Rebecca Anderson - A Bestia

Go down

Rebecca Anderson - A Bestia Empty Rebecca Anderson - A Bestia

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 11 Szept. 2012, 09:58

Név: A Bestia
Egyéb név(i): Vadállat, (Becca, Rebecca Anderson – az igazi neve nem ismert)
Faj: lupine/kiborg
Nem: nő
Jellem: állatias, ösztönlény
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1996. november 4., Dallas (nem ismert)
Kor: 27 év
Család: ismeretlen (valószínűleg nincs élő rokona)
Foglalkozás: nincs (korábban kém, felderítő és fejvadász az AIM szolgálatában)
Testmagassága: 168 cm
Testsúlya: 90 kg (a kibernetikus beültetések a nehezek)
Szeme színe: zöld
Haja színe: vöröses
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: megjelenés
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljes emberségét elvesztette, és csak állatias énje maradt

Előtörténet:
Becca huszonhét évvel korábban született Dallasban egy teljesen átlagos családba, második gyerekként. A gyerekkora teljesen átlagosnak volt mondaható, mindene megvolt, ami kellett, noha luxusra nem futotta a családnak, de minden nap volt étel az asztalon, a legtöbbször még valamilyen nassolni való is, új ruhák, ha kellett, egy-egy nagyobb váratlan kiadás sem bontotta meg a pénzügyi gondokat. Ahogyan a taníttatás sem, külön órák, egészségügy, és évenként még két hét nyaralás is mindig belefért valahol az USA-n belül. Ezzel igazából még az is lehetséges, hogy átlagon felül éltek, de a két gyerek, ha nem is tudta a szülőktől ez rengeteg lemondást és odaadást kívánt. Az iskolában a lánynak igencsak jó jegyei voltak, sok versenyt nyert, mint szertornász. Ezt már egészen kicsi korától kezdve tanulta, alig kezdett járni, máris beíratták, mert feltűnt a szülőknek, hogy mennyire ügyes, mindenhova mászik és utánozza, amiket a tv-ben látott. A jó jegyei és a kiemelkedő sporttehetsége miatt nagy jövő állt előtte. Dallas egyik legjobb középiskolájába jutott be hála a sportteljesítményének és egy szép ösztöndíjat is kapott. 9-ben, alig múlt 14 éves, amikor az élete örökre megváltozott.
A verseny, Atlantába utaztak el, a szülei nem tudták elkísérni, így egyedül ment, a versenyen már a döntőben volt, amikor a másik csapat játékosai szándékosan megpróbálták szabotálni a versenyét, hogy ne ő győzzön. Az eredmény az lett, hogy a mutatványa során nekifutott a dobbantóra, majd elrugaszkodott, erről kellett a rudakra érkezni, ahol bemutat néhány forgást, és hasonlókat, de amint megérkezett a legfelsőre és megragadta a kezével, az hangos reccsenéssel adta meg magát, mert a csavarokat kijjebb lazították. A lány sikoltva zuhant a földre a tornafelszereléssel együtt. Fájdalmat érzett, hatalmas fájdalmat a fején, a füleinél és a fenekén, mert arra esett rá. Az egyik bírónő ért oda elsőként, aki meglátta a lányt és összeesett elájulva. Becca azt hitte, hogy valami hatalmas sérülése van döbbenten nézett végig magán, a fejét fogta meg először és akkor érezte meg a fülét, ami más volt, mint eddig. A következő, amit észrevett, hogy a ruhája elszakadt és egy macskafarok kandikált ki belőle. Néhány pillanattal később ő is elájult. A kórházban ébredt fel, ahol az orvosok mondták el, hogy mi van vele, igaz már úgy bántak vele, mint egy állattal, hiszen ekkoriban nagyon nem voltak elfogadottak a mutánsok. A külseje miatt az iskola ki volt zárva, hogy ott maradjon, így magántanuló lett, a megnövekedett ereje miatt kénytelen volt otthon gyakorolni és a sportolást is abbahagyni. Otthon tanult meg spanyolul és magántanulóként érettségizett le. 2014-ben érettségizett le és ezek után felvételizett New Yorkban az egyetemre, ahol kommunikációt és médiát jelölte meg. Felvették, így a városba költözött.
Itt sem volt jobb élete, 2016-ban sokszor kívánta, hogy bárcsak őt is elvinné az örökségvírus, révén a szülei és teljes családja is megszakította vele a kapcsolatot, mert mutáns volt. ekkoriban nem sok mindennel tudott pénzt keresni a tanulmányaihoz, így erotikus táncba fogott, már akiket érdekelt egy mutáns, meglepően sokan voltak, így ez jövedelmező volt, és tudta fizetni az iskolát, az albérletet. Emellett kapcsolatba került az alvilággal is az utcai verekedéseknek hála. Több szeretője is volt ezen idők alatt, majd az utolsó volt, aki kirántotta ebből az életből. 2018-ban tört be a „piacra” az AIM, mutánsregisztrációval. Nem akart börtönbe kerülni, így hát elment regisztrálni. A barátja ekkor náluk dolgozott, így beajánlotta a lányt. Igaz az AIM-et nem a diplomája és az ilyen irányú munkássága érdekelte, hanem az, hogy mutáns és mikben járatos. Fejvadász lett, minden levadászott mutáns után egy millió dollár, nem tudott nemet mondani erre az ajánlatra. Itt még kapott közel- és távolharci kiképzést és igencsak megszegte magát. Legalább egy tucat regisztrálatlan mutánst cipelt be az AIM-hez és megkapta a fizetségét. 2018 végén Gabirel Stryfe hívatta magához, egy igencsak nagy fejes és nagyfőnök az AIM-en belül, hogy egy megbízatása van Becca számára. Röviden, a cég terjeszkedni akart és körül kellett nézni, kémkedni azon a helyen, ahova ezt meg akarták tenni. Genosha. 600 ezer főnyi mutáns populációval. A lány elvállalta és ekkor még nem is tudta, hogy ez volt élete legnagyobb baklövése.

2019 elején utazott el repülővel Genosha-ra, ahol megkezdte a feladatát, mindent fel kellett mérnie, társadalom, gazdaság, technológia, közlekedés és kereskedelem, illetve politikai helyzet. Eddigre már megtanulta magát álcázni, így a macskafarkat most is, mint mindig a hátára rögzítette, hogy ne látszódjon, a füleivel noha nem tudott mit kezdeni, így kendőt hordott. Az országba bejutni könnyűnek bizonyult, ott első dolga az indián-negyed felkeresése volt, itt voltak ugyanis a kaszinók, mint megtudta, az alvilág. Heteket töltött közöttük és jó pár személlyel össze is barátkozott. Itt lehetett a legjobb információkat megszerezni. Megkapott még odahaza New Yorkban minden szükséges felszerelést, hogy haza tudjon üzenni és jelentéseket leadni. Ő úgy tudta, hogy minden esetben elküldte ezeket, fogalma sem votl róla, hogy a helyi kormány figyelte attól kezdve, hogy megérkezett. Eleinte egyszerű turistának adta ki magát, és szépen haladt a hely felderítésével. Sikerült rájönnie, hogy egyetlen mutáns sem él ezen a helyen. Papíron 600.000-nek kéne, de nincsenek. Lassanként rájött, hogy miért is és miként működnek erre a dolgok. Az utópia nem is olyan szép utópia, mint ahogyan azt a kinti világ hitte. Ekkor döntött úgy, hogy már mindent tud és ideje lenne lelépni erről a helyről. Ehhez a munkához az AIM nem fizette meg kellőképpen. Éjjel törtek rá a képességinek és képzésének hála legalább fél tucat őrt és rendőrt ölt meg, mire a nyugtatók hatni kezdtek és elvesztette az eszméletét. Legközelebb, amikor magához tért egy cellában volt, heteken át kínozták információkért, de nem mondott semmit sem, nem tudták megtörni. A napok és hetek összemosódtak, az igazán éles emléke, hogy kipeckelt szájjal egy műtőasztalon fekszik lekötözve, megbénítva, nem tudott mozogni, egyik izma sem engedelmeskedett, de ébren volt. Műtét kezdődött, érezte, ahogyan a fájdalomcsillapítás nélkül egy szikével lemetszik a farkát, próbált üvölteni, de a pecek miatt nem sikerült, nem tudott mozogni a fájdalom ellenére sem. Érezte, hogy a gerince mellett vágják végig a hátát, mind a két oldalon, a fájdalom elviselhetetlen volt, főleg, amikor az immár fedetlen gerinchez értek. Itt vesztette el az eszméletét.
Mikor magához tért a teljes hátam nyaka, mellkasa, lábai sajogtak. Mozogni most sem tudott, felnézve a fekvő helyzetből látta, hogy mi van vele, mit műveltek. Üvöltött, átkozta a genoshai tudósokat és orvosokat, újra kellett tanulnia mozogni, járni, igaz szerencsére nem volt túl bonyolult az bio-organikus részek emlékeztek a régi tudásra, csak kegyetlen fájdalmas volt az elején. Ezalatt tanulta meg használni és irányítani a páncélját és a csápjait is, ha az AIM tette volna talán még hálás is lett volna, de így csak gyűlöletet és utálatot érzett. Május végén, június elején vitték kondicionálni, hogy ő is egy legyen a többi helyi mutáns között. azonban a tudósok egyvalamire nem számítottak, a Bukásra és arra, hogy Becca regisztrált mutáns volt. mint mindenki, aki ilyen a vérébe juttatott nanobotok rajta is elhatalmasodtak, újra fájdalmat érzett és elvesztette maga felett a kontrollt, az egyetlen dolog, ami a szemei előtt lebegtek, hogy öljön. Mint egy állat, az elnyomott ösztönök és vonások előtörtek belőle, az épületben senki sem maradt életben a nő menekült macskaként még az utcákon is legalább egy tucat embert ölt le, mire végül bemenekült egy csatornába. Ekkor ért véget a fájdalom és minden, amit a nanobotok okoztak, ekkor pusztította el valahol New Yorkban Thorhalla az antennát és indult a második fázis. Akik túlélték az elsőt a regisztrált mutánsok kezdtek jól lenni. Azonban Becca tudata nem tért vissza a fizikai fájdalom és mindaz, amit vele tettek; az állatias énje túl erős volt és a régi emlékeit elvesztve a fiatal nő immáron csak egy állat volt, akit az ösztönei hajtottak.

A következő években, mint minden vadállat az embereket leginkább kerülte, csak éjszaka jött elő a menedékhelyéről, akkor is élelmet keresett és lopott, ha ilyesmit nem sikerült megtennie, akkor patkányt ejtett el és azt ette meg. Annak ellenére, hogy milyen volt nem lett teljese húsevő, azért az még élt benne, hogy a zöldség és gyümölcs is ehető, így mindenevő maradt. Emberi húst soha sem fogyasztott, de előfordult, hogy önvédelemből kellett ölnie és meg is tette. A város egészét és a dzsungel jelentős részét is a saját vadászterületének tartotta, amit megosztott a kóbor macskákkal is. Mind a mai napig képes volt arra, hogy négykézláb járjon és teljesen embermódjára használni a kezeit, lábait, és egyéb tárgyakat, ha erre volt szükség. Arra már nem emlékszik, hogy a páncélja jelentős részét vissza tudja vonni a bőre alá, így az folyamatosan védi őt, azonban arra rájött, hogy a csápokat tudja használni, főleg harcnál és vadászatnál előnyös számára, így ezeket rendszeresen használja is. Mivel macskák között élt, megtanulta úgymond a nyelvüket, morgással, testbeszéddel kommunikált velük, az emberekből is megtanult olvasni, nem csak szaglás útján. A nappalai jelentős részét alvással tölti, Genosha külvárosias részén, a dzsungelben, esetleg elhagyott házakban, vagy csatornákban. Éjjelente jár vadászni, a beszédkészsége az évek során nem tért vissza, de mivel sok időt töltött az indián negyedben megérti azok beszédét, ahogyan az angolt és a spanyolt is továbbra is. távolságtartó lett, fél az emberektől, akiktől menekül is, igaz még senki sem volt, aki megpróbálta volna megszelídíteni.

Szakértelmek/képességek:
- Macskaszerű külső, karmok és fogak csontok töréséhez elég erősek, a karmok visszahúzhatóak (a karmok kicsit erősebbek)
- 5 tonnás erő (kiborg mivolta miatt csökkent)
- Fizikai ellenállás kisebb sebesülések ellen (a kibernetizált részen gyengébb puskák lövedékét és egyszerű kardokat is képes még felfogni/levédeni)
- Fejlett érzékszervek (látás, szaglás, ízlelés, tapintás és hallás)
- lupine-nál majdnem kétszer nagyobb gyorsaság (kibernetizálás miatt és a gyorsaság miatt a reflexek is)
- felismeri a többi lupine-t szagról, hangról, kinézetről ha élőben találkoznak, szinte semmiféle álca nem fedi el őket.
Mint külsőleg is látható, hogy a Becca kapott kibernetikus beültetéseket, ezek bio-organikus fém – rozsdamentes – részek páncélként is funkcionálnak, amik a lábain, karjain, felsőtestén, nyakán (elöl és hátul is), illetve a halántékain és a teljes gerincén végig megtalálhatóak. Illetve a combjai külső részén is. Ezeken a részeken a bőre is mesterséges és az izomzat is félig, így ezeket a részeket elméletileg vissza tudja húzni, de manapság nem emlékszik erre, hogy miként.
A láb és kézkarmai is ebből a bio-organikus fémmel vannak ötvözve, így ezek igencsak erősek és könnyebben tép vele szét bármit, mint egy sima lupine. A láb és kéz karmait ki-be tudja húzni, mint egy rendes macska.
Nincs gerince, legalábbis nem a sajátja, az is ugyanez a kibernetikus beültetés, a csápok ehhez csatlakoznak 5-5 db, amik mintegy 1 méterre tudnak kicsapni Becca hátából, ezek elektromos sokkolásra képesek, de ölni nem lehet velük. Maximum olyan erős ez a sokkolás, mint amit kínzásnál használnak, fájdalmas és igencsak kellemetlen, de semmi több. Ezeket gondolati úton képes irányítani, normálállapotban egyik csáp sem látszik. Ezt tudja irányítani, mert vadászatban használja. Az idegpályák is kibernetikusak, de ettől függetlenül fájdalmat ugyanúgy érez, mint bárki más.
A kibernetikus részek képesek magukat regenerálni, de ehhez mivel bio-organikus az egész, a lány szervezetéből vonja el a tápanyagokat, így Becca-nak amikor éppen nem alszik, mint egy macska szinte folyton ennie kell, legalább napi 3x annyit, mint egy átlagembernek. Illetve a kibernetikus részek a lány saját elektromos háztartását használják energiaforrásként, így emiatt is van a sok étel fogyasztása.
Korábbi életéből a sportolásnak veszi hasznát, így az ügyessége is hála a macskabeli létnek emberi maximumon van.
Nem tud beszélni, se írni, se olvasni már, de megérti az angol és az indián, illetve a spanyol nyelvet. Régen képzett gyilkos volt, amit manapság is tud használni macskaszerű lényként.
Mivel hosszú évek óta állatok között él remekül olvas mások – állatok és emberek is – testbeszédéből. Morgással, nyávogással és testbeszéddel képes az állatokkal, főleg a macskafélékkel kommunikálni és a macskaféléket meg is érti.

Külső:
Rebecca Anderson - A Bestia Mishuvurthyar_hybrid_by_alexnegrea-d3i2w8j

Megjegyzés:
A karakter Genosha-ra megy majd, így egyelőre nem kerül játékba. Serena-nál pedig levontam és kifizettem.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rebecca Anderson - A Bestia 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1328
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 14
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.