Kyriu Kazuma

Go down

Kyriu Kazuma Empty Kyriu Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Hétf. 16 Jan. 2012, 17:15

Név: Kyriu Kazuma
Becenevek: Árnyék, Alkimista, Sólyom.
Faj: Mutáns (Homo Sapiens Superior)
Nem: Férfi
Jellem: Semleges
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: 2005 február 15 Japán: Nagano.
Kor: 18
Család: Apja: Kyriu Kenshin, Anyja Oshima Kin. Testvérei nincsenek, rokonai távol élnek tőle.
Foglalkozás: Diák
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 62 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Vörös
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: A szeme általában ki van húzva, a haja hosszú, ruhái szigorúan rockerboltokból valók, és van, hogy kalapot vagy baseball sapkát hord. Elengedhetetlen nála az ujjatlan néha könyékig érő kesztyű, illetve kapott egy maszkot amit csak néha vesz fel:

Kyriu Kazuma Caciqueskullhalffacemas


Tetoválásai:
Az arcán:

Kyriu Kazuma Tattoosdesigns1

(Az arca bal felén a homlokától az állkapcsa végéig.)
A hátán:

Kyriu Kazuma Tattoos6

Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges.

Életrajza:
Kazuma 2005-ben látta meg a napvilágot egy Nagano-i kórházban. Szülei szerint nagyon aktív, és vidám gyerek volt, Ő viszont erre nem igazán emlékszik, csak néhány emléke van a gyermekkoráról.
6 évesen került iskolába, ekkor még nem tudta ki vagy mi akar lenni, csak élte a kis életét, és tanult mert azt muszáj volt.

10 éves korában már tudta, hogy mi az ami érdekli, tudta, hogy mihez akar kezdeni, és azt is, hogy milyen zenét akar hallgatni. A rock volt a mindene. Nem meglepő mivel apja remekül játszik elektromos gitáron, és ért egyéb hangszerekhez (zongora, dob, hegedű) is.
Ekkor látta az első ninjákkal kapcsolatos dokumentumfilmet, és elhatározta, hogy ninja lesz, vagy legalábbis valami olyasmi. Ehhez viszont kicsit több mint fél évig kellett győzködnie szüleit, míg végül belementek. 11 éves korában tehát már aktív tagja volt egy ninjutsu iskolának Japánban.

Nem sokkal első versenye után fedezte fel képességét. Nagy önbizalommal, és sok munkával a háta mögött indult a versenyre ahol viszont még dobogós helyezést sem sikerült elérnie. Csalódottságát ki is fejezte, és össze akart törni egy játékot, ám amikor megérintette az egyik része hirtelen levált. Vizsgálni kezdte, hogy mégis mitől, és hogyan eshetett le. Égésnek vagy törésnek nyoma sem volt, mintha magától vált volna el az anyagtól a darab. Ahogy forgatta a kezében a játékot észrevette, hogy több darab is kezd leválni róla mégpedig pont akkor amikor hozzáér. Megijedt, és elejtette, majd rohant a szüleihez. Ők először nem értették az egészet, de Kazuma próbálta nekik megmutatni. Viszont nem akart sikerülni a dolog úgyhogy a szülők ráhagyták.
Egy nap épp reggeliztek amikor Kazuma kanala beleesett a tányérjába. Kin látta az esetet, és biztos volt benne, hogy fia semmit sem csinált a kanállal csupán tartotta. Megpróbáltak valami magyarázatot találni az esetre, de nem sikerült. Kazuma ekkor koncentrálni kezdett, és próbálta rávenni a testét (mert szerinte a teste váltotta ki ezt a dolgot), hogy válasszon le még egy darabot a kanálból. Kis erőlködés után sikerült, és mind a fiú mind a szülők nagyon megdöbbentek. Kazumát orvoshoz vitték, és kivizsgálások egész során esett át, minden eredmény nélkül. Amikor Kazu 12 éves lett gyakorolni kezdte ezt a furcsa képességet, és a szülőkben felmerült a gondolat: Vajon mutáns?

14 éves korára már biztosak voltak benne, hogy a gyerekük nem egy egyszerű ember. Különösebben nem zavarta őket, csak aggódtak a jövője miatt. Kenshin, és Kin sem foglalkozott a szabállyal miszerint a fiukat regisztrálni kell mivel mutáns, de azért megkérdezték Kazut is a dologról. A válasz egyértelmű volt:
-Soha. Engem nem fog senki sem figyelni.
Jelleme időközben átalakult: A vidám aktív kisfiúban 14 éves korára egy komoly, megfontolt, céltudatos, türelmes, és toleráns fiú lett, aki élt halt a rockzenéért. El is kezdett gitározni először akusztikus majd elektromos gitáron.
Kazu nem hagyta abba sem a ninjutsut sem a képessége fejlesztését, és megismerését. Versenyeket nyert, és vesztett valamint rengeteg sérülést, és tapasztalatot szerzett az évek során. Teste megerősödött reflexei javultak nem is keveset, és az állóképessége is jócskán megnőtt. 15 évesen került gimnáziumba ahol koleszos volt. Társait nem igazán kedvelte, viszont volt 2 ember akikhez elég közel került.

Az egyik Ayame volt, egy sokak szerint bolond, és szadista rocker lány akinek nagyon tetszett Kazu. A másik pedig Akira volt, egy szintér rocker fiú, aki egy évvel idősebb volt Kazunál. Ők hárman összetartottak, és próbálták úgymond túlélni a sokszor nehéz iskolai éveket. Nem volt nehéz folyton együtt lenniük hisz mindhárman koleszosok voltak. Társai szerint Ayame gyerekes, mégis nagyon erős, kitartó, és makacs lány volt akit fiatalabb korában kiközösítettek. Ayame egyébként többnyire kedves volt Kazuval, és ha szomorúnak látta mellette termett, hogy megpróbáljon segíteni. Akira bölcs, és higgadt stílusával azonnal tiszteletet, és elismerést kapott társaitól. Nem véletlenül volt ilyen a természete: Karatézott akkor már lassan 5 éve. Ayame szintén szeretett volna "verekedni" és ezt a fiúk helyeselték is, ám nem tudott választani a harcművészetek közül. Végül a ninjutsunál tette le a voksát Kazuma miatt.

15 évesen Kazu karatézni is elkezdett, és megismerte a Parkour nevű sportot amibe szintén beleszeretett. Mindhárman elkezdték űzni a sportot, és feszegették teljesítőképességük határait.
Kazu 10. osztályos volt amikor a társai, és tanárai tudomást szereztek képességéről. Egy verekedésbe keveredtek barátaival a suli udvarán. Kazu feszült hangulata előhozta a képességét, és teljesen véletlenül leszedett egy faldarabot az egyik falról. Senki sem értette hogyan volt képes erre hiszen nem fogta meg, és nem rángatta a falat, sőt nem is ütötte meg csak megsúrolta néhány ujjával. Mindenki megdöbbenve állt az eset előtt, Kazu viszont nem akart hazudni, így felfedte mindenki előtt mutáns mivoltát. A tanárok egy része elfogadta voltak viszont akik egyáltalán nem találták Őt és társait szimpatikusnak, ezért viszont sokszor ki is szúrt velük a csapat.

Ayamét nem zavarta Kazu képessége de valahogy furcsa érzés kerítette hatalmába amikor csak rá gondolt. Mintha Ő nem lenne ember. De igyekezett nem gondolni erre többet. Nem akarta Kazut elveszíteni. Akira elfogadta társa képességét bár aggódott érte egy kicsit.
16 éves korára Kazu már veteránnak számított az iskolában. Mindenki ismerte a kis csapatot, és tudták, hogy mit várhatnak tőlük mind viselkedés mind verekedés terén. Tudták mire képesek, és azt is, hogy meddig hajlandóak elmenni. Rengeteg konfliktusa volt a társaságnak, de mindig kiálltak egymás, a rock zene, és a szerintük normális életre való emberek mellett. Sokmindenkit mentettek meg erőszakoskodó emberektől, és gyilkosoktól. Sőt Ayaméval egyszer az is megesett, hogy felgyújtott egy disco-t. Tettéért börtönt kapott. Társai szinte minden héten látogatták...

Kazu 17 éves volt amikor észrevette, hogy kővel dobálják a háza ablakát. Ayame volt az. Odasétált a lányhoz, és megölelte.
-Megszöktél?
-Francokat. Csak jó ügyvédem volt. Hiányoztál...
A találkozás után elmentek Akira-hoz, és náluk ünnepelték meg Ayame szabadulását. Valamint megbeszélték, hogy egy klánt alapítanak aminek célja a normális, és életre való emberek védelmezése illetve az általuk démonoknak nevezett senkiháziak megbüntetése. A klán egy évig működött, és több száz tagot szerzett egész japánban. Az interneten keresztül tartották egymással a kapcsolatot, és néha találkozókat is szerveztek.

Kazu 18 éves lett, és befejezte a gimnáziumot. Akira ekkor már dolgozó ember volt, és párkapscolatban élt. Ayame ugyanaz maradt mint eddig, és kedvenc időtöltése még mindig mások kínzása volt. Kazu szülinapjára egy pisztolyt kapott apjától. Egy coltot amit Blue Rose-nak nevez.

Kyriu Kazuma Colt45191101e

Március 23-án csendes volt az éjszaka. A klán néhány tagja épp egy rajtaütést hajtott végre. Két drogos ment oda egy dealer-hez anyagért. Kazu, Ayame, és két társuk: Ishida, és Motoyoshi volt jelen. Kazuma egy házfalon próbált meg felkapaszkodni, Ayame mögötte ment. Úgy 12 méter magasan voltak amikor Kazu képessége előjött: Mivel a fiú izgult, és ideges is volt kissé, egy darabot kiszedett a téglából amibe kapaszkodott. Ezt viszont nem vette észre Ayame, és mivel nem látta, hogy hiányzik a téglából egy darab pont oda nyúlt. Mivel nem volt ott semmi megijedt, és elveszítette egyensúlyát. 12 métert zuhant, és súlyos sérüléseket szenvedett. A csapat lebukott, és a drogosok elmenekültek. Kazuma, és társai azonnal Ayaméhoz siettek, és hívták a mentőket. A lány súlyos sérüléseket szenvedett. Az orvosok azt mondták túlélheti, de erre nem sok esély van. Kazu, és Akira végig mellette voltak, rengeteget beszélgettek. A fiúk szülei is támogatták a lányt, és az orvosok is biztatták. Mindenki azt mondta, hogy nem mehet el ilyen fiatalon. Még előtte az élet. Viszont Ayame május 12-én elhunyt.

Ezután 4 nappal a klán feloszlott, Kazuma pedig otthagyva szüleit, Amerikába költözött, hogy feldolgozhassa a múltat. New Jersey-ben talált magának lakást, és felvételt nyert a Massachusetts Institute of Technology (MIT) egyetem filozófia szakára. Ugyanúgy kollégista mint gimis korában. Habár nem a tanulás az elsődleges célja, mégis komolyan veszi az egyetemet. A szülei ellátják ugyan pénzzel, de Ő mégis alkalmi, és diákmunkákat vállal sőt néha utcazenészként tevékenykedik. A ninjutsut egy másik Dojo-ban folytatja, a karate edzéseit pedig szintén nem függesztette fel, csak nem hetente háromszor jár be hanem kétszer.
Kazu nem tudja mit érez pontosan Ayame iránt, viszont az biztos, hogy a hiánya talán fellobbant benne egy lángot. Egy lángot ami talán őrültségekre sarkallja szegény srácot...

Szóval az évek során a vidám kisfiúból egy visszahúzódó, magányos, komoly, és érett férfi lett, akinek nincsenek céljai, mert tudja, hogy az összes rosszat nem képes egymaga megszüntetni, de nagyon hajlik arra, hogy szembeszálljon a gonosszal. Csak még fel kell készülnie.....


Képességei: Ha valamilyen szervetlen anyaghoz (beton, fa, papír, bútorok stb) hozzáér bizonyos keretek között irányíthatja. Ha az egyik ujjával érinti az adott tárgyat akkor egy 3 cm sugarú körben képes a tárgyat manipulálni. Értsd: Mozgatni, összetörni. . Ha viszont az egész tenyerével érinti meg az adott felületet a kör sugara 15 cm-re nő, és gyorsabban képes végrehajtani a manipulációt. Csupán egyetlen cm mélységig hat az ereje így az ennél vastagabb fal többi részét nem képes manipulálni. Az akaratával viszi véghez a manipulációt, viszont mindenképpen meg kell érintenie azt amit manipulálni szeretne. Nemesfémeket képes manipulálni de drágaköveket, és ötvözeteket nem. Ha az akarat megszűnik vagy elfelejti, hogy ugyan mihez akart kezdeni azzal a nyamvadt féltéglával (elterelődnek a gondolatai) akkor a hatás szinte azonnal megszűnik (ugyanígy ha valamit lebegtet, könnyen elejtheti.), és újra kell próbálkoznia tehát a képesség koncentrációt, és odafigyelést igényel. Az anyagok manipulálása elég sok energiát elszív tőle, és 5-7 használat után fejfájás, szédülés, illetve álmosság, jelentkezik, hogy milyen mértékben az attól függ, hogy hányszor használta a képességet pihenés nélkül. A képesség úgymond pihenő ideje kb 20 perc (ennyi idő kell ahhoz, hogy magától visszakapja az elhasznált energiát.) Ha viszont tovább erőlteti, kb 20 használat után ájulás is bekövetkezhet. Izgalmi, és stresszes állapotban a képesség kiszámíthatatlan. (Lásd: Előtöri.)


Szakértelmei: 15 éves kora óta Parkour-ozik, és rendszeresen jár ninjutsu edzésekre is. Ennek köszönhetően kiválóak a reflexei, és elég jó akrobatikus képességekre tett szert, hogy a kondijáról már ne is beszéljünk. A ninjutsu órák alatt megtanult bánni jópár közelharci fegyverrel (pl nunchaku, chigiriki, katana, wakizashi, bo, ninjato, jo, kusari gama, sai) de a távolsági fegyverek használatában is jeleskedik (Kunai, shuriken, senbon, fukiya, valamint az apjától kapott pisztollyal is megbarátkozott.) Anyanyelve Japán de egész jól beszél angolul, és kicsit tud franciául is bár elég érdekes akcentussal.. Ért a motorokhoz (legalábbis tudja hogyan működnek) de még sosem javított vagy vezetett egyet sem. Tud akusztikus, és elektromos gitáron játszani valamint kicsit zongorázni is. Jogosítványt még nem szerzett, de szerinte el tudna vezetni egy motort. Elméletben. Szeret számítógépeket bütykölni, és rajong a videojátékokért bár ezekre nincs túl sok ideje az egyetem, a ninjutsu, a karate, és a gitár órák mellett.


Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem.

Megjegyzések: -


A hozzászólást Kazuma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 17 Jan. 2012, 21:48-kor.
Kazuma
Kazuma
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 16.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kazuma
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kyriu Kazuma Empty Re: Kyriu Kazuma

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 17 Jan. 2012, 17:01

Szia!
Nah akkor, az előtörténet az jó, elfogadom.
"15 évesen Kazu karatézni is elkezdett, és megismerte a Parkour nevű sportot amibe szintén beleszeretett." - az előtöriben ez szerepel, de a szakértelmeknél az, hogy 11 évesen, ezt javítsd kérlek.

A képesség problémásabb.
Első szinten soha sem szoktuk hagyni, hogy szerves dolgot is befolyásolni tudjon valaki, később fejlődéssel persze lehet, így az élőlény részt húzd le kérlek. Szóval döntsd el, hogy vagy szerves anyagot manipulálsz, vagy szervetlent (azaz tárgyakat) az elején csak az egyik elfogadható még.
"Képes a tűz, víz, föld mozgatására is, de a gyémánttal meggyűlik a baja, sőt a fémek manipulálása is percekbe telik." - egyelőre maradjunk a szilárd anyagoknál, hogy azokat képes manipulálni. (a többit lásd lejebb)

Mivel mi általában tömeget szoktunk mondani, azt mondanám, hogy 10kg súlyig tudod manipulálni a dolgokat, szilárdakat és ezt az acél szilárdságáig. Szóval a nemesfémek, drágakövekkel és ötvözetekkel (mint titánium, verbánium, adamantium) nem boldogulsz, később ezt is fejlesztéssel majd szabad.
A többi megfelel, a 20 perc az úgy 4-5 körnek felel meg.
És még egy apró részlet, hogy szerintem úgy lenne logikus, hogyha a tenyereddel érinted meg a gyorsabb és nem az ujjaddal a nagyobb felület miatt, de ha nem így gondolod, akkor maradjon úgy, ahogyan most van.

Ezeket javítsd kérlek, és ha kész van, egy adatlapot is írj és szólj, hogy nézzem meg az előtörit újra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kyriu Kazuma Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kyriu Kazuma Empty Re: Kyriu Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Kedd 17 Jan. 2012, 21:52

Adatlap:

Név: Kyriu Kazuma
Lakás/Létesítmény: New Jersey: Somerset.
NJK: Nincs.
Foglalkozás: Diák.
Munkahely: Alkalmi munkákat vállal, utcazenészként tevékenykedik illetve ninjutsu, és karate versenyeken vesz részt.
Pénz: Amennyit a jóisten ád..
Bevétel/hét:
Eszközök: Egy málha, benne kötszerek, fertőtlenítő szer, egy fecskendő, zseblámpa.
Felszerelés/fegyverek: Van egy pisztolya, és egy rakat ninja fegyvere (amiket az előtörténetben megemlítettem.) de ezeket általában otthon tartja. A pisztolyt lőfegyveres betörők, és nagytestű kóbor állatok ellen használja, a közelharci fegyvereket viszont csak gyakorlásra. Ezeket egyébként a Dojo-ba is magával viszi. Önvédelemre a saját testi erejét, és az évek során megtanult mozdulatokat használja. Vegyíti a karatét, a ninjutsut, és a parkourt így elég kiszámíthatatlanok a támadásai.
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: Egyelőre nincs mivel nemrég költözött a városba.
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: Igazából minden olyan ember, és élőlény akit gonosz szándék vezérel, és csak magáért él.

Felhasznált kreditek: Ház vásárlásra: 2 kredit.
Fennmaradó kreditek: Sztem 2...
Kazuma
Kazuma
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 16.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kazuma
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kyriu Kazuma Empty Re: Kyriu Kazuma

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 17 Jan. 2012, 21:57

Így már megfelel. Elfogadva.
Mivel diák vagy és alkalmi munkáig, 900$ kezdőtőkét kapsz.
A fegyvereket és felszereléseidet pedig ebből vásárold meg. (Előtörténet mintában ott van, hogy mi mibe kerül pénzért, vagy épp kreditért.)
A bevételed pedig 200$ hetente.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kyriu Kazuma Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kyriu Kazuma Empty Re: Kyriu Kazuma

Témanyitás by Kazuma on Kedd 17 Jan. 2012, 21:59

Köszi ^^
Kazuma
Kazuma
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 16.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Kazuma
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kyriu Kazuma Empty Re: Kyriu Kazuma

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.