Dr. Hans Stockbauer

Go down

Dr. Hans Stockbauer Empty Dr. Hans Stockbauer

Témanyitás by Dr. Hans Stockbauer on Hétf. 28 Május 2012, 16:36

Név: Dr. Hans Stockbauer
Egyéb név: Dr. Emanuel James Woland,...
Faj: Mutáns
Nem: férfi
Jellem: Nyugodt, kimért, számító, hatalomra vágyó, modoros
Személyazonosság: Nyílt, mint Dr. Hans Stockbauer, a Stockbauer Medicine tulajdonosa, vezérigazgatója, Titkos mint minden más.
Születési helye és idő: 1988 Amerika, New York
Kor: 35 év
Családi állapota: Özvegy
Foglalkozás: üzletember
Testmagassága: 187 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: Kék
Haja: Szőke
Bőre színe: Kaukázusi fehér
Különleges ismertetőjel: Kissé üveges, semmibe meredő szemek, egyébként megnyerő külsejű, de e tulajdonsága kicsit ijesztővé teszi.

Hans Stockbauer Amerikában született, német felmenőktől, egy gazdag kereskedő családba. Fiatal korától kezdve megmutatkozott tehetsége sok mindenhez, így ennek megfelelően szülei, a perfekcionista vonásaiknak megfelelően szigorú katolikus iskolába járatták, ahol a fiú kitűnő eredményekkel végzett. Gyermekkorában nem voltak barátai a szó hagyományos értelmében, kívülálló volt mindig is. Sokat olvasott, s zenét hallgatott, de csakis klasszikust. Szabadidejében a biológia és fizika szakkörre járt, illetve zongorázott. A sport számára kimerült a lovaglás és a vívás tanulásában, s mindezen dolgokból kiemelkedően teljesített.
Szülei úgy gondolták a középiskola idején sem lehet elhanyagolni a nevelését, így egy elit helyre íratták be, ahol szintén kiemelkedően teljesített. Ekkora elhagyta a hobbijai közül a lovaglást, s a kémiával is foglalkozni kezdett. Zongora óráit továbbra is vette, s bár nagy tehetség volt, nem szívesen játszott emberek előtt, sokkal inkább a csendes magányában szeretett zenélni.
A társasági életbe itt egy kicsit jobban belefolyt, természetesen, azonban itt is hűvös, s távolságtartó maradt, s ez a későbbiekben is jellemző lett rá. Ennek oka nem más, mint mutációjának felfedezése. Telepata volt, egyszerű, semmilyen extra nélküli gondolat olvasást és nagyon kicsi kontrollt volt képes végrehajtani. Képességeihez alanyok kellettek, így adta magát a „baráti kör”. Hideg és számító jelleme háttérben maradt, társai szemében a sikeres, és csendes férfi színében tűnt fel. Mindig minden sikerült neki, és valami furcsa okból lehetetlen volt vele vitatkozni. Minden vitát megnyert, és a gondolatokat kimondásuk előtt cáfolta, jellemzően a leesett állal maradó partnerek mutatták, hogy itt vita volt, ugyanis Hans egy kedves mosollyal eltűnt a társaságban.
Középiskolát is kitűnő eredményekkel végezte, majd úgy döntött, hogy ősei földjén, Németországban folytatja tanulmányait, így egyetemre is odajelentkezett. Berlinben summa cum laude végzett, párhuzamosan több szakon egyszerre, s ezek után, a családi vagyon rátartozó részét belefektette egy gyógyszergyárba. A rendkívül jó üzleti érzékével, illetve képességének segítségével könnyedén növekedett a cége, s hamarosan beletartozott a „nagy halak” közé.
Magánéleti síkon is sikeres volt, egy tehetséges feltörekvő színésznőt vett feleségül, de kapcsolatuknak hamar vége lett, és máig tisztázatlan körülmények közt a nő elhunyt. A nyomozás során felmerült természetesen Stockbauer neve is, de miután tökéletes alibije volt, az ügyet lezárták.
Lassan az életét teljesen kezdte betölteni a munka, és a hatalom megszerzése. Ennek érdekében, bármit megtett volna, és bármit meg is tett. A szervezett bűnözés nem idegen a gyógyszeriparban, így ő sem idegenkedett ettől. Első próbálkozásai, mondhatni kisstílűek voltak a későbbi fogásaihoz képest, de ahogy a gyermek, ő is kísérletezve, akadozva tette az első lépéseket. Kisebb biztosítási csalások, drogkereskedelem az alvilággal, de ismétlem, ezek a próbálkozások leginkább csak apró tesztek voltak. Hamarosan alaposan belevágta magát ebbe is, és mint annyi minden másban, kiemelkedően teljesített.
Egyik pofon egyszerű, ám mérhetetlenül zseniális húzása, korántsem új keletű a világban, ám igazán kevesek azok, akik meg is teszik a lépést. Dr. Hans Stockbauer vírusokat kezdett gyártani, majd elterjeszteni. Az elsők még szinte gyermeteg fertőzések voltak, hasmenés, heveny hányinger. A tüneteket kezelni tudták, de gyógyítani nem, így a gyógyszer gyárak hamar belevetették magukat a versenybe, de természetesen a Stockbauer Medicine lett az első aki megtalálta a gyógymódot, hiszen már a vírus elterjedése előtt is létezett. Hamar vált IGAZÁN nagy tényezővé a Európában, a média és az emberek szeretete által. A jó képet fenn kellett tartani, így a nyereségek nagy részét jótékonykodásra költötte, kórházakat emelt, árvákat segített. Hamarosan híres lett, és a pénz csak úgy dőlt be a cégbe, amit csak fejlesztett egyre.
Még néhány hasonló trükk, és terv után Dr. Hans Stockbauer ismét nagyobbat álmodott magának. A befolyó pénzösszeggel az alvilágot lassan felvásárolta, és a kábítószer piacon is egyre nagyobb tényezővé vált. A gyanúsításokat minden alkalommal elterelte magáról, mindig hófehéren állt.
Új tervei voltak, és ehhez szüksége volt valamire. Egy idegen létformára, Amerikában egy általa is érdekesnek tartott cég ténykedései nyomán elszabadult jó pár szimbionta. Könnyű volt begyűjteni egyet. Stockbauer embereket küldött, és megszerezték szármára Swayt.
Innentől már ketten voltak, és ördögi terveik a hatalom megszerzésére már nem pusztán a képzelgés tárgyát képezték. A szimbionta alakváltó képességével, és Stockbauer telepátiájával szinte bármilyen üzletet véghezvihettek, és a mocskos ügyekhez sem kellett az arcukat adni. Stockbauer által régóta tervezett üzleti lépést már meghozták, és már csak a kivitelezés volt hátra. A próbamenetet már lefutották, és eljött az ideje a valóraváltásnak, igazából. Gyógyászati céggel ugyanígy továbbra is folytatják a pénz megszerzését, illetve az alvilág ellátását drogokkal, szintetikus erősítőszerekkel, szérumokkal, míg Sway-el együtt irányított Woland médiacéggel fenntartják a látszatott, és befolyásolják a közvéleményt.
New Yorkba mennek. Ha hatalmat akarnak szerezni mi lehet annál is jobb, mint New York, a világ közepe? A cég papírjait intézik, nemsokára már minden készen áll, valamelyik nap interjút adott ami a Woland médiának hála hamarost mindenhova elér. Rövid időn belül, New York a kezükben lesz.


Képességek: Telepata. Képes az általa választott személy gondolataiban olvasni, illetve a személy eredeti gondolatainak nem szögesen ellentmondó dolgokra rávenni. Például olcsóbban tud megkötni egy üzletet, de arra, hogy a másik fél ingyen beadja magát már nem lenne képes. A látótávolságon belül működik, noha általában egy tárgyalóterem méretein túl nem használja.

Képzettségek: Zseni szintű intelligenciával bír, több nyelven folyékonyan beszél (Német, Angol, Francia, Latin...) doktori végzettsége van kémiából, és fizikából. Kiválóan sakkozik, remek zongorista. Jól lovagol, és hagyományos vívásban, céllövészetben is kiemelkedő.

Privát előtörténet: Igen
Megjegyzés: Nem
Dr. Hans Stockbauer
Dr. Hans Stockbauer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 1
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Genocide
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dr. Hans Stockbauer Empty Re: Dr. Hans Stockbauer

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 28 Május 2012, 16:41

Elfogadva. Adatlapot írj még. És a szimbiontád kapott kezdőtőkét, így vele osztozz meg rajta ezért Te nem kapsz semmit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dr. Hans Stockbauer Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.