A torony

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

A torony Empty A torony

Témanyitás by Thorhalla Pént. 07 Szept. 2012, 16:10

A galadoriak űrállomása, ami a Sötét csillagködben tartózkodik és figyeli a Lidércvilágot kellő távolságból.
A torony Rlloms

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A torony Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A torony Empty Re: A torony

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 08 Szept. 2012, 10:52

Űrlovagok

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Ballyedrak, Tirzusz Agiopon (Reptile), Nestor Stratos és Jonathan Holmes

Három hónap telt el az Orbuceni események óta (felzárkóztunk időben), azóta végre normálisak voltak a kommunikációs körülmények is szerte az univerzumban. Csak egy-két kisebb feladata volt a csapatnak, leginkább menekültek segítése, akik Annihilus serege miatt voltak kénytelenek elmenekülni a bolygóikról. Három hónap, ennyi időbe tellett, mire végül sikerült megtalálni azt a helyet, amit az adatokban „Az Arany Galaxisnak” neveztek, ami a feltételezett otthona volt az Űrlovagoknak. Még mindig semmit sem lehetett róluk tudni, csak koordinátákat, így végül is a csapat úgy döntött, hogy elmennek felkeresni őket, hátha ezzel elérnek valamit a korábbi nyomozásban. Mivel egy kapcsolatfelvételről volt szó, hosszú huzavona után Rocket és Cosmo sikeresen elintézte, hogy Holmes-t kiengedjék a Földről és Gladiátorral is ugyanezt tegyék, ha a strontian végre befejezte a bolygón a hősködést, amit ott folytat New York városában, éppen az X-mennek segítve.
A csapat a kisebb hajót vitte magával, a Thanos ugyanott maradt, ahol mindig is volt. Tyra ezúttal nem jött a csapattal, a bázison volt valami javítani való, így inkább ott maradt azt megcsinálni; Mich és Syr-Tox úgyszintén. A hajó már jócskán bent járt a galaxisban, amikor valami furcsaságot sikerült fogni. Cosmo ajánlására csillagászati méréseket is kellett végezni, nem ártott feltérképezni ezt a helyet sem. A hajó rendszerei pedig egy olyan dologra bukkantak, amivel nem találkoztak korábban. Egy fekete nappal az egyik közeli csillagködben. Mivel ez igencsak érdekesnek bizonyult így, így a csapat arra vette az irányt, a csillagköd határán azonban kénytelenek voltak a biztonságos haladás miatt kilépni a hipertérből, vagy szubtérből. Jó pár órát haladtak normál sebességgel a csillagködben, lassan elérték a napot is, ám és ekkor látták meg a hatalmas űrállomást.
A torony Rlloms

A torony 00120

Résztvevő: Zen Aian Khalil

Aian két hónapja (felzárkóztunk időben) hagyta el a bolygóját, az első dwalendként, aki megtette mindezt. Nemcsak a saját naprendszerüket tudta felfedezni, hanem egy teljesen más népet, azoknak a galaxisát. Messzebbre jutott, mint amit valaha bárki is megmert volna álmodni a fajukból. Az Űrlovagok meglepően barátságosan fogadták és elég sok mindent megtudott róluk az elmúlt időszakban. A hajót ami elmenekült végül megtalálták egy kereskedelmi bolygón, kiégve. A gyilkosnak pedig nyoma veszett, voltak ketten, akik a nyomába eredtek, de nem fűztek hozzá túl sok reményt. Így Aian-t hazavitte a saját bolygójukra Seleia. Mivel a férfi két hónapja itt van, már nagyjából megérti a Galadori nyelvet és nagyjából középfokon képes is beszélni azt. Megismerkedett a kultúrával, a történelemmel, és rá kellett jönnie, hogy ennél paranoiásabb népet még nem látott soha sem. Viszont be kellett látnia, hogy az Űrlovagok kiváló harcosok, jobbak, mint amik náluk otthon vannak, így ha akarta, akkor Seleia tanította és gyakorolt vele.
Amikor a nőt ideiglenesen kiküldték a Toronyba, egy űrállomásra, ami a Sötét csillagködben van, felügyelve az űrlovagok ősi ellenségének szülőbolygóját megkérte Aian-t is, hogy tartson vele. Hiszen ezt a helyet még nem látta. Úgy két hete lehettek itt, eddig minden a legnagyobb nyugalomban telt, de ekkor riadókészültség szólalt meg az egész Torony területén. Ismeretlen hajó jelent meg a közelben.

A torony Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Jelly Szomb. 08 Szept. 2012, 14:44

Jelly felsóhajt, majd lerakja a kezében lévő könyvet, majd odalépett a műszerfalhoz. Egy fekete nap, ilyet még nem látott, amikor arra vették az irányt, neki látott a különös égitest letapogatásának. Az Obruceni pokoljárás óta sok menekültön segítettek, akiknek az otthonát Anhillus pusztította el, valamint az elesett társai miatti gyásza is enyhült. Persze azóta is azon dolgozik, hogy lehetne lezárni vagy elpusztítani a Hibát...
Minden információra szükség volt, remélte, hogy az űrlovagoknál ezt megkapja... A szenzorok egy nagy objektumot jeleztek. Egy űrállomást.
Jelly szólt Nestornak.
- Nestor, mit gondolsz? Vannak még rajta?
Ha igen, akkor itt volt az ideje felvenni a kapcsolatot a helyiekkel...
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 09 Szept. 2012, 15:41

Már két hónap telt el azóta, hogy elhagytam anyabolygómat a parancs szerint, hogy megtaláljam az idegen lényt. De mióta idekint vagyok egyre elképzelhetetlennek tűnik a parancs végrehajtása. A világ szinte kinyílt előttem idekint. Hatalmas tér és még megannyi ismeretlen terület mitől porszemnek is sok lenne nevezni bolygómat ebben a végtelenségnek tűnő űrben. De nem bánkódtam, nem is adtam fel, hogy valamikor megtalálom majd s még élveztem is itt lenni. Az űrlovagok társasága kellemes volt s befogadtak, barátságosak voltak velem hiába az a kis ismeret mire szert tettünk. Még megismernem is sikerült őket jobban s nyelvüket is sikerült valamelyest magamévá tennem is de mindkét részen voltak még csiszolásra váró szenek, hogy azt igazán tudásnak hívhassam s nem csak ismeretnek. Támpont volt talán, hogy a halyót megtaláltuk mivel elmenekült az alakváltó de az kiégve volt egy kereskedő bolygón. Hihetetlen, hogy még ilyenek is vannak de sajnos az, hogy már nyomát nem leltük a lénynek jobban bosszantott mint a felfedezés amit tettem a bolygó létezésének megtudásával de ketten megindultak, hogy nyomát találhassák a lénynek de én is egyre jobban azt a gondolatot kezdtem el támogatni, hogy nem fogjuk tudni megtalálni és elfogni. De nem akarom feladni. Nem mehetek, nem megyek addig vissza míg nem viszem magammal azt a lényt is. Végül Seleia-val elmentem a bolygójára s ott telt az idő néha már már oly lassan mintha állna de látva, hogy van bőven mit megtanulhatok itt inkább éltem is ezzel a lehetőséggel minthogy tétlen s haszontalan lopjam az időt. Sokkal jobb harcosok ők, nem is igazán kérdőjelezhetem ezt meg hiszen ők többet láttak s tapasztaltak mint a mi népünk. Másra is vannak felkészülve s többre mint mi így az, hogy meglett a lehetőségem, hogy tanulhassak s fejleszthessem magamat, éltem is vele.
Aztán két hete kiküldték egy űr állomásra, s én is vele tartottam. Új hely s ilyent még nem igazán láttam vagy voltam ilyenen. A hely ahol tartózkodott is igen érdekesnek bizonyult. Az űrlovagok ősi ellenségének a bolygója a Sötét csillagköd. Mind mind érdekesnek tűnik számomra. Bár biztos vagyok benne nekik ez már nem oly érdekes mint nekem. Két hét el is telt, nyugodtan s zavartalanul. A következő napot is valahogy így képzeltem el ám most riadó szólalt fel. Felszerelésemet magamhoz véve s páncélban léptem ki már folyosóra, hogy megkeressem Seleia-t vagy ha mást találok előbb akkor attól a személytől megtudhassam, hogy mi történt s mi a teendő, miben segíthetek.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by Reptile Vas. 09 Szept. 2012, 16:37

Az elmúlt időben megint csak csendesebbek voltak a dolgok, hogy így mondjam, az átlagos rutint végeztük, mentettük a népet ott, ahol hívtak minket, bár be kell látnom, volt, hogy ez nem olyan egyszerűen zajlott le, mint ahogyan az előbb bele kezdem. Sajnos még mindig sokszor visszatérnek az emlékek arról, hogy mit műveltem, avagy mit műveltünk az Obrucenen, de az, hogy mindenhol segítünk, ahova hívnak, segít túllépni a dolgon, könnyebbé teszi az elfogadást, meg úgy konkrétan az egészet, mert mégiscsak jobb személynek érzem magamat ettől. Akárhogyan is, most egy újabb feladat állt elő, a korábban emlegetett űrlovagokkal kapcsolatban, vagyis pontosabban a feltételezett otthonukkal kapcsolatban, mivel még mindig semmit sem tudunk róluk, így az egyetlen helyen kell keresnünk, ahol az adatok szerint vannak, Az Arany Galaxis, az a hely ami a felvételen is szerepelt. Úgy tűnik jó döntés volt eltenni azt a felvételt. Mindenesetre is most itt bolyongunk már egy jó ideje, egy ismerős arc társaságában, Holmes, akinek viszont annyira nem örülök, továbbra sem fűzök hozzá szép emlékeket, vagy egyáltalán bármilyen pozitív érzést, ezért pedig nem is igazán törődök vele különösebben, csak ha nagyon muszáj. A lényeg, hogy régóta haladunk, eddig pedig szinte semmi különösebben érdekfeszítő nem történt, de csak szinte, mert végül is a rendszerek érzékeltek valami meglehetősen érdekeset, elvileg egy fekete napot, ami felé éppen " bolyongunk " a magunk lassú tempójában. Igazából már sokat várni sem kell, mert hamarosan látótérbe is esik valami... Egy objektum az igazából, úgy néz ki, mint egy űrállomás, valószínűleg ténylegesen az is... Lehetséges lenne, hogy megtaláltuk őket?
- Javasolnám a kapcsolatfelvételt. - Bár kétlem, hogy van közös nyelv, talán képesek leszünk így is kidolgozni valamit, vagy esetleg a fordítógépek képesek lesznek azonosítani és úgy fordítani, ki tudja. Csak reménykedni tudok benne, hogy barátságos népek és nem lesz ebből bonyodalom, nincs erre most különösebb szükség.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Horatio Millvier Hétf. 10 Szept. 2012, 10:21

Ballyedrak nyugodtan ült a Galaxis Védelmezőinek küldetésekre használt hajójában. A shi'ar férfi a következő küldetésen gondolkozott. Örült volna, ha megtalálják vége az Űrlovagokat, és sikerül békés kapcsolatot kiépíteniük velük. Három hónap telt el az Orbuceni helyzet óta. Most nyugalom volt. A Galaxis Védelmezői csak menekültek segítésének feladatát kapták állandóan. Ezen menekültek kénytelenek voltak lehagyni bolygóikat Annihilus serege miatt.
~ Szerencsétlen emberek. Mindenük odavész Annihilus miatt. Szörnyűséges mire képes ~ mérgelődött magában Ballyedrak.
Hirtelen furcsa jelekre lettek figyelmesek és Cosmo javaslatára a közeli csillagködbe mentek. Jó pár órás út volt a normál térben, mivel ki kellett lépniük a hipertérből. Egy nagyon érdekes dologra bukkantak, egy fekete napra, így úgy döntöttek megnézik. A nap mellett még valamit találtak. Egy űrállomást.
~ Érdekes felfedezés lehet ~ gondolta magában, majd társaihoz fordulva megszólalt.
- Támogatom a meglátogatását - jegyezte meg.

A torony 250sc9gA torony 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Síkok:

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 11 Szept. 2012, 15:07

A pilótafülkében ülök, a lábam a műszerfal mellett, egy forró vizes törölköző az arcomon, hogy egy kicsit tudjak pihenni. Orbucen óta időnként rámjön valami, olyankor néhány napig nem tudok aludni, ha pedig mégis van elég türelmem órákig forgolódni az ágyban, végül olyan álmaim lesznek, amiből inkább felébrednék.
Lar és Whadelac eltűnése ennek ugyanúgy okozója, mint az Orbucenen átélt dolgok. Nem a mészárlás zavar, sok embert öltem már meg, volt rá alkalmam a kree hadseregben, és egyáltalán nem igaz, hogy azok mind védekezésre képes, kiképzett katonák voltak. Mégis van különbség, és az az akarat. Azért tettem, mert egy olyan haza érdekében cselekedtem, amiben hittem, és egy olyan társadalom hadseregében szolgáltam, aminek tagjának mondtam magam. Ez viszont... Báb voltam valaki kezében. És a legrosszabb, hogy sosem fogom megtudni, ki volt a bábmester.
Amikor Cosmo szól, hogy valami van előttünk, morogva húzom le a vizes törölközőt az arcomról, és felnézek a kijelzőkre.
-Remek, menjünk bele, ha az nem veszélyes - helyeslek, és figyelem a jelenséget, amikor végül meglátom az űrállomást.
A többiekre nézek sorban, akik úgy ajánlgatják a kapcsolatfelvételt, mintha valami parlamentben ülnénk.
-Milyen rohadtul kifinomultak lettetek - jegyzem meg kicsit morcosan az álmosságtól, aztán azért válaszolok is. - Az állapota alapján nem tűnik elhagyatottnak. Futtassátok le rajta a szkennereket energiajelek és életjelek után, csináljatok egy hőtérképet is. Cosmo, keress aktív frekvenciát, amin kapcsolatba léphetünk, ha nincs, akkor futtasd végig a gyakrabban hasznát frekvenciákat ezzel az üzenettel - ekkor bekapcsolom a rádiót, és felveszem rá az üzenetet.
-Nestor Startos vagyok, a Galaxis Védelmezőinek vezetője, egy cirkálóval közelítünk az űrállomáshoz, békés szándékkal, diplomáciai okokkal érkeztünk - lezárom a felvételt, és újra hátradőlök a székben.
-Ha van eredménye a szkennelésnek, ne "javasoljátok a köztudomásra hozását", és ne "támogassátok a kinyilatkoztatását", hanem dobjátok fel a nagy képernyőre.
Nincs kedvem meglepetésekhez, valamiért nyugodtabb lennék, ha Mich itt lenne. De reméljük a legjobbakat, a lovagok élnek, békések, barátságosak, és semmi komplikáció nem fog adódni...

Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
A torony Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Témanyitás by A Misztikus Pókember Csüt. 13 Szept. 2012, 00:05

Ismét belekeveredtem ebbe a káoszba. Megint a védelmezőkkel utazom, noha Thanost most leadták út közben de valahogy az, hogy kevesebb levegőt szívunk el együtt nem segített a kapcsolatunkon. Én most is inkább magamat szórakoztatom amíg ők tesztoszterontól fűtve vesznek levegőt is.
Egy biztató sötét nap fele közeledve mindenki úgy belelkesül, hogy szavazást indítanak a dologról. Szerencse a diplomácia küldetés instant verzióját vissza küldi Nestor, A kapitányunk végre ismét az embereivel foglalkozik. De az emberei az Orbucenen történt dolgok után is komolytalannak tűnnek.
Egy mosolynál többet nem is szánok a dologra, de Nestor fontos dologra hívta fel a figyelmet. A csapatban vannak posztok és azokat be kell tölteni...
Én ehhez mérten ismét megnyálazom az ujjam, és lapozok egyet a könyvben...
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 13 Szept. 2012, 10:00

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Ballyedrak, Tirzusz Agiopon (Reptile), Nestor Stratos és Jonathan Holmes

Cosmo nem volt fizikailag jelen a hajón, ő mint mindig a Thanoson maradt Rockettel és ők ketten voltak, akik a csapat távollétében az üzeneteiket kezelték és a feladatokat fogadták el. De most már szerencsére könnyedén lehetett velük kommunikálni hála a helyreállított kommunikációnak. A szkennlést bárki is végezte el nem jutott sokra, ugyanis elakadt az űrállomást körülvevő pajzsban, azaz ebből nem volt nehéz kikövetkeztetni, hogy igenis volt élet a hatalmas űrállomáson. A rádióadás után hamarosan egy női arc tűnt fel a kivetítőn, ami határozottan emberi volt.
A torony 1704952-ikon008
- Seleia vagyok a Galadorról, kapitány kapcsolja le a hajtóműveit és a fegyverzetét és készüljenek fel a hajó, a rakomány és a személyzet teljes átvizsgálására! Amennyiben bármelyiket is megtagadják kénytelenek leszünk azonnali hatállyal tüzet nyitni magukra!
Ezzel az adás meg is szűnt és a nő képe is eltűnt a holografikus kivetítőről.

A torony 00120

Résztvevő: Zen Aian Khalil

Aian éppen az adás végezetekor érkezik meg a hídra, ahol Seleia már várta. A férfira nézett, majd intett neki, hogy kövesse.
- Egy idegen hajó érkezett, átmegyünk és átvizsgáljuk a teljes hajót – mondta. – Külsőre shi’arnak tűnt, de akivel beszéltünk nem az volt. Örülnék, ha velem tartana.
Aian rájöhetett, hogy a teleport készülék irányába tartanak, valószínűleg így fognak átszállni a másik hajóra.
- Fel kell készülnünk a legrosszabbra, hogy lehetséges, hogy a szipolyok akarnak öngyilkos merényletet végrehajtani a Torony ellen.
Közben a pároshoz még négy másik űrlovag is csatlakozott és megérkeztek a teleporthoz.
- Felkészült Zen?

A torony Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 13 Szept. 2012, 15:14

Az adás végére a hídra is érkezem. Mikor Seleia felém néz és int lépek is. Megindulok vele. Figyelmesen hallgatom, hogy mi törtért és mit fogunk tenni. Egy feltételezhetően shi'ar hajó nem shi'ar legénységgel. Furcsának találom, hogy nem azok vannak rajta mit akik eredetileg a hajót készíthették. Ha csupán pár más fajú lenne nem lenne ennyire furcsa számomra. Hiszen lehet, hogy megszokott a vegyes legénység pár helyen. A teleport felé sétálva veszek pár nagy levegőt és bólintok, hogy értem. A felkészülés a legrosszabbra. Mindig a legrosszabbra készülök fel. De persze mindig remélem, hogy nem fog az be is következni, illetve teszek ellene, hogy bekövetkezhessen. Még négyen csatlakoznak hozzánk mire megérkezünk a teleporthoz. Hatan szállunk át. Kellemes létszám ez.
Seleia kérdésére kibiztosítom a fegyveremet mit egy halk bár hallható kattanás jelez majd az álcázómat aktiválom, hogy mikor majd átteleportálunk ne tudják meg pontos létszámunkat. Ha ellenségesek akármennyire is ez mi felénk fogja billenteni ha kell a harcot.
- Kész vagyok.
Mondom végül és egy utolsó mély levegőt veszek és fújom ki, nyugtatva s felkészítve magamat arra, hogy ha kell akkor tiszta fejjel tudjak reagálni akár ellenséges fogadtatásra.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Jelly Vas. 16 Szept. 2012, 13:17

-Nocsak, egy védőpajzs - mondta Jelly, miután elvégezte a szkennelést. - Jó, vannak a hajón. Csak már az a kérdés, hogy jók vagy rosszak. - A társaira pillantott, majd vissza a képernyőre, amikor beérkezett az üzenet.
A nő emberinek tűnt, elmondta, hogy a Galador nevű bolygó lakosa, hallott már erről a világról, úgy fest, hogy megtalálták akiket keresnek.
- Lehet, hogy ők azok. - Nestorra pillant, várja, hogy a főnök mit mond. - Szerintem nem lenne jó feldühíteni őket, meg ha készségesek vagyunk, akkor az talán jó pont. Elvégre ezért jöttünk ide, kapcsolatot teremteni.
Jelly
Jelly
Bannolt

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Reptile Vas. 16 Szept. 2012, 19:53

Nestor szavai után csak hangosan fújok egyet, mint egy állat, így jelezvén, hogy tudomásul vettem, bár megmondom őszintén, nem tetszik ez a beszéd, vagy hangnem, de nem említem meg, ha már úgyis ennyire probléma. Mivel így alakult, így csak csendesen figyelek tovább, amíg mindenki ténykedik, vagy legalább is a legtöbben, egészen nyugodtan érzem magam, habár az előbb történtek nem igazán tettek túl jót a közérzetemnek, de nem mintha ez bármin is sokat befolyásolna, plusz ez egy eléggé apró dolog, valakinek nincs jókedve... Nem fog összeomlani a világ, szóval igen, nyugodt vagyok, egészen addig, amíg nem érkezik válasz arról a bizonyos űrállomásról. Először a meglepettség jelenik meg, ugyanis ez a nő, aki válaszolt, pontosan úgy néz ki, mint egy ember, de tényleg, mintha egy teljesen átlagos nőt látnék, na persze nem mintha oly nagyon tanulmányoztam volna őket, de azért mégiscsak egy bolygón éltem velük, egyszer pedig remélhetőleg majd ismételten ott is fogok élni, otthoni környezetben. Eztán pedig egy kevéske idegeskedés jelenik meg, mert hát mégiscsak le kéne kapcsolni a hajó bizonyos részeit, eddig pedig ezért nem tűnnek túlzottan barátságosnak, bár talán megértem őket, ide állít egy csapatnyi idegen, végül is ellenőrizni kell őket, talán valami ilyesmivel az is elkerülhető lett volna, ami a fellegvárral történt. Ehhez az egészhez viszont már nem fűzök semmit, nem az én dolgom eldönteni és van egy olyan érzésem, hogy bármit is mondanék, kb valami hasonló lenne az eredménye, mint ami az előbb volt... Szóval továbbra is csendben maradok, figyelek, várok, hogy mi lesz, bár valószínűleg úgyis le fogjuk állítani a hajtóműveket és lekapcsoljuk a fegyverzetet, mert amúgy meg különben megtámadnak minket, kicsit sakk helyzet, mert egy ilyen hajó nem hiszem, hogy sokáig bírná egy űrállomás, vagy az arról érkező ki tudja hány hajó támadását.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 18 Szept. 2012, 18:51

A pajzs jó jel, de azért nem vennék rá mérget, hogy van élet a bázison, könnyen lehet, hogy mind odavesztek már, mert például elfogyott az élelmük, üzemanyaguk, vagy tönkrement a kommunikáció vagy a légzőrendszer. Végül azonban a valóság a paranoiám ellent felülkerekedik.
-Értettem Seleia, hajtómű és fegyverzet lekapcsolása - válaszolok a nőnek, és lenémítom a csatornát a mi oldalunkról.
Jelly felé fordulok, bólintok neki, a meglátása nem valami újszerű, de legalább nem mond hülyeséget. Lekapcsolom a hajtóművet és a fegyvereket is deaktiválom, majd a többiek felé fordulok.
-Diplomáciai küldöttség vagyunk, semlegesek minden birodalomtól. Kapcsolatfelvétel céljából jöttünk, és van velünk egy követ is a Földről. Ez a nő vagy ember, vagy nagyon hasonló, úgyhogy te leszel az aduászunk, Holmes. Biztosan szimpatizálni fog veled, úgyhogy próbálj kedves lenni vele. Ez rátok is igaz, mindenki legyen készséges, szófogadó. Új szövetségeseket akarunk találni Annihilus ellen, és ehhez lehet, hogy fényesre kell nyalnunk néhány segget.
Megvárom az esetleges válaszokat, majd visszafordulok a képernyőhöz, és bekapcsolom a hangot.
-Hajtóművek és fegyverek kikapcsolva, a legénységemmel készen állunk a vizsgálatra.

A torony Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Pöröly Kedd 18 Szept. 2012, 20:36

A mai is egy átlagos napnak indult az űrállomáson, ténylegesen nem különbözött bármely másiktól, csupán nekem annyiban, hogy meg kellett írnom egy amolyan életrajzot, bár őszintén szólva továbbra sem értem, hogy miért, de a kötelesség az kötelesség, én pedig megteszem, amit meg kell, nem mintha ez egy hatalmas feladat lett volna. Mindenesetre is azzal már végeztem egy jó ideje és feltöltöttem a rendszerbe, majd kezdenek vele valamit, ha valóban volt értelme, most pedig próbálok a teendőimmel foglalkozni, a mindennapossá vált rutinnal, bár erre most nem jut különösebben időm, ugyanis megtörténik a második csavar a mai napban. Riadókészültség az egész állomás területén, ez csak egyet jelenthet, ismeretlen hajót, ami meg ki tudja, hogy miféle, vagy éppen, hogy milyen utasokat szállít, igencsak valószínűnek látom, hogy szipolyokat... Félbe hagyom így hát a rutint és készülök az esetleges bevetésre, ha esetleg támadnának, de máshogy alakulnak a dolgok, ugyanis üzenetet kapok, miszerint én vagyok az egyik szerencsés, akinek át kell mennie arra a bizonyos hajóra, ellenőrizni, még azt is közlik, hogy kikkel fogok menni és hogy most azonnal, ami pedig megint csak természetesnek számít. Be kell vallanom, hogy ennek igazán örülök, mivel eddig nem igazán tettem semmi érdemlegeset sem, valahol el kell kezdeni és bár ez nem tűnik egy oly hatalmas dolognak, ki tudja, hogy mit találunk még ott.. A szipolyokon kívül! Biztosnak látom, hogy ők lehetnek azok, mert miért is jönne bárki ide? Erre a helyre? Felragadom a fegyverem, melyet most kivételesen nem a hátamon tartottam, hanem az egyik falnak támasztva, mivel elvileg még sok időt kellett volna itt töltenem, a lényeg, hogy eztán pedig tempósan megindulok az egyetlen helyre, ahova ilyenkor "illik" menni, a teleport szobába. Menet közben a páncélzatom felkúszik a testemre, ami viszont még fontosabb, hogy meglátom azt a pár személyt, kiket követnem kéne, ez pedig azt jelenti, hogy pont időben vagyok. Némán csatlakozom melléjük és meg sem állok, amíg oda nem értünk.
Pöröly
Pöröly
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 19 Szept. 2012, 14:54

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Ballyedrak, Tirzusz Agiopon (Reptile), Nestor Stratos, Jonathan Holmes, Zen Aian Khalil és Pöröly (Dam)

Az űrállomáson:
Seleia odafordult még utoljára Aian-hoz és Pörölyhöz.
- A szokásos eljárás – mondta. – Kicsi a hajó, így valószínűleg nem lesz rajta nagy legénység. Mindenkit leszkennelni, a rakományt és a hajó fedélzetét átkutatni.
Amint mindenki nyugtázta ezt a teleportáció fénye veszi őket körbe, egy hatfős csoportot, plusz a láthatatlan Aian-t.

GV hajóján:
Nestor a kérésnek, vagyis inkább parancsnak megfelelően leállította a hajtóműveket és a fegyverzetet is. Alighogy Nestor kimondta, hogy készen van a csapat a hidat egy villanás töltötte be és amint a fény elült a csapat máris megláthatta a hat páncélban levő alakot. Aki ismerte a földi történelmet és az emberi meséket, históriákat, azoknak egyből a középkori lovagi páncélok jutottak eszébe a Galadoriak láttál, csak ezek éppen high-tech páncélok és fegyverek voltak. A nő, akivel beszéltek korábban már ő is páncélban volt és ő lépett ki elsőként a többiek közül. Intett a sajátjainak, köztük Aian-nak és Pörölynek is, hogy induljanak és kezdjék meg a felderítést a hajón. Amíg elindulnak ő a Védelmezőkhöz fordult. A többi lovag egy kivételével el is indult le a hídról, hogy kezdjék a vizsgálatokat.
A torony 1797775-screams001
- Amíg a vizsgálatok folynak megkérem önöket, hogy maradjanak a hídon – mondta. – Nem tart tovább az egész, mint tizenöt-húsz standard perc. Mit keresnek az Arany-galaxis kihalt vidékein?

A torony Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Horatio Millvier Szer. 19 Szept. 2012, 20:16

Ballyedrak nyugodtan ült a székében. Nestor szavai után inkább meg se szólalt, hanem csendesen várta az elkövetkezendő eseményeket. A helyzet igen érdekessé kezdett válni ahogy az állomáshoz közeledtek. A szkennelés nem hozott eredményt. Hirtelen pedig egy emberi nő arca jelent meg a képernyőn. A shi'ar férfi eléggé furcsállta a nagy hasonlóságot, de lehetett rá ésszerű magyarázat. A nő megadásra szólította őket.
~ Na jönnek vizsgálódni. Reméljük elégedettek lesznek és diplomáciai megoldásokhoz folyamodhatunk az elkövetkezendő időszakban. Ilyen technológiával remek szövetségesek lehetnének az ellenséggel szemben ~ töprengett magában Ballyedrak.
Miután Nestor leállította a fegyverzetet és a hajtóműveket villanás töltötte el a hidat, majd megjelent néhány páncélos. Köztük a régebben látott nő is. A nő és egy másik páncélos kivételével mindenki elindult a hajót átnézni.
~ Akkor várunk ~ gondolta a tizenöt-húsz perc hallatán.

A torony 250sc9gA torony 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Csüt. 20 Szept. 2012, 18:05

Nagyon olajozottan megy minden, meglepő mennyit fejlődött a csapat képessége az alázat terén. Nem mondom, hogy tökéletes, de sokat fejlődött. Ahogy Nestor engedelmeskedik az idegen hölgy parancsának azok szinte meg is jelennek a hídon. Nem tagadom, engem is meglepve, na nem annyira a lépéssel mint a hirtelenségével. Egy pillanatra összerezzenek, becsukom a varázskönyvem, majd a belső zsebekbe mélyesztem, közvetlen a szívem fölé.
Lassan kelek föl a székből és a testemtől eltartva hagyom a kezeimet az első pár másodpercre, mielőtt összekulcsolnám hátul.
- Üdvözlöm a Galaxis Védelmezőinek hajóján, jó lovag! - Nyitok egy csipetnyit a beszédhangom feletti hangerővel. tudásom szerint utánozva a középkori heroldok stílusát. Bár nagyon kíváncsi vagyok a páncéluk mennyiben tér el pontosan a lovagokétól akit mi ismerünk nem kockáztatom meg, hogy annak szenteljem a figyelmem, ellehetetlenítve a szemkontaktust.
- Jonathan Holmes, rendelkezésére... - Fejezem még be a nyitást egy enyhe meghajlással, hagyom had válaszoljon úgy ahogy ő kíván, talán sokat segít majd a válasz milyensége azon, hogy helyesen választhassam meg a saját stílusom.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Quentine Constantine Vas. 23 Szept. 2012, 19:51

Ezeket az arcokat inkább a lényegretörés jellemzi, mint a körülményesség, és ez máris szimpatikus, persze más kérdés, hogy egy diplomáciai úton ez mennyire segít nekünk. Egy biztos, időt spórolunk, vagy egyből elküldenek a francba, vagy rögtön igent mondanak.
A teleport nem lep meg, gondoltam, hogy nem akarnak dokkolni, ha félnek, hogy valami veszélyes van nálunk, akkor ez nyilván ésszerűtlen lépés lenne. Megvárom, míg odalép a nő, és ő köszönt. Köszönés helyett azonban csak kérdést kapunk. Újabb jele a körülményeskedés utálatának.
-Magukat - válaszolom röviden Holmes bemutatkozása után. - Azért jöttünk, hogy felvegyük a kapcsolatot az Űrlovagokkal. A Galaxis Védelmezői néven ismert csapat vagyunk, semlegesek vagyunk, vagy úgy is mondhatnám, az igazság oldalán állunk. És Annihilus ellen keresünk szövetségeseket - az utolsó mondatot annak tekintetében mondom, hogy talán értékelik, ha rögtön a tárgyra térek, ahogy ők is teszik. Remélhetőleg az őszinteség bejön nekik.

A torony Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 23 Szept. 2012, 23:59

Átteleportálásunkat követően már ott is vagyunk az ismeretlen hajó fedélzetén. S meg is indul mindenki, hogy a parancs szerint eljárjon. Én is így teszek. Csendben maradva, meglepően de mégis néma léptekkel sétálok át az idegen hajó legénysége között megnézve őket majd figyelmemet inkább a helység köti le, és az abban lévő berendezések és tárgyak. A skennelést a lovagok végzik el így én nekem meg kell bizonyosodnom arról, hogy nincs semmi amivel "meglephetnének". Bár igen erősen kétlem, hogy képesek lennének rá de nem lehetek óvatlan. Lehet, hogy nem azok akiknek látszanak. Lassú sétámat végül a mellett zárom aki hosszabban beszélt és őt figyelem meg egy kicsit jobban. Nagyon furcsán beszél... De hát ez is csupán azt bizonyítja, hogy sokkal többet rejt ez az univerzum mint amit fel tudnék fogni vagy fel tudnék fedezni valaha. De nem most kellene elkalandoznom... A hídon sétálok végigmérve őket, most erre kell figyelnem és hogy mind ezt hangtalanul tegyem. Ha ezek szipolyok akkor kemény csatára számíthatunk. Ha nem azok akkor csekély esélyt adok nekik, hogy ha ellenséges lépést tesznek ellenünk. De eddig nem tűnnek ellenségesnek. És úgy tűnik számomra, hogy nem is lesznek azok. De nem kellenek elhamarkodott döntések. Ha a szkennerek nem jeleznek semmit és ezt a magatartást folytatják nem lesz gond. Végül a sétakör után ismételten megállok úgy, hogy a legénység mögött legyek s mindegyikükre rálássak. Nem fogom mutatni magamat míg nem biztos minden 100% -osan és Seleia sem véli úgy.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Jelly Hétf. 24 Szept. 2012, 14:07

Jelly meglepetten hallja, hogy Holmes valami középkori nyelvezeten köszönti az űrlovagokat, nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen, inkább egy mosolyt választ. Ha találkoznának valami őskori törzzsel, akkor Holmes elkezdene majom módjára makogni, és barlangrajzokat...
Majdnem elkuncogja magát, inkább kihúzza magát, amikor Nestor veszi át a bemutatást. Előrelép, és elmosolyodik.
- Carl Morrow vagyok, a csapat úgy mond fizikusa. A Földről. Sok jót hallottunk önökről.
Remélte, hogy az Orbuceni dolgokról nem tudnak ezek a különös alakok, ki tudja hogy milyen kapcsolatban álltak a bolygó lakóival. Ha meg igen, akkor jogosan feltételezhetik róluk, hogy talán tömeggyilkosok, bizonyítaniuk kell az ellenkezőjét, és kitudja, hogy az Űrlovagok milyen segítséget adhatnak nekik a rovarok ellen...
Jelly
Jelly
Bannolt

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Reptile Hétf. 24 Szept. 2012, 19:54

Nos, kapunk még egy olyan megjegyzést, hogy lehetőleg viselkedjünk minél normálisabban, amiről úgy vélem, hogy nem lesz igazából kihívás, így csak bólintok egyet, majd pedig... Fény és meg is érkezik a csapat, akiken eléggé érdekes páncél van, tulajdonképpen eléggé jól néz ki, legalább is szerintem, köztük pedig itt van ez a nő, aki bár páncélban van, valahogy még is felismerem... Bár egy kis ideig nem vagyok benne biztos, de a hangja végül elárulja, bár nem hallottam túlzottan sokáig, mégis ennyi elég hozzá, hiszen nem volt az régen. Tulajdonképpen, néhányaktól eltérően, én nem köszönök, nem is biccentek, csak nyugodtan állok egy helyben és figyelek, mert hát... Most ellenőriznek minket, ez nem a formalitások ideje, azok majd esetleg utána, már ha itt ez szokás, mert az eddig tapasztaltak alapján nem vagyok benne biztos, bár ez pedig valószínűleg csak a felszíne a dolgoknak, így nem mondok biztos véleményt, majd idővel még kialakul, mindenesetre is eddig tetszik, hogy komolyan veszik a dolgot, felkészültek, az már egyszer biztos. Amúgy meg már minden közölve lett végül is, legalább is amit most tudniuk kell, részletek úgyszintén ráérnek később is, bár ha mások nem említették volna a fontos tényezőket, akkor se hiszem, hogy bármit mondanék, tényleg előbb ezen essünk túl, remélhetőleg pedig semmi kellemetlen nem lesz benne. Kíváncsi vagyok, hogy mennyiire lehetnek erősek, mivel végül is nagy számban vannak jelen, ahhoz képest legalább is, hogy mennyien vagyunk itt és közülünk hányan harcképesek, nem mintha harcra készülnék, csak kíváncsi vagyok, bár amúgy meg a szám semmit sem jelent, lehet, hogy páran képesek küzdeni közülük, a maradék pedig nem... Bár nem úgy néznek ki, mint akik nincsenek rendesen kiképezve, csupán azt mondom, hogy sosem lehet tudni, amíg nem győződik meg róla az ember egészen biztosan, viszont én pedig nem fogok határokat feszegetni.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Pöröly Hétf. 24 Szept. 2012, 20:12

Még kapunk egy gyors leírást a hajóról és a feladatról, eztán pedig teleportálás következik, ami a szokásos, fény, majd pedig már ama bizonyos hajó fedélzetén vagyunk. Egy gyors pillantást vetek az idegenekre, sokfélék, de a felszín alatt valószínűleg mind ugyan azok és csak idő kérdése, hogy kiirtásra kerüljenek, legalább is én így látom, de természetesen tudom, hogy tévedhetek, viszont még mindig ezt látom a legvalószínűbbnek, mondják magukat akárkinek is. A jelzésre jómagam is elindulok és egyenesen a raktér felé veszem az irányt. A folyosókon természetesen nyitva tartom a szemem, figyelek mindenre, ha esetleg ebben a környezetben próbálnának elrejteni valamit, bár igaz, erre meglehetősen kevés esély van, de sosem lehet tudni, hogy milyen ravasz is az ellenség. A rakteret elérve, főként bombák után kezdek kutatni, illetve élőlények, vagy bármi olyasmi után, amit az állomás megtámadására vagy elpusztítására, esetleg egy öngyilkos akcióra használhatnának, a kutatás pedig a legapróbb zugokra is vonatkozik, nem csak felszínesen, mindent, minden csomagot és egyéb dolgot átvizsgálok, ami itt található. Kétlem, hogy minden tiszta lesz, de ha mégis, akkor folytatom az utamat, ezúttal egy végül is véletlenszerű irányba, közben pedig ugyan úgy figyelek, néha pedig még hátra is tekintek, hogy biztosan nem akar-e semmi hátba támadni, jobb erre is gondolni a sok lehetőség közül.
Pöröly
Pöröly
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 25 Szept. 2012, 11:17

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Ballyedrak, Tirzusz Agiopon (Reptile), Nestor Stratos, Jonathan Holmes, Zen Aian Khalil és Pöröly (Dam)

A csapat szétszéledt, Pöröly és Aian nekiláttak annak, hogy végigkutassák a hajót, de azon igazából semmi sem volt. sem ők, sem pedig a többi űrlovag nem találta semmilyen titkos rekeszt, tárolót. A kabinokat végignézve azok üresek voltak, a kisebb raktér pedig teljesen üres. Nem cipeltek a védelmezők semmit sem magukkal. Mikor mind a ketten visszaértek a hídra a kutatás és felderítés után Seleia éppen ekkor jegyzi meg a társainak, hogy:
- Egyik sem szipoly.
Ez jelzés volt Aian számára is, hogy most már előjöhet az álcázásból.

A hídon amíg mindenki más kutatott a bemutatkozások is megtörténtek. A nőn érzelmek nem látszottak a sisak miatt, de amikor megszólalt a hangjában mégis értetlenség tükröződött, ahogyan hol Holmes-ra, hol pedig Jelly-re nézett.
- A földiek igencsak furcsák – mondta. – Elmegyünk magukhoz, egy sokéves nyomozás oda vezet, erre kihajítanak a bolygóról, leszállni sem engednek. Most pedig idejönnek szövetségért hozzánk?
Ekkorra értek vissza nagyjából az űrlovagok, révén nem volt túl nagy a hajó. A nő a társára nézett és az bólintott.
- Egyik sem szipoly.
Az űrlovagok láthatóan megkönnyebbültek és már egyik sem tartotta a kezét erre a fegyvere közelében. Ezek után nézett csak Nestor-ra.
- Annihilus – kezdte. – Láttuk a flottáját és láttuk a pusztítást, amit véghezvitt. De nem segíthetünk önöknek. Mi egy sokkal nagyobb ellenségre vadászunk, mint Annihilus.

A torony Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 25 Szept. 2012, 15:39

Felvont szemöldökkel nézek a nőre, mikor azt mondja, nem vagyunk szipolyok, vagy micsodák. A válasza után, komoly arccal nézek a páncélon keresztül a nő szemeibe.
-Ami a földieket illeti, ők nem képviselik a bolygót, így a bolygó döntése nem egyenlő az véleményükkel sem... Sajnos. Mindazonáltal Mr Holmes és Mr Morrow a csapat tagjaiként az emberi faj hírét öregbítik, és biztos vagyok benne, hogy az eredményes együttműködésünk akár a Föld vezetőinek véleményét is megváltoztathatja, természetesen az önök számára előnyös irányba.
Nyelek egyet és folytatom a mondandómat.
-Gondolom ez a sokkal nagyobb ellenség a szipolyok - tippelem meg. - Biztos vagyok benne, hogy nagy fenyegetést jelentenek, de meg kell értenie, hogy az Annihilus okozta veszély nem csak néhány galaxisra terjed ki. A negatív zónából érkezve mindent el akar pusztítani. Minden élő organizmust - nyomatékosítom mégegyszer. - Természetesen nem azt mondom, hogy tegyék félre a harcukat a másik ellenségükkel, a szövetség kétoldalú. Mi a segítségüket kérjük, és cserébe ugyan azt nyújtjuk a mi oldalunkról. Mit szól, Seleia, hajlandó tárgyalni velünk a részletekről?

A torony Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szer. 26 Szept. 2012, 23:36

Meglehetősen körültekintő fajta ez a gladori, szépen bővülnek róluk a jegyzeteim. Rögtön a bizalmatlan után írom azt hiszem, de előfordulhat, hogy csak eleinte ilyenek. Meglehet az is segítene, ha tudnánk milyenek a szipolyok. Minden esetre egy kicsit kezdem magam kényelmetlenül érezni magam mikor azt mondják elhajtottuk őket. Sajnos még mindig sok a hiányzó információ. Mikor is lehetett ez, mi okból és ki hajtotta el őket pontosabban, de Nestor mentesít minket az első körben. Én pedig nem igen szeretnék beleszólni a mondanivalójába. Ellenben kihasználom a lehetőséget, hogy nem én vagyok a szószóló most. Megnézem a vezetőjük páncélját, látók-e a felületen gépeket vagy csak erősebb a páncél mint az általunk ismertek a múltból. Illetve a szerkezetéből szeretném megállapítani, hogy milyen harcra alkalmas, a mozgásukból például, hogy mennyire lehetnek benne gyorsak . De ami számomra valószínű fontosabb lesz. A rangjelzések rendszere vagy egyéb eltérés a felszerelésben.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.