Kyra Emett

Go down

Kyra Emett Empty Kyra Emett

Témanyitás by Kyra Emett on Vas. 19 Aug. 2012, 22:39

Adatok:

Név: Kyra Emett
Egyéb név(i):
Faj: ember
Nem: nő
Jellem: gonosz
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2005.09.30. Franciaország, Lyon
Kor: 18
Család: elhunytak, élő rokonról nincs tudomása
Foglalkozás: -
Testmagassága: 153 cm
Testsúlya: 43 kg
Szeme színe: zöldes-barna
Haja színe: eredetileg fekete, vörösre festve
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: jobb lapockájától kiindulóan egy kinai mintára elkészült szines kigyó látható feltetoválva egészen a lány csipöjéig terjedöen
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:

2008. szeptember 30án születtem a franciaországi Lyon városában. Édesanyám a születésembe halt bele, édesapám pedig anyám elvesztésének fájdalmát nem volt képes elviselni, nem sokkal a harmadik születésnapomat követően fejbe lőtte magát.
Ez után nővérem volt a gyámom, aki nem igazán szeretett engem. Folyton arra akart nevelni, hogy az iskola csak másodlagos szempont, hiszen minden amit egy nő el tud, és el akar érni, azt mind megteheti és elérheti a testével! Körülbelül 4 éves lehettem amikor rájöttem, hogy a nővérem k-rva.
Hogy minden egyes pasi akit én a barátjának hittem igazából a kuncsaftja! S most jön a kérdés, hogy hogyan jöttem erre rá ? Egyik este lefekvés után, amikor már majdnem aludtam, a nővérem benyitott a szobámba, leült az ágyam szélére és azt mondta : - Kicsim, most be fog hozzád jönni egy nagyon kedves barátom és azt szeretném ha szépen viselkednél vele. Rendben?
- Rendben - feleltem, s ő felállt és kiment a szobámból. Aki bejött, miután becsukta a nővérem maga mögött az ajtót, egy cseppet sem volt mondható kellemes külsejü embernek. Körülbelül 190 cm magas, teljesen ősz hajú, szúrósan acélkék szemü hatalmas ember volt. A szája csak egy keskeny résnek látszott onnan, ahonnan én láthattam. Furcsán húzta az egyik lábát, olybá tünt számomra, mintha nem is az ő lába lenne, csak hozzá lenne erősitve, és külön nehézséget jelentene számára az, hogy önmagával cipelje. Lassan közeledett az ágyam felé.
Bármennyire nem volt megnyerő a külseje mégsem az volt róla az első benyomásom, hogy bármilyen módon bántani akarna. Azt hittem a nővérem csak amiatt küldte be hozzám, mert esetleg neki le kellett szaladnia a közeli kisboltba, és addig nem akarta egyedül hagyni! Mikor odaért az ágyamhoz, olyan óvatosan ült le mintha az egész csak egy álom volna. Reszkető kézzel leemelte rólam a takarót, majd lassan elkezdte simogatni a hajamat. Nem szólt semmit sem! Még a nevét sem tudtam. Aztán egyre lejjebb kezdett el simogatni, felültetett az ágyban, nagyon óvatosan leemelte rólam a hálóingemet. Engedtem neki, mert még mindig nem gondoltam azt róla , hogy bántani akarna. Levette a rajtam lévö bugyit is. Lassan hozzám hajolt , egy óvatos puszit lehelt a számra aztán a nyakam felé indult de egyszer csak nyoma sem volt az eddigi óvatoskodásnak!
Nagyon szorosan elkezdte szoritani a karomat. Annyira fájt hogy felsikoltottam fájdalmamban, de erre befogta a számat! Elengedte a karomat és keményen visszalökött az ágyra. Felemelkedett és elkezdett vetkőzni. Olyan gyorsan vetkőzött le, hogy szinte nem is láttam. Arra eszméltem fel , hogy fölöttem tornyosul és a forró, felgyorsult büdös leheletét érzem a nyakamon, és majd kicsivel később az aromon. Mégegyszer megcsókolt de ez a csók már nem olyan lágy volt mint az előző. Felhevült, erőszakos, megharapta a számat olyannyira, hogy kiserkent a vérem. Éreztem ahogyan az a meleg és fémes izű vér végig csordul az ajkamon le az államra, de már nem volt ideje, hogy tovább folyhasson mivel ez az ember egyszer csak kinyújtotta az undoritóan hosszú s vékony nyelvét és lenyalta azt. Olyan fényt láttam meg ekkor a szemében, amitől már szinte halálra rémültem! Szinte kiszürkült a szeme , félelemetes volt. Sikitani akartam de befogta a számat mikor ezt észlelte, lefogta a lábaival az enyémeket ezzel szabaddá téve a saját kezeit, az egyikkel a számat fogta be a másikkal pedig elkezdett ütni. Éreztem ahogyan minden egyes ütés nyomai egyre dagadnak vagy elkezdenek vérezni. Itt elvesztettem az eszméletemet.
Arra ébredtem, hogy a fürdőszobában vagyok a kádban fekszem, s a nővérem mosdat le, miközben folynak a könnyei. Meg akartam kérdezni tőle, hogy miért sir, de nem tudtam megszolalni mert annyira fájt a szám, éreztem, hogy be van dagadva a szemem, és alig tudom kinyitni. Miután teljesen felépültem és eltünt minden egyes sebem és sérülésem, egyre többször fordult elő, hogy férfiakkal kellett lefeküdnöm. Egészen addig ameddig 12 éves nem lettem.
Addigra annyira kiégettnek és fásultnak éreztem magam hogy az egyik visszatérő vendégemet megkértem az egyik együttlétünk alatt, hogy öljön meg engem. Alatta feküdtem és elkezdett folytogatni mint mindig. De most egyre szorosabban s szorosabban tette ezt. Megijedtem, halálra rémültem attól, hogy tényleg megteszi azt, amire én magam kértem őt. Egy levél vágó feküdt mellettem a földön. Hirtelen felemeltem és a nyakába szúrtam azt. Kigúvadtak a szemei, elengedte a nyakamat és a sajátjához kapott. Hörgött és én perverz élvezettel néztem ahogyan bugyog a vér a nyakán lévő lyukból. Aztán összeesett és végleg meghalt. Nem kelt fel többet. Elhagytam a szobámat, úgy ahogy voltam meztelenül indultam el nővérem szobája felé. Benyitottam hozzá éppen vele volt az egyik idős, kéjenc, állandó vendége, de egyikük sem vette észre, hogy bementem.
Először az öreget nyirtam ki, mindazokat a férfiakat láttam benne akik velem voltak, akik kihasználtak és a tárgyukként kezeltek. Nem emlékszem rá , hogy végülis hányszor szúrtam bele a levélvágót, de emlékszem nagyon sok sebet láttam a történtek után rajta. Eközben a nővérem csak sikitozott, és menekülni próbált, de annyira sokkos állapotba került, hogy csak az ágy háttámlájáig jutott el. Felmásztam az ágyára s lovagló ülésbe ültem az ágyéka fölé. Mellé tettem a fegyveremet, megsimogattam az arcát majd a szájához hajoltam és csókot adtam neki. Nem akarta kinyitni a száját ezért arcon ütöttem mire észe kapott s mintha én is csak egy vendége lennék átadta magát az akaratomnak. Átdugta a nyelvét a számba, elkezdett simogatni erre én a bordái közé szúrtam. Folyamatosan sikitott addig ameddig meg nem halt alattam. Mikor már nem volt pulzusa s nem vert a szive átmentem a saját szobámba s felöltöztem. Nem tudtam hova menjek és még szinte azt sem fogtam fel hogy éppen az imént öltem meg három embert , csak mentem. Mikor újra feleszméltem egy idős nőnél ébredtem fel valahol Lyon egyik siralmasabb negyedében voltam. Fel akartam kelni de azt mondta nem szabad, nem mehetek el mert már keresnek, tudja mit tettem de nála ott maradhatok majd ő megtanit engem mindenre ami ahhoz szükséges hogy túléljem. Azt mondta ő boszorkány és minden amit ő tud egyszer majd az én tudásom lesz! Elfogadtam amit kinált, elfogadtam a segitségét hiszen nem tehettem mást. Ahogyan telt az idő, szépen lassan úgy tanultam meg én is mindent. A tüz lett az én mágikus elemem. Öreganyó azt mondta nekem mindig, hogy azért választott engem a tüz mágiája mert amikor öltem akkor éreztem meg először a mágiát, de akkor nem voltam képes arra, hogy ezt felfogjam. Nem mindig értettem meg azt amit mondott, de lassacskán mindenbe beletanultam. A tanulás befejeztével, úgy éreztem, hogy többet szeretnék megismerni a világból, mint Lyon és környéke, ezért elindultam, hogy megismerjem és felfedezzem a világot. Az első utam Amerikába vezetett. S most itt vagyok, ha nagyképü akarok lenni mondhatom azt, hogy a tüz mágiájának mestereként állok előtted!

Képességei: Mágiahasználat. Formája: tűzmágia. Szintje: varázslat. Képes a megfelelő kézmozdulatokkal, és rövid koncentrációval tüzet előállitani a semmiből, már meglévő tüzeket alakitani, formálni, azok hőfokát +/- 50 fokkal változtatni, tűzből különböző formákat, alakzatokat késziteni, vagy rövid időre (1 kör idejéig) egy tűzlényt létrehozni, amely 50 méter sugarú gömbben képes mozogni, és Krya akaratának engedelmeskedni.

Szakértelmei: Képzett tüzmágus, gyógynövények hazsnálata, mérgek ismerete, kártyajóslás.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen
Megjegyzések: Revans hivott az oldalra Smile
Kyra Emett
Kyra Emett
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Aug. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyra Emett
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kyra Emett Empty Re: Kyra Emett

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 19 Aug. 2012, 22:55

Akkor karakter elfogadva. 500$ kezdőtőkét kapsz. Még egy adatlapot kérek és mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kyra Emett Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kyra Emett Empty Re: Kyra Emett

Témanyitás by Kyra Emett on Vas. 19 Aug. 2012, 23:01

Adatlap:

Név: Kyra Emett
Lakás/Létesítmény: New York, Coney Island.
NJK:
Foglalkozás: Bűnöző, szerencsevadász.
Munkahely:
Pénz: 500 $
Bevétel/hét:
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 2
Fennmaradó kreditek: 2
Kyra Emett
Kyra Emett
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Aug. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyra Emett
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kyra Emett Empty Re: Kyra Emett

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.