Phillip George Drake

Go down

Phillip George Drake Empty Phillip George Drake

Témanyitás by Warmaster on Szer. 13 Jún. 2012, 22:29

Phillip George Drake Zgo6p4a42xm11m4
Név: Dr. Phillip George Drake
Egyéb név: P.G.D.
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: Jó
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: 1995. 07. 28.
Kor: 28
Család: Adam Phillip (Apa) Drake, Agnes Hillar (Anya), Laurens Blood (Anyja második férje), ifj. Laurens Blood (öcs), Antony Blood (öcs), Lia Rose Drake (felesége elhuny), Adam Rose Drake (Fia), Lusy Kitty és Elisabeth Kitty (Iker lányai), Gina Kitty (Mennyasszonya.).
Foglalkozás: üzletember
Testmagassága: 178
Testsúlya: 70
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Nincs.
Repülési sebesség: maximum 80 km / h.
Egészségi állapot/ betegségek: autista ebből következően a mozgás központi része sérült és súlyos alvás zavarban szenved. Ha nem használja a képességeit, akkor nem tud normális életet élni.

New York magyar negyedében született 28 évvel ezelőtt, második generációs mutánsként. (Apja és anyja is mutáns). Kiskorábban gyakran költöztek, ami megviselte a családot. Még egész kicsi volt amikor szülei elváltak. Ekkor anyjával nagyszüleihez költözött, egy kis faluba, nem messze a Nagy Almától. Békés, boldog gyermekkora volt, szeretet vette körül, sokat találkozott apjával, akivel hétvégén kirándulni és horgászni jártak. Azonban nagyon nehezen talált magának barátokat. A nap nagy részét egyedül töltötte és saját fantázia világát, építgette. 8 évesen tanulási nehézségekkel és antiszociális viselkedéssel pszichológushoz küldték. A vizsgálatok autizmust és agykárosodást állapítottak meg, ami folyamatosan súlyosbodott. Magán tanulóként teljesítménye egyre romlott.
Mutáns képességei 10 éves korában kezdtek el megnyilvánulni. Rájött, hogy tudja, mit éreznek mások és képes át is venni is ezeket az érzéseket. Az átvételek után több változást tapasztalt; okosabb lett, mankó nélkül is tudott járni, nem érezte magát annyira fáradtnak. Innentől kezdve hihetetlen szellemi teljesítményre volt képes, szinte megtáltosodott. 12 évesen gimnáziumba, majd 16 évesen a Columbia egyetemre ment. Az orvosok értetlenül álltak a dolog előtt, a szülei, főleg az időközben újra férjhez ment anyja, egyre inkább elfordult tőle, bár ez nagyrészt elzárkózó életvitelének volt köszönhető.
Az egyetemen gyorsan haladt előre. Közgazdaságtant, jogot és társadalom-tudományokat tanult. Jellemét egyaránt formálták Charles Xavier, és Eric Lenser nézetei. Mindkettő lét jogosultságát elismerte. Politikai nézetei miatt egyre több vitába került családjával, majd nagyszülei halálakor végleg megszakította velük a kapcsolatot. A legrosszabbkor, ismét kiújuló fejpanaszai miatt, nem tudta folytatni tanulmányait. Barátai egyáltalán nem voltak. Az egyedüli, akire számíthatott, a nála 10 évvel idősebb pszichiátere, a szintén mutáns Kate Michelle volt. Munkába kellett állnia hamarosan, hisz’ anyagi támogatást már nem várhatott senkitől se.
Romló mentális állapota miatt nem vállalhatott szellemi munkát, ezért egy étteremben helyezkedett el. Később, mikor már jobban volt, egy reklámcéghez került. Itt különleges erejét felhasználva hozzá jutott a legjobb befektetési tippekhez. Fizetésének nagy részét a tőzsdén mozgatta. Az étterem, ahol egykor dolgozott, a csőd szélére jutott s így Ő fel tudta vásárolni a tulajdonjog nagy részét. Jimy, aki korábbi főnöke volt, vezeti tovább az üzletet, s az ő kezében van a tulajdonjog 30%-a. Két év kihagyás után visszatért az egyetemre, ahol nemrég lediplomázott és közeledik már a doktori cím felé. Ekkoriban fejlődött ki új képessége, a telekinezis. A javuló életét magánéleti gondok árnyékolták be. ugyanis barátnője visszautasította házassági ajánlatát.
Másik nagy szerelmét véletlenül, a neten ismerte meg, kapcsolatuk évekig tartó szoros barátságból lassan szerelemé fejlődött, de a lány kiskorúsága miatt, Kate-el, a kapcsolatuk baráti maradt. Egészen két évvel ezelőttiig, mikor addigi élettársával szakítottak. Titokban találkozgattak a lánnyal, és vártak türelmesen. Titokban találkozgattak a lánnyal, és vártak türelmesen. Minden tökéletes volt és nem sokára el is szöktek együtt, hogy annak rendje -módja szerint egybe kelljenek. A boldogságuk azonban nem volt hosszú életű, első fiúk megszületése közben Kate elvesztette mutáns regenerációs erejét és meghalt.
Ezt követő évek, talán a legnehezebbek voltak hősünk számára amit valaha átéllt. Nem, csak hogy egyedül álló apaként kellett szembe néznie az egyre nehezebben kezelhető fiával, de New Yorkot elpusztító katasztrófába szinte minden ami fontos volt neki elveszítette. Egyetlen, egy segítsége és öröm az életébe Gina volt, aki kezdetben bejáró nő később pedig élettársa lett. A sűrűn érkező esőcseppeket pedig, az orkán erejű szép repíti messzíre. A háború zűrzavarába azonban, elszakadtak egymástól. Phillp jelenleg úgy tudja hogy elhagyta őt, és a tőle született gyerekeit hallotnak hiszi.
A sötétséget mindig felváltja a fény, és ez hősünk életébe se volt másképp. Miután, a köd feloszlott befejezte tanulmányait és néhány korábbi befektetése, valamint házáért kapott pénze anyit hozott hogy komoly munkanélkül is tisztes megélhetést biztosít neki. Időközben befejezte az egyetemet is, és most a jogi praxisa beindításán dolgozik.

Képességei:
Érzelemszívás: Ez nagyjából annyit jelent, hogy képes átvenni mások érzelmeit és vele együtt mentális energiájuk egy részét is. Erre azért van szüksége, mert hiperaktívan működő agyát a szervezete hagyományos módon nem képes fenntartani. Naponta, ha nem használja a képességeit túlzott mértékben, akkor egy embert, teljes tudatát kell magába szívnia. Mivel a szívás a másik félre nagymértékben ártalmas, ezért ritkán használja egy személyen.. Az alany legerősebb érzelmei egyszerre eltűnnek, majd a többi is fokozatosan, végül a tudatalattija is kiürül; ez a művelet hatalmas lelki sokkal, jár, ha csak egy embere összpontosít. A teljesen kiszívott ember akár kómába is eshet, de egy komolyabb „kezelés” is okozhat károsodást, vagy tartósan mentális zavart. Többnyire úgy oldja meg, hogy fokozatosan, egyszerre több embertől szinte alig észlelhető adagokban veszi el az érzelmeket. Egy teljes ember leszívása 5-10 percig tart. A hossz a hatással van a hatásra is.
Az érzelem szívás előnyei:
1.intelligenciája (memória, mozgás koordináció, logika) jelentősen javul IQ-ja 160 körül mozog. Ha nem szív magába rendszeresen eleget, szellemileg leépül, és csak mankóval képes járni, elveszíti beszédkésségét is.
2. Egy normális emberhez képest mindössze fele annyi alvásra van szüksége (2-4 órára de max 6 órát alszik)
3. Mikor átveszi az érzelmeket, tudatába kerül mit érzett a másik. Rá az érzelmek nincsenek nagy hatással, bár rendkívül a erősek esetén előfordulhat, hogy az legyűri. Észreveheti, ha valaki hazudik, továbbá felismeri az érzelmi kapcsolatokat az emberek között.

Telekinézis: Képes az elszívott mentális energiát, kibocsátani magából így tetszőleges irányba tárgyakat mozgatni és ennek formát adva, támadni és védekezni. Jelenleg maximum 300 kg súly mozgatásra képes. Ha az erejét egy pontba összpontosítja 3000 Newton erővel vághat, ha pedig védekezik akkor erőtere képes ellenállni a kisebb lőfegyverekből leadott sorozatnak, vagy egy kézi gránátnyi robbanásnak. Magát is tudja mozgatni, de nem túlzottan gyorsan maximum 80 km / h sebességgel, amelyet igen csak rövid ideig bír fenntartani. Többnyire csak 40-60 km / h-val repül, amelyet már fél óra-óráig stabilan kibír.
Megjegyzés: A képességéhez szűkséges látnia célpontot, vagy valamilyen módon érzékelnie azt. Ami főleg, védelemnél jelent komoly problémát, hiszen amit nem lát nem tud kivédeni.

Szakértelmei: Mester szakács, kimagasló üzleti, kommunikációs és pszichológia ismeretek, doktori szintű jogi ismeretek. Ezek mellett ért a lakberendezéshez, irodalomhoz, történelemhez. Beszél angolul, magyarul, spanyolul és latinul.
Warmaster
Warmaster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 234
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York, Brooklyn

Karakteradatok
Főkarakter: Taikuri
Főkari/multi: Multi
Síkok:

fulopgergely8908@gmail.com

Vissza az elejére Go down

Phillip George Drake Empty Re: Phillip George Drake

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 14 Jún. 2012, 11:24

Szia!

A mentális és érzelmi leszívás, amivel embereket akár kómába is ejthetsz elég erős képesség, érdemes lenne beleírni, hogy azért ez elenne lehet védekezni, pl. telepaták képesek kivédeni, vagy azok, akiket kiképeztek telepátia ellen. Ehhez viszont semmi köze a telekinézisnek, elég rossz magyarázat, hogy a mentális energiát kibocsájtja annak formát adva, ez egyszerűen két teljesen különálló képesség, és már az első is eléggé erős. Szóval a telekinetikát húzd ki légy szíves!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.