Troy Conroy-Angyal

Go down

Troy Conroy-Angyal Empty Troy Conroy-Angyal

Témanyitás by Tyler on Szer. 11 Ápr. 2012, 18:12

Név: Troy Conroy
Egyéb név(i): Angyal, régebben Jégangyal
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: jó
Személyazonosság: ismert
Születési helye és idő: 1997. január 12. USA, Arizona, Phoenix, Apokalipszis Korának világa
Kor: 26 év
Család:
Apa: Ismeretlen
Anya: Ismeretlen
Nevelő apa: Mayron Conroy - halott
Testvére: Mich Conroy - ikertestvér
Foglalkozás: Lázadó,
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 70 kg
Szeme színe: fekete
Haja színe: rövid, fekete
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: Kinézete, környezete a képessége miatt
Repülési sebesség: 80 km/h
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtöri:
Ő és a testvére is mutáns jegyekkel születtek, amik nyilván valóvá tették hova is tartoznak. A szüleik vagy az anyjuk esetleg bárki más - nem tudni, és egyöntetűen nem kíváncsiak rá - egy konténerbe dobta őket. Szerencséjükre ők már Apokalipszis uralma alatt születtek, így Mayron, aki maga is mutáns volt, sőt Apokalipszis híve - így természetesen mutáns is - megtalálta őket és magához vette az ikerpárt.
Naiv és boldog gyermekkora következett, hisz az Apokalipszis okozta szenvedéseket és halálokat elkerülte. Mutánsként és apjának köszönhetően aki elég tehetős, és hatalomra tett szert, mint Apokalipszis támogatója, burokban nevelkedett. Egy ideig ellentétben a testvérével. Már tízen éves korától, sejtései voltak apja igazi természetéről. Tanúja volt olyan megnyilvánulásoknak, melyek kegyetlenségről, hatalomról és pénzről szóltak. Valamint a mutánsok felsőbbrendűségébe vetett hitéről. Próbálta felnyitni a testvére szemét ezekre a dolgokra, nem sok sikerrel. Így egyedül állt szemben az apjával, aki egyre jobban tudatára ébredt hogy Troy látja az igazi énjét. Mivel az apjától megpróbálta távol tartani magát, Mich-el pedig nem bírta megértetni magát, elkezdett kutakodni az apja után. Rövid idő alatt, olyan tényekkel találta szembe magát, amik beigazolták a gyanúját. Apja nem volt más, mint Apokalipszis egyik vallató embere aki a képességével ártatlan embereket kínzott, sokszor halálba. Nem tétlenkedett, rögtön megpróbált tenni ez ellen valami. Bizonyítékot gyűjtött, közben pedig megpróbálta felvenni a kapcsolatot a lázadókkal titokban. Sok időbe telt mire egyáltalán eljutott valakihez, aki képes volt bejuttatni a lázadókhoz. Hogy bebizonyítsa, hogy komolyan gondolta, az apjáról kezdett információt szolgáltatni, számlákról, a feladatairól amihez csak hozzá fért. Közben pedig szembesült azokkal a szörnyűségekkel, amiket Apokalipszis okozott az evolúciójával egyetemben. Undorodott ettől és egyre jobban a lázadókat támogatta. Lassan akciókban is részt vett, kettős ügynökként működött. Számos rizikós küldetésben vett részt. Közben beleszeretett az egyik kapcsolattartójába, David-be, aki nem sokkal később az életét vesztve olyan információhoz jutott, ami Fájdalom lázadását felfedte Troy előtt. David testét egy csatornában hagyva, azonnal haza indult, ahol sikerült még megmenteni a testvérét, aki nem hitte el amit elmesélt neki az apjukról. Összetört mikor megmutatta a felvételt az apjukról. Később pedig letargiába esett, hiába próbálta meggyőzni arról, hogy csatlakozzon hozzá, az ellenállókhoz. Míg Mich a rejtekhelyeken maradt, addig Troy mindent megtett hogy a lehető legtöbb kárt okozzon Fájdalomnak és Lovasainak. Egyik akció rosszul sült és csak Michnek köszönhetik az életüket, aki megvadulva végzett a támadókkal. Ezután pedig együtt harcoltak az ellenállók élén. Még az X-mennek is segítettek menekíteni a túlélőket Genoshára, igaz őket nem jutottak be a városba. Továbbra is borsot törtek Apokalipszis orra alá, igaz az idő elteltével csak egymás támogatásának volt köszönhető, hogy tovább tudtak harcolni. De az Ikrek nem adják fel, harcolnak míg bírnak.

Nem rég magába olvasztotta az élet magját, így külseje képessége megváltozott. Halhatatlan lett, a halálból is képes visszahozni bárkit. De ez nem vigasztalja, hisz a cselekedetével egyszerre két világ túlélésének esélyét vette el. Az ő világának Bardja ebbe a világba hozta. S most teljesen zavarodott és tanácstalan....

Képesség:
Van két szárnya, amik megegyeznek a régiekkel, bár mostantól tovább bírja a repülést és gyorsabban is tud szállni. Fizikai ereje az emberi maximumon van. Szinte képtelen kifáradni, hetekig futhat és meg se érzi. A fő képessége a passzív regenerációs tér. Nem csak magát, de mindent maga körül gyógyít folyamatosan. Minél tovább és közelebb van valami körülötte annál gyorsabban gyógyul. A pár perce elhunytakat akár fel is támaszthatja. A képesség uralhatatlan és állandó. Ez persze hat rá is, "Angyal" jelenleg halhatatlan. Még ha lassan is, de a halálból is felgyógyul. regenerációs ereje megelőzi Rozsomákét és Szehmetét. A gond az, hogy valaki mellette áll akkor ugyanekkora regenerációt kap tőle. A növények a közelében burjánzani kezdenek. Nem utolsó sorban "Angyal" látja látja az életerejét az embereknek, feltudja mérni ki haldoklik és ki nem. Számára a halhatatlan asgardiak szinte napfényt árasztanak és az élőholtak olyanok, mint egy ében lukak a valóságtérképén.

Kinézet:Troy Conroy-Angyal Ultimate_X-Men_Vol_1_40_Textless


Jellem: Kettejük közül ő a nyitottabb, szinte már harsány. Szeret nevetni és viccelni. Zavarba hozni az embereket. Gyakran Mich-t is halálba szekálja, és sokszor vesznek össze. De a tesójáért megtenne mindent. Testvérével ellentétben ő szeretne bízni az emberekben, s hamarabb is megelőlegezi azt. Kimutatja az érzelmeit, és Michből is képes előhozni az érző embert.


Szakértelmek, felszerelések:
-Egy pisztoly: Különböző speciális töltény tárral: Robbanó, altatógázas, elektromos lövedékek, méreg stb..
-Két tőr, bénító méreggel kenve az élük
-Elsősegély felszerelés
-Rádióadó, emp gránátok, lap-top,
-Kisebb kütyük: Zártörő, rádió zavaró, hackelő kütyük

Jó elsősegély nyújtó, elég jó a technika, műszaki dolgokban. Kiváló színész és megtévesztő. Harcban inkább a képességeire támaszkodik, közelharcban nem annyira képzett.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 963
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 25
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Troy Conroy-Angyal Empty Re: Troy Conroy-Angyal

Témanyitás by Tyler on Szer. 26 Dec. 2012, 12:38

Némi csavargás után, egy titokzatos férfi, Sámán a segítségét kéri sérült gyerekek gyógyításában. Némi habozás után belemegy, majd a férfit követve meg is gyógyítja őket. Egy robbanás után, egy csapat kerül elő. Ahol vannak számára ismerős személyek is.
Némi huzavona után, egy háznál kötnek ki, ahol harcba keverednek démoni lényekkel. Sok hasznát nem veszik, csak a sérüléseket halmozza, és egy démoni lényt is létrehoznak belőle. De számára érthetetlen okokból sikerül megmenteniük a negyedet, így akaratlanul is hősként néznek rá. Pedig ezt akarta elkerülni. A shield felvette a vallomását, majd a segítségükkel leszedték róla a varázst ami, akadályozta a képességét.
Ezek után pedig, a shieldnek segített a sérültek gyógyításában. Ha hívták jött és segített illetve járta a kórházakat és segített ahol tudott. Próbálta titokban tartani a kilétét, és Sámánon kívül szinte senkivel nem állt szóba. Képtelen volt kiverni a fejéből a lényt, aki körül rothad minden, ő miatta jött létre a lény. Úgy érzi valahol neki kellene megállítania, de hogyan is lenne képes rá.....
Ezalatt a rövid idő alatt Sámán próbálta mágiára tanítani, Troy kérésére, igaz nem bizonyult túl tehetségesnek, de ilyen rövid idő alatt sikerült elsajátítani, hogy képes érzékelni a mágikus kisugárzást, igaz csak akkor ha nincs lefedve. De ilyen idő alatt ez is haladás.

Szakértelmek, felszerelések:
-Egy pisztoly: Különböző speciális töltény tárral: Robbanó, altatógázas, elektromos lövedékek, méreg stb..
-Két tőr, bénító méreggel kenve az élük
-Elsősegély felszerelés
-Rádióadó, emp gránátok, lap-top,
-Kisebb kütyük: Zártörő, rádió zavaró, hackelő kütyük

Mágia: Sámántól tanulva, 2 kr(Tynál levonva)
- Mágikus tárgyak/aurák érzékelése, de hacsak nincsenek elrejtve

Jó elsősegély nyújtó, elég jó a technika, műszaki dolgokban. Kiváló színész és megtévesztő. Harcban inkább a képességeire támaszkodik, közelharcban nem annyira képzett.Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 963
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 25
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.