Ciaus Stone

Go down

Ciaus Stone Empty Ciaus Stone

Témanyitás by Mich on Szer. 11 Jan. 2012 - 18:39

Név: Ciaus Stone
Egyéb név(i): Agyas, Lángelme (és hasonlók, mind maga találja ki)
Faj: Ember (gamma fertőzött, Vezér)
Nem: férfi
Jellem: Őrült tudós, hatalomvágyó, és célja az emberek elpusztítása.
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: New York, 1985. 04. 12.
Kor: 37 év
Család: Apja és anyja halottak
Foglalkozás: Feltaláló zseni, bűnöző
Testmagassága: 160 cm
Testsúlya: 80 kg
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: zöld
Különleges ismertetőjel: Zöld bőr, természetellenesen nagy fej.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot: Mániákus, saját képe szerint látja a világot, nincs teljesen tisztában a valódi történésekkel.

Előtörténet:
Caius New Yorkban született, és már kiskorától fogva egyfajta csodagyerekként volt kezelve. Szülei nem tudták neki megadni azt amire szüksége lehetett volna, ez főként az anyagiakat érintette, ezért egy Coloradoi egyetem vette kezelésbe. Ritkán járt haza, de megérte, mert 17 évesen már doktori címet szerzett. Az egyetem továbbra is egyengette a fiú életét, és két évvel később felveszi őt óraadónak. Amint hozzáfért az iskola kísérleti laborjához máris eszement kísérletezgetésekbe kezdett. Amikor kiderült, elbocsájtották az iskolából, és minden támogatást megvontak tőle. Több laborban és tudományos intézetben megfordult, de mindenhonnan mennie kellett, mert egyre durvább kísérleteket folytatott, főként magán. Egy időre eltűnt a tudományos életből és hazaköltözött szüleihez. Pár évig átlagos életet élt, de tudta ő is túl sokáig nem fogja bírni ezt. Eközben egy találmányon dolgozott, amiről szülei sem tudtak, egy átalakító volt, ami képes megnövelni az agy kapacitását. Amikor elkészült tesztelte magán, ami nem sült eléppen a legjobban.
Minden emléke elveszett innentől fogva, az AIM egyik laborjában eszmélt fel 2018-ban, amint egy kísérletet végzett. A köztes időszak teljesen kiesett neki, nem tudja mit csinált ez idő alatt. Felkereste szüleit, de hiba, mert azok egy kegyetlen gyilkosság áldzatai lettek. A tettest sosem fogták el, és a mai napig nem tudni ki volt az. Ez a hír mégjobban elkeserítette, és még veszélyesebb kísérletek alá vetette magát. Az AIM-nál is rájöttek a dolgokra, de ő hamarabb lépett. A kísérletéhez szükséges felszereléseket ellopta és elrejtőzött a városban. A kísérletet végre hajtotta magán, aminek következtében egy gamma fertőzött vezérré vált. A kísérlet hatásai, és a hatalom amire szert tett, még jobban elborította az elméjét. Teljesen szűrreálisan látja a világot, és álma, hogy elpusztítsa az embereket. Fejébe vette, hogy az AIM tehet arról, hogy külseje ilyenné lett (zöld bőr és nagy fej), ezért bosszút esküdött ellenük.
Egy kisebb csapatot sikerült neki verbúválnia, akikkel elköveti gaztetteit, legfőkeéppen rablásokat követnek el. Egy nem túl nagy külvárosi ház a rejtekhelyük, itt szövögeti gonosz álmait és folyamatosan kísérleteket végez el magán, és másokon.

Képesség:
Gamma fertőzött, agyi kapacitása emberfeletti szinten van.
Telekinetika: Képes 5 tonnát fel emelni és mozgatni rövidebb (20-30 méter) távon akár dobni is. Ez csak pár nagyobb dologra vonatkozik.
A sok, magán elvégzett kísérletnek hála, testi ereje is nőtt, valamint ellenálló lett. Képes felemelni 1 tonnát, valamint bőre felfogja még a pisztolygolyókat is.

Szakértelmek:
Fizika, kémia, biokémia magas szintű ismeretei, gamma kutatásokban kiemelkedő eredmények. Általános műveltsége hihetetlenül nagy, szinte nem lehet tőle olyat kérdezni, amire ne tudná a választ. Valamelyest ért a közelharchoz is, de ritkán keveredik közelharcba.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Ciaus Stone Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Ciaus Stone Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.