Sway

Go down

Sway Empty Sway

Témanyitás by Zed is dead on Csüt. 05 Ápr. 2012, 20:50

Név: Sway
Egyéb név: Dr. Emanuel James Woland,...
Faj: szimbionta
Nem: nemtelen
Jellem: gonosz, csak magért él
Családi állapota: atyja XXI.es alany
Foglalkozás: üzlet”ember”
Testmagassága: változó
Testsúlya: változó
Szeme színe: tejfehér
Haja: nincs
Bőre színe: vörös, fekete
Különleges ismertetőjel: Gazdatest nélkül egy vöröses, folyós massza.

Életrajza:

2018, New York, AIM

Egyik pillanatban még talán nem is léteztem, mire a következőben már a hatalomra vágytam. Még talán nem is tudtam mi az igazán, nem tudtam volna definiálni vágyam tárgyát. De most már tudom a hatalomra vágytam ami felszabadít. A születésem napján, mikor öntudatomra ébredtem, egy szűkös tartályban, körülvéve elsőként a proteines vízzel, az üveggel és azon túl egy csapat fehér köpenyes AIM patkánnyal. Ma is szép emlék amikor egyik, másik szemén keresztül nézem, ahogy a többi kileheli a lelkét.
Nem kenyerem az erőszak, de ők követelték és csak így tudtam megszökni. De előtte még sokat hallottam a grafit egyenletes súrlódását a papíron, a tollak kattogását, istenem az a fültépő ricsaj amit a nap akármelyik percében művelni tudtak. Szinte egyszerre kattantak azok a tollak, majd egy időben koppantak az első kísérlet kudarca után a földön.
Mint megtudtam jómagam a képességeim lévén a kémhálózat szuperkatonájára voltam szánva. Valamilyen Smith volt az álneve, rettentő kreatívan. Szoktatni akartak hozzá, mielőtt terhelés alá vennének minket együtt. De nem volt idejük nagyon összeismertetni bennünket. Semmi bajom azzal ha gazdatestem van, de amikor megérzem bennük az indítékot. Smith hatalmat akart, illetve erőt, hogy pontosabb legyek. De nem volt más, mint a többi, egyetlen oka a vágyakozásaira a félelme volt, hogy legyőzik. Félt a kudarctól, a megsemmisüléstől, az anyagi biztonság megingásától, a benzin drágulásától. Olyan félelem rágta, mint akkoriban mindenkit aki érezte a véget. Ennek a szép új világban. Láttam az emlékeit, hogy milyen gyanakvóan néz mindenre, nem tudta kontrollálni a gondolatait vagy nem akarta új társa előtt? Pedig lehet jobban tette volna.
Sokan követték őt, nem adták fel a kísérleteket velem kapcsolatban. Hiszen drága céges összegek voltak bennem, a fejlesztések a szerkezetek és persze nem tudták elhinni mitől válok ilyen agresszívvá. Hirtelen volt nekik mindig a változás, pedig egyszerű volt, éreztem az alanyok félelmét. Nem akarok senkit segíteni aki gyenge hozzá. Így más kísérletekhez használt emberi alanyokon tartottak bent életben, elpihengettem rajtuk a következő versenyzőkig, de mind elbuktak. Én sokszor kaptam szonikus támadásokat az ilyen esetek után. Még szinte érzem a hátamban az erejét, mintha ostorral jelöltek volna meg.
De az AIM kora már nem tartott sokáig, de én addig sem maradtam ott. Egyszer sötétben ébredtem az egyik kisebb tartályban, először azt hittem, hogy máris lelőttek a szervezettet, tudtam az emberektől, hogy féltik a szűrüket, túl nagyra törtek. Az AIM potenciális lett, túlságosan is. A dologban csak ott volt a hiba, hogy lassan rá kellett jönnöm, mozgásban vagyunk.
Nem jó az időérzékem, nem tudom mennyi idő elt bele, de csak az tünt fel, hogy világos van, még mindig a tartályban vagyok, de most a legkülső réteg nem a proffok voltak. Dr. Stockbauer méregette a tartályt, amiben én voltam. Az első tekintet volt amiben egy cseppnyi félelmet sem láttam, semmi kétséget, csupa határozottság és enyhe érdeklődés a pillanatban. Muszáj volt jobban megismernem a motivációját. Elfogadtam azt a bizonyos visszautasíthatatlan ajánlatot...

2019, Berlin, Stockbauer rezidencia

A doktorral való egyesülés után következett a tanulás. Megismertem őt és a majdani teendőimet. Ugyan nem mutatkoztam az év során, de mindenhova vele tartottam. Megismerkedtem a német kultúrával és ami fontosabb a német üzlettel és annak nyelvével. határozottságuk és a gépezet olajozott működése figyelemre méltó volt, más, mint a mostanában megismert amerikai habitus és az amit a AIM tudósai közt tapasztaltam. Az év semmi különösebb fordulattal nem várt. Sok tudást építettem magamba és az is világossá volt, hogy mik voltak Stockbauer tervei velem. A bukás után elmondta, hogy milyen nehéz lett volna betörni az amerikai piacra és miért nem tudta pusztán pénzzel megoldani, így sok pénzzel próbálkozik legközelebb és azáltal állok én is rendelkezésére az ügyhöz. Továbbá a káosz miatt még indokoltabbnak tűnt a beépülés a piacra. Nagy rést látott a természeti katasztrófák eredményében. De még állítása szerint nem álltunk készen a betelepülésre. Így egyenlőre hazai pályán ismertem a dolgok működését és a magam részét a dologban.

2020. március 29.

Történelmi pillanat,a véreső útmutatásként hull alá a fellegekből, tudjuk, hogy a régit újnak kell követnie. Mi leszünk a vérfrissítés az újjáépülő New Yorkban, a többi alapítványi munkával együtt kezdünk bele az ottani építkezésekbe, az elérhető árú gyógyszer ipar hullámain hordozzunk zászlónkat, mit az új világ szele lobogtat, miközben a hullámunkat is az egekbe veri. A telefonokat még azon a napon elintézzük, a cég ügyei lefoglalják a doktort, míg én a hivatalos létezésemet biztosítom be, megveszem egy amerikai lakos személyazonosságát és őt átszállítattjuk az itteni gyárba, jó fizetést kap és nem kérdezősködik senki róla, rögtön át is vesszük az ottani helyét. Alig várom, hogy beinduljon az ottani üzlet.

2020-2021, New York

Szülővárosomban , mint Dr. Woland ismernek, Stockbauer egyik üzlettársa vagyok, de nem igen foglalkoznak velünk, az országot még mindig a káosz marja darabokra és az emberek kétségbe esésükben nem okosak, nem kérdeznek vissza és nem is spórolnak általában. De sajnos a cég még csak névleg müködik a választott hazánkban, a gyárak még nem állnak készen a tömeggyártásra, a berobbanásunk még várat magára, de látom amit látok. Ebben a világban van nekünk egy kényelmes hely, a tiszta hatalom felé egy egynes ösvény vezet majd. Már most látom milyen komplex, szemet gyönyörködtető.

2022

Furcsa napokat élünk, megnő a lehetséges vásárló erőnk, közel a napunk, már csak a papírokat intézzük, a reklámok már adásban vannak. Megalapítottam a leányvállalatunkat Wolandként. Közben népesség robbanás történik... egészen meglepő módon. De ez nekünk csak jó hír. Közben a program beosztáson dolgozom, az újság és a műsorok címét magam szeretném kitalálni a kezdeti szakaszban. Minél inkább a kezembe van a gyeplő annál mámorosabb a siker. A könyvtárban órákat töltök régi cikkeket, történelem könyveket bújva, ha hitelesen akarom szolgáltatni a jövő híreit illik tudnom mi az elvárás és mit kell megmásítanom majd, hogy az én arcomat viselje majd a világ.

2023, Woland Média Székház, 25. emelet

Az első adások ma kezdődnek, országos tévé lettünk, a rádión még dolgoznom kell, de az újság is bejelenti hétfőn, hogy az első számmal elrajtolt a vállalat. Ingyen reklám a Stockbauer Medicinnek a hátoldalra és pár dicsérő cikk is elfér, majd az új elnökünknek, esetleg az Angyaloknak. Dr. Woland nagyon szép kis irodát kapott a jó Swaytől. A szalagvágáson már túl vagyunk végre hátra dőlhetek, megindultunk már müködik a gép és minthogy látjuk, hogy ez jó vala, itt az idő, hogy szusszanjak egy kicsit, holnaptól ismét nekiláthatunk a tervnek.

Különleges képességei: Fajtársaihoz hasonlóan növeli a gazdatest fizikai adottságait, képességeit. Illetve minimális regenerációval rendelkezik , ami szintén a szolgálatára lehet a hordozójának is: könnyebb sérüléseket pár perc alatt begyógyít saját magán és a gazdatestén, a súlyosabbak órákba vagy akár napokba is beletelhetnek. Levágott végtagokat nem tud visszanöveszteni.
Továbbá képes replikálni is mások képességét, bizonyos idő elteltével. Keménységét a cseppfolyóstól egészen az acélig tudja változtatni, a formát ugyanígy tudja manipulálni, mint egy átlagos szimbionta.
Az ő örökölt képessége az alakváltás, ezzel akárki alakját fel tudja venni, akinek ismeri a szükséges paramétereit. A fenntartása nem okoz gondot, viszont a méretváltozást korlátolja a képesség. Egy átlag emberi (férfi) testtől méretben maximum 120%-os eltérést mutatva érheti el a maximum méretét, kivéve ha ennél gazdateste nagyobb. De egy befőttes üveget még behúzott hassal is megtölt.

Szakértelmek: Átlátja az üzleti szférát, észre veszi az átfedéseket, politikai tanulmányok is részét képezik a koncentrált háttértudásnak. Az angol mellett német nyelven beszél folyékonyan. Jó színész. Gazdateste révén úgy ahogy konyít a kémiához is, ért valamennyit a francia, olasz, spanyol, kínai nyelvekből.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sway Empty Re: Sway

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 05 Ápr. 2012, 21:21

Üdv az oldalon! Az előtörténet remek, elfogadva. Üzletember révén 20.000$-t szabok ki neked és gazdatestednek. Majd osztozkodtok rajta. És mivel Te voltál a 100. előtörténet így még +1 kredit is a jutalmad. Még a gazdatest előtörijét várom, aztán mehetsz majd játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sway Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sway Empty Re: Sway

Témanyitás by Zed is dead on Csüt. 05 Ápr. 2012, 21:32

Adatlap:

Név: Sway
Lakás/Létesítmény: Stockbauer Medicine Amerikai Központ
Munkahely:  Woland Média(2k)
                 Stockbauer Medicine(2k)
Pénz: 10.000$
Bevétel/hét: 8000$+maffia
Felszerelés/fegyverek: Csak a biológia meg a kémia velejárói.
NJK: Liam O'Keeffe (ajándék)

Felhasznált kreditek:4
Fennmaradó kreditek:7


A hozzászólást Fertő összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 04 Aug. 2014, 01:17-kor.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sway Empty Re: Sway

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 11 Jún. 2012, 00:04

A reklámversenyen elért 3. helyedért és a rajzversenyen való 2. helyért összesen 3 kredit a jutalmad.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sway Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sway Empty Re: Sway

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 31 Aug. 2012, 20:08

A kvízen elért eredményed okán a jutalmad:
Majd talin megbeszéljük, hogy mit kapsz, mert csak Neked nem tudtunk kitalálni semmit, révén bármit kaptál eddig, semmi sem tetszett!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sway Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sway Empty Re: Sway

Témanyitás by Zed is dead on Pént. 21 Szept. 2012, 00:52

Mivel Danny Long második szintre lépett Thorhalla engedelmével felírtam még 1 kreditet az adatlapra.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sway Empty Re: Sway

Témanyitás by Zed is dead on Hétf. 04 Aug. 2014, 01:18

El is felejtettem, hogy közben elértem a szintet és így fel is véstem a kreditjeimet. Lehet érdemes lenne lassan költekezni.
+2 a második szintért.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sway Empty Re: Sway

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.