Űrlovagok > Seleia

Go down

Űrlovagok > Seleia Empty Űrlovagok > Seleia

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 10 Szept. 2012, 13:05

Név: Galadori Seleia (Seleia of Galador)
Egyéb név(i): Látó
Faj: galadori (űrlovag)
Nem: nő
Jellem: semleges, kissé paranoid, szipolygyűlölő
Személyazonosság: odahaza közismert
Születési helye és idő: 1993. április 6. Galador, Arany Galaxis
Kor: 30 év
Család: egyedülálló, a családja nem ismert
Foglalkozás: Űrlovag
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 68 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: barna
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: a páncélja
Repülési sebesség:
Egészségi állapot/ betegségek: kissé paranoid, egyébként teljesen egészséges

Előtörténet:
Seleia a Galadoron született harminc évvel korábban. A képessége miatt már gyerekkorában kiválasztották arra, hogy Űrlovag legyen belőle. Éppen emiatt nem is ismerte a saját szüleit, soha semmit sem tudott róluk. Igazi gyerekkora sem volt, legalább is, amit a legtöbb helyen normálisnak neveznek. Amióta az eszét tudja gyakorolt és tanult. Az első emlékei is innen vannak, ma már nem tudja megmondani, hogy mit is tett öt éves kora előtt. A történelemkönyvekből tudja, hogy 25 éve hozták létre a második generációs űrlovagokat, és akkor arattak úgymond végső győzelmet a szipolyok felett. Az ősi nemezisük elleni gyűlöletet belé is belénevelték, vére és származása miatt mindenhol őket látja, minden összeesküvésben, pedig a legtöbb, szinte minden esetben tévednek, de akkor is ez a vérében volt, belerögzült. Az egész élete és képzése a képességéhez volt kötve, éppen ezért minden létező galadori fegyvernemben és pusztakezes harcban megtanult harcolni, hiszen ismerte ellenfelei erősségét és gyengéjét, így mindenre fel kellett tudnia készülni. Amikor elérte a végső magasságát akkor kapta meg a kibernetikus beültetéseit és így lényegében a páncélját is és vált egyszerű galadoriból űrlovaggá. Az eddigre beleprogramozott tudás is ott volt és ezek tették Seleia-t igazán félelmetes harcossá, noha nem volt túl erős fizikailag, de a képesítése és technikája miatt igazából bárkivel feltudta venni a harcot, akivel szükséges volt.
Ahogyan ő maga is űrlovag lett nekilátott az űrt járni, hogy ellenségeikre vadásszon, jó öt-hat évet töltött az otthonától távol, főleg a shi’ar galaxisban tartózkodott. Akkor tért haza, amikor az Impériumban polgárháború tört ki és lényegében kettőbe szakadt a birodalom. Hosszú nyomozás lefolytatása után Seleia is tagja volt annak a hajónak és legénységnek, akik a Földre jöttek, mivel teljesen biztosra vették, hogy a bolygóra is befészkelte magát néhány szipoly. Még a bolygóig sem jutottak le, mert a planéta körül keringő űrállomásról is kidobták őket páros lábbal. Így nem tudtak mást tenni, mintsem hazafelé indulni, útközben botlottak bele a Dwalend nevű bolygóba, ahol egy szipoly lezuhant. Itt ismerkedett meg Aian-nal és együtt nyomoztak, de mire az ügyet felgöngyölítették volna az ellenségük megszökött. Az őrmester is velük tartott haza, ahol Seleia-t végül a Toronyra vezérelték, hogy ott folytassa a szolgálatát.

Szakértelmek/Képességek:
Mint minden űrlovag, ő maga is rendelkezik planádiumból készült páncélzattal. Aminek hála 2 tonnás erővel rendelkezik, képes 600km/óra sebességgel repülni, véd az űr viszontagságai ellen, képes 12 órára oxigénnel ellátni a viselőjét. Ezenfelül ő is rendelkezik a páncélba épített szkennerrel, amivel körönként 1 személyt tudnak szkennelni. Illetve jó minőségű lézerpisztolyokat is képes levédeni, bombák sem tesznek benne kárt hála a páncél jó minőségének.

Seleia rendelkezik képességgel, amivel ránézésre (fél kör) tudja megmondani a vele szemben levő személy erőbesorolását, illetve megtudja mondani az illető képességeit és gyenge pontjait. Így körönként 2 személyt tud így azonosítani.
Egészen gyerekkorától kezdve így programozták és nevelték, hogy a képességét a lehető leghatékonyabban tudja használni. ennek hála mesterien képzett harcos, mind fegyveres, mind pusztakezes harcokban.
Rendelkezik egy lándzsával, ami energiával működik. Fájdalmas égető sebeket képes vele okozni, ha megvág vele valakit, illetve ezzel elektromos berendezéseket is képes rövidre zárni az energiapengékkel, ezenfelül a fegyver képes energiarobbanásokat is okozni.

Ezeken felül rendelkezik egy shi’ar fordítógéppel is.

Külső:
Űrlovagok > Seleia 1704952-ikon008Űrlovagok > Seleia 1797775-screams001
Űrlovagok > Seleia 2657601-ikon_annihilators_earthfall_1_neutralization
Űrlovagok > Seleia 1608484-onward004

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Űrlovagok > Seleia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.