Arthur Jonathan Willningame

Go down

Arthur Jonathan Willningame Empty Arthur Jonathan Willningame

Témanyitás by Warmaster on Vas. 11 Márc. 2012, 19:37

Név: (Dr.) Sir Arthur Jonathan Willningame
Egyéb név: Knight, Brittania Kapitány, Warmaster
Faj: Ember
Nem: férfi
Jellem: Jó
Személyazonosság: Titkos, de a szuperhős múltja nyilvános.
Születési helye és idő: 1990. 08 29
Kor: 32
Család: Sir Jonathan William Willningame (Apja), Lady Elizabeth Willningame (Anyja elhunyt), Rose Willningame (Húga), Scarlett Svensson (Lánya)
Foglalkozás: Üzletvezető
Testmagassága: 193 cm
Testsúlya: 100 kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség: Páncélban hangsebességet megközelítő érték.
Egészségi állapot/ betegségek: Kiváló egészségnek örvend rendkívül ellenálló szervezete miatt szint sohasem beteg. Lelkileg azonban erősen depressziós hajlamú, hős komplexusa van és már-már beteges szinten tisztaság mániás.

Eredeti előtörténet: (Alap)
1990-ben születettem London egy előkelő magán kórházában gazdag angol arisztokrata család sarjaként. Gyerekorom békésen és boldogan telt a vidéki birtokunkon. Szerettem ott élni a lovagolhattam rendes állami iskolába jártam rengeteg barátot szereztem magamnak. Azonban minden jó dolognak vége szakad egyszer 10 éves koromban apámat, kinevezték amerikai nagykövetnek. Egy borús őszi napon érkeztünk a washingtonba szememben könnyeket csalt a barátok és az elmúlt gyerekkor emléke. Utáltam Amerikát, az általánost egy puccos magán iskolában fejeztem. Kitűnő tanuló voltam és jó sportoló de különcnek éreztem magam. Kedvenc tárgyaim a biológia és a matematika volt. A szabadidőmet nagyrészt olvasással és edzéssel töltöttem. Nem tudtam beilleszkedni az új közegbe.
Képességem jelentkezése egybe esik életem legboldogtalanabb négy évével. 14 évesen katonai gimnáziumba írattak. Anyám súlyosan beteg gyomorrákos lett. Az iskola maga volt a pokol szigorú rend kemény fegyelem. Én mindent jól viseltem évfolyamvezetővé választottak a tanárok engem állítottak példának a nagyobbak elé is. Az osztálytársaim az önvédelem órán látott brutális teljesítményem miatt békén hagytak a gyengébbeket, megvédtem volt némi tekintélyem, de hátam mögött borzalmas hírek pletykák keringtek. Mikor másodikba kerültem már híres voltam a tanárok és hírhedt diákok körében. Itt már nem élvezhettem a gólya kollégium elzárt védettségét szembe kellett kerülni a felsőbb évesekkel. A félelmem nem volt alaptank gyakoriak voltak az erőszakos cselekmények az iskola falain belül. A tanárok sokszor nem avatkoztak közben néhányan kifejezetten jellemfejlesztőnek, tartották. Már azon a nyáron észre vettem, hogy rendkívül nagy sújt, bírok felemelni, és hihetetlen gyorsan futok. A beavatás hetén túlélőtáborban katasztrofálisan szerepeltünk. Nem az én hibám volt már nem féltek tőlem nem hallgattak rám a kis beképzelt tanárok kedvencére. Megcsináltam a feladatott ők nem. Rajtam kívül mindenki büntetést kapott. Én pedig továbbra is dicsfénybe fürödtem ezt nem hagyták annyiban. Az első támadás a közös zuhanyzóban ért a saját társaim részéről törölközőbe csavart kemény szappanokkal támadtak orvul és gyorsan. Az ütéseket szinte meg sem éreztem és sorra vertem el őket. Nem bírtak el velem igaz a végén egészen csúnyán néztem ki több napig a kantinban voltam. A szülök is nem titkolt ellenszenvvel, néztek rám néhány gyereket kivettek, de ki senkit nem bocsátottak el hiába a pénz mindent megold. Ez után nagyok próbálkoztak. Botokkal és vívóteremből lopott kardokkal jöttek nekem több, mint 20-n. Egyszer csak azt éreztem, hogy lüktet tarkóm, aztán fordulok, ütök a gyerek, repül egy reccsenés, kitört a nyaka soha többet nem tudott járni. A többiek dühösek kardokkal jönnek nekem, meg ijedek ökölbe, szorítom a kezem közelembe állókat valami láthatatlan erő, taszítja el tőlem a fegyverek hasztalan csapódnak a levegőnek, mint ha láthatatlan pajzs vett volna körül. Majd mikor az újaim szétnyílnak már el is, tűnik a védelem én, ütök és ütök. Nem fognak velem szórakozni nem fog velem senki többet.
Az esettet per kísérte közben anyám betegsége tovább súlyosbodott a kezdeti szép kezelési eredmények ellenére. Végül nem ítéltek el senkit a suliba csak azért is visszamentem hogy ne keljen végignézni anyám haldoklását. Az utolsó két évben külön szobám volt a tanári részlegben a társaimmal csak az órán találkoztam. Eljött az iskola vége és az érettségi anyám még éppen ott lehetett három napra rá meghalt csendes szép temetés volt. A jegyeim kitűnőek országos versenyeken vettem részt sportból, a tanárok szerint katonai pályára kellett volna mennem ezt apa is támogatta én azonban más utat választottam. Visszaköltöztem Angliába. Nem igazán tudtam mit akarok csinálni. Oxfordban orvostanhallgató lettem, akkor már rájöttem hogy mutáns vagyok. Apámtól elhidegültem csak Rose-l tartottam a kapcsolatot. Itt ismertem meg a szerelmet és az igazi barátságot. A jegyeim jók voltak az életem nyugodt és gondtalan. Újra boldog voltam szeretett szülő földemen. A diplomaosztómon újra összejött a család kibékültem apámmal és visszatértem Amerikába a gyűlölt országba. Nem vállaltam rezidensi állást inkább teljesítettem egykori tanáraim és apám akaratát bevonultam a Westpoint katonai akadémiára. 4 év kemény kiképzés majd egy év szolgálata közel kelletten. A seregben, mint medikus hadnagy szolgáltam egy felderítő csapatban egy éves szolgálat után kitüntetéssel szereltem le. Hiába nem fogott a golyó.
Most New Yorkba vagyok, felkeresem a húgomat. Már tudom, mit akarok tanítani és az erőmet az emberiség javára, fordítani

Eredeti (Bővítés)
Az életem New Yorkban gyökeres fordulatot vett. Egy békés séta közben különös zajokra lettem figyelmes. A sikolyok, segélykérések nyomán jutottam el az east side- ra ahol más superképességű emberekkel együtt felvettem a harcot szimbiontákkal. A kezdeti sikerek ellenére egyre duzzadó csapatunk vereséget szenvedett végül menekülőre keltett fognunk a dolgot. A csata emlékei mély nyomott hagytak  benne visszaakarok vágni azoknak akik ezt a mészárlást okozták, akiktől vereséget szenvedtem felelősségére akarom vonni bűnösöket. Azonban a vér és küzdelem árnyékában találtam egy nőt aki tetszik Szehmetett vagy ahogy én hívom cicát egy igazi vadmacska annak minden erejével.
Végre a minden lében kanál húgicám is előkerült akivel egy este és egy kissé problémás reggelt tölthettem együtt. Nem élvezhettük sokáig a közös életet egy telefon hívás érkezett a S.H.I.E.L.D. től fel ajánlottak az állást amit készséggel el is fogadtam. Itt újra találkoztam a Cicával és a többi east side-i harcos társammal. Kaptam egy páncélt és felszerelést melynek birtokában felvehetem a harcot az ellenségeimmel. Álnevet vettem fel. Ahogyan őseim én is páncélt öltök és szembe szállok az igazságért. Így született meg Death Knight aki megfizet a halottakért ha kell halállal.
A szuperhősök élete azonban korántsem olyan egyértelmű és eszmei mint amilyennek szerintem lennie kéne. Hiába, a nemes célok, a S.H.I.E.L.D csak hamar összeomlott és szét széledtek vele bosszúangyalai is. Az ellenségeimmel kötöttem szövetséget, és szálltam szembe először a várost uralma aláhajtó terrorral majd az A.I.M-l de végéül elbuktam. Az utolsó emlékszem, hogy egy hatalmas tűz hullám repül felém, majd sötétség és végül egy hatalmas fényes alagútba repülök, amely boldogság kapuja felé vezet engem.

Barokk:
A világ valamely rejtélyes-oknál fogva azonban kifordult sarkából és én új öntudatlan életekre keltem egy másik alternatív valóságban. A gyerekkorom, ugyan olyan békés és boldog volt, mint amilyen az valóságban is történt. Az életem későbbi évei azonban sokkal boldogabban teltek, hiszen apa soha nem hagyta el Angliát, anyám pedig nem esett betegségbe.
Iskoláimat, a legelőkelőbb Londoni magániskolákba végeztem, majd a családi hagyományoknak engedelmeskedve először Oxfordban szereztem diplomát, később pedig bevonultam katonának annak rendje módja szerint. Először medikusként szolgáltam, majd később jelentkeztem a légierőhöz ahol egy mentőhelikopter legénységében dolgozhattam. Ilyen minősítésben, először helikoptert, majd repülőket tanultam meg vezetni, és később elértem hogy felvegyenek állandó pilótai státuszba. Az álmom az volt hogy vadász repülőgép kormánya mögé ülhessek, és levegőből védjem az országomat de erre nem volt lehetőségem. Szanitécként sokkal nagyobb szükség volt rá én én se tudtam hosszútávon otthagyni betegeimet. Teszt pilótaként, azonban rendszeresen volt alkalmam a repülésre, és szívességből is sok mindent megengedtek nekem, a kezem alatt felgyógyult tisztek.
Huszon hétévesen három év mintaszerű szolgálat után szereltem le hadnagyi rangba, majd két éves rezidensi képzésre jelentkeztem. Nem kívántam, a gazdag arisztokraták gondtalan életét élni, és ahogyan az tőlem elvárható volt legrászorultabbak segítségét tűztem ki célomul. Az élet azonban közbe szólt, egy vidéki helikopter kirándulás során viharba keveredtem és egy tóba zuhantam. Amikor felébredtem, nem a túlvilágon találtam magam, ha nem egy különös helyen amelyet se hogy se tudtam biblia órákon tanultakkal összevetni. Roma a szépséges istennő állt előttem és felkínálta nekem, az Igazság Kardját, vagy az Igazság amulettjét. Természetesen, a kardot válaszoltam és onnantól én lettem Britannia újdonsült kapitánya. Egy fejlesztési részegen dolgozó régi katona társam készített speciális öltözéket, és ellátott egy rakéta meghajtású csizmával, amely tökéletesen illet új alteregómhoz. Sok kalandban vettem részt, később pedig húgom is mellém társult aki az amulettet hordozta, Mrs. Britannia néven.

Új Reneszánsz:
Ébredés, és öntudatra eszmélés. Életem legfájdalmasabb élménye mikor valóság visszazökkent a normális kerékvágásba, én pedig újra lélegeztem. A halálom emlékei távoli ködös múltnak tűntek, és fejemben két élet összemosódott képei kavarogtak. Nem, tudtam ki vagyok, mi történt velem és hogy hol voltam eddig, csak annyit fogtam fel hogy egy irodába ülök és nem érzem a képességemmel együtt járó állandó éhséget és se a kardom, se a páncélom nincsen a közelemben. Kellett pár nap még rádöbbentem hogy minden erőmet elveszítettem, nem vagyok szuperhős többé, csak egy átlagos ember.
Az első sokk hatást, újabbak követték hiszen én nem emlékeztem a világot romba döntő pusztulásra. Nem tudtam apám haláláról és új hírként ért hogy imádott húgom eltűnt, a New Yorki ködbe. Ráadásnak nyakamba, szakadt a teljes Willningame vagyon gondozása, és az ezzel járó üzleti, valamint politikai felelősség. Kezdetben, megpróbáltam küzdeni és megtettem mindent, de nem értettem a pénzügyekhez, nem sokára a csőd közelébe kerültünk. Én pedig azt tettem amit egész életemben, makacsul elkerültem menekültem. Először csak inni kezdtem hogy kicsit könnyebb legyen, végül pedig teljesen összeomlottam és a pszichiátrián kötöttem ki.
A legnagyobb mélységből azonban ismét sikerült felemelkednem hála néhány segítőkész embernek. Az egyik egy szőke hajú fiatal szépség volt, aki a lányomnak mondta magát és egészen Svédországból követte a nyomokat idáig és egy fiatal üzletember bizonyos Antony Jögermund voltak. A lányt Scarlettnek hívták és hamar kiderült hogy tényleg genetikai rokonság van közöttünk, és feltehetően a másik világba elkövettet egy gyerekkori baklövésem eredménye. Az apaság tudata, hatalmas pluszt adott nekem és mivel már volt kiért küzdenem nem sokára kikerültem, az intézet megkopott falai közül. Antony pedig felvásároltam a birtokomba lévő cégeket és részvényeket, amelyeknek árából megtudtam menteni családi vagyont és birtokot. Később állást ajánlott nekem vállalkozásánál, mint társtulajdonos és a jelentősen lecsökkentett fegyvergyártási részleg igazgatója. Itt találtam rá egy félbe hagyott projektre amely eredetileg hadsereg számára fejlesztett volna páncélos katonákat. Bár mérnök nem vagyok, de újdonsült főnököm és nyilván zseniális tudós segítségével neki láttam egy saját páncél létrehozásának, amelynek segítségével újra világot védő hősök soraiba emelkedhessek. Emellett persze, szeretném továbbra is kitanulni az üzleti élet rejtelmeit és minél több időt a lányommal tölteni.

Képesség: Lovag jelenleg nem rendelkezik semmilyen emberfeletti képességgel. A valóság megvoltozása során mindet elveszítette.

Képzettségek: Arthur az XMR világának egyik legjobb harcosa és taktikusa. Sikeresen harcolt hulk, az oldal eredeti amerika kapitánya és még több más nagy erejű szuper bűnöző ellen. Mesteri, céllövő, vívó és puszta kezes harcos. Szinte minden fegyvert képes kezelni és alkalmazni beleértve az egyenlőre korlátozottan elérhető szuper technológiákat is. Tehetséges pilóta, valamint nagy gyakorlata van szuperpencélok kezelésében. Orvosi egyetemet végzett, specialitása szemet ért különböző károsodások, és fegyverek okozta sebek ellátása. Arisztokrata nevelésének hála, több nyelvet beszél (Angol, Orosz, Francia, Latin.) és kimagasló műveltséggel rendelkezik. Szintén remek atléta, bár a kor kezd felette eljárni de még ma is képes néhány légtornászokéhoz hasonló mutatványra. Hobbi szinten főz, kertészkedik és ha valamiből foltot kell kiszedni keresve se találnánk nála jobb szakembert.

Egyéb: Nem különleges képesség ugyan, de kiváló fizikumnak örvend. Képes testsúlyának a másfélszeresét megemelni, gyorsasága, és reflexei is átlag felettiek. Gyakorlatilag kétkezes, képes mind két kezével írni, és egyszerre vívni, vagy lőni velük.A hozzászólást Warmaster összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 11 Márc. 2012, 22:42-kor.
Warmaster
Warmaster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 234
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York, Brooklyn

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Multi
Síkok:

fulopgergely8908@gmail.com

Vissza az elejére Go down

Arthur Jonathan Willningame Empty Re: Arthur Jonathan Willningame

Témanyitás by Warmaster on Vas. 11 Márc. 2012, 19:48

Arthur Jonathan Willningame WarMachine-5-1-1Warmaster 1.5
Története: A páncél fejlesztését két éve kezdte meg Jögermund Iparvállalat egy kisebb leány cége. A program lényege hogy hadseregben szuperpáncélos osztagok létre hozása, amelyre ők is pályáztak volna szerződésre. A Warlord -1 -sek mint bemutató darabok el is készültek és később legyártották a Warlord -1.2 seket is amelyek már tényleges harci helyzetbe is megálták volna a helyüket. A program azonban abba maradt, és jelenleg rendelkezésre álló információk alapján egyetlen egy példány sem került a megrendelőnek átadásra. A páncélok tervezői még elkezdtek, egy új tizenharmadik "mester " darabbot gyártani, amely az összes többinél erősebb lett volna, de Antony teljes egészében leállította programot. Knight felbukkanásával, azonban újra leporolódtak a régi akták és elkezdtek együtt megvalósítani egy régi tervet. A legmodernebb fegyverek és nanotechnológia segítségével, a legkorszerűbb anyagokkal tökéletesíteni a Mastert, létre hozva ezek tökéletes fegyvert a világmegvédése érdekében. Az 1.0 volt a páncél váza, amely még klasszikus 7,68-s rohampuska lövedékkel, és kis rakétákkal volt fegyverezve, de Warlordokkal ellentétben vibrániummal készült, valamit jóval erősebb energia forrása volt bővíthetőség érdekében. Lovag azonban, egy naturalistább a régi Warmachine páncél mintjára tervezte át, megadva neki a végleges mai formáját.

A páncélról:
A páncél nanitokra van bontva, amelyet a lovag övén lévő tartályokból szivárognak ki és veszik fel a eredeti alakjukat. Az aktiválás, az öv új lenyomat érzékelős gombjával történik, az összeillesztést, pedig a nanitok apró mágnesest töltései végzik. A művelet akkor fejeződik be, amikor különálló sisak, összekapcsolódik a többi rendszerrel és végig futtat egy összeillesztő-diagnosztikai programot végleges formát adva nekik. Sisak levételével, gombnyomással a páncél újra visszaveszi a természet ellenes nanitos formát.
Technikai adatok:
-Repülés/ Hajtómű
A szükséges hajtómű, a páncél talpában és hátán helyezkedik el. Amikor repülni akar, akkor a csizmába épített antigravitációs hajtőmű ellöki őt földről és nem sokkal később működésbe lép hátára épített szerkezet is, jelentősen megnövelve ezzel a sebességét. Nem csak repülni, de siklani is tud, ilyenkor antigravitációs talp, elemeli földről és bokájából lenyíló kis hajtómű pedig előre fele mozgatja. Átlagos, nagyjából 600-800 km / h-s sebességgel akár hat órát is képes levegőbe maradni, sikló módba pedig 12 óráig bírja. Ennél nagyobb megterhelést jelenleg rendszer nem bírna el, és energia ellátást is túlzottan megterhelnél.
Energia ellátás:
- A klasszikus módon, a mellkas egy jól védhető részébe van beépítve, a reaktor éppen ahogy az a STARK páncéloknál megszokott volt.
Megerősítés:
- A páncél megerősítése, nagyrészt két vállra épített lövegtoronyból áll amelyre a páncél nehezebb részei kapcsolódnak, de könnyebb mozgás érdekében lábra és karokon is végig futtat egy-egy megerősítő titánium kar.
-Minirakéták:
A lövegtornyok alatti kis tárolórekeszekbe van elhelyezve, 3-3 darab illetve, páncél derék részénél előnyíló rekeszben még további 3-3 darab van beépítve.
- Páncéltörő kis rakéták:
A jobb vállon elhelyezkedő lövegtoronyra van egy 4-s csövű rakéta vetőrendszer beépítve. Hogy repülés közben is használható legyen, képes 90 fokban fel és oldalra mozogni, hála megerősített felfüggesztésnek.
MEGJEGYZÉS: A páncél alapszerkezetének nem része, külön kell hozzá csatlakoztatni.
- 7,68 mm-s rohampuskák:
Összesen 4 db van belőle a páncélba építve. 1-1 két alkaron, 1-1 pedig csizma részekben. Ez utóbbi kettő egy 360 fokban forogni képes szerkezetre van építve, lehetővé téve hogy hátra fele lőhessen velük. A lőszerek az a karon, és páncél lábrészeinek oldalsó részein futnak végig.
- 50-s kaliberű gépágyú.
A páncélhoz tartozó baloldali lövegtoronyba kerül elhelyezésre. A hozzátartozó 100-s hevederek, a a gépágyu felső részén helyezkednek el. Hogy repülés közben is használható legyen, képes 90 fokban fel és oldalra mozogni, hála megerősített felfüggesztésnek.
MEGJEGYZÉS: A páncél alapszerkezetének nem része, külön kell hozzá csatlakoztatni.
-Taszítósugár,
A páncél mellkasi részén található kitüremkedésén át tör ki a taszítósugaram illetve kézbe épített energia stabilizáló szerkezetekből lehetséges még ugyan ez.

A páncél költségvetése:

-1: Egy egyszerű program, aki csak az alapfrissítéseket végzi. Fegyverújítás, Páncélfrissítés és hasonló, alap szükséges dolgok. Nincs beszéd szoftvere, hanem egy írásos módon közli a hordozóval. Pl: Szemi kontaktlencse segítségével, kivetítéssel, vagy hasonló módon.

-2 : Több energia használatával, és erősebb fém karokkal, mik a viselővel együtt mozognak, már képes a 100kg könnyítésére. A mechanikus karok itt már acélból készülnek.

- 4 :Verbánium ötvözet. Szinte teljességgel törhetetlen anyagú páncél. Minden lövedék sértetlenül hagy ja a felületét. Rakétazápor esetén is képes a használó harcolni, de azért még érzi, hogy nem bírja sokáig elviselni a páncélzat az ilyen erejű terhelést. Ebben a páncélban már egy gyorsvonat becsapódása sem tesz különösebb kárt. A használó természetesen a páncél belsejében agyrázkódást kaphat a lökéstől, akár meg is hallhat, ha nem megfelelő kiépítésű a ruházata, de a páncél sértetlen marad.

-3 : Speciális bevonat, amely nem csak a hő, de a fagyhatásoknak is ellenáll. Ezzel a páncéllal már a Föld külső légköreibe is kirepülhetünk anélkül, hogy a jegesedés érezhetően rontaná a páncél hatékonyságát. Magas ( 2-3 000 °C körüli) hőmérsékletet is képes elviselni a páncél hosszabb távon, mielőtt elkezdődik a hevülés. Emellett akár a -273 fokos hideg sem akadályozza a mozgását. Ezzel a páncél már képes az űrbéli utazásra abban az esetben, ha a felszerelése tartalmaz oxigénpalackot

- 3 : A páncél sebessége 1125 km/h, vagyis Mach 1. Ez már hangsebesség közeli érték.

- 1 : Taszítósugár. Sem hővel, sem egyéb hatással nem rendelkező sugár. Egy gravimetrikus sugár, amely leginkább olyan, mintha hozzávágnánk valamit a célponthoz. Csak éppen jóval erősebb és gyorsabb. Egy ilyen sugár könnyedén átszakítja az 3 centi vastag acéllemezt is. Vagy akár csak könnyedén megborzolja egy tollpihe szálait. Az ereje változtatható. (Megj. : csak 2-es szinten használható )

- 2 : 7,68 mm-s lőszert kilőni képes lőfegyver, az alkaron vagy valamely részén.

A felszerelések között kell legyen lőszertartó!

- 3 : .50 kaliberű, különleges acélfejjel ellátott töltények. Szinte bármit átlőnek. (Megj. : Csak 3-as szinttől.)

- 1 : Minirakéták. Összesen 12 lehet a páncélba építve. Nem robbannak nagyot, és a hatótávjuk is csak 500 méter. A robbanás ereje egy szokványos téglafal átütéséhez elegendő. Hosszuk mindössze 10 centiméter.
Ide tartozik még a sima robbanóanyag, mint pl. a folyékony nitroglicerin. Ebből 2 kilónyi lehet egy  páncélban. Megfelelő tárolóegységben ( amit szintén fel kell tüntetni az „egyéb felszerelései” pontnál.), mert akár egy kis ütődéstől is berobbanhat.

-2 : Páncéltörő kis-rakéták. Könnyű páncélzattal ellátott tankok, harckocsik, páncélok átütéséhez elegendő robbanóanyaggal ellátott rakéták. A páncélba maximum 4 lehet beépítve. Hosszuk 20-25 centiméter.
Ide tartozik még a C4 robbanóanyag. Maximum 1 kiló lehet egy páncélba építve, megfelelő tárolóegységben.(Megj. : csak 2 -es szinttől.)

- 4 : A verbánium kiépítés miatt az erőkategória az előzőhöz képest megduplázódik. 40-es.

- 4 : A páncél használata a rendkívül kifinomult és szinte tökéletesen beállított szervók miatt olyan, mintha semmi nem lenne a használón. Mintha anyaszült meztelenül mozogna. Lőfegyverekből leadott tűzerőt meg sem érzi a bent lévő személy. Nagyobb becsapódások, mint pl. rakéta, vagy a páncélt közvetlenül érő robbanás már csak éppen, hogy megremegteti a bent lévőt. Busz, kamion, vagy gyorsvonat azonban – a sebességüktől függően – agyrázkódással járnak. Már természetesen, ha egyébként a páncél anyaga kibírná a becsapódást.

- 3 : EWA reaktor: Egy orosz fejlesztés, ami az ARC 2.0 rektor motorján épült. Csupán annyival fejlettebb, hogy a reaktor védettebb. Azaz nehezebb sérül

-2 : Szemmodul: Egy kibe kapcsolható képernyő, amely sisaktöbbszörösen megerősített üvegére vetíti ki a környezet képét. A szerkezet képes megjeleníteni a a páncél aktuális adatait, a radarjeleit, ezen felül elektronikus képnagyítással, és fényerősítrendszerrel segíti hősünk tevékenységét.

- 1: Lézercélzó: A sisak tetejére épített nagy távolságú lézeres irányzó rendszerrel, amely segítségével sokkal pontosabban tud célozni. A lézercélzó összhangban van a képernyővel, amely célkeresztként jeleníti meg annak jeleit.

- 2: Levegő keringető rendszer: A páncél saját levegő keringető rendszerrel rendelkezik, amely egyfelől kiszűri a Warlord által kilélegzett széndioxidot, egy felől a sisakba épített gázszűrű rendszersegítségével lezárja rendszert és biztosítja védelmet szinte minden fajta gázzal szemben. A rendszerben tárolt levegő segítségével, belégezhető levegő híján is negyedórán át stabilan lélegezni, amelyet az újra hasznosító rendszer még félórával meghosszabbít.

-2: Radar: Warlord – 1.5-t felszerelték egy csúcstechnikájú radarral, amely 5 km-s körzetben minden mozgótárgyat kijelez ami nagyobb mint egy madár.

-2: Kommunikációs rendszer: Lovag páncélját felszerelték, egy fejlett rádió és telefon rendszerrel amely lehetővé teszi hogy szinte bármilyen frekvenciát befogjon, sőt rákapcsolódhat vele a világhálóra, valamint Jögermund ipartelep belsőhálózatára is. Az rendszerhez tartozik egy több Terabytot tárolni képes, kivehető feji memória egység is.

-1: Lebegő technológia: A páncél csizmarészébe épített technológia amely lehetővé teszi hogy föld néhány centivel lebegve mozoghasson. Így képes 10 km / h sebességgel mozogni, ami rendkívül hasznos harci helyzetekbe.

Alap: 15 pont
Kreditekből 27 (9 Kredit)
Összesen: 42
Elköltve: 42
Maradék: 0

Arthur Jonathan Willningame StylinOnlineWarMachine


A hozzászólást Warmaster összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 11 Márc. 2012, 22:32-kor.
Warmaster
Warmaster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 234
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York, Brooklyn

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Multi
Síkok:

fulopgergely8908@gmail.com

Vissza az elejére Go down

Arthur Jonathan Willningame Empty Re: Arthur Jonathan Willningame

Témanyitás by Warmaster on Vas. 11 Márc. 2012, 19:55

Név: Sir Arthur Jonathan Willningame
Lakás/Létesítmény: Luxuslakás Brooklynban
Njk: Nincs.
Foglalkozás: Üzletember
Munkahely: Jögermund Iparvállalat.
Pénz:
Bevétel/hét:
Eszközök: Öltöny, mobil, zsebiroda, hitel kártya
Felszerelés/fegyverek:

Vállalat: jelenleg nincs
Szövetség: jelenleg nincs
Törzshely, ahol megtalálható: jelenleg nincs
Ismertebb szövetséges: jelenleg nincs

Kreditek:
Alap: 4
Szintlépésből: 4
Kredit jövedelem: 2
Páncélra költött: 9
Lakásra költött 1 (2/2 üzletember előnyei miatt)
Maradék: 0
Warmaster
Warmaster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 234
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York, Brooklyn

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Multi
Síkok:

fulopgergely8908@gmail.com

Vissza az elejére Go down

Arthur Jonathan Willningame Empty Re: Arthur Jonathan Willningame

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 12 Márc. 2012, 20:43

Az előtörténetet elfogadom.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Arthur Jonathan Willningame Empty Re: Arthur Jonathan Willningame

Témanyitás by Warmaster on Szomb. 02 Jún. 2012, 18:26

Túlélőcsomag 100 $

Túlélőkés (Machete) 150 $
Lovagi kard 150 $
44-s magnum nehézpisztoly 2000 $

Golyóálló mellény 650 $
Kevlár sisak: 350 $

Speciálisan kezelt öltözék amely védi őt repülésközben kellettkezett nyomás és hőmérséklet ingadozástól. A páncélnak, mint egy kiegészítő része, amelyet akkor szokott viselni ha épp a Warmasterben van. 1000$

Egy vadi új, minden igényt kielégítő céges mobiltelefon 700$

Hétköznapi ruhák 1000 $ értékben
Alkalmi ruhák 1000 $ értékben.
Rendelkezésre áll: 7500
Elköltött: 7100
Maradék: 400
Warmaster
Warmaster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 234
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York, Brooklyn

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Multi
Síkok:

fulopgergely8908@gmail.com

Vissza az elejére Go down

Arthur Jonathan Willningame Empty Re: Arthur Jonathan Willningame

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 11 Jún. 2012, 00:05

A reklámversenyen elért 1. helyedért 3 kredit a jutalmad.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arthur Jonathan Willningame Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Arthur Jonathan Willningame Empty Re: Arthur Jonathan Willningame

Témanyitás by Warmaster on Szer. 13 Jún. 2012, 22:35

Köszönöm:

Kreditek:
Alap: 4
Szintlépésből: 4
Verseny: 3
Egyéb: 2
Páncélra költött: 9
Lakásra költött 1 (2/2 üzletember előnyei miatt)
N.J.K (P.G.D.) 1,5 (3/2 üzletember előnyei miatt)
Maradék: 1,5
Warmaster
Warmaster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 234
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York, Brooklyn

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Multi
Síkok:

fulopgergely8908@gmail.com

Vissza az elejére Go down

Arthur Jonathan Willningame Empty Re: Arthur Jonathan Willningame

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.