William Tao

Go down

William Tao Empty William Tao

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 04 Jan. 2012, 23:30

Név: William Tao
Egyéb neve (i): -
Faj: Természetfeletti
Nem: Férfi
Jellem: Szemlélődő
Személyazonosság: Nyílt, hamis
Születési helye és idő: 2053. június 4. Washington D.C.
Kor: 157 éve született, 21 éves korában hunyt el
Család:
Apja – James Tao
Anyja – Ingrid Miller
Apai nagyapja – Jet Li Tao
Apai nagyanyja – Johanne Jones Tao
Anyai nagyapja – Jonathan Miller
Anyai nagyanyja – dr. Stephanie Miller
Foglalkozás: számítógépes szakember a Zeus űrállomáson
Testmagassága: 185 cm
Testsúlya: 87 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: barna (kopasz)
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Jobb kézfején tetoválás
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges/halott

Előtörténet:

A történet két századdal ezelőtt kezdődik, 2053-ban, amikor még sem ötödik világháború, sem a Föld elnéptelenedése nem volt aktuális, bolondnak nézték volna azt, aki ilyesmiről vizionál. Jet Li Taonak, az Amerikai Egyesül Államok másodszori alkalommal megválasztott elnökének – az első, aki nem született amerikainak – fia, James Tao az amerikai űrprogramban vett részt, asztronauta volt. Nem sokkal azelőtt, hogy másfél évre távozzon a bolygóról, megszületett első és egyetlen fia, William Tao. Talán a sors akarta így, mert eredetileg csak a kilövés után kellett volna megszületnie legalább egy héttel, ám a koraszülött kisfiú végül egészségesen jött a világra leszámítva némi gerincferdülést – és „x gén” nélkül.
Az ifjú William a család anyagi helyzetének köszönhetően kiváló oktatásban részesül, már a kezdetektől az elitbe tartozott, akárcsak az apja is. Ám ahogy apja is nemet mondott a családi vállalkozás vagy a politikai pálya hívogató hangjának, úgy William sem érdeklődött ezen területek iránt. Ami sokkal inkább érdekelte a fiút, azok a számítógépek. Egészen fiatal kora óta jellemző volt rá, hogy többet foglalkozott a gépekkel, mint az emberekkel, sokkal egyszerűbb, ésszerűbb és átláthatóbb dolgoknak tartotta, mint az embereket, így jobban meg tudta értetni magát. Tinédzser korában olyan programokat írt, melyeket dollármilliókért tudott eladni, tizenkilenc évesen pedig feltörte a SHIELD biztonsági rendszerét – csak úgy heccből, hogy megmutassa, lenne mit javítani rajta. Több belbiztonsági szerv is azonnal lecsapott rá, nem csak teszterként alkalmazták, hanem arra is felkérték, tervezzen új számítógépes biztonsági rendszereket. Úgy tűnt, mint családjában a legtöbbeknek, neki is nagy tehetsége volt valamihez, és hamar rá is talált erre a területre.
Érdemes megemlíteni, hogy gépek iránti imádata eredményeként eléggé eltávolodott az emberektől, nem konkrétan arról van szó, hogy nem találkozott senkivel, inkább arról, hogy nem értette meg őket, szociálisan érzéketlen volt. Ez talán annak is köszönhető, hogy igen hamar elvesztette apját, aki sosem tért vissza arról a bizonyos űrutazásról, William pedig magába fordult, sosem tudta egészen feldolgozni az esetet. Anyja kívülállónak érezte a saját fia életét tekintve, és hiába adott meg neki mindent, a fiú nem engedett közel magához senkit.
Alig két évvel azután, hogy felfigyeltek a tehetségére, és világszerte alkalmazták biztonsági rendszerek kiépítésére, a felragyogó csillag hirtelen leáldozott. Bérgyilkosok támadtak a fiúra, hogy pontosan ki küldte őket, nem tudni, talán egy konkurens cég, akinek nem tetszett, hogy William minden biztonsági rendszerüket felülírja, talán a nemzetbiztonságiak tartották túl veszélyesnek, de az is lehet, hogy egy-néhány alvilági fejes levesébe köpött bele a munkásságával. Annyi biztos, hogy a bérgyilkosok eltökéltsége túltett felkészültségükön, William ugyanis egy elég jól őrzött házban élt, ez csak természetes az elnök unokája számára, de így is komoly kihívást jelentettek a testőröknek, akik közül többen a helyszínen életüket vesztették. A merénylők óriási szerencséjére éppen ebben az időben jött látogatóba William nagyapja, mindezt pedig különösebb felhajtás nélkül tette, hisz tudta jól, hogy ez a ház őrzött. Mikor William meglátta a nagyapját és a merénylőket, egyértelműen összeállt a kép, és tudta, hogy nagyapját akarják megölni. Testével védelmezte az elnököt, tiszta célpontot nyújtva a bérgyilkosok számára. Három golyót kapott, az egyiket a szívébe, azonnal meghalt.
Mindenki gyászolt, nem volt, aki továbbvigye a család nevét, a gyilkosokat halálra ítélték, és nemzeti megemlékezést tartottak, melyet sok más országban szintén megtiszteltek egy perc néma csönddel.
Amiről azonban nem tudtak, hogy bár William élete véget ért, létezése még csak most kezdődött el igazán. Will sosem volt igazán hívő, a vallás ugyan úgy hidegen hagyta, mint a pszichológusok, akik apja elvesztéséről akartak vele beszélni. De ahogy mondják, nem az számít, hiszel-e Istenben, hanem az, hogy Ő hisz-e benned. Williamben hitt, olyannyira, hogy nem csak szomorú gyerekkora keltette fel az égiek figyelmét, de önfeláldozó halála is, mellyel nem csak nagyapját, de egy nemzet vezetőjét védte meg. Voltak odafenn néhányan, akik eltökélték, hogy segítenek a fiún, még ha ez nem is lesz éppen egyszerű feladat. Újabb életet akartak neki adni, de ehhez nem élt eléggé vallásos életet, így megpróbálták legalább az Úr egyfajta szolgájaként visszaküldeni a Földre, hogy ellásson valamilyen feladatot. A gond csak az volt, hogy nem igazán tudták, milyen célt adjanak neki.
Nagyjából hatvan év telt el, mikor egy régen visszaküldött fél lény halálát lelte. Az ő feladat különlegesebb volt, mint a legtöbb angyalé. Azon dolgozott, hogy felmérje, mi működik helyesen, és mi helytelenül a világban, és mindezt egy modellbe kellett foglalnia, egy új világképbe. Hogy mi ennek a célja? Ki tudja, mind ismerjük a mondást Isten útjairól, talán egy második teremtés, talán egy béta verzió. Annyi viszont biztosnak látszott, hogy ez éppen megfelelő feladat Williamnek. Általában nem szoktak ennyi idő után visszaküldeni embereket, úgy mondják, túlságosan elszoktak az élettől, ám mivel esetében már jó ideje próbálkoztak, végül sikerült lefoglalni számára a megüresedett posztot.
Mivel teste már jó ideje elpusztult, és túl nagy feltűnést keltett volna egy ahhoz hasonlót használni, megkapta elődje testét, és minden képességet, amivel ő rendelkezett.
Az eltelt hatvan év alatt William úgy élt a mennyben, mint bármelyik másik lélek, boldog volt, egy olyan környezetbe került, amilyenre vágyott, és ami mindennél fontosabb: találkozott apjával, akit sohasem ismerhetett meg életében. Alapvető természete viszont ettől sem változott meg, ki hitte volna, hogy számítógép a mennyországban is van. Mit sem tudott arról, hogy miközben boldog halál utáni életet él a mennyben, néhány angyal azon dolgozik, hogy visszaküldjék az életbe – anélkül, hogy megkérdezték volna róla, van-e hozzá kedve.
Egyik napról a másikra a Földön ébredt, egy idegen testben, egy idegen világban, messze a fényes örökkévalóságtól, és még messzebb az apjától. Mikor ráébredt, hogy ismét életben van, az első gondolata az öngyilkosság volt, ám szerencsére még a terv kivitelezése előtt megkapta azt, amit fent csak úgy neveznek: útmutatás. Megtudta, miért küldték vissza, milyen kiváltságos helyzetbe kerül, és visszautasítani egy ilyen lehetőséget hatalmas sértés az angyaloknak. Arról nem is beszélve, hogy az öngyilkosság a leggyorsabb út a pokolba, még annak is, akit a mennyből küldtek vissza.
William kénytelen volt elfogadni, hogy ismét él, és ez így is fog maradni egy ideig. Képességei segítségével pedig el kell látnia a feladatot, amit rábíztak. Akármennyire is hiányzott neki a mennyország, még ő is belátta, hogy valóban testhez álló feladat ez számára, az emberiség lemodellezése, az érzések osztályozása, a teremtés eredményének ellenőrzése. Egyszerre érezte magát hasznos fogaskeréknek a gépezetben, és a gép felett álló bábmesternek, hisz felülbírálhatja – vagy legalábbis véleményezheti a legfelsőbb köröknek – Isten munkáját. Hamar beleszokott a munkába, mely külső szemlélő számára monotonnak tűnhet, ő mégis minden apró dologban talált valami újat, mindig a kihívást kereste.
2150. Sosem látott agresszió párosult mindent felülmúló önfeláldozással. A nép, ami önmagát szuperhősnek nevezi, életével állította meg milliárdok halálát. Ezen a napon több ember került a mennybe, mint bármikor máskor, és William biztosra vette, hogy sokan vissza is fognak térni hozzá hasonlóan. A düh és a gyilokvágy lett két fő kutatási területe ezután, mellyel évtizedekig foglalkozott. Próbálta felmérni, mi váltja ki, mi erősíti, mi az, ami kioltja, mi fordítja vissza, és mi teszi kezelhetővé ezeket az érzéseket. Szentül hitte, hogy ha erre rájön, olyan dolgokat tár fel, melyek az emberiség jövőjét örökre bebetonozzák. Ám amíg ezen dolgozott nem vette figyelembe mindezen érzések pozitív hatásait, hogy miként meríthetnek erőt az emberek ezekből az érzésekből, és mik azok a helyzetek, mikor nem csak jogosak az érzések, de szükség is van rájuk.
Annyira megszállottjává vált a témának, hogy végül arra a következtetésre jutott, hogy az elméleti tanulmányozás nem elég, neki is át kell élnie ezeket ahhoz, hogy pontosan lemodellezhesse. Magába plántálta a dühöt és a gyilkolás utáni vágyat, hogy rájöhessen, mi az érzések nyitja, de túl messzire ment a kísérletezéssel, egészen addig, hogy saját kezével végzett egy emberrel. Nem volt váratlan fordulat, hogy a fentiek magukhoz hívatták emiatt Williamet, és azt fontolgatták, megfosztják az élet lehetőségétől. Ám William hevesen próbálta elmagyarázni nekik, hogy kutatásai miatt kénytelen volt ezt megtenni, hogy valóban megérthesse az emberek működését. Végül adtak neki egy második esélyt azzal a feltétellel, hogy felhagy jelenlegi kutatásával, és folytatja a modellezést más pontokkal. William örömmel egyezett bele, és megkönnyebbülten tette a modell immáron teljesen kidolgozott részévé a dühöt és a gyilokvágyat. Pihennie kellett, kipihenni a munkát.
Ám a sors ismét közbeszólt.
2200. Az ötödik világháborút William apatikus nyugalommal szemlélte, számára az emberek érzései, melyeket a háború közben tápláltak, már jól ismert, programozott paraméterek összessége volt csupán. Tudta jól, hogy ez már üresjárat, felesleges esemény, amit nem kell figyelemmel kísérnie, hiszen egy új világban nem fog ilyen történni – hála az ő munkásságának. Új kutatási területet kezdett keresni, és ekkor talált rá elődje néhány feljegyzésére, olyan gondolatokra, melyek alapjaiban újítják meg a munkáját, és melyek új értelmet adnak a teremtésnek. William elődje a földön kívüli fajok érzéseit kezdte vizsgálni halála előtt, nem volt alkalma befejezni első, felmérő tanulmányát, melyből kiderülhetett volna, érdemes-e vizsgálni más értelmes fajokat, vagy nem mutatnak alapvető eltérést.
Némi ügyeskedés a számítógéppel, és William ismét szerzett személyazonosságot – egy apróság, melyre nem volt mindeddig szüksége. Úgy tűnik, nagyapja elnöksége óta a Tao név divatos lett, nem meglepő, a legtöbb elnökkel megtörtént ez, mindenesetre így cseppet sem volt különös, hogy régi nevét vette fel újra, különben is, ki gyanúsítaná meg, hogy valójában ő az eredeti William Tao? Jelentkezett számítógépes szakembernek a Zeus űrállomásra, tudta jól, hogy az érdemi munka a kisujjában van, így bőven lesz ideje tanulmányozni az ott összegyűlő fajokat, ez a legideálisabb helyszín, hisz több faj is képviselteti magát egy helyen.
Néhány felmérés és próbafeladat után látták, hogy valóban kiemelkedő a tehetsége Williamnek, így jóváhagyták a jelentkezését, és hamar a Zeuson találta magát. Minden úgy történt, ahogy várta, valóban nem volt megterhelő a munka. Mesterséges intelligenciát kellett programoznia, magában jót mosolygott, mikor arra kérték, próbáljon emberi érzelmekhez hasonló szimulációkat beleprogramozni. Munkájával nem haladt túl gyorsan, épp csak annyira, amennyire elvárták tőle, hisz különösebb áttörést nem lehet szerződésben rögzíteni. Így maradt ideje arra, hogy a bázison élő, más fajokhoz tartozó férfiakat, nőket és gyerekeket figyeljen meg. Mindezidáig nem sikerült átfogó képet kapnia, ám az elsődleges megfigyelései szerint sok a hasonlóság, egyelőre kis esélyt lát arra, hogy új, eddig ismeretlen reakciókat, érzelmeket fedezzen fel.

Szakértelmek:
Roppant magas fokú számítógépes ismeretek, különlegesen tehetséges programozás és biztonsági rendszerek feltörése, építése terén (életében zseni volt).

Képességek:

Halott – teste megszűnt biológiailag funkcionálni a megszokott értelemben, nem kell lélegeznie, táplálkoznia, nem érez fájdalmat, fáradtságot, nem felejt, és nem kell aludnia. Ugyanakkor a normális regenerációja is leállt emiatt, sérülései gyógyulása sokkal lassabban történik, és csak akkor ha táplálékot vesz magához, és alszik.
Szellem – képes egyfajta szellemalakba változni. Ekkor két lehetősége van, egyszerűen kiléphet testéből, ami úgy fekszik tovább, mintha csak aludna – vagy meghalt volna. A másik lehetőség, hogy teste anyagtalanná válik, lelkével együtt lényegül át szellemmé, mely akarata szerint lehet láthatatlan vagy halványan derengő. Ebben az állapotában képes más lényekbe beleszállni, és azok szemén át látni a világot. Érzi, amit ők éreznek, és hallja a gondolataikat, ennek a képességnek köszönhetően tudja feltérképezni, megismerni az emberi érzelmeket, gondolkodást.
Túlélő – jobb kézfejére egy spirál van tetoválva, mely veszély esetén pulzálni, forogni kezd. Minél közelebb van a veszély, és minél nagyobb, annál erősebben pulzál, és gyorsabban forog.

Megjegyzés:
A karakter ingyen NJK a "2210 - Az utolsó küldetés..." című kalandból.

Kinézet:
William Tao 89809090

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

William Tao Empty Re: William Tao

Témanyitás by Thorhalla Szer. 04 Ápr. 2012, 15:10

Dormammu egy ajándékot hagyott Tao számára. Bocsi, a legkisebb megbánásra/alázatra már nem kaptad volna meg.

Rettegés-aurája: Tao egy furcsa aurát áraszt maga körül, ez nem mágikus, hanem a puszta létezése generálja. Egy idő után, aki Tao 30 méteres körzetében tartózkodik rettegni kezd az angyaltól, körönként egyre erősödik ez az érzés. A legnagyobb félelmüket fogják meglátni az angyalban és azt tesetsíti meg számukra. Az átlagemberek 2kör után kezdik ezt érezni, a gyenge akaraterjű JK-k/NJK-k 3 kör után, az erőseknél 5 után jelentkezik. Csakis asztrális pajzzsokkal és igen erős akaraterővel lehet ez ellen védekezni, így a telepátia sem használ védekezésül, csak ha empata az illető.

A félelem hatóideje exponenciálisan megmarad. Minden egyes bent töltött kör az aurában 1 hétnyi rettegésnyi időt ad, így láthatóan igencsak lassan múlik a hatása.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
William Tao Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

William Tao Empty Re: William Tao

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 04 Ápr. 2012, 15:25

Miért mondod, hogy bocsi? Ez tök király!! Very Happy

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

William Tao Empty Re: William Tao

Témanyitás by Thorhalla Szer. 04 Ápr. 2012, 15:27

Mert nem igazán volt szívem hozzá, azért mrgreen
Kiváncsi vagyok, hogy mikor fog rájönni, hogy mit kapott ajándékba. ^^

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
William Tao Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

William Tao Empty Re: William Tao

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 13 Feb. 2014, 18:55

Dormammu távozásával a Rettegés-aurája képességet elveszítette.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

William Tao Empty Re: William Tao

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.