Monica J. Lazinski

Go down

Monica J. Lazinski Empty Monica J. Lazinski

Témanyitás by Sleepwalker on Szer. 18 Ápr. 2012, 12:27

Név: Monica J. Lazinski
Egyéb név(i): Sleepwalker
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: ember-ellenes
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2000.11.21. Los Angeles, Santa Monica Központi Kórház
Kor: 22
Család: Apja: Andrew Lazinski (állapota ismeretlen) Anyja: Catheryne Lazinski (eredeti nevén Catheryne Richards, állapota ismeretlen) Huga: Valerie M. Lazinski (halott)
Foglalkozás: tolvaj, hacker
Testmagassága: 173 (cm)
Testsúlya: 58 (kg)
Szeme színe: zöld
Haja színe: vörös
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Jobb oldalt a bordáin tetoválás: "I come with the rain" felirat
Egészségi állapot/ betegségek: enyhe paranoia, szociopata

Életrajz:

Monica LA-ben született, 2000-ben egy középosztálybeli család elsőszülött lányaként. Apja Andrew, egy számítástechnikai vállalatnál dolgozott rendszergazda és programozóként, anyja Catheryne zenetanár volt egy középiskolában. Húga Valerie 2007-ben született, de egy veleszületett rendellenesség miatt két évre rá meghalt. Ez némileg beárnyékolta Monica gyerekkorát, mivel a szülők sosem tudták túltenni magukat a tragédián, ezért Monica minden tőle telhetőt elkövetett annak érdekében, hogy minden szempontból megfeleljen. Azt akarta, hogy szülei büszkék legyenek rá. Már 12 évesen aktívan foglalkozott a számítástechnikával, később továbbfejlesztette a tudását ezen a téren. Kitűnő tanuló volt, és 15 évesen beíratkozott egy krav-maga tanfolyamra amit csinált is kb. egy évig, aztán egyéb elfoglaltságai miatt nem jutott rá ideje. Különleges képességei 17 éves korában kezdtek megmutatkozni. Először azt gondolta, csak túl élénk a fantáziája, azért lát különös képeket, szinte víziókat maga előtt. Csakhogy az idő múlásával nem halványultak, és a lány azt gondolta a gond vele van. Hallucinogén szereket kezdett használni, hogy összehasonlítsa a képeket az éber állapotban látottakkal, és rájött hogy semmi köze nincs a fantáziájához. Rájött arra is, hogy az általa látott képek iránya megfordítható: másokkal is láttatni tudja amit ő, anélkül hogy ez őt zavarná. Meg tud téveszteni embereket. Össze tudja zavarni őket. Először nagyon megörült ennek, és arra használta az adottságát, hogy szülei fájdalmát enyhítse. Később már az iskolában is alkalmazta a képességét, és kezdte elhanyagolni a tanulást, mert így is kitűnő dolgozatokat írt. Szülei persze egy idő után rájöttek, hogy valami nem stimmel a lányukkal. Eddigre Monica már tudta hogy ő is mutáns, olyan amilyenről annyit hallani a TV-ben, rádióban. Utánanézett az interneten is, nem volt nehéz az ő számítástechnikai ismereteivel kideríteni mi az ábra. Szülei megkérték, ne láttasson velük képeket, nem akartak álomvilágban élni. A lány ezt megígérte nekik, és ezen túl saját, vagy mások szórakoztatására jelenített meg képeket. Persze egy idő után ennek híre ment, és sejthető volt, hogy az emberek nem örülnek neki. Félni kezdtek tőle. Érettségi után nem tanult tovább, dolgozni akart, bármit amivel leléphet az örökké depressziós szüleitől és Santa Monicából. Mielőtt még megtehette volna, elfogadták a Mutáns Regisztrációs Törvényt, és Monicának jelentkeznie kellett volna. Természetesen nem tette meg. Félt ugyan, de nem akarta magát pellengérre állítani, inkább a szökést választotta. Sajnos nem úgy sült el ahogy akarta: mielőtt elindulhatott volna bárhová is, a kormány emberei eljöttek érte. Szülei elhurcolását a sarokban kuporogva nézte végig, ahol nem látták őt -nem láthatták...

A 'Világháború' alatt mindentől elvonulva élt, sokszor lopott, rabolt, de az is előfordult hogy ölnie kellett azért hogy életben maradjon. Nem érzett lelkiismeret furdalást. Ekkor tanult meg lopakodni. Rájött, hogy a képességének is vannak korlátai, nem tudta mindenki elméjét befolyásolni, kénytelen volt primitívebb módszereket is megtanulni, így a lopakodást, a tolvajlást és bizonyos pengék hatékony használatát.

Ennek már több, mint 3 éve. Azóta elhagyta a várost, maga mögött hagyva mindent és mindenkit akit ismert. Gyűlölni kezdte az embereket. Gyűlölni őket azért, amit vele tenni akartak, amiért elhurcolták az ártatlan családját. Nincs bejelentett lakcíme, nincs bejelentett munkahelye, nincs személyazonossága, hivatalosan nem is létezik. Alkalmi munkákból tartja fenn magát, akár számítógépes rendszerek feltöréséről, akár lopásról, akár önmagát prostinak való kiadásról van szó. Nem érdekli más, csak hogy rejtve maradjon és túlélje azt ami jön. A káosszal és pusztulással teli világ a legkevésbé sem zavarja, sőt igazából csak előrelendíti, mozgásban tartja. Ha leáll meghal. Ez az alapelve.

Képessége:
Illuzionista. A körülötte lévők elméjében valótlan képeket tud megjeleníteni, gyakorlatilag bármiről. Egyszerre maximum 5 emberrel képes megtenni, de az illúziók fenntartása sok energiát vesz igénybe. Erre egy 30 méter sugarú körben képes, testhelyzettől függetlenül, csak látnia kell azt akinek az elméjével játszadozik. Ha elhagyja a hatótávolságot, rövid ideig még képes fenntartani bizonyos képzeteket (max. 10 perc). Az illúziókeltés sikere függ az egyén akaraterejétől, a mentális védelmétől. Ha ez magas, a képek esetlegesen kevésbé élethűek, vagy az alany rájön a logikátlanságokra, és átláthat a mesterséges képzetek szőtte hálón.

Szakértelmek:
Tolvajlás, lopakodás, számítástechnikai ismeretek, alapszintű közelharci ismeretek, ezen felül a késekkel egész ügyesen megtanult bánni.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: igen.


A hozzászólást Sleepwalker összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 18 Ápr. 2012, 14:09-kor.
Sleepwalker
Sleepwalker
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 39
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Sleepwalker
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Monica J. Lazinski Empty Re: Monica J. Lazinski

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 18 Ápr. 2012, 12:33

Az előtörténet jó, a képesség is. Csak egy aprócska kikötés, ezért az egy mondat beleírásért bocs, de nem írok PÜ-t.
Még azt írd bele, hogy akaraterőtől és mentális védelemtől függ, hogy mennyire sikeres/élethű az illúzió valakinek, vagy mennyire képes kivédeni mindezt, hogy rájön, hogy nem igazi, vagy teljesen átlát rajta.

Egyébként elfogadom. 1000$ kezdőtőkét is kapsz. Még egy adatlapot is írj még.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Monica J. Lazinski Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Monica J. Lazinski Empty Re: Monica J. Lazinski

Témanyitás by Sleepwalker on Szer. 18 Ápr. 2012, 13:10

Adatlap:

Név: Monica J. Lazinski, a.k.a. Sleepwalker
Lakás/Létesítmény: nincs állandó lakhely
NJK: -
Foglalkozás: tolvaj/hacker
Munkahely: -
Pénz: 1000$
Bevétel/hét: -
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek:12cm pengehosszúságú kés
Vállalat:-
Szövetség:-
Törzshely, ahol megtalálható:-
Ismertebb szövetséges:-
Ismertebb ellenség:-

Felhasznált kreditek:1
Fennmaradó kreditek:3
Sleepwalker
Sleepwalker
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 39
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Sleepwalker
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Monica J. Lazinski Empty Re: Monica J. Lazinski

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.