Jester és Shadow búvóhelye

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Árny on Szomb. 09 Jún. 2012, 18:29

Mindenki ténykedik, ki ezzel, ki azzal, van aki le is lép, vagy legalább is nem látom már a közvetlen közelünkbe, és ha már így ezt kifejeztem, távolabb sem, szóval igen, gondolom gyorsan leléptek, vagy a házhoz mentek, akárhogyan is volt ez, különösebben nem érdekel, főleg azért nem, mert valaki okoskodik, igen, ahelyett hogy csinálna is valami értelmeset, csak henceg azzal hogy milyen hatalmas valaki lehet, mert hogy ő ki tudott ütni egy hulkot, pheh, nagy ügy. Kissé undorodva tekintek hátra rá, persze érzem azt a különös érzést, amit a nő érintése generál, de ez most valahogy mégis fontosabb, hozzáfűznivalóm is lenne természetesen, de mielőtt megtehetném, egy ismeretlen kacagás csapja meg a fülemet, majd pedig fájdalom, olyan mértékű, hogy nem hogy a nőt nem bírom megtartani a vállaimon, hanem még térdre is kényszerít, ilyen fájdalmat pedig meglehetősen régen éreztem, még mikor a szekta tagja voltam, s képeztek a túlélésre, a fájdalom eltűrésére, de talán még az sem volt ennyire intenzív, főleg nem pedig ilyen hirtelen, teljes testet átjáró pokoli kín. Nos lehet kicsit elnagyolom a problémát, de azért mégiscsak fáj olyan cseszett szinten hogy térdre kellett rogynom tőle és hogy nem tudok másra figyelni miatta, illetve de, mégis, nagyon közeli, engem érintő dolgok azért felkeltik a figyelmemet, kék lángok, melyek oly közel vannak most hozzám, mégsem érzem úgy, hogy égetnének, talán csak a fájdalom nyomja el ezt, hallottam már ilyesmiről, s most tán megpróbálnék eltűnődni ezen, hogy eltereljem a figyelmem, vagy legalább megpróbáljam, de azok a lángok hamarosan körbe vesznek, és a dolgok változni kezdenek, szó szerint, érzem ahogyan a testem, s a tudatom is komoly változásokon esik túl, az előző céljaim, melyeket kitűztem magam elé, valahogy már nem tűnnek fontosnak, sőt mi több, inkább elenyészőek, s egy új cél is van már, vadászat démonokra, bűnösök büntetése, s az egyensúly visszaállítása, bár nem tudom hogyan vihetném ezt véghez, nincs rá eszközöm, vagy mégis?... Hirtelen a lángok szétcsapnak, a fájdalom eltűnik, én pedig már teljesen tisztában vagyok mindennel, amit ezen a rejtélyes, vagy esetleg másoknak rejtélyesnek tűnő módon kaptam, igenis megvannak az eszközeim, de még milyen eszközök! Büszkén magasodok fel a földről, s nézek rezzenéstelenül egyenesen magam elé, csupán csak pár másodperc erejéig, majd pedig gyorsan végig futtatom a tekintetemet a többieken, végig nézem az arcukat, hogy milyen fejet vághatnak, a legtöbbeknek könnyedén elárulja ez az érzéseiket, s gondolataikat. Végül felveszem a nőt a földről, végigmérem a helyzetet, még mindig életben van, ő lehetett a korábbi lovas, de úgy néz ki hogy kudarcot vallott, habár persze nem mondhatom biztosra, de így tűnik logikusnak az egész kép. Meglepett vagyok, hogy ez történt? Természetesen, de kimutatni nem fogom, s oly tiszta minden így egyből, mondhatni élvezem a dolgot.
- Nesze, tedd helyre. - Jelentem ki közönyösen, s egy könnyed mozdulattal dobom oda ahhoz a marhához, aki korábban a hulkal menőzött a nőt, ha azt legyőzte akkor a némbert is képes megtartani, ahogy neki csapódik, persze nem úgy idegből vágom hozzá, hogy esetleg tovább sodorja a falnak, csak szimplán eldobom felé, és ha nem kapja el akkor mag had vigye le a földre.
- Nem fog gondot okozni, ha még nem tűnt volna fel eszméletlen. - Ez már inkább gúnyos, ha mond még valamit azzal már nem foglalkozok, nem tud érdekelni, egyszerűen elfordulok, majd pedig előhívom a motort, mely egy könnyed „ ugrással „ tűnik elő a földből, én pedig továbbra is büszkén ülök fel rá.
- Mindig a legjobbak kellenek nekik… - Motyogom el magamnak, a nekik alatt pedig valami természetfelettire gondolok, még egy utolsó pillantást vetek a társaságra.
- Javasolnám hogy mozogjatok, ki tudja mi jön majd itt a nyakatokra, és nem biztos hogy olyan hamar visszaérek esetleg, hogy kihúzzam a seggeteket a bajból, még jó hogy őt is küldték. - Bökök a velem küldött nőre, ezt veheti pozitív megjegyzésnek a részemről, eztán egyszerűen elhajtok ahhoz az épülethez, amelyből a nő kirepült, út közben pedig azon filozofálok, hogy miként történhetett velem pont ez? Sosem hittem volna, hogy valaha ilyen részese lehetek, hogy ekkora hatalomra tehetek szert, s főleg nem hogy ilyen könnyedén, persze biztos megvan ennek is a hátulütője, most azonban had élvezzem a pozitív részét. Ha oda érek az épülethez, nos egyszerűen behajtok a motorral az ajtón keresztül, volt ott valami ami kiütötte azt a nőt, és ha már úgyis ez a feladatom, jobb lesz ha leszámolok vele, mert valószínű hogy egy démon volt.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Terry on Szomb. 09 Jún. 2012, 20:27

Mikor a lány mellett voltam és megérintettem furcsa érzés kapott el egy röpke időre de mikor felkeltem mellőle el is múlt. Értetlenül állok ott és nézem ahogy az x-men től érkezett házsártos figura kapja fel a földről a nőt de nem sokra rá már el is ejti miközben a földre rogy és kék színű lángok csapnak ki mindenfelé ami ellök. Beesek háttal érkezve a kráterbe amibe a nő csapódott bele a lökéstől és egy halk nyekkenést adok ki. Nem fájt az érkezés de a hang már csak hozzá tartozik ehhez ha a hátamra esek és a láda is alám került így annak is volt egy kis koppanása. Ezek a lángok... a nő miatt? Lehet ez volt a bizsergés, talán valami vészjelzés volt, hogy tűnés. Megfordulok a hátamról és feltápászkodok gyorsan és az égő alakra kapom a tekintetemet. A lángok teljesen körbeölelték és átalakul. A lángok eltűnnek és egy tök más valaki áll ott. Elképedve nézem ahogy a nőt odadobja az egyik volt páncélosnak majd megjelenik a földből egy motor is. Komolyan azt hittem, hogy valami démoni lángok és szétmarcangolják a testét és csak egy összeégett hulla fog ott maradni, vagy csak hamu és por. Azt hiszem csak a démoni lángok részével nem lőttem mellé. Motorra is pattan és elindul befelé. Mondhatom szép. Lazábban nem is húzhatott volna le minket. Nem tudom, hogy a két páncélos mit fog kezdeni a cuccai nélkül vagy a többiek mit tudnak de nem vagyok védtelen cicuska akinek a megmentésére kell sietni. Túléltem én már szörnyűségeket és most sem fogom itt hagyni a fogamat.
Kimászok a gödörből és a többiek felé fordulok.
- Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem fogok itt várni míg az odabenn parádézik.
Bökök az irányába majd megfogom a táska pántját és leveszem a hátamról és leteszem a földre. Kipattintom két oldalt némileg reménykedve lesek bele de hiába mert üres. Lecsapom a tetőt és a földön is hagyom utána. Egy üres doboznak nem igazán veszem hasznát. Plusz teher és a legkevésbé se lehet pajzsként használni mert... még én is átütöm.
Az épület felé nézek s az orrom befeketedik és némileg változik is. Szükségem van most egy kicsit az orromra mert eddig se tetszett, hogy ilyen üres a hely de most már pláne nem. Bele szimatolok a levegőbe és remélem, hogy megérzem még mások szagát. Akik itt vannak könnyű kiszűrni és inkább az érdekel, hogy a környéken vannak-e rajtunk kívül. Mert ha igen azt jó lenne tudni mielőtt még besétálunk vakon egy kelepcébe.
Terry
Terry
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 820
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : AIMVille lakórészek

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Cassandra Kerst on Szomb. 09 Jún. 2012, 21:05

Alattam, a lány által létrehozott lyukon belesve, az árnyak közt elsuhanó alakból nem sokat tudok kivenni a fél másodperc alatt, amíg látom, és azonnal hátra is lépek a nyílástól, nehogy észrevegyen. Bármi is késztette a lányt a tetőn át távozásra, nem akarok vele szemtől szemben egyedül találkozni.

A következő pillanatban már áldom a szerencsém, hogy épp akkor hátrébb húzódtam, mikor hirtelen egy test zuhan rám, szerencsére nem túl magasról (a lendületből ítélve), és mindketten elesünk. Ahogy a férfi alá szorulok, a fejem a földhöz csapódik, nem túl nagy erővel, de eléggé, hogy dezorientáljon és a hajtű a hajamban kellemetlenül a fejemhez nyomódjon. Szerencsére a konty nem bomlik ki, a derékig érő hajam eléggé útban lenne. Az első, nem túl értelmes gondolat ami eszembe jut, hogy vajon miért potyognak ma emberek az égből?
Mindenesetre a testem hamarabb reagál mint az agyam, és reflexből fél pillanattal azután, hogy a földre kerülök a lábaimmal lendületet véve próbálok oldalra gurulni, a lyuktól távolabb, és a férfit magam alá teperni, vagy legalább arrébb dönteni magamról. Eközben egyik kezemmel a bal vállát, másikkal a jobb karját próbálom megfogni, hogy könnyebben lelökhessem magamról. Ha sikerül alóla kikerülnöm, megpróbálok felguggolni, majd felállni és távolabb lépni. Ha ez a művelet nem is sikerülne, eddigre az agyam is kapcsol, hogy az illető valószínűleg nem direkt ugrott rám, mert akkor nem került volna ő is így a földre, kivéve ha kimondottan ügyetlen. Ha életveszélybe kerülnék, a képességemhez folyamodok.

Még pár pillanat és az is eszembe jut, hogy ki ez a férfi, hiszen az arca és neve ott virít az új Szabadság-szobron, és az emberek azt hangoztatják, hogy ez az angyal okozta az inváziót. Nehezemre esik ezt elhinni. Persze az áll a szobron, hogy bűnbe esett és ezzel elhozta az inváziót, de szerintem egy ember (illetve angyal) kevélysége, és áldozathozataltól való vonakodása nem okozhatta mindezt. Nem gátolta meg, az lehet, de ezért én nem tudok senkit se elítélni, meg különben se szokásom ismeretlenek felett ítélkezni, egy démon állítása miatt meg főleg semmi értelme. Ha szemét alak az úgyis kiderül elég hamar.
Miután mindketten állunk, ha nem ér újabb meglepetés, és nem tűnik el, mint a kámfor, megszólítom:
- Gondolom maga is azt próbálja kideríteni, mi történt ebben az épületben, és mi köze a lánynak, meg ennek az egésznek az invázióhoz, Mr. Tao.- mondom egy bizonytalan félmosollyal, bár nyugtalanságot érzek az angyal közelében - A nevem... - és folytatnám, de ekkor elvonja a figyelmem a kék fény ami a lány becsapódási helye és a csipet-csapatunk felől árad.
Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy maradjak, vagy lépjek vissza a bandához, hogy megnézzem pontosan mi történt, és ez a vívódás az arcomra is kiül. Ameddig döntésképtelenül állok, a probléma megoldódik, mikor a kék fény forrása, egy motoros alak megindul az épület felé. A szemem tágra nyílik mikor meglátom a kéken lángoló fejét.
- Hát ez elég durva - motyogom magam elé, jobb kezemmel végigsimítok a homlokomon és a szemeimen, sóhajtok egyet, majd az angyal felé fordulok, ha még mindig ott van és folytatom: -A nevem.. nemérdekes, maradjunk a Dusknál. Mi a szándéka? - kérdezem, miközben a motoros sebesen közeleg az épület felé.
//Dusk kiejtése: d'ʌsk, jelentése alkony/szürkület//
Cassandra Kerst
Cassandra Kerst
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 29.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Cassandra Kerst
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

daerthe@ymail.com Delynir

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 10 Jún. 2012, 18:01

Egy ember a csapatból szintén a tetőre jön, igyekszem tartani tőle a távolságot, de elsősorban arra figyelek, hogy mi lehet odabent, ami a robbanást okozta. Ami felkelti a figyelmemet, hogy nincs tűz, márpedig a robbanás egyértelműen tűzjelenséggel járt, ezt jól láttam. Ezek szerint a tűz minden bizonnyal mágikus eredetű volt, valószínűleg démoni. Ahogy elsuhan odabent valami, már indulnék meg a keletkezett lyukon keresztül, hogy kövessem az alakot, de ekkor a képességem megszűnik működni, valamiképp semlegesítették, vagy... Vagy lassan elvesztem őket, és Dormammunak volt igaza velem kapcsolatban.
A zuhanásom elég rövid, de így is kényelmetlenséget okozok a lánynak, akire ráhuppanok, a lehető legrövidebb úton igyekszem legördülni róla, és eltávolodni tőle mindenféle ártó szándékot mellőzve. Legalább tíz lépést hátrálok, de még ez is eléggé kevés, a félelem nem sokára hatalmába keríti.
Mielőtt megszólalhatnék, ő szólít meg engem, és felismer, ami nem meglepő, van egy több tíz emelet magas szobrom a városban. Valami elvonja a figyelmét, ami lent történik, innen nem látom jól, de úgy tűnik, az egyik lenti alak egy természetfeletti, a Szellemlovas erejét használja, az évtizedek során láttam már közülük párat, általában igyekeztem őket elkerülni, mivel Mephisto emberei, de ha Dormammu az ellenség, talán Mephisto a kisebbik rossz ezúttal.
-Dusk - ismétlem utána, a saját nevemet nem mondom el, már úgyis tudja, még a családfámat is ismeri a szobor alapján. - Azért vagyok itt, hogy megállítsam a démonok invázióját! - Ez egy kicsit fellengzősnek tűnik, a végén még azt hiszi, képes is vagyok rá. Végül is, ha okozhattam egy ilyen dolgot, valahogy meg is állíthatom, nem? - A helyzet sajnos komplikált, tudom, hogy egyedül nem fog menni, de mégsem segíthetek neked, és a barátaidnak, ilyen közelről nem lehet. Átok ül rajtam, ahogy a szobron is, amit láttál. Maradjatok távol tőlem, különben a saját dolgotokat nehezítitek meg.
Ezután a robbanás okozta nyíláshoz megyek, és különösebb búcsúzás vagy kommentár nélkül bemászok rajta, majd körülnézek, felmérem a terepet.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Radoslava on Hétf. 11 Jún. 2012, 11:28

Számomra túl gyorsan történnek a dolgok s alig vagyok képes felfogni, hogy az egyik pillanatban még mindenkinél ott volt a fegyvere s páncéla, a másikban már mindez eltűnt egy kisebb fuvallat gyanánt. Idegesen avagy inkább izgatottan, de az is lehet hogy mindkét érzéstől egyszerre vezényelve körbepillantottam, kerestem valakit vagy valamit ami jelezné hogy ez talán démoni varázslat, de mivel sehol senkit nem láttam, ettől csak még jobban zaklatott lettem.
Egy robbanás, minek köszönhetően egy égő test zuhan hozzánk, elég nagy krátert kialakítva. Teste ég, s én nekem eszembe jut, mi lenne ha megpróbálnám a tüzet magamba nyelni, hogy segítsek rajta, de mivel nem tudom hogy ez milyen tűz és ki ez a nő, ezért felhagyok ezzel az ötlettel. Elvégre ettől a becsapódástól véleményem szerint már a koponyájának kéne szétlocsanva lenni, nem még hogy lélegezni. A többiek odamennek hozzá hogy segítsenek rajta, én inkább ismét a környéket pásztázom, valamint a házat, hisz kitudja, lehet egy vagy két démon is előmászhat belőle megtámadva minket. Nem akarom hogy hátba legyünk támadva, annak csúnya vége lenne.
Szerencsére semmi ilyesmi nem történik, az helyett inkább Árnyal történnek furcsa dolgok. Testében átalakul a szemeink előtt egy... nem is tudom mivé, hisz soha életemben nem láttam még ehhez hasonló teremtményt. Előjön a földből egy motor s már rá is pattan. A felém megtett megjegyzéstől kicsit elpirultam, kellemesen esett ezt hallani, főleg tőle, aki egész idő alatt az orra alá motyogott a nőkről olyan dolgokat amiket inkább meg sem akartam hallani.
A rózsaszín hajú lánynak igazat kell adnom, mikor kijelenti, hogy valamit tenni kéne. A többiekre pillantok, vagy helyeslik vagy nem, én viszont mindenképp vele tartok. Látom ahogy orra kicsit megváltozik, majd közelebb lépve hozzá aggódó tekintettel figyelem a házat.
- Érzel valamit...? - kérdezem tőle, de nem vagyok hozzá túl közel, legalább egy és fél méter választ el minket tőle. Képességemet aktiválom, már ha a furcsa szellő nem vitte azt is magával s megpróbálom megérezni, hogy a házban ég e valahol tűz. Elvégre ahol robbanás ott tűznek is kéne lennie, s ha van, akkor már kicsit magabiztosabban lépnék be én is, ha netán lenne ott valami olyan, amivel harcolni kell.
- Maradtam volna inkább a Rafton... - suttogom magamnak halkan, már egy ideje nyomasztott ez a gondolat és jól esett kimondani. Kicsit felsóhajtok, hisz egyáltalán nem vagyok ahhoz szokva hogy ilyen gyorsan történjenek dolgok körülöttem.

//Elnézést hogy pofátlanul két kört kihagytam, köszönöm Nefi hogy nem öltél meg ^^ //

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Albert Shear on Kedd 12 Jún. 2012, 02:52

Victor a megfelelő utcára befordulva egyenletesen lassítani kezd. Sztenderd protokoll ismeretlen, de láthatóan "forró" szituációban. Magát a helyzetet súlyosbítják a felcsapó lángok. Ekkor pillant maga mellé, önkéntelenül. Felfedezi, hogy eltűnt a karabélya. Bár meglepődik, nem mutatja ki. Jobb keze a combtokjára csúszik, amit szintén üresen talál. A meglepettsége átvált bosszús állapotra. Lassan halad és csak futólag pillant a mellette ülő főnökére.
-
Eltűntek a fegyvereim. - állapítja meg félhangosan. Aztán csak bólint és az utasításoknak megfelelően folytatja a vezetést. A fegyverei eltűnése olyan erők munkálkodását bizonyítják, amelyet ép ésszel egyelőre fel sem foghat. Így egyelőre a sofőr szerepében tetszeleghet.
Albert csak bólint. Tudja, hogy az embere tökéletesen megbízik benne és nem kérdez semmit, bármi is történjen. Azonban felelősséget érez iránta. Ő hozta ide Amerikába és ő rángatta bele a bélsár közelébe. Továbbá amíg Albertet különleges fegyverrel és nyakékkel, valamint otthon hagyott páncéllal ruházták fel, Victornak nem maradt más, mint az emberi eszközök. De most ezek sincsenek. Igen. Komoly bűntudat kezd formálódni Albertben.
-
Menjünk közel, oldalfallal feléjük állj meg. - adta ki az egyszerű utasítást. Nem szeretné, ha társa túl sok időt töltene ezen a környéken védtelenül.
Amint megáll az autó, Albert már ki is pattan belőle. Körbetekint, felméri a helyzetet, a hátra maradottakat. Nem úgy néz ki, mint aki bárkit is felismerne, pedig ráismer Avaloni társára.
-
Segíthetünk elszállítani a súlyos sebesülteket...valaki tudja, mi történt itt?

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 39
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Szer. 13 Jún. 2012, 11:04

a rózsaszin haju leányzó csak kis időt töltött a kráterben azonban az az x-menes fickó nem csak odament hanem föl is kapta az üstökös leányzót. Alig tett meg pár lépest és elejtette de tisztán láttam nem ügyetlenségből. Valami történt vele mintha roszullett volna. Hirtelen kékes szinű lángok csaptak ki a testéből. Még gondolni sem tudtam a fedezékbe vonulásra márris rongybabaként heverettem el a földön. Az a valami bennem nem okozott semmi kárt ezért gond nélkül fölkeltem és kissé leporoltam magam. Azonban a sárkányember és kis társa megint nem uszta meg sérülés nélkül. a sebeik most még jobban kinyiltak mint eddig. Az a fickó mást nem is igen csinált csak állt. Hirtelen megjelent egy jármű és kiszált belőle egy ismerős arc. Ő úgy tünt nem ismert fel én viszont jól tudtam ő akart meglincseltetni a tömeggel.

(Mindenkitől elnézést kérek)
Vipra Phertelmer
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 14 Jún. 2012, 11:07

Résztvevők: Boris Dragunov /Svarog, Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano, Arthur Jonathan Willningame /Warmaster, Randall Scott / Warzone, William Tao, Termina Alusia, Radoslava Vasilovij, George Ethan / Szellemlovas(Árny), Vipra Phertelme, Maximilian Evans / Axe, Yamato Arisa és Cassandra Kerst

Warmaster nekilátott parancsokat osztogatni, de a sebesültek eddigre közel sem voltak olyan állapotban, mint hitte. Hála annak, hogy a sérült Arisa-t senki sem próbálta ellátni lassanként elvérzett a földön és Svarog is eszméletét vesztette a sebeinek hála – ha ír, magához tér – annak ellenére, hogy Warmaster bekötözte a vérző és égett sebeket. A nő is eszméletlen volt, aki kizuhant, de talán ő volt a legstabilabb állapotban.
Albert és Victor autója megérkezett és feltett a kérdést, ám arra már nem kapott sok választ, révén Árny a megidézett motorral indult el befelé az épületbe, és többen, vagyis a hölgyek Termina, illetve Radoslava elindulnak azonnal az épület felé, a többiek maradtak csak odakint.
Elsőként Árny robogott be az épületbe a motorral, majd rövid úton érezte, hogy valami kegyetlen erővel csapódott a mellkasának és ennek hála a motor is kiszaladt alóla, ami aztán a falnak csapódott egy újabb kisebb robbanást generálva. A férfi pedig a földre zuhant fájó mellkassal, egy kifeszített drótnak ment neki. Erre érkezik be Termina és Rado is, a hangra és a földön fekvő férfira.
Odafent a tetőn Tao ekkor kezdett bemászni, de a tető hirtelen eltűnt alóla és Cassie alól, akik pontosan Radoék lábai elé estek le. Ami pedig ekkor tűnhetett fel a bent levő immáron ötös fogatnak, hogy az előbb még egy épületbe jöttek be, de most már közel sem ott voltak. romokban levő New York belvárosában voltak, a város legalább olyan rémes állapotban volt, mint a Bukás után, csak ezúttal nem köd lepett be mindent, hanem démonok mászkáltak mindenfelé, egyelőre még nem vették őket észre.
A kintiek, ha valaki utánuk megy és benéz az épületbe, azt teljesen üresnek látja.

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 00120

Vipra, Albert most civilben van, nem ismered meg.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Árny on Csüt. 14 Jún. 2012, 23:38

Könnyűszerrel hajtok be a házba, habár eddig világ életemben nem ültem motoron, és nem is tanultam motorozni, most mégis úgy érzem, hogy bármire képes vagyok, amíg ezen a dübörgő pokoli szörnyetegen ülök, s ez egészen addig van így, amíg egy erős ütés le nem repít a motorról, s az így nélkülem továbbszáguldva bele nem száll egy falba, s mindezt még megfűszerezi egy fényes robbanással. Finoman emelem az egyik kezemet a mellkasomhoz, kibaszottul fáj ám, de nem fogok itt nyöszörögni miatta, nem szokásom, csak ha valóban olyan szintű a fájdalom, és azok a nyögések akkor is férfiasak! Nem ilyen " öh.. uh.. " hanem inkább.. " Harr.. " nos... Ez talán egy kicsit furcsa volt, és el sem hiszem hogy ezen gondolkodom, miközben lenne ennél most sokkalta fontosabb dolgom is... Egy kissé megemelem a fejemet, s így veszem szemügyre, hogy mi támadhatott meg, amit pedig látok, nos meglep, drót, egy tetves drót! Nem lehet átlagos, ha csak így képes volt leszedni a motorról, és nem rémlik hogy azt láttam volna korábban, mármint úgy értve hogy ott van, bár lehet hogy csak kicsit vak vagyok mostanában, de biztosnak vélem, hogy észrevettem volna, hogy itt van...
-Ügyes húzás... - No mostmár nem lényeg, elveszem a kezemet a mellkasomról, majd egy ostorszerű mozdulatot teszek vele, így "lövök" ki egy kampós végű láncot a szemben lévő falra, mely miután bekad, megragadva azt talpra rántom magam, s hogy miért ezt így "bonyolítani"? Egyszerű a válasz, számomra ez így egyszerűbb, ha már kaptam hatalmat, akkor használom is, és hát amíg vadászaton vagyok, végül is mindegy, hogy mire, csupán csak haladjak vele. Miután talpra álltam alaposabban szemügyre veszem a motor álltal hagyott rombolás nyomait, igazából sok dologra számítottam, hogy mi lehet idebent, miként alakulhatnak a dolgok, de arra nem, hogy egyből megfosztanak a járműtől, nem mintha képtelen lennék visszaszerezni, s így belegondolva, több hasznát is vehetném én annak, mint szimplán csak utazóeszköz, úgy értem ezt csak úgy kaptam, onnan ahonnan jött, kell hogy legyen több is, sokkalta több, így pedig végül is használhatom akár, mint fegyvert, s már az elképzelésem i megvan erre, az első adandó alkalomnál valószínűleg ki is fogom próbálni, most azonban egy másik dolog vonja el a figyelmem. Már korábban is hallottam a puffanások hangját, de eddig mással foglalkoztam, igazából a gondolataimmal, ezért csak most fordulok hátra, hogy alaposabban is megvizsgáljam, hogy mi is lehetett az, amit pedig látok, nos négy személy, csak így a semmiből, ketten követhettek, Radoslavat meg a rózsás fejű némbert felismerem, a nevét pedig nem jegyeztem meg, a földön lévő két személy közül pedig csak a nő ismerős, de a srác, aki vele együtt "teremt" ide, egyáltalán nem, illetve olyan szinten mégiscsak ismerős, hogy... Nos ki nem hallott róla? New Yorkban szerintem nincs olyan személy, aki nem ismerné fel, hiszen ott díszeleg a szobr a szabadságszobor helyén, nem minth a ez engem különösebben érdekelne, vagy zavarna, a szobor az szobor, akár így, akár úgy.
- Barát, vagy ellenség? - Kérdem egyszerűen, kissé monoton hangnemben, igazából az erre kapott választól függően reagálok, vagy reagálnék, de mire észbekapok a környezet teljes egészében megváltozott New Yorkban vagyunk, de valahog mégis teljesen már, idefele jövet... Nos lehet hogy véletlenszerűen elkerültük, de nem tűnt úgy, hogy ennyire le lenne már rombolva a város, nos, ez van. Érdeklődve nézem a dolgok alakulását, démonok mindenfelé, hmm, azt hiszem lassan ideje alaposabban is belevetnem magam a munkámba, sok ostoba fattyú, akik felrúgták a Földön lévő egyensúlyt, lakolniuk kell, azonban van egy dolog, tényleg csak egyetlen egy, ami meggátol a támadásban, ez pedig nem más, mint a többiek. Magamat ismerve eléggé találékony vagyok, hogy kivágjam magamat egy esetleges túlságosan necces helyzetből, de ők, nos nem tudom mit kezdenének, így hát nem tudhatom azt sem, hogy megéri-e kockáztatni, mondjuk szerintem ígyis csak idő kérdése, hogy kiszúrjanak minket.
- Ki mennyire félti az életét? - Kérdem kissé unottan, majd pedig, nos igen, egyértelműen várom a választ, és talán még örülhetnek hogy így cselekedek, pár hónappal ezelőtt még bármiféle kérdés nélkül megöltem volna a közénk zuhant srácot, és itt is már rég nekimentem vonla a démonoknak. Ha a válaszok többsége pozitív, vagyis nem, nem féltik az életüket, akkor a lánc végét átformálom egy jó méteres pengévé, s azzal esek neki az egyik közelben lévő, figyelmetlen démonnak, nem sajnálva a rohadékot.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Radoslava on Szomb. 16 Jún. 2012, 10:40

Mivel nem érzem hogy bent bármilyen tűz égne, így ismét felveszem emberi formámat, hisz ha már bemegyünk a házba, nem akarom hogy minden azonnal elkezdjen égni. Nyugodtan lépem a Rózsaszín hajú csajhoz és kicsit aggodalmas arccal helyezem kezem vállára, de csak a barátság jeléül, hogy rám bizony bármikor számíthat.
- Nem érzek bent tüzet, de azért óvatosan... - javaslom neki, majd kicsit erőt veszek magamon és elindulok a ház felé.
Kinyitom az ajtót, majd egy hangos puffanás fogad minket. Már-már azon voltam hogy átváltozok s ellenségeinkre törjek, mikor megláttam Árnyat új alakjában a földön feküdni. Kicsit elvigyorodok a helyzetén.
- Lazsálunk, lazsálunk? - kérdem óvatosan csipkelődve. Eszem ágában sincs megkérdezni tőle hogy fel e segítsem, úgy vélem férfias egója számára megalázó lenne ha egy nő segítené talpra állni. S ahogy elnézem, kihasználva új képességeit azonnal segít ő magán is. Eddig se féltettem őt, de ezek után már egyáltalán nem fogom. Szétnézek a házban, valamilyen utalást keresek arra, hogy mi is történhetett idebent. Épp fejemet emeltem fel hogy a plafont kémleljem, mikor hirtelen két alak zuhant egyenesen a lábaink elé. Kicsit Taminat reflexből odébb húztam gyorsan, nehogy a lányra essen a két alak. Az egyik nő volt, a másik pedig... Annyira ismerős volt az arca, csak így hirtelen nem is tudtam honnan. Árny úgy néz ki helyettem is felteszi a fontos kérdést, de mire választ kapnánk egy szempillantás alatt hangos zaj kongatja elmémet.
New York közepén vagyunk, valamilyen nagyobb utcán. Meghökkenve nézek szét, ahogy körülöttünk démonok mászkálnak mindenfelé. Soha életemben nem láttam még a várost ilyen szörnyű állapotban. Vagy nem jártam még itt, vagy annyira le van rombolva hogy képtelen vagyok felismerni, hol is lehetünk pontosabban. Szétnézek társaimon, hogy mindenki rendben van e. Nem néz ki hogy megsérültek volna, de mikor Taot figyelem, azonnal felfedezem hogy a Szabadságszobor helyen bizony az ő szobra áll. Nem is olyan rég elmentem megnézni, szint úgy mint sok más emlékművet. A nő számomra teljesen ismeretlen személy volt. Árny kérdésén nem időztem sokat, bár tudtam hogy nekem mindenképp túl kell élnem ezt az egészet, szint úgy mint a bennem fejlődő új életnek is.
- Én azért féltem valamennyire... - mondom neki teljes komolysággal, majd látom ahogy támadásba lendül a démonok ellen.
Úgy döntök ha már itt vagyunk, legyünk hasznosak, bár fogalmam sincs hogyan és mi célból kerültünk ide, már ha volt ennek az egésznek konkrét célja. Árny támadása után szinte biztos vagyok benne hogy a démonok felfigyelnek ránk,. Ha tényleg így lesz és megtámadnak minket, akkor én néhány lépéssel odébb megyek a többiektől, majd a lángjaim felcsapnak testem körül.
- Majd fedezek amennyire tudok... - közlöm az új társaimmal, bár ezt leginkább Terminának szántam. A lányból aligha néznem ki, hogy már felnőtt, és nem is néz ki úgy mint aki nem tudom milyen képességgel rendelkezne, de azért nem szabad őt sem alábecsülnöm. Belőlem se néztek ki sokan sok mindent és ezt gyakran szépen ki is használtam, bár talán nem éppen a legjobb dolgokra.
- Csak remélem hogy nem immúnisak a tűzre... Akkor bizony spuri van Rado... - mondom magamnak halkan, hisz elvégre ebben az esetben bármiféle próbálkozásom teljes mértékben felesleges lenne s igen, ilyen helyzetben itt hagynám a társaimat hogy boldoguljanak nélkülem. Remélem azért hogy ez semmiképp nem fog bekövetkezni s én már a hozzám legközelebbi démont támadom. Tűzcsápok törnek ki testemből, megrohamozva a démont, valamint azonnal testét körbetekerik mint valamilyen kígyók, ezzel testét azonnal égetve. A csápok ahogy körbetekerik magukat, szinte az egész démon testét ellepik, nem hagyva egyetlen olyan apró pontot sem, amit ne nyaldosna a tűz.


A hozzászólást Radoslava összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 17 Jún. 2012, 17:33-kor.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Terry on Szomb. 16 Jún. 2012, 19:02

Nincsenek különösebben érdekes szagok. Zavaró ez egy kicsit de rég nem volt már, hogy bevetettem ezt. A lány aki kérdezte, hogy érzek-e valamit most jelzi, hogy nincsen odabenn tűz. Ez elég furcsa főleg, hogy a robbanás ami kivitte a lányt mostmár biztos, hogy nem valami átlagos volt mert akkor kellene valami kis lángnak legalább lennie.
Mikor már majdnem beérünk hallani egy robbanást. Megszaporázom egy kicsit a lépteimet a hang után de csak a motorosunk fekszik a földön. A csipkelődő megjegyzést mosolyogva hallgatom viszont hamar meglepődött lesz a képem mikor fentről érkeznek. A lány kicsit hátrébb húz, inkább csak hátra lépek a húzásra de az elénk eső párost nézem. Egyik sem volt odakinn. A hapsinak viszont a képét nehéz eltéveszteni. Egyik meglepetést viszont egy másik követi rögtön. A környezetünk megváltozik és az épület nincs viszont lerombolt belváros hemzsegő démonokkal megfűszerezve. A kérdésre felnézek a motor huszárra.
- Annyira igen, hogy ne dobjam el ostobán.
Válaszolom majd kifelé fordulok a démonok felé. Meg is kezdik a támadást, úgy fest nem csak érezni de még létrehozni meg irányítani is tudja a tüzet a nő.
- A táj tisztára olyan mint a szökőár után.
Jegyzem meg majd még várok a nő mellett. Nem akarok fejtelen berohanni mert úgy csak hamar körém gyűlnének és minden irányba csak védekeznék. Innen viszont ki lehet törni majd egy-egy re rámozdulva.
- Mennyire tudsz védekezni miközben babrálsz a tűzzel?
Kérdezem még meg a mellettem állót mert fontosnak érzem. Ha nem igen tud akkor még könnyű célponttá válhat. De közben a démonokat figyelem, inkább a közelebbieket hozzánk és nem fordulok a nő felé. Miután észre vesznek minket nem igen akarom levenni egy pillanatra se a szememet azokról amik hamar ott teremhetnek mellettünk.
Terry
Terry
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 820
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : AIMVille lakórészek

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Szomb. 16 Jún. 2012, 19:32

Én csak kényelmesben nézelődöm, míg felbolydul a méhraj aki eddig megjelent velem ebben a szellem járta külvárosban. De én nem akarom elhamarkodni a dolgot. Szép lassan felkészülök a legrosszabbra, a számba veszek egy előre bekészített vicceset, nehogy itt a zsebemmel együtt pörkölődjön le, akkor már felhasznosítom. Szép kényelmesen a ház felé lépdelve bámulok be a falán amit a motoros kirobbantott. Valószínűsíthető, hogy azért küldtek ami benn van, de valahogy én nem rajongok a berohanó jelenetekért, ha nem látom mi a cél ahova sietünk, de kint maradni se tűnik jó ötletnek. Még feltűröm a pulóvert a könyökig a könnyebb mozgatás miatt, kinyújtóztattam minimálisan tagjai a lépések közben, majd beléptem lassan, kapkodó tekintettel a fal helyén.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Svarog on Szomb. 16 Jún. 2012, 21:53

Svarog felkelt, látta, hogy egy fickó kezdi el bekötözni a sebeit. Csak pillanatokkal később jut el az agyáig a fájdalom. Svarog felszisszen, majd a fickóra nézz. Emlékezett a robbanásra, meg a többi baromságra, valamint, hogy újra lesérült.
Mostanában vonnza az ilyen baromságokat, de mintha egy felsőbb hatalmú lény elfelejtett volna vele játszani. Mintha csak egy plüssállat lett volna, és a sarokba dobták volna. Fura érzés volt.
Volt már plüssállat és Morganának sem kivánja azt az érzést... Már mint a legrosszabb ellenségének.
- A nevem Boris Dragunov, a SHIELD századosa. Ugye ez nem egy rossz álom? - körülnézz. - Akkor lennének bikinis csajok is. Mi a helyzet?
Mi után a fickó bemutatkozott, majd végzett a sebei ellátásával, feltápászkodott.
Próbál visszaemlékezni arra mit álmodhatott, bár csak arra emlékezett, hogy sárkányok meg egy lángoló középkori vár voltak benne, meg persze Morgana, vagy Thorhalla volt?


/Thorhalla engedélyével.../
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Cassandra Kerst on Vas. 17 Jún. 2012, 04:46

Az esést gurulással próbálom tompítani, majd ha semmi komolyabb kárt nem szenvedek, felállni, és felmérni a helyzetet. Ha sérülést szenvednék az zuhanástól, óvatosan próbálok lábra állni a sebesülés komolyságát felmérve, és a démonoktól távolabb húzódok. Próbáltam a képességem használni, de a helyszínváltás teljesen összezavart, az esés okozta meglepetés mellett nem kaptam észbe időben, hogy árnylépéssel érkezzek a földre.

A motoros kérdése elgondolkodtat, közben próbálok úrrá lenni a rémületemen, és a szörnyetegek létszámát körülbelül felmérve egészségeset káromkodok. Még sose harcoltam ilyen lények ellen, és félek, hogy nem sokra megyek majd pusztakézzel ellenük. Elhessegetem a kellemetlen gondolatot, és Sheila arcát képzelem magam elé. Ettől újra elszántság önt el, és a démonfattyak iránt érzett gyűlölet..meg kell védenem a húgom, és az itt lelt békét és az otthonunkat is. Persze, ki tudja, lesz-e még New York olyan, mint mikor - lassan egy éve már - visszatértünk a városba...

- Van valaki, akit meg kell védenem, akár az életem árán is. De azért, ha elkerülhető, nem szeretném itt hagyni a fogam. - az utóbbi megjegyzésembe nem kevés önirónia vegyül. Mintha a démonokat érdekelné, hogy mit szeretnék...
Mikor a motoros és a vörös hajú nő támadásba lendül, a védekezésre koncentrálok. Tudom, hogy jól tettem, hogy a mozgékonyság és strapabíróság közti egyensúlyra törekedtem a ruháim kiválasztásánál, ebben a harcban nem elfogadható a vereség.

//By the way, Cass drágám már bemutatkozott nektek, mielőtt a lány becsapódott. Ő érkezett utolsónak a konkrét 'gyülekező' helyszínére, csak aztán eltűnt mellőletek, hogy szétnézzen :)//
Cassandra Kerst
Cassandra Kerst
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 41
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 29.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Cassandra Kerst
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

daerthe@ymail.com Delynir

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Vipra Phertelmer on Vas. 17 Jún. 2012, 13:30

Az egyik fickó akin korábban páncél volt nekiállt parancsolgatni mindenfelé majd ellátta az én gyík cimborám baját. A sárkányember fel is kelt a földről azonban a hölgy aki szintén megsérült a becsapódáskor már nem kelt fel sajnos. Senki nem figyelt rá és belehalt sérüléseibe. A megváltozott x-menes egy különös motorral behajtott az egyik épületbe majd páran követték. Azt hittem Avalon után én már nem lepődök meg semmin azonban tévedtem. először démonok jelentek meg a városban majd egy nő csapódott be mellém mint valami meteor végül pedig az egyik fickó lángolni kezdett. Azonban ahelyett, hogy elfutottam volna félelmemben inkább egy széles mosoly jelent meg az arcomon. Majd mivel nem halottam semmi furcsa zajt az eltávozott csapat felől ezért utánuk indultam. azonban nagy megjelenésemre őket nem láttam semmit. az egész épület üres volt mint néha az én fejem.
Vipra Phertelmer
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 17 Jún. 2012, 15:33

Mielőtt angolosan távozhattam volna, ahogy azt mondani szokás, újabb démoni mágia suhan át a téren, érzem, ahogy felborzolja a valóság hullámait... Vagy csak képzelődöm, és kezdek megőrülni. Ahogy másztam volna le a várt pár centi helyett métereket esek, guggolva érek földet, és ijedten nézek körbe. Még három a kinti emberek közül, és felismernek, az egyiknek a szemében látom, a másik szóvá is teszi. A kérdése primitívségén egy pillanatra megütközöm: van bárki, aki azt válaszolná négy emberrel körülvéve, hogy ellenség?
-Barát... De nem olyan, mint szeretnéd - Duskra nézek, ő ismeri őket valószínűleg, talán majd megmagyarázza nekik, hogy mire célzok, én viszont nem akarok sok időt tölteni velük. Már így is túl régóta vagyok Dusk mellett, hamarosan elkezd fogni az átok, és a képességeim nélkül annak nem lenne jó vége.
Az, hogy az épület eltűnt körülöttem, csak egy dolog, de sokkal érdekesebb, hogy mintha egy egészen más helyre kerültem volna, semmi olyan, mint eddig. A külvárosból a belvárosba kerültünk, és mindenhol démonok vannak. Egy térkapu? Így már érthető lenne, hogy a lány miért robbant ki a házból. Na jó, talán érthető nem, de kevésbé furcsa. A démonok a közelben vannak, és az egyik nő lángra lobban. Tűz? A démonok legnagyobb erőssége, kétlem, hogy épp ez ártana nekik, bár a természetes tűz más, mint amit ők használnak. A démonok még nem vettek észre, de csak idő kérdése, és a lángoló nő eléggé lerövidíti ezt az időt, túl feltűnő. Rögtön a legközelebbi mellékutca után kezdek nézni, de a belvárosban nincsenek sikátorok, maradnak a kapualjak, boltok betört kirakatai, vagy egyéb búvóhelyek, ahol eltűnhetek szem elől - legyen az akár a démonok, akár a "barátaim" szeme. Igyekszem távol kerülni mindenkitől.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Albert Shear on Hétf. 18 Jún. 2012, 23:42

Albert alig hisz a szemének. A rombolás középpontjában látszólag egy fiatal nő állt. Azaz, ha egészen pontos akar lenni, akkor feküdt. Azt is egészen pontosan látja, hogy nem nagyon törődnek vele. Ezért ő lép közelebb hozzá. Ekkor pillantja meg Svarogot. A sárkányember jelenléte nem igazán lepi meg. Mindenhol látta eddig, ahol nagyon nagy baj volt. Eme megállapításon el is mosolyodna, ha éppen nem egy halottnak tűnő nő csuklójáról emelné el a kezét. Közben további sérültek vagy halottak után kutat szemeivel. Ha már nem kap semmilyen felvilágosítást.
-
Victor. Farolj ide. Bepakolunk! - Vakkantja a rövid utasításokat, majd megpróbálja összenyalábolni a földön fekvőket.
Victor szakszerűen fordul rá a kráterre és már nyitja is a csomagtartó ajtaját, a középkonzolon lévő gomb segítségével. Ezt követően, a fék behúzásával egy időben, kipattan az autóból és rögvest nekiáll segíteni Albertnek...aki az áldozatok benyalábolását követően kérdőn néz azokra, akik nem léptek be az épületbe, illetve óvatosan pislog a ház belseje felé.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 39
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Warmaster on Kedd 19 Jún. 2012, 04:42

Senki nem hallgat rám vagy törődik a mondandómmal, csupán a szellemlovassá vált fickó de ő inkább tüntetően faképnél hagy. Mindenki, továbbra is megy a maga feje után, amely tekintve a helyzetet számomra teljesen elfogadhatatlan. Szerencsére nincs időm a sopánkodásra, mert a páciensem sebei igen csak súlyosak, így sopánkodásra most se jut sok időm. A sárkány forma férfi testéből, sötét vörös vér csordogál elő, amely egyértelmű jelei, a súlyos vérzésnek. A testét ennek megfelelően látom el, és mivel úgy tudom ő legsúlyosabb sérült, ennek megfelelően szánok rá időt. először is nyugalomba helyezem, majd lefertőtlenítem a súlyosabb sebeket és nyomókötést helyezek rájuk. A kisebb sebbekkel jóval könnyebb dolgom van, azokat elég lefertőtleníteni és egyszerűen átkötni.
- Kérem, ne mozogjon. A nevem Dr. Arthur Jonathan Wilningame a S.H.I.E.L.D. egykori századosa, megtámadtak bennünket, a többiek előre mentek. Nem tudom ki civil és ki nem, de X-men által kivezérelt szakértők velük mentek. Természetesen, a parancsom nélkül magára hagyva sérülteket, és azt hiszem a küldetésünk se igazán érdekli őket. -
Mondom, majd Albert felé fordulok akit eddig nem láttam és nem is igazán veszem alaposan szemügyre, sokkal jobban érdekelnek azok az ájultak vagy hallottak akiket a furgonjukra pakoltak. Most, hogy jelentettem helyzetet Svarogna, és sikerült teljesen lenyugodnom és könnyebb szívvel vehetem szemügyre a további sebesültek állapotát.
- Elnézést, orvos vagyok! Kérem, engedjenek oda a testekhez, megszeretném őket vizsgálni és tájékoztatást szeretnék kapni, hogy mit is szándékoznak az élettelen testekkel csinálni. -
Tájékoztatom, majd ha hagyják megvizsgálom a sebesülteket, akiknél döbbenten tapasztalom hogy némelyik megmenthető lett volna. Mivel, alig ha találok mást akivel érdemes foglalkozni, ezért amennyiben lehetőségem van rá, a nőt vizsgálom meg és megkísérelem ellátni sebeit. Remélhetőleg őt is rendbe tudom hozni annyira hogy beszédképes állapotba hozzam, és kiszedjek belőle valamennyi információt.
Warmaster
Warmaster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 234
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York, Brooklyn

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Multi
Síkok:

fulopgergely8908@gmail.com

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 20 Jún. 2012, 10:38

Résztvevők: William Tao, Termina Alusia, Radoslava Vasilovij, George Ethan / Szellemlovas(Árny) és Cassandra Kerst
A romvárosba került csapat egyik tagja gondolkodás és helyzetfelmérés helyett azonnal támadott. Tao egyelőre nem igen látott kis mellékutcát, révén ők maguk is egy ilyenben voltak. Minden más esetben talán Árny támadása miatt az életükkel fizettek volna, főleg ha a démonok visszatámadnak és Rado főleg, hogy felhívja magukra a figyelmet, de most pillanatok alatt rájöttek, hogy a démonok miért is nem törődtek velük különösebben. Mindkét támadás nemes egyszerűséggel áthatolt a démonokon, mintha azok ott sem lettek volna. A falak és a talaj szilárd volt, de egyelőre semmilyen más élőlény nem, ami itt volt körülöttük. Előre fele elindulva a Times Square-re érhet a társaság, a másik irányban pedig egy kisebb utcába érhetnek.

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 00120

Résztvevők: Boris Dragunov /Svarog, Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano, Arthur Jonathan Willningame /Warmaster, Randall Scott / Warzone és Vipra Phertelme, Maximilian Evans / Axe
A többiek, akik odakint maradtak próbálták igazából orvosi felszerelés nélkül ellátni a sebesülteket és a kocsiba pakolni őket mialatt Axe és Vipra megindultak az épülethez. Ott mind a ketten láthatták, hogy az üres és bentről egy kitörő fényességet láttak meg… ahogyan azok is, akik még távol voltak a háztól. Pillanatok alatt ölelte őket körbe.

A következő pillanatban mindenki métereket zuhanva forró homokra érkezett le és a többség szája homokkal is megtelt a leérkezés után. A halott és az eszméletlen lány sehol sem volt, ahogyan az autó sem. Forróság volt, ahogyan a csapat körbenézett mindenfelé homokot látott, sivatagban voltak, a fegyverek még mindig nem voltak náluk, csak Albert mágikusai. Az égen a nap magasan járt, emiatt volt nagyon meleg. Ahogyan mindenki jobban összeszedi magát a távolban hatalmas építményt vehet észre és romokat. A romoknak határozottan ókori görög stílusuk volt, monumentális nagyságúak voltak még mindig és mellette a másik hatalmas építmény. Noha igencsak kikezdte az idő vasfoga, sok torony ledőlt róla és féloldalasan dőlt a homokra, helyenként a görög építményekre is teljesen felismerhető volt. Attilan. Ebből pedig már mindenki tudhatta a görög romok nem volt más, mint Atlantisz fővárosa. Az Atlanti óceán kellős közepén voltak, egy sivatagban.

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 00120

Warmaster: nincs orvosi felszerelésed, az idefele jövő reagodban nem írtál olyat, hogy hozol ilyet…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14856
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Radoslava on Szer. 20 Jún. 2012, 12:49

Árny támadása úgy siklott át a démon testén mintha az ott sem volna. Fel sem figyel ránk, nem törődik velünk, mintha vagy ő, vagy mi nem léteznénk, esetleg valamilyen különös dimenzióba kerültünk volna. Nem rég az X-men kúriában láttam egy filmet, amiben hasonló dolgok történtek. Jobban szétnézek és ilyenkor veszem csak észre, talán igazam is lehet. Eléggé meglepő számomra ez a dolog, bár annyira nem, mint talán kellene, hisz a démonok eljövetele egy időre annyira kiütötte nálam a biztosítékot, hogy nem lesz könnyű ismét igazán meglepni. Tüzem kialszik én és leguggolok a földre, megérintem ujjaimmal a talajt, minta nem akarnák hinni saját lábaimnak.
- Ez érdekes... - mondom inkább magamnak majd felállok és a többiekre nézek.
- Nem lehet hogy valami párhuzamos dimenzióba kerültünk? - kérdezem, bár látni rajtam hogy egyáltalán nem értek az ilyesmihez. Ismét szétnézek, először a kis utcán figyelem, ha nincs arra semmi olyan, ami felkelthetné érdeklődésem, valami ami elárulhatja miért is vagy hogy kerültünk ide, akkor teszek pár lépést a Times Square irányába. Nem sietek vagy ilyesmi, csak jelzem a társaságnak hogy én melyik irányba is indulnák el. Szemeimmel Taot keresem, mintha tőle követelnék valamilyen magyarázatot.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Árny on Csüt. 21 Jún. 2012, 03:47

Bár a válaszok nagy része negatív, vagyis inkább számomra negatív, miszerint féltik az életüket, mégis nekitámadok az egyik démonnak, bár oly nagyon ezt most jómagam sem értem, hogy miért, hiszen magamban már elterveztem, hogy csakis akkor, ha a nagytöbbség nem félti az életét, de ha már így alakult, nos nem bánom, legalább végzem a munkámat, rám férne már egy kis sikerélmény benne, nem mintha eddig nem az lenne, de még semmi sem került a kezeim közé, amit összeroppanthattam volna, és diadalittasan rúghattam volna arrébb a kitekert nyakú tetemét. Ugrok, érkezek, lendítem az átformált láncot, s már le is súlytok, de mindhiába, a fegyver nemes egyszerűséggel áthalad a démonon, s még csak nyomot sem hagy benne. Kissé értetlenül állok én így a dolog előtt, de realizálván hogy mi lehet ez, még párszor körbe forgatom a láncot a levegőben, majd pedig egy rántással felcsavarom az alkaromra, a végén lévő pengét megragadva pedig kardként tartom azt, habár sosem forgattam még kardot, és nem is vagyok benne biztos, hogy menni fog, de motoron sem ültem még ezelőtt, mégis ment, így hát nem kételkedek benne, nem mintha támadnék, jelenleg úgy tűnik hogy meglehetősen felesleges lépés lenne, így pedig nem is szándékozok rá időt fecsérelni. Teljesen leeresztem a karjaimat, közben pedig belém hasít a felismerés: Korábban beszéltek hozzám, ám nagy fellángolásomban, mondhatni fel sem fogtam azt, s bár él a tudatomban az emléke, hogy ki mit mondott, fölöslegesnek tartom az ezen témákhoz való visszatérést, ezzel pedig azt hiszem, megspórolok magamnak, és másoknak is egy fölösleges beszélgetést, nem mintha más esetében érdekelne a dolog, de mivel nem beszélek velük, így végül is rájuk is tartozik ezen szempontból, mert hát mégis csak ők, vagy legalább egy-két személy közülük az a bizonyos másik fél, aki részt venne az elmaradt kommunikációban. Jobban szemügyre veszem, hogy hol vagyunk, s úgy néz ki, hogy két irányba mehetünk, Times Square, vagy egy kis utca, nos azt hiszem hogy nekem eléggé egyértelmű, hogy merre fogok menni, minél tágasabb egy placc, annál jobb, és mivel én így állok hozzá ehhez a dologhoz, így már indulnék is a Times Square felé, de jön egy gátló tényező, mint mindig, ám most inkább egy kérdés formájában, nem meglepő kérdés, igazából számítani lehetett rá, de mégis megtorpanok, hiszen még logikát is látok a felvetésében.
- Hmm… Lehet benne valami, az eddigi tapasztalataim alapján a dimenziók közötti utazás nem tűnik egy túlzottan… Bonyolult dolognak, így lehet hogy az épületben volt valamiféle kapu, amin átlépve ide kerültünk… - Nem vagyok egy zseni ilyen téren, soha nem is voltam, de a tapasztalat ilyen téren már megvan, és azt hiszem épp elég ahhoz, hogy biztosan tudjak beszélni róla, mert hát lássuk be, engem nemes egyszerűséggel átmosott ide egy árvíz, átmosott egy realitáson, aztán ott volt a sárga fényes eset, ahol találkoztam önmagammal, és kissé azóta is sajnálom, hogy nem tudtunk hosszasabban elbeszélgetni a dolgokról, valószínűleg érdekes lett volna. Amúgy így jobban belegondolva… A támadások egyszerűen átmentek az ellenfeleken, ez pedig eléggé gyanús, úgy értem persze, ez az egész helyzet gyanús, de a démonok nyugodt viselkedése… Mintha ott sem lennének, ezen elgondolkodva pedig felmerül bennem még egy lehetséges opció arra, hogy mi is történik.
- Vagy… Csak valaki, vagy inkább valami szórakozik velünk, és ha így van, akkor eléggé jól csinálja. – Nos ez is egészen lehetségesnek tűnik, de akárhogyan is, talán nem számít, mivel fogalmam sincsen, hogy miként tudnánk kijutni, ezért egyszerűen folytatom az utamat a Times Square felé, és hát reménykedem benne hogy másik is így tesznek, bár nem értem hogy miért, de valamilyen szinten kissé sajnálnám ha itt hagynák a fogukat… Pheh, elgyengültem, de mit tehetnék? Egy rakat lágyszívű idióta között élek, legalább is nagyrészt lágyszívű idióta. Megfordul a fejemben a motor ismételt használata, de most elvetem az ötletet, egyenlőre szándékomban áll azokkal tartani a tempót, akik erre jönnek, nem tudom miért, de jobb ötletnek tűnik ez így, és nem akarok jobban elgondolkodni rajta, hogy mi vezethetett erre a tényleges döntésre, a végén úgysem érnék vele sehova, vagy ha mégis, akkor a válasz valószínűleg olyan lenne, mellyel ellentmondanék az elveimnek, vagy csak szimplán nem lennék vele megelégedve, most pedig így belegondolva, még „jó” kedvem is van, és nem akarom elrontani magamnak ilyesmikkel, szóval igen, azt hiszem hogy ezt most itt lezárom, egyszer talán még elgondolkodok rajta, de az biztos hogy nem most lesz, nem addig, amíg ilyen undorító teremtmények szállják meg a New York kicsiny városát, az én kicsiny városomat!.... Oké nem az enyém, de ott élek és szándékozom továbbra is tetőt tudni a fejem felett.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Svarog on Pént. 22 Jún. 2012, 13:32

- Most meglepő? - kérdezte Svarog, majd ahogy a fickó mondta, inkább nem mozdult. - Úgy fest, hogy mi profik attól vagyunk azok, mert senki nem hallgat ránk.
Meglátja, hogy az Arisa nevű SHIELD ügynök lassan elvérzik.
- Megleszek, inkább nézze meg, hogy vele mi a helyzet. - Látja, hogy az egyik házból fényesség csap ki, majd körbe öleli őket. Svarog leesett, a szája tele lett homokkal. Kiköpi, közben harátkol. Észreveszi, hogy még neki is forróság van, a távolban pedig egy ismerős épület magasodik, csak romokban...
- Attilan, de elvileg az Atlanti óceán közepén kellene lennie... - morogja. - Akkor ezek szerint kiszáradt...
- Hány kilométer lehet? Totálisan száraz környezet. Víz nélkül és minden nélkül? Szerintem elsőnek felderíteni kell, hogy mégis hol a francban vagyunk. - A fejével Attilan romjai felé bök. - Szerintem kezdjük arra a felderítést, de akár két csapatra is bomolhatunk. Nekem van is egy ötletem, hogy hova is kerültünk... Szerintem ez a jövő, talán ez fog történni ha az invázió a jelenünkben sikerrel jár...
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Albert Shear on Pént. 22 Jún. 2012, 16:58

Albert és Victor egyszerre néztek fel a magát orvosnak kiadó, furcsa kezeslábast viselő férfira. Annak határozottsága láttán még a Ford csomagtartójára engedték az éppen kezükben lévő testet, majd félreálltak...

...a legfurcsább a sivatagos környezetben az, hogy az első amit megérzel az nem a fogaid között permanensen "korcogó" finom por vagy éppen aktuálisan a homok. Az első még csak nem is a forró, száraz levegő. A legelső az a hő, ami alulról melegít a végtelen számú homokszemcsén keresztül. Albert a sivatag felismerése után gyors mozdulatokkal és köpködve kel fel. Először társára pillant, aki már veszi is le a golyóálló mellényét. Ő maga is így tesz. Aztán lekerülnek a zubbonyaik is. Ezt követően előhúzza kardját, ami eddig fel sem tűnhetett senkinek. Ezentúl azonban ott fog lógni az oldalán, hüvelyében.
A karddal, egy szó nélkül és gépies mozdulatokkal, vágják le felsőruházatuk ujjait. Ezt követően felhasítják őket a varrás mentén. Így, négy viszonylag széles szövetcsíkot kapnak. Egyet-egyet gyakorlott mozdulatsorral a fejük köré csavarnak úgy, hogy ne csak a koponyájukat, de a szájukat és az orrukat is eltakarják. Miután végeznek Albert az egyik darabbal Svaroghoz sétál.
-
Erre szükséged lehet.- jegyzi meg kurtán s ha Svarog átveszi tőle a szövetdarabot vagy ha nyíltan elutasítja, akkor a másikat felemeli.- Még valaki?

Victor szomorú kutya szemekkel néz rá a felbukkanó férfire. A lesajnáló tekintet valójában nem a fontoskodásának szól, hiszen egészen biztos abban, hogy ha már tényleg orvos, akkor segíteni akar. Inkább az imént hallottaknak. De nincs ideje ebbe jobban belegondolni...

...mintha a tökéletes semmiből, vákuum szippantotta volna ki a forró valóságba. Így érezte néhány másodpercig Victor, miközben a szájában nyelve azért küzdött, hogy némi nyálat csikarjon ki a homokszemek uralta testüregben. Lassan nyomta fel magát fekvő pozícióból, majd egyre gyorsabb mozdulatokkal talpra is küzdötte magát. Felmérve a terepet, majd összenézve a főnökével rögtön tudta mi a teendő. Vetkőzni kezdett, hogy minél hamarabb védelemhez jussanak. A napon, pláne a sivatagos területeken, elengedhetetlen a fejek védelme. A vízszerzés mellett. Ez utóbbi miatt vetett rosszalló pillantásokat Albert felé. ~
Nem kéne eljótékonykodni a vízszerzésre is használható szövetet... ~ futott át az agyán a gondolat, miközben visszavette a csonka zubbonyát és a mellényét.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 39
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 23 Jún. 2012, 19:23

A menekülés és elbújás nem volt kivitelezhető ilyen rövid idő alatt, ráadásul minden környező utca csak még nyíltabb, itt a belvárosban nem lehet osonni, ha nincs hömpölygő tömeg vagy vaksötét. Ám mégsem kerülök bajba, mert a többiek támadása nem kelti fel a démonok figyelmét. Megtorpanok, és elgondolkodom ezen, miközben a démonok felé nézek.
-Nem hinném, hogy egy másik dimenzióban vagyunk, vagy akár az utcán. Elképzelhető, hogy még mindig a házban vagyunk. Valamit éreztem onnan, és feltételezem, hogy ti is azért mentetek oda, mert volt rá jó okotok. Amit most látunk... Egy védekező mechanizmus.
Hogy pontosan ez mit jelent, azt nem tudom, démoni mágia, illúziók, nem áll tőlük távol, mágikus sík, ahol mi épp annyira létezünk csupán, mint ők az emberek világában – rendes körülmények között. Akárhogy is, meg kell találni a nyitját, a nő is idebent volt, de valamilyen robbanás miatt esett ki, szóval nem mindenki számára vagyunk közömbösek.
Egy pár másodpercre lehunyom a szemem, és koncentrálok, hátha újra érezni kezdek egy irányt, de kétlem, hogy ez működne. Ha nincs semmilyen megérzésem, akkor a Times Square felé indulok.
-Maradjatok tőlem távol. Dusk, mondd meg nekik!
Futólépésben haladok a Times Square felé, egyrészt, hogy távolabb kerüljek a többiektől, másrészt, hogy hamarabb érjek oda. Vajon a démonok érzik a jelenlétemet? Rájuk is hat az átok?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Terry on Vas. 24 Jún. 2012, 19:04

Ez elég furán sikerült. Olyan mintha nem lennénk egy térben a démonokkal de mint a démonok mint mi is ugyan abban a térben vagyunk. Értetlenül vakarom meg a fejemet, tényleg nem értem, hogy mi is van. Nem igazán volt szerencsém ilyen tércserére vagy miről beszélnek. Most akkor beszorultunk valahova, vagy valamik közé ezért nem hatunk a démonokra és látnak minket? Elég hétköznapi lehet a többieknek az ilyen, nem igazán láttam rajtuk, hogy meglepődtek volna olyan nagyon de én azért frusztrált vagyok emiatt a hely miatt. A Time Square felé indulnak meg, nem akarok leszakadni tőlük, ki tudja mi élhet itt ami észlelne is minket. A füleim kihegyesednek és egy farkasfüllé formálódnak át ahogy elindulok a többiek után. Nem tudom, hogy a szagok most megbízhatóak lehetnek-e eléggé és inkább hallgatózok most. Talán meg hallok valamit messzebbről ami érdekes lehet. Eléggé fura ahogy viselkedik William, előreszalad és valamit Dusk-nak el kell mondania nekünk. Remélem megfogja magyarázni a viselkedését mert nem hiszem, hogy csak egyszerűen a szobor miatt ilyen. Jó persze biztos vagyok benne, hogy milliók akarnák megölni érte, mármint azért mert a szobor az ő képét vette fel de ez a része mondjuk pont nem érdekel engem, a többi egy picit fúrja az oldalamat.
Terry
Terry
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 820
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : AIMVille lakórészek

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jester és Shadow búvóhelye - Page 2 Empty Re: Jester és Shadow búvóhelye

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.