Yamato Arisa

Go down

Yamato Arisa Empty Yamato Arisa

Témanyitás by Arisa on Kedd 01 Május 2012, 12:39

Név: Yamato Arisa (Mert a Japánok a keresztnevüket hátul hordják mint a Magyarok Very Happy)
Egyéb név(i): Ezüst penge (a képessége miatt kapta ezt a nevet még a katonaságnál)
Faj: Mutáns
Nem: Nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: 1998. Február 2. Japán
Kor: 25 év
Család: Szülei ismeretlenek
Foglalkozás: SHIELD ügynök
Testmagassága: 176 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: zöld
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajza:
Ott ülök az eligazítóba. Senki nincs még itt, bár nem csoda hisz az eligazítás majd csak 1 óra múlva kezdődik. Nincs jobb dolgom, így leültem az egyik székre és vártam. Hirtelen az ajtó kinyílt és Gerad parancsnok lépett be. Én rögtön felpattantam és tisztelegtem, mint ahogy azt illik.
- Jó napot Parancsnok!- köszöntem neki. Ő biccentett a fejével és leült az egyik mellettem lévő székre.
- Ilyen korán bent van már? Még van legalább egy óra az eligazításig. – Mondta mosolyogva.
- Nincs jobb dolgom szóval idejöttem. Így biztos nem kések el. Amúgy maga miért jött be ilyen hamar? – Tettem fel neki a kérdést.
- Nagyjából ugyanez az oka. Ha már itt vagyunk beszélgessünk egy kicsit. Például mesélhetnél magadról. Elmondhatnád életed történetét. – Egy kicsit meglepődtem ezen, de nincs jobb dolgom.
- Hát legyen. Japánban születtem. Szüleimet soha sem ismertem. 1 éves koromba tettek le egy dojo előtt. Azt ott élő mester nevelt fel engem. Takashi-sensei. Kedves ember volt, de mindig megkövetelte, hogy nyújtsuk a maximumot és még annál is többet. Ez a kis Dojo egy kis falu legtávolibb szegletében volt. Tőle pá lépésre egy erdő volt található. Amit sokan nem tudtak, a sensei valójában egy régi ninja klán leszármazottja volt. Mikor megtalált az ajtaja előtt rögtön befogadott és úgy nevelt fel mintha a saját gyermeke lettem volna. Ebbe persze az is beletartozott, hogy tovább adta a családi hagyományokat és tudást. Egy egyszerűen annyit jelent, hogy ninja képzést kaptam. Nehéz volt és néha tényleg vért izzadtam. – Egy pillanatra elmosolyodtam mikor eszembe jutottak ezek a régi emlékek. – Nagyjából velem egy időben került a dojoba egy fiú is. Shun-nak hívták. Kedves gyerek volt, de egy kicsit ügyetlen és szétszórt, de próbálta ő is a legjobbat nyújtani. 3 évvel idősebb volt nálam, ezért mindig felnéztem rá. Ebbe csak a vicces az volt, hogy szinte mindig én voltam a jobb kettőnk között, de ez egy cseppet sem zavart. Hosszú éveken keresztül kaptuk a legkeményebb edzést. Ami itt a katonaságnál van az csupán üdülés azután ami ott volt. Megtanultunk ninjaként viselkedni és harcolni. Fegyverek, pusztakezes harc, lopakodás. Szóval minden ami kell. 15 éves voltam mikor a mutáns képességeim először megjelentek. Egy kicsit megrázó volt elsőre, de hamar hozzászoktam. A mester azt mondta mindi, hogy a klánjába akinek különleges képességei vannak a lehető legnagyobb tiszteletnek örvendett. Ennek köszönhetően nekem soha nem kellet szégyellnem, hogy mi vagyok és a mai napig nem teszem. Shun és köztem az idő során egy kisebb románc is kialakult. A mester előtt ezt titokba próbáltuk tartani, de nem igazán ment. Nem örült neki, de nem szólt semmit. Viszont ez a gondtalan életmód nem folytatódott sokáig. – A kezem ökölbe szorult és a könnyeimmel küzdöttem. Próbáltam leküzdeni. Nem mutathattam magamat gyengének. Főleg nem egy felettesem előtt. Fojtott hangon folytattam a történetemet.
- Egy nap valami iszonyatos történt. Megtámadtak minket. A dojot teljesen felgyújtották. Arra ébredtünk, hogy az épület lángol. Mindhárman kirohantunk. Terroristák foglalták el a falut. Mindenhol lángoltak az épületek és a fegyverek hangját lehetett hallani. A mester kezembe nyomta kardját ami náluk évszázadok óta családi örökség volt. Azt mondta nekünk, hogy meneküljünk minél messzebb. Először nem akartam. Segíteni akartam neki, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy meneküljünk. Gyengének érzetem magamat. Nem tudtam megvédeni az otthonunkat és az embereket. ekkor voltam 20 éves. Együtt menekültünk Shunnal. Az erődben már órák óta futottunk. Egy percre sem álltunk meg. Nem tehettük meg, hogy megálljunk. Viszont ugye az emberi energia véges, így rákényszerültünk, hogy megálljunk pihenni. Éjszaka volt, hideg volt és nagyon fáradtak voltunk. Pihenés közben elnyomott minket az álom. Ez volt a legnagyobb hiba amit elkövettem egész életemben. Arra ébredtünk, hogy emberek közelednek felénk. Tudtuk, hogy azok a terroristák lehettek akik a falut is megtámadták. Nem volt idő a menekülésre. Úgy döntöttünk, hogy harcolunk velük. Mindketten elbújtunk a fák között. Hamarosan megláttuk őket. Négy fickó nagy puskákkal. Mivel meglepetésből támadtunk így kettőt sikerült kettőt megölnünk. Viszont a másik kettő már ügyesebb volt. Shun-t lelőtték. – A hangom egy pillanatra teljesen elcsuklott.
- Engem is elkaptak. Meg akartak erőszakolni.– Most már tényleg közel voltam ahhoz, hogy elsírjam magamat. A fejemet elfordítottam és a padlót bámultam.
- Ha nem lett volna a képességem én is ott haltam volna meg. Az egyik férfi elkapta a kezemet, amit én átváltoztattam pengévé és így levágtam a kezét és kiszabadultam. Ezek után megöltem mindkettőt. Shun még élt. Odasiettem hozzá, de tudtam, hogy bármit csinálok meghal. Viszont mielőtt meghalt tettem neki egy igéretet. Sokkal erősebbé fogok válni, hogy az ilyen gonosz embereket eltöröljem a föld színéről. Ez az egyik oka annak, hogy most itt vagyok. Tudom nevetséges egy cél, de én ebben hiszek – mondtam neki. Ő csak a fejét rázta tudtomra adva, hogy egyáltalán nem nevetséges a célom. Egy halvány kis mosoly ült ki az arcomra és folytattam a mesémet.
- Ezek után el hagytam az országot. Pénz nem volt akadály, mert a mesternek hála ismertem pár embert aki segítettek nekem. Az is jól jött, hogy tanultam angolt is a dojoba szóval azzal sem volt gond. Ide jöttem New Yorkba. Csatlakoztam a katonasághoz. Az újoncok közül én voltam a leggyorsabb és a legerősebb, bár ugye ez nem csoda. Engem öt éves korom óta keményen edzettek, míg mások otthon ültek és a tv előtt zabálták a hizlaló és egészségtelen kajákat. Amikor volt az a nagy katasztrófa embereket mentettünk ki meg hasonlók. A katonai pályafutásom nem bővelkedett izgalmas momentumokkal, de hamar rájöttek, hogy milyen erős vagyok meg minden és ide helyeztek át. Érdekes nem? Nem én akartam, de ez lett. Végül is jó ez a hely. Úgy érzem, hogy innen sokat tehetek majd a célom megvalósításáért. – Fejeztem be a beszédemet. Hirtelen az emberek özönleni kezdtek a terembe. Ránéztem az órámra és meglepődve láttam, hogy már csak 5 perc van az eligazítás kezdetéig. Gyorsan eltelt az idő.

Képességei: Arisa képes a végtagjait és a testének bizonyos részeit átváltoztatni. Például a kezéből éles pengét csinálni ami még a vasat is átvágja. Képes arra is, hogy például pajzsot csináljon a kezéből ami megvédi a pisztoly lövedékek és kisebb robbanások ellen. A lábát átalakítva kicsivel gyorsabban képes futni és 10 m magasra ugrani. Képes még a kezét ostor szerű fegyverré alakítani ami 5 méter hosszúra tud kinyújtani. A szélei élesek amely könnyen megsebzik az embert és ha rátekeredik akkor képes a végtagjait levágni. de azt is nehezen. Ezeket a képességeket max 4-5 körön keresztül képes folyamatosan használni, de ez nagyon kifárasztja és után 2 körig nem tudja újra használni. Ezért nem használja folyamatosan csak akkor amikor szükséges és utána kikapcsolja.
Szakértelmei: Különböző harcművészetek, ninja fegyverek használata (Shuriken, kunai, ninjato, katana) lopakodás, álcázás, csapda állítás, lőfegyverek használata. Tökéletesen beszél angolul és japánul. Már majdnem emberfeletti ügyességgel rendelkezik.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: nem

Megjegyzések:


A hozzászólást Arisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 01 Május 2012, 13:03-kor.
Arisa
Arisa
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Yamato Arisa Empty Re: Yamato Arisa

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Május 2012, 12:50

Az előtöri rész jó, azzal nincs gond így oda nem mondok semmit.
A képesség viszont nagyon erős ez legalább 2 fejlesztés, amit leírtál.
1órán át? Az 20 kört jelent. Maradjunk a 4-5 körben az elején és utána 2 körig nem.
Vasat még igen, de acélt már nem, azaz egy kard, vagy katana jön szembe, azt nem tudod még átvágni. Pajzsként első szinten max kések és pisztolyok, amit felfogsz, puska semmi esetre sem. 10 méter magasra ugrás, nem 20 (a 20 méter egy 10 emeletes panelház 2/3-a lenne). Az ostor maximum 5 méter az elején és nem vág át egy embert, és csonkolni is min 1-2 körbe telik attól kezdve, hogy rátekeredett az csontjaira. Az 1-2 kör a kéz volt csukló magasságban egy combcsontot pl nem fogsz tudni átvágni még és a láb is 3-4 kör legalább. És persze ez az erődtől is függ, hogy mennyire sikerül.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Yamato Arisa Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14938
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Yamato Arisa Empty Re: Yamato Arisa

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Május 2012, 13:05

Akkor így elfogadva.
1500$-t kapsz kezdőpénznek. Egy adatlpot még írj, aztán mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Yamato Arisa Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14938
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Yamato Arisa Empty Re: Yamato Arisa

Témanyitás by Arisa on Kedd 01 Május 2012, 13:17

Név: Yamato Arisa
Lakás/Létesítmény: Lakás New yorkban (2 kredit)
NJK:-
Foglalkozás: SHIELD ügynök
Munkahely: SHIELD
Pénz: 550$
Bevétel/hét: 500$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: kés, Katana, félautomata 9mm pisztoly, 20db shuriken, 10 db kunai
Vállalat: -
Szövetség:-
Törzshely, ahol megtalálható: Kocsmákba mindig megtalálható (szeret inni Very Happy)
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 2
Arisa
Arisa
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Yamato Arisa Empty Re: Yamato Arisa

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.