sima alkalmazás, nem külön képesség (ahogy mondjuk nem külön képesség egy tűznyíl meg egy tűzlabda létrehozása sem). Ez igazából nem nagy baj, csak azért mondom, hogy átláthatóbb legyen a képességed.

Ezt figyelembe véve a lényegi változás:
- képes vagy most már 20 méteres körben tüzet teremteni
- jobban tudod formálni (ebből jönnek a pajzsok, meg tűzlények)
- és még e mellé bejön, hogy tudsz repülni is emberi alakban.
- (Ezt az oxidálós részt nem említem, mert olyan kis gyengécske, pláne, hogy már minden rozsdamentes acélból van, nem vasból Razz)

Ez így szerintem egy kicsit sok, három irány fejlesztése egyszerre, úgyhogy vagy húzd le a 20 méteres távolságban tűzteremtést (és marad, hogy közvetlen közelben tudod csak teremteni a tűzfalat, lényeket, tűzgolyókat, satöbbi), vagy a repülést húzd ki (és továbbra is csak tűzalakban fog menni).

Megjegyzés: ha megtartod a távolsági tűzteremtést, azért tegyük hozzá, mások testén belül nem lehet tüzet teremteni, ez valamiért mindig felmerül a tüzes mutánsoknál, és kimaradt, hogy a mágikus tüzet sem tudod elnyelni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Radoslava on Pént. 27 Ápr. 2012, 10:53

Szerintem akkor egyértelmű hogy a repülést fogom kihúzni ami már meg is történt xD

Okés nekem aztán úgymond "mindegy" hogy valamit ki kell szednem belőle akkor is ha Nefivel egyeztetem szóval Very Happy

Amúgy az lehet hogy a lények meg a tűzfal stb lényegébe véve ugyan az, ezt csak magam miatt bontottam így szét hogy én lássam át jobban mert van hogy olykor megfeledkezek hogy valamilyen kategóriába egy-két dolog is beleesik és ezért nem használom ki Very Happy

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 28
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 27 Ápr. 2012, 11:20

Rendben van, ez szíved joga. Smile Így már elfogadva!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 11 Jún. 2012, 00:02

Az íróversenyen elért 3. helyezésért 1 kredit a jutalmad.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Radoslava Vasilovij Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 21 Dec. 2012, 00:11

Rado kislánya Alice, 2023. december 21-én megszületett. (Igaz épp/már nincs Rado, de azért ez olyan dolog, amit nem árt felírni és bekerül a messiás csemeték közé is)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Radoslava Vasilovij Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Radoslava on Hétf. 24 Dec. 2012, 00:08

Úgy néz ki a karim tudja mikor kell gyereket szülni a világ vége napján Very Happy A babát meg kell vennem NJK-nak vagy ez most akkor hogy is lenne? Igen, megfordult fejemben hogy akkor most visszatérnék mert végre lenne időm játszani itt is. Ezért szeretném tudni hogy akkor miképp folytathatnám karakterem életét?

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 28
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 24 Dec. 2012, 09:25

Jó téged újra látni.
Szokás megvenni min 1 kreditért a gyerekeket, ha megveszed, akkor nyugodtan írj neki adatlapot is az njk-k között.
A hol folytathatod pedig Tao-val kell beszélned, mivel még mindig ott vagy a kórházban, ahol ő kezdett neked mesélni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Radoslava Vasilovij Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Radoslava on Hétf. 24 Dec. 2012, 18:44

Rendben, köszönöm szépen akkor én ezennel meg is venném Alice-t és akkor majd Taoval egyeztetem a kalandom maradékát és a gyerek képességeit is ami majd természetesen pubertás korban fog előjönni.

eddigi kredit: 0.5
3. íróverseny helyzetért: +1
- 1 kredit Alice NJK megvásárlása

Megmaradt kredit: 0.5

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 28
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 13 Aug. 2016, 23:25

A karakter a Hydra felemelkedése korszakzáró kaland során életét vesztette, egy másik Omega szintes (Sion, a Hulk) ölte meg, Hulk alakban összeroppantotta a lány fejét.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Radoslava Vasilovij Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Radoslava Vasilovij Empty Re: Radoslava Vasilovij

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.