Lar'syee Eleina / Harcimadár

Go down

Lar'syee Eleina / Harcimadár Empty Lar'syee Eleina / Harcimadár

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 14 Nov. 2011, 15:50

Név: Lar’syee Eleina
Egyéb név(i): Madárka, Kanári, Csőrike, Harcimadár
Faj: shi’ar ; alfaj: mágiahasználó
Nem: nő
Jellem: lojális, hűséges, aki egyszer kiérdemelte a bizalmát, az a végsőkig számíthat rá, csöndes, nem rivalizáló, kissé nehezen barátkozik másokkal, kissé megtört Chandilar pusztulásakor
Személyazonosság: shi’arok között közismert, egyébként titkos
Születési helye és idő: Chandilar, Shi’ar galaxis, 2002. május 6.
Kor: 20 év
Család: halottak, Chandilar pusztulásakor haltak meg
Foglalkozás: testőr/katona (Royal Warbird, Deathbringer class)
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: fehér és világít
„Haja” színe: ezüst
Bőre színe: rózsaszín
Különleges ismertetőjel: világító szemek
Repülési sebesség: 60km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges, depresszió

Előtörténet:
Lar’syee, a fajtársaihoz hasonlóan egy tojásból kelt ki, ahonnan nem a családjához került, hanem ő maga is egy speciális létesítménybe. Élete tizennégy éve itt telt el, ahogyan mindenki másnak is. Ezalatt a tizennégy év alatt, amíg itt volt és csak egy azonosítóval rendelkezett és nagyjából ugyanazt tanulta, mint a többiek. Mivel már egészen kiskorától meglepően ügyes volt és hajlékony, így leginkább a harci képzésre mentek rá a kislány esetében. Ehhez valószínűleg hozzá párosult, hogy a tudományok nem is érdekelték, ahogyan a politika sem. Így igazából adta magát, hogy mit is tanuljon. Elméleti és gyakorlati tanulmányai voltak, sokszor szimulátorban harcolt, vagy éppen egy veszélyteremben, a repülést is igencsak komolyan vette, a saját szárnyaival való repülést persze. A társaival nem igen érintkezett, hiszen speciális egyedi tanterv szerint tanult, ahogyan Lar’syee növekedett és egyre idősebb lett vadászgépeket, fegyveres harcokat és a shi’ar taktikákat is tanult. Mivel ezen a helyen igencsak kiemelkedő volt a tudása és fogékony az ilyen dolgokra, ezért igencsak sok nyelvet és történelmet kellett tanulnia. Úgy vélték a képzői és a felettesei, hogyha egyszer nagykorú lesz, akkor a hadseregben, vagy akár a testőrségben is szerephez juthat. Ennek hála kellett szinte minden befolyásos faj protokollját is megtanulnia, akárcsak a nyelveket. Igaz ebben szerencséje volt, mert csak a kree-t és bizonyos fokon a skrullt kérték, ezeket úgyis beszélte mindenki, illetve ott voltak a fordítógépek, amiket a shi’arok találtak fel, így többre nem volt szükség. Már kiskorúsága alatt igen korán kiderült, hogy fajtársai némelyikhez hasonlóan ő is fogékony a telepátiára, így még mentális tréningeket kapott, hogy a képességét is megtanulja kontrollálni és irányítani. Így telepatikusan beszélni másokkal, és mások elméjéből kiolvasni bizonyos dolgokat. Noha ilyen téren soha nem lett kiemelkedő, de azért a hasznát tudta venni a későbbiekben.
Mikor elérte a tizennégy éves kort, akkor került ki ebből az épületből, ahol addig az életét élte. Mostantól számított nagykorúnak is a Shi’ar törvények szerint, a Lar’syee Eleina nevet választotta magának a korábbi azonosítója helyett, a korábbi eredményei miatt végre helyet kapott a hadseregben is újoncként. Most először találkozott a családjával is, és a fajtársaival is tömegesen. Itt tovább folytatódott a képzése és annak ellenére, hogy csöndes volt és nem rivalizált a társaival hamar magas rangra jutott és elismerték a képességeit. Az egyik mentora jött rá arra, hogy a lánynak még valamilyen különleges képességgel rendelkezik. Nagyon kevés shi’ar volt, aki mágiára fogékony lett volna, de Lar’syee ezek közé tartozott. A mentora hívott egy másik shi’art, aki úgyszintén járatos volt ilyen ügyekben és ő tanította a lányt. Noha összese az évek alatt, amíg tanult egyetlen dologra lett képes a mágiájával védőpajzsot volt képes generálni maga, vagy egy másik személy köré. A további tanulmányainak hála tizenhét évesen beválogatták a királyi családot őrző testőrök közé. Ennek köszönhetően igen gyakran utazott, és mivel ekkor köszöntött a galaxisokra a béke, így tényleges harcban egyelőre nem nagyon volt lehetősége részt venni. Időnként rajtuk ütöttek az utazások során kalózok, azokkal harcolt, volt, hogy vadászgépet vezetve, de volt, hogy közelharcban. Ezeknek hála sikerült egészen szép rutint is összeszednie az évek során. Barátai is lettek, noha ezek főleg a katonaság soraiból kerültek ki, és a fiatal shi’ar lány nagy álma lett, hogy egyszer majd ő maga is bekerül a Birodalmi Gárdába. Noha erre már nem maradt esélye.
Az évek során rengeteg bolygón járt és több másik faj kultúráját is sikerült megtanulnia és tanulmányoznia ennek köszönhetően. Ő is, mint a barátai és társai a végzetes napon Chandilar-on tartózkodott. A családja körében volt, éppen ritka szabadnapjainak egyikét töltötte odahaza, amikor megérkezett Terrax. A családi házuk romokba dőlt, a szüleit és rokonait maga alá temette, mivel nem tudott rajtuk segíteni így egyenesen a kötelességét teljesítve ő is a királyi palotához repült, ahol azzal kellett szembesülnie, hogy az is romokban vett, a császárnő pedig nem jutott ki. A Preator parancsának megfelelően a civil lakosságot mentette és még időben sikerült elmenekülnie neki is, mielőtt Galactus felfalta és elpusztította volna Chandilart. A találkozási ponton erősítették meg, hogy a császárnő elveszett, politikai játszmák jöttek, hogy ki is kapja a trónt Lilandra halála után. Mivel a lány megtört, hogy mindent elvesztett, a Shi’ar birodalom romokban hevert és soha sem érdekelte a politika, sem pedig az efféle ügyek, ő pedig a császárnőhöz volt végletekig lojális, így, amikor a Preator is otthagyta a Birodalmi Gárdát, az aki a végtelen hűséget és lojalitást jelentette Lar’seyee számára nem volt képes maradni. Időre volt szüksége, amíg összeszedi magát, ahogyan a birodalmuknak is erre volt szükség. Tudta, hogy a Praetor hova megy, így ő maga is elhagyta a birodalmat és ment arra, amerre a felettese.


Szakértelmek:
Magasan képzett harcos, mind pusztakezes, mind pedig fegyveres harcban. Járatos a shi’ar vadászgépek használatában és irányításában. A shi’ar hadi taktikákat is remekül ismeri. Minimális számítástechnikai ismeretei is vannak, felhasználói szint összesen. Mivel a császári család testőrként szolgált, így igencsak járatos a kozmikus fajok történelmében és protokolláris elvárásokban. Beszéli a shi’ar és a kree nyelvet folyékonyan, a skrull nyelvet pedig alapfokon.

Képességek:
Faji: képes 1 tonna súlyt megemelni
Rendelkezik szárnyakkal, amikkel képes 60km/óra sebességgel repülni (2 kredit)
Rendelkezik állatias karmokkal, a körmök helyén, amik képesek sebet ejteni a könnyű acélon is (2 kredit)
Telepátia (4 kredit)
Képes tőle nagyjából 50 méter sugarú körben tartózkodó személyekkel telepatikus kapcsolatot létesíteni. Maximum 5 fővel tud ezen szinten kapcsolatot fenn tartani ennél több személynél már elájul. A lére jövő csatorna segítségével képeket és illózókat tud más ember fejébe vetíteni. Egy állati intelligenciájú lényt legfeljebb 15 (3kör) egy átlagembert legfeljebb 10 (2kör) egy játékost legfeljebb 5 (1kör) percig tarthat uralma alatt.

Mágia érzékeny. Egyetlen varázslattal rendelkezik.
Energiapajzsot képes maga, vagy egy másik személy körül létrehozni. Ez kibírja még az 1 tonnás ütéseket és lézerpisztoly lövéseit is 2-3 lövésig. A lézerpuskák és nagyobb fegyverek ellen a pajzsa hatástalan.

Egyszerre nem képes a mágikus hatalmát és a telepátiát használni.

Lar'syee Eleina / Harcimadár 2303502-why
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2466417-wb1

További képek a karakterről:
Külső:
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2568865-warbird_by_crimsonartz_d5cl5ei
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2466451-wb36
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2466449-wb34
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2466432-wb17
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2466422-wb7
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2466421-wb6
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2376825warbird008
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2466432-wb17
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2318493astonishingxmen5
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2376821-warbird_007
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2181379-warbird_x_men_legacy_261
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2291099-warbird_001
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2280641-it

Gyermekként:
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2466415-wb

Kallark és Csőrike
Lar'syee Eleina / Harcimadár Wolverinexmenzone020
Lar'syee Eleina / Harcimadár 2466420-wb5


A hozzászólást Thorhalla összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 14 Aug. 2013, 19:55-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lar'syee Eleina / Harcimadár Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lar'syee Eleina / Harcimadár Empty Re: Lar'syee Eleina / Harcimadár

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 14 Nov. 2011, 18:11

Elfogadva.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Lar'syee Eleina / Harcimadár Empty Re: Lar'syee Eleina / Harcimadár

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 11 Jún. 2012, 22:12

Csőrike / Harcimadár szerzett Sakaar-on 2 kardot magának, végül nem kellett megvenni a GV kreditjieből mrgreen
A karakter pedig egyébként az eltelt hónapok során megnövesztette a tollait (haját) és túljutott a depresszión is, így a régebbi visszafogott ruházata után újra felöltötte a harci díszét is.

A képek az első reagban vannak.


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 31 Júl. 2012, 23:31-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lar'syee Eleina / Harcimadár Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lar'syee Eleina / Harcimadár Empty Re: Lar'syee Eleina / Harcimadár

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 03 Júl. 2012, 14:13

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Lar'syee Eleina / Harcimadár
Lakás/Létesítmény: Lakás a Thanoson
Foglalkozás: testőr/katona (royal warbird és deathbringer osztály), Galaxis Védelmező
Munkahely: Galaxis Védelmezői
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök: ami egy lakásba kell
Felszerelés/fegyverek:
- 2 kard

Vállalat: -
Szövetség/szervezet: Shi'ar Impérium, Galaxis Védelmezői
Törzshely: Thanos (korábban Chandilar)
Ismertebb szövetséges: Kallark, Galaxis Védelmezői
Ismertebb ellenség: skrullok

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
Galaxis Védelmezői
– Előnyök:

- Előbb vagy utóbb mindenki fogja az univerzumban ismerni a nevüket
- Ingyen lakás a Thanos fedélzetén
- A csapat kreditjeiből ki lehet a tagokat segíteni, ha nem futja felszerelésre
– Hátrány:
- Kifejezetten kozmikus orientált karakterek lehetnek:
- - Vagy űrlény, vagy kozmikus kalandot átélt földi karakter
- - Vagy kozmikus erklyéjű karakter

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Katona
- Katonai felszerelés ingyen (taktikai mellény, távcső, rádió)
- Egy szabadon választott fegyver (maximum 3 kreditig) és egy kés

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lar'syee Eleina / Harcimadár Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lar'syee Eleina / Harcimadár Empty Re: Lar'syee Eleina / Harcimadár

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Nov. 2012, 20:52

Csőrike az előző félévet saját hibáján kívül játékon kívül töltötte és a hajón útban a Földre leginkább önmagát képezte mágia és harc terén. Ennek köszöhetően most már defenzív mágia terén elért a Varázslat szintjére:
Bonyolultabb rituálék és komolyabb varázslatok, amiket képes létrehozni, továbbra is szavakkal, rajzolással és rúnákkal. Már nem csak egy személy köré tud védőpajzsot teremteni, hanem épületek köré, és kisebb 1-2 személyes vadászgépek és űrhajók köré is, illetve több ember köré is. Képes a mágiájával úgymond börtönt létrehozni, amibe bezárja az áldozatot. Ezenfelül képes láncokat, béklyókat is teremteni, amivel ellenfeleit képes lefogni és harcképtelenné tenni őket, amíg ki nem törnek ebből.

És, mint inden mágikus erővel rendelkező karakter ő is érzékeli a mágikus aurákat. Legyen az varázstárgy, mágus vagy természetfeletti/isteni karakter.
Lar'syee Eleina / Harcimadár Tumblrmciwnpz9bw1qct9cl

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lar'syee Eleina / Harcimadár Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lar'syee Eleina / Harcimadár Empty Re: Lar'syee Eleina / Harcimadár

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 26 Feb. 2016, 08:51

Csőrike elfogadta Steph felkérést, így mostanól a testőrködés, X-menben való segédkezés után az Aromata et commeatus-ban is fog dolgozni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lar'syee Eleina / Harcimadár Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lar'syee Eleina / Harcimadár Empty Re: Lar'syee Eleina / Harcimadár

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.