Shynomy Rokana - Shyrok

Go down

Shynomy Rokana - Shyrok Empty Shynomy Rokana - Shyrok

Témanyitás by Nyko Pént. 13 Ápr. 2012, 17:30

Név: Shynomy Rokana
Becenév: Shyrok
Nem: Nőstény
Faj: Lupin
Jellem: Semleges, bár lehet közelebb áll a jóhoz
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: USA, Kansas, 1997
Kor: 25
Család:
Lemondtak a lányukról és nincs róluk információ.
Foglalkozás: Vadász
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 95 kg
Szeme színe: lila
Haja színe: barnás fekete
Bőre színe: enyhén napbarnított fehér bőr
Különleges ismertetőjel: Macska fülek a felsőrészén fehér folttal, Macska farok a végén fehér résszel, köldök pirszing és tetoválás körülötte, fülbevaló, gyűrűk, zárt nyakörv levehető kereszt medállal. Nyko Ezüst érzékenysége miatt nem hord ezüstöt a tárban lévő töltényeken kívül.
Repülési sebesség: 0
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Az adatok elég bizonytalanok, főleg mert az árvaházban egy tornádó után sok irat elveszett, így Shyrok múltjáról is. Nem tudni, hogy kik is voltak pontosan a szülei, de azt igen, hogy otthagyták, majd később is ott maradt, segíteni a hasonló sorsú sortársainak beilleszkedni a társadalomba. Bár ez gyakran nem volt egyszerű, de nagy lelkesedéssel végezte eme munkát, míg nem támadás érte az árvaházat pár éve. Azaz pontosan két éve, mikor is találkozott Nykoval és Mesterével mikor megmentették.
Innét kezdve kezdődött el Shyrok új élete, hiszen nem csak, hogy egy teljesen más világba csöppent akarata ellenére, hanem még társadalmi helye is erősen megváltozott. Shyrok Nyko alá, vagy inkább mellé került, mint az a személy, aki kiszolgálja, támogatja, ellátja a fiatal vadász lányt, s segít, hogy a lány ne érezze egyedül magát. Emellett persze neki is el kellett sajátítani az alap önvédelmi dolgokat és sokat tanulni az ellenségről, kiket üldöznek, a vámpírokról.

Shynomy Rokana naplója:
Nem is tudom, hogy hol kéne kezdenem… tényleg nem… Talán az elején? lehet a többség ott kezdené, de nekem lényegében nincs meg ez a rész, nincs meg az eleje, vagy csak nem akarom, hogy meg legyen. Hiszen minden újra kezdődött számomra, mikor Nyko mellé kerültem… Az életem akkor és ott változott meg, vagy talán kezdődött el igazán, hiszen minden más lett, teljesen más. Egy olyan világot láttam meg, mely van akinek csak mese, egy álom… számomra nem az… legalábbis inkább egy rémálom, melyből próbálok felébredni… de tudom, hogy ébren vagyok, azaz ez a valóság, amiből nem lehet felébredni. Tanulok mert tanulnom kell, edzek mert az életem múlik ezen, de nem csak ebből áll az életem. Nykoval élek, rá vigyázok, legalábbis amikor nem harcol, akkor vele vagyok.
A szabadság olyan, amit nagyon túlértékelnek, s vannak akik nem hiszik el, hogy valaki láncon is lehet szabadabb, mint az aki tényleg az. Nem tudom, hogy a jövő mit is tartogat számomra, csak azt, hogy bármi is jön szembe azzal szembe kell néznem nekem is, ahogy Nykonak is, még akkor is, ha ez igen fájdalmas lesz.

Képességek:
Lupine:
- macskaszerű kinézet, erős körmök, fogak
- 10 tonna erő
- Fizikai ellenállás kisebb sérülésekkel szemben
- Fejlett érzékszervek, embernél jobb látás, hallás, szaglás.
- Embernél sokkal nagyobb gyorsaság
- Képes felismerni más Lupine-okat szagukról, hangjukról, kinézetükről
- Nem képes emberibb formát felvenni.

Képzettség:
Pisztollyal képes bánni, ahogy késsel is ha muszáj, de látszik, hogy még csak két éve tanulja. Bár az eredményei jók és Nykoval is elmegy a vadászatokra, de még van mit fejlődnie.
Közelharcban biztosabban támaszkodik adottságaira, mint vágó fegyverekre

Felszerelés:
- Ruházata
- nyakörve
- Fegyvert Nykotól kap, de egyébként nincs fegyver a tulajdonában.

Shynomy Rokana - Shyrok 127020
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Shynomy Rokana - Shyrok Empty Re: Shynomy Rokana - Shyrok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 13 Ápr. 2012, 22:02

Elfogadva.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Shynomy Rokana - Shyrok Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.