Fredrik Simonsen/ Maverick

Go down

Fredrik Simonsen/ Maverick Empty Fredrik Simonsen/ Maverick

Témanyitás by Fredrik Simonsen on Kedd 16 Okt. 2012, 18:58

Név: Fredrik Simonsen
Egyéb név(i): Maverick, régebben Viking
Faj: Ember (szuperhumán)
Nem: Férfi
Jellem: Semleges
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: New York, 1986. február 11.
Kor: 37 év
Család: Marion Fairbrown (anya, elhunyt), Olaf Simonsen (apa, állapota ismeretlen)
Foglalkozás: Bérgyilkos
Testmagassága: 193 cm
Testsúlya: 104 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Szőke
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Mindkét karját és felsőteste nagy részét tetoválások borítják, valamint tarajos frizurát és fonott pofaszakállat visel.
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajza:


1995. szeptember 19.
Apám tegnap megint ivott. Igazából kár is számolni, hiszen ritkábban jön haza józanon, mint részegen. Bár az azért lényegesen ritkábban fordul elő, hogy meg is ver, mert túl hangosan csukom be a hűtő ajtaját, de nem ez volt az első alaklom. Amíg anyám élt, addig ő legalább valamennyire vissza tudta fogni, de ő már 3 éve nincs köztünk, úgyhogy kettesben maradtunk. Azért jött el Norvégiából, hogy megtalálja az Amerikai Álmot, de mint ahogy szinte senkinek, neki sem sikerült. Most különféle alkalmi munkákból él a Pokol Konyháján, és azt a kevés pénzt, amit így megkeres, olcsó piára költi.
A suliban a tanárok már meg se kérdezték, mitől van az a monokli a jobb szememen, azt hitték hogy már megint verekedtem. Igazából örülök is, hogy nem faggatóztak. Nem tudom elviselni, amikor álszenteskedve azt hazudják, hogy csak segíteni akarnak, és ostoba kérdéseket tesznek fel, de közben a pokolba kívánnak, mert rabolod a drága idejüket. És egyébként is, ha kiderülne a dolog, valószínűleg elvennének apámtól, és bedugnának valami árvaházba, ahol még 9 évig össze lennék zárva idegesítő, önsajnáló kölykökkel. Akkor már időnként elviselek néhány verést

1995. október 4.
Ma hazafelé a suliból úgy döntöttem, hogy a rövidebb utat választom. Ez jó néhány koszos sikátoron vezet keresztül, úgyhogy csak ritkán járok erre, de ma siettem. Meg is lepődtem, amikor észrevettem Tommy Baronst, aki nem sokkal előttem sétált. Ő Damian Barons, a milliomos fia, nem kéne a drága cipőjét ilyen helyeken bepiszkolnia. Mindig is utáltuk egymást, úgyhogy nem mentem oda barátkozni, csak sétáltam mögötte. Nem telhetett el így 10 perc, amikor Tommy éppen kilépett volna az egyik utcából, a a sikátor kijáratában egy fekete kisbusz parkolt le. Mire bármit is tudott volna csinálni, a tolóajtó kinyílt, és egy kölyökképű fickó hajolt ki belőle. Megragadta Tommy karját, és berántotta a kocsiba. Már épp húzta volna be maga után az ajtót, amikor megpillantott engem.
- Ott egy másik gyerek! Meglátott!- kiáltott a kölyökképű.
- Lődd le! Mondtam hogy vegyél maszkot, idióta!- adta ki a parancsot egy reszelős hang bentről. Én egyből sarkon fordultam, és rohanni kezdtem.
- De hát még talán 10 éves sincs!- válaszolt szomorú hangon a kölyökképű.
- Akkor kapd el, te szerencsétlen!- hangzott az újabb utasítás, és utána rögtön futó léptek zaját hallottam a hátam mögött. Akárhogy futottam, az emberrabló pillanatok alatt utolért, felkapott, és bárhogy próbáltam küzdeni, magával rángatott az autóba, és bedobott a sarokban reszkető Tommy mellé...

1995. Október 10.
A hatodik nap az emberrablók fogságában. Egy hatalmas pincehelyiségben tartottak fogva minket Tommyval egy oszlophoz kötözve. Mint kiderült, az emberrablók összesen hatan voltak, és váltságdíjat akartak kérni Tommyért, de eddig nem érkezett válasz az apjától. Éppen mind a hat fickó a helyiségben volt, és csinálta, ami épp a dolga volt. Ekkor váratlanul dördülés hallatszott a terem túlsó végéből, és az egyikük holtan esett össze. A mellette álló előkapta a pisztolyát, de lőni már neki sem volt ideje. Az, amelyik a főnöküknek tűnt, egy pillanat alatt mellettünk termett, egy pillanat alatt átvágta a köteleket a késével, és maga elé rántotta Tommyt élő pajzsnak.
-Egy mozdulat, és megölöm a fiút!- kiáltotta, és Tommy torkának szegezte a kést. Azzal azonban nem számolt, hogy így én is kiszabadultam, és nem kuporgok tovább reszketve, mint ahogy Tommy tette volna a helyemben. Arrébb csusszantam néhány métert oda, ahol az egyik hulla feküdt. Elvettem az övéből a kést, és az utolsó fickó mögé lopóztam. Mivel ő minden idegszálával a támadóra koncentrált, nem vette észre, hogy közeledem. Amikor elég közel értem, egy hirtelen mozdulattal a bordái közé döftem a pengét. Az emberrabló hörögve kiejtette a kezéből a kést, majd vért köhögve összeesett. Ez volt az első gyilkosságom. Minden eddigi nyugalmam egy pillanat alatt elszállt, és egy nyögéssel én is ájultan hanyatlottam a földre...

2007. november 19.
Már 12 éve vagyok a Maverick nevű bérgyilkos tanítványa. Eredetileg Damian Barons bérelte fel Tommy kiszabadítására, de lenyűgözte az emberrablókkal szembeni lélekjelenlétem, így hát amikor
megtudta, hogy milyen körülmények között élek, maga mellé vett. Kiképzett közelharcra és a különböző lőfegyverek használatára, és most már Viking álnéven néha önálló feladatokat is vállalok. Ma viszont egy minden eddiginél kockázatosabb feladatot kellett végrehajtanunk. A Közel- Keletre utaztunk, hogy eltegyünk láb alól egy nagyon erős testőrséggel rendelkező olajsejket. Heteken át terveztük az akciót, úgyhogy az erődnek is beillő házba való behatolással és a célpont kiiktatásával nem is volt probléma, majd egy katonai autót elkötve ki is jutottunk az épületből, de arra nem számítottunk, hogy minden jármű benzintartályába egy távirányítású bombát szereltek. Én még időben ki tudtam ugrani az autóból, de Maverick már nem volt ilyen szerencsés. Bár fel voltam készülve rá, hogy eljön ez a nap, mégis mélyen megrendített a mesterem halála. Mégsem gyászolhattam, hiszen a halott sejk emberei a nyomomban voltak. Csak az vigasztalt, hogy sokat vitt közülük magával a pokolba..

2019. október 15.
Mesterem halála óta én viselem a Maverick nevet, és ezzel megörököltem a "vevőkörét" is. A megbízókat többnyire úgysem a gyilkos személye érdekli, hanem hogy a munka el legyen végezve, és eddig még egyszer sem okoztam csalódást. Ma viszont egy igen különös fickó látogatott meg. Alacsony, vézna, szemüveges figura volt, és azt mondta munkát ajánl nekem. Egy Dr. Edgar Goldwin nevű kémikust kellett volna megölnöm, egyszerű rutinmunka. Azonban amikor rákérdeztem a fizetségre, elcsuklott a hangja.
- Nézze, Maverick!- mondta- Ez az ember ellopta a kutatásomat, amivel Nobel- díjat nyerhettem volna! Nem vagyok gazdag ember, úgyhogy nem tudom megfizetni a szolgáltatásait, de van valamim, ami esetleg érdekelheti. Jöjjön el hozzám holnap, és megmutatom!- azzal egy névjegykártyát dobott az asztalomra, és kiiszkolt az ajtón. A kártyán Sigmund Hawk neve szerepelt, és egy harlemi cím. Azt hiszem meglátogatom, elvégre semmi oka ártani nekem, de ha mégis megpróbálná, akkor is ő járna rosszabbul...

2019. október 16.
Én se nőttem fel éppenséggel jó környéken, de az a hely, ahol Hawk lakik, még nekem is megdöbbentő volt. A megadott cím egy koszos pincelakáshoz tartozik, aminek az ajtaján egykor egy táblán a doktor neve állhatott, de ma már csak a helye látszik. A kopogásomra a házigazda egyből ajtót is nyitott.
- Á, hát eljött! Foglaljon helyet, egy pillanat és jövök!- mondta, és a szoba közepén álló székre mutatott. A szoba többi részén elég nagy rendetlenség uralkodott, de a szék környékén minden olyan tiszta volt, mint ha most takarítottak volna. Mire kényelmesen elhelyezkedtem, már vissza is jött, a kezében két fecskendővel.
Ez az úgynevezett Hawk- szérum.- mondta, és felmutatta a fecskendőket, amiben most már láttam, hogy valami átlátszó folyadék van.- Akkor fejlesztettem ki, amikor a SHIELD-nek dolgoztam, egy alternatív szuperkatona- programon. A projektet végül törölték, és minden jegyzetet és mintát megsemmisítettek, de sikerült elrejtenem egy másolatot a feljegyzéseimből, és tökéletesítettem a szérumot. Ezt a változatot kifejezetten kémeknek és orgyilkosoknak tervezték, tehát az érzékeket és a reakciót javítja. Gondoljon bele, ezzel maga lehetne a világ legjobbja!- magyarázta csillogó szemmel, és volt abban valami, amit mondott. Eddig a legjobb munkákat mindig a mutánsok kapták meg a rendkívüli képességeik miatt, de most eljöhet az én időm!
Rendben van, adja be!- mondtam, és felhúztam a ruhám ujját, hogy szabaddá váljon a csuklóm. A tudós egy fiókból fertőtlenítőt és vattát halászott elő, és beadta a szérumot, egyik fecskendőt a jobb csuklómon levő ütőérbe, a másikat a balba. Úgy fél percig semmi rendkívülit nem éreztem, de aztán elszabadult a pokol. A látásom egyik pillanatban elhomályosult, majd a következőben pengeélessé vált, Hawk mozdulatai pedig egyszer borzalmasan lassúnak, másszor villámgyorsnak tűnnek. És ha ez még nem lett volna elég, hallásomat is elvesztettem, de csak hogy utána olyan erősen nyerjem vissza, hogy a szúnyog zümmögése is ágyúdörgésnek érződött. Leestem a székről, és egy pillanatra elvesztettem az eszméletemet, de amikor magamhoz tértem, jobban éreztem magam, mint valaha.
Vegye úgy, hogy a fickó halott!- mondtam kaján mosollyal.

2020. október 16.
Mióta Dr. Hawk beadta nekem az általa kifejlesztett szérumot, minden egyes munkával magasabbra kerülök a bérgyilkosok ranglétráján. Edgar Goldwinnak természetesen már nem volt alkalma publikálni a lopott kutatást, de ez csak a kezdet volt. Új képességeimnek hála már a legnehezebb munkákat is sikerrel hajtom végre, és eddig nem akadt senki, aki megállíthatna...


Képességei: A Hawk- szérumnak köszönhetően látása, hallása és reflexei az emberi maximum kétszeresére javultak.

Szakértelmei:
- Bérgyilkosi képzettségének és tapasztalatának hála jártas szinte minden manapság elterjedt lőfegyver használatában és javításában.
- Magasan képzett több közelharci stílusban, mint a krav maga, a hapkido és a jiu jitsu, valamint a késharcban.
- Az évtizedeken át tartó kemény edzésnek köszönhetően ereje és állóképessége megközelíti az emberi maximumot.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem


A hozzászólást Fredrik Simonsen összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 18 Okt. 2012, 16:16-kor.
Fredrik Simonsen
Fredrik Simonsen
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Oct. 15.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Fredrik Simonsen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fredrik Simonsen/ Maverick Empty Re: Fredrik Simonsen/ Maverick

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 16 Okt. 2012, 19:15

Jó karakter, érdekes előtörténet (és menő avatar), azért valami kisebbségi komplexus vagy bizonyítási vágy elfér a mentális betegségeknél. Razz Előtörténet elfogadva, készíts adatlapot!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Fredrik Simonsen/ Maverick Empty Re: Fredrik Simonsen/ Maverick

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 16 Okt. 2012, 19:16

Illetve kapsz 2400 dollár kezdőtőkét, mert ezt Tao mindig lehagyja.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fredrik Simonsen/ Maverick Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14864
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fredrik Simonsen/ Maverick Empty Re: Fredrik Simonsen/ Maverick

Témanyitás by Fredrik Simonsen on Kedd 16 Okt. 2012, 23:40

Adatlap:

Név: Fredrik Simonsen
Lakás/Létesítmény: Egy olcsó lakás a Sunnyside-on
NJK: -
Foglalkozás: Bérgyilkos
Munkahely: -
Pénz: 0 $ (elköltve 2400 $)
Bevétel/hét: ?
Eszközök:-
Felszerelés/fegyverek:
1 db katonai kés
1 db Beretta 92 9 mm-es félautomata pisztoly
1 db Barett M98 B mesterlövész puska
1 db Armalite AR-18 rohampuska
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: A Galway Pub, egy sunnyside-i ír kocsma
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0
Fredrik Simonsen
Fredrik Simonsen
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Oct. 15.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Fredrik Simonsen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Fredrik Simonsen/ Maverick Empty Re: Fredrik Simonsen/ Maverick

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.