Daneil Lyalmore

Go down

Daneil Lyalmore Empty Daneil Lyalmore

Témanyitás by Phamor on Kedd 22 Nov. 2011, 20:37

Név: Daneil Lyalmore
Egyéb név(i): Phamor (gyerekkori baráti körétől kapta, mivel már-már babonás a számokkal kapcsolatban: páratlan-szerencsés, páros-szerencsétlen)
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: New Jersey, 2001.09.11.
Kor: 21.
Család: Árva
Foglalkozás: programozó
Testmagassága: 185 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: átmenet szürke és zöld között
Haja színe: sötétbarna
Bőre színe: európai
Különleges ismertetőjel: hosszú, lófarokban hordott haj
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
Daniel 2001-ben látta meg a napvilágot, azonban szüleit sohasem ismerte. Csecsemőként került árvaházba, és későbbi kérdezősködése ellenére sem sikerült kiderítenie semmit nemzőiről.
Gyerekkorában rengeteg probléma akadt vele, mivel rettentő eleven természetről tett tanúbizonyságot. Rengeteget rohangált, a rá vigyázóknak nem volt egy perc nyugta sem, annyira oda kellett rá figyelni. Ami viszont még ennél is jobban kikezdte a türelmüket az az agresszív természete volt. Ha valamin összeveszett egy gyermektársával, szinte biztosan verekedés lett a vége, de nem egyszer még az árvaház alkalmazottainak is nekitámadt. Ilyenkor általában bezárták egy szobába, ahol kidühöngte magát, és csak azután engedték ki, hogy lenyugodott. A módszernek nem igazán volt rá nevelő hatása, továbbra is gyakran akaszkodott össze akár még a barátaival is.
Sokáig úgy látszott, bajkeverő marad belőle, egészen addig, amíg egyszer be nem lopakodott egy harcművész-bemutatóra. Az árvaház területén lévő sportcsarnokban került sor a rendezvényre, ő pedig kíváncsiságától hajtva kiszökött szobájából, majd a nyílt eseményt tátott szájjal bámulta a nézők sorai között. Természetesen nem is ő lett volna, ha a rendezvény végén ki nem pécéz magának egy hasonló súlycsoportba tartozó tanítványt, és addig provokálja, még verekedésbe nem bonyolódnak. Nem meglepő módon a harcművész-kölyök került ki győztesen az összecsapásukból, ráadásul úgy, hogy szinte csak védekezett, és nem ütötte meg egyszer sem, csak földre vitte párszor, meg lefogta.
Másnap addig könyörgött a nevelőtanárának, még el nem vitte egy ilyen edzésre. Szerencséjére volt is nem messze egy hely, ahova pár ingyenes alkalom után egy csekély összeg rendszeres fizetése mellett járhatott heti rendszerességgel. Ezért cserébe „munkákat” vállat az árvaház körül (takarítás, fűnyírás, kertészkedés, tatarozás, festés, stb.) Pár hónap után olyan volt Daniel, mintha kicserélték volna. Ő lett a hely egyik legjámborabb tagja, és csendes, visszahúzódó gyerekké szelídült. Azóta is rendszeresen űzi a Wing Chun harcművészetet.
Életének következő fontos állomása az volt, amikor befejezte az alapvető tanulmányokat, és választania kellett, mivel szeretne foglalkozni. Mivel elég erősen reál beállítottságú volt, a történelmet, és az irodalmat nem igazán kedvelte, így valami olyat akart, amiben kamatoztathatta a matematika tudását. Nem meglepő, hogy informatikai iskolában tanult tovább, ahonnan később programozóvá szakosodott.
15 éves korában tesz szert igazi barátokra, akikkel szabad akaratából lóg együtt, és nem az árvaház kötöttségei miatt. Onnan 18 éves korában költözik ki, amikor eszének hála meg tud már élni tanulmányi ösztöndíjából, és egyéb szociális segélyeiből. 3 év alatt fejezi be felsőfokú tanulmányait, majd egy középszerű céghez szerződik szoftverfejlesztői alkalmazottként.

Jelene: Pár hónap után kirúgják, mert bizalmas információkat olvasgat (nem tudta leküzdeni kíváncsiságát). New Jersey-ből átköltözött New York-ban, és ott segédkezik az újjáépítésben. Lakást bérel egy csendes környéken, amit a lehetőségéhez mérten megpróbál minél jobban felszerelni. Természetesen elsődleges szempont egy nagy teljesítményű számítógép. Egyedül él.
Szeretné felvenni a kapcsolatot az X-men-nel, hátha úgy több hasznos dolgot tud tenni a városért.

Jelleme: Csendes, magának való. Rengeteget „él a saját fejében”, szinte mindig elmélkedik valamin. Az emberekkel szemben távolságtartó, lassan barátkozik, és gátlásosan viselkedik, nem hagyja, hogy megismerjék. Ezzel ellentétben nagyon érdeklődő, szinte mindenre kíváncsi. Imád mindenféle tanulságos történetet, főleg ha van bennük valami váratlan fordulat. Nagyon intelligens, fejlett a logikája, szerteágazó (ugyanakkor felületes) ismeretek. Érzelmileg kevésbé kifinomult, nem igazán képes kifejezni magát. Nem érdeklik a dolgok pontos megnevezései: pl helyszínek, évszámok, nevek. Pl: nehezen emlékszik olyanokra, hogy melyik napon, melyik városban, ki fedezett fel valami fontosat, de a felfedezés menetére igen, ahogy egymásra épülnek a dolgok, azt megjegyzi.

Harcművészet: „Az a legjobb harc, amit elkerülünk.” – nézetet vallja magáénak. Ha mégis kenyértörésre kerül sor, a stílusa nagyon védekező. Inkább az ellenfél végtagjait támadja, lebénítva azokat, minthogy létfontosságú szervekre mérne végzetes csapást. De ha célszerűbb gyorsan véget vetni a harcnak, akkor megpróbálja leütni a másikat. Nem fitogtatja az erejét, szerény. Soha nem ölt.
Rendszeresen látogat versenyekre, azonban mindig hagyja magát. Úgy véli, a képessége túl nagy előnyt biztosít a többiekkel szemben, és amúgy sem szeretné felhívni magára a figyelmet, így valódi erejét, hogy mennyire is jó, nem tudja.

Képességei: Személyek/tárgyak idejének befolyásolása. 100 méter átmérőjű gömbön belül (aminek ő a központja), egy maximum 5 méter átmérőjű gömb idejének megváltoztatása 400%-tól 25%-ig (4-szeres gyorsítás/lassítás) legfeljebb 10 másodpercig. Ezután arányosan "pihennie" kell 20mp-t, ami befolyásolt terület nagyságától, és az eltelt időtől függ. Pl. ha magát gyorsítja 10 másodpercen át, akkor mivel egy 2 méter átmérőjű gömbön belül helyezkedik el, nagyjából 10 mp szünetet jelent.
Példák: - Felgyorsítja önmagát 200%-kal. Ekkor kétszer olyan gyors, mint alap állapotban. Gyorsabban mozog, több ideje van reagálni. Felettébb hasznos közelharcnál, és csocsóban.
- Eldob egy követ, és felgyorsítja az idejét (ötszörös sebességre). Ekkor a tárgy ötöd annyi idő alatt éri el a becsapódási pontot, mint eredetileg tenné.
- Magasról esik lefelé egy törékeny, mérget tartalmazó üvegcse. Belassítja, így a társának van ideje odaérni, és elkapni, mielőtt földet érne.

Mivel mindig titkolta képességét, nem regisztrált mutáns. Egyszer sikerült neki 1 másodperce visszautaznia az időben. Azóta sem tudta megismételni a dolgot, viszont egy új lehetőséget látott ebben. Ha sikerülne nagy távolságra az időutazás, akkor visszamenne, hogy találkozzon a szüleivel. Úgy véli, ezért kapta meg pontosan ezt az „erőt” a sok közül.


Szakértelmei: Harcművészet (Wing Chun), Számítógépek világában otthon van, középszintű Hacker ismeretek. Teljesen önellátó: mos, főz, takarít, stb.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem


A hozzászólást Phamor összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 24 Nov. 2011, 17:07-kor. (Reason for editing : Phamor)
Phamor
Phamor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Phamor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Daneil Lyalmore Empty Re: Daneil Lyalmore

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 23 Nov. 2011, 12:59

Üdv minálunk!
Az előtörténet rendben van, készíts majd adatlapot is, a kezdő pénzed 1000$.

Ami a képességedet illeti, elég határozatlan ez a megfogalmazás: lassítás, gyorsítás, megállítás, visszafelé-haladás. Az időmanipuláció egy elég erős képesség, főképp azért, mert a mutáns nem önmagára, vagy egy-egy célszemélyre hat, hanem az egész világra, ahol az idő telik. Tehát a képességet valamiféle fékekkel kell ellátni, hogy ne legyen túlzottan erős. Mondjuk viszonylag kis mértékben tudod befolyásolni az időt, az is csak rövid ideig tartható fenn, és a képesség nem is az egész világra hat, hanem csak egy 10 méteres átmérőjű körön belül, és az azon kívül levők számára ugyan úgy történnek az események - ez szerintem egy egész szimpatikus megoldás lehet. Az is kérdéses, hogy az idő lassításánál te magad is lassulsz mozgásban, és csak fejben tudsz gyorsabban reagálni, vagy te ilyenkor maradsz a rendes időben, és mindenki máshoz képest gyors vagy. Az bizonyos, hogy az idő megállítása és a visszafelé utazás egyelőre nagyon erős képesség lenne, így maradjunk a lassítás-gyorsítás dimenzióban, és itt találd ki a részleteket a fenti példák segítségével.

Szólj, ha készen vagy, és jövök újra!

SZERK: Ja és kimaradt a születési hely, így azt sem tudjuk hol nőttél fel. Ha olyan helyen, amit érintettek az oldal eseményei, akkor arról is írhatsz, pl. miként vészelte át a bukást, mit gondol a harmadik világháborúról, stb. Ehhez persze el kell olvasnod a kronológiát.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Daneil Lyalmore Empty Re: Daneil Lyalmore

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 23 Nov. 2011, 13:10

SZERK: Ja és kimaradt a születési hely, így azt sem tudjuk hol nőttél fel. Ha olyan helyen, amit érintettek az oldal eseményei, akkor arról is írhatsz, pl. miként vészelte át a bukást, mit gondol a harmadik világháborúról, stb. Ehhez persze el kell olvasnod a kronológiát.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Daneil Lyalmore Empty Re: Daneil Lyalmore

Témanyitás by Phamor on Szer. 23 Nov. 2011, 14:51

Adatlap:

Név: Daneil Lyalmore
Lakás/Létesítmény: X-men kúriától nem messze
Foglalkozás: informatikus
Munkahely: alkalmi informatikai munkákat vállal (pl szerverek telepítése, hálózatépítés, stb.)
Pénz: 1000$
Bevétel/hét: (a szabályzat alapján)
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: otthon
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 2: egy lakás New Yorkban
Fennmaradó kreditek: 2

_________________
"Minden nemzedék azt képzeli, hogy eszesebb az előtte járónál és bölcsebb az utána következőnél."
Phamor
Phamor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Phamor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Daneil Lyalmore Empty Re: Daneil Lyalmore

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 24 Nov. 2011, 11:58

A tízszeres gyorsítás/lassítás sok egyelőre, legyen max. 4-5-szörös. Egyébiránt elfogadva.

Megjegyzés: totál nem értem, miért van az avatarodon egy tradícionális japán ruhát viselő fickó, mikor a karakter amerikai, és kínai harcművészetet tanult Razz

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Daneil Lyalmore Empty Re: Daneil Lyalmore

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.