Mr. Smiley

Go down

Mr. Smiley Empty Mr. Smiley

Témanyitás by Sarah on Szer. 24 Okt. 2012, 14:34

Név: George Ethan
Egyéb név: Mr. Smiley
Faj: ember - kiborg
Nem: Férfi
Jellem: alapból mindenkit gyűlöl, kevesen vannak akiket úgy ahogy elfogad ( és még kevesebben akiknek fejet hajt ), erős szadista hajlamai vannak, ám ritkán mutatkozik meg.
Személyazonosság: titkos
Születési helye, idő: 1973. Aug. 27. New-York.
Kor: 50
Család:
- Apja: Peter Ethan - Nem tudni hogy él-e még.
- Anyja: Olivia Mia - Nem tudni hogy él-e még.
Foglalkozás: Lovas Holocaust oldalán.
Testmagasság: 182 cm
Testsúly: 214 kg
Szeme színe: Üres, teljesen fehér szemei vannak.
Haja színe: kopasz
Bőre színe: sárgás fehér.
Különleges ismertetőjel: Teljesen gömb alakú fej, üres szemek, sárgás bőr, hatalmas száj amivel csak vigyorogni tud, a jobb szeméhez közel egy hatalmas öltés mely a szájától körülbelül a feje búbjáig ér.
Repülési sebesség: nem tud repülni
Egészségi állapot / betegségek: idegbeteg ( Szabályozva van. )

Történet:

1993 - New-York: Egy elhagyatott, romos lakásban:

Egy sötét, lepusztult szobában, egy ismeretlen helyen, két ember fekszik egy-egy ágyon. Szinte lépni se lehet a sok patkánytól, amik ellepik a padlót, a levegőben pedig fertelmes bűz terjeng. A megannyi rágcsáló ellenére, hatalmas és komor csend nehezedik a szobára, de már nem sokáig. A csendet halk koppanások törik meg, melyek egyre csak hangosodnak, míg végül az ajtóhoz nem érnek. A kilincs lassan elfordul, s az ajtó nyikorogva nyílik be a szobába. Az események hatására a patkányok tömkelege pillanatok alatt oszlik szét, s bújik el az otthonukat jelentő fal biztonságába. Két fehér köpenyes alak sétál be a szobába, lassú és nyugodt léptekkel, az ajtó egy tompa puffanással záródik be mögöttük, ők pedig a két ágy előtt álnak meg.
- Hát ezek lennének azok? - Kérdi a magasabbik alak, aki a kitűzője szerint " Dr. Christopher Matthew ".
+ Igen uram, ezek az utolsó teszt alanyok. +Válaszol a kisebbik, remegő hangon. Christopher oda sétál a jobb oldalon fekvő férfihoz, s az ágya széléről elveszi az adatait tartalmazó össze tűzött papírhalmot.

A papírok tartalma:

Alany: George Ethan
Kora: 27
Született mikor / hol: 1973. Aug. 27. / New-York
Életrajza: George New York városában született 1973-ban. Élete nem volt túl mozgalmas. Már egészen kiskorában kiderült hogy súlyos elme problémái vannak, nehezen lehet bírni vele és igen agresszív, ezért fiatal korától kezdve pszichológushoz járatták. 7 éves korában került általános iskolába. A tanárok nagyon nehezen bírtak vele, de úgy gondolták hogy előbb vagy utóbb kinövi. 9 éves korában azonban egy otthonról ellopott késsel megölte 3 osztálytársát és megsebesített egy tanárt, valamint önmagában is kárt tett. Ezután ön és közveszélyesnek ítélték, és mivel más módszer nem maradt, elmegyógyintézetbe záratták. Az intézetben tanították olvasni, számolni, írni, egy gumi szobában. 17 éves korában megkísérelt egy szökést, amely alatt brutálisan meggyilkolt két ápolót és megerőszakolt egy ápolónőt, majd elfogyasztotta az arcát. E cselekedete miatt azonban nem jutott messzire, többen lefogták majd egy nyugtató beadása után visszakísérték a szobájába. Ezután az eset után abba hagyták a taníttatását valamint abból a tényből kifolyólag hogy egy kegyetlen szadista, és nem tudja elnyomni a hajlamait, soha sem engedhették volna ki. Végül magára hagyták, és csak annyit látott embert, míg megkapta az ételét, és azt is fegyveresek felügyeletében. Azután találtunk rá, hogy Apokalipszis 1991-ben elfoglalta Amerikát, s mivel már nincsen veszteni valója, úgy véltük tökéletes alany lesz.

Christopher kissé fáradtan megvakarja a tarkóját, majd meg sem vizsgálva a másik beteg adatlapját megszólal.
- Ezt visszük. – Majd lerakta a papírokat - Két óra múlva legyen a műtőben. – A kijelentése után nem sokkal két másik alak jelent meg az ajtóban, átpakolták Ethant egy hordágyra, s eltűntek vele a sötétben.

Pár órával később, egy titkosan működő bázison:

Hangosan zörögve haladnak a tesztalannyal a műtő felé, noha ez a mindennapi életben megszokott háttérzaj lehetne, azonban most igencsak megzavarja a folyosók hátborzongató csendjét. Újabb pár perc után végül megérkeznek a műtőbe, ahol az orvosi csapat már felkészülten várja őket.
- Rendben van uraim!. - Kezd bele a főorvos. - Ezzel a korszakalkotó beavatkozással, mindörökre átírjuk majd a világ történelmét, s véget vetünk Apokalipszis őrületének mindörökre! A neveink ékesen fognak díszelegni a történelemkönyvekben, hogy az utókor megtudhassa, nekünk köszönhetik létezésüket! - Ezen pár mondatát egy kisebb taps követte, majd neki is kezdtek a műtétnek. Szenvedéssel teli, hosszú órák teltek el a kezdés óta, amelyek csupán röpke perceknek tűntek odabent. A lábától kezdve szép fokozatosan haladva csonkították meg, s cserélték a végtagjait és néhány nem létfontosságú belső szervét lopott mechanikus alkatrészekre. A műtét közben meglehetősen sok probléma adódott, a belek nedvesen tartása, a veszített vér pótlása, valamint az altató és érzéstelenítő állandó adagolása, ám a legtöbb probléma a fej elérésekor adódott. Egy hibás mozdulat miatt, olyan szinten sérült meg a feje, hogy az életének megmentése érdekében, az egészet egy folyadékkal teli nagy üvegbe helyezték, s mint minden más testrészére, ide is felhelyeztek egy acélból készült burkolatot, hogy megvédje a károsodástól. Az agynak, és a megmaradt kevés belső szervnek megalkottak egy folyamatosan működő mű érhálózatot, s ugyan ezen szerkezettel sikerült a géptesthez hozzá kapcsolni az agyi idegeket. Hozzá kötöttek még egy szerkezetet, amely apró elektromos kisülésekkel blokkolja az agya egyes pontjait, így eltörölve az emlékeit, amelyek előző életéhez kötik... Egy tökéletes gép, a kérdés már csak az - Vajon működik-e a gépezet, vagy ez is csak egy elpazarolt emberi élet? Hosszas és kétségekkel teli várakozás következett, mígnem a monstrum végre valahára megmozdult. Erősen le volt szíjazva, nem tudhatták hogy mennyire emlékszik arra hogy ki is ő, és mivel közveszélyes, kénytelenek voltak ehhez a módszerhez folyamodni.
- Legyen a neve… Smiley! - Szólalt meg végül a főorvos, mivel a fejére csak egy smiley alakú kasznit találtak.
- Szmiley, emlékszik valamire? Tudja hogy ki maga, esetleg hogy hol van?... Egyáltalán érti amit mondok?- Ám a fém szörnyetegtől nem érkezett válasz, csak kétségbe esetten próbált szabadulni a szíjaktól, sikertelenül, s egy fél óra szenvedés után végül feladta. Csend támadt eme keserves próbálkozás után, az egyetlen hang, amely ezt a csendet megtörte, csak a kétségbeesett, gépiesen torz légzés hangja volt. Végül, hosszú várakozás után, lassú, már-már drámai módon emelte fel a fejét, s nézett végig a négy férfin.
- Hol… Hol vagyok? - Hangja már túlságosan torz ahhoz, hogy bármilyen érzelmet érezni lehessen rajta.
+ Biztonságban barátom. + Válaszolt rá az egyik vértől áztatott alak.
+ Mond, emlékszel rá, hogy ki vagy? + A gép kissé habozva ugyan, de adott választ a kérdésre.
- A nevem… Smiley. - a négy alak megkönnyebbülten sóhajtott fel, a főorvos a többiekhez fordult, összecsapta a kezeit, majd széttárta őket.
+ Uraim... A KÍSÉRLET SIKERREL JÁRT! +

2000: ?? – Az utolsó ellenállási pontok egyike:

A gép szörnyeteg immáron több mint hét éve szolgálta az emberiséget az Apokalipszis ellen vívott csatájában, ám mindhiába, az utána következő tesztalany belehalt a műtétbe, ő egymaga pedig kevésnek bizonyult, ámbár ezen senki sem csodálkozhat, hiszen egy torz masina nem válthatja meg a világot. A végsőkig harcolt az ellenséges gépek végtelen hordáival, de nem meglepő módon a többség ereje volt a döntő. Egyetlen óvatlan pillanat volt pusztán, s egy lövedék elvitte a bal lábát, ő maga pedig nagyot csattanva terült el a földön.
„ RENDSZER ELLENŐRZÉS.... BAL LÁB KRITIKUSAN SÉRÜLT…„ Eme felirat volt az utolsó, amelyet láthatott, mielőtt a megfáradt motorja végleg megadták magukat… A forrón izzó hajtóművek lassulni kezdtek… Őrült zakatolásuk lassan már csak halk zúgásként volt hallható, s ahogy a rendszerei sorra felmondták a szolgálatot, szép lassan számára is elsötétedett a kép, s elhullt ő is a porba, mint azon emberek tömkelege, akikért az életét szentelte.

2015: Apokalipszis egyik laboratóriuma:

Három fehér ruhás alak magasodik egy letakart asztal fölé. Kissé haboznak, ámbár végül egyikőjük megragadja a lepel szélét, s egy már-már szinte érzékies mozdulattal húzta le ama bizonyos asztalról. Végig néztek remekművükön, ahogy a fény csillámlott a fém felszínén, szemet gyönyörködtetően szép, ámbár mégis elborzasztó látványt nyújtott számukra.
- Végre! Készen vagyunk. - Mondta az egyik alak az állát vakargatva. - Végezzünk egy utolsó ellenőrzést, visszakapta az emlékeit? - Nézett kérdőn a társaira, mire az egyik pötyögtetni kezdett a kezében lévő szerkezeten.
+ Igen, mindenre pontosan emlékezni fog, s ha már itt járunk, a viselkedés szabályzót is átnéztem, rendesen működik, tudni fogja hogy ki barát és ki ellenség, valamint feltöltöttük a rendszerébe Apokalipszis összes ismertebb ellenségének az személyazonosságát… Már csak a harci programok hiányoznak. +
- Kiváló… Tájékoztass amint a feltöltés véget ért, s akkor majd alaposabban is szemügyre vesszük hogy hogyan szuperál a bestia. - Ezzel magára hagyta a másik két alakot a gép mellett, akik ahogyan tőlük ez el volt várva, szó nélkül tették a dolgukat. Nem telt sok időben amíg a harci programok átkerültek a gépre, csupán csak pár óra hossza volt, s ezek is zavartalanul teltek. Miután összegyűjt a három ismét, egy kevés előkészület után, végül ismét aktiválták a lényt, a motorok szép lassan felzúgtak, a fényei kigyúltak, s ismét az élők sorjában találta magát.
+Hát sikerült… Nem hittem volna hogy ennyi évnyi „hibernáció után” sikerül…+
- Hallgass! Nem holmi emberek vagyunk hogy ez problémát okozzon, ne beszélj ostobaságokat! - Szólt közbe a másik. - Nos… Sok dolgunk van még vele, sokáig pihent a szervezete, minél hamarabb kezdjük, annál hamarabb fogunk végezni, tehát ébreszd fel… Most! - Hangzott el végül a parancs, amely után pár másodpercen belül ez meg is történt, ám ébredését semmi más nem jelezte, csak a gépből kiszűrődő, szűnni nem akaró, leginkább köhögéshez és krákogáshoz hasonlító groteszk hang.

A jelenig:

Ébredése után nem sokkal tesztelni kezdték, egyrészt, hogy láthassák, mennyire működnek a programok, másrészt pedig azért, hogy minél hamarabb megszokhassa az új testét, és helyre jöjjön a szervezete. Ehhez már nem kellett sok idő, pár nap csupán, s jobb volt mint az „emberi” fénykorában valaha is lehetett volna. A megmaradt emlékeinek köszönhetően egy hidegvérű, embergyűlölő gyilkológép lett belőle, akinek pusztán két célja van: Eltörölni a férgeket a Föld színéről, s minél magasabbra jutni a ranglétrán. Az évek alatt, nem egyszer át lett írva a programja, hogy lojális maradjon az istenéhez. Ugyan a kezdetekben nem kapott semmiféle megbecsülést, az idő folyamán többször is sikeresen bebizonyította, méltó arra, hogy fentebb emelkedhessen az átlagnál. Annak ellenére hogy nem volt mutáns, pusztán csak egy gép, sikerült elérnie a főpapi rangot, s immáron egy nagyobb csapatnyi robot állt a rendelkezésére, csak az ő parancsát lesve. Kicsit ironikus is ez talán, hiszen azon gépek állnak most szolgálatára, amelyek több évtizeddel ezelőtt a bukását okozták. Végül eljött az a nap, amire igazából sosem számított, és valószínűleg nem csak ő, senki más sem… Holocaust parancsára lovasi rangot kapott… Ez kellőképpen meglepte, s ugyanakkor sokkolta is egy kissé, hiszen annak idején, amikor vissza hozták, nem is álmodhatott arról, hogy ilyen megtisztelő pozíciót foglalhat majd el az istenei keze alatt.

Képessége:
- Alapjáraton képes 5 tonnát emelni, s az emberi sebesség kétszeresével mozogni, ez a minimuma, amit alap esetben képes alkalmazni, azonban képes a rá lőtt lézert vagy sugarakat elnyelni, s abból növelni az adottságait, az erőt max. 50 tonnára, a sebességét pedig Pietro szintjére. ( Az hogy energia elnyeléskor mennyire fokozódnak a dolgok, az adott km szabhatja meg. )

- Nem képes az energiáját tárolni, ezért fenn áll a túltöltődés veszélye, ennek elkerülésére beszereltek egy lézer ágyút a jobb tenyerébe, amellyel le tudja adni a felgyülemlett fölösleges energiát.

- Nem képes lemerülni, mivel a még emberi szervei generálnak elég energiát, hogy ez ne történhessen meg.

Szakértelmei:
- A feltöltött információknak hála, profi módon ért a legtöbb harcművészeti stílushoz, probléma nélkül képes keverni őket, és könnyedén alkalmazni is egy esetleges közelharci helyzetben.

- Ért jópár fegyverhez, ám elég ritka, hogy használja is valamelyiket.

Kinézet:

Mr. Smiley Fucking_uncomfortable_seat_by_Smilecythe

Mr. Smiley Grim_sinister_smile_by_Smilecythe

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mr. Smiley Empty Re: Mr. Smiley

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 09 Feb. 2013, 14:13

A Főnix erő miatt Smiley átalakult mutáns-ember hibriddé és új képességre tett szert.
A benne levő mechanikus és organikus részeit tudja növeszteni, az adott testfelület részének 10%-val, ezt akarattal, visszavonni is tujda később, ha akarja. Illetve még mindig rá tud csatlakozni a gépekre, noha letölteni már nem tud magába dolgokat, de minimálisan tudja irányítani azokat, pl egy egyszerű számítógépet fel tud vele törni.

Szerk: a következő 1 évben nem fejleszthető a képesség, ennyi idő kell, hogy a test megszokja és feldolgozza a változást, amit a főnixerő okozott.

Külső:
Mr. Smiley 1409495-48_generation_hope_2
Mr. Smiley 2015204-genhope_11_zero2

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mr. Smiley Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mr. Smiley Empty Re: Mr. Smiley

Témanyitás by Sarah on Hétf. 02 Szept. 2013, 05:31

Bővítés... Avagy változások a Hydrának köszönhetően:
- Eléggé egyértelműen agymosták, bár csak néhány apróságot írtak át az emlékében, ennek köszönhetően úgy emlékszik, hogy a Hydrának köszönhető, hogy megszabadult Apokalipszistől és meglepően hűséges lett, habár ez a dolgozók részéről főleg azon érzékelhető, hogy nem támadja le őket egyből azon szándékkal, hogy felfalja őket, csak ha bármiféle apró indokot adnak rá... Valamilyen szinten civilizáltabb is lett, lehetséges vele értelmesebben kommunikálni, főleg a csapatnak akiket már viszonylag jobban megszokott, de még mindig képes könnyedén lesüllyedni a korábbi szintre ha elszakad az a vékony cérna ami tartja, ennek elkerülése végett pedig, miután különleges tehetséget mutatott emberek kifejezetten kegyetlen kínzása és kivégzése terén, hagyták neki hogy kiélje magát olyan személyeken, akikből a Hydra információt akart kihúzni, mindezt pedig teljes felszereléssel, csontfűrészek és egyéb finomságok mellett.

Hydra
– Előnyök:
- Névtelenség, nem tudni, hogy kik a Hydra tagok, így tuljadonképpen bárhol elvegyülhetnek
- Misztikus, harci és tudományos tudás fele olyan idő alatt megtanulható
- Speciális, misztikus és high-tech felszerelések 1 kredittel olcsóbbak
- Fegyverek fele áron szerezhetőek be (ez nem igaz a high-techre, misztikusokra és ereklyékre)
– Hátrányok:
- Mindenki ellenük van a világon, így szinte nincs olyan szervezet jó/rossz/semleges oldalon, akik ne vadásznának rájuk
- Lehet, hogy agymosottak és programot ültettek az elmébe
- Belépési feltétel nagy befolyás ez kötelező, akár saját szervezettel való rendelkezés is szükséges lehet - csak ha fejnek akar menni valaki

Pénz: 1,000,000$
Felszerelés: Egyenlőre amit a Hydra tud biztosítani. ( Avagy a következő kaland után összeszedem és fizetem. ).

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mr. Smiley Empty Re: Mr. Smiley

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 02 Szept. 2013, 08:41

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mr. Smiley Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mr. Smiley Empty Re: Mr. Smiley

Témanyitás by Sarah on Kedd 15 Ápr. 2014, 06:21

Képességfejlődés:
A benne levő mechanikus és organikus részeit tudja növeszteni, az adott testfelület részének 25%-al, ezt akarattal, visszavonni is tujda később, ha akarja. Illetve még mindig rá tud csatlakozni a gépekre, noha letölteni már nem tud magába dolgokat, de minimálisan tudja irányítani azokat, pl egy egyszerű számítógépet fel tud vele törni.


A megbeszéltek alapján hamarosan levonom a krediteket érte.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mr. Smiley Empty Re: Mr. Smiley

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 15 Ápr. 2014, 08:11

A megbeszéltek alapján, elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mr. Smiley Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mr. Smiley Empty Re: Mr. Smiley

Témanyitás by Sarah on Szer. 25 Jún. 2014, 06:42

Bővítmény:
Mivel Shepherd továbbra is igényt tartott Smileyre a csapatba, ezért a Hydra még egy korábbi mintából vett nyers klón formájában képes volt rekreálni a férfit, noha teljesen üres tudattal és egy darabig kómaszerű állapotban tartva. Igaz erre a nyújtott alvásra csupán addig volt szükség amíg a csontjait helyettesítették fémmel és a szervezete meg nem szokta. Néhány nap volt ez csupán Főnix "ajándékának és a Hydra hozzáértésének köszönhetően. A felkeltését követően a tudatát feltöltötték a szükséges tudással ami a létezéséhez és a csapatban való részvételéhez szükséges, alapvető tanulmányok, angol nyelv ismerete, szükséges világtörténelmi valamint katonai ismeretek. Lényegében ezekkel értelmes embert faragtak belőle. Most, hogy széleskörűen képes volt felfogni a világot, amíg nem adtak számára valamilyen feladatot először a maga ügyeit intézte, amiből lássuk be nem volt sok, inkább fogalmazzunk úgy, hogy személyesen ismerkedett a világgal és azzal, hogy miként működnek benne a dolgok, mert az elméleti rész mégiscsak elméleti rész marad, viszont annak ismeretében könnyű volt ténylegesen elsajátítani a lövészet alap fortélyait, mivel onnan már csak annyit kellett megjegyezni hogy biztosan kell tartani a fegyvert különben pofán csap. Még nem találkozott a csapattal, lett volna rá alkalom de nem élt vele, az idejét inkább mivel nem volt benne biztos, hogy mire számítson a csapat szintjét illetően inkább a képessége feltérképezésével és önmaga további képzésével töltötte, hogy biztosan felkészült legyen.

Új adatok:

Név: George Ethan
Egyéb név: Mr. Smiley
Faj: Ember-mutáns hibrid
Nem: Férfi
Jellem: Kultúrát kannibál. Gonosznak mondható. Hydrához lojális és a szervezet embereinek továbbra is maximum megfelelő szintű parancs vagy árulás esetén támad neki.
Személyazonosság: titkos
Születési helye, idő: 2025.??.??. - Tisztázatlan helyen.
Kor: valahol 0,2 év körül. (21-nek néz ki)
Család:-
Foglalkozás: Hydra ügynök
Testmagasság: 182 cm
Testsúly: 79 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: kopasz
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: fémfogak és körmök.
Repülési sebesség: nem tud repülni
Egészségi állapot / betegségek:

Képzettség:
- Alap katonai harcászati képzés és annak alkalmazása, valamint a közelharci és lőfegyverek többségének ismerete és használata.
- Jó taktikai érzék és egy kevés erre alapozott képzés.

Képesség: ( Átkozott ritkán mentő checkpoint rendszer Very Happy )
A Főnix erő miatt Smiley átalakult mutáns-ember hibriddé és új képességre tett szert.
A benne levő mechanikus és organikus részeit tudja növeszteni, az adott testfelület részének 10%-val, ezt akarattal, visszavonni is tujda később, ha akarja. Illetve még mindig rá tud csatlakozni a gépekre, noha letölteni már nem tud magába dolgokat, de minimálisan tudja irányítani azokat, pl egy egyszerű számítógépet fel tud vele törni.

Hydra:
– Előnyök:
- Névtelenség, nem tudni, hogy kik a Hydra tagok, így tuljadonképpen bárhol elvegyülhetnek
- Misztikus, harci és tudományos tudás fele olyan idő alatt megtanulható
- Speciális, misztikus és high-tech felszerelések 1 kredittel olcsóbbak
- Fegyverek fele áron szerezhetőek be (ez nem igaz a high-techre, misztikusokra és ereklyékre)
– Hátrányok:
- Mindenki ellenük van a világon, így szinte nincs olyan szervezet jó/rossz/semleges oldalon, akik ne vadásznának rájuk
- Lehet, hogy agymosottak és programot ültettek az elmébe
- Belépési feltétel nagy befolyás ez kötelező, akár saját szervezettel való rendelkezés is szükséges lehet - csak ha fejnek akar menni valaki

Egyenleg: 3.000.000. (Még az előző kalandokból, úgy vettem hogy " örökölte " az előző dolgait mivel átvette a helyét )

Ha elfogadásra kerül levonom érte a 3 kreditet.


A hozzászólást Sarah összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 26 Jún. 2014, 01:12-kor.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mr. Smiley Empty Re: Mr. Smiley

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 25 Jún. 2014, 09:09

Nem, én nem ezt mondtam, én azt mondtam, hogy a karakter egy nyers klón. Ergo csak genetikai dolgokban egyezik meg az eredetivel, nem kellett agymosni, se semmi ilyet. Ez a kari nem élte át azokat a dolgokat, ami miatt előjött az elmbetegsége, vagy a kannibalizmusa. Egyelőre egy teljesen normális, tiszta lappal induló semleges karakter. Az elmbetegsége nem genetikai volt, hanem a külső hatásokkal jött. Így ez majd maximum később alakulhat nála. Az, hogy milyen, milyen emlékei és viselkedése volt zavarta a csapattársakat és ezért kért kulturált személyt Shepherd is, aki rendesen gondolkodik, nem cselekszik az elmebajai hatására úgy, ahogyan nem kellene. Így egyelőre nincs semmilyen mentális betegsége a karakternek, mivel egy teljességgel újnak született karakternek ez nem lehetséges, mert kiforrt jelleme sincs. Később a kalandon kialakulhat újra, de egyelőre ezeket húzd le egyelőre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mr. Smiley Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mr. Smiley Empty Re: Mr. Smiley

Témanyitás by Sarah on Szer. 25 Jún. 2014, 19:02

Lehúzva, ha jól értem csak a betegségek, bár az eredeti karakter eleve betegen és agresszíven született, gyerekként nem érte olyan hatás amivel kialakulhatott volna. De majd akkor kiforr.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mr. Smiley Empty Re: Mr. Smiley

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 25 Jún. 2014, 19:18

Senki sem születik így, a környezet teszi azzá, szülő veri, társai, terrorizálják stb, a kannibalizmusról sem tud.
És a bővítést írd át, mert semmi változás nincs benne. Nem érez fájdalmat, mert a fémrészeket még azelőtt teszik bele, hogy felébresztették volna, mielőtt magához tér, így kisérletek sem voltak. Ezek profik, kibernetikus beültetések gyanánt röhögve megoldották, a kibernetikát pedig nem kell kíésrletezni. Így lecsövezni sem kellett, nem volt kísérlet, csak beültetés, nem volt elzárva se semmi. Nem kellett agymosni sem, csak simán kapott feltöltést a harci tudásról, a Hydra-ról, a vezetőkről, csapattársakról, a szervezetről. Egy művelt fiatal férfi szintjén áll, aki olyan 21 éves lehet.
Ez felesleges:
Kapott még katonai képzést, valamint elültették benne az előző személy fontosabbnak tekintett vonásait, melyeknek volt ideje azóta kibontakozni, noha ezek ellenére meglepően tiszta személyt formáltak belőle és az elmebetegségét is képesek voltak többnyire korlátozni.

Normális személyt kért Shepherd, az előzőben semmi ilyen nem volt, ment előre ölni akart és enni... ezeket ponthogy ki akarta vetetni Goblin, hogy egy gondolkodó taktikus, megfontoltabb személyt kapjon.
A procedura napokkal azok után kész volt, hogy nekiálltak klónozni, AIM klón techet fejlesztették tovább, és az már 7 éve is zseniális volt, azóta meg főleg.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mr. Smiley Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mr. Smiley Empty Re: Mr. Smiley

Témanyitás by Sarah on Csüt. 26 Jún. 2014, 01:18

Átírva, javítva, satöbbi remélem így már elfogadható. Ha mégsem böködj meg skypon mert akkor valamit nagyon nem értek, plusz lassan posthuntolásnak érzem ezeket a pár soros vagy éppen egy soros-se töredékeket.

Szerk.: Még annyi hogy vannak örökletes agyi betegségek vérfertőzésnek vagy korábbi felmenő - akár több generációval korábban - által tovább adott hibás géneknek köszönhetően, bár az tény, hogy ezek nem jelentkeznek ilyen gyorsan. Viszont feltételeztem hogy ha már egy olyan világban vagyunk ahol akarattal írják át a realitást és civilek dobálnak tűzgolyókat meg egyebek, gondoltam elfogadható lesz, sajnálatos hogy tévedtem Smile.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Mr. Smiley Empty Re: Mr. Smiley

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 26 Jún. 2014, 06:55

Ezeket a Hydra röhögve tujda korrigálni azzal, hogy kiszedi a hibás dns-t és átjavítja. Bishop karija katonát kért és katonaként akarta Smiley-t, abba meg ugyebár nem fér bele az elmebeteg egyén.
Így már rendben, elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mr. Smiley Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mr. Smiley Empty Re: Mr. Smiley

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.