Tárgyalók

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 04 Aug. 2014, 12:10

- Örömmel hallom – felelte még egy mosollyal Wanda.
Gunny hangosan mordult fel Balti szavaira.
- Még csak nem is találkoztam vele ebben az idősíkban – morgott. – Azon felül ő mindig lövöldözik valahol, ez a védjegye. Anyám a legnehezebb ebből, a többi könnyed szombat délutáni munka. Ha Radha nénire gondolsz igen, ő démon. Ha Hela-ra, akkor nem. Anyai ágról is van egy szép nagy családfa, pedig az viking és nem olasz.
Jon szavaira mindenki rá nézett, majd a bemutatkozókra, akik jelezték, hogy elfogadják a felkérést és csatlakoznak a csapathoz. Gunny ismét felmordult Stark szavaira.
- Inkább mond azt, hogy amíg vannak jó nők az Angyalok között, addig számíthatunk a segítségedre Stark – nézett a férfira.
Miller figyelmesen hallgatta végig, hogy micsoda is Mainframe valójában. Mielőtt megszólalhatott volna Balthazar megjelent mellette és feltette a kérdését.
- Amennyiben nem zavarja Víziót és KEP-et, hogy lenne még egy Mesterséges Intelligencia itt, úgy abban az esetben örömmel látjuk.
- Természetesen logikus a segítsége, így elfogadható – mondta KEP.
Jon szúrós szemmel nézett Kane-re a kérdése után, de nem felelt. Amint ez megvolt, hogy mindenki választ kapott a kérdésére és az újabbak is felmerültek, akkor folytatta.
- Steve-vel megegyeztünk abban, hogy ettől a naptól kezdve visszaveszem a Bosszú Angyalok vezetését, a helyettesem Steve marad.
Pár pillanattal később megérezte a felesége szúró tekintetét magán, amint arra fordult, Steph az átható tekintetével nézte őt, hogy erről mégis mikor akart neki szólni, mert a nővel nem osztotta meg korábban. Jon végül csak nyelt egyet és folytatta.
- A mérlegeléskor még két név került szóba, hogy ők is csatlakozhatnának beugróként az Angyalok közé. Amennyiben mindenkinek megfelel, Britannia Kapitány és Lionheart. Morgan egyre nagyobb fenyegetés és nekik, illetve nekünk sem ártana egy kölcsönös együttműködés.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14023
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Morsus on Kedd 05 Aug. 2014, 19:18

Jelenlévők: Miller, Steph, Logan, Hórusz, Stark, Ko-rel, Spar-theen, Vízió, KEP, Kane, Balthazar, Einar, Fekete Párduc, Lyron, Doria, Amelia, Tyra, Zam, Kapitány, Raptor, Gunny, Mainframe és a Maximoff ikrek

Vízió zavartan elfordult Wandától és odalebegett Mainframe-hez.
- Üdvözöllek soraink közt.
- Megtiszteltetés az angyalok sorai között lenni.
Hórusz Raptor mellett halkan megszólal:
- "Megtiszteltetés". Úgy fest az új tagunk érzelmileg fejlettebb, mint társai.

Stark át is ugorja Gunny megjegyzését és Tyrára néz mosolyogva.
- Jó felé gondolkozol. Ultront én és Hank Pym alkottuk mesterséges intelligenciának. A fejlesztése lett az a robot, amit az AIM épített. A program licencét adta el a Lobostechnek Pym és ők a Celestaltechel alkották így Víziót. De számoljátok, hogy én részeg voltam és Pym ritka nagy ember gyűlölő, szóvaaaal nem igazán volt jó ötlet a mi gondolkodásunkkal ilyen programot írni. Mainframe-nél tanultam a leckéből.
Majd Stark megpróbálta megölelni Tyranist, hogy a pillanatra a lány újra úgy érezze, hogy a saját realitásában van. Ha ezt engedte akkor Stark rámosolyog.
- Valaki mondta, hogy erre már szükséged volt.

Spar húzza a száját.
- Remek játszhatok díszhuszárt egy fajnak, amit még mindig nem tisztelek uralkodófajnak vagy... a halál. Ezek nem robotok csak majomkerekek. Egy előnye van ennek. Ebben a társaságban jobban megbízok, mint az Embertelenek állítólagos elitjében. Mikor eljön a perc, hogy Unspoken visszatér ezekkel még esélyem is lesz arra, hogy betörjem annak a elmebetegnek az arcát.
Kane vállon veregette Spar-theent és beállt a szerelme mellé.
- Hajrá kölyök, már majdnem bevettem, hogy gonosz vagy.
Logan a két említett új tagra mosolyogni kezdett.
- Végre. Kezdtem unni, hogy csak idegen lények és amerikaiak vannak itt.
Rogers vette át a szót Milleről.

- Továbbá vége az Angyalok és árny Angyalok felosztásnak. mától egy egységes legnagyobb létszámú Angyalok csapat fog állni. Ennek a célja az, hogy több küldetésre párhuzamosan tudjanak menni a legmegfelelőbb tagok.
Stark az új tagok említésére vissza fordult.
- Még tudok pár tagot ajánlani. Hank és Janet haláluk előtt összehoztak egy kisebb almot a kölkeikből. Ma én őket kísértem be a Pegazushoz szeretnék aktívan segíteni az szérum katonai alkalmazását. Ám páran maguk is rendelkeznek harci ismeretekkel és tudnának segédkezni akcióban. A legidősebb testvér Vörös Királynő vagy Vörös Darázs. Hope Pym, a szérum mostani fejlesztője és az anyjuk halála óta a pótanyukája a csapatnak. Kevés nála defenzívebb és arrogánsabb hölgyet találhatsz a bolygón. A legtöbbször jogosan, jobban ért a szérumhoz, mint a szülei valaha.
Stark bemutat egy holoképet róla.

- Henry Pym Jr, Fullánk a csapat legidősebb fiú testvére. Valahogy ő és Ultron között, Ultron az kevésbé robotikus és érzelemmentes.
A kép átalakul mutatni a repülő mini alakot, aki egy pillanat alatt alakul óriássá.

- A felesége Rita Pym, Junior felesége, az aranyosság egy emberi testbe csomagolva, volt katonai teszt pilóta. Senki se képes úgy repülni, mint ő. Fogalmam sincs hogyan jött össze a férjével.
A képen centis lyukakon át száguld a darázsszárnyas lány.

- Clint Barton, ex-shield ügynök, megtagadta a szolgálatot az amerikai háborúk során. Hope bevette a programba, most ő Góliát. Igazi jolly joker, úgy viselkedik, mint minden laza katonasrác a tévében. Kedvelem.

- Scott és Cassandra Pym, Hangyaember és Óriáslány. ha őket kérdezitek Hangya és Óriás. Az iker pár, akiket Pymék már sosem ismertek meg igazán forró fejűek, de jót akarnak.
A képen először az említett Óriás jelenik meg.

Majd a hangyákat sisakjával uraló fiút.

- Persze mind önként jelentkeztek. kivéve Vörös Királynőt, ő csak azért jött a pegazushoz, hogy "ne csesszék el az apja legnagyobb találmányát". Viszont volt egy megjegyzése Kingnek is.
Aztán a hologramot állítgatni kezdi. Megjelenik Shad King.

- Üdvözletem, bocsánat a zavarásért. Mint ahogy már Mr. Stark mondta...
A háttérben egy robbanás és Lea egy poroltóval fújja le a gépet. és üvölt vissza.

- Nekem valami bogárnő ne szóljon be, hogy mire állítsam a mérőt! Te meg ne szólj közbe!
- Khm... mint mondottam volt... köszönöm az új tudósokat... szóval... a laborunkban nevelünk egy ideje egy klónt, akit nem rég találtunk. Ameddig önök az űrben voltak mi ezt titokban tartottuk, hogy Osborn ne tudja lefoglalni őt. Párnapja ébresztettük fel amikor önök megérkeztek. Szereti magát Tabula Rasa-nak nevezni. Szuperhumán klónja egy volt angyalnak, akit egy AIM raktárban találtak az ügynökök egy nem régebbi feltárás során. Önök jobban ismerhetik őt úgy, mint Azareus.
A hologramm átalakul az említett klónná.

- Pár évvel fiatalabb, mint az eredeti. Nincs memóriája. A klónozási fázis vége előtt kapcsolták le. Benne van a katonai képzés, az alap ismeretek, de semmiféle propaganda vagy beépített memória. Ellenőriztettem a telepatákkal, mágusokkal a és legjobb genetikusaimmal. Ő csak a jószívű, jót akaró fiú, aki az eredeti Azareus volt.

- Harminchárom bosszú angyal. - mondta Rogers elismerően. - Megnézném ki mer szembe szállni velünk.


A hozzászólást Morsus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 27 Aug. 2015, 00:06-kor.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Serena Davidson on Szer. 06 Aug. 2014, 11:13

Figyeltem tovább az eseményeket, egyelőre nem kellett hozzászólnom semmit sem, hiszen csak bejelentések voltak, hogy kik csatlakoznak. Annak, ahogyan Logan is, én is örültem, hogy végre lesznek más nemzetiségűek, mint Párduc, vagy a Britannia hadtest két tagja. Nem ártott, hogyha nemzetközi a társaság. Végighallgattam, hogy Pym-ék gyerekei is jönnek a társaságba, ott hangosan sóhajtottam fel, hogy kevés arrogánsabb nő van a bolygón, mint az a Pym. Stark még nem volt járatos ezen a bolygón, még nem ismerte a szokásokat és azt, hogy kik is vannak itt. Akkor tudta volna, Barton, olyan katona, mint a filmekben. A négy megrögzött katonánkra pillantottam, nem lesznek oda a srácért. Azonban az egész végén, amikor Tabula Rasa került szóba, a kezeim ökölbe szorultak, a szemeim szikrát szórtak.
- És nekem erről mikor akart szólni King?! – kérdeztem felháborodva. – Úgy hiszem, hogy jogom lett volna tudni róla, ahogyan a lányomnak is!
Gyűlöltem, ha előkerült róla klón, a legtöbb mind megőrült és a rossz oldalra került, ahol aztán tömeggyilkos lett belőle, az eredetiből sötét főnix.
- Remélem tisztában van belőle, hogy alapból benne van a sötétség, lehet, hogy most jószívű, de még Donaldből is sötét főnix lett, a klónokról pedig nem is beszélve! Ha kinyílik Pandora szelencéje ne mondja, hogy én nem szóltam!

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Tyranis on Szer. 06 Aug. 2014, 11:31

A kislány bólintott arra, hogy valóban Stark és Pym voltak azok, akik építették az első Ultront, bár az aktákban, ami szerepelt az már jócskán fejlettebb példánynak tűnt, mint egy olyan régi darab. Igaz Mesterséges Intelligenciáról volt szó, amik jellemzően okosabbak az embernél, így könnyedén továbbfejleszthette önmagát.
- Vízióból készült KEP és Veszély, az X-men védelmi rendszere is – egészítette ki az androidok és MI-k felsorolását.
Az első alkalommal, amikor Stark-al találkozott, akkor ő ugrott a férfi nyakába, mielőtt észrevette, hogy mit is csinált. Hagyta, hogy a férfi megölelje és ő is átölelte Stark nyakát néhány pillanatra. A férfi volt továbbra is az egyetlen, akivel szemben bármiféle érzelmi reakciót mutatott és nem csak teljesen ridegen, gépiesen viselkedett. Noha mosoly nem jelent meg az arcán Stark szavai után, csak bólintott és felpillantott Kane-re. Valószínűleg ha képes lett volna rá, akkor egy hálás tekintete kapott volna a nevelőapja, de így csak a merev tekintete. Utána ő is figyelmesen hallgatta és figyelte, hogy kik jönnek még a csapatba, mindenkit memorizált, képről és képességről az alapján, ami elhangzott. Mikor a Pegazust kapcsolták az érdeklődése akkor növekedett, főleg, hogy a háttérben valamilyen kutatás is folyt. Az egész végén Amelia kifakadása után szólalt meg.
- Mikor mehetek majd végre a Pegazusba dolgozni? – kérdezte most is érzéketlen hangon.[/b]

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1554
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 06 Aug. 2014, 11:57

Ahogyan Stark megölelte a lányát Ko elmosolyodott, tudta, hogy már az is nagy szó volt, hogy Törpilla legalább visszaölelte a férfit. Ez is több reakció volt, mint amennyit várhattak tőle. Egyszerűen annyira más volt a kislány és olyannyira máshogyan látta a dolgokat, hogy az távol állt mindentől, amit a nő látott életében.
- Nem feletted akarnak uralkodni az Attilan-on élők és ne felejtsd el, hogy eredetileg azért hoztuk őket létre, hogy a skrullok felett uralkodjanak. Ironikus, hogy a Legfelsőbb Intelligencia halála után pont minket uralnak és a jóslat szerint ők a kree-k második evolúciója.
A végén már felsóhajtott és végül Kane is megérkeztet oda hozzájuk.
- Mikor szervezted le ezt Stark-al? – kérdezte halkan.
Bólintott arra a tényre, hogy most már nem lesznek külön Árny és Bosszú Angyalok, csak egy harminchárom fős csapat minimum. Tudta, hogy ezen Osborn nagyon ki fog borulni főleg, hogy a saját angyal csapata nem igen muzsikált a legjobban.
- Lesz még valamilyen más változás a szerkezeti felépítésen felül, ami érinti a társaságot? – kérdezte.
Bár nem számított ilyesmire, hiszen nem nagyon volt változás azóta, hogy csatlakozott a csoporthoz még akkor, amikor Galactus legutoljára meglátogatta a bolygót.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 06 Aug. 2014, 12:14

- Már KEP is egészen emberi, Veszélyről nem is beszélve – mondta Hórusznak Raptor.
Gunny nem lepődött meg, hogy Stark nem felelt a szavaira, kevesen voltak, akik szócsatát akartak vele vívni, főleg, hogy ezt a remek vonását az anyjától örökölte. Logan szavaira a nem messze tőle ülő Steph megköszörülte a torkát.
- Svéd vagyok, nem amerikai – szúrta közbe.
Felnevetett, amikor Stark elért oda, hogy Vörös Darázs milyen jellemvonásokkal rendelkezik.
- Ezek szerint önnek még nem volt lehetősége találkozni Thorhalla-val Mr. Stark. Nála arrogánsabb nőt keresve sem fog találni a bolygón, sőt a Kilenc világban. Ha egyszer megismeri bizonyára Ms. Pym is egy szende kishölgynek fog tűnni mellette.
Mindannyian végignézték a felajánlott lehetőségeket, Steph sóhajtott fel ismét annál a résznél, hogy Barton olyan katona, mint amiket a filmekben látni. Ő pontosan tudta, hogy ezzel máris nem lopta be a férfi több jelenlevő katona szívébe magát.
- Ezt ne hangoztass a jelenlevők előtt – nézett újra Stark-ra. – Jon, Steve, Kane és Ko azokat a katonákat kedvelik, akik messze elütnek a filmekben megszokott laza katonáktól. Azt hiszem talán a ripacs szó az, amit használnának. Igazam van? – nézett az érintettekre.
Amelia kirohanásába inkább nem szólt bele senki, jobb volt a békesség és mindenki úgy vélte, hogy King-nek kellene mindezt bízni. Azt, hogy a két angolt is meghívják mindenki támogatta, úgy vélték, hogy nem árt az, hogyha kicsit nemzetközibb a csapat. Ezek után Miller vette vissza a szót.
- Ha Ms. és Ms. Davidsonnal le tudja beszélni, hogy megfelelőnek tartsák Mr. Millar klónját, akkor nincs kifogásom ellene – kezdte King-nek. – Mr. Stark jelöltjeivel sincsenek fenntartásaim Mr. Barton-t kivéve, de, ha a többieknek megfelel, akkor nem nyitok vitát a felvételére. Szerkezeti és szervezeti változás nem lesz a csoportban a nagyobb létszám miatt, amit…
- Amit Osborn imádni fog, újra megfogja támadni a SHIELD-et miatta és kinézem belőle, hogy az ENSZ-hez megy különböző csatornákon át panaszt emelni. Nem mintha sikerrel járna…
- Ez várható volt – bólintott a feleségének. – Én fogom koordinálni, hogy melyik küldetésre melyik csapat megy és ha én, vagy Steve nem leszünk jelen én jelölöm ki, hogy az aktuális küldetésen ki vezeti a csoportot. Egy sajtótájékoztatón lesz bejelentve mindez hamarosan. Einar, te fogsz elmenni Avalonba, hogy beszélj Lady Roma-val annak érdekében, hogy az emberei csatlakozzanak hozzánk, mi pedig segítünk, ha szükséges.
- Ezaz! – kezdett tapsolni Gunny. – Bízzuk kecskére a káposztát! Ha az anyám felperzseli Avalont ezek után, ne csodálkozzatok.
- Ah, igen kihagytam – nézett Stark-ra. – Valkűr anyja az említett Thorhalla.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14023
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Morsus on Pént. 22 Aug. 2014, 19:15

King a megszokott nyugalmával és monoton hangján felel Améliának:
- Ezen a bázison több, mint harminc shield ügynök halt meg, mert sötét verziók jártak itt az angyalokból. Sokan a saját igazgatójuk elől menekültek. Mrs. Miller maga is a káosz istennő halandó fele. Amiről maga beszél az mindannyiukban megvan. Lehetséges jövőkben vagy más világokban. Egyetlen apró morzsaszem választja el önöket a gonosztól, de együtt képesek azt a morzsát elfújni. Tudni akartam, hogy ez a klón ártalmatlan mielőtt egyáltalán megemlítem önöknek. Nem hiszem, hogy maga örült volna, ha csak úgy benyítok egy sorozatgyilkos mészáros Donald-dal. Az angyalok között igazi hőssé válhat és igen, csakis Amelia Davidsonnak van olyan szinttű megértése és kedvessége, hogy képes legyen átnézni a személy múltján azért, hogy segítse a jövőjét.
Ezzel újabb robbanás történik.
- Most bocsássanak meg.
Ezzel az adás megszűnt. Kane kacsintott Ko-relre.
- Rátok mindig van egy kis időm.

- Ó, a legfelsőbb intelligenciára! Megyek leiszom magamat.
Morogta Spar és beült egy sörrel Logan mellé.
- Üdvözöllek a földi lét három legjobb dolga közül az egyiknél.
Mondta a karmos majd a kettőt koccintás után beleittak a söreikbe.
Hórusz Raptorhoz fordult.
- Valóbban, de ő a kezdetek óta mutatott személyiségi jegyeket. Víziónál most tűnik fel nekem először ilyesmi.
Párduc visszafordult Doriához.
- Szívesen látnálak vendégül Wakandában egyszer. A városaink csodálatosak és kíváncsi lennék a világra és történetére, ahonnan jöttél. Mindig magával ragadott a párhuzamos világok elmélete.
Mondta lelkesen a lengedező farkú macskaember.

Stark körbe pillantott.
- Lenyűgöző, csomó gyönyörű más-más világból jött asszony. Mint egy Burroughs könyv.
Majd Tyrára nézett.
- Sajnálom drágám, de nem tudsz menni Pegazushoz, mert én beszéltem velük és nem neked való hely. Ezért is intéztem neked egy helyett a Reed Richardsnál. Vele feltalálhattok minden elmebeteg dolgot és ő legalább érteni fogja, amit beszélsz.
Rogers Millerre nézett, de ő se mondott más így vállatt vont.

- Azt hiszem ennyi. Tudod kit kéne még megkeresni? Azt a Thorion, a Vadász alak, azaz örökkévaló. Thanos ellen jó lenne, ha lenne egy ellenpárunk. Norrin pedig segíthetne megkeresni Ronanékat.
Lyron mosolyogva lépett a két harcos mellé.
- Bárhogyan is legyen. Legyenek társaink saját útjukon, még csak tanulják az angyalok leckét, örököljék a helyüket, érdemeljék ki, legyenek elveszve... nem számít barátaim, mert mi vagyunk a Föld Leghatalmasabbjai!
Emelte ezzel a korsóját.
- Az Angyalokra!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 23 Aug. 2014, 08:56

Csípőre tettem a kezemet, amíg King beszélt, a sötét világ realitást felhozni nem éppen a legszerencsésebb, ott mindenki a tökéletes ellentéte annak, am itt. Legalább is az akták szerint, amiket azok által írtak, akik már jártak ott. És persze találkoztam már én is onnan Rorschach-al, amikor megkínzott az információkért.
- Ott voltam, nem kell kioktatnia! Igen, de közülük egyik sem rabolt el az első találkozásunkkor egy épületből, ahol elvileg a Bosszú Angyalok éltek – mondtam. – Aztán igaz nem voltam egyikkel sem randizni, de nem nyomtak le pusztán jóságból egy telefont egy illető torkán, mert az ki akart rabolni. A teremből ezt egyedül Logan-ből és Gunnhild-ból nézem ki, de ők speciális esetek! De soroljam tovább?!
Utaltam arra, hogy mindkettejükben erősebbek az állatias ösztönök, mint másokban és emiatt másnak ítélik meg dolgokat és nehezebb visszafogni magukat. Nem mintha akarnák, de az mellékes volt. Donald gyakran tett megkérdőjelezhető dolgokat, még a SHIELD vezetése alatt is, de ettől tény, hogy jó ember volt.
- És egyáltalán, Donalddal közölték már, hogy ismét előkaparták az egyik klónját? – érdeklődtem.
Talán neki lett volna a legjobban beleszólása ebbe. Végül felsóhajtottam megadóan, ebben viszont igaza volt, hogy csak Serena és én lennénk képesek erre.
- Rendben, de ettől még nem örülök ennek az egésznek! – kötöttem az ebet a karóhoz.
Igazat megvallva ez volt az a pont, ahonnan kezdve már nem volt kedvem ünnepelni és beszélgetni se senkivel.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Tyranis on Szomb. 23 Aug. 2014, 09:25

Törpilla még mindig próbált mindenre és mindenkire figyelni valamennyire, ami ő képességeivel annyira nem is volt bonyolult. Stark-ra nézett, amikor a férfi kimondta, hogy nem dolgozhat a Pegazusnál. A nevet hallotta korábban is, hogy Reed Richards ebben a realitásban nem volt gonosz és a Fantasztikus négyes tagja volt, de benne az maradt meg, hogy ő gonosz volt. ugyanis mindenre emlékezett és noha nem voltak előítéletei, benne ez rögzült.
- Reed Richards a Rettenetes Négyes vezetője, korábbi Hydra tag, majd a Jereziah Ventrue nevű vámpír szolgálatában állt. Az ő ténykedésük miatt jutottak át többen ebből a realitásból az enyémbe, többek közt Mrs. Miller is.
Vett egy kisebb levegőt, majd folytatta.
- Ebben a világban a pályája nem így alakult és a jó érdekében cselekszik. Azonban nem elhanyagolható tény, hogy a tettei hibáiinak következtében a Fantasztikus Négyes több időt tölt realitáson kívül, mint itt. ez pedig nem túl hatékony a tudomány számára.
Ekkor az anyjára és a nevelőapjára sandított egy pillanatra, majd visszanézett Starkra.
- Önnek nem dolgozhatnék? A saját világomban úgyis ön volt az, akivel rendszeresen együttdolgoztam.


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1554
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 23 Aug. 2014, 09:40

Ko rámosolygott a párjára a kacsintás után.
- Igazán figyelmes – mosolygott. – Köszönöm a nevében is.
Tényleg örült, hogy Tyranisnak sikerült egy kis meglepetést okozni, olyan nehéz volt azzal a lánnyal bánni, nem azért, mert olyan sok galibát okozott, hanem egyszerűen annyival felettük állt és olyan nehezen ment neki a beilleszkedés. És persze nagyon nagy ritkaság számba ment, ha éppen sikerült érzelmi reakciót kicsalni belőle. Annak ellenére, hogy egyelőre nem tudta, hogy Stark-ról mit is gondoljon örült, hogy legalább ő olyan volt, hogy szót értett a lánnyal, mert ugyan a kislány KEP-el és Vízióval jól kijött, de nem androidokkal kellett volna beszélgetni, hanem emberekkel. A mosoly eltűnt az arcáról, ahogyan Spar a Legfelsőbb Intelligenciát említette és elfintorodott. Még mindig nehéz volt elfogadni, hogy a birodalmuk korábbi vezetőjének vége. Azt még elkapta, hogy Rogers megjegyzi Ronan-t, a párosra nézett, hogy egyetért, hogy tényleg jó ötlet lenne a Vádlót és a hercegnőt megtalálni, már jó ideje volt, hogy eltűntek.


Doria továbbra is Fekete Párduccal beszélgetett. A lány arcán őszinte mosoly jelent meg a meghívásra, nagyon örült ennek, hogy elmehet oda. Idejét nem tudta, hogy mikor volt Wakandában utoljára és akkor közel sem aranykort élt meg az a hely.
- Köszönöm felségednek a meghívást, örömmel élek vele – mondta. – Szívesen mesélek majd a saját világomról is, noha félek közel sem tudok olyan szépet mondani, ami méltó lenne Wakanda szépségéhez.
Néhány pillanatra elhallgatott, majd folytatta.
- Mi is örömmel látunk téged – tért át óvatosan ő is a tegezésre. – Úgy tudom, hogy utoljára csak a szüleim esküvője alkalmával volt lehetőséged Attilan-t megtekinteni.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 23 Aug. 2014, 10:00

Steph felnézett, amikor King az ő nevét emelte ki.
- Engem hagyjon ki belőle Mr. King, én azon része vagyok Thorhalla-nak, amikor Loki még nem módosította az emlékeit és nem rontotta meg őt. nem tagadom, hogy ott van bennem is, mert DNS-ileg és lélekben is egyek vagyunk, de én messze nem vagyok ő.
Raptor bólintott Hórusz szavaira, valóban ez volt az első eset Vízió tekintetében, hogy így történt, de…
- Én nem vagyok Isaac Asimov történetének karaktere, hogy robotpszichológus legyek, így nem tudom, hogy mit jelenthet – mondta elgondolkodva. – Lehet, hogy éppen fejleszti a saját programjait. Informatikus sem vagyok, a jelenlevőket kellene megkérdezni.
Jon Rogers-re nézett és bólintott neki, ő is tudta, hogy ez így van, de jelenleg annyira talán nem is Thanos volt a legnagyobb gondjuk, révén semmit sem hallottak róla.
- Igaz, de Thanos-ról jó ideje nem hallottunk, ellenben az Autsin-i felvételek és a shi’ar nő vallomása szerint egy ősz hajú nővel van dolgunk, aki pont úgy néz ki, mint a „Barokk” alatt Ko-Rel… Azt gyanítjuk, hogy az a nő lehet az e realitásbeli Tyranis és valószínűleg átvette az apja helyét. És ha ez a kislány ennyi mindent tud úgy, hogy örökkévaló jegyei nem is igen vannak…
Elharapta a mondat végét, nem mondta ki a teljes aggodalmát, de úgy vélte, hogy Rogers ebből is értette.
- De egyetértek, jó lenne tudni, hogy mire készül és meg kellene találni, ahogyan a Vádlót és a hercegnőt is.

Lyron szavaira Einar kapta fel a fejét és lelkesen emelte meg a saját korsóját is, ő ugyan nem az Angyalok szót mondta ki, de viking révén nem hazudtolta meg magát.
- Skål! – mondta lelkesen


//Folytatás: Shear birtok//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14023
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Bishop on Kedd 24 Márc. 2015, 00:48

Bosszú Angyalai kaland

Mind a harminchárom Angyal, bárhol is tartózkodik, a mobiltelefonján, vagy hívóján kap egy egyszerű szöveges üzenetet. Ha valakinek több telefonja van, mindegyikre egyszerre érkezik az üzenetet, a magánra, cégesre is. Az üzenet feladója a 001-234-567-8910 amerikai telefonszám. Az üzenete maga ennyi: Very Happy
Ami gyanúsabb, hogy ezután mindenki az Angyal hívó kártyáján is megkapja ugyanezt az üzenetet. Nemsokára Vízió (és később a többi Angyal is) riasztást kap. A helyzet a riasztás szintje alapján súlyos, valami történt Los Angeles városában.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3461
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 24 Márc. 2015, 10:57

Ko és Doria is megérkeztek megszokott eligazítóba. Mind a ketten megkapták az üzenetet és azonnal Víziót kérdezték, hogy mi is ez az egész, mert ilyesmit nem szokás kapni, főleg nem egy idegen számról. Ha Vízió elmondta, hogy mit tudni, akkor ők maguk is tudták már, hogy az iráni lánytól van, Salem-ből. Ami kettejüket azonban sokkalta jobban aggasztotta az nem ez volt, hanem az az üzenet, ami nem sokkal később érkezett meg úgyszintén a kártyára. Az pedig a Los Angelest érintő gond volt, ami miatt tulajdonképpen mind a ketten itt voltak. erről azonban még egyelőre nem lehetett semmit sem tudni, de már úgy érkeztek mind a ketten, hogy azonnal a helyszínre lehessen menni, teljes felszerelésben, de azt majd úgyis a Főnök fogja mondani, hogy kik azok, akik az üzenet miatt kezdenek nyomozni és kik azok, akik pedig Los Angelesbe mennek majd. Hiszen hála a legutolsó csapatbővítésnek mindenre bőven volt emberük, hogy több kisebb, nagyobb csoport tudjon menni a megfelelő helyre. Ha volt már műholdkép és egyéb jelentés, akkor mind a két nő azt böngészte, hogy minél több információt megtudjanak az Angyalok Városában történtekről.Karakterek:
Ko-Rel / Nova, Doria McKenzie-Boltagon / Szirén

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 24 Márc. 2015, 11:20

Ahogyan megláttam az üzenetet, hogy honnan is érkezett a mosolygós smiley az első gondolatom az volt, hogy Salem, hülyülős üzenet úgy, hogy annak esélye sem lenne. Már megint Wright szórakozik, csak találjam meg az iskolában egyszer, akkor nagyon meg fogja bánni mindezt! Bár volt egy olyan kellemetlen érzésem, hogy ennyire nem volt egyszerű az ügy, bár belőle kinéztem, főleg, hogy imád rádiózással és effélével szórakozni és a képessége is képessé tette mindarra, hogy ezt véghezvigye. Sőt, a rosszabb, hogy könnyedén kinéztem belőle, hogy tényleg ezzel szórakozik és ezzel tölti a szabadidejét. Nem is akartam különösebben foglalkozni mindezzel, de a második üzenet, amit kaptam már súlyosabb volt. Azonnal a megszokott összejövetel helyére teleportáltam, ide úgyis ki kell mennünk. Ha szükséges volt, akkor útközben, aki nem tudott közvetlen ide jutni, akkor azt is elhoztam egy-egy kitérővel. Amint ezen túlvoltam, akkor az utolsó teleportáció vezetett az eligazítóba.
- Vízió, szeretnék mindent tudni a Los Angelesi történésekről – kértem.
Ez már határozottan nem Wright volt, de egyelten kérdés maradt fenn ezek után. A két dolog vajon összefüggött, vagy teljesen független volt egymástól? Jó lett volna minderre hamar választ kapni, bár az elsődleges az volt, hogy a Los Angelesi ügyet mihamarabb rendezni tudjuk úgy, hogy minél kevesebben halljanak meg benne.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 24 Márc. 2015, 12:29

Steph, Jon és Gunny:
//Előzmény: Shear birtok//

Steph-nek ez volt az tulajdonképpeni visszatérése az ikrek születése után, mostanra lett teljesen olyan állapotban, hogy visszanyerte a régi formáját. A két egymást követő riasztás után mindannyian megérkeztek az eligazítóba. Nem csak a smiley volt a kérdéses ügy jelenleg, hanem az is, ami Los Angelesben történt. Az első dolguk nekik is az volt, hogy az LA-ban történt események híreit, adatait azonnal lekérték, hogy megtudják, hogy mi zajlik ott, ha már az elsődleges hírek szerint súlyosak az események. Ha mindenki megérkezett, Jon akkor szólalt majd meg.
- Minden információt vetíts ki Vízió mindkét eseményről, az üzenetről és a Nyugati-parton történt eseményekről.
Adta ki az utasításokat az androidnak.
– Az eddigi események fényében két csapat fog dolgozni az érintett ügyeken. Az egyik a rejtélyes üzenetnek fog utána járni, hogy kitől és hogyan származik. A másik csoport pedig Los Angelesbe megy.
Egyelőre ennyit mondott, majd ha a pontos adatokat megosztotta Vízió velük, akkor fogja beosztani a csapatokat pontosan.Karakterek: (szokásos, Lionheart-tal bővült)
Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Einar Thorson , Gunnhild Morsus / Valkűr, Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány, Lionheart / Helena Telma Kenward, Pietro Maximoff / Higanyszál, KEP, Dr. Robert Sheppard / Raptor

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14023
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Morsus on Kedd 24 Márc. 2015, 20:17

Logan, Holdlovag, Kane, Amerika Kapitány és Spar-theen lépnek be a terembe.
- Jól van pubik valaki mesélje el mi ez.

- Szó szerint - teszi hozzá Spar. - Még csak most tanulmányozom a színkódos veszélyrendszert, amit az SHIELD alkalmaz. Ismerem a sárgát, de a sárga kőr pöttyökkel és vonallal még új.
Kane és Kap döbbenten néznek a kék kree-re. Az zavartan néz vissza.
- Mi az?

- Az egy mosolygó fej barátom.
Mondja a vállát fogva Hórusz. A kék idegen elkezdi nézni a kártyáját. Fejét oldalra biccenti.
- Inkább olyan, mint a skavarianok hátsója... de ők kihaltak...
- Azonnal mindent megmagyarázok.
Mondja vízió manifesztálódva és hologramokban kivetíti a Los Angelesi események képet a másik oldalra a telefont küldő kislány adatait.
- Oh hál isten megjelent a robot... - mondja Logan megkönnyebbülve. - Mondat, amit sosem hittem, hogy kimondok egyszer.

- A lány egy Salemi bevándorló gyermeke, a telefonján volt mikor az üzenet érkezett róla, valószínűleg ő csak egy ugró pont volt, de minden aktív tagunk megkapta így vagy úgy ezt az üzenetet. Furcsamód elsőnek Mr. Stark. Kapcsolom őt és utána a többieket.
Stark holografikus feje felugrik mire elmosolyodik.
- Sziasztok angyalok - vár egy kicsit majd fejet ráz. - Most azt kéne mondanotok, hogy "szia Charlie".
- Mióta vársz erre a viccre?
Kérdi Kane.

- A tagságom óta.
- Balthazar megelőzött kb vagy ezer évvel ezelőtt.
Ekkor felbukkan a Pym csapat, elől Hope áll mögötte Junior, Cassandra, Góliát, Hangya és Óriás.

- Mégis miféle otromba humor ez? Én itt csodát teszek... - háttérben hallani Leat, ahogy felröhög. - CSODÁT és erre ilyen nevetséges dolgokkal zavartok meg? Mit jelentsen ez?
Lyron is felbukkan.
- Igen! Mit is jelent ez? Pont úgy néz ki, mint egy skavarian hátsója.

- Én is ezt mondtam nekik!
Végül Batlhazar és Fekete Párduc is megjelenik.
- Én már nem mondanék semmit, ha lehet. Az eleje hallgatom és fantasztikus.


Jelenlévők: Kane, Amerika Kapitány, Rozsomák, Hórusz, Spar-theen és Vízió
Adáson keresztül: Tony Stark (Staten Island, Stark Indrustries gyártósora), Lyron Király (Attilan trónterme), Hope és csapata (SHIELD, laborok), Fekete Párduc (Wakanda, Királyi kastély, tárgyalók egyike)

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Albert Shear on Szomb. 28 Márc. 2015, 17:47

Albert egyedül autózott fel birtokáról New Yorkig. Végig azon gondolkozott, hogy az első üzenet kitől jöhetett. Nem próbálta meg lenyomozni a számot. Bár megfordult a fejében, a riasztás után nem gondolkozott tovább. ~ Feltörték a rendszert. ~ Egész úton csak ez járt a fejében. Néha rá-rá nézett az angyalhívójára. Végig ott tartotta az anyósülésén. Azért nem helikopterrel utazott, mert az könnyen ellenőrizhető a légügyi hatóságoknál. Ugyanakkor tisztában volt vele, hogy ha valaki beférkőzött az Angyalok kommunikációjába, akkor akár ezen át is követhette. De mégis így érezte biztonságosabbnak.
New Yorkban egyenesen a központba hajt. Végig "civil" ruhában közlekedik még az épületben is. Szürke melegítő szettje alatt azonban ott rejtőzik kapitányi páncélja. Egyelőre csak a csizmája üt el az öltözetétől, mikor belép az eligazítóba.
-
Hölgyeim, uraim...- Köszön illemtudóan, majd körbenéz s csendben vár a fejleményekre.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
avatar
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Bishop on Vas. 29 Márc. 2015, 03:04

Az Angyalok nagy része megérkezik a tárgyalóba, ahol máris kommunikálni kezdenek egymással, mindenki a maga megszokott módján, jelleme szerint. Black Jack azonnal kiosztja a parancsot és máris előretervezi a döntéseit. Vízió utasítás szerint két ablakban kivetíti az összes információt. És ekkor mindenkinek világossá válhat a jelenlegi helyzet.

A telefonszán egy salemi fiatalhoz tartozik, egy tizenhét éves iráni származású lányhoz. Vízió információi szerint biztos, hogy nem a lány küldte az üzenetet, ugyanis a küldés időpontjaiban egészen mást csinált a készüléken, valamint a mosolygós fejeket tartalmazó üzeneteket egyszerre küldték el, először külön Starknak, majd a többieknek. Ráadásul nem volt tényleges idő amíg az üzeneteket bevitték. Valószínűnek tűnik, hogy a legnagyobb amerikai mobilszolgáltató cég rendszerét törték fel és azon keresztül történt a kézbesítést. És ez valahogyan az Angyal hívó kártyákra is sikerült, csak valamivel hosszabb idő alatt, ezért kapta mindenki később a "második" üzenetet. Egyelőre ennyi információ áll rendelkezésre, de Vízió mérései szerint nem lehet nehéz még többet szerezni.

A második kivetített felületen a Los Angeles-ben történő események látszanak. Los Angeles belvárosában, a W Negyedik és az S Hope sarkánál magas toronyházak között helyezkedik el egy park szerű rész, közvetlenül a Bank of America és két helyi cég épületei között. Az egészet mintha egy hatalmas, láthatatlan, kocka alakú erőtér fogná körbe. Maga az erőtér nem is látszik, csak hogy kívülről nem lehet közel menni a helyhez, ellenben minden jól látható és hallható azon keresztül. Először egy civil tömeg ment közel az erőtérhez, hogy a túloldalt történő eseményeket figyelje, majd kiérkezett a SHIELD, ami feloszlatta a tömeget és biztonsági zónában körbevette a helyet. Az erőtéren belül a park középső része el van bontva. Helyette rácsos fém panelekből van egy magaslat, emelvény és ahhoz tartozó jó néhány rész emelve. Droneok segítségével vannak egész közeli képek is. Az emelvény egyik részén négy furcsa alak áll, a kiélesedett képen már jól látszanak. Határozottan emberiek, de a bőrük szürke vagy éppen hófehér, el van rohadva és rá van száradva az arcukra, a szemük és a körülötte lévő rész fekete, homályos, nem élő, az orruk változóan hiányos, a szájuk, a fogazatuk és a nyelvük ellenben egészen emberi. Élőholtak. Sajnos több bőrfelület nem látszik belőlük, a furcsa ruházatuk miatt. Mindegyiknek fekete vagy szürke színű a viselet és egyenruha szerű beütése van, részben a Hydra által használt egyenruhákra, részben a náci egyenruhákra utaló, hajazó vonásaik vannak. Egymáshoz csak stílusban hasonlítanak a felszereléseik, de talptól nyakig fedve vannak. Az egyik alak egészen elöl áll az emelvényen, a képen is látható hogy magas és széles testfelépítésű, egy hegy amelyen még az izmokon túl felesleg is van. Az arcára rá van varrva még három további arc, az utolsó már csak szíjakkal van a feje hátuljához fogva, művészien precíz munkával. Mivel az egyik extra arcnak is megvan a fogazata így két pár fogsora van, valamint a szemei egészen mélyen ülnek a kivágott részek mögött. Mögötte egy már normál testalkatú társa, jár fel-alá egy öt méteres szakaszon. A kezei hátra vannak fogva, a testtartása feszes. Az arcára egészen a csontokig van száradva a bőr és az orra hiányzik, csak a háromszög szerű csontos üreg van a helyén és a szemei is szürkések már. De nem látszik, hogy zavarná. Valamilyen ókori római sisakhoz hasonló, ütött-kopott sisakot visel. Még hátrébb áll a harmadik férfi. Ő egészen emberi, egy kopasz, harminc év körüli fehér férfinek tűnik, csak éppen a bőre túlságosan fakó, hófehér, a szemei pedig teljesen feketék, mintha fekete gömbök lennének. Éppen valamit olvasgat és sétálgat, nem zavartatja magát. A negyedik társuk most sétál fel az emelvényen egy rámpán, egészen alacsonynak és vékonynak mondható alak, fekete símaszkot visel és egy fekete SHIELD ügynöki sisak van a fején, de a nyakán látszik, hogy nem különbözik a társaitól.
Maga az egész emelvény ki van világítva reflektorokkal és a háttérben van egy hatalmas kör alakú jel. Vörös széllel, belül fehér, benne egy koponya szerű jel, hasonlít a Hydra jeléhez, de a koponya alól a csápok hiányoznak és a koponya alsó része, a fogak el vannak mosva. Az egész látvány némileg bizarr, mintha egy alternatív Hydra lenne.
Az emelvény másik oldali részén sorban egymás után túszok állnak. A szemük be van kötve fekete selyem szalaggal, szintén fekete selyemmel van kipeckelve a szájuk, de ez már nem mindegyiknek, valamelyiknek egy gömb van belefogatva, mások teljesen szabadon tudnának beszélni. Sokan remegnek vagy a félelemtől vagy a kimerültségtől, de egyikük se mozdul csak egy helyben áll. Az arcokon, karokon, lábakon különböző kínzásra utaló sérülések vannak. Vagy két tucat ember. A túszok között azonosították Los Angeles polgármesterét, Kalifornia állam szenátorát, két katonai személyt, civileket, nagy vagyonnal rendelkező üzletembereket, befektetőket. A részben SHIELD felszerelést viselő egyenruhás hoz egy újabb túszt, maga előtt tolja tolókocsiban. Egy fiatal szőke hajú nő, a szenátor valamelyik asszisztense. A lábai, combjai egészségesen vastagnak tűnnek, tehát nem lehet rég kerekesszékes, a kínzás alatt sérülhetett meg a gerince.
Két-három perc telik el, addig minden Angyal kényelmesen végignézheti a képeket, aztán a hegy alkatú személy előre lép egy odakészített kihangosítóhoz.

- AZ AMERIKAI SZÖVETSÉGES ÁLLAMOK, A KATONASÁG ÉS A SHIELD KÉPTELEN MEGVÉDENI A VÁROST, EZÉRT HAMAROSAN ÁTVESSZÜK FELETTE AZ URALMAT ÉS A VÉDELMET IDŐVEL KITERJESZTJÜK TELJES KALIFORNIA ÁLLAMRA. TÚL SOK ÁLMOT ÉS VÁGYAT ÁLDOZTUNK FEL AZÉRT HOGY MINDEZT VESZNI HAGYJUK.
Jelenti be a terveiket az alak. A hangja alapján egyébként los angelesinek és teljesen élőnek hangzik, még bizarrabbá téve a helyzetet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3461
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 29 Márc. 2015, 12:43

Mindannyian bólintottak a megérkező Britannia Kapitánynak is köszönés képen, Jon, Steph és Einar még kezet is nyújtottak neki.
- Egyet kell értenem, hogy tényleg pont úgy néz ki, mint a skavarianok hátsója – mordult fel Gunny. – Még szerencse, hogy 2050. után már nem használnak az emberek ostoba smileykat, mert kinövik…
Morgolódott Gunny egy sort éppen eredeti macska alakjában volt és nem emberként, amit manapság pedig egyre többször használt, főleg Tian óta. Steph pedig fáradtan sóhajtott fel, miközben beleivott a teájába, amit magával hozott.
- Mintha egy rakás gyerekkel lennék körbevéve… még a sajátjaink is jobbak, mint ti vagytok.
- Férfiak, mégis mi mást lehet várni tőlük – szólt közbe Lionheart is. – Még az is kész csoda, hogy eddig egyben volt a csapat és nem hullott darabjaira. Senki sem tanult itt brit jó modort.
Jon megköszörülte a torkát.
- Egy kis komolyságot, ha kérhetem, Vízió láss neki – adta ki a parancsot.
Az adatokat pedig meg is kapták, amiket végignéztek mindannyian, a képek láttán határozottan látszott, hogy Gunny felborzolta a bundáját, ahogyan nemtetszését fejezte ki a látottak alapján.
- Úgy tűnik, hogy páran visszasírják még a régi Ozwell Spencer uralmát, vagy éppen odahaza is elbukták és azért itt akarják újra, mert azt hiszik, hogy könnyű dolguk lesz – vicsorgott Gunny.
- Osborn oda lesz ezért, Apokalipszis után ezek…
- Akkor a feladatok, Vízió, Stark, dr. Pym – nézett Hope-ra. – Maguk és dr. Pym csapatából azok, akik értenek a programozáshoz, maguk fogják innen a SHIELD-től megtudni, hogy kik törték fel a rendszert és hogyan üzenhettek a kártyákra. Tudni akarom a lehető leghamarabb azt, hogy van-e köze ahhoz, ami Los Angelesben történt és ha igen, micsoda. Dr. Sheppard, maga próbáljon jellemrajzot adni erről a négyesről, ezzel egy időben Vízió a legjobb felvételeket biztosítsa az elkövetőkről a doktornak.
- Igenis uram! – mondta Raptor, kivételesen el sem akarta hinni, hogy a saját szakterületén dolgozhat egy bevetésen.
- A többiek megyünk ki a terepre, ahol több különböző feladatunk lesz. A terroristák elfogása, a túszok kiszabadítása és a pajzs feltörése. A pajzs feltörését KEP, a két Nova végzi, ha szükséges, akkor besegítek – folytatta. – A helyet négy részről fogjuk megközelíteni, a levegőből, a földön két részről és a föld alól, amint megszűnt a pajzs. A levegőből azok mennek, akik tudnak repülni, Spar-Theen, Lyron, Szirén, Einar, Fullánk, Cassandra és Tabula Rasa. A csapatot a kree vezeti – mondta mielőtt választania kellett volna a két igencsak remek hadvezér és uralkodó között. – Az egyik földi csapatot, akik az offenzív csapat lesz, a két Kapitány irányításával, a pajzs feltörése után a két Nova és KEP is ide csatlakozik majd, ezen felül Amelia, Wanda és Óriáslány alkotja a csapatot.
Itt vett egy pillanatra egy mély levegőt, majd folytatta.
- A másik csoport az elterelő feladatokat látják el, ezt én vezetem, Logan, Valkűr, Higanyszál és Hórusz lesznek a csapatban – mondta.
Megvárta, amíg mindenki helyeselt, majd folytatta.
- A föld alatti csapat pedig a túszokat próbálja meg kihozni, Lionheart vezetésével, Steph, , Párduc és Hangyaember lesz a csapatban.
Megvárta az újabb reakciókat, majd még egy dolog volt, amit meg akart említeni.
- Vízió, vedd fel a kapcsolatot Riez őrnaggyal a ARMOR-nál, úgy néznek ki ezek, mintha alternatív realitásból kerültek volna ide, gyűjtse össze az összes olyan ügyüket, ami megoldatlan maradt azóta, amióta az ARMOR áll!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14023
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 29 Márc. 2015, 13:14

Hamarosan megkaptunk minden adatot szerencsére, az üzenettel még mindig nem tudtam mit kezdeni, továbbra sem konyítottam túl sokat ezekhez, így maradt a Los Angelesi ügy. Régen volt, hogy otthon lettem volna, vagy arrafelé történt volna valami komolyabb ügy. Hát most igen, és úgy tűnt, hogy abban köszönet sem volt. megborzongtam, amikor megláttam azokat az alakokat, akik ott voltak, mintha nem is élők lettek volna. mindez nem történt meg az én idővonalamban, így fogalmam sem volt, hogy kik lehettek ezek, az, hogy miért is tettek így az nagyon hamar ki is derült, az akcentus pedig… nagyon keveseknél hallottam mindezt az utóbbi években, Charlie-nál, Serenánál értelemszerűen és én is így beszéltem. Ők is Los Angelesiek voltak, a legjobb kérdés az volt, hogy ebbe, vagy egy másik realitásba tartoztak alapból. Ahogyan a feladatokat kiosztották végig feszülten figyeltem, majd bólintottam, hogy értem azt. Tudtam, hogy hatalmas erőforrásokkal kellett rendelkezniük, főleg, ha igaz volt az, hogy a teljes államra ki akarták terjeszteni a hatalmukat és befolyásukat. A kormányzóval pedig talán legálisan is megtehették mindezt. Hogyan tudtak eddig teljesen észrevétlenek maradni, bár, ha volt kapcsolatuk a Hydra-val, ami a szimbólum miatt elég elképzelhetőnek tűnt, akkor lehet, hogy általuk.
- Értettem – bólintottam a feladatomra.
Elgondolkodtam néhány pillanatra.
- Vízió, van esély arra, hogy a részben SHIELD egyenruhás alakot, magasság, testalkat és vonások alapján azonosítsd az adatbázisból?
Érdeklődtem, valószínűleg elkaptak egy ügynököt és onnan van a ruha és a felszerelés, nem lehetett alapból ügynök, így mindez csak sötétben való tapogatózás volt. mindazonáltal egyelőre az indulásra parancs ugyan nem érkezett, de beállítottam a teleportkarperecemet, hogy a teljes csoportot Los Angelesbe teleportáljam majd, ha készen volt a tervünk.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 29 Márc. 2015, 14:15

Ko egy pillanatra elmosolyodott, hogy kinek mi jutott eszébe a smileyról, ő maga sem tagadhatta le azt, hogy ugyanaz jutott eszébe, mint Spar-theen-nek, vagy éppen Lyronnak. Csak a kulturális különbségek. Saját maga is végigböngészte a megkapott adatokat, soha sem értette meg, hogy miért mindig az USA. Annyira nem volt ekkora jelentősége ennek a helynek, igazából csak az emberek képzelték bele azt a hatalmas befolyást és erőt, mint ami az ország hírneve, vagy épp rettegett neve volt. Azt, hogy a smiley az smiley volt nem tudta, ugyanis annyit nem szokott az interneten lógni, egyszerűbb volt számára a páncélon keresztül adatokat kérni, vagy Vízión, egyébként meg az intergalaktikus hálót böngészte jó kree módjára. A saját feladatára bólintott, hogy megoldja majd, a páncél úgyis képes lesz valószínűleg feltörni a hálót, amivel dolgoznak és semlegesíteni a védőpajzsokat. Azonban azoknak, akik itt maradtak volt egy segítsége.
- Ha a feladathoz kell segítség dr. Pym – mondta Hope-nak. – Akkor a lányom is bizonyára örömmel segítene önöknek a feladatban.
Ez kellően jó kihívás volt Tyra számára, úgyis unatkozott mindig, hogyha nem kapott feladatot, bármennyire is szerették volna, továbbra sem voltak érzelmi megnyilvánulásai, noha nem pszichopata volt, mert lehettek volna, csak egyszerűen elfojtotta őket. Azt pedig tudta, látta, hogy az okoz a kislány számára „boldogságot”, hogyha ehhez hasonló nehéz feladatokat, rejtvényeket oldhat meg.
- Mindent megteszek majd a helyszínen, hogy a pajzs a lehető leghamarabb semmis legyen – ígérte meg.


Doria az apjával ellentétben bent volt New Yorkban, így személyesen jelent meg a tárgyalóban. Ami azt illeti, ő is úgy volt a smileyval, mint a többi földönkívüli és az apja is, de ezúttal inkább nem mondta ki hangosan, hogy ő is így van vele, nem akart több gondot, sem feszültséget teremteni. Elég rossz érzése volt a képekkel, felvételekkel kapcsolatban, a rossz dolgokat sajnos megszokta a saját idejében, de remélte, hogy itt el lehet őket kerülni, egyelőre nem úgy tűnt, bár legalább nem az AIM és nem is Kang volt a forrás. Mindazonáltal az élőholtnak tűnésük zavarta a lányt, vallásos volt, sőt főpapnő és mindez számára igencsak szentségtörésnek bizonyult. A feladatok kiosztása után még volt egy megjegyzése.
- Ha ez a hely elég közel van a tengerhez, akkor elképzelhető, hogy még képes leszek tengeri szörnyeket is hívni, hogy a segítségünkre legyenek – mondta.
Egyelőre nem tudta, hogy mekkora a távolság, így behozta a térképet, vagy a műholdképet, hogy mindezt megnézhesse majd, hogyha ott vannak, akkor ezt ki tudja-e vitelezni.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Morsus on Szer. 08 Ápr. 2015, 21:22

A legtöbben köszöntötték az angolt majd figyelték a műsort. Miller parancsára Párduc szólalt fel először:
- Sajnálom uram, de nem tudok részt venni a küldetésen. Wakandai kötelezettségeim megkötik a kezemet. Először király vagyok másodsorban Angyal.

Stark sértetten néz.
- Ne már apu! Első izgalmas kalandunk is szobafogságba akarsz rakni Robot Robival?

Lyron azonnal nyúlt a kameráért.
- Húsz perc és ott vagyok.
Ezzel lekapcsolta azt.

Balthazar mosolya eltűnt.
- Körbe érdeklődök hátha valamelyik idegen lényre hasonlítanak vagy valamelyik kapcsolatunk tud e hasonló esetről.

Tabula Rasa beér a terembe.
- Elnézést, de mindent hallottam Víziónak hála. Készen állok uram.
Vízió elkezdi futtatni a kereséseket. A teljes shield adatbázist, bármi hasonló lények, kinézetű alakokhoz. Még ha a hasonlóság kevés is. Majd az ARMOR bázisát olyan realitáshoz, aminek vannak hasonló jelei, ruhái, lakó. Továbbá a híreket, specifikusan a Kalifornia és körzetében lévő híroldalak, újságok, bármi online található említést a személyekről, ruhákról, furcsa eseményekről.
- Keresést megkezdtem.

Hope elfintorodik.
- Igen, kérlek, küldj ide egy kislányt, rég legoztak körülöttem. Elég, hogy a laborba beengednek mást rajtam kívül még az kéne, hogy egy gyereket bébiszitteljek.
A nő ezek után klikkelgetni kezd miközben a többiek mennek öltözni.
- Viszont. tudok egy seregnyi szárnyas-hangyát vinni, akik beszállíthatják Stark... heh... feltörőit/nyomkövetőit és rátudják rakni az ellenség gépeire vagy az ellenségre, hogy tudjuk őket ellenőrizni.

Kapitány végig bizalmatlan.
- Nem tudom. Ha igazunk van... ezek hydrák. Utolsó esettünkben a hydra ismer minket. Félek, hogy várnak már minket. Ennek erősen csapda szaga van.

Kane vállat von.
- Mi vagyunk a Bosszú Angyalai. Mi belerohanunk a csapdába és eltörjük. Ha baj van Mainframe, Párduc, az F4 és a programosok még mindig itt vannak.

- A biztonságkedvéért szeretném, ha Thorhallát is idehívnánk. Ezek az alakok élőholtaknak tűnek, jól jönne valaki, aki ismeri a mágiát és nem vár babákat.

Jelenlévők: Kane, Amerika Kapitány, Rozsomák, Hórusz, Spar-theen, Tabula Rasa és Vízió
Adáson keresztül: Tony Stark (Staten Island, Stark Indrustries gyártósora), Lyron Király (Attilan trónterme), Hope és csapata (SHIELD, laborok), Fekete Párduc (Wakanda, Királyi kastély, tárgyalók egyike)

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
avatar
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3217
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Bishop on Kedd 14 Ápr. 2015, 22:28

A csapat további tagjai is sikeresen befutnak. Miller felvázolja a kezdetleges terveket és kiadja az információ szerzés parancsát a megfelelő személyeknek. Vízió végez a leggyorsabban. A kamerákat folyamatosan a négy alakon tudja tartani, így Shepard jól láthatja őket. Az élőholt amelynek több arc van a sajátjára varrva, szinte kővé dermed, éppen csak a szemeit mozgatva áll, vár, nézelődik, az ókori sisakban lévő, legjobban elbomlott, még mindig látszólag idegesen járkál fel-alá, a teljesen fekete szemű terrorista lapozgat, olvasgat, egy helyi újságot, olyan mintha lassan minigolfozáshoz készülne az emelvényen, de azért ennél komolyabban kezeli a helyzetet, az utolsó alak továbbra is a túszok körül jár-kel, éppen egy sokkolásra is alkalmas viperát lenget, a kinézete alapján fejlettebb a jelenkori technológiáknál. Ezt az alakot testmagasság és testalkat alapján nem lehet pontosan azonosítani, túl sok a találat amire átlagosan keresni lehet, ellenben Ameliának igaza van, a sisakot egy eltűnt SHIELD ügynöktől vették el. Szirén elé is kivetül a térkép így pontosan látja hol is van az adott hely. A belvárosban, mérföldekre az óceán partjától. A SHIELD adatbázisban Vízió az összes élőholtakkal kapcsolatos ügyet megtalálja, azok kevésbé hasonlítanak ezekre az élőholtakra, kinézetre legalábbis. New Yorkban voltak sötét mágiával kapcsolatos élőholtak, kétszer is nemrégiben, állítólag azaz ügy megoldódott, a szokásos Kéz-el kapcsolatos esetek, illetve a Zombiverzumból származó minden anyag. És még számtalan kisebb-nagyobb élőholt ügy. A gond csak az hogy vagy az élőholtak kinézete vagy a viselkedésük nem egyezik meg. A médiában visszakeresve talál egy 2007-es felvételt, ez ki is vetül a nagy képernyőre. Forgalmas utca Los Angelesben, tele emberekkel, nyári öltözetben sétálgató, vásárolgató alakok, valahol a part közelébe. A felvétel ugyan nem tiszta és mostani minőségű de jól kivehető rajta egy gyanús alak, egy furcsa férfi, öngyilkos merénylő, robbantani készül, de hátulról valahogyan egy kéz valamit csinál a detonátorral és egy pillanatra látható ezen a felvételen az ugyanolyan élőholt arc mint a felvételen is, ahogy a merénylő mögött áll, kitöri a nyakát aztán eltűnik, mire a tömeg arrébb rebben a lejátszódó eseményektől. Azon kívül Vízió a múltban rendszeresen talál említéseket, cikkeket, közösségi médián bejegyzéseket, hasonló alakokról. Ez alapján úgy tűnik, hogy a mostani terroristák mindig is ott voltak a városban. Riez őrnagy hívása is beérkezik nem sokkal később. A férfi megjelenik a kivetítőkön, azonnal tiszteleg.
- Üdvözlöm önöket. - köszön a sok rangra és személyre való tekintettel - Az összes függőben lévő ARMOR esetet összegyűjtöttem az ezredes parancsára. Mivel ezek legnagyobb részének saját magam is megpróbáltam utána járni, jó aránnyal szelektáltam ki a független eseteket. Az elmúlt évben is volt nem egy megoldatlan ügy, de ilyen léptékű utazásnak nincs nyoma, a személyek akik feltételezhetően átkerültek de nem sikerült őket megtalálnunk, nem egyeznek a keresett személyekkel. A Los Angeles városában történt utazások között sincs egyezés. A műszereink adatai szerint a városban mindig történtek szétszórtan energiaingadozások. Realitások, dimenziók közötti energiákról van szó, de nem utazás mértékűről. Az információk alapján azt feltételezném, hogy vagy mindig is ott voltak, vagy az ARMOR létrejötte előtt érkeztek.
Mondja el a kidolgozott jelentést az őrnagy. Közben Los Angelesben, az emelvényen felállítottak egy zászlórudat és felhúzták rá az Amerikai Egyesült Államok zászlaját, néhány árnyalattal sötétebb vörössel és kékkel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3461
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 15 Ápr. 2015, 17:18

Gunny felmordult a párduc szavaira.
- Jah, majd ha Wakandát veszélyezteti bármi, bocs a többség amcsi, vagy brit, nem érünk rá holmi afrikai országgal szórakozni, old meg magad kisfiú – vicsorgott.
Ezzel együtt a férfi tudtára adta, hogy hiába párducember nem tekinti alfahímnek sem.

- Gunnhild! – szólt rá Stephanie a nőre.
Miller csak bólintott Párduc szavaira, majd Stark-ra nézett.
- Ha ennyire akarja, hogy legközelebb a bankszámláit törjék fel és tűntessenek el róla minden pénzt, akkor jöjjön velünk. A bankoknak kisebb a védelme, mint a hálózatnak, amit használunk – mondta ridegen.

- Ezek holtnak tűnnek – mondta Einar is. – Nem hinném, hogy más világról származnak. Dormammu csatlósai tán?
Ismét Miller szólalt meg ezúttal Hope szavaira reagálva, azokra ismét csak bólintott, hogy Balthazar és Vízió nekiáll a keresésnek.
- Dr. Pym, az a kislány okosabb önnél és az embereinél. Odamegy és segít, ez parancs! Maga pedig nem fogja kitenni, vagy kereshet egy másik helyet, ahol dolgozhat!

- Minket mindenki ismer, nem csak a Hydra – szólt közbe Rogers szavaira Wanda. – Bárki, aki komolyabb kutatást végzett, vagy végignézte a médiában a korábbi harcainkat, akkor ismer minket.
- A legjobb kérdés, hogy kinek van pénze és technológiája arra, hogy tenni tudjon ellenünk – fejezte be Pietro.
Ebben a pillanatban egy betegeszöld füstfelhő tűnt fel a helységben és Thorhalla jelent meg illúzió formájában.
- Mindez oly alantas feladat s nem méltő királynői mivoltomhoz, hogy nem pazarlom erőimet arra, hogy ezekkel foglalkozzam – felelte unottan a nő. – S van halálistenetek, ki boldogulhat velük.
Itt a férjére nézett várakozóan
- Ami pedig azt illeti nem vagyok terhes! – kérte ki Steph magának. – November közepén szültem, és minden plusz kilót leadtam magamról! És valóban a holtak az Einar asztala.
- Mindent megteszek, mit tőlem kitelik, hogy rendreutasítsam őket, noha befolyásom nincs más holtakra, csupán azokhoz, kik felett jómagam is rendelkezhetnék.
Ezek után nézték meg a felvételeket és hallgatták meg Riez őrnagyot is, hogy mi a helyzet, úgy tűnt, hogy minimum tizenkilenc éve ott voltak a városban és mindig is ilyenek voltak, mint most. akkoriban még SHIELD sem volt, se semmi. De így legalább érhető volt, hogy honnan volt ekkora befolyásuk, anyagi és egyéb hátterük. Azaz valóban készültek rájuk, elég sok idejük volt minderre.
- Ha nincs több kérdés, akkor Amelia rögzítse a Los Angelesi SHELD központ koordinátáit. Onnan fogunk indulni. És még valami, Vízió, értesítsd az elnököt, hogy megyünk Los Angelesbe.Karakterek: (szokásos, Lionheart-tal bővült)
Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Einar Thorson , Gunnhild Morsus / Valkűr, Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány, Lionheart / Helena Telma Kenward, Pietro Maximoff / Higanyszál, KEP, Dr. Robert Sheppard / Raptor, Thorhalla Lokidottir (illúzió)

//Párhuzamos révén:
//Folytatás: Darren boltja//


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 19 Május 2015, 08:10-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14023
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 15 Ápr. 2015, 17:18

Ko csak a fejét ingatta meg Hope szavaira, igazából kételkedett abban, hogy a lánya valaha is legózott, abban viszont nem, amit mondott Miller. Lehet, hogy tényleg okosabb volt és az biztos, hogy a kislány imádott együtt dolgozni Starkkal. Bár a kislány kifejezés nem állta meg annyira a helyét, hiszen lassan 18 éves testben volt. Balti szavaira megrázta a fejét, neki sem rémlettek efféle lények az ismert fajokból, azt pedig határozottan nem akarta, hogy Thorhalla is itt legyen, az a nő akkor volt a legjobb, ha távol volt, messze. Még a megjelenő illúzió is sok volt tőle.
- Részemről indulhatunk, ha pedig csapda, ahogyan Kane is mondta, nem ez az első eset, hogy belefutunk – mondta.
Abban pedig egyáltalán nem kételkedett, hogy nehéz harcuk lesz, ha most kimertek lépni az illetők a színre, minden bizonnyal felkészültek az Angyalok ellen is.


Doria szúrós szemmel nézett Gunny-ra a nő szavai után. saját maga megértette, hogy mennyire nehéz volt Wakanda királyának, mert a többségnek két dolgot kellett ellátnia itt, nem pedig csak lazsálni, mint Jotunheim trónörökösnőjének. Még szép, hogy nem mindig tud jönni Párduc, főleg nem ilyen esetben. De annál jobban nevelt volt, mintsem ő is beleszóljon a vitába. Inkább a további és új adatokat vizsgálta, ahogyan szomorúan konstatálta, hogy a park bent van a belvárosban, távol az óceántól, így a terve dugába dőlt. Mindazonáltal készen volt az indulásra és Amelia bármikor vihette őket a Nyugati partra.

//Folytatás: Los Angeles//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1267
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Tárgyalók

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.