Eorin Corvino

Go down

Eorin Corvino Empty Eorin Corvino

Témanyitás by Eorin on Vas. 27 Nov. 2011, 16:22

Név: Eorin Corvino
Egyéb név(i): Eorin
Faj: Farkasember
Nem: férfi
Jellem: ember-barát, semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1979/03/21, Brooklyn
Kor: 43
Család:
Anya: Margarett Headscort, még él
Apa: Jimmy Corvino, még él
Testvér: nincs
Foglalkozás: Rendőr
Testmagassága: 170cm (220cm)
Testsúlya: 69kg (86 kg)
Szeme színe: kék
Haja színe:fekete,ősz hajjal keverve
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Egy heg a jobb tenyerén.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: normális

Előtörténet:

Érdekes elmélet volt a sors. Nem tudni, hogy hol, mikor, kinél vagy miért teljesedik be, de mindig megjelenik valahol. Sokan nem hisznek benne vagy nem hisznek benne, de ezzel áltatják magukat. Szerény személyem hitt benne. A sors mindig utol fog érni bárhol vagy. Hogy miért hiszek benne? Azért, mert a sors engem is utol ért....

Az élet gyakran visszakézből pofán csap
bennünket azzal, amit verejtékes küzdelemben
olyannyira el akarunk tolni magunktól.

Életem a tavaszi éjjelen kezdődött el a Brooklyni kórházban. Most kezdhetném azzal, hogy normális családba születtem és, hogy minden rendben volt, de nem. Családom pénzügyei hanyatlottak. Apám az egykori nagy cég vezetője csődbe ment, új munkát kellett szereznie. Még akkor azt hitték, hogy jobb lesz minden, hogy megoldódik minden. Csak áltatták magukat és annyiszor mondogatták egymásnak, hogy a végén már el is hitték. Mint mondtam apám csődbe ment a cég már nem létezett. Édesanyámnak is dolgoznia kellett, mert egyedül már nem lett volna elég. Hamarosan már nem volt annyira vészes a helyzet, de nem csak a számlákat kell kifizetni hanem még több más dolgot is. Főleg az én iskoláztatásom volt kissé probléma. Mivel az is pénzbe került így hát már úgy is tudjátok. Dupla műszakot vállaltak ami már csak nekem volt hátrány. Mivel nem sokszor bírtam velük normálisan hosszan elbeszélgetni. Sőt már nem is nagyon emlékszem mikor bírtam együtt enni velük egy asztalnál. Ha még ez nem lett volna elég, újabb gond jött. Ez most az én bajom volt. Szüleim elküldtek az erdőbe még amikor 12 éves voltam. Adtak hozzá egy térképet ami egy kijelölt helyre vezetett. Azt mondták csak három napig kell kint lennem utána jöjjek mihamarabb vissza. Nem is bírtam volna ellenkezni így nem is tettem. Elindulva éreztem azt, hogy állati messze van a várostól a célhely. Pár óra múlva már ott voltam, egy nagyobbféle faház volt ott található. Még mindig nem tudtam, hogy most miért kellett ide eljönnöm. Lehet jót tesz a friss levegő. Legalábbis ezt gondoltam. Szó se volt erről vagyis csak részben. Lerakom a faházikóba a táskát és szét nézek. Egy kis kandalló, egy kanapé, egy hűtő és
két szekrény alkotta a bútorokat. Egy ideig úgy gondoltam biztos el leszek itt egy kis ideig. Az első nap még gond nélkül lemegy. Már másnap kicsit rosszabbul kezdődött amint megláttam, hogy mindenféle állat megfordult itt és az, hogy elég korán keltem fel. Ezen kívül még az élelem szerzés is okozott egy két gondot. Az a pár szendvics nem volt elég ahhoz, hogy egész napra elég legyen A napi kaja tehát egy kis nyúlból és más növényi táplálékból állt, például gyümölcsök. Az órák mintha peregtek volna újra leszállt az este. Már korán lefeküdtem elég volt ebből az egész napból. Könnyen elaludtam még a nyúlvadászat alatt. Nem hangzik nehéz feladatnak, de gyorsabbak mint gondolná az ember. Az alvás nem tartott olyan sokáig. Este 23:00-kor rémálmomnak köszönhetően felébredek és kimegyek a levegőre. Olyan volt mintha szédülnék. Zsibbadnak karjaim, izomláz gyötör. Nem sokáig jutok egy fához dőlök, mintha forogna a világ. Hamarosan szörnyű fájdalom nyilall be a mellkasomba. Ennél fájdalmasabbat még nem éreztem. A karajaim szőrösödtek, körmeim hosszabbak és hegyesebbek lettek. Egyre fájdalmasabb lett ahogy átalakultam. Úgy éreztem mintha égne a testem. A következő percekben a földre estem a sok kiáltozás és szenvedés közepette. Percekkel később már egy vadállat lett belőlem. Fogaim élesek és hegyesek voltak ami a karmaimra is igaz volt. Innentől már nem emlékeztem csak pár dologra.

Az erő, ami túl hatalmas, boldogtalanságot hoz.

Reggel a faházba ébredeztem rettenetes fejfájással. A tegnap estéről csak vér és az erdőben lévő futkosás maradt meg. Ruhám szakadt volt, néhány helyen vér foltok láthatóak amik egy vagy több állattól származhatott. Ráfekszek a kanapéra és próbálom el mulasztani a fejfájást. Meggondoltam magam, most fogok haza menni! Össze pakolom a cuccokat átöltözök és hazafelé indultam. Az a pár óra még mindig ugyan olyan volt, mint tegnap. Csak most rosszabbnak és hosszabbnak tűnt. Lassacskán hazavánszorgok az otthonba ahol szüleim nyugodtan mászkálnak fel és alá. Azonnal magyarázatot követelek tőlük. Lehetséges, hogy felesleges volt hiszen magamtól is össze rakhattam a képet. De azért arról még mindig meg akartam bizonyosodni, hogy miért változtam át farkasemberré.Csak ekkor derült ki, hogy édesanyám is farkasember volt. A családban"elvileg ez nem sokszor fordult elő, de úgy látszott én megkaptam ezt az erőt. A válaszok nem tettek teljesen boldoggá mivel ha jól értettem minden holdtölte kor át fogok változni. Még a gondolat is megrémített, hogy még egyszer el kell viselnem azt a fájdalmat. Nem tehettem mást, ez a sorsom és nem tehetek ellene semmit. Telnek az évek, fiúból tinédzser, majd felnőtt. Az átváltozásokat egyre jobban megszokom és már nem annyira fájdalmasak. Hamarosan már kissé uralni tudom vérszomjam és ok nélkül nem támadok meg senkit. Ettől az erőtől eltekintve normálisan forogtak életem napjai. Már több mint 25 éves vagyok, rég elhagytam a családi fészket és munkába álltam. Az első munkám a rendőrségre vezetett. Még zöldfülűnek voltam nevezhető mivel még csak kettő-három éve űztem ezt a szakmát. Az évek során megismertem egy lányt akit Naominak hívtak. Nem az átlagos nőkhöz volt sorolható. Nem finomkodott és nem is volt ártatlannak nevezhető. Fogjuk rá, hogy részben ezért szerettem bele. Úgy látszott ő is viszonozta ezt ami csak a javamra vált. Több éve együtt voltunk és azt hittem ez örökre így marad. De ez egy újabb áhítat volt. Az évek során észre vettem, hogy egyre kevesebbszer találkoztunk. Míg egy nap ki nem derült az igazság. Késő volt, már este 22:00 is elmúlhatott mikor haza értem. Néhány kábítószerest kapcsoltam le és kicsit elhúzódott. Az egyik szobába hangokat hallottam. Nem voltak valami bizalom kecsegtetőek. Előveszem szolgálati fegyveremet és elém tartva osonok a hang felé. Mikor oda értem nem egy betörés miatt jöttek a hangok. Hanem...Naomi egy másik férfival? Ez nem lehet, ez teljesen lehetetlen. De az volt, ez nem álom hanem a valóság.Ami végleg kiakasztott, hogy még észre se vett engem és folytatták tovább azt amit elkezdtek. Eluralkodik rajtam a harag. Itt már nincs megállás, egy ösztön vezérelt ez pedig a bosszú volt.

Az igazságtalanság ejti a legfájóbb sebeket, haragot szít!

Eluralkodik felettem a vadállati ösztön és lassacskán felemészti elmémet. Újra ropognak a csontok a körmeim karmokká alakulnak, fogaim démonian hegyesek lesznek és újra tombolni kezd a farkasember. Csak mikor üvöltésem hangzik fel az éjszakába akkor vesz észre a két ember akihez gyorsan közeledek. A végkimenetel egyértelmű volt. Itt senki sem menthette meg őket. Karomat fel emelem, egy lendítés és ketté hasítanám ezt a két embert. De nem valami megállítja karomat. Alig fél centire Naomi arcától állnak meg karmaim. A könnyei...az állított meg. Hiába, hogy ezt tette velem nem öltem meg. Még egyet vonyítottam és kiugrok az ablakon és belevetem magamat az éjszakába.
Új nappal köszönt rám. Szakadozott ruhám emlékeztet arra, hogy megint átváltoztam. Arra nem emlékeztem, hogy megöltem volna Naomit. Ezért gyorsan felsietek a lakásomhoz és megnézem mindenki épp-e. Naomi még mindig ott volt az ágyban. Az idegen férfi már nem volt ott gondolom éjszaka során elment onnan. De én se maradhattam tovább itt. Össze pakoltam a cuccaimat és elindultam. Itt hagyok mindent már nincs rá szükségem. Egy azért levelet hagyok Naominak, új életet kezdtem Manhattanbe. Az állásom még meg maradt csak nem a Brooklyni rendőrségnek dolgoztam. Valamelyest helyre álltak a dolgaim és még a mai napig próbálom elfelejteni Naomit, de a vadállati énemtől soha nem fogok megszabadulni.

Szakképzettség:
fegyver használat, kickbox, bomba hatástalanítás

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Csak ha megint nagyon sok hiba lenne benne.

Megjegyzések: -


Farkasember formám

Eorin Corvino 671045-werewolf_028_www.kepfeltoltes.hu_


A hozzászólást Eorin összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 03 Dec. 2011, 17:44-kor.
Eorin
Eorin
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 4
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Eorin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Eorin Corvino Empty Re: Eorin Corvino

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 28 Nov. 2011, 22:06

Spoiler:
Szervusz, Mr Bone!

Rég láttam ennyire rossz előtörténetet, nincs még ilyen topic nálunk, de lehet hogy kéne: Hogyan NE írjunk előtörténetet.

Először is tele van helyesírási hibákkal, vesszőhibák, elírások, arról már nem is beszélve, hogy roppant idegesítőek a tőmondatok, de lehet, hogy azzal járunk jobban, mint ami később következik.

Nézzük:
"anyámat Tudós voltam, kémiai reakciókat vittem véghez és kísérleteztem."
Na itt azt hiszem, egy elég nagy részt kivágtál véletlenül az előtörténetből.

"kb. a 11. próbálkozásom után abba hagytam és élőkön próbálkoztam hát ha úgy sikerülni fog."
Élőket akartál feltámasztani?

"Majd egy nap volt az a nap amikor megváltozott az egész életem."
Ööö... Mi?

"minél jobban megfogtam a férfi valamelyik végtagját annál jobban energikusabb lettem és mintha az erőm is vissza tért volna. tehát kihoztam egy kést a konyhából és levágtam a férfi mind két kezét. Majd magamhoz kötöttem."
Ezt egy pszichopata talán megcsinálná. Talán.

"A férfi fejét felnyitottam és az agyát beletettem a koponyámba."
Ezt már egy pszichopata sem. Arról nem is beszélve, hogy nincs olyan nyílás a fejen, ahol befér az agy. Vagy igen?

"és néhány száz dollárt ott hagyok az ajtó elé...
...a felhalmozott pénzből már milliomos lett"
Most akkor a néhány száz dollárból lett milliomos? Vagy az anyja annyit dolgozott, hogy bár a férje nem dolgozott, sőt, alkoholista volt, a fiúnak pedig dolgoznia kellett, hogy iskolába járhasson, még így is milliomos lett???

"Sok mindenhez ért. Mivel régi szakmája még mindig él benne így é"
Nem vágtam le a végét, ez a mondat így szerepel a szakképzettségekben.

Na szóval ezek a megírással a gondok. Ezen kívül persze ott van még, hogy a karakternek szuperereje van, acélkeménységű teste, és ahogy írtad: szinte elpusztíthatatlan. Ja és elszívja mások életerejét. Ééés a tudásukat is. Kihagytam valamit? Biztosan.

Az előtörténetet ELUTASÍTOM!


A hozzászólást Tao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 03 Dec. 2011, 15:22-kor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Eorin Corvino Empty Re: Eorin Corvino

Témanyitás by Eorin on Pént. 02 Dec. 2011, 21:03

Kész vagyok, remélem ez jobb lesz.
Eorin
Eorin
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 4
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Eorin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Eorin Corvino Empty Re: Eorin Corvino

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 03 Dec. 2011, 15:28

Ezúttal sokkal jobb munkát végeztél. Kicsit sok még a helyesírási hiba, de már határozottan jobb, és látszik, hogy jobban átnézted ezúttal. Játék közben használd majd a word hibajavítót, idővel aztán majd belejössz.
Egy dolog nem volt világos, a szülei honnan tudták, hogy vérfarkas? Gondolom valamelyikük szintén vérfarkas, de ez nem derült ki.
Ha ezt tisztázod, akkor az előtörténetet elfogadom, készíts még egy adatlapot is. A kezdőpénzed 4000$.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Eorin Corvino Empty Re: Eorin Corvino

Témanyitás by Eorin on Szomb. 03 Dec. 2011, 18:19

Név:
Lakás/Létesítmény: Manhattan,AIMville
NJK:nincs
Foglalkozás:Zsaru/Felügyelő
Munkahely:Manhattan - Rendőrkapitányság
Pénz: 4000$
Bevétel/hét: 500$/? hét
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
- 1 szolgálati autó
- A szolgálati fegyverem
- 1 tartalék fegyver - 500$
Vállalat:-
Szövetség:-
Törzshely, ahol megtalálható: lakása, rendőrkapitányság
Ismertebb szövetséges:-
Ismertebb ellenség: Manhattan bűnözői

Összes kredit:4+1
Felhasznált kreditek:2
Fennmaradó kreditek:3A hozzászólást Eorin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 03 Dec. 2011, 18:35-kor.
Eorin
Eorin
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 4
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Eorin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Eorin Corvino Empty Re: Eorin Corvino

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 03 Dec. 2011, 18:32

Egy apró észrevétel, a lakás 2 kreditbe kerül. Így azt vond le kérlek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Eorin Corvino Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Eorin Corvino Empty Re: Eorin Corvino

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 03 Dec. 2011, 18:46

Na így már jó lesz, előtörténet és adatlap elfogadva, jó játékot!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Eorin Corvino Empty Re: Eorin Corvino

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.