Godrik Media

Go down

Godrik Media  Empty Godrik Media

Témanyitás by Ian Csüt. 19 Jan. 2012, 16:47

Az Ian Godrik vezetése alatt álló Godrik Media Group az USA egyik legjelentősebb médiavállalata. Ebben az napilapban közöljük a legfrissebb híreket!
Ian
Ian
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 7
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Ian
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Godrik Media  Empty Re: Godrik Media

Témanyitás by Ian Kedd 24 Jan. 2012, 11:07

Az USA-ra új korszak ébredt. Ozwell Specer elnök halott, Fájdalom nevű mutáns végzett vele, így Washington és az USA kormánya egy új elnökválasztást írt ki. Az elnök feladata, hogy az újra egyesült USA-t képes legyen ugyanott tartani, ahova jutott, és a továbbra is nagyhatalomként tartsa.

Az USA elnökjelöltjeit eddig nagy titkok övezik és senki sem tudja biztosan, hogy kik lehetnek a jelöltek azonban forrásaink szerint Luther Eastwood az egyik lehetséges jelölt, aki nyíltan ember és mutáns barát politikát folytat. Amennyiben bebizonyosodik, hogy ez a hír igaz a későbbiekben személyes riportot készítünk vele.

Mindeközben lassan elkezdődik a hírhedt bűnöző Steven Storm tárgyalása. A férfit gyilkosságért, rablásért és illegális technológia használatáért helyezték vád alá. A tárgyaláson az ügyész Angelica Foster és az ügyvéd Carl Olmor lesz. A tanukat és az esküdteket biztonsági okok miatt nem hozhatjuk nyilvánosságra,de a későbbiekben riportokat fogunk készíteni a tárgyalásról.

Ezeken a híreken felül még mindig tart az ENSZ találkozó. Az ENSZ székházat a 3. Világháború után maradt köd eltünte után újraépítették és az utóbbi fél év során a felálló erőviszonyok alapján átépítették. Jelenleg csak a szövetségek és nagy nemzetek azok, akik részt vesznek az ENSZ működésében a kis országok már nem küldenek maguknak küldöttet, csak az a 15 nagyhatalom, amibe a Világháború után a világ népei tömörültek. Az épületek belsejét átalakították az igényeknek megfelelően, és a lakosztályokat is úgy alakították ki a küldötteknek, hogy azoknak a kultúráját tükrözze és megfelelő legyen a számukra.

Ismert résztvevők:
Dimitrij Gurov - Orosz Föderáció
Kasumi Araragi - Japán
Lady Melissa Boltagon és Lord Lyron McKenzie - Örök Birodalom
Justin Runkorn - EU
Cristopher Strong - Kanada
Dr. Rolihlahla Zuma - Nyugat-Afrikai Nemzetek
Ali bin Sarham al-Narufi - Arab Emírségek
Jet Li Tao - Amerikai Egyesült Államok
Lord Malakhia, a Fekete Párduc - Wakanda
Lord Einar Thorson - Asgard

Rajtuk kívül vannak még olyan jelöltek, akiknek a személyazonosságát nem ismerjük (Kínai Népköztársaság, India, Latin- és Dél Amerikai szövetség, Független Államok Közössége, Ausztrália és a szigetvilága, Kelet-Afrikai Konföderáció).

Reményeink szerint szeretnénk egy helyszíni tudósítót küldeni a találkozóra, hogy riportot készíthessen a találkozóról és a résztvevőkkel egyaránt.

Ian
Ian
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 7
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Ian
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.