Köpeny

Go down

Köpeny Empty Köpeny

Témanyitás by Morsus on Pént. 19 Okt. 2012, 21:28

Név: Köpeny
Faj: mutáns... entitás
Nem: "férfi"
Jellem: Őrült, szadista, mániákus
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: New York 2017
Kor: technikailag 6
Család: "testvére" Victor Craig Stark
Foglalkozás: Volt shield ügynök
Testmagassága: változó
Testsúlya: változó
Szeme színe: változó
Haja színe: nincs
Bőre színe: fekete
Különleges ismertetőjel: teste része egy ében köpeny
Repülési sebesség: maximális sebessége ismeretlen feltehetőleg 100 km/h
Egészségi állapot/ betegségek: nincs

Életrajza:
Mikor Victor ereje elkezdett manifesztálódni az egyik mellékhatására megszületett Köpeny. Míg Vicor teste fényt generált, ami bárkit meggyógyított addig Köpeny maga a sötét dimenzió része lett. Köpeny személyisége maga a gonosz oldala Vicnek. Minden, ami benne rossz lehet. Köpeny megjelenése kezdetétől elindított egy sorozatgyilkos "karriert", aminek során megerőszakolt és megölt nőket. Mikor ő és VS találkoztak. Vic elpusztította a fényével. Viszont mikor Stark elvesztette az erejét Köpeny újra megjelent. A kormány elfogat a és eltűntették a nyomait. Kiderült, hogy Köpeny kapcsolódik Victorhoz, így az alku az volt, hogy a shield életben tartja a fiút, aki akkoriban kómában volt cserébe Köpeny nekik dolgozik.Köpeny tartotta a szavát egyszer még fel is áldozta magát és elszívott egy halálos vírust belekeverve a testébe és azzal elzárva ezt. Egy ideig úgy tűnt tartja a szavát, de pár hete mikor a gonosszá vált Bárd (VS apja) megkereste, ő azonnal az oldalára állt és elhagyta a shieldet.

Képességei:
Köpeny fizikailag nem ember. Nem is rendelkezik hús-vér testtel. Teste egy úgy nevezett sötét dimenzióból származó élő füstből áll. Képes ezt a füstöt csápokká és emberi végtagokká alakítani. Ezek átalakítva valóbban teljesen élőlényszerűek, bár ha valaki elvágná őket egyszerűen füsté válnának vérzés helyett. Köpeny nemét alapból is csak mocskos hajlamai és megjegyzései miatt lehet férfinak tippelni. Az se bizonyítható, hogy képes a megtermékenyítésre. Maga a füst forma részét képzi a köpeny is, aminek érintése selyemszerű. Ez a füst képes elég légtelen lenni, hogy repüljön vagy átmenjen szilárd tárgyakon és személyeken. A szilárd formája erős valószínűleg pár tonnát feltudna emelni, de sebezhető. Még egy kés is képes megsebezni könnyedén, de persze mivel nem okoz kárt csak pillanatnyi gondot és Köpeny még a fájdalom fogalmát se ismeri így ez nem igazán baj számára. Úgy fest képes légállapotú anyagokat tárolni a testében, de ez viszont már kárt okoz benne és ilyenkor nem tud megszilárdulni ameddig az anyag nem távozik, úgy fest ez az egyetlen módszer, amivel lehet kínt okozni neki. A végtag alkotás száma is ismeretlen. Az tény, hogy csak a négy emberi végtagot és csápokat szokott formálni, meg egy arcot ami még füst formában is megjelenik, de nem tudni ezt megszabta magának vagy ez a határa. Hány csápot csinál és tud-e más nem emberi formát alkotni. Van e ilyenkor a köpeny alatt teljesen emberi test vagy tud ilyen csinálni egyáltalán. A telepátiára és mentális manipulálásra immúnis, olyan, mintha a gőzt akarná valaki "megragadni". Nem csak befolyásolni nem lehet, de egyszerűen üzenni sem tudsz neki.

Szakértelmei:
Ismeretlen. Látszólag nincs semmiféle ismerete a világról, de ez nem zavarja. Nem tudni van e bármilyen dolog, amihez ért, de még az se ismert, hogy az ajtót kitudná e nyitni mivel még sose próbálta. Az emberi intelligenciára is csak a beszéde utal és az, hogy tudja használni homo sapiens sapiens módjára a hüvelykujját.
Köpeny 76836-2625-cloak
Köpeny 581796-cloak_adrian_alphona01
Köpeny Black-cloak-man

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.