Hydra > Andrew J. Hendrix

Go down

Hydra > Andrew J. Hendrix Empty Hydra > Andrew J. Hendrix

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 05 Márc. 2012, 13:16

http://xmenreneszansz.portbb.com/viewtopic.php?id=210

Név: Andrew J. Hendrix
Egyéb név: A régi fejvadász fedőneve: mahdi, ezt használja, ha néha a neten jár, barátai csak Hendrix-nek hívják.
Faj: Mutáns ( nem tudja biztosan )
Nem: Férfi
Jellem: gonosz
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: Boston, 1979
Kor: 45 éves
Családi állapota: Egyedülálló
Foglalkozás: Hydra ügynök
Testmagassága: 192 cm
Testsúlya: 76kg
Szeme színe: sötétbarna
Haja színe: szőke (eredetileg fekete)
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Néha idegrángásai vannak, amik össze-össze rántják az arcizmait. Izületei különlegesen nyúlósak, így mozgása sajátosan laza, szinte erőltetettnek tűnik.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Pszichológiai szempontból állapota: Beszámíthatatlan

Életrajza:

Hydra > Andrew J. Hendrix Spikewall

Jimi Hendrix, Little Wing című száma bömbölt a Roby’s Bárban, Yuno éppen egy újabb kör whisky-ért állt sorba, a tömeg lágyan hullámzott, David, a hely jelenlegi vezetője gyanakvó tekintettel méregette az embereket. – Yuno….Milyen hülye egy név…- gondolta magában az egyik sarkon álló kis asztalnál ülő Andrew. – Vajon milyen eredetű lehet…. Valami sárga féle…- töprengett - …de nem tűnik vágott szeműnek. Vagy egy olyan mesebeli mutáns név…hehh… Nagy átb*szás az egész….valószínűleg csak egy mocskos fejvadász aki rám pályázik. Csak ne lenne ilyen piszok jó nő…. Lehet, hogy csak a paranoiám dolgozik, és tényleg érdeklem. Az álomnő! – mondta fennhangon, poharát Yuno felé emelte, aki éppen visszanézett rá a pult elől. – Nem hallotta… túl nagy a ricsaj…végül is talán így a legjobb. Főleg ha meg kell ölnöm. David leolvasztja az arcom, ha még egy fejet szétloccsantok a bárjában, így a legjobb lenne, ha kihívnám valahova. Nem kéne, hogy még egyszer kitiltsanak erről a helyről….jobbára az otthonom. Mocskosul jó zenék szólnak! …Egyszer talán összehozok valami bandát….valami jó kis Blues-csapatot, Dave biztosan engedné, hogy játszunk néha. – Yuno visszatért, széles mosollyal, és két pohár, jéggel tömött whisky-vel. Bírja a piát. Ez tetszett Andrew-nak a legjobban Yuno-ban. - Biztosan ez a mutáns képessége…hö…hö…-mondta magában Andrew, és egy biccentés kíséretében elfogadta a rég várt pohár wisky-t.
- Miért mosolyogsz ennyire? – kérdezte Andrew – még a végén zavarba hozol.
- Csak érdekel amit el kezdtél mesélni. Azt ígérted elmondod ki vagy, és honnan jöttél.
- Furcsa, hogy ezt ígértem, nem szoktam beszélgetni…. Főleg magamról. – Andrew egy cseppet tényleg zavarban volt, de egész jól leplezte, ha néha egy-egy mondatnak kétszer neki kellett futnia, az úgy tűnt, a hangos zene hatása.
- Hová valósi vagy? – A lány érdeklődő tekintete belefúródott Andrew tudatába, hatalmas szemei ellentmondást nem tűrően csillogtak.
- Hát jó…- kezdte – az első, hogy ezentúl Andy-nak kell hívnod!
- He…he… Talán menni fog. – Yuno mosolya tovább bíztatta Andy-t.
- Bostonban születtem, erről nem is tudok semmit mondani. Semmi érdekes sztorim nem fűződik hozzá, legalábbis anyám nem nagyon mesélt ilyenekről….nem is érdekelt. Apám korán meghalt, azt hiszem 4 éves lehettem, amikor megölték. Ne….ne nézz így, alig ismertem….nem tudom sajnálni…egyszerűen nem emlékszem rá eléggé, és hogy őszinte legyek, nem is hiányzott. Anyámmal ketten jól eléldegéltünk, könyvelőként dolgozott, amivel elég jól is keresett. A hozzám hasonló rosszarcú srácoktól eltérően, nekem teljesen normális gyerekkorom volt. Semmi bántalmazás, erőszak, semmi családi titok…. Egyszerűen éltünk, és boldogan. – Andy mélyet kortyolt a wiskey-ből, épphogy csak hagyott valamit az alján. – Most komolyan le akar itatni? – kérdezte magától, miközben a rövid, göndör tincseit csavargató Yuno-t nézte. - …talán nem is lenne rossz….de túl sok ilye látni a TV-ben….legalábbis amikor még néztem a TV-t, ez ment… ha egy szép nő akar tőled valamit, akkor a legvalószínűbb, hogy ki akar nyírni….és a nők bármilyen férfinél kegyetlenebbek tudnak lenni.  
- Biztosan sok szép barátnőd volt. – mondta vágyakozón Yuno.
Milyen hülye egy kérdés ez?! Mire akar kilyukadni…. Lehet, hogy a csaj nem is százas….és a Yuno valami sárgaházi betegnév….
- Hát…- folytatta magabiztosan Andy - …az igazat megvallva, jóképű egy suhanc voltam akkoriban. Nem kellett panaszkodnom. Volt néhány barátnőm, de semmi komoly. Akár hiszed, akár nem – olyan édesen rágcsálja a szívószálat. Gondolta Andrew – sohasem jöttem ki jól a nőkkel. Számomra ez a faj örök rejtély. – Yuno csak nevetgélt, s nagy odaadással hallgatta Andrew beszámolóját.
- Nem zavar, ha rágyújtok?
- Nem dehogy. – Válaszolt Yuno, olyan gyorsan, mintha nem is hallotta volna a kérdést. – Andrew egy kis, ezüst cigarettatárcát vett elő, majd rágyújtott. Csak Marbit szívott, ez egy volt a stikkjei közül.
- A suli eltelt. Megint csak semmi extra, úgyhogy szerintem ugorjunk is az izgalmasabb részhez. – Yuno bólintott.
- A gimiben belekerültem néhány szar dologba. Drogok, lopás, verekedés….a szokásos dolgok. A gimi után tehát nem kerestem melót, az utcán maradtam. Abból éltem, amiből éppen tudtam….volt, hogy még dolgoztam is. Aztán egy Jeromos nevű fejvadász vett a szárnyai alá. Vele dolgoztam. Gyorsan belejöttem a dologba, nagyon tetszett ez a fajta élet. Szerettem a veszélyt, a fegyvereket, szerettem verekedni, motorozni, meg mindent, ami egy efféle munkával járhat. Az, hogy emberekkel és mutánsokkal kellett végeznem, már hidegen hagyott. Csak egy meló….tudod, ha pénz kell, az ember könnyen válik géppé, és boldog voltam ebben az állapotban. Jereomossal kemény pénzeket megkerestünk, nem kis halakra vadásztunk. Aztán jött a mélypont….- Andrew mélyet sóhajtott, s felhajtotta a maradék wiskey-t is.
- Az egyik célpont túl sok pénzt ajánlott, hogy megöljem az öreg Jeromost, és én elfogadtam…. A pics*ba! Hisz a fateromnak tekintettem! …. – Yuno őszinte sajnálattal nézett Andyre.
-  Miután végeztem a melóval, a bosszú….amit igazából magam iránt éreztem….vissza hajtott az eredeti célponthoz, akit szintén megöltem. Tőle szereztem Mary-t, a Cadilac-emet, és a gitárt is, ami mindig a hátsó ülésén hever. Beültem a kocsiba, és elhajtottam. Csak mentem amerre láttam, nem érdekelt hová s lyukadok ki. Végül egy félreeső kisvárosban letelepedtem… nem foglalkoztam bérgyilkossággal, afféle magánnyomozó voltam. Tudod…megcsalási ügyek, pénzbehajtás, információszerzés, néha betörés, meg minden, ami ezzel járhat. Kurv*ra unalmas életem volt, csak egy lány dobta fel egy kis időre, de tőle is gyorsan elváltam. Nem bírtam egy helyben maradni, folyton utazgatnom kellett. Egyetlen emberi barátom volt, Leonard McCail, akit még a gimiből ismertem. Hozzá néha feljártam, és mivel ismerte anyámat, rajta keresztül néha vele is leveleztem. Frenky sokszor adott pénzt, ha éppen nem sikerült semmi munkát találnom, és sokszor laktam nála, ha szegény Mary a szervízben volt. Aztán mindig leléptem….hajtott valami….még most is hajt…..olyankor csak megyek, és keresek valamit….leginkább önmagamat.
Egyszer azonban….pontosan 7 éve Leo keresett meg engem. Akkor épp egy hete Las Vegasban lógtam. Telefonon beszéltünk, azt mondta, valami nagy baj van vele….valami mutáns ügy. Még utána sem rohantam fejvesztve, utána nyomoztam a dolgoknak, és megtudtam, hogy régóta zsarolja egy Vírus fedőnevű mutáns, akinek elképzelhetetlenül különleges képessége van. Tulajdonképpen azt rebesgették, hogy elkaphatatlan. Nekem nem is vlt célom, nem bírom a mutánsokat, a fene sem akarta kinyiratni magát valami őrült szörnyszülöttel. Gondoltam segítek Leonard-nak és megint elhúzom a csíkot….ha minden jól megy, senkinek nem esik bántódása. Hát nem ment ilyen könnyen…. Leo meghalt. Én öltem meg. Az a rohadék valahogy megszállta és én tudtam, hogy kaphatom el….fel voltam készülve, volt nála valami, amivel legyőzhetem….. mindenesetre ki kellett tépnem Leonard szívét, hogy legalább én túléljem….elkaptam a rohadékot, de a legjobb barátomat kinyírtam….MÁR MEGINT! – Andy hatalmasat csapott az asztalra…- …nem magyarázkodom…az okok bonyolultabbak voltak, mint amit itt most el tudnék mondani….ezt az ügyet sosem zártam le magamban…. A k*rva életbe! Egyáltalán, hogy tud valaki kitépni egy kib*szott szívet a puszta kezével?! …Baromság az egész!....- Andrew felállt, biccentett Yunónak, és elindult a kijárat felé. Arcizmait idegrángások húzták össze, járása bizonytalanná vált, feje iszonyatosan hasogatott…..- Nem kellett volna mondanom semmit! Az istenért! Mit is képzeltem?.... és ki ez a lány?... –
A kijárat előtt megállt, majd visszanézett. A lány nincs sehol…. – jellemző….hehh….a legrosszabb, hogy sohasem derül ki, képzelődtem-e vagy nem….Mindig feladom…. Most is….. – Andrew elmosolyodott, kivágta az ajtót, köszönt Mary-nek, majd elhajtott vele az estében oly kristályosan ragyogó város központja felé.


Képességei: Nem sokban tér el az emberektől, éppen ezért nem is tudja, fel sem merült benne, hogy mutáns lenne. Mutáns képessége, hogy minden emberi tulajdonsága fejlettebb az átlagosnál, de az emberi határokon belül. Erős, gyors, izületei rendkívül lazák és nyúlósak, látása tökéletes, csakúgy mint a hallása és a szaglása is. Igazából világ életében azt hitte, csak egy "jól sikerült fazon". Valójában ezen képességei miatt rendkívül jól koordináltan mozog, jól fut, verekszik (nem ismer harcművészetet!), állóképessége átlagon felüli.  

Hydra > Andrew J. Hendrix 20040109-cowboy%20bebop

Szakértelmei: Korábban fejvadászként dolgozott, így jól ért az egykezes lőfegyverekhez és az utcai harchoz. Nagyon jól vezet, de csakis a saját rózsaszín Cadilac-jébe ül bele. Nyomozás. ( miután a fejvadászattal felhagyott, eleinte csak kedvtelésből nyomozott, később pénzhiány miatt már elvállalt megrendelt munkákat is. )

Megjegyzések: Nem hirtelen haragú, ám van néhány dolog, amiben ha kár esik, az durva dührohamot válthat ki belőle. Ilyen a kocsija, a kedvenc pisztolya, a ruhái, amiket egy utazótáskában hord a kocsijában, és egy különös kis műanyag borítású doboz, amit mindig magánál tart. / erre a legallergiásabb /
Jelenleg nincs lakása, az autójában lakik, van két garnitúra ruhája. Többnyire barátaitól való pénzkéregetésből, és kisebb nyomozói melókból tartja fenn magát. Nincs célja, csak magának és magáért él, járja az utakat, városról városra hajt és többnyire magát próbálja megtalálni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hydra > Andrew J. Hendrix Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hydra > Andrew J. Hendrix Empty Re: Hydra > Andrew J. Hendrix

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 05 Aug. 2013, 14:27

Nagyon sokáig nem lehetett tudni, hogy mi van vele. Az AIM időt börtönben töltötte, és kísérleti telepeken. A bukás után egy ilyen telepen a Hydra fogta el és módosításokat hajtott rajta végig. Az elmúlt 3-4 évet hibernációban, vagy ha jobban tetszik felfüggesztett életműködéssel töltötte. Nemrég ébresztették csak fel ebből az állapotból, és mire ez megtörtént már megkapta az agymosást is, hogy a Hydra-t szolgálja.

A maszkos fickó ő:
Hydra > Andrew J. Hendrix EXILES092010_jpeg

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hydra > Andrew J. Hendrix Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hydra > Andrew J. Hendrix Empty Re: Hydra > Andrew J. Hendrix

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 04 Jan. 2015, 09:34

A karakter a Versenyfutás c. kaland során visszanyerte a saját tudatát, a Hydra agymosása a súlyos égési sebeknek hála megtört. A Jenna, Jedak és Michael trió életben hagyta, így a SHIELD-hez került, akik kifagatták, kihallgatták, majd felügyelet mellett visszatérhetett a korábbi életéhez.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Hydra > Andrew J. Hendrix AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hydra > Andrew J. Hendrix Empty Re: Hydra > Andrew J. Hendrix

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.