Steve Smith

Go down

Steve Smith Empty Steve Smith

Témanyitás by Steve Smith on Csüt. 26 Jan. 2012, 16:00

Név: Steve Smith
Egyéb név:
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: ember-barát; mutáns-barát
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1997. 06. 26. New York, Brooklyn
Kor: 26

Család:
Apa: David Smith - kiöregedett ex zsaru, nyugdíjas.
Anya: Mrs. Smith (leánykori neve Veronica Raynolds), virág üzlete van

Foglalkozás: rendőr
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme: barna
Haja színe: fekete, rövid
Bőre színe: fekete bőrű (néger)
Különleges ismertetőjel: nincs.
Egészségi állapot: normál.

Jellem: laza srác, így lehetne jellemezni Steve Smith-t, de kötelességtudó és pontos és szereti a munkáját, teljesen hűséges a rendőrökhöz, őt soha nem lehetne korrupcióval vádolni. Büszke a hivatására.

Szakértelem: egy beszélt nyelv (angol/amerikai), fegyverhasználat magas fokon (katonai iskola miatt), nyomozás.

Munka: rendőr
Hobbi: kosár, olvasás, zene hallgatás

Életrajza:

Steve Smith Brooklyn egyik veszélyes környékén nőtt fel. Minden ott kezdődött. Ezért lett apja rendőr még korábban, mert nem bírta nézni azt, hogy az emberek mészárolják egymást az utcán. Jobbára csak pár dollárért ölnek, hogy legyen mit enniük, de vannak sokkal komolyabb alakok is, akik nem kispályások. David Smith felcsapott rendőrnek és rendet próbált tenni Brooklynban, közben felesége és fia életéért is aggódott. Azért gürcölt és túlórázott éjt nappallá téve, hogy végre kiköltözhessenek ebből a nyomorból, ebből a pöcegödörből.
Idővel David Smith felettesei felfigyeltek a munkájára és elismerően néztek rá, a férfi hamarosan nagy tiszteletnek örvendett a rendőrség berkein belül és ennek végre valahára meg is lett a gyümölcse. A sok fáradságos munka végül meghozta a maga jutalmát, mert Smith előléptetést kapott, valamint fizetésemelést, amiből azonnal kiköltöztette családját a veszélyes környékről és most egy nyugodt utcában élnek. Felesége, Veronica ekkor nyitott egy virág üzletet közvetlenül az otthonuk mellett, ami szintén sikeres vállalkozásnak tűnt. Így a Smith család boldog időket élhetett meg végre és semmi se árnyékolta be ragyogó életüket. A bűnüldözés persze tovább folyt az utcákon, a városokon, nem akart szűnni a bűn, de ez kit érdekelte? Senkit. Mindenki tette a maga dolgát.
Ahogy az ifjabbik Smith is. Steve Smith katonai iskolába iratkozott fiatalon és amikor kijárta, elment rendőrnek, apja nyomdokaiba lépve, majd miután leköszönt az öreg a hivatalból, egyedül folytatta, persze akadt társa. Marcus Burnett, feketebőrű, korabeli, nagy dumás srác, akár csak ő maga és szinte együtt nőttek fel. De jól kijönnek egymással és együtt róják New York utcáit és kergetik a bűnt.

(hallottam, hogy kell kiegészítés a kronológiáról, hogy a karakter mit csinált alatta, ezért leírom.)

Kiegészítés:

New York-i rendőrség adatok.

Kérem a jelszót.

Jelszó rendben.

Üdvözli a New York-i rendőrség a hálózatban.

Keresés... adatok... rendőr akták... Steve Smith.

Egy találat... Steve Smith rendőr aktái. Keresés befejezve.

Mappa kinyitása.

- összefoglaló: az emberek mindig is ódzkodtak az idegenektől, azt hiszem. Legalábbis ez az én véleményem, de én úgy véltem vele, ha van is valamilyen létforma a galaxisban, akkor sem kell rögtön úgy hozzáállni, hogy ellenségként kezeljük és minden kapcsolatot megszakítsunk vele. Ez az én szubjektív véleményem. Szóval amikor híre ment az első mutánsoknak én meleg szívvel fogadtam őket és kíváncsian vártam mi sül ki belőle. Persze hamar kiderült és páran nekünk is bekavartak az utcákon New Yorkban, de többségében eleinte a mutánsok rendesek voltak. Utána mintha úgy tűnt volna, hogy két csoportra oszlanak, egy jó és egy rossz. Mint mindig. Nem lehet arany középút. Eztán megnehezedtek a dolgok, de szerencsére jött az X-Men nevű csapat, akik ugyan mutánsokból álltak, de még a légynek se kellett félnie tőlük. Ők azok az emberek, vagyis bocsánat, mutánsok voltak, akik azért küzdöttek, hogy a világ egyensúlyban maradjon és az olyan "társaikat", akik mindenáron káoszt és egyéb szörnyűséget akartak teremteni, megpróbálták elkapni őket és semlegesíteni... vagy esetleg áttéríteni a jó oldalra. Komolyan, mintha tisztára Star Wars lenne.
Mint minden konfliktus, ez se húzódhatott sokáig, így 2015-ben a mutánsok összecsaptak. Micsoda pokoli nap volt az! Jól emlékszem rá! Ott voltunk mi is. Sok jó emberünk elesett, de én szerencsére megúsztam, bár volt, hogy közel voltam a Kaszáshoz, de, ha jól emlékszem... mert abban a nagy káoszban nem is láttam szinte semmit, csak azon voltam, hogy túl éljem... talán egy jó mutáns egyszer megmentett. De nem tudom. Bárcsak visszatudnék emlékezni! Megköszönném neki! Remélem még él.
Később megkaptuk a szörnyű hírt, hogy a híres és neves, tiszteletre méltó Charles Xavier professzor meghalt. Sok jót hallottam az öregről és felnéztem rá, annak ellenére, hogy egyszer se találkoztam vele és nem is vagyok mutáns, meg minden. De tiszteltem munkásságát és értékeltem azt, amit tett, mert ezzel egy olyan folyamatot indított el a világban, amiért mindenki hálás lesz és nagyszerű ez a valami, amit Xavier professzor tett.
Sajnos azonban utána valamiért kitört az a hatalmas gyűlölet a mutánsok ellen. Nagyon sok munkánk volt akkor. Az utcákon tapintani lehetett a feszültséget és rendre sorra vittük be az embereket a rendőrségre, majd a sittre, mert folyton volt valami gebasz.
2016-ban megjelent a SHIELD nevezetű szervezet, ezúton is köszönjük nekik, én különösen, hogy a kormány szánt erre a csoportra pénzt, mert nagyon hasznosak és megkönnyítik a munkánkat, de nem csak a miénket, hanem mindenkiét. Sokkal jobban megy minden.
Később ismét hallani lehetett az Xmenekről, mert megalapították a csapatot újra, nagyszerű, örömmel hallottam.
Utána meg derült égből villámcsapásként kaptam a hírt, hogy Charles Xavier visszatért! Mik vannak! Szóhoz se jutok, ezek szerint valami nagy kavarodás van a mutánsoknál, de remélem minden rendben lesz. Én minden nap végzem a munkámat és próbálok segíteni a jó mutánsoknak is és a hazámnak is, vagyis hajkurászom a rossz fiúkat.
Egy rejtélyes vírus söpört végig a városon, szerencsére civileket nem támadott meg, de a mutánsokat igen. A végén szörnyűek voltak a számok a halálozási rátán, de hát nem tudtunk mit tenni. Volt ennél nagyobb gondunk is.
Főleg az, hogy ezután meg valami szervezet (NWF) túszul ejtette az elnököt, így kemény idők jöttek ránk, én is mindent megtettem a civilekkel együtt és meglepett, hogy együttes erővel sikerült legyűrni ezt a hatalmat. Mit tesz egy kis együttműködés!
Sajnos később felrobbantották Xavier professzor iskoláját és az időközben nálunk tanyázó rejtélyes utazó, azt hiszem Ezüst Utazó, eltűnt a Földről. Minket csak felületesen tájékoztatnak erről, hiszen nem a mi dolgunk, de azért néha-néha elcsípünk pár pletykát, kósza hírt, amik elég hajmeresztőek. De hát ugye a rendőröket nem vonják be a az ilyen ügyekbe, ezeket többnyire a kormány, FBI, CIA, meg társaik intézik.
Elején azt hittem, nem volt rosszabb annál, hogy gyerekkoromban Brooklyn egyik veszélyes környékén éltem. De most rájöttem, mikor
2017-ben egyik nap csakúgy eltűnt az áram és minden fontos dolog, ami az emberek fennmaradásához szükséges, hogy New York egy eleven lángoló pokol lett és ennél rosszabb már nem is lehet. Visszaestünk a középkorba, nem sok mindent tehettünk, de megpróbáltuk irányításunk alá vonni a várost és figyelni a civileket, hogy ne tegyenek kárt magukban és másokban se. Többé kevésbé talán sikerült.
Később megalakul az Amerikai Szövetséges Államok és megjelennek nem sokkal később a vámpírok New York utcáin. Mintha egy rossz álom lenne... nem szeretem a vámpírokat, érthető módon. Szinte csak erre akar rákontrázni a Sors, vagy nem tudom, de még ebben az évben kitör a banda háború a vámpírok, Társaság és egy alvilági szervezet között, akik csak úgy hívják magukat, hogy a Kéz. Sok dolgunk akadt ezekben az időkben is, nehéz fiúk jöttek-mentek, mi meg megpróbáltuk lekapcsolni őket.
2020-ra sikerült megélnem, hogy New York független városállam lett. Nagyon örültem neki, bár nem tudom mennyire jó ez, azt látva, hogy mindenféle izék rohangálnak lassan a városunkban. Én szeretem a mutánsokat, mármint azokat, akik jók, de akkor se kell ide nekünk vámpír, meg banda háború, meg tudom is én mi... szóval kicsit nyugi lehetne már.
Egy évvel később New York létrehozza az Ötök szövetségét, aminek a tagjai: New York, Wakanda, Attilan, Atlantisz és Asgard. Én csak magamban hümmögöm, hogy zajlanak az események... lehet szkeptikus leszek? Csak nem. Kitartok a mutánsok mellett természetesen, de ennyi minden mellett már nem igen tudom mit higgyek. Elhatároztam, ha összeakadok egy mutánssal, kétszer is meggondolom, hogy meghívjam-e egy italra, vagy nyakába boruljak. Ez nem... utálat, gyűlölet... ez elővigyázatosság, óvatosság... jobb félni, mint megijedni. Így legalább hosszú életem lesz, sokáig élhetek.
New York új polgármestere Jet Li Tao lesz.
Nem tudom mi fog történni a jövőben, de azt már most tudom, hogy eddig is sok szaron mentünk keresztül és nem nagyon hiszem, hogy én megfogom élni a világbékét, de nagyon remélem, hogy egy jó haverommal majd koccinthatok a győzelem napján egy jó hideg sörrel...

Mappa bezár.

Hálózat elhagyása, kilépés.


A hozzászólást Steve Smith összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 28 Jan. 2012, 21:54-kor.
Steve Smith
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Steve Smith Empty Re: Steve Smith

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 27 Jan. 2012, 10:46

Hali!

Először is nagyon örülök, hogy elolvastad a Kronológiát, és írtál róla, ez igen becsülendő! Itt-ott van benne pontatlanság, amit nem azért mondok, mert ejnye-bejnye, hanem azért, mert jó, ha tisztában vagy a helyzettel. A legfontosabb talán ez:
"Nagyban folyik a város újjáépítése, hála az Illuminati cégnek, akik pénzelik az egész folyamatot."
Az Illuminati nem egy cég, hanem egy titkos társaság, így nem is tudsz róla, meg úgy általában kb. senki sem. A cég, amely támogatta a várost, az AIMville Corporation volt.

Ezen kívül írd még meg a Szakértelmek bekezdést, és ha mindez megvan, készíts egy adatlapot is. A kezdő pénzedhez 3000$-t írj majd be.

Küldj egy PM-et, ha megvagy, és visszanézek!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Steve Smith Empty Re: Steve Smith

Témanyitás by Steve Smith on Szomb. 28 Jan. 2012, 20:12

Név: Steve Smith
Lakás/Létesítmény: New York
NJK: ha engedélyeznék adminok, akkor egy társat kérnék magamnak, akit előtörténetben említettem és neki is megcsinálom az előtörténetét, mert egy rendőr általában nem egymaga mászkál.
Foglalkozás: rendőr.
Munkahely: New York
Pénz: 3000$
Bevétel/hét:
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
- kézi pisztoly (alap)
- gumi bot (alap)
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: otthon, rendőrség
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: mindenki, aki a törvényt megsérti.

Felhasznált kreditek: 5
Fennmaradó kreditek: 0


A hozzászólást Steve Smith összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 28 Jan. 2012, 21:48-kor.
Steve Smith
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Steve Smith Empty Re: Steve Smith

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 28 Jan. 2012, 20:21

Az NJK-nak nem kell engedély, írd meg az előtörit, vond le érte a kreditet és tedd ki az előtörijét az NJK részbe, ennyi Smile
A lakás 2 kreditbe kerül minimum, így ezt is vond le kérlek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Steve Smith Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14938
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Steve Smith Empty Re: Steve Smith

Témanyitás by Steve Smith on Szomb. 28 Jan. 2012, 22:58

jelentem, minden kész, njk is, adatlapok is, minden, már csak rajtatok múlik.
Steve Smith
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Steve Smith Empty Re: Steve Smith

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 29 Jan. 2012, 12:22

Elfogadva, jó játékot!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Steve Smith Empty Re: Steve Smith

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 29 Jan. 2012, 12:26

Az aláírás viszont túl nagy, hmm arra is kéne egy szabály... Csináltam gyorsan neked egy normális méretűt a három teljesen különböző helyett Smile
Steve Smith 83661941

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Steve Smith Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14938
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Steve Smith Empty Re: Steve Smith

Témanyitás by Steve Smith on Vas. 29 Jan. 2012, 12:56

@Thorhalla írta:Az aláírás viszont túl nagy, hmm arra is kéne egy szabály... Csináltam gyorsan neked egy normális méretűt a három teljesen különböző helyett Smile
Steve Smith 83661941

Ó, köszi! Smile.
Steve Smith
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Steve Smith Empty Re: Steve Smith

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.